‘Geef mijn toekomst terug’ (Waarom moet alles kapot terwijl de oplossing zo simpel is?)

Een treffender plaatje had Pierre Capel niet kunnen uitkiezen. In Den Haag zal deze vraag vanavond hoogstwaarschijnlijk weer met een keihard NEE worden beantwoord – niet alleen tegen kinderen, maar tegen ons allemaal. Voorgoed.

—————————————————————————————————————————————–

Twee landen: het ene kiest voor gezondheid, het andere voor steeds meer ziekte (rara, welk land zijn wij?) – Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Echt misdadig wat er wordt gedaan’

—————————————————————————————————————————————–

‘We zijn nu ongeveer een dikke 20 maanden verder. De prikkies werken voor geen meter, en er gaat van alles en nog wat fout,’ begint hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel zijn nieuwe videocolumn. ‘Maar we blijven vrolijk onder de lockdown, want dat is zó nuttig…’ Dan laat hij de moleculaire verbinding zien van een ‘stofje’ waarvan hij zelfs de naam niet meer mag noemen zonder het risico geblokkeerd te worden: Ivermectine. ‘Laten we daar gewoon eens naar kijken. Het mag niet, maar we doen het stiekem toch.’

Dat ‘stofje’ is 50 jaar geleden ontdekt en werd zonder problemen al aan 2,6 miljard mensen voorgeschreven. De juiste dosering, de eventuele (milde, zeldzame) bijwerkingen zijn allemaal bekend. Het werkt direct tegen heel veel ziekten en infecties, zoals rivierblindheid, malaria, flavo virussen, dengue, en ja, ook perfect tegen coronavirussen.

Ivermectine won bovendien de hoogste medische prijs, namelijk de Nobelprijs. Degenen die het ontwikkeld hebben zorgden ervoor dat er geen patent op kon worden verkregen en er dus geen geld aan kon worden verdiend, waardoor het nog geen 1 euro kost en in theorie dus voor iedere aardbewoner beschikbaar is. (Kortom: een absolute nachtmerrie voor Big Pharma).

Twee landen: het ene kiest voor gezondheid, het andere voor steeds meer ziekte

In Japan was onlangs weer een nieuwe corona-uitbraak, ’toevallig’ nadat bijna iedereen gevaccineerd was. Op 13 augustus nam de Japanse regering een moedig besluit door tegen het dictaat van de WHO (= Bill Gates) in te gaan, namelijk door Ivermectine toe te staan. De ‘besmettingen’ stegen nog heel even door, maar kenden daarna een scherpe daling. Nu is de ziekte verdwenen. ‘De delta variant, en alle varianten – ze zijn er niet meer. Wat flauw…’

‘Dan hebben we een ander landje,’ gaat Capel verder. ‘En die kregen in het najaar ook een hele hoop ‘besmettingen’ – whatever that may be. Maar stel dat het allemaal Covid is. Er moest dus wat gebeuren. En wat was dat? Het pilletje werd verboden en er kwamen hoge straffen op.’ Gevolg voor de ziekte? ‘Die gaat prima. Let it go! Gelukkig kan alles weer kapot. De vaccinaties werken niet, en die derde prik? Vergeet het maar. En de ziekte blijft: ‘Bring Back Better?’ Dat gaan we doen!’

Is er dan wel iets positiefs te zeggen over het ‘vaccin’?

* Het werkt niet voor ouderen, zoals uit allerlei studies blijkt. De groep die zogenaamd beschermd zou moeten worden wordt ziek omdat hun immuunsysteem verouderd is, dat ze met 83, 84 jaar of ouder bijna op sterven liggen. Daar werkt het niet voor.

* Het spike eiwit waarvoor geprikt wordt is het Wuhan-spike, en dat is er allang niet meer. Hierdoor worden er geen neutraliserende antistoffen aangemaakt voor Delta, Kappa, Bretagne, de Colombiaanse en andere varianten (zoals nu de nieuwe ‘Nu’ variant, waarmee – zoals we al heel lang voorspellen – weer een nieuwe ronde angstzaaien is begonnen – X.).

* Heel vervelend: door de injecties ontstaan er antistoffen die de zaak juist verergeren (Antibody Dependent Enhancement – ADE). De ‘vaccinaties’ genereren juist meer en snellere mutaties, waardoor de gevaccineerden superspreaders worden (zoals Capel in eerdere videocolumns uitgebreid heeft uitgelegd). Ook daar zijn allerlei studies over.

* Het spike eiwit is toxisch en blijft niet in de arm zitten, maar verspreidt zich door het hele lichaam (inclusief cruciale organen, hart en hersenen) en richt daar schade aan, zoals stollingsproblemen en ontstekingsproblemen. Capel: ‘Ja, en dat nu plotseling overal jonge mensen (waaronder opvallend veel sporters) omvallen met een hartprobleem… tja, dat ‘heeft er niets mee te maken’….’

* Er zijn ongelooflijk veel bijwerkingen en sterfgevallen. (Meer dan alle andere 70+ vaccins in 30 jaar tijd bij elkaar opgeteld. In alleen al de EU zijn 30.000 officieel geregistreerde Covid vaxdoden, en 1,3 slachtoffers met permanente en ernstige gezondheidsschade. Aangezien de officiële EU vaccinatiemonitor EudraVigilance volgens diverse onderzoeken historisch slechts 6% van de werkelijke aantallen bevat, bedraagt het aantal vaxdoden in de EU in werkelijkheid dus al ruim een half miljoen.)

‘We doen het voor de zorg’ – hoezo?

De immunologie expert wijst vervolgens op de website NICE waar jaarlijkse overzichten op staan van alle IC opnames. Hiervoor zijn officiële data gebruikt:

Hier zijn we dat het totaal aantal IC opnamen na 2014 steeds verder is gedaald, INCLUSIEF het ‘vreselijke corona rampjaar’ 2020:

‘Dan kun je met allerlei verhalen komen zoals ‘ja maar de corona patiënten liggen er langer’, maar geef ze even een pilletje dan waren ze er überhaupt niet op gekomen,’ vervolgt Capel. ‘Nee, maar dat mag niet.’

‘Echt Misdadig’

‘En wat nu ongelooflijk vervelend is van al die data, wat er echt, ECHT misdadig aan de hand is:’

‘De toekomst van hen wordt he-le-maal verkwanseld. In hemelsnaam, wordt wakker! En als je zelf zo bang bent, oké – maar geef de toekomst terug aan je kinderen!’

‘Mensen, morgen (= vandaag) zijn er weer die waanzinnig intellectuele, goed georiënteerde en fantastisch onderbouwde verhalen (op de persconferentie vanavond, de ‘Mark&Hugo Propaganda Show’ -X.) waarom de scholen dichtgaan, waarom de horeca kapot moet, het MKB weg moet, allemaal ‘voor de volksgezondheid’. Maar kijk eens hier in de lucht,’ wijzend op de moleculaire verbinding van het bewezen veilige, spotgoedkope en perfect werkende ‘stofje’ (dat naar mijn overtuiging juist daarom streng verboden is in Nederland – X.).

‘Dat zou iets kunnen oplossen, maar dat mag niet, want dan wordt het niet ‘beter’ op aarde. We moeten echt ‘Bring Back Better’ (/ variant van ‘Build Back Better’). Wie dat gelooft, mag het zeggen. Ik niet.’ (1)

Kijk hier de hele column (ruim 9 minuten):

Xander

(1) Pierre Capel

Eerdere besproken video columns en -colleges van Pierre Capel:

24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert (/ Pierre Capels ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ )
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven (Capels column ‘Niets nieuws onder de zon’ / ‘Waarom is het verboden te vragen wat hier allemaal achter zit?’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’ ( / Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’)
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
03-01: Nieuwe corona mutatie gouden kans voor bereiken groepsimmuniteit’ (video college Pierre Capel)

2020:
07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn

 

Enkele overige relevante links:

17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
14-09: WOB verzoeken bewijzen bedrog: Instanties hebben Pfizer vaccin blind goedgekeurd zonder data te checken
11-08: ‘95% ernstige patiënten in ziekenhuizen Israël is gevaccineerd’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
14-07: Nu ook officieel meer vaccinatie- dan Covid doden in VS; Britse minister erkent op tv dat vaccin mensen veel kwetsbaarder maakt voor corona
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
13-06: Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers

……

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Inderdaad @Joost…Geloof, hoop en liefde!!!!

  We Shall Overcome Someday!!! Shalom. Ramshoorn.

 2. Leen de RT,

  Je hebt gelijk maar zie mijn Post ( 27 11 1.15 PM )
  Wij ( de eerlijken, oprechten ) verlagen ons niet tot hun peil, misschien moeten ze wel op deze site, op een correcte manier , te kijk worden gezet dan heb je kans dat ze vanzelf afdruipen.
  We missen n.l. niets, nada, aan ze

 3. Ik kom tot de ontdekking dat er mensen zijn die eerst allerlei onzin hier schreven maar NU tot inkeer gekomen zijn en zich steeds meer vragen stellen over de vaccinaties of het wel werkt en eigenlijk tot de ontdekking gekomen zijn dat het NIET werkt , zij zijn wijs geworden.

  Klopt, geldt niet voor allen , zal zeker niet voor de infleuncers gelden .
  Je zou de neiging tot censuur hebben maar klopt we moeten ons niet verlagen tot het peil van diegenen die constant de zaken anders voorstellen dan dat ze zijn.
  Voor diegenen dat dat bewust doen hun wacht het oordeel als ze voor Gods troon staan en ja , ik vind dat recht , sorry.
  Let op ! Dit geldt niet voor de onwetenden maar onwetenden doe je open open als het nog kan

 4. Wat ik niet begrijp is dat ‘een’(?) moderator van Xandernieuws zo’n onzinnige reactie als die van Fred goedkeurt (10:49 pm) waarin een Big Pharma aanhanger (van een criminele organisatie dus) in één zin het hele verhaal van Pierre Capel belachelijk probeert te maken.
  “Doe eens onderzoek” ……kleuterachtige reactie van niks, van iemand die maar wat kwaakt, de onbenul heeft blijkbaar nog nooit één woord van Capel kunnen begrijpen. Professor Pierre Capel heeft ruim 50 jaar onderzoek op dit gebied achter de rug.
  “Kortzichtige info” …. tegen een professor die 50 jaar studie van het immuunsysteem en alles wat daarbij komt kijken, heeft gedaan. En met succes blijkbaar gezien zijn carrière.
  “Populist”….. het bekende patroon, het lage niveau van de gemiddelde linkse betweter die niets weet, absoluut niet de vinger op de zere plek kan leggen, en dus maar domweg ‘populist’ gaar krijsen. Niet wetend dat’ ‘ie zelf als aanhanger van Mark & Hugo probleemloos als ‘fascist’ weggezet kan worden.
  Geef zulke onvoorstelbare sukkels liever niet het plezier dat hun ‘reacties’ op Xandernieuws geplaatst worden. Van een reactie op een goed onderbouwde les van een hoogleraar mag wel wat inhoud worden verwacht, lijkt me.

 5. Samson zou zeggen “doe eens proper onderzoek” voordat je al deze kortzichtige info de wereld inslingerd Xander… Populist

 6. Ik woon zelf al jaren in Japan, maar ik hoor of lees helemaal niets over Ivermectine. Iedereen draagt hier braaf een mondkapje en staat te springen om een vaccinatie.

 7. Mijn leven is in God’s hand,Hij zegt ik heb de wereld overwonnen. Wees een getuige van Hem

 8. De nieuwe variant B.1.1.529 die de naam Omicron meekrijgt van de WHO, “Nu” was maar een ideetje van een viroloog, zal er voor zorgen dat alle HIV-patiënten en alle orgaantransplanten ofwel de rest van hun leven in isolatie moeten doorbrengen ofwel sterven. Een vrije keuze. De bekende zwakkeren met Obesitas, Hypertensie en Diabetes hebben de keuze gezond te worden of in isolatie te blijven of te sterven. Nog meer keuzevrijheid. Allemaal op voorwaarde dat de regeringen het onzalige idee te vaccineren tegen een coronavirus verlaten want dat is nu eenmaal onmogelijk en wordt nu nog eens bewezen. Wat de gevaccineerden tegen de Wuhan variant te wachten staat is koffiedik kijken, vermoedelijk kunnen zij vrij kiezen voor de rest van hun leven elk trimester een boosterprik te halen of toch maar het risico te nemen hun natuurlijke immuniteit te beginnen opbouwen tegen deze nieuwe ziekte. Het grote sterven is begonnen. Het worden benauwde tijden. Is dit “de grote verdrukking”? Als de regeringen op hun algemene vaccinatieparcours blijven lijkt het daar wel op.

 9. Wereldwijd waarschuwen vakmensen voor de risico’s van de injecties.
  Dr. Bhakdi al heel vroeg voor de risico’s van bloedklonteringen.
  Ze doen dit vanuit hun expertise en ervaring.
  Maar waarom wil niemand luisteren??
  “Ze” zijn toch steeds bezorgd over onze gezondheid??
  Vaccinatieschade is behoorlijk ernstig, dus op z’n minst zou de pers die waarschuwingen moeten willen publiceren. Want ‘ze’ vinden onze gezondheid toch zo belangrijk?
  Onbegrijpelijk dat er inmiddels geen afweging gemaakt wordt tussen Covidschade en vaccinatieschade. Waarbij dat laatste vooral voor de jeugd een groter risico betekent.

  Maar je kunt praten als Brugman en feiten blijven aanhalen, het blijft tegen dovemansoren gericht.
  En dat is allemaal heel vreemd.

 10. @ramshoorn 26/11/21 4.45 pm
  Ramshoorn, blij dat u er nog bent!
  inderdaad, wij “lachen het laatst” !

  God heeft gezegd: “En Ik zal het recht tot meetsnoer maken en de gerechtigheid tot paslood; en de hagel zal de leugenschuilplaats wegvagen en het water zal de toevlucht wegspoelen. Dan zal uw verbond met de dood uitgewist worden en uw gedrag met het dodenrijk zal geen stand houden; wanneer de voortstormende gesel doortrekken zal, dan zult gij daardoor vertrapt worden” Jesaja 2: 17/18.
  Geloof, hoop en liefde!
  Shalom,
  Joost

 11. @ sandra, hier ook diagnose uitgezaaide borstkanker in de botten.
  Mijn therapie is pijnbestrijding en dexamethason,ik lijd al 6 maanden ondraaglijk maar kom niet in aanmerking voor euthanasie omdat ik nog ,,behandeld,, wordt.
  Dus heb ik mijn lot geaccepteerd en laat het over aan een hogere macht.
  Ze zijn niet in staat om het draaglijk te maken en te late diagnose vanwege het killervirus..
  Hopelijk zal het universum mild zijn!!
  IK heb intens medelijden met de kinderen die zo benadeeld worden.zij zijn de toekomst.

 12. De oplossing is niét zo simpel * zoals hier gesuggereerd wordt. Een onherstelbare schade, veroorzaakt door een gemuteerd gen, is een permanente bedreiging ; een leven lang. Tijdens een spoedzitting van de who werd vermeld dat er géén doeltreffend vaccin is voor de (zoveelste) variant, nu uit zuid Afrika.
  De jaarlijks wederkerende influenza heeft er ‘compagnon’ bij gekregen, een kunstmatige influenza die vele keren heftiger zal zijn. Op de vraag wie van de beiden de overhand krijgt met alle gevolgen van dien, laat ik het antwoord aan de lezer over.

  * voor de gevaccineerden

 13. Ivermectine moet het pilletje zijn.

  Zoek maar in de krant: New Delhi Newspaper
  97% in New Delhi is genezen met Ivermectine.

  New Delhi, waar de lucht ook nog eens verschrikkelijk vervuild is,
  wat ook niet meewerkt aan de gezondheid

  In Tamil Nadu, waar het niet wordt gebruikt lopen de
  cijfers dramatisch op

 14. Beste Xander,
  Wat er nu plaats vindt m.b.t. de oversterfte heb je letterlijk al in één van de eerste artikelen over Corona en vaccins beschreven.
  Het plan is doortrapt. Er is nu al zo’n 16 weken oversterfte in Nederland volgens de officiële CBS cijfers. Het viel mij op dat er iedere keer bij gezegd werd, dat het zeker geen Coronadoden waren. Dit om te zorgen dat niemand aan de vaccins zou twijfelen. Sinds een paar weken is er ineens een switch gemaakt naar “oversterfte door Corona” en in dit geval met de opzet om iedereen aan de booster te krijgen. Zo smerig! Jij schreef ooit al: Mensen worden gevaccineerd; meer mensen worden ziek door het vaccin; Corona krijgt de schuld; Oplossing is meer prikken!! En dit cirkeltje kunnen ze blijven herhalen. Ben benieuwd wanneer dit patroon wat we nu voor onze ogen zien voor het eerst op deze site genoemd werd. Heel veel zegen bij dit belangrijke werk om zoveel mogelijk mensen te waarschuwen.

 15. Wanneer begint eindelijk het tribunaal voor de misdadigers in Den Haag?
  Zo niet, dan is het wachten tot de terugkeer van Jezus Christus.

 16. Is er geen recept voor ivermectine tizodat de xtc productiehuizen een paar rondjes kunnen draaien voor de samenleving..

 17. 2.5 Miljoen Wakkere, Gezonde, Ongevaccineerde Burgers beschouwen vanavond 19.00 uur op TV tijdens de Persconferentie…het Sneaky-RIVM- OMT- GGD- Rutte- De Jonge- De Paus- WHO- l [Genesis 3] als Pure Misleiders die ons Land en Burgers van hun Vrijheid en Gezondheid beroven!!! Hoe dan?

  De wakkere burgers Gruwen van bovengenoemde Misleiders met hun gevaarlijke Covid-Vaccins, met veel gevaarlijke Bijwerkingen [Info van Lareb] hun walgelijke onbetrouwbare PcR-testen, hun asociale 1.5. meter afstand, hun benauwde Muilkorven die slechts Schijnveiligheid bieden volgens van Dissel RIVM, denk ook aan hun 2G duistere Coronapaspoort met QR-Code die een Apartheidsstaat zullen creëren.

  Zij lachen nu, maar wie het laatst lacht…Psalm 2.

 18. Heel fijn dat jullie Pierre Capel de ruimte geven voor zijn verhaal. Ik volg hem vanaf dag 1 dat hij werd geinterviewd door Marlies Dekkers in de Nieuwe Wereld (you tube) over zijn visie rond Covid19 omdat ik er dezelfde mening op na houd en in hem een verwant vond.
  Daarna kon men vooral kennis opdoen bij Cafe Weltsmerz en de laatste maanden heeft Capel zelf een kanaal ter beschilling wa hij stap voor stap mensen betrekt bij de voortgang van Covid en haar mutaties. Het Het is een absolute aanrader Pierre Capel te volgen omdat hij ook wars is van welke opgeklopte hysterie dan ook. Ik ben een sportieve 74 tiger, heb kanker verleden (15 jr terug), zorg voor goede conditie, goed voedsel, geen alcohol of sigaretten, zorg voor handenwassen, kapje als het moet, en wil mijn immuunsysteem niet onnodig laten afbrokkelen door me te laten vaccineren. Verder heel knus en gezellig mens als het moet, kan bijzonder goed alleen werken wat tevens bescherming biedt in vergelijk met mensen die van alles in clubjes of kerken opzoeken.

 19. 20 maanden zitten we nu met een stel bestuurders die aantoonbaar liegen over van alles en nog wat. Van geen cent meer naar Griekenland tot aan zeespiegelstijgingen die totaal niet overeenkomen met de gemeten waarden. Kijkt u allen eens naar de meetgegevens van het station in Maassluis. Elf cm stijging sinds 1870, in een rechte lijn. En dan de angstvisioenen van het KNMI. Met hun modellen en 2 meter stijging als we niks…enzovoort enzovoort.

  Over Corona liegen ze (natuurlijk)ook. Opeens verandert de WHO ( Gates de grootste sponsor) de definitie van een pandemie om vervolgens de medicatie van Gates eigen vaccin fabrieken uit te kunnen rollen.enzovoort enzovoorts.

  Deze mensen liegen, zijn omgekocht, of ze zijn oerdom. Een combinatie van alle drie kan ook. In alle gevallen zijn deze gekken/psychopaten- en al hun kiezers- een gevaar voor ons voortbestaan als land , als gemeenschap.

  Deze kliek moet weg! En snel ook… Het zijn op zijn minst idioten maar eerlijk gezegd denk ik ook dat het moordenaars zijn.

 20. Het is geen Vaccin! Stop nu eens met de term “Vaccin” of doe het in ieder geval tussen haakjes, net zoals (Covid-19) wat tot op heden nog steeds niet is geisoleerd en dus officieel niet bestaat!

 21. @AdelaarRobin.

  Nee duidelijk, die heeft zoveel gedaan….
  Ohnee toch niet, je zal het zelf moeten doen.

 22. Welke oplossingen? De wereld heeft geen grote verhalen meer! wat is de zin van het leven? Is daar echt een antwoord op te geven. Geef me mijn vrijheid terug! Maar wat is vrijheid? Is vrijheid de keuze die je maakt? Het leven is geen verhaal. De mens heeft verhalen nodig om zijn leven zin te geven, maar wat is dan de zin van het leven? Geloven in de Bijbel? In je gezin, in je kinderen? en wat is onze toekomst, vergeleken bij het ontstaan van het universum.? Over welke toekomst hebben we het dan? We worden geboren, we groeien op, we trouwen, we worden oud, we verslijten, en dat was het dan? Sorry dat ik vandaag wat in een filosofische bui ben, zal aan het weer liggen. Volgens mij werken die vaccins niet, terwijl de overheid ons wijsmaakt dat we ons met ons allen moeten laten vaccineren, want de vaccins zijn reeds betaald door de overheid? Gaan de vaccins ons redden? Gaan de vaccins onze toekomst teruggeven? Het leven is geen verhaal. Shalom

 23. Geen ivermectine, ook geen adviezen over voedingssupplementen zoals Vitamine C, D en zink en zo. Dat terwijl we wel een experimenteel vaccin door de strot geduwd krijgen dat nog amper getest is en gevaarlijke bijwerkingen kan hebben.

 24. Ik wil ook mij toekomst terug…..Hoelang heb ik nog? Max een half jaar. Dit is geen leven zo.

Comments are closed.