Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’

—————————————————————————————————————————————–

CEO: ‘Of de vaccins werken niet, of erger, de vaccins zelf veroorzaken Covid

—————————————————————————————————————————————–

Kristiaan Deckers, medisch directeur van de Antwerpse ziekenhuisgroep GZA, heeft de noodklok geluid omdat de volledige capaciteit voor Covid patiënten op de IC (25% van het totaal) nu vol zit. ‘Het profiel van onze patiënten? Ze zijn nu allemaal gevaccineerd en hebben doorbraak infecties. Het zijn relatief jongen mensen tussen de 55 en 60, waarvan er behoorlijk wat immuunproblemen hebben. Maar ze zien ook ernstig zieke jongere mensen tussen de 30 en 55. De vraag is dus of de vaccins nog wel werken.’

‘Ik weet dat men soms andere geruchten hoort,’ reageerde dr. Jo Leysen, bestuurder van het AZ in Turnhout. ‘Maar de grote meerderheid van de patiënten die wij nu opnemen zijn gevaccineerde mensen.’ De commentator van ATV Antwerpen: ‘Voor wie trouwens zou denken dat de ziekenhuizen vol liggen met niet-gevaccineerden: dat klopt niet langer.’ (1)

‘Of de vaccins werken niet, of ze veroorzaken zelf Covid’

Andere Belgische ziekenhuisofficials wilden anoniem blijven omdat het openlijk melden van de echte feiten en cijfers hen net als in Nederland op zware represailles komt te staan. Een CEO verklaarde exact wat wij vorig jaar al suggereerden dat er zou kunnen gaan gebeuren: ‘Of de vaccins werken niet, of erger, de vaccins zelf veroorzaken Covid.

‘Maar als we publiekelijk worden geciteerd, verliezen we onze baan en professie. Er is bijna een sekte-achtige zeitgeist waarin het niemand is toegestaan om iets over de vaccins te zeggen, zelfs als ze niet werken of mensen beschadigen.

Nederlandse politiek en media houden leugen vol

In Nederland wordt door politiek en media nog steeds dagelijks de ‘pandemie van ongevaccineerden’ leugen verkondigd om steeds strengere QR-Apartheid maatregelen te rechtvaardigen, die bedoeld zijn om iedereen aan deze levensgevaarlijk gebleken gentherapie injecties te dwingen.

De harde realiteit is echter niet meer te ontkennen: de ‘vaccins’ blijken het immuunsysteem juist ernstig te beschadigen en te verzwakken, iets waar kritische wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel al sinds vorig jaar vergeefs voor waarschuwen. Als die beschadigingen zich niet spontaan herstellen, dreigt volgend jaar een gezondheidsramp van ongekende omvang, zeker als de injecties worden voortgezet en daar ook nog eens boostershots bijkomen.

Het begin van een uitermate zorgwekkende vaxxers-pandemie is al enge tijd wereldwijd zichtbaar:

04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

Een extreem gevaarlijke sekte

Zoals onze lezers weten heb ik het zelf al heel lang over een globalistische klimaat-vaccinatie sekte die onze landen en overheden heeft overgenomen / tot gehoorzaamheid heeft gedwongen. De term ‘sekte’ werd door sommige mensen overdreven gevonden, maar het wordt nu ook anderen steeds duidelijker dat we inderdaad met een soort extremistische sektarische religie te maken hebben.

De valselijk als ‘vaccins’ verpakte experimentele genmanipulatie injecties en hun fabrikanten zijn, als waren het ‘goden’ of ‘profeten’, onaantastbaar en heilig verklaard. Iedere vorm van kritiek komt je op steeds zwaardere uitsluitingssancties te staan, en als het aan aan trouwe sekteleden zoals Ab Osterhaus, Hubert Bruls en de Nederlandse publieke omroep NTR zou liggen deportatie of zelfs de dood, al dan niet door executie.

Herinnert u zich nog de lessen op school over de inquisitie in de Middeleeuwen, toen ‘heksen’ en andere ketters door de Rooms Katholieke kerk werden vervolgd, gevangen gezet en op de brandstapel gezet? En hoe de leraar of lerares vertelde dat de barbaarse tijden waarin mensen die om wat voor reden dan ook afweken van de norm uiteindelijk massaal werden afgeslacht, na de Holocaust definitief achter ons liggen?

Niet dus.


Xander


(1) ATV Antwerpen via Meldpunt Nederland (YouTube kanaal)
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
09-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
21-09: Overheidsmedicus in geheime Project Veritas opnames: ‘Covid vaccins zijn complete rotzooi’
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven (Capels column ‘Niets nieuws onder de zon’ / ‘Waarom is het verboden te vragen wat hier allemaal achter zit?’
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
09-04: Human Microbiology Institute: Covid vaccins kunnen ALS, Creutzfeld-Jakob en Alzheimer (/ Vaccinzombies’: Wordt de succesvolle serie ‘The Walking Dead’ de komende jaren op iets andere wijze realiteit?)
07-03: Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen

2020:
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Wat een domme man die arts met zijn doorbraakinfecties. Doorbraakinfecties die aangetoond zijn dmv een corrupte, frauduleuze, niet voor dit doeleinde geschikte pcrt test. Dat noemt zich arts, ga fijn ergens aan de lopende band werken gevaarlijke gek. Het enige waar deze hele ellende op gestoeld is, is die klote pcr test. Stop ermee en heel de plandemie is als sneeuw voor de zon verdwenen. Blijven alleen de zieken en doden door de genocidespuiten over.

 2. De Nederlandse bevolking is in oorlog met de regering, het overgrote deel van de 2e kamer en de media die willens en wetens meewerken met de leugens van de WHO, WEF, VN, EU en Big Pharma, zij proberen de bevolking uit te roeien.
  Hoelang laten we ze hun gang gaan ??????

 3. Dhr Kristian Deckers, ziekenhuis Antwerpen, verschijnt in beeld, maar zodra de videopijl wordt aangeclickt, verdwijnt hij en ziet men een pijl met de f van facebook en: meldpunt Nederland ………..

  Blijkbaar mogen we niet horen wat hij te melden heeft, omdat het de minder aangename waarheid is.

  Niet getreurd: Mahatma Gandhi zei ooit: even if you are a minority of one, the truth is still the truth………..

  Gewoon even zoeken zie;
  https://www.ninefornews.nl/de-patienten-die-wij-op-de-ic-hebben-liggen-zijn-eigenlijk-allemaal-gevaccineerd/ Mod.

 4. Mijn baan geeft ook gekke plekken soms en kom daar mensen tegen die praten.

  Waarschijnlijk straal ik iets uit dat anders is dan anderen en kunnen ze hun verhaal kwijt…
  De vloeistoffen om de vaccins (enigszins) goed te houden zijn al drie jaar voor covid bekent was ontwikkeld…. de patenten liggen in Rijswijk want dat is in de buurt van Delft….

  Niemand doet daar aan social distancing, of mondkapjes er worden miljarden verdient,
  Wie weet waar ik het over hebt kan het raden, kan je vertellen ik voelde me net een dino in de bedrijfskantine, een mens in een overall? Iemand die met zijn handen werkt ipv vergaderen en achter je toetsenbord zitten zien ze daar namelijk niet iedere dag met hun crodilleleren schoentjes.

  Test opstellingen bouwen voor Pfizer voor 6 miljoen en dan te horen krijgen dat Pfizer toch een andere locatie beter vindt, geen probleem die zes miljoen krijg je gewoon, de investering gaat dan naar het oud ijzer, rvs in dit geval. Hele installatie bouwen voor 1,6 miljoen 2x testen en op de schroothoop ermee, de patenten verkoop je. Ze maken niks alleen DNA ontwikkeling en manipulatie van schimmels, arteficial biology….

  Zo start een opstartend bedrijfje van studenten binnen een jaar naar een beurs waarde van 10 miljoen, dat is wat ze daar doen. Echt baanbrekende technologie die je pet te boven gaat.

  Die mensen voelen zich echt verheven, ze spelen namelijk voor God zonder het te weten.
  Moraliteit is er echter alleen bij Truus in de kantine of de schoonmaakster nog te vinden…

  Voor de rest werken ze voor de armen en ze hebben er twee…

 5. Ja hoor, ook oud en nieuw is al weer in beeld. OMT zal beslissen over wel of geen vuurwerk.
  In ieder geval, ook al mogen we voor het 2e jaar geen vuurwerk afsteken, zal corona, beter COVID-19 (vol met allerlei berekeningen waarop je aan 666 komt) en waarvan ik al heel vroeg schreef waarom ik denk dat dit zo blijft heten, dan in plaats van het vuurwerk zeker een knallend succes zijn. Daarvoor is alles weer in de steigers gezet.

  – afgelastingen komen er weer aan.
  – blijkbaar komt ook steeds meer aan het licht dat bekende politici of bekendheden zich met een fake-vaccin zich hebben laten inenten. Dit om het gewone (domme publiek = iedereen die zonder nadenken alles aanneemt).
  – er is een hele grote cirkel dat gesloten is van medische terreur.
  – QR code, zie Frankrijk al, zal komen te vervallen voor ouderen zonder een boosterprik
  – er zal dus een situatie ontstaan met een ‘gedwongen’ abonnement voor je vrijheid.
  – en dan, dan verschijnt er een brilliant iemand. Iemand kan met de laatste boosterprik een code meesturen waarop iedereen in één keer van corona afkomt ( = dit is te lezen als gewoon een scenario uit mijn fantasie) en de ziekte wereldwijd gestopt is.
  – die brilliante wijze man (iemand) kan het goed vinden met vele religies en heeft ook het antwoord op de klimaatzorgen.
  – de brilliante wijze man (iemand) wordt compleet geloofd en heel erg gewaardeerd. Inmiddels zijn wereldwijd vele mensen die de mand (iemand) blindelings zullen volgen
  – en onze demissionaire regering? Waarom zouden ze zich haasten. Men omarmt deze wurgconstructie.

  Spyfromthesky

 6. Een kennis van mij is een lijst aan beginnen leggen van de mensen die ze kent die dubbel gevaccineerd zijn. Daar staan nu bijna 300 mensen op waarvan er intussen 17 zijn gestorven. Daarnaast houdt deze dame een tweede lijst bij van niet-gevaccineerden die ze kent. Daar staan intussen 270 mensen op waarvan er intussen slechts 3 zijn gestorven. Door haar beroep komt ze vooral in contact met ouderen, maar de helft van beide lijsten is jonger dan 50 en van de 17 mensen op de eerste lijst die dus reeds gestorven zijn, zijn er 8 jonger dan 50. Dringend tijd dat meer mensen in eer en geweten zulke lijsten beginnen aan te leggen. Misschien kan dat onze steenezels van politici en wetenschappers ertoe aanzetten wat kritischer te kijken naar de gegevens die hen worden aangereikt door onze vaccinproducenten.

 7. Op dit moment heeft #mudflood #tartaria #hidden history steeds meer belangstelling. Het gaat over gebouwen, bruggen, kanalen, aquaducten daterend uit rond1800 met wereldwijd dezelfde bouwstijl (ongeacht cultuur) en technisch uitzonderlijk hoogstaand, mogelijk onnatuurlijke natuurrampen, een andere manier van elektriciteit opwekken, gerommel met de geschiedschrijving. Heel interessant. Stel je voor dat slechts een kleine groep mensen weet wat de werkelijke geschiedenis was en weet hoe slimmeriken keihard voor te liegen? Hoe groter de leugen en hoe vaker geponeerd, hoe geloofwaardiger (alleen m.b.t. Hitler en Goebbels?). Stel je voor dat we nu een enorm erase moment, een moment dat er geschiedenis zoekgemaakt wordt, meemaken.

  Stel dat bijna iedereen binnen korte tijd verdwenen is, wat wordt de geschiedschrijving over deze periode? His-Story. Het officiële verhaal dat de overwinnaars achteraf vertellen.
  Welke plaats gaan Gates, Fauci, Klaus Swab, onze eigen Ab Osterhaus daarin krijgen? Of de families met krankzinnig veel geld en macht. De Mexicaanse griep was in ieder geval slechts hun oefenwedstrijdje.

 8. https://www.brighteon.com/b4eec61b-00aa-4509-8108-f06a81313e73

  judy mikovits “pharmageddon ”

  een van de belangrijkste wetenschapsters en christen !!! is lopende encyclopedie uit de eerste hand ervaren vanaf 1980 ook door haar werk in labo niemand heeft zoveel ervaring als haar ! God gebruikt haar leven om nu in deze crisistijd mensen hoop te geven welke behandeling ze kunnen nemen alhoewel ze geen arts is heeft ze er veel ervaring mee ze zocht patienten op en werkte met hen naar oplossingen toe met medicatie en therapieen zelfs dokters doen dat niet ! werkt vooral met oplossingen niet enkel aankaarten probleem zou hier meer aan bod kunnen komen in artikels

 9. Beste Ron,

  je maakt de politici uit voor idioten …Waarom ?? Indien er sommigen onder hen omgekocht zijn door Pfizer of een andere criminele Pharma-organisatie, zijn zij bijster corrupt wegens omgekocht …

 10. wat dr judy mikovots heel goed uitlegt is het feit dat mensen uit bepaalde beroepen zoals topsporters en medisch verzorgend personeel door hun beroep veel vaccinaties moeten hebben zoals ambulancuers verpleegsters die profvoetballers en daardoor veel virussen van dieren in zich hebben doordat in het lab die vaccins worden gekweekt in dielijke cellen zoals die van een muis, een hond, een aap (dan nog een soort die nog het meest op mensen gelijkt qua DnA 98 %.) “waardoor deze laatste i zeer geliefd bij wetenschappelijke onderzoeken bij ontwikkelen vaccins ook worden geaborteerde banycellen gebruikt Dus ook het labpersoneel is meestal besmet met die virussen waaronder ook Dr Mikovits maar zij weet haar immuunsysteem zeer goed te ondehouden waardoor die virussen geen kans krijgen om een infectie te veroorzaken je kan allerlei ziekmakende virusden in je hebben maar als je afweer goed onderhoudt maken die je niet ziek
  iedere keer dat een wetenschapper een virus in een dierlijke cel kweekt verandert dat virus en word gemuteerd en wordt sterker en besmettelijker en kan ook zich combineren dwz vasthechten aan dat dierlijke cel waardoor nieuwe ziekten ontstaan Deze ontstaan wanneer die via injecties in het menselijk lichaam komen
  en het immuniteitssysteem of afweermechanisme van deze persoon zwakker is door veel stress, slechte voeding, geen beweging etc dan wordt de persoon ziek van dat virus en kan in combinatie met reeds aanwezige virussen door vroegere injecties een dodelijke combinatie voortbrengen. Dus die veel gevaccineerde mensen hebben een veel hoger risico op erge bijwerkingen en zelfd de dood. Ook mensen met slechtwerkende immuunsysteem ( kanker, zwanger, tranplantatie orgaan. aids,…) of nog niet voldoende ontwikkeld zoals bij babies mogen geen vaccin krijgen want als je afweersysteem onvoldoende werkt of zelfs heel.slecht is kan je dat vaccin niet goed verwerken. Deze personen worden allemaal gevaccineerd en dat is crimineel
  Dr Mikovits denkt dat dit ook een cover up is voor alle misdaden van Fauci en co want die heeft veel werkende medicijnen tegengehouden en ook vele wetenschappelijke studies en wetenschappers die hetzelfde ontdekten als Dr Mikovits zels met behulp van moord
  mensen worden door dit beschreven systerm ziek en ze noemen dit ook covid ze cremeten de mensen en bewijs is weg geen schadevergoedingen kunnen worden gevraagd en als iederen gevaccineerd is hebben ze geen ongevacineerde controlegroep meer want daar gaat het hier ook om als ze dit kunnen bewijzen moet pharmaindustrie wel biljoenen aan schadevergoedingen uitbetalen
  Vele mensen zijn nu ziek mede door vroegere vaccins die werden gecreerd in labs met behulp van dierlijke cellen Dr Mikovits zegt nooit geen vaccinatie injecties meer nemen nooit geen proeven/testen meer dierlijke cellen en vele mensen kunnen nog genezen en nieuwe ziekten zullen er zo niet meer komen ! Fauci samen met twee anderen oa Francis Collins en nog iemand grootste medische misdadigers en FDA moet verdwijnen
  wie engels kan lezen kan boeken kopen van dr Judy Mikovits en nog samen met mannelijke auteurs bestellen nu nog op Amazon ( straks niet meer !) the plague of corruption/ plague/ ending plague laatste moeilijker veel duurder of koop kindle versie -worden enorm gecencureerd !
  link post ik later ben bang mijn tekst te verlliezen typ met gsm is zwaar werk

 11. Het is onbekend hoe die derde prik gaat uitpakken. De fabrikanten hebben hun injecties namelijk niet getest op de uitwerking van een derde prik; hun onderzoeken duurden slechts enkele maanden. We zijn dus weer de proefkonijnen en daarom is het bijzonder merkwaardig dat allerlei instanties rüchsichtlos de boosterprik aanbevelen.
  Wat een waanzin toch steeds. Wanneer wordt de pers eindelijk een kritisch?

 12. Net gezien op hetanderenieuws.nl: Andrea Haberl.
  merkel trekt absolute macht naar zich toe middels een vrijdag a.s. aan te nemen wet die alle deelstaatbestuurders terzijde schuift.
  Video 10/11/’21.

  Maar ook die wet is onderworpen aan de EU-wetten die in elk EU-land gehoorzaamd moeten worden, zoals meegedeeld
  door u. von der leyen.

  Alle nationale wetten zijn onderworpen aan EU-wetten.

  Lof voor Andrea Haberl

 13. https://deblauwetijger.com/deskundigen-zeggen/

  Citaat:
  “Deskundigen:
  “De meeste besmettingen vinden binnenshuis plaats”
  Maatregel? Blijf binnen! (In uw KOT)
  Deskundigen:
  “Er vinden weinig besmettingen plaats in de horeca.”
  Maatregel? Sluit de horeca!
  Deskundigen:
  “De meeste patiënten op de IC hebben overgewicht.”
  Maatregel? Alleen fastfoodketens mogen open blijven, alle overige restaurants moeten sluiten.
  Deskundigen:
  “Mondkapjes bieden een vorm van schijnveiligheid.”
  Maatregel? Mondkapjesplicht!
  Deskundigen:
  “Deze test is geen betrouwbare methode om virussen op te sporen.”
  Maatregel? Testplicht!
  Deskundigen:
  “We zien in landen zonder lockdown geen verschil qua besmettingen.”
  Maatregel? Lockdown!
  Deskundigen:
  “Het immuunsysteem verzwakt door weinig contact met bacteriën.”
  Maatregel? Alles ontsmetten!
  Deskundigen:
  “Goede ventilatie en luchtvochtigheid vermindert de kans op infecties.”
  Maatregel? Sluit alle bejaarden binnen op en houd ramen en deuren gesloten. Ventileren is niet nodig.
  Deskundigen:
  “Buitenlucht versterkt het immuunsysteem.”
  Maatregel? Blijf binnen! #stayhome
  Deskundigen:
  “Sociale contacten, aanraking en plezier is essentieel voor een goede gezondheid. Je kunt het virus niet overdragen door aanraking.”
  Maatregel? Houd afstand, aanraken is strafbaar, plezierige samenkomsten zijn verboden, blijf weg bij ouderen!
  Deskundigen:
  “Beweging is erg belangrijk om het immuunsysteem gezond te houden.”
  Maatregel? Sportscholen dicht!
  Deskundigen:
  “Het probleem is niet het virus maar de bezuinigingen in de zorg.”
  Maatregel? Geen opschaling van de zorgcapaciteit, want dan “vervelen ze zich dood”!
  Deskundigen:
  “Je bent niet besmettelijk als je geen klachten hebt.”
  Maatregel? Ga in quarantaine, ook al heb je geen klachten.
  Deskundigen:
  “We hebben middelen gevonden die effectief zijn bij de bestrijding van het C—-virus! Een ‘vaxxin’ is dus niet nodig! Sterker nog, een ‘vaxxin’ is niet toegestaan als er werkzame medicijnen zijn!”
  Maatregel? Deze medicijnen worden verboden. Er is te weinig bekend over de bijwerkingen.
  Deskundigen:
  “Er is te weinig bekend over de bijwerkingen van nieuwe ‘vaxxins’. Het onderzoek is nog niet afgerond, het is nog niet veilig!”
  Maatregel? Zoveel mogelijk mensen ‘vaxxineren’.
  Deskundigen:
  “Een zwakker lichaam kan de immuunreactie op het ‘vaxxin’ mogelijk niet aan, waardoor men kan overlijden. Er is nog niet getest op ouderen en zieken.”
  Maatregel? Ouderen en zieken eerst!
  Deskundigen:
  “Er overlijden verdacht veel ouderen binnen twee weken na het ‘vaccin’. Dit moet eerst onderzocht worden voordat we verder gaan met ‘vaccineren’.”
  Maatregel? Dit komt door de onderliggende ziekte, niet door het ‘vaccin’. We voeren het tempo op.
  Deskundigen:
  “Er klopt hier iets niet, er wordt niet naar ons geluisterd, wat is hier aan de hand?”
  Maatregel? Censuur voor iedereen die kritiek heeft!
  Het volk:
  “Wij zijn het hier niet mee eens! Wij willen dat er geluisterd wordt naar deze deskundigen! Wij protesteren!”
  Maatregel? Verbod op demonstraties, extreem politiegeweld, boetes en arrestaties.”

  Aanvulling:
  – Deskundigen: “mondmaskers zijn giftig, houden geen virus tegen en schaden de gezondheid.” Maatregel? Mondmaskerplicht.
  – Deskundigen: “kinderen hebben geen last van corona.” Maatregel? Sluiten van scholen, online les, open ramen-ventilatie, testen, quarantaine, mondmaskerplicht, vaccineren
  – Deskundigen: “vaccinatiestatus is medisch beroepsgeheim.” Maatregel? Verplichting CST, medische discriminatie
  – Deskundigen: “personeels/capaciteitstekort IC” Maatregel? Vaccineren of ontslag
  – Deskundigen: “zwangeren en zieken mogen niet gevaccineerd worden.” Maatregel? Die kwetsbare groepen eerst vaccineren.
  – Deskundigen: “coronamaatregelen mogen niet genomen worden zonder bewijs en ze zijn strijdig met de grondwet” Maatregel? Pandemiewet om de grondwet te omzeilen, coronamaatregelen te legaliseren en in de toekomst opnieuw een rondje noodmaatregelen te kunnen uitroepen voor een snotneus.
  Enz…enz…
  Als nu de ogen nog niet opengaan, dan scheelt er iets in je bovenkamer..

 14. Met de coronapas wordt de eerste stap gezet van nazificatie van ons land.

 15. Dus vaccins zorgen voor afbraak van de natuurlijke immuniteit van het lichaam! Willens en wetens wordt er, desondanks, nog steeds geinjecteerd. Dit is een misdaad tegen de menselijkheid. Wee de verantwoordelijken, zij krijgen hun loon, als het niet hier is dan boven bij de hemelse Rechter, waar de bokken en schapen worden gescheiden.

 16. Het is geen sekte, maar het zijn hersenloze en gewetenloze psychopaten.
  We worden nu weer doodgegooid met zg snel stijgende besmettingen . Alleen maar bedoeld om angst te zaaien, onzinnige maatregelen te nemen en ons ieder plezier te ontzeggen. Nu al wordt aangekondigd dat het vuurwerk op de Erasmusbrug waarschijnlijk niet kan doorgaan. Ja zelfs in de buitenlucht en een vaccinatiegraad van zg 84% is dat niet bewezen virus nog steeds levensgevaarlijk. Hoe lang pikken we al die leugens nog?
  Mijn advies: doe niet meer mee, wees burgerlijk ongehoorzaam.

 17. De fuik voor gevaccineerden wordt steeds nauwer totdat ze definitief gevangen zitten in een doodlopende cyclus van vaccin naar vaccin. Hun leven hangt straks van vaccins aan elkaar. Toch een aardig verdienmodel voor de pharma-industrie en hun politieke companen.

 18. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking wil toch graag de terreur van een dictatuur over zich?
  Het overgrote deel heeft daar toch tientallen jaren voor gekozen?

  Er zijn talloze, talloze waarschuwingen geweest.
  Boven het Nederlandse volk heeft hemelsbreed, van Noord naar Zuid en van West naar Oost, een groot bord gehangen met daarop in felrode kleur in hoofdletters het opschrift:
  ‘GA TERUG !!!’
  Het Nederlandse volk heeft daar toch zo veel om moeten lachen en het naar de vuilnisbak verwezen?
  Drugs, bier, roken, overspel, eindeloze T.V.-spelletjes, laagstaande praatprogramma’s, voetballen, wielrennen, de kroeg, ‘baas in eigen buik’, homohuwelijken, kermissen, ‘weg met ons!’, carnaval, “God is dood”, “Jezus was iemand uit de Tweede Wereldoorlog van 1850-1893” enz. enz. enz.

  Op dat grote bord, waar ik het net over had, is ontelbare keren gewezen door:
  1. De zeer hoogstaande en eerbare Ds. Velema, íedere Zaterdag in ‘Vragen naar de Weg’.
  99% van Nederland geluisterd? Neen.
  2. Franklin ter Horst, zeker iedere maand een Nieuwsbrief.
  99% van Nederland gelezen? Neen.
  3. Prof. dr. Bob Smalhout, íedere Zaterdag ‘Op het scherp van de snede’ in De Telegraaf (de krant die af en toe de schijn wekt nog steeds een oude liefde met lijkenlucht te koesteren).
  4. Mr.G.B.J. Hiltermann, íedere Zondag 14 u. radio Hilversum 1. 99% van Nederland geluisterd? Neen.
  5. Drs. Hans Janmaat Centrumpartij. 99% van Nederland geluisterd? Neen, maar deze man als neo-nazi en racist weggezet.
  6. Pim Fortuyn. Toen het leek (dus: léék !!) dat de oogkleppen bij velen afvielen en de prut uit de oren werd gepeuterd, léék ( !!) het er op een aanzienlijk deel van het Nederlandse volk zelfs ook nog een beetje wakker werd, maar het was toch overwegend een kuddegedrag in – dit maal – betere zin.
  De kogel kwam van links.
  7. Geert Wilders. 90% van Nederland luistert? Neen, want ze rekenen hem af op wat ondoordachte uitspraken als “kopvoddentax” en daardoor is hij meteen een racist, facist, islam- en vreemdelingen hater.
  8. Thierry Baudet. Hoewel hij waarschuwt in dezelfde zin als Geert Wilders, is er bij mij mogelijk geheel ONterecht, enige twijfel.

  9. Gideon van Meijeren.
  Waarschuwend op voor politici ongeëvenaard hoogstaande wijze de waarheid vertellend. Hij kan dus nog heel veel weerstand van de kinderen van de duivel verwachten, hopelijk alleen met woorden…
  Maar het schijnt mij toe dat Gideon van Meijer niet onbekend is met de Bijbel.

  Het overgrote deel van het Nederlandse volk heeft haar vrijheden verkwanseld, door tientallen jaren te stemmen op eigen vijanden.
  En het overgrote deel van het Nederlandse volk zal dat blijven doen.
  Steeds maar weer.
  Tot het ausradiert is.
  De Nazi’s hadden in één ding gelijk: “Der dumme Holländer.”
  “Lassen wir uns dass Geld aus die Tasche ziehen?
  Oder sind wir wie der dummer Holländer, der immer noch nicht weiß wo es lang geht?”

 19. Afwachten wat de twee Rijkssprookjesvertellers vrijdag gaan melden in de zoveelste show-met-gebarentaal.
  (Ook op buitenlandse televisiezenders heeft men bij dit soort shows gebarentaal toegevoegd; het staat waarschijnlijk voorgeschreven in de WHO/WEF scripts).

 20. bekijk deze wegsite eens, staan iter. zkn op. .Gravitas Plus: The Great Resignation

 21. Geachte politici of beter idioten,
  Bekijk deze video en zie wat al 2 jaar de mogelijkheden waren voor de duizenden doden.
  https://www.youtube.com/watch?v=ufy2AweXRkc
  Ondernemen jullie nu geen actie ben je medeverantwoordelijk voor duizenden doden.
  Vriendelijke groeten
  Ronald Van Beneden
  PS dit is echte wetenschap

 22. Ja, inderdaad ik woon in België en volgens dat ziekenhuis waren deze mensen veilig gevaccineerd. Maar wat zeggen ze nu??? Ze hielden zich niet aan de veiligheidsvoorschriften, ze leefden er maar op los, zonder masker, zonder handen te wassen, ze hielden geen afstand en hadden seks in het bed en dat mag niet in een katholiek land. Weet je wat ik denk??? Die vaccins werken niet. In België krijgt iedereen nu een derde prik, niet de goedkoopste ditmaal, maar van den Amerikaan. En veilig dat we nu zijn, goed artikel. Shalom

 23. Sekte.

  Wat is een sekte?
  Een sekte is een gemeenschap, zich kenmerkend door een dwangmatige leer waarbij afwijkende gedachten zonder nadere beschouwing worden afgewezen of niet worden geduld.

  Sekten kenmerken zich meestal door:
  1. Afwijkend gedachtengoed of afwijking van de oorspronkelijke leer;
  2. beslotenheid van de gemeenschap;
  3. vrijheidsbeperking om weg te gaan en
  4. dwang.

  Voorts hebben zij neiging tot:
  1. Eén leider of een beperkte groep leiders;
  2. het bovenmate benadrukken van een deelwaarheid;
  3. opleggen volkomenheid in leer en leven in overeenstemming met eigen leer;
  4. voorbereiden op een toekomst;
  5. zich sterk afzetten tegen andersdenken;
  6. verguizing van afvalligen.

 24. gevaccineerd of niet
  Houdt u aan de regels voor de niet geprikten

 25. Ook nu weer hartelijk dank voor de informatie Xander.

  Ga lekker die BOOSTERPRIK halen mensen daar knap je van op ????????????

  Artsen en wetenschappers worden bedreigd

  Sommigen sterven binnen enkele dagen of weken na een “vaccin”, bij anderen duurt het wat langer, maar de vooruitzichten zijn somber, want volgens sommige artsen zullen ze de drie jaar na een “vaccinatie” in veel gevallen niet vol maken.

  https://mail.niburu.co/het-complot/16838-artsen-en-wetenschappers-worden-bedreigd

  Groet.

Comments are closed.