‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’

—————————————————————————————————————————————–

Volgens onderzoeksjournalist Steve Kirsch worden ziekenhuizen in heel de VS overspoeld met baby’s met ernstige hartproblemen, die zijn veroorzaakt omdat hun moeders zich met een Covid-19 ‘vaccin’ lieten injecteren. En net als in België (zie ons eerste artikel van vandaag) barsten ook de IC’s in Amerika uit hun voegen met zieke volledig gevaccineerde mensen. De door tal van wetenschappers, experts en kritische analisten gevreesde zieken- en dodengolf als gevolg van deze vaccinatie-genocide lijkt nu echt door te zetten (zie ook ons artikel van 22-10:  90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen).

Kirsch ontving een verontrustende insider email over een kinderziekenhuis waar alle NICU’s (neonatale IC’s) stampvol liggen met pasgeboren baby’s met ernstige hartproblemen. Alle moeders van deze baby’s lieten zich volledig tegen Covid ‘vaccineren’. Volgens de auteur van de email wordt ook deze voor de ‘vaccins’ zeer schadelijke informatie onderdrukt. Dat is niet verwonderlijk in een land waar zorgmedewerkers worden ontslagen als ze weigeren zich te laten injecteren.

Artsen en zorgmedewerkers bevestigen vaxpandemie

De onderzoeksjournalist vroeg artsen en verplegers of ze de claims in de email konden bevestigen. Hij kreeg honderden reacties. Eén van hen zei dat er inmiddels diverse stukken beschikbaar zijn waarin wordt bevestigd dat de IC’s van veel ziekenhuizen ‘bomvol’ zieke en stervende patiënten liggen. ‘De kamers liggen vol met mensen met non-Covid symptomen.. De vermoedelijke oorzaak? Bijwerkingen van het vaccin.’

‘Hoeveel pasgeboren baby’s zullen daar binnenkort bij zitten? De media en medische gemeenschap zullen u dit niet vertellen. Het zal komen van het gewone volk dat het spuugzat is, en dat banger is voor de regering dan voor Covid.’

Een ander schreef dat het inmiddels ‘duidelijk vaststaat’ dat het aantal spontane abortussen sinds de start van de injecties is geëxplodeerd (zie ons artikel van 05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester ). ‘Mijn ongevaccineerde schoonzus die net is bevallen had van haar dokter te horen gekregen tijdens haar zwangerschap geen vaccin te nemen, omdat haar laatste drie patiënten pal na hun injectie allemaal een miskraam hadden gehad.’

In dit verband wees iemand op een video van een (veronderstelde) begrafenisondernemer die zegt dat hij nu veel meer dode baby’s krijgt dan normaal. (Zie ook ons artikel van 17-09 over een collega van deze man: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’).

Pfizer en FDA kenden risico’s, maar keurden ‘vaccin’ voor zwangeren toch goed

In een officieel FDA goedkeuringsrapport over het Pfizer ‘vaccin’ wordt bevestigd dat pasgeborenen van gevaccineerde vrouwen een hoog gehalte aan (bloedproppen en trombose veroorzakende) spike proteïnen in hun organen hebben. Pfizer had dat eerder zelf vastgesteld in testen met muizen, en wist dat dus van tevoren. Toch werd dezelfde studie aangevoerd om de zogenaamde ‘veiligheid’ van de Covid injectie voor zwangeren te bevestigen. (Zie ook: 28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is ).

De Amerikaanse CDC adviseerde zwangere vrouwen vervolgens om zich – ondanks het vrijwel volledig ontbreken van gedegen veiligheidstesten – te laten ‘vaccineren’ tegen Covid. Dat besluit werd genomen op basis van een paper in de NEJM (New England Journal of Medicine), maar die is inmiddels ingetrokken. De CDC paste het advies echter niet aan, met verstrekkende gevolgen: zie 22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk. en 05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester).

‘Mijn kleinzoon is deze zomer na een normale zwangerschap geboren en woog ruim 8 pond,’ reageert een officiële verpleegster. ‘Zijn moeder werd tijdens haar 3e maand gevaccineerd. Hij lag twee weken op de IC met ‘ademhalingsproblemen’. Alle testen waren normaal, maar vanwege een ‘onbekende reden’ had hij te weinig zuurstof. Ik sprak een IC verpleger die zei dat het dit jaar plotseling vaak gebeurd, en er ook gevallen zijn van baby’s met hersenschade. Ze zei echter ook dat niemand het verband legt met de vaccinatiestatus van de moeder. Dit is schandalig!’ (2)

Gisteren berichtten we dat de Covid ‘vaccins’ ook de gezondheid van ongekende aantallen jongeren en kerngezonde sporters ernstig beschadigt. Een aantal van hen hebben hun injecties niet overleefd.

Zolang echte massale volksprotesten tegen deze indirect verplichte gevaarlijke genmanipulatie injecties uitblijven en bijna iedereen zich steeds weer gedwee schikt naar nieuwe Apartheid uitsluitingsmaatregelen, zal het aantal – almaar jonger wordende – slachtoffers van deze vaxxicide hoogstwaarschijnlijk blijven oplopen.


Xander


(1) Natural News
(2) Steve Kirsch

Zie ook o.a.:

10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Eind jaren vijftig werden plotseling duizenden babys geboren met een uiterst zeldzame afwijking waarbij armen em benen ontbraken. Softenon, oftewel Thalidomide, was een slaapmiddel, kalmeringsmiddel, pijnstiller en werkte tegen ochtendmisselijkheid bij zwangeren. In sommige landen was het zonder recept verkrijgnbaar.In Nederland werden ook softenon kindjes, zoals ze destijds genoemd werden, geboren. Een enorm schandaal volgde en het middel werd verboden. Als klein kind in Weesp kende ik daar een jongetje, een softenonkindje, wiens handen uit zijn schouders groeiden. Ik heb me, als klein kind destijds, altijd afgevraagd hoe hij zijn billen af moest vegen en hoe hij zich kon aankleden enzo. Dat arme jochie. Ik denk nog wel eens aan hem. Hij was een vrolijk jochie en vol levenslust.

 2. Ter aanvulling van mijn vorige ‘post’ hieronder een ‘voorspelling’ die wellicht uit de mond van een échte Cassandra zou kunnen komen:
  Als alle beleidsmakers in onze “eerste wereld” (= EU+UK+USA+Canada+Australië+Nieuw Zeeland) eens zouden uitrekenen hoeveel het ‘economisch’ wel kost aan onze SAMENleving om iedere keer als een gewone burger ergens binnengaat (café/restaurant/cinema/fitness enz….opm.: o.m. in Oostenrijk nu ook reeds winkels en binnenkort wellicht zelfs het openbaar vervoer?) OF naar haar/zijn werk stapt, men steeds het ‘gepersonalseerde’ CFT + eigen e-ID moet kunnen tonen/voorleggen/scannen (in België zijn dat momenteel ca.75% van 11 miljoen burgers) de ‘rollen’ eens zouden worden omgedraaid om alzo ‘het GEVOEL van vrijheid & veiligheid’ te kunnen ‘verhogen’…
  Men zou àlle niet-gevaXineerden – met uizondering van bijv. mensen die allergisch zijn voor vaccins, die een zware chemo-kuur moeten volgen en/of in het bezit zijn van een ‘blauwe kaart’ 😉 ? – als ze in het openbaar komen (= uit hun KOT = dus op straten & pleinen, shopping malls enz.) of op hun werkplek aankomen… ‘verplichten’ om als zodanig herkend te kunnen worden met een duidelijk ‘merkteken’… neen, ‘geel’ hebben we al gehad eind jaren ’30 en tijdens WO II – trouwens: die typische ‘joodse davidster’ was wél een bedenksel van de nazi’s, net als die ‘omgekeerde roze driehoek’ voor homosexuelen, van wie er meer dan 80.000 van honger en ontbering omkwamen in de kampen… – maar wat te denken van bijv. een ‘rode vijfpuntige ster’ (liefst fluo-rood, want dat licht beter op bij valavond of ’s nachts als een ‘corona-sfeerbeheerder’ er met een zaklamp op schijnt) met daarin in drukletters NO CFT PASS… een ster waarvan één punt naar beneden is gericht om aan ‘insiders’ te tonen dat het hier wel degelijk om ‘duivelse’ asocialen gaat, die beter te vermijden zijn als ‘de pest’ en van wie er wel degelijk afstand (minstens 2,5 meter ;)) moet genomen worden.
  TIP voor de (s)pionnen én alle andere lakeien van de beleidsmakers die deze site ook veelvuldig ‘napluizen’: leg dit eens voor aan uw oversten – liefst met een eenvoudig rekensommetje erbij wat dit aan tijdswinst én economische besparingen zou kunnen opleveren… – maar dan ‘moeten’ jullie met wél deze hélé eer naar buiten komen (+ een bank vooruit + een kus van de juffrouw en/of de meester!) en wellicht staat dit COPMLEET IDIOTE voorstel dan binnenkort al op de agenda’s van onze politici en/of andere specifieke ‘volks-vertegenwoordigers’…
  *zucht*
  PS: het nieuwe woord ‘sfeerbeheerder’ bestaat wel degelijk: ik heb het gelezen op de rugzijde van een neon-lila-kleurig hesje van een rondwandelende ‘ambetantenaar’ die alle voetgangers in een drukke winkelstraat (in een stadje ergens in Vlaanderen, najaar 2020) verplichtte om de straat over te steken om zo in de juiste ‘kuddelooprichting’ te kunen blijven winkelen…

 3. @Oma dd. 10/11/2021 om 5:48 pm:
  u geeft hier een perfecte opsomming van wat er op de site van deblauwetijger staat = 18 ‘citaten’ van deskundigen + 1 ‘citaat’ van het volk’ + 6 aanvullingen (de uwe?).
  Nog meer van dattum!
  dd. 12/11/2021 om 1:05 pm:
  .. DUS… voel je zal op hun sokken????…
  Ik voeg hier nog het volgende aan toe van wat een zeer gebruikelijk antwoord/’argument’ zal worden, eenmaal als we (= ‘het volk’) al deze ‘beleidsmakers’ OOIT het vuur aan de schenen gaan leggen:
  “… maar, ja… we hebben zo ‘moeten’ handelen/kiezen omdat het de WEG Van Het MINSTE KWAAD was…
  Let op deze (of dergelijke) uitspraak binnenkort in ‘de pers’.. Met deze ‘dooddoener’ denken deze ‘beleidsmakers/experten/influencers’ dan wel makkelijk weg te komen….
  Toen in Belgie na WO II aan diverse burgemeesters en politiechefs werd gevraagd waarom ze eind jaren ’30 en tijdens de oorlogsjaren hebben meegewerkt aan het oppakken/ontzetten van talloze onschuldige joodse mensen, verzetstrijders, enz. om hen dan via de Bossin-kazerne in Mechelen op ’treintransport’ te laten zetten naar de nazi-vernietigingskampen… gaven ze steeds “in koor” volgend antwoord “…we kozen de weg van het minste kwaad…”… m.a.w. een wel héél slechte omzetting van “wir haben es nicht”gewuSSt” ???

 4. @QW schreef:
  10/11/2021 om 9:25 pm
  “@ Oma 10/11/2021 om 5:48 pm. Zéér goed !!!! Bedankt. Als je nog meer van die dingen treft, mag je die ook plaatsen.
  Groet.”

  Blijkbaar moeten mensen uitgelegd worden op die manier dat wat politieke leugenaars en co verkondigen en beweren/voorspellen, in en door de medeplichtige leugenmedia, net het tegenovergestelde is van wat ze DOEN!
  Daardoor bekennen ze zelf dat ze staan te liegen en te bedriegen om ons privéleven te kunnen binnendringen en ons hele leven te kunnen domineren door ons wijs te maken dat het voor onze gezondheid zou zijn.

  En de volgende leugen door dezelfde strategie komt eraan:
  Nu kan de politiek niet meer ontkennen dat het gevaccineerden zijn die besmetten, mede door de hoge vaccinatiegraad die de politiek met hun kwakzalvers experts sciensano zelf aandraagt en dus geven ze toe dat niet de ongevaccineerden maar de gevaccineerden zijn die besmetten en die nu als vaccinatieslachtoffers met ‘doorbraakinfecties’ massaal in de ziekenhuizen liggen.
  Dus kunnen ze de ongevaccineerden ook niet meer misbruiken als zondebok voor de vermeende vierde “besmettingsgolf” om de publieke opinie/gevaccineerden op te jutten tegen de ongevaccineerden om hen te dwingen tot vaccinatie door uitsluiting met cst/coronapas.

  Dus moeten ze iets verzinnen om verdeel en heers door cst te behouden.
  Daarvoor erkennen de politieke huichelaars nu de “beperking van die cst” om er een draai aan te kunnen geven:
  Nu heet het dat cst een instrument is dat KAN bijdragen tot “veiliger contacten” MAAR het cst is geen perfect instrument omdat ook gevaccineerden besmet kunnen zijn.

  https://pnws.be/belgische-beleidsmakers-erkennen-eindelijk-beperkingen-cst/

  DUS: voel je ze al komen op hun sokken?????

  Het cst alleen is niet meer voldoende voor veilige contacten (zonder besmettingen) dus gaan ze de onwettige cst ook nog combineren met andere “beschermingslagen”, zoals het dragen van een mond-neusmasker of het houden van afstand, of het verbeteren van de luchtkwaliteit, enz.
  Want een combinatie van meerdere “instrumenten” zal vast een betere bescherming verzekeren voor veilige contacten…????…. een betere bescherming tegen besmetting door gevaccineerden met doorbraakinfecties die reeds in het ziekenhuis liggen??

  Deskundigen: “de uitsluiting van ongevaccineerden door cst verhindert geen besmettingen door de gevaccineerden”
  Maatregel?
  Nutteloze CST + eerdere, onwettige maatregelen voor iedereen (waarvan bewezen werd dat ze ook niet te werken!) verplichten om besmettingen tegen te gaan, die enkel bekend worden door onbetrouwbare testen en waardoor mensen niet ziek worden.
  Daarom heeft de politiek het niet over zieken of doden maar enkel over nietszeggende besmettingen.

  Als CST niet werkt om door uitsluiting de ongevaccineerden te dwingen tot vaccinatie, dan leggen ze toch opnieuw een combinatie van ONwettige maatregelen op voor IEDEREEN met de leugen van beschermingslagen voor veilige contacten tegen de besmettingen door gevaccineerden die reeds als vaccinatieslachtoffers in de ziekenhuizen liggen.
  Kunnen we het doolhof van leugens en misleiding, dat steeds erger wordt, nog volgen?

 5. Er is heel goed nieuws voor mensen die Covid hebben gehad en die géén vaccinatie willen. Het Amerikaanse CDC – hun versie van ons RIVM, zeg maar – geeft in antwoord op een juridische eis om openheid namelijk toe dat het geen enkel voorbeeld heeft van een genezen ongevaccineerd persoon, die daarna alsnog Covid doorgaf aan anderen. Dit terwijl het bekend is dat er wél veel gevaccineerden zijn die a) alsnog Covid kregen daarna en b) de ziekte doorgaven aan anderen.

  Bron ? Mod.

 6. “Amerikaanse CDC (RIVM) geeft toe: ‘Geen bewijs dat genezen ONgevaccineerde na ziekte Covid nog kan doorgeven’

  Het Amerikaanse CDC – hun versie van ons RIVM, zeg maar – geeft in antwoord op een juridische eis om openheid namelijk toe dat het geen enkel voorbeeld heeft van een genezen ongevaccineerd persoon, die daarna alsnog Covid doorgaf aan anderen. Dit terwijl het bekend is dat er wél veel gevaccineerden zijn die a) alsnog Covid kregen daarna en b) de ziekte doorgaven aan anderen.

  De Amerikaanse advocaat Michael P. Senger heeft het bewijs in handen dat het CDC dit moest toegeven. En, schrijft hij erbij, vanwege deze openheid ruiken mede-advocaten nu bloed in het water. Want ze zijn immers bezig om a) iedereen te dwingen om het vaccin te nemen en b) ongevaccineerden uit te sluiten, ook op het werk. Maar als mensen die genezen zijn het virus daarna niet meer kúnnen doorgeven… tja, dan betekent dit dat zij beter en veiliger zijn voor hun medemens dan de gevaccineerden.”

  Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/bam-amerikaanse-cdc-rivm-geeft-toe-geen-bewijs-dat-genezen-ongevaccineerde-na-ziekte-covid-nog-kan-doorgeven/

 7. Mark, Hugo, Onzin, Jette, Kaag, de lijst gaat door en door. Ze dienen allemaal achter tralies te verdwijnen.

 8. @ Freedomfighter, wat bedoel je nou precies?
  Is Pieter Omtzigt “de ultieme volkverrader”?
  Wie zegt dat?
  Misschien ontgaat mij iets?

 9. op agenda 21: uitleg staat vermeld …….

  hugo de j. heeft ook een niet-koshere broer (marien) en dito oom.

 10. Oostenrijkse Holocaust-overlevende Kitty Werthmann op hetanderenieuws.nl, 11-11-’21. Ze vergelijkt toen en nu en haar articulatie van het Engels, NL-ondertiteling, is uitstekend.

 11. Freedomfighters for Saint Germain schreef:
  11/11/2021 om 2:07 pm

  “!! Dirk Jan Omtzigt, broer van, ventileert verbijsterende praat in een Engelstalige video, nu te zien bij ‘hetanderenieuws.nl’

  Deze praat ontmaskert tevens het gedrag van broer Pieter, op dit forum lang geleden de ultieme volksverrader genoemd door
  iemand.”

  Leg eens uit v.w.b. Pieter Omtzigt

 12. !! Dirk Jan Omtzigt, broer van, ventileert verbijsterende praat in een Engelstalige video, nu te zien bij ‘hetanderenieuws.nl’

  Deze praat ontmaskert tevens het gedrag van broer Pieter, op dit forum lang geleden de ultieme volksverrader genoemd door
  iemand.

 13. op Marian: ook in Nieuw Zeeland is de slapende reus wakker geworden.
  Zie commonsensetv.nl met video’s hieromtrent.

 14. Dit is deels oftopic maar misschien ook weer niet. Ik heb zojuist deze docu van 35 minuten gezien over de MetaVerse (Meta, het nieuwe Facebook), de nieuwe digitale valkuil dat veel met transhumanisme te maken heeft en mijn inziens een hele belangrijke waarschuwing is. Deze Metaverse is waar de schapen straks massaal voor zullen kiezen, vrees ik.. De injecties bereiden hen alvast voor om straks makkelijk opgeslokt te worden door de Metaverse, de nieuwe digitale nepwereld.

  Zeker het kijken waard om the Bigger Picture te krijgen. Misschien ook voer voor Xander om een artikel over te doen (Travis Scott komt ook in deze docu voor).

  What is the MetaVerse? : A video all adult & Parents must watch!
  https://youtu.be/JDM1CIwa5Bw

 15. Jean,
  Klasse , hou vol, laat je niet meer ompraten door anderen en laat je niet beinvloeden door influencers !

  Melbourne ( Australie ), Massale opstand, vele mensen de straat op/breed gedragen door hele bevolking , wordt genoemd : De Opstand is begonnen, men verwacht het ook in Sydney, zou wel eens over heel Australie kunnen gaan
  Een v/d Meest gevaccineerde staten in de wereld met enorme dwang , men pikt het niet en stelt Dan Andrews ( dictator Dan ) verantwoordelijk .
  Zelf denk ik ( geloof ik ) dat het zich over de hele wereld gaat verspreiden , de ogen gaan meer/meer open en neen ik geloof niet dat de Ongevaccineerden aangepakt gaan worden door de Gevaccineerden.
  Ik denk dat de verantwoordelijken aangepakt gaan worden , de gevaccinneerden gaan/zien het ook zien/het al !!!

  Fake bericht van Portugal : hoge vaccinatiegraad/lage besmettingen-doden is al doorgeprikt : Is al bekend dat er grote oversterfte is en gewoon op de doden een andere oorzaak geschreven wordt.
  Zeker ook weer door de infleuncers verspreid

  “Hoofdman Pfizer ( dacht ik ) zegt : “Wij ongevaccineerden zijn criminelen”
  Natuurlijk, als 100 % gevaccineerd is, kun je never/nooit aantonen dat vaccinaties niet werken en de oorzaak zijn van zieken/doden MAAR als een klein % vaccinatie weigert en gewoon gezond/wel doorleeft en niet ziek wordt c.q. sterft dan is daarmee bewezen dat vaccinatie niet werkt !

  Mooi, kunnen ze aangepakt worden, wordt hoog tijd !

  Mensen, houdt stand , ik verwacht de komende tijd nog een immense druk voor de ongevaccineerden voordat , hoogst w.s , de ommekeer komt .
  En als die komt zal er geen vrede zijn , het zal een enorm onrustige tijd worden.
  Bereid je voor, vertrouw alleen op de Here Jezus !!

 16. In Duitsland weten ze nu al dat tot 20 maart mondkapjes en CovidpaSS nodig zullen blijven.
  Dat ‘nieuwe normaal’ is kennelijk een permanente gezondheidscrisis, waarbij 0 Covid het schijnbare argument is (net zo ridicuul als streven naar 0 griep).
  En dit gebeurt dus allemaal terwijl ruim 3/4 de injecties heeft genomen. En het wordt weer braaf geslikt allemaal. Ons Nederlanders wordt dan voorgehouden dat “ze” er in Duitsland niet zo moeilijk over doen.
  Het blijft toch heel opmerkelijk dat grote kritische wetenschappers niet gehoord worden, terwijl ze zeer valide argumenten hebben. Het corona-alarmisme dendert gewoon verder alsof er geen kritiek mogelijk is. Ook weigert men nog steeds Zweden als goed model te aanvaarden!
  Dan is het toch geen wonder dat velen het zaakje niet vertrouwen.

  En weer geen nadere informatie over wat er bedoeld wordt als men praat over “nieuwe besmettingen”; zijn die mensen ziek, ernstig ziek of slechts positief getest (zonder verschijnselen)? En ook weer nul informatie over het aantal herstelde mensen.
  Je hoort natuurlijk ook niets over het feit dat de injecties mensen ziek kunnen maken.
  Constant worden we aan het lijntje gehouden.
  Dat noemt zich een democratische rechtsstaat.

 17. Deze dode babys verhalen doen mij denken aan mijn jeugd die gedomineerd werd door de Vietnam oorlog. De Amerikanen gooiden overal in Vietnam een ontbladeringsmiddel dat Agent Orange werd genoemd. Dit spul werd in Nederland gefabriceerd in Weesp bij Philips Duphar waar ik in mijn jeugd nog vakantiewerk heb gedaan met dode kuikentjes nog in het ei. Daar werd ik, als 15 jarige, ingezet bij het maken van de anti- influenza prikjes. In Vietnam worden zelf nu nog babys geboren met verschrikkelijke waterhoofden en andere lichamelijke afwijkingen. En ook veel geestelijk en lichamelijk gehandicapte babys. Zie de filmpjes op Youtube. Krijgen deze gevaccineerde huidige moerders bij de volgende zwangerschappen ook nog spontane abortussen en zieke babys? En de geslachten daarna? Gaan we Vietnam achterna? Al is de leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaalt haar wel. Dit soort zaken kunnen ze echt niet lang onder de pet houden.

 18. Decarbonisatie terravorming van planeet Aarde gelanceerd – atmosferische oogstmachines in Iowa
  Mike Adams naturalnews.com

  De koolstofarme terravorming van planeet Aarde is nu aan de gang. Er is al een nieuw project gelanceerd dat megamachines zal installeren in vijf Amerikaanse staten om “levensmoleculen” uit de atmosfeer te oogsten in een poging om de fotosynthese af te sluiten en wereldwijde mislukte voedseloogsten los te laten die de menselijke beschaving vernietigen.

  In Iowa wordt al landbouwgrond in beslag genomen via een eminent domein om de mechanische infrastructuur te bouwen die de atmosfeer van de aarde onherbergzaam zal maken voor planten, dieren en mensen.

  Tegen de tijd dat deze genocidale terravorming voltooid is, zullen er geen mensen meer in leven zijn op planeet Aarde, en zal de planeet “gereinigd” zijn voor een post-menselijke toekomst.

  Volledige details in het op wetenschap gebaseerde hoofdartikel en de podcast van vandaag hier:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-10-decarbonization-terraforming-of-planet-earth-is-now-under-way-giant-machines-to-be-installed-in-iowa-to-suck-life-molecules-out-of-the-atmosphere-and-cause-global-crops-to-fail.html

 19. Na twee vaccinaties astra zenica weet ik het ook niet meer , weer overal met mondmasker , dan maar beter geen derde meer nemen en gewoon voorzichtig zijn binnen , vind de r n a vaccines te vergaand , door een vaccine te nemen gaat de afweer tijdelijk naar minder daar het zijn energie moet stoppen in antistoffen aanmaakt daardoor gaat tijdelijk het immuunsysteem gevoeliger zijn voor ontstekingen algemeen
  best zou zijn om gezonde mensen en kinderen niet meer te vaccineren
  Ik beken dat ik me met de huidige stand van zaken heb bekeerd , beter laat dan nooit

 20. Tsja. De waarheid is hard en mag vooral niet bekend worden. Eerder deze week een inval door de FBI bij de oprichter en eigenaar van Project Veritas. En niet eens om wat ze gedaan hebben, maar om wat ze zouden kunnen doen met betrekking tot info over Biden, waarvan ze zelf aangaven dat de bron misschien niet helemaal legaal was en ze er zelf melding van hebben gemaakt bij de politie, het materiaal hadden ingeleverd en het verhaal niet hebben gepubliceerd.
  Blijkbaar zo schokkend dat er eventjes een inval geregeld moest worden om ze te intimideren..
  En net als bij Roger Stone destijds, net voor zonsopgang en laten er nu net weer een stel journalisten van de MSN aanwezig zijn.
  Project Veritas spant zich al jaren in om via undercover opnames de waarheid boven water te krijgen en heeft al diverse malen aangetoond dat de linkse kliek zich vele malen vaker schuldig maakt aan grove leugens, misleiding, omkoping etc dan de rechterzijde, hoewel die ook niet bepaald schittert door hun gedrag.
  Ook wat dat betreft ligt het in de lijn der verwachting dat steeds meer nieuwssites/-instellingen die niet de officiele overheidsklets trouw blijven herhalen te maken zullen krijgen met intimidatie en directe sluiting. Het zal me benieuwen hoelang het nog duurt voordat sites als deze op zwart gaan.

 21. Naar verluid heeft Lareb extra personeel aangetrokken om de grote toestroom van meldingen over doodgeboren kindjes vakkundig af te fikken. Woordvoerdster Agnes Kant: dat gebeurt nu eenmaal vaak bij vrouwen en is niets om je zorgen over te maken, probeer het later gewoon nog een keer.

 22. @ Oma 10/11/2021 om 5:48 pm. Zéér goed !!!! Bedankt. Als je nog meer van die dingen treft, mag je die ook plaatsen.

  Groet.

 23. Ander onderwerp, misschien confronterend voor sommige mensen.
  CU ANTICHRISTELIJKE WEG OPSLAAN
  Hoezo ?
  Stemt tegen moties van FVD van uitsluiting ongedaan maken van ongevaccineerden café,s restaurants en o.a Ziekenhuizen ( m,a. W. JIJ als ongevaacineerde mag niet in een ziekenhuis geholpen worden en in een restaurant komen , enz.

 24. Vanmiddag een video van Police for Freedom op BlueTiger gezien
  Kort daarna …. geblokkeerd.
  In ieder geval werd gezegd dat men volop bezig is met het nu al verzamelen van bewijs en verklaringen, opdat de schuldigen gestraft kunnen worden

 25. (1) Natural News
  (2) Steve Kirsch

  (3) Frontnieuws (die was U vergeten) (humor)

  Groet Harry

 26. Gefeliciiteerd alle eiland bewoners van Nederland dat jullie als eerste aan de beurt zijn voor de BOOSTERPRIK wat de definitieve aanslag op jullie leven zal betekenen.(ik kan niet wachten wanner ik aan de beurt ben) ha ha ha
  Tussen haakjes wonen er op Texel geen mensen ?? (ik weet het niet) zie liveblog AD

  Volg de liveblog op het AD (elke dag een tandje erbij schakelen)
  Je wordt er doodziek van.Ook op de radio (1) de hele dag corona en nog eens corana en daar is nu de boosterprik bijgekomen.Bestaat de gewone griep niet meer ?? Zomaar een vraagje.

  17:54 (Liveblog AD)
  Verwijderd wegens auteursrechten en schadeclaims. Mod.

 27. Het hele Covid gebeuren begint op een grote MASSA PSYCHOSE te lijken.
  Vandaag op TV vrouw schrijft minister de jonge een brief omdat ze een Janssens vaccin heeft gehad en dit nu uitgewerkt is en nu kan ze volgens haarzelf anderen besmetten.
  Heeft deze vrouw nooit biologie gehad.
  Om iemand te kunnen besmetten moet je toch wel eerst zelf ziek zijn.

  Half Nederland roept nu om een booster prik… Kassa voor de farmaceuten…. Kassa voor de begrafenis ondernemers.
  Hoe meer Spike eiwit in je body hoe mer risico’s op bijwerkingen met overlijden tot gevolg.

  In Engeland is een rapport geopenbaard ( gelekt) wat aangeeft dat er 175 meer doden per week zijn dat het “ normale gemiddelde per week “ van 5 jaar.

  Terwijl er in Nederland ook abnormaal veel mensen overlijden ( zie collum van Ab Gieteling YouTube) en niemand komt op het idee eens te vragen zou dat met de vaccinaties te maken kunnen hebben. Dat is toch wel een reële vraag.
  Hoe groot is mijn kans op overlijden, door het vaccin en hoe groot is mijn kans op ziek worden door Covid. ( ik denk dat ondertussen die kansberekening al reeds gemaakt is).
  Mogelijk op korte termijn krijg je minder erg Covid maar op de langere termijn kom je vervroegd te overlijden.

  Het zou natuurlijk ook heel pijnlijk zijn om nu te ontdekken dat je in een grote val bent gelopen. Dus dan maar de kop in het zand en nog maar een prikje. En over een half jaar heb je weer hetzelfde
  Een val die je levenslang mee zult moeten dragen als je nog een lang leven krijgt met het Spike eiwit in je lijf.
  Ik ben bang voor de toekomst.
  Het grote Covid probleem gaat nu pas beginnen.
  Als straks openbaar komt dat men met deze gentherapie is bedrogen dan zullen de ongevaccineerden een gevaarlijke tijd tegemoed gaan, want er moet toch een zondebok zijn.!

  Gelukkig wordt nu niet meer zo gesproken over de niet gevaccineerden omdat men nu al inziet dat de verreweg de meeste zieken dubbel gevaccineerd zijn. ( als het andersom was zouden we dat wel luidkeels horen)
  En nu morgen in Brabant. Duizenden op elkaar hossende lieden….. ja met groen vinkje hoor….. maar hoeveel besmetting zal dat weer gaan geven. Maar ja de minster heeft hun vrijheid beloofd en dat is waar hij heeft ze ook die vrijheid. Ten koste van vele ouderen die nu overlijden.
  Het is een kwestie van tijd of ook de gevaccineerden gaan overlijden.

  Wie van het “ pro vaccinatie publiek “ zal als eerste minister de Jonge “ aanklagen “ voor zijn leugens en wanbeleid ,wat steeds duidelijker gezondheid destructie trekjes vertoond.
  Wie van de provaxxers zal eens gaan begrijpen en uitleggen dat het helemaal geen vaccin is maar een nieuwe methode om de mRNA techniek te testen, op mensen, want ja… ach de dierproeven hebben we overgeslagen want jullie wilden toch graag snel een middel tegen Covid. Enne …. Nee wij de farmaceuten nee wij nemen helaas geen verantwoordelijkheid.

  Het is vreselijk wat er gebeurd.
  Mensen worden ziek gemaakt met Spike eiwitten en grafeenoxyde en weet welke troep er nog meer in de vaccins zitten.
  En dat in plaats van immuniteit voor Covid op te wekken.
  Het natuurlijke immuunsysteem wordt afgebroken door dit vaccin.
  Mensen lijken wel in een soort roes “ psychose” van “ik moet die prik” te verkeren.
  Wat angst toch al niet kan doen met een massa mensen.
  We wachten morgen maar weer af welk noodverbandje er weer gelegd zal gaan worden.
  Blijf sterk twijfel niet aan jezelf.
  Houd moed en vertrouw alleen op God!
  Hij alleen kan je helpen in deze situatie.!
  Shalom
  Anna

 28. De agenda van de illuminatie, de vrijmetselarij, de bilderbergers en vele andere duistere figuren en organisaties wordt momenteel uitgerold, maar Jezus heeft het laatste woord.

 29. Een vriendin van een kennis van ons, tot voor kort vol levensvreugde, werd de laatste maanden depressief door de steeds meer aangescherpte en vrijheidsbeperkende maatregelen. Het plezier in het leven was weggenomen.Zij heeft zich opgehangen.

 30. We zijn getuige van genocide, met instemming van de politiek en MSM. Artsen zwijgen, omdat ze anders geëxcommuniceerd worden. Dit is echt het 1984 van George Orwell. Het kan niet anders dat alles gaat uitkomen. Er zijn teveel bewijzen. Hopelijk zal de toorn van de massa zo groot is dat de schuldigen hun verdiende straf krijgen. In dit geval past alleen de doodstraf. Doordat men zich schuldig heeft gemaakt aan het schenden van de Nürnbergcode kan dat ook. Als we dat zouden mogen meemaken.

 31. Tjah, allemaal moeders die weigerden zich te informeren of heilig geloven wat regering en aanverwante leugenaars te vertellen hebben.
  Maar moet in een later stadium gezocht worden naar de verantwoordelijken weten ze iedereen de schuld te geven maar weigeren om bij zichzelf te rade te gaan.
  Dat dan wel weer.

Comments are closed.