Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert

‘Always look at the bright side of life’ versie 2021: zolang het mij niet overkomt, doe ik gewoon alsof dit niet bestaat en er niets aan de hand is.

—————————————————————————————————————————————–

De Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel toont in zijn gisteren geplaatste videocollege ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ keihard wetenschappelijk bewijs dat de Covid injecties exact het omgekeerde doen van wat de politiek en mainstream media beweren. Vaccinaties blijken het Covid virus juist te versterken, verzwakken het menselijke immuunsysteem aanzienlijk, beschadigen menselijke genen die onze stofwisseling en bloedstolling regelen, en veranderen vaxxers in de èchte ‘superspreaders’.

‘We gaan weer goede tijden tegemoet,’ begint Capel op zijn kenmerkende droge, cynische wijze. ‘De ‘besmettingen’ stijgen, de lockdowns kondigen zich aan, de mondkapjes zijn weer terug, en er gaan nog allerlei andere dingen gebeuren. Maar dat moeten we altijd positief blijven zien…’

‘Hoe verspreiden gevaccineerde mensen Delta? Wat de wetenschap zegt’, stond op 12 augustus in Nature te lezen. ‘Nieuwe data wijzen erop dat Delta zich onder mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd sneller kan verspreiden dan andere coronavirus varianten.’ Bovendien blijkt Delta minder gevoelig te zijn voor (vaccinatie-) antilichamen neutralisering, en juist de risicogroep (ouderen) niet reageert op het (Pfizer) vaccin.

Tientallen pagina’s met vele honderden aangetoonde medische gevolgen

‘Maar ja, dat zijn gewoon gegevens die je overal kunt zien,’ vervolgt Capel, die dan wijst op de 57 (in beeld verschijnt 97) pagina’s met lijsten met honderden en nog eens honderden aangetoonde bijwerkingen en andere (vaak ernstige) medische gevolgen van het Pfizer ‘vaccin’. ‘Dat valt wel mee….’

Dan laat hij pathologische foto’s zien van aangetaste harten, longen en aderen van mensen die zijn overleden door hun Covid vaccinaties. ‘Ach, wat doen we daar moeilijk over…’ Op een leverfoto is zelfs iets te zien ‘wat nog nooit eerder gezien is, namelijk een tijdelijk lymfoïde orgaantje dat probeert de ellende in de lever op te vangen. De persoon die dit plaatje gaf heeft het helaas niet gehaald.’

Grafieken bewijzen: meer vaccins = meer doden

Capel toont dan een officiële grafiek waarin het aantal dagelijks bevestigde Covid doden in Israël wordt weergegeven. Als de grafiek van het aantal vaccinaties daar overheen wordt gelegd, vallen de lijnen bijna naadloos samen. (Kortom: meer vaccinaties = meer doden, minder vaccinaties = minder doden.) ‘Gewoon pure data.’

Dat geldt ook voor de volgende grafiek waaruit blijkt dat de ‘vaccins’ van Pfizer, Moderna en Janssen al na 5 maanden (tussen maart en augustus) een groot deel van hun veronderstelde werking hebben verloren. Pfizer daalt naar 64%, Moderna naar 49% en Janssen zelfs naar een schamele 3%. Als de lijnen naar november worden doorgetrokken, dan zijn ook Pfizer en Moderna inmiddels naar NUL werkzaamheid gedaald, en dat terwijl uit het hierna getoonde overzicht onomstotelijk blijkt dat natuurlijke immuniteit die is opgedaan tijdens een corona infectie vele malen krachtiger en effectiever is.

Genetische veranderingen aan cruciale lichaamsprocessen

Kan dit onthustsende plaatje voor de ‘vaccins’ nog erger? Ja, helaas wel. Volgens alomvattende onderzoeken gepubliceerd in het vakorgaan Cell Discovery zijn allerlei celtypes van het immuunsysteem – natural killercellen, monocyten, CD8 killercellen, helper cellen en andere antistof producerende cellen – genetisch aan het veranderen als rechtstreeks gevolg van de Covid injecties. ‘Er worden genen op het DNA uitgeschakeld of aangeschakeld. En als we dan gaan kijken naar hoe dat zich vertaald’ in ons lichaam, komt een schrikbarend beeld naar voren:

Capel laat daarna iets complexere plaatjes zien van de resultaten van onderzoeken waarin is vastgesteld dat de ‘vaccins’ zowel het cholestorel (vethuishouding), de bloedstolling en de ontstekingsreactie in ons lichaam ernstig verstoort. Buitengewoon zorgwekkend is dat NFKB, een zeer belangrijke schakelaar van DNA activiteit (in ons immuunsysteem), flink stijgt, waardoor ‘een paar honderd genen in een andere stand gaan. Dit is een indicatie dat er echt heel veel veranderd is.’

De ‘vaccins’ induceren dus grote veranderingen in de gen expressie van onder meer cruciale eiwitten die nodig zijn voor ontstekingsreacties. Ook de galhuishouding en suikerhuishouding zijn totaal veranderd.

Extra boost aan virus, vaxxers nu superspreaders

‘En dit wordt een beetje vervelend: de (heel belangrijke) interferon (alpha) productie is ook naar beneden.’ Witte bloedcellen reageren na ‘vaccinatie’ slecht op interferon, dat een zeer belangrijke bescherming is tegen Covid-19. Alle beschermende activiteiten van de witte bloedcellen gaan door ‘het prikkie’ zwaar naar beneden. De ‘vaccins’ geven dus een extra boost aan het virus. Nieuwe infecties die worden opgelopen na ‘vaccinatie’ worden steeds heftiger, waardoor juist de vaxxers in superspreaders worden veranderd.

‘Dit zijn gegevens die gewoon gepubliceerd zijn,’ besluit Capel. ‘Maar het mag allemaal niet genoemd worden.’ (Sterker nog: ministers en Tweede Kamer keren letterlijk hun rug naar de enkele oppositieleden die hen met de harde, verifieerbare feiten confronteren).

‘Dus lieve mensen: als we kijken naar de effecten op de verschillende organen, de bijwerkingen, het immuunsysteem, en we ook de poorten openzetten voor nieuwe infecties… ach ja, look at the bright side of life.’

Kijk hier zijn hele videocolumn (een kleine 10 minuten), met tal van ondersteunende grafieken en foto’s: (1)

Waarom pikken wij dit allemaal?

Ik denk dat nog maar 2 jaar geleden een dergelijk extreem schadelijk middel dat bij miljarden mensen wordt ingespoten, waardoor hun immuunsystemen in de loop van 2022 totaal dreigen te falen, in militaire kringen een biologisch massavernietigingswapen was genoemd.

Nu wordt het onder het valse mom van ‘volksgezondheid’ aan u, mij en miljarden anderen opgedrongen, zelfs aan steeds jongere kinderen (terwijl Pfizer en de FDA hebben erkend dat pas over 5 jaar bekend is of dit veilig is), en dat voor een virus waarvan is aangetoond dat het niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep (een al heel lang bekend feit dat nu zelfs door het CDA is erkend).

Degenen die weigeren aan deze wereldwijde slow-motion genocide deel te nemen (immers: tot half oktober officieel al zo’n 50.000 vaxdoden in het Westen, vermoedelijk slechts enkele procenten van het werkelijke aantal), worden met steeds hardere en onmenselijkere QR-Apartheid- en andere uitsluitingsmaatregelen gestraft, ook in Nederland. Zelfs Belgische media valt het op dat de maatregelen bij hun Noorderburen nu strenger zijn dan vóór de ‘vaccinaties’. Fijntjes wordt gewezen op de nu – volkomen loos en vals gebleken – beloften van Rutte & Co dat het leven weer normaal zou worden als de grote meerderheid zou zijn geïnjecteerd.

Waarom pikken wij Nederlanders dit nog steeds, al die dagelijkse leugens, misleidingen en desinformatie, al die absurde, maatschappelijk-economisch ondermijnende en gezondheid verwoestende maatregelen waarvan maandenlang werd beweerd dat het ‘wappie complottheorieën’ waren? Misschien is onze in de Tweede Wereldoorlog zo kenmerkend gebleken laffe en slaafse volksaard – namelijk onmiddellijke massale collaboratie met de vijand, ongeacht wat die eist en hoe slecht die ons ook behandelt – weer naar boven gekomen?

 

Xander


(1) Pierre Capel

Eerdere besproken videocolleges van Pierre Capel (naar mijn mening het belangrijkste kanaal in de vrije/alternatieve media):


24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven (Capels column ‘Niets nieuws onder de zon’ / ‘Waarom is het verboden te vragen wat hier allemaal achter zit?’)
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’ ( / Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
03-01: Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)

2020:
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Waar op het internet kan ik de slachtoffers zien van de vaccinatie zoals in de foto boven aan dit artikel? Ik wil graag factchecking doen.

 2. @Nadine schreef:
  08/11/2021 om 4:52 pm
  http://steunactie.be/actie/steun-julia-uit-mechelen/-5167
  restaurant Julia uit Mechelen heeft zelf tijdelijk de deuren gesloten
  zij haden enkel prive-evenementen georganiseerd om coronapas te omzeilen maar dagelijks politie aan de deur en.burgemeester dreigde met sluiting
  reportage Rtv geblokkeerd en wordt niet uitgezonden
  collegas doen niet mee met hun actie niettegenstaande de massale steunbetuigingen en vragen om advies
  Belgen zijn ook laf en zijn te bang om mee te doen
  zijn nog steeds strijdvaardig en zullen juridisch onderzoeken
  op facebook account “Julia”

  Dit zijn reeds echte nazi-praktijken daar in Mechelen!
  Lees de overtredingen begaan door gestapo bottinekes in opdracht van open vld-dictator vandersmissen, de marionet van bart somers.

  OOGGETUIGEVERSLAG: Hoe De Dictatuur Restaurant ‘JULIA’ In Mechelen sloot
  https://reactnieuws.net/2021/11/05/ooggetuigeverslag-hoe-de-dictatuur-restaurant-julia-in-mechelen-sloot/

  En dat voor maatregelen die dan nog steeds ONwettig zijn!
  Terreur zaaien, intimidatie, huisvredebreuk, schending van onschendbaarheid van de woning en het privéleven zijn enkele strafbare feiten die begaan worden. De uitbaters zouden klacht moeten neerleggen.
  Die stoere bottinekes vergeten vast ook nog dat zij NAAST deze uitbaters staan als werkende mensen als ze ’s avonds hun bottinekes uittrekken?
  En dan vraag ik mij toch af wat hun familieleden en kinderen wel vinden van hun optreden als gestapo?

  In belziek is het nazi-regime reeds in voege en intussen poogt de rest van het politieke addergebroed om ons een pandemiewet door te strot te rammen om de grondwet te kunnen omzeilen, het parlement buiten spel te zetten, hun onwettige maatregelen te legaliseren om van onze (schijn)democratie een dictatuur te maken!
  Uitspraak van crimineel premier de croo: “Een epidemiologische noodtoestand is geen noodsituatie.”
  Daar zakt je broek toch van af??????
  Ons een beetje voor de gek denken te houden met wat onzinnig mierengeneuk over woordgebruik?????
  Voor welke idioten denkt dat blauwe ovld-konijn de bevolking wel te houden?!
  Kunnen gevaccineerden en ongevaccineerden het nu eindelijk eens zijn dat het gaat om CONTROLE, gehoorzaamheid en dictatuur en NIET om onze volksgezondheid of nog niet??

 3. Ik heb zojuist een reactie geplaatst op frontnieus op dit artikel.
  Hier volgt een kopie van mijn reactie en ik wilde het met U allen delen.

  Harry november 9, 2021 at 15:11
  Ik heb zojuist wat contant geld gestort bij geldmaat (U weet wel die lelijke gele dingen) en ik ging naar huis om iemand te betalen via de pc.
  Wat zag ik tot mijn schrik (bewijs mee geleverd) (kopie en plakken)
  Mensen dit wordt de laatste stap ter zijner tijd
  Geen prik (QR code) geen banknummer)
  En daarna het contante geld er uit en ze hebben U bij Uw ballen.
  Of het ze allemaal gaat lukken ??????????
  Er is een opstand in de maak !!! 100%

  Tekst site ABNAMRO. (november 9, 2021)
  Hoe wilt u inloggen?
  U kunt nu ook inloggen met een QR-code en uw mobiele telefoon. Dat is veilig én gemakkelijk. U scant de QR-code eenvoudig met de ABN AMRO app.

  Ik ga pas inloggen met mijn QR code als ik onder de grond ligt en niet eerder.

  Artikel frontnieuws
  FBI-agent sterft binnen 24 uur na zijn COVID prik – Weduwe reageert op vaccinpushers

  https://www.frontnieuws.com/fbi-agent-sterft-binnen-24-uur-na-zijn-covid-prik-weduwe-reageert-op-vaccinpushers/

  Sterkte en houdt Uw rug recht U staat er niet allen voor zie protest Den Haag van afgelopen zondag (ook hier weer liegen over aantal mensen) minimaal 45000 en geen 20000 zoals ze U willen doen laten geloven.(met eigen ogen gezien)
  De politie was met ,,genoeg,, personeel aanwezig maar gedroegen zich ditmaal zeer correct.

  Groet.

 4. Einde,

  Misschien kan je beter “buiten ” gaan spelen , je prietpraat stelt toch niets voor !!

 5. Einde,

  Ik wil nog terugkomen op mijn/jouw vorige verhaal ( v/d vorige stuk van Moderator )
  Situatie was , buiten het feit , dat vragen van andere mensen OOK niet beantwoord werden door IC Nurse ,
  Ic Nurse zei dat bep. medicaties, uit eigen ondervinding zei Ic Nurse dat , niet zou werken .
  Ik kwam toen met de medicaties Hydrochloroquine met zink/Ivermectine dat dat WEL werkt.
  Ik vroeg om een reactie MAAR die kwam niet !!
  Kom dan niet met jouw verhaal met feiten , dit zijn de feiten,
  Einde.
  Als er duidelijke feiten/bewijzen neergelegd worden en het wordt dan genegeerd ( Wat jij doet en IC Nurse ook ! ) dan heb ik een grote vraag : Wie ben jij ?
  Feiten/bewijzen leg je naast je neer . Wie ben jij ??
  Het valt mij op dat jij en Ic Nurse zeker op 1 punt overeenkomen : Balletje/bommetje opgooien en dan terugtrekken
  Vraag die we dan moeten stellen is : Wie is IC Nurse
  Persoonlijk is mijn mening dat ik ten alleen tijde WIL dat de waarheid gesproken wordt en geen prietpraat verkondigd wordt wat , in mijn beleving , jij alleen maar doet

  Als jij mijn woorden kan weerleggen ( Dit is al de 3 de keer dat ik dit zeg ) dan moet je komen maar je moet nog steeds komen.

 6. op nieuw begin:
  al langere tijd wordt hier op meerdere fora, waaronder dit, geregeld gewezen op de noodzaak, om gezondheidsredenen, van o.m.:
  aparte reis-, school-, winkel- etc. tijden voor niet-gevaccineerden en wie dat wel is.
  Daarom is ook het kvbm-initiatief gevaarlijk: dat is daar al diverse keren kenbaar gemaakt.
  Er zijn huisartsen die geen gevaccineerden willen behandelen in hun praktijk: puur om gezondheidsredenen.
  Dat is NIET onwettig en evenmin discriminerend.

 7. Anna 09/11/2021 om 12:32 pm

  Heel nuchter vermeld de H.Schrift tijd en plaats waarbij Eufraat m.i. overdrachtelijk is bedoeld…en associaties oproept met de oorspronkelijke plaats van het Paradijs van waaruit nu het mondiale verderf de planeet vergiftigd, een lab in Wuhan onder regie van Fauci en Gates…en wie weet nog meer allemaal

  Op 9:13-15
  Laat de vier engelen los, die bij de grote rivier, de Eufraat, gebonden zijn. En de vier engelen, die tegen het uur en de dag en de maand en het jaar waren gereed gehouden, werden losgelaten om het derde deel van de mensen te doden.

  Zij die geloven zijn gewaarschuwd en zullen verstandig handelen met deze kennis!!

 8. @Barn.
  Russische troepen? Bedoel je de vluchtelingen die Minsk binnenkomen via lijndiensten vanuit Irak? Waarom zou zou Belarus de Navo zooi moeten oplossen? Heeft Belarus hun land gebombardeerd? Als Polen een probleem heeft moeten ze dit maar naar Navo en EU brengen. Als ze nog tijd over hebben door Tsjechië de tent uit te vechten over de bruinkoolcentrale.

 9. Massale stakingen tegen vaccinmandaten beginnen nu: 8 – 11 november

  Mike naturalnews.com Adams

  Wereldwijde massale stakingen zijn vandaag begonnen uit protest tegen ongrondwettelijke vaccinmandaten. Het vreedzame protest duurt vier dagen, tot 11 november, en de deelnemers wordt gevraagd vreedzaam te blijven, geen wapens mee te nemen naar dergelijke protesten en alles te filmen om pogingen tot valse vlag-operaties door diepe staatsaboteurs te documenteren.

  De wereld duwt hard terug tegen criminele regeringen die nu bezig lijken te zijn met medische terreurdaden tegen hun eigen burgers. Er is een kritische massa bereikt en het momentum keert zich tegen het Biden-regime en de vax-pushers.

  Lees hier de volledige details over dit en nog veel meer in het hoofdartikel en de podcast van vandaag:
  https://www.brighteon.com/fca25b68-81fc-440f-bf36-d0bbcfc478b2

 10. APARTE ZIEKENHUIZEN voor ongevaccineerden en voor hen die niet willen discrimineren!
  Aparte winkels.
  Aparte sportclubs.
  Etc.
  Tegen de wet, dat wel.
  Maar de Rijksdictators storen zich niet aan wetten.

 11. Leen de RT 09/11/2021 om 1:06 am
  Avond aan avond wordt bij OP1 Ab Osterhaus( haal de champagne!) uitgenodigd zijn medische vuilnis in de staatsomroep camera’s te spuwen. En maar janken dat de ziekenhuizen vollopen! Lockdowns! Mondkapjes! Vaccineren! Maar over

  I V E R M E C T I N E ( wat werkelijk levensreddend ). is zwijgen als het graf.
  Hoelang nog virologen dat jullie de waarheid in ongerechtigheid ten onder houden.

 12. Het gevolg van Pierre Capel zijn verhaal is, dat doordat het natuurlijke immuunsysteem kapot gemaakt wordt door de mRNA injecties, deze mensen LEVENSLANG injecties met antistoffen zullen moet blijven ontvangen.

  Een somber en zwart scenario, maar ik denk dat dit juist is.

  In beginsel veroorzaakt het mRNA vaccin een situatie in het lichaam die gelijk is aan AIDS.
  Het immuunsysteem is kapot.
  En om die reden zullen mensen NOOIT MEER van herhaal injecties en of booster injecties af komen.
  Laat je jezelf geen vervolg injectie meer geven kun je aan een “ huis tuin en keuken “ virus overlijden.
  Omdat je natuurlijke immuunsysteem dit “ gewone “ virus niet meer herkent als iets wat onschadelijk moet worden gemaakt.

  In feite worden mensen door de “ vaccinatie” ( wat eindelijk gen therapie is,) door de farmaceutische industrie of zo je wilt door de overheid ( drammerige minister) volledig AFHANKELIJK gemaakt.
  Van de ….. ja vult u dat zelf maar in…. Van Onze regering ?
  Van De farmaceutische industrie?
  Van De megalomane lieden die denken met geld de hele wereld om te kunnen bouwen?
  Van de WHO met zijn frauduleuze leden?

  De wereld met haar inwoners staat op een kantel punt tussen vrijheid en slaafs volgen.
  Voor de laatste groep zal vrijheid in afhankelijkheid zijn ( met 2 prikken per jaar waarvan je niet weet wat er in zal zitten ) en voor de eerste groep, degene die vrijheid voor hun lichaam wensen te behouden zal er een grote verdrukking gaan ontstaan.

  Persoonlijk zie ik nog wel enige “ vertraging “ in dit “ smerige spel “ omdat de derde wereld nog redelijk gevrijwaard is van Covid. B.v landen als India en Japen hebben met Ivermectine Corona onder controle weten te houden.
  Dus zal er een “ volgende / andere” pandemie moeten worden gecreëerd om ook de derde wereld landen te treffen.
  Bill Gates kondigt deze ook al aan en wil met de WHO een organisatie oprichten die nu al preventief vaccins gaat ontwikkelen voor “ de volgende pandemie “ ( ongelooflijk maar dit is realiteit.❗️ )

  Covid is voor dit soort lieden gewoon een “ verdien model “ geworden zonder enig gevoel of medemenselijkheid. Alle menselijke maat is verdwenen.
  Volgens Gates is de wereld populatie numeriek teveel geworden voor het klimaat, en met vaccins en medicijnen kun je daar wat aan doen volgens Gates. ( zegt hij zelf!)

  Er staat ons een donkere winter te wachten. Houd moed Hou vol.
  Weet dat dit alles moet geschieden, maar ik had nooit gedacht dat het in mijn leven in mijn tijd zich voor mijn ogen zou voltrekken. Dit laatste zeg ik met enige schroom, want is dit het begin van het einde ??? Het begin van de terugkomst van de Heere Jezus? Het begin van de nieuwe hemel en de nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal?
  Lees je Bijbel en Bid elke dag dat je groeien mag.
  Shalom
  Anna

 13. Ja Xander, weer een schitterende samenvatting van je, bedankt. Als ik je ook eens een hint mag geven, ga eens kijken op YT (staat er nog steeds) naar: Dr. Charles Morgan on Psycho-Neurobiology and War.
  Wat daar gezegd wordt, gebeurt nu. En wij zijn de labrats. Maar alle tech die vandaag wordt gebruikt, kende men toen al lang. Dr. Morgan geeft dat aan, hij zegt niet hoe ze dat doen, maar laat wel weten wat ze al kunnen. Gene extinction en het gebruik van GO (grafeenoxide) is dus nu al herkenbaar. Memories wissen en vervangen zal niet lang meer duren, of is mss al bezig hier en daar (?)
  De eerste helft van Morgan’s voorstelling gaat niet over wat ze kunnen dmv vaccineren, maar daarna wordt het pas echt interessant. Groeten uit België.

 14. Wetenschap zoekt mensen die geen Covid kunnen krijgen: ’Misschien bevatten hun genen het geheim’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1512064671/wetenschap-zoekt-mensen-die-geen-covid-kunnen-krijgen-misschien-bevatten-hun-genen-het-geheim

  AMSTERDAM – Een internationaal wetenschapsteam is op zoek naar mensen die nooit Covid krijgen, hoe hard je ook tegen ze aan hoest. „Wie weet bevatten hun genen het geheim voor een adequate behandeling.”

  ( Hopelijk vallen die mensen niet in de handen van de wetenschappers van de producenten van de criminele vaccins -NB)

 15. Wat merk je tijdens ‘gesprekken’ met voorstanders van inenten?
  Ze praten het RIVM\allerlei andere overheidsinstellingen na, zònder dat te kunnen beredeneren en zònder de redenatie van die instellingen te kunnen duiden;
  Ze sluiten zich af voor een andere mening en zijn daarvoor niet in het minst ontvankelijk;
  Ze kunnen niet wetenschappelijke onderzoeken aandragen die hun meningen onderbouwen.

  Zoals de meesten van ons (naar het schijnt) wèl eigen mening en standpunt beredeneren (hoe ongelukkig en vreemd soms ook) en ons laten voorlichten door bijv. Pierre Capel en vele anderen om ons op dit gebied op hoger niveau te brengen, zo weigeren vele \ de meeste \ alle voorstanders van inenten daartoe zelfs een poging aan te wenden.

  Kortom wat mij gebleken is:
  voorstanders van inenten zijn voor het overgrote deel dom.
  Ze zijn onwillig en daardoor ook bewust, gewild dom.
  Ze zijn gevaarlijk, levensgevaarlijk want het zijn elkaar nalopende en elkaar versterkende kuddedieren, die er niet voor terugdeinzen anderen te vertrappen.

  De geschiedenis laat duidelijk de bloedige gevolgen van de gruwelijke misdaden van kuddedieren onder leiding van dictators: monsters, zien
  De monsters die ons nu regeren weten dat en gaan voor hun doelstellingen nu een hetze tegen te ongevaccineerden opzetten door reclame’s,(40 per dag??) uit te zenden middels hun spreekbuis de NOS.

  In zo’n tijd zijn wij beland.
  Een ieder die altijd op de gevestigde partijen heeft gestemd en op anderen heeft neergekeken met eventuele scheldwoorden maar nu plots als ’tegenstander’ ook “moord en brand” roept:
  ‘Bedankt!’
  En:
  gefeliciteerd, oorspronkelijk doel BIJNA bereikt!
  Juich maar even huichelaar, doch bedenk:

  … dit is het laatste niet; wordt vervolgd.

 16. Mogelijk ten overvloede, maar ik wil toch nog even berichten dat Pfizer heeft gefraudeerd met het onderzoek naar de effectiviteit en veiligheid van het corona “vaccin”. De FDA, die hiervan op de hoogte was, heeft hierop even de andere kant op gekeken en gewoon goedkeuring verleend aan de Pfizer vaccin massavacinaties in de VS. De kwestie werd niet nader door de FDA onderzocht vanwege “personeelstekort”. Deze frauderende onderzoekers mogen nu dus de veiligheid van het vaccin bij kinderen gaan onderzoeken. Bron : BMJ. Een video bespreking van het artikel (dr. John Campbell; NL ondertiteling is beschikbaar) is te vinden op https://youtu.be/THv33zWykJc

 17. De besmettingen lopen op onder gevaccineerden. Ik kom nog nogal met wat mensen in aanraking. Ze hebben net corona gehad of hebben corona . Ze zijn geprikt en kijken me vol verbazing aan als ze het verhaal vertellen.

  “Nou , ik heb corona gehad terwijl ik gevaccineerd was , wat gek he “.

  En dan zeg ik , ik heb ook corona gehad maar ben niet geprikt. Och , we kunnen het aan toch ? Maar dan komen ze steevast met het riedeltje : ” Ja , maar als ik niet geprikt was , was het veel erger geweest “.

  Ik vind het knap hoe ze dat weten.

 18. Schokkend. Toch is de vraag die aan het einde van het artikel wordt gesteld: Waarom pikken wij dit allemaal? terecht.
  De massa pikt dit omdat de massa het niet wil weten, alleen maar wil genieten van het dagelijkse leven en zich voor niets anders interesseert.
  Deze mensen bedriegen zichzelf en zijn dus ook makkelijk door anderen te bedriegen.

 19. @ spyfromthesky: Klopt! Al voor de laatste nieuwe maatregelen van kracht waren was ik met mijn zoontje aan het babyzwemmen op een sportschool en mijn vrouw kwam kijken. In de kantine/ lobby kan je door het grote raam namelijk kijken, iets dat veel ouders en opa’s en oma’s doen. Op een gegeven moment vroegen ze mijn vrouw om haar Nazipas, die ze dus niet heeft. Ze werd verzocht buiten in de regen te wachten tot ik klaar was. Ze heeft al eens een herseninfarct gehad, is daardoor deels verlamd en wil dus zeker niet nog een herseninfarct riskeren maar zelfs dat argument mocht niet baten. We hebben het babyzwemmen meteen opgezegd met het idee dan gewoon lekker te gaan zwemmen in het normale zwembad. Een paar dagen werd aangekondigd dat dat ook niet meer kon (ik neem aan dat de laffe zwembaden ook gewoon meewerken aan de door de BV Nederland opgelegde ongefundeerde maatregelen). Als iemand weet waar je nog wel indoor kunt zwemmen?

 20. Van de stichting stichtingvaccinvrij.nl velen hopelijk goed bekend toch nog eens de link naar een belangrijk item:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/lareb-verdubbeling-personeel-wegens-extra-bijwerkingen-covid-injecties-en-toch-ontbreken-80-000-meldingen/

  Voor wie nog eens een zeer helder en duidelijk overzicht wil van wat de ziekte covid 19 is
  en de maatregelen om het Sars-CoV-2 virus “onder controle te krijgen”.

  I. COVID-19 (1 t/m 5)
  II. De maatregelen
  III. Het nieuwe normaal
  IV. De grote spelers
  V. Onze rechten

  Volge deze link :

  https://stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/covid-19-ziekte/

  Voor info over het COVID-19 vaccin ga naar de pagina ‘COVID-19 vaccin’:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/ziektes-vaccins/vaccins/covid-19-vaccin/

 21. Het moet toch ongelooflijk “leuk” zijn voor de Elite (zoals Bill Gates) die miljarden geïnvesteerd hebben in Pharma bedrijven en dan twintigvoudig hun miljarden zien stijgen, zonder ook maar 1 greintje verantwoordelijkheid te hebben als het mis loopt.

  Dit op de kap van Pharma bedrijven die een experimenteel vaccin op de wereldbevolking los laten:

  VERPLICHT
  Direct of indirect – het is alsof ze een lepel vergif in je mond duwen en tegelijk je neus dichtknijpen – op den duur moet je wel zwelgen

  BETAALD
  Door de belastingbetaler – ja zelfs door diegene die de vergifspuit niet willen en uitgesloten worden – cynischer kan niet

  BESCHERMD
  0 aansprakelijkheid indien het mis loopt – bij wetten vastgelegd door de overheid

 22. Pierre Capel heeft was ook voor mij vanaf het begin van de “pandemie” een grote steun vanwege zijn enorme kennis op het gebied van de werking van ons immuunsysteem en alles wat daarmee te maken heeft.
  Hoe meer ik te weten kwam dankzij Pierre, die overduidelijk met plezier 50 jaar met z’n vak bezig is geweest, en nog is, hoe meer afkeer ik kreeg van van de buitengewoon domme en kwaadaardige politieke angstzaaiers zonder kennis met hun stupide gebral over ‘het virus’.
  Pierre is een wetenschapper die zijn kennis etaleert, en dat is een zegen voor de leken, die natuurlijk ver in de meerderheid zijn, maar dankzij oa Capel beter gaan begrijpen hoe alles in ons lichaam werkt als er vreemde indringers binnenkomen.
  Helaas echter mag ik ondanks mijn opgedane kennis zelden mijn ongezouten conclusie doorgeven over de naar de pijpen van Schwab, Gates en Fauci dansende criminelen, die verantwoordelijk en dus schuldig zijn aan alle veroorzaakte en tegen alle mensenrechten ingaande ellende, want mijn reacties worden vrijwel nooit geplaatst.
  In Nederland mag je oorlogsmisdadigers die er Mengele-praktijken op nahouden wel beledigen, maar alleen als je dat beleefd doet, blijkbaar.
  Helaas echter, dat kan ik niet, dus geef ik geen comments meer. Mengele was een enorme schoft, dat weten we allemaal en dat mogen we hardop zeggen.
  Maar degenen die in deze tijd de praktijken van Mengele uitvoeren op miljoenen proefpersonen, daar mag ik niet mijn diepgewortelde mening over geven, ook al is die mening door de bewuste, altijd liegende daders als het ware diep in mijn hart en mijn ziel geramd, omdat degenen die ik liefheb er onverdiend slachtoffer van zijn geworden en eigenlijk geen normaal leven meer hebben.

 23. Corona en vaccineren. Dat is wel bekend niet doen. Maar war is er aan de Poolse grens kun je daar wat over zeggen?!!! Met die Russische troepen.

 24. Die studie waar Prof. Capel het over heeft gaat niet over Pfizer enz maar over het Vero Cell vaccin. Wat mij interesseert is of de conclusie ook voor Pfizer enz. opgaat. Heel zorgwekkend allemaal.

  A total of 11 participants were enrolled and vaccinated to evaluate the clinical safety and dynamic changes in the immune system. Among these, five participants (cohort A) were vaccinated with 4 μg dose of inactivated SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell) on days 1 and 14, and six participants (cohort B) received a 4 μg dose of the vaccine on days 1 and 28. Inactivated SARS-CoV-2 Vaccine (Vero Cell) (China Biotechnology Group Corporation) was administered intramuscularly into the deltoid. All vaccines were approved by the National Institutes for Food and Drug Control of China.

  https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3

 25. Inmiddels is het zover dat kinderen die zwemles hebben en waarvan de ouders niet zijn ingeënt dat de ouders van kinderen van 5 en 6 jaar niet meer naar binnen mogen om te helpen aankleden.

  En werken de zwembaden daaraan mee? Is dit echt? Omdat ze zgn voor onze gezondheid dit nodig achten en een paar dagen geleden nog niet of dat iedereen slaafs gehoorzaam en bang is zijn baan te verliezen.

  Mensen we zijn in deze waanzinnige toestand, wel of niet gevaccineerd compleet de underdog. Ze houden je gevangen met weer oplopende cijfers zoals het altijd in de periode oktober t/m maart zal duren.

  Krant AD 2016. Ziekenhuizen konden het bijna niet aan vanwege de griep. Kijk maar terug.
  Het is een medisch terreur geworden met allemaal spelers van de grootste boosdoender, de alchemie of de chemische industrie of de big pharma.

  Voor alsnog leek het erop dat op de MBO ROC dat vele al geen moeite meer deden om een mondkapje te dragen. Prima zo. Niet handhaven. Degene die het dragen en menen dat het helpt prima. Degene, wel of niet gevaccineerd die het niet dragen, ook prima.

  Gewoon als je ziek ben, zonder je zelf wat af. Beetje afstand houden en veel de lucht verfrissen moet genoeg zijn. Meer hoef je niet te doen. Nou ja, werken aan je gezondheid en immuun systeem.

  Wie wil mag protesteren en schrijven naar de politieke partijen dat ouders die niet gevaccineerd zijn hun kleine kinderen niet meer mogen helpen omdat ze niet verder mogen.

  Schande, grote schande.

  Spyfromthesky

 26. Uit : https://lnkd.in/d5VF33-C gelezen van Jan Lassche 2de Adviseur Public Health Hij schrijft het volgende: Houd vol tot het einde van het jaar!!! Corona gedwongen vaccinaties: Voorwaardelijke goedkeuringen zijn één jaar geldig en kunnen jaarlijks worden verlengd.Alle in de EU en dus in Nederland goedgekeurde COVID -19 – vaccins hebben een voorwaardelijke goedkeuring gekregen (per 23 april 2021). De goedkeuringen lopen af in december 2021 en januari 2022. Aangezien geen fabrikant van de voorwaardelijk goedgekeurde vaccins een nieuwe aanvraag heeft ingediend, mogen de vaccins vanaf december 2021/januari 2022 niet meer gebruikt worden – ze moeten vernietigd worden. Vandaar de enorme druk op de voorheen niet-gevaccineerde en de onterechte en illegale vaccinatiecampagne voor kinderen en jongeren. Waarom hebben de fabrikanten geen verdere goedkeuring aangevraagd voor de voorwaardelijk goedgekeurde vaccins die momenteel in gebruik zijn? Omdat ze waarschijnlijk geen verdere (voorwaardelijke) goedkeuring krijgen vanwege de talloze bijwerkingen en het hoge aantal sterfgevallen!

  Mensen , jongeren en kinderen wees alert op deze sluipmoordenaar die overheid wordt genoemd.

 27. De studie uit Cell Discovery waarnaar Capelle refereert geeft duidelijk aan dat al de genoemde aan/uit-schakelingen van genen OOK bij corona infectie gebeuren. En gezien wij niet bang zijn voor corona hoeven wij dus ook voor deze aan/uit-schakelingen niet bang te zijn ….

  … toch ?

  😉

 28. Er wordt ook op grote schaal gemanipuleerd met data. Een voorbeeld:
  [ NHS chief Amanda Pritchard claimed that 14 times as many Covid-19 patients are in Britain’s hospitals as this time last year. However, even the NHS itself has admitted that Pritchard’s claim uses misleading figures… The source of the “14 times” figure is Amanda Pritchard, Chief Executive of NHS England… However, NHS data shows that Pritchard’s figures are false ]
  NHS-chef Amanda Pritchard beweerde dat er 14 keer zoveel Covid-19-patiënten in de Britse ziekenhuizen liggen als vorig jaar rond deze tijd. Maar zelfs de NHS zelf heeft toegegeven dat de bewering van Pritchard misleidende cijfers gebruikt… De bron van het cijfer “14 keer” is Amanda Pritchard, Chief Executive van NHS Engeland… Uit gegevens van de NHS blijkt echter dat de cijfers van Pritchard onjuist zijn.
  See also / Zie ook: rt.com/uk/539687-nhs-covid-patients-fake-news/

 29. @Peter schreef:
  08/11/2021 om 4:07 pm

  Precies Peter, dan weet je ook waar we mee te maken hebben…
  Wij strijden niet tegen vlees of bloed !

  Dat is een openbaring als je dat echt begrijpt

 30. toppunt: OP NOS.nl:

  ‘of er meer maatregelen komen hangt af van UW gedrag deze week:
  nee, dat hangt af van onze maatregelen tegen big pedo club rutte.

  Mevr. von der Leyen helpt ons een handje: elk land in Europa moet zich houden aan de Europese wetten:
  daarmee verklaart ze de virusregels nietig: deze zijn namelijk in strijd met de Europese wetten………..

  En marc van ranst danst ……. Komt wel erg dichtbij voor iemand die anderen denkt te mogen voorschrijven hoe dicht ze bij elkaar komen. Zie het mainstream medium HLN.be.

  En wat dacht u van de innige omhelzing recent tussen partners in crimes vs humanity (misdaden tegen de mensheid)
  macron en merkel: op foto vereeuwigd: zonder handschoenen, masker en 150 cm afstand ……

  De directeur van het ziekenhuis in Turnhout liegt niet mee: de meeste mensen die in het ziekenhuis liggen zijn gevaccineerd.

 31. Oproep aan policeforfreedom.org/.nl: organiseert u s.v.p. een vrijheidsstaking…….
  of (onlangs gezien bij piloten): the friday-flu: elke vrijdag ziekmelding.

 32. Nine For News vandaag

  Britse begrafenisondermer zegt 30 baby,s overleden, kan maar 10 bergen dus 20 in koelcellen dus INDERDAAD dood baby,s ( excuses voor de wat koele constatering )

 33. Dat de ” vaccins ” je immuunsysteem afbreken is allang bekend.
  Maar of gevaccineerden ” superverspreiders ” worden betwijfel ik.
  Het covid virus is nooit geisoleerd, dus nooit aangetoond.
  Het delta-virus is m.i een mutatie van een covid- virus die n.m gevaccineerden zelf in hun lichaam fabriceren, vanwege het falen van hun immuunsysteem.

  Viruses are NOT Transmissible.

  https://www.youtube.com/watch?v=JRThaiUAQnc

 34. Waarom pikken wij Nederlanders dit nog steeds ? Als scholingsgraad en kennisniveau van kamerleden al zo verbijsterend laag is, hoe zal dat dan zijn bij het Nederlandse volk ? De minister zelf stelt bijvoorbeeld voor om te gaan vaccineren onder narcose om allergische reacties tegen te gaan en men vindt dat dus een goed idee. Een woordvoerder van het CDA begrijpt niet wat mortaliteit betekent. Velen hebben moeite met de begrippen “absoluut” en “relatief” en snappen bij de technische briefing niet wat een taartdiagram laat zien. Laat staan dat ze kunnen begrijpen wat reductie van het relatieve risico betekent. Hierdoor denkt men dat de vaccins voor 90 procent effectief zijn, terwijl het feitelijk gaat om een afname van ziekterisico van slechts een paar procenten. Die 2e kamer en het volk kan je dus alles wijs maken vanaf het niveau dat enige minimale basiskennis nodig is. En zolang je ze maar het gevoel geeft aan de “goede” kant te staan. En dat laatste gaat makkelijker als je precies kunt aangeven wie er fout zijn. Daarom pikken Nederlanders dat. Omdat het zo makkelijk is.

 35. http://steunactie.be/actie/steun-julia-uit-mechelen/-5167

  restaurant Julia uit Mechelen heeft zelf tijdelijk de deuren gesloten
  zij haden enkel prive-evenementen georganiseerd om coronapas te omzeilen maar dagelijks politie aan de deur en.burgemeester dreigde met sluiting
  reportage Rtv geblokkeerd en wordt niet uitgezonden
  collegas doen niet mee met hun actie niettegenstaande de massale steunbetuigingen en vragen om advies
  Belgen zijn ook laf en zijn te bang om mee te doen
  zijn nog steeds strijdvaardig en zullen juridisch onderzoeken
  op facebook account “Julia”

 36. Dank weer Xander. Helaas is Pierre Capel, net als de andere experts, een roepende in de woestijn.
  In maart 2020 zag ik al een video van prof. Luc Montagnier waarin hij exact dit zegt, alleen toen waren er nog geen cijfers. Nu wel. Verbazend dat mensen hier geen vragen over stellen.

  Verder durf ik te stellen dat 50% van de bevolking het werkelijk geen klap uitmaakt, als ze uitkering, baan, vakantie, feesten en dergelijke maar kunnen blijven houden. Die 50% die blijft vaccineren gaat ervoor zorgen dat we hierin blijven, want alleen als iedereen die prik weigert, stopt het.
  50% van de bevolking zijn schapen, overheidsslaven die nergens voor staan, alleen maar bezig zijn met materie. Niet alleen ga je de oorlog daar niet mee winnen, het zijn ook nog eens verraders. Hoe komen we uit deze impasse??

 37. Wat een gekunstelde grafiek! Dat deze grafiek niet begint in maart 2020 zou voor iedereen een signaal moeten zijn dat er gezocht is naar een periode waarin er een correlatie lijkt te zijn.
  Ik ben benieuwd of het einde van de grafiek wel geupdate wordt. Er zijn komende tijd weinig vaccinaties in Israel te verwachten en we staan wel aan de vooravond van het virusseizoen. Dus ook dan zal er geen correlatie zijn.

 38. Dat deze trein gewoon doordendert, geeft aan dat het niet alleen regering en kamer zijn die het volk aan het verraden zijn. Alle bestuurslagen van de samenleving zijn besmet. En niet met een virus. Besmet met een geest van laag en misdadig verraad, een massale geheime samenzwering. Een complot, niet tegen de zittende macht, want die initieert het verraad, maar tegen ‘de burgers aller landen’. In wezen is dat een complot tegen God Zelf, in wiens beeld de mens is geschapen. Dat kan alleen als er geheime netwerken bestaan, waarvoor een president zestig jaar geleden de pers heeft gewaarschuwd en de pers heeft gevraagd hem te helpen dit in het licht te stellen.
  https://www.youtube.com/watch?v=WzOr6rwWhms

  We weten hoe het hem is vergaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zmz4lz6l8Fs

  Sindsdien zijn alleen nog presidenten en wereldleiders opgestaan, die vastgeklonken zitten in het wereldwijde netwerk. Een dergelijk internationaal netwerk is alleen mogelijk onder aansturing van geestelijke machten. Het is de ‘mensenmoordenaar van de beginne’, zoals Jezus hem noemt, die hierachter zit. ‘Wij hebben geen strijd tegen vlees en bloed maar tegen overheden, tegen machten, tegen wereldbeheersers van deze duisternis, tegen de geestelijke machten van de boosheid in de hemelse gewesten’
  Zie meer op
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6

 39. SOS vanuit Australië, zou iedereen moeten zien over wat ons te wachten staat. Hartverscheurend en beangstigend

  https://www.youtube.com/watch?v=3cI0Q5UgFFU

  Wil je dit aub groot uitmeten en delen, te weinig mensen beseffen hoe ernstig de situatie is.
  (Dit filmpje heb ik ook ergens gezien met Nederlandse ondertiteling weet alleen niet meer waar)

 40. Ik vrees een echte dictatuur, van mondkapjes, coronapasjes, en verder zien we dat werkgevers hun personeel gaan verplichten voor vaccinatie of ontslag. Het is in België dat de regering onder druk wordt gezet door de werkgevers en ziekenhuizen. Momenteel is er nog geen verplichting maar dat gaat volgens mij komen. Op geloofsforum las ik dat als ze zich moeten laten vaccineren nog liever zelfmoord plegen!! Ik heb nooit geweten dat zelfmoord het antwoord is. Neen we moeten duidelijk onze stem laten horen tegen deze dictatuur ik ga nu zondag naar Brussel, daar komt ook volk samen. Shalom

Comments are closed.