Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts

Kinderoffers waren toch verleden tijd?

—————————————————————————————————————————————–

Enorme lijst met jonge sporters die (regelmatig fatale) hartproblemen hebben gekregen na ‘vaccinatie’

—————————————————————————————————————————————–

In Nederland en veel andere landen worden ongevaccineerden inmiddels als een soort ‘Untermenschen’ gezien die ‘voor het algemene belang’ gediscrimineerd en uitgesloten moeten worden, en als het aan de NTR en dhr. Bruls ligt maar beter dood kunnen gaan. Er zijn echter een snel groter wordend aantal mensen die nòg slechter worden behandeld. Dat zijn degenen die aanvankelijk gehoorzaam en gedwee hun Covid shots gingen halen, maar daarna ernstige schade aan hun gezondheid opliepen. Zij mogen er niet eens zijn, want zij vormen het levende bewijs dat de onaantastbaar en heilig verklaarde injecties allesbehalve ‘veilig’ zijn.

Overheid en Big Pharma niet geïnteresseerd

Een recente bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische medici en wetenschappers in Washington, georganiseerd door de Amerikaanse senator Ron Johnson – de enige in de federale overheid die zich openlijk verzet tegen de Big Pharma vaxagenda – werd zoals verwacht geheel genegeerd door de regering, de CDC, FDA, NIAID (Anthony Fauci), de NIH en de grote vaxproducenten Pfizer, Moderna en Johnson & Johhson. Zij waren wel uitgenodigd, maar niemand van hen kwam opdagen. Tevens besteedden de door hen gecontroleerde mainstream media er geen enkele aandacht aan.

React19.org oprichter Brianne Dressen was een van de aanwezigen. Zij deed mee aan de klinische test met het AstraZeneca ‘vaccin’, en vertelde dat het sinds haar injectie ‘voelt alsof ik 24/7 geëlektrocuteerd wordt’. Ze kwam erachter dat duizenden anderen eveneens ernstige verschijnselen kregen, maar niet worden erkend of behandeld in de zorg, omdat Covid vaxslachtoffers schijnbaar niet mogen bestaan.

Professor dr. Linda Wastila, departement Pharmaceutical Health Services Research, research-directeur van het Peter Lamy Center for Drug Therapy and Aging, en voormalig lector aan de Harvard Medical School, diende samen met diverse collega’s in juni vergeefs een petitie bij de FDA in om geen toestemming te geven de Covid ‘vaccins’ in zwangeren en kinderen te injecteren, omdat er geen enkele data bestaat waaruit blijkt dat dit veilig is (Pfizer en de FDA hebben zelfs toegegeven dat dit pas over 5 jaar bekend is).

Schrijnende getuigenissen vaxslachtoffers rijgen zich aaneen

Cody Flint is één van de vele verkeerspiloten die een Covid vaxslachtoffer is geworden. Hij overleefde het weliswaar, maar heeft permanente gezondheidsschade opgelopen waardoor hij niet meer mag vliegen. Na zijn Pfizer shot begon tijdens een vlucht zijn brein op te zwellen. Hij slaagde erin het toestel veilig aan de grond te krijgen, maar weet amper meer hoe. Erkenning kwam er echter niet, waardoor hij al zijn spaargeld heeft moeten opmaken om de medische rekeningen te kunnen betalen. (Uit zeer betrouwbare bron weten wij van een KLM piloot die onlangs kort na zijn ‘vaccinatie’ overleed, waar eveneens geen erkenning voor kwam.)

Luitenant-kolonel Theresa Long is brigade chirurg in het leger, en verzet zich tegen de verplichte vaccinaties voor militairen. ‘We zijn maar 12 actieve soldaten aan Covid kwijtgeraakt. Toch gaan we de gezondheid van de hele strijdmacht riskeren voor een vaccin waar we maar twee maanden veiligheidsdata van hebben?’

In een eerder artikel plaatsen we al de video van Ernest Ramirez, die zijn 16 jarige zoon verloor omdat die fatale myocarditis kreeg na zijn Pfizer injectie. Kyel Warner is een 29 jarige professionele mountain bike racer en tweevoudig regionaal kampioen, die na dezelfde shot pericarditis kreeg. Zijn carrière is voorbij.

Landbouw manager Doug Cameron raakte binnen enkele uren na zijn ‘vaccinatie’ permanent verlamd. Triatleet Suzanne Newell kreeg een auto-immuunziekte, heeft nu een stok nodig om te lopen, en kan amper meer uit haar woorden komen. Kellai Ann Rodriguez, een jonge moeder, heeft eveneens een wandelstok nodig en kreeg last van toevallen en spraakproblemen. Ze kan niet meer koken, en zelfs haar baby kan ze amper meer vasthouden. (1)

Sporters storten als vliegen ter aarde

De mainstream media noemen het een ‘mysterie’, maar de oorzaak van het feit dat grote aantallen sporters wereldwijd hartproblemen krijgen en als vliegen ter aarde storten, is overduidelijk.:

* Cricketspeler Avi Barot (29) krijgt een hartaanval en sterft;

* Voetballer AbouAli (22) stort tijdens wedstrijd ineen;

* Verdediger van Besiktas Fabrice N’Sakala (31) overkomt hetzelfde;

* De 27 jarige Belgische voetballer Jens De Smet krijgt een hartaanval tijdens de wedstrijd – dood;

* Nog een Belgische voetballer die op het veld een hartaanval krijgt: Jente van Genechten (25);
* De Franse voetballer Frederic Lartillot zakt in de kleedkamer in elkaar en sterft;

* Een 31 jarige Duitse collega, Benjamin Taft, krijgt na de wedstrijd een dodelijke hartaanval;

* De pas 18 jarige Belgische voetballer Rune Coghe krijgt op het veld een hartstilstand;

* Scheidrechter Helen Edwards moet vanwege hartproblemen worden weggedragen;

* De 33 jarige Dimitri Lienard (FC Strasbourg) valt tijdens de wedestrijd flauw;

* FC Barcelona aanvaller Sergio Aguero (33) moest met hartproblemen worden opgenomen;

* Bij concurrent Atlético Madrid ging Dembélé (29) tijdens de training tegen de vlakte;

* Emil Palsson (28), middenvelder bij Sognal, krijgt tijdens de game een hartstilstand;

* De Franse triatleet Antoine Méchin (31) krijgt longembolie na zijn Moderna shot;

* De pas 20 jarige Argentijnse voetballer Luis Ojeda overlijdt plotseling;

* De 22 jarige Belgische wielerbelofte Greg Luyssen moet er vanwege hartproblemen mee stoppen;

* Ex-West Ham ster Pedro Obiang krijgt myocarditis na zijn Covid shot;

* De ‘super gezonde’ sterruiter Cienna Knowles (19) moet met ‘Pfizer’ trombose worden opnomen;

* De 14 jarige Amerikaanse voetbalster Ava Azzopardi krijgt hartstilstand en belandt in een coma;

* De Braziliaanse voetballer Apolinario (24) sterft tijdens een wedstrijd in Portugal;

* De Nederlandse olympisch schaatskampioene Kjelt Nuis (31) wordt ernstig ziek na vaccinatie en moet met hartproblemen naar het ziekenhuis;

* De 18 jarige Hongaarse voetballer Viktor Marcell Hegedüs overlijdt tijdens de warming up;

* Professioneel tafeltennisser Michael Schneider (38) komt onverwacht te overlijden;

* Ex-voetbal prof Giuseppo Perrino (29) sterft tijdens liefdadigheidswedstrijd voor zijn overleden broer;

* Voetballer Imad Bayumi overlijdt tijdens wedstrijd in Egypte;

* De Duitse voetballer Nicky Dalibor (36) moet op het veld worden gereanimeerd;

* Zijn landgenoot Tim B. (27) zakt na een voetbaltoernooi in elkaar en sterft;

* In het Duitse Bielefeld krijgt een speler van Hoberge-Uerentrup op het veld een hartstilstand;

* De 19 jarige Nederlandse handbalster Whitnée Abriska overlijdt aan een hartstilstand;

* Een 18 jarige Oostenrijkse voetballer zakt in elkaar en kan net gered worden door de trauma heli;

* De Franse ex-voetbalprof Franck Berrier (37) krijgt een dodelijke hartaanval tijdens het tennissen;

* Bordeaux prof Samuel Kalu krijgt een hartstilstand tijdens een wedstrijd;

* De 29 jarige Sassuolo (Italië) voetballer Pedro Obiang krijgt myocarditis na zijn ‘vaccinatie’;

* Venezolaans kampioen marathon Alexaida Guedez sterft na hartaanval tijdens 5 km. loop;

* Diego Ferchaud (16) krijgt tijdens het spelen een harsstilstand;

* Een 16 jarige voetballer in Bergamo overkomt hetzelfde lot;

* Ook een pas 13 jarige voetballer van Janus Nova (Saccolongo, Italië) krijgt een hartstilstand op het veld;

* Nog een jong vaxslachtoffer: de 17 jarige Britse voetballer Dylan Ritch krijgt tijdens de wedstrijd een dubbele hartaanval en sterft;

* … .etc…. etc…. etc.

Vaxxicide

Zomaar wat voorbeelden van een almaar langer wordende lijst die door onder meer Mark Payne (VK) wordt bijgehouden. Allemaal jonge mensen die niet ‘egoïstisch’ wilden zijn (lees: die hun vrijheid wilden behouden) en bereid waren hun gezondheid en leven in de waagschaal te stellen voor een hoogst omstreden genmanipulatie injectie die de ‘enige oplossing’ zou zijn om de eventuele gevolgen te verminderen van een luchtwegvirus dat aangetoond en erkend niet gevaarlijker is dan de griep, en waarvan de verspreiding niet door dit ‘vaccin’ kan worden gestopt of zelfs maar vertraagd.

Deze laatste zin onderstreept nog eens in wat voor compleet krankzinnige tijd we zijn gestort, vooral omdat de meeste mensen al die slachtoffers van deze vaxxicide- in het Westen tot half oktober officieel al zo’n 50.000 doden en 1,5 miljoen met permanente ernstige gezondheidsschade – schijnbaar nog aanvaardbaar vinden ook (laat staan als deze cijfers inderdaad maar zo’n 10% tot 15% van het werkelijke aantal weergeven).

Noem het daarom eindelijk wat het is: niets minder dan een regelrechte massamoord, een enorm, dagelijks groter wordend mensenoffer aan de Baäls en Molochs van deze tijd: de Big Pharma producenten en globalistische miljardairs zoals Bill Gates, plus alle overheden en media die voor hen op hun knieën zijn gegaan door ten koste van hun eigen onderdanen onverkort al hun eisen uit te voeren en alle aangetoonde extreem schadelijke gevolgen te negeren.

 

Xander


(1) Health Impact News
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

09-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilg is (/ Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt  )
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
(Zie verder de rubriek CORONA).

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Harry, ( 10/11 1.03 PM )

  Ijzersterk wat deze jonge vrouw zegt, de spijker 100 % op de kop geslagen !!

  Kunnen de PRIETPRATERS een VOORBEELD AANNEMEN !!!!!

 2. Harry/ en anderen.

  Als die 3,5 miljoen klopt en dat zal wel want het komt van het WHO dan moet dit vermenigvuldigd worden met zeker 33 x ( VS 1 % , EU 5 % op bijwerkingrnform. Verwerkt )

  Rest v/d wereld ook 3 % op bijwerkingenform ?, weet ik niet

  Dan zouden we op dik 100.000.000 komen, als dit klopt,dan zou het een weergaloze ramp
  zijn !!!

 3. Ik hoop dat dit geplaatst wordt. Bij mij in de buurt zijn diverse mensen gevaccineerd en ongevaccineerd. Veel gevaccineerden zitten ziek thuis na zich te hebben laten testen. Zij hebben te horen gekregen dat zij positief zijn. Ik ben op bezoek geweest bij de mensen die positief getest zijn, op de dag dat zij dit bericht kregen. Zij vragen sindsdien regelmatig hoe ik mij voel. Ik heb gezegd: “ik voel mij uitstekend, want ik heb in de afgelopen twee jaar een natuurlijke immuniteit opgebouwd” en laat dat ook zien door gewoon door de buurt te lopen, naar de winkels te gaan, enz. Terwijl de mensen die positief getest zijn 5 dagen in quarantaine zitten. Sommigen vragen mij dan ook om te helpen, bijvoorbeeld iets op te halen bij de apotheek. Uiteraard vind ik dat geen probleem. Wat ik hiermee niet zeggen wil is dat je het risico moet lopen om bewust besmet te raken en ziek te worden. Wat ik hiermee wel wil zeggen is dat je moet laten zien dat ongevaccineerden niet vanzelfsprekend ziek worden en in het ziekenhuis belanden. En bereid zijn om anderen – gevaccineerd en ongevaccineerd – te helpen indien nodig.

  Oh ja, ik deed gisteren boodschappen bij een grote supermarkt in de buurt. Ik was mijn mondkapje vergeten. Reactie van het personeel: “wij handhaven niet”. Ik weet dat dit niet overal zo is, maar het is dus ook niet zo dat overal wordt gehandhaafd. Reactie van anderen in de winkel: “ik ben er klaar mee, ik ben ook niet gevaccineerd, ik neem zeker geen 3e prik, enz.”

 4. Geruchten over druk terug complete lockdowns in China, maar ik kan niks vinden. Wie?

 5. Voor wie wil weten wat Pfizer voor een bedrijf is :
  https://cafeweltschmerz.nl/videos/vertrouwen-wij-onze-kinderen-toe-aan-draaideurcrimineel-pfizer-maria-louise-genet-en-jeroen-pols/

  Wie gelooft nog in een rondwarende killervirus? In april vorig jaar was het al zonneklaar dat dat klinkklare onzin is. Er wordt een heel andere agenda uitgerold. Dat vermoedde ik al vanaf dag een (met dank aan mijn moeder zaliger ; bij mij thuis moesten we ons verstand gebruiken en niks voor zoete koek slikken – ook al was hij of zij een autoriteit). Wie gelooft er nog dat we hier ooit vreedzaam uitkomen? Er is een OORLOG tegen de wereldbevolking gaande, lieve mensen.

 6. De demissionaire, hondsbrutale roverheid negeert Ivermectine, dus negeer ik de weggestuurde, burger-hatende roverheid. Deze junta (want dat is het als je zolang mogelijk wacht, het liefst nog een jaar extra, om een nieuwe regering te vormen) komt steeds met hetzelfde riedeltje want dat heeft hen tot nu toe steeds in het zadel gehouden. Zo had de minister voor Fopspenen en Pfizer-reclame al lang weg moeten zijn of vanwege halsstarrige verspilling van belastinggeld en tunnelvisie.

  Gezien het bovenstaande pleit ik ervoor elk 2e of 1e kamer-lid, voorafgaand aan elke stemronde, te testen op het gebruik van hallucinerende, verdovende of stimulerende middelen. Bij positieve test dient het lid uitgesloten te worden van stemming en na drie keer moet het zijn zetel opgeven die verder leeg blijft tot de eerstvolgende verkiezing.

 7. @Nadine schreef:
  09/11/2021 om 10:10 pm

  Het KB over de pandemiewet had gisteren, dinsdag 9/11 (toeval?) moeten geratificeerd worden of anders komt de “noodtoestand” met maatregelen door het KB van 28.10.2021 op donderdag 11 november 2021 geheel te VERVALLEN.

  https://www.viruswaanzin.be/post/sciensano-bevestigt-uw-mondmasker-is-giftig

  Citaat:
  “Gaat allemaal van geen tel meer zijn, de zon zit achter de wolken.

  OVER HAKEN EN OGEN ….

  Op 14.08.2021 is de Pandemiewet gestemd. Deze werd gepubliceerd op 20.08.2021. Krachtens deze wet dient de afkondiging van een noodtoestand ( bij K.B. ) binnen de 14 dagen geratificeerd te worden in de plenaire vergadering van de Kamer.

  Nu komt de kat op de koord …

  Bij K.B. van 28.10.2021 werd de noodtoestand in België afgekondigd. Dat K.B. dient dus uiterlijk tegen 11.11.2021 geratificeerd te zijn of anders komt de noodtoestand weer te vervallen wat meteen ook betekent dat het tweede K.B. van 28.10.2021 inzake de uitvoeringsmaatregelen in toepassing van de Pandemiewet ook komt te vervallen gezien er geen noodtoestand meer is.

  Het K.B. inzake de noodtoestand is vandaag in eerste lezing voorgelegd aan de Kamer. Peter De Roover, Dries Van Langenhove en nog een kamerlid hebben een verzending gevraagd naar de Commissie. Dit kan principieel niet geweigerd worden. Het debat in de Kamer is nu aan de gang.

  Als het KB vandaag niet bekrachtigd wordt in de Kamer zal het niet tijdig voor tweede lezing ( na de Commissie ) en stemming kunnen voorgelegd worden in de Kamer. Immers er moeten een termijn van 10 dagen gerespecteerd worden tussen de Commissie en de plenaire vergadering in de Kamer.
  Dit betekent dat het KB zal komen te vervallen en er vanaf 11.11.2021 geen noodtoestand meer bestaat ( en dus per definitie ook geen maatregelen ). In voorkomend geval zal er een nieuw KB moeten gepubliceerd worden dat hetzelfde procédé dient te ondergaan.

  Hoe zit het dan nu eigenlijk formeel met de hele kwestie ?
  We zitten in een wettelijk vacuum.
  De federale noodfase heeft op 01.11.2021 een einde genomen.
  Er is op 28.10.2021 een KB gepubliceerd dat de jure geen geldingskracht heeft gezien het nog niet bekrachtigd is door de Kamer en vanaf 11.11.2021 is ook dat KB niet meer geldig ( en de federale maatregelen ook niet want die vormen een accessorium van de Pandiewet en het KB dat de noodtoestand heeft uitgeroepen ).
  In toepassing van noodfase 3 kunnen in afwachting van de bekrachtiging van een tweede KB enkel de provinciegouverneurs en de burgemeester lokaal, binnen het kader van hun bevoegdheden maatregelen uitvaardigen maar hoe doe je dat als er geen bewezen noodtoestand bestaat op hun grondgebied ?

  In fine : er is de facto en de jure geen noodtoestand. Er is niet voldaan aan de wetenschappelijke voorwaarden van een noodtoestand.

  Bent u mee ?”
  Einde citaat.
  Maw: vanaf donderdag 11 november zou de noodtoestand én dus ook de maatregelen in België moeten vervallen. Ik ben benieuwd wanneer en of de bevolking op de hoogte wordt gesteld.

  Verder erkent sciensano dat mondmaskers giftig zijn.
  Máár:
  “De Hoge Gezondheidsraad stelt in haar opinie van juli 2021 over nanopartikels in mondmaskers dat het potentieel nadelig gezondheidsrisico van het gebruik van mondmaskers niet opweegt tegen het voordeel van hun gebruik ter preventie van een COVID-19 besmetting.”

  https://www.sciensano.be/nl/pershoek/onderzoek-naar-titaniumdioxide-mondmaskers-eerste-conclusies

  De hoge gezondheidsraad, die moet waken over de volksgezondheid, vindt dus de preventie van een mogelijke besmetting door een gemuteerd, verzwakt virus dat geen risico vormt voor 99,9% vd bevolking belangrijker dan het ziek worden van iedereen door een giftig mondmasker dat geen virus kan tegenhouden maar en wel zuurstoftekort betekent, giftig is en vrij ademen verhindert.
  Zowel door de mening van de “hoge gezondheidsraad” als de verplichting van de federale overheid voor het dragen van deze giftige mondmaskers wordt de gezondheid van de burgers en de volksgezondheid dus opzettelijk geschaad.

 8. De nieuwe regering in Duitsland met de Groenen verlengt de Noodwet aldaar NIET wanneer hij afloopt.
  Bron: een kennis in Duitsland.

  Precies omgekeerd aan wat in Nederland plaatsvindt, waar de AFGETREDEN, demissionaire, regering de Noodwet onlangs in stilte heeft verlengt tot November 2022 en waar de maatregelen weer steeds strenger worden.

 9. Weldra verplicht een QR code patch op uw arm.
  Daarna verplicht een QR code implantaat in uw arm.
  En vervolgens zal het implantaat uitgebreid worden tot een volledig digitale ID waardoor U via 5G permanent zal kunnen gemonitord worden.

 10. Wat worden ‘we’ er toch allemaal ingeluisd!

  Althans, de wakkeren onder ons, waaronder degenen hier op Xandernieuws die nog een grote taak voor zich hebben, nl het ontmaskeren van de leugen(s).

  ‘Ja, zuster, nee prikje.’

 11. Nadine,

  verplicht of niet : ik zal nooit mijn gezondheid op het spel zetten om de Amerikaanse Pharma-Maffia plezier te doen … M.a.w. : NJET.

 12. Beste Harry,

  Pfizer heeft de Franse Vrijmetselaarsregering zeker in haar zak …;)

 13. Zolang niet in iedere straat en in ieder gezin een dode valt, is er geen paniek en is het een ver van mijn bed show.
  Aan het virus sterven is net zo’n Russische roulette als aan het vaccin bezwijken. De aantallen zijn marginaal dus
  komen deze criminelen er nog mee weg. Misschien als de lange termijngevolgen opdagen er meer duidelijk wordt.

 14. Dit is een nieuwe wereldoorlog , maar dan met stille wapens die “vaccinaties” heten en erg veel psychologische oorlogvoering, ook genoemd PSYOPS
  Daarom is het ook voor de “normale” burgers erg moeilijk om dit te geloven.
  Hier nogmaals een clip die ik eerder heb gepost, want het is belangerijk !
  Het “Virus” is een comuptermodel !
  https://www.bitchute.com/video/dGa8IowL7NWk/

 15. Echt Xander u verdient een standbeeld voor uw niet aflatende inzet in deze ‘gekte’.
  BEDANKT !!!!

 16. Tja, als je als ouder het window tot een abortus had gemist is hier misschien wel de herkansing…

  Logistieke vooruitgang tov de 2e wereldoorlog; geen treinen meer richting Polen en geen milieu onvriendelijk gas, de ouder(s) brengen iedereen helemaal zelf gratis voor de gif jab en dat is goed voor het milieu. toch…? Blijft zo allemaal Rund-Um-Zu-Hause…

  Logisch toch, dat ouders bij een kans van een besmetting van een 0,0001% pandemic hun kids vzv iets wat ze zelf niet willen begrijpen. En dan later lopen janken, ‘we wisten het niet’. Nog 1 keer: als je de zieke patiënten thuishoudt tijdens een pandemie en medicijnen geeft, dat heet Quarantaine. Als je gezonde mensen dwingt om thuis te blijven en dwingt een vaccin te nemen van bekende eugenicisten (mensen die de voor de-populatie zijn) zonder zelfs maar enig bijsluiter of verantwoordelijkheid te nemen is dat Tyranny en zelfs Genocide. Lees daarom een keertje The Nuremberg Code en huiver wat er nu in NL gaande is met het injecteren van rotzooi in kinderen. Voor wat?

 17. @Nadine schreef:
  09/11/2021 om 10:10 pm

  Over de pandemiewet waarbij gisteren, dinsdag 9/11 (toeval?) het KB had moeten geratificeerd worden of anders komt de “noodtoestand” met maatregelen door het KB van 28.10.2021 op donderdag 11 november 2021 geheel te VERVALLEN.

  https://www.viruswaanzin.be/post/sciensano-bevestigt-uw-mondmasker-is-giftig

  Citaat van geo12 gsa:
  “Gaat allemaal van geen tel meer zijn, de zon zit achter de wolken.

  OVER HAKEN EN OGEN ….

  Op 14.08.2021 is de Pandemiewet gestemd. Deze werd gepubliceerd op 20.08.2021. Krachtens deze wet dient de afkondiging van een noodtoestand ( bij K.B. ) binnen de 14 dagen geratificeerd te worden in de plenaire vergadering van de Kamer.

  Nu komt de kat op de koord …

  Bij K.B. van 28.10.2021 werd de noodtoestand in België afgekondigd. Dat K.B. dient dus uiterlijk tegen 11.11.2021 geratificeerd te zijn of anders komt de noodtoestand weer te vervallen wat meteen ook betekent dat het tweede K.B. van 28.10.2021 inzake de uitvoeringsmaatregelen in toepassing van de Pandemiewet ook komt te vervallen gezien er geen noodtoestand meer is.

  Het K.B. inzake de noodtoestand is vandaag in eerste lezing voorgelegd aan de Kamer. Peter De Roover, Dries Van Langenhove en nog een kamerlid hebben een verzending gevraagd naar de Commissie. Dit kan principieel niet geweigerd worden. Het debat in de Kamer is nu aan de gang.

  Als het KB vandaag niet bekrachtigd wordt in de Kamer zal het niet tijdig voor tweede lezing ( na de Commissie ) en stemming kunnen voorgelegd worden in de Kamer. Immers er moeten een termijn van 10 dagen gerespecteerd worden tussen de Commissie en de plenaire vergadering in de Kamer.
  Dit betekent dat het KB zal komen te vervallen en er vanaf 11.11.2021 geen noodtoestand meer bestaat ( en dus per definitie ook geen maatregelen ). In voorkomend geval zal er een nieuw KB moeten gepubliceerd worden dat hetzelfde procédé dient te ondergaan.

  Hoe zit het dan nu eigenlijk formeel met de hele kwestie ?
  We zitten in een wettelijk vacuum.
  De federale noodfase heeft op 01.11.2021 een einde genomen.
  Er is op 28.10.2021 een KB gepubliceerd dat de jure geen geldingskracht heeft gezien het nog niet bekrachtigd is door de Kamer en vanaf 11.11.2021 is ook dat KB niet meer geldig ( en de federale maatregelen ook niet want die vormen een accessorium van de Pandiewet en het KB dat de noodtoestand heeft uitgeroepen ).
  In toepassing van noodfase 3 kunnen in afwachting van de bekrachtiging van een tweede KB enkel de provinciegouverneurs en de burgemeester lokaal, binnen het kader van hun bevoegdheden maatregelen uitvaardigen maar hoe doe je dat als er geen bewezen noodtoestand bestaat op hun grondgebied ?

  In fine : er is de facto en de jure geen noodtoestand. Er is niet voldaan aan de wetenschappelijke voorwaarden van een noodtoestand.

  Bent u mee ?”
  Einde citaat.
  Maw: vanaf donderdag 11 november vervalt de noodtoestand én dus ook de maatregelen in België
  Ik ben benieuwd wanneer en of de Belgische bevolking op de hoogte wordt gebracht.

  Verder erkent sciensano dat mondmaskers giftig zijn:
  “De Hoge Gezondheidsraad stelt in haar opinie van juli 2021 over nanopartikels in mondmaskers dat het potentieel nadelig gezondheidsrisico van het gebruik van mondmaskers niet opweegt tegen het voordeel van hun gebruik ter preventie van een COVID-19 besmetting.”

  https://www.sciensano.be/nl/pershoek/onderzoek-naar-titaniumdioxide-mondmaskers-eerste-conclusies

 18. Wim,
  Correct. Het virus is nog nooit geïsoleerd. Dat kan je nalezen in de papieren van het CDC. Pasteur heeft op zijn sterfbed bevestigd dat zijn “germ theorie” niet deugd. Hij zei dat Dechamp zijn theorie “ the terrain theorie” de ware is. Vergelijk het met een aquarium: het water is verontreinigd, ga je de vissen vaccineren of ga je het water ververversen?

 19. TESTEN???
  Als NIEMAND zich laat testen zijn er GEEN besmettingen en is de pLandemie voorbij.

 20. Nog even, maar dan worden er op de a.s. persconferentie
  bestrijdingsmiddelen ingezet tegen het virus van ongevaccineerden want die worden dan op voorhand besmet verklaard en die zijn een gevaar voor de samenleving toch?

 21. We zijn niet met elkaar verbonden maar we steunen iedere boodschap of video die bij kan dragen om onze vrijheid terug te krijgen.
  Vrijheid! Demonstratie Den Haag 8 November 2021

  https://commonsensetv.nl/vrijheid-demonstratie-den-haag-november-2021/

  Op een of andere manier is een frikandellenboer met 2e klas schooldiploma minister van volksgezondheid geworden.
  Volgens de WHO zijn er totdat er begonnen is met vaccineren ruim 1,5 miljoen mensen overleden aan het vermeende covid-19. Volgens de WHO zijn er sinds het begin van de vaccins, 1 december 2020 tot nu, ruim 3,5 miljoen mensen overleden aan het vermeende covid

  https://commonsensetv.nl/heb-je-nog-meer-vragen-over-corona-vaccins-wie-vertrouw-je-meer/

 22. ” Meststoftekorten kunnen de doodsteek worden voor de wereldwijde voedselproductie.”

  “Vertaald naar de bevolkingscijfers van vandaag, zou het gebrek aan kunstmest ertoe leiden dat 3,8 miljard mensen zonder voedsel komen te zitten, met massale hongersnood, massale sterfte, oorlog, chaos en sociaal verval die sinds het vorige Grand Solar Minimum niet meer zijn voorgekomen.”

  https://freewestmedia.com/2021/10/31/fertilizer-shortages-could-become-the-death-knell-for-global-food-production/

 23. het is zeer erg de vaccinatie schade maar wat in Belgie niet over gesproken wordt op facebook is de pandemiewet dievsyraks geactiveerd wordt. ik heb gelezen dat die werd gestemd in Juni 2021 net toen ze jacht maakten op de zgn. anti-vaxxer Jurgen Konings om de aandacht af te leiden en een actieve legereenheid in Brussel.te hebben wanneer er betogingen zouden plaatsvinden tegen de pandemiewet
  Dit is de Belgische wet om alle coronamaatregelen wettig te maken en op advies van de Raad van Europa opgemaakt omdat de wetten op publieke veiligheid niet duidelijk genoeg waren. Bij het lezen van de pandemiewet zijn er heel wat onduidelijkheden en wordt eigenlijk gezegd dat niet erkende al dan niet mpreventieve geneesmiddelen zoals de vaccins en diagnostieke middelen zoals de PCR test wettelijk aanvaard en toegepast mogen worden !
  je moet maar durven !
  Ook is er een artikel die het mogelijk maakt om vaccinaties te verplichten. Verder worden allerlei strafmaatregelen ingevoerd.
  Dus vanaf dat de koning een epidemische toestand (ja dit woord )uitroept dan wordt de pandemiewet van kracht voor telkens drie maanden want verlengingen zijn mogelijk. Dus nu volgen we Nederland telkens met alle maatregelen in dit geval met hun spoedwet.
  Er zijn wel heel wat meer mensen wakker merk ik in de facebookdiscussies waar ik me voor een korte tijd heb ingestort en merk ook nog heel wat ongevaccineerden op alhoewel ik woon in een erge wappie gevaccineerde buurt en en mij de indruk geven dat ik de enige ongevaccineerde hier ben maar niets is minder waar – gelukkig zou ik zeggen.
  uitleg pandemiewet
  https://www.wolterskluwer.com/nl-be/expert-insights/pandemic-law-published
  is in het nederlands dacht ik

 24. Hoeder, geef u gelijk maar er zijn tallozen, die om op vakantie te kunnen naar deze prik gegrepen hebben!

 25. Malala Yousafzai is getrouwd, maakte ze bekend. Hopelijk is het echtpaar niet gevaccineerd.

 26. Er kunnen nog vele vergelijkbare berichten als het bovenstaande geplaatst worden.
  Dat helpt echter niet om de situatie om te draaien.
  Daarvoor zijn demonstraties als in Italie, Oekraine etc. nodig, evenals strafklachten bij het ICC, stakingen, aangiften vs
  de regionale en nationale massamoordenaars, het leggen van verbanden tussen diverse, ogenschijnlijk niet met elkaar te maken hebbende, gebeurtenissen, hameren op de Europese wetten die de nationale overvleugelen en alle virusregels verbieden.
  Corrupte rechters strafrechtelijk vervolgen is ook een must en het blootleggen van de internationale pedo-mafia, sterk vertakt in Nederland.

 27. Goed artikel, Xander. Het is niet anders dan het begin van wereldwijde genocide wat we nu meemaken, iets waarvan Mengele van zou watertanden. Hij kon zijn experimenten alleen loslaten op de Joden in de kampen. Onze ‘leiders’ experimenteren er lustig op los met ál hun onderdanen van alle rassen en standen. Zie voor concrete beelden van gevallen mijn kanaal:
  https://www.youtube.com/channel/UC1J7ER8u4JvGcePUDqdxxKw

 28. Vreemd, het virus is niet aantoonbaar heb ik ergens gelezen, je kan het niet onder een microscoop leggen. Je kan hoogstens de symptomen (hetgeen is aangericht) ontdekken. Hoe kan het ddan dat eenvoudige PCR-test het virus kan constateren???

 29. Volledig uit de media gehouden de oprichting van deze vereniging en de voorbereiding van juridische procedures.
  Een brief aan de Belgische minister voor volksgezondheid:
  https://legalhearts.org/nieuws/brief-naar-frank-vandenbroucke/
  Download PDF:
  https://legalhearts.org/wp-content/uploads/2021/11/Brief-Federaal-Ministerie-Volksgezondheid_LegalHearts_v03112021.pdf
  In deze brief tal van links naar wetenschappelijke onderzoeken en de feiten over deze ondertussen misdadige vaccinatiecampagne.

 30. Het vaccin lijkt wel een afgod geworden. Als er iets gebeurd en je geeft aan dat dit bij de symptomen van de bijwerkingen horen, dan willen ze het niet eens horen en krijg je een reactie: in medicijnen zit ook veel troep, dus dit ook. En vergeet niet dat er misschien mensen zijn die een verkeerde keuze hebben gemaakt door het vaccin te nemen en er NIETS over willen of durven zeggen na dergelijke symptomen/bijwerkingen.

 31. Big farma moet toch wat om zijn inkomsten op peil te houden, er komen nieuwe technieken aan waar je middels je eigen computer een prima overzicht over je gezondheid hebt, waarna de computer autonoom aangeeft welke voedingstoffen je nodig hebt, eet meer spinazie/kurkuma bijvoorbeeld, dan hebben we de chemische rommel van big farma niet zoveel meer nodig.
  Maar, regeren is vooruitzien, dus vaccineren zodat men chronisch ziek word of afhankelijk van hun vaccins.

 32. Citaat einde:
  ….. de Baäls en Molochs van deze tijd: de Big Pharma producenten en globalistische miljardairs zoals Bill Gates, plus alle overheden en media die voor hen op hun knieën zijn gegaan …..

  Dezelfde spelers zien we weer optreden in de fakenieuws affaire om Donald Trump uit teschakelen.
  Lees de column van Leon de Winter de enige journalist die hier over schrijft in ons taalgebied!

  Wachten op excuses voor fakenieuws door Leon de Winter

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1187099257/wachten-op-excuses-voor-fakenieuws

  Vanaf het begin van de jacht op Donald Trump beweerden sommige van mijn Amerikaanse vrienden dat er sterke aanwijzingen waren dat de beschuldigingen in het ’Steele Dossier’ – Trump zou in het geheim samenspannen met Poetin en zou zo gek zijn dat hij hoeren had laten plassen op het Moskouse hotelbed waarin Obama had geslapen – compleet verzonnen waren.

  ……

  Laat dit tot u doordringen: de FBI deed onderzoek naar mogelijke misdaden van een legitiem gekozen president ofschoon de FBI, net als Obama en Joe Biden, wist dat die misdaden niet bestonden. De geruchtenmachine, mede gevoed door ’lekken’ van de FBI, draaide dag en nacht. Hoe vaak heb ik in het NOS Journaal of Nieuwsuur gehoord dat Trumps laatste uur had geslagen?

 33. De Britse begrafenis ondernemer die deze week vertelde dat er veel 30 en 40ers onder de overleden en zijn en koeling vol met baby’s kan binnenkort een sterftegolf van kinderen verwachten.
  Ik ben benieuwd hoe de media en leugenaars zich daar weer uit zullen weten te kletsen!!
  Te triest voor woorden! Een troost is dat iig de baby’s en kinderen rechtstreeks naar de hemel gaan en dat is voor heel veel volwassenen geen garantie!

 34. KjelD Nuis is een schaatskampioen, Ireen Wüst een schaatskampioene.

  Jérémy Chardy, tennisser, werd onlangs op dit forum genoemd als slachtoffer van mRNA-vaccin.

 35. Hugo de Jonge in april 2021 in een brief aan het Zuyderland Ziekenhuis : “Aan ons allemaal de taak om iedereen ervan te doordringen dat vaccins noodzakelijk en effectief zijn. En veilig. En om dat laatste met gezag te kunnen zeggen, moeten we signalen over (ernstige) bijwerkingen serieus nemen en daar naar handelen. Stelt u zich eens voor dat de minister van Volksgezondheid na de meldingen door het bijwerkingencentrum Lareb zou hebben gezegd: ‘niks aan de hand mensen, gewoon doorprikken.” (zie volledige tekst van deze brief : https://www.zuyderland.nl/nieuws/mensen-van-zuyderland-dank-voor-jullie-brief-minister-de-jonge-reageert-op-noodkreet/ )

 36. We hebben een criminele overheid en corrupte MSM. Inmiddels kan iedereen dat weten en dan geldt: wie niet horen wil moet voelen.
  Eerlijk gezegd geloof ik weinig tot niks van wat de MSM verkondigen. De vaccinatiegraad is zeker gen 84%. Dat het nu storm loopt voor testen betwijfel ik ook.
  Je moet toch wel van het padje af zijn om je nu nog te laten prikken met deze experimentele troep omdat je zonodig op vakantie wilt of zo.
  Mensen zijn dom, maar ook weer niet zo stom, lijkt me.

Comments are closed.