Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm

—————————————————————————————————————————————–

Gates erkend ruiterlijk dat huidige Covid injecties ‘geen besmettingen kunnen voorkomen’ – Amerikaanse luchtmacht verliest ‘war game’ waarin China onder dekmantel van een biologische aanval een invasie uitvoert

—————————————————————————————————————————————–

Bill Gates heeft het Westen ‘gevraagd’ (= opgedragen) om tientallen miljarden te steken in voorbereidingen (lett. ‘Germ Games’) voor de volgende pandemie, die volgens hem zou kunnen ontstaan na de in 2020 door hemzelf aangekondigde ‘bioterreur aanval’. In een recent interview opperde Gates dat die (waarschijnlijke false flag) aanval een pandemie met het dodelijke pokkenvirus gaat veroorzaken. Daarom is er volgens hem jaarlijks een miljard nodig voor een speciale WHO pandemie taakgroep, en pleit hij voor een (ongetwijfeld verplichte) ‘patch’ op je arm die het constant opnieuw geïnjecteerd worden een stuk eenvoudiger maakt. Die ‘patch’ kan tevens als zichtbaar teken dienen dat je gehoorzaam bent aan alles wat het systeem van je eist.

Gates kondigt opnieuw volgende pandemie aan

‘Bill Gates vraagt WHO om ‘Germ Games’ te organiseren om een andere pandemie te voorkomen’, berichtte Tech Times op 4 november. Die volgende pandemie kan volgens Gates ‘erger’ worden dan Covid-19 (wat niet zo moeilijk is, aangezien aangetoond is dat die ziekte in alle opzichten te vergelijken is met een gewone seizoensgriep. Inmiddels heeft zelfs het CDA van Hugo de Jonge dit toegegeven). Mocht het toch niet het eerder door hem genoemde Marburg virus worden – waar de ‘vaccins’ al voor klaar zouden liggen -, dan bestaat de volgende p(l)andemie wellicht uit de terugkeer van een dodelijke variant van de pokken.

De Covid p(l)andemie zou de mensheid moeten dwingen om miljarden extra te steken in testen, ‘vaccins’ en andere virusbehandelingen, zei Gates. Hij erkende dat de huidige Covid injecties geen besmettingen kunnen voorkomen, maar ‘u wel helpen met uw gezondheid’. (Hoe die ‘hulp’ voor uw gezondheid er in realiteit uitziet? Tot half oktober circa 50.000 officiële vaxdoden en 1,5 miljoen met ernstige langdurige of blijvende gezondheidsschade in alleen al het Westen, aantallen die volgens statistische analyses met minstens 9 tot 10 keer moeten worden vermenigvuldigd.)

Gates kondigde tijdens zijn ‘Ted Talk’ in 2015 een aanstaande wereldwijde pandemie aan, die uiteindelijk in 2020 realiteit werd. Daarom wil hij dat er jaarlijks een miljard wordt gegeven aan een pandemie Taakgroep van de (grotendeels door hem gefinancierde en gecontroleerde) WHO om ‘Germ Games’ te organiseren, zodat de wereld is voorbereid op de volgende pandemie die eraan komt. ‘Als deze pandemie u niet overtuigt, dan de volgende wel,’ grijnsde de oud Microsoft topman vorig jaar tijdens een TV-interview tijdens de eerste fase van de corona crisis.

‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’

‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’ Met deze vraag tijdens het recente Policy Exchange interview probeert Gates overduidelijk nieuwe angst aan te jagen om niet alleen extra miljarden los te peuteren om de hele wereldbevolking keer op keer te ‘vaccineren’, maar ook als extra argument voor het overdragen van nog meer macht aan de VN en de speciale Pandemie Taakgroep van de WHO (en dus aan hem).

Is het in dit kader louter toeval dat de Amerikaanse Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) in september $ 112,5 miljoen uittrok voor een orale pokken behandeling? (3) Bedenk hierbij dat de Amerikaanse overheid en het Johns Hopkins Center al in juni 2001 een ‘Dark Winter’ simulatie uitvoerden rond een biologische aanval met het dodelijke pokkenvirus. Een recente ‘war game’ simulatie (begin 2021) over een fictieve Chinese bio aanval, die aan een heuse invasie vooraf zou gaan, liep overigens niet goed af voor de Verenigde Staten.

BARDA werkt ondertussen ook samen met BD (Becton Dickinson) bij de ontwikkeling van een test die Covid-19, influenza en andere coronavirussen van elkaar kan onderscheiden. Omdat de hoogst omstreden PCR test dit niet kan is deze per 1 januari 2022 verboden in de VS. Desondanks wordt deze PCR test ook in Nederland nog steeds gebruikt om zogenaamde ‘besmettingen’ te melden, wat een even zinloze als misleidende exercitie is. Voor hetzelfde geld hebben bijna al die zogenaamde ‘corona’ patiënten namelijk gewoon de griep.

Vaccinatie-patch op je arm

Tijdens het interview suggereert Gates dat met ‘vaccins’ ook de griep en zelfs de gewone verkoudheid zijn uit te roeien. ‘We maken vaccins gewoon een kleine patch die je op je arm doet, zaken die ongelooflijk nuttig zijn, zelfs in de jaren dat we geen pandemieën hebben.’ Ik heb dit onderstreept, om het geplande permanente karakter van zo’n ‘vaccinatie-teken’ op je arm te benadrukken, zelfs als er geen virussen meer zouden zijn (wetenschappelijk sowieso een absolute onmogelijkheid en zelfs een zeer ongewenste toestand vanwege de ernstige verzwakking van het menselijke immuunsysteem).

Het is goed voorstelbaar dat er steeds weer nieuwe ‘patches’ komen, en er (via zo’n patch / vaccinpleister) een technologisch reeds ontwikkelde kwantum-dot tattoo net onder je huid wordt geïnjecteerd, waardoor er een permanent ’teken’ wordt aangebracht dat via nanotech ‘live’ uw vaccinatiestatus doorgeeft. Dat teken zal met behulp van een eveneens geïnjecteerd Luciferase enzym van buitenaf zichtbaar te maken zijn met een infrarood scanner.

Bijna achteloos verbindt Gates de vaccinatie agenda letterlijk met de klimaatagenda, een connectie waar ik sinds het voorjaar van 2020 al talloze keren op heb gewezen door de gebeurtenissen rond de corona/Covid plandemie een ‘staatsgreep van een globalistische klimaat-vaccinatie sekte’ te noemen. Het is in realiteit één en dezelfde agenda die moet leiden naar een – de facto reeds functionerende – communistische wereldregering die aangestuurd zal worden door globalisten zoals Bill Gates en Klaus Schwab.

Ook deze ‘patch’ past perfect in de opbouw van het gevreesde ’teken van het Beest’

Ik zal niet meer hoeven uitleggen dat Gates’ ‘patch’ perfect past in het sinds 2020 in oprichting zijnde wereldwijde systeem van ‘het Beest’ zoals dat in het Bijbelboek Openbaring wordt voorzegd (zie de links hieronder naar mijn vele artikelen hierover).

Het gevreesde ’teken van het Beest’ wordt sinds eind vorig jaar beetje bij beetje in de mensheid geïnjecteerd, waarvan de eerste twee injecties een soort ‘MSDOS’ testbasis vormen voor het komende 5G/6G/nanotech A.I. ‘besturingssysteem’ waar iedereen verplicht aan gekoppeld zal worden.

Naarmate er meer injecties en boostershots volgen (de EU heeft voor iedere burger reeds 6 boostershots besteld), komt het ‘point of no return’ steeds dichterbij. Voor vaxxers zal weigeren straks vrijwel onmogelijk zijn. Ongevaccineerden zouden – zoals eveneens in Openbaring voorzegd – voor hun weigering op den duur wel eens de hoogste prijs moeten gaan betalen.


Xander *


(1) Tech Times via JW-TV
(2) Interesting Engineering via JW-T
(3) Homeland Preparedness News

* (Sommigen vragen zich af waarom ik geen aandacht heb besteed aan de demonstratie vandaag in Amsterdam. De reden heb ik al vaker geschreven: demonstraties zonder een actief en massaal NEE tegen de QR-pas en de andere Apartheid / dwangmaatregelen hebben geen enkele zin meer, omdat er een ‘softe’ staatsgreep heeft plaatsgevonden (en steeds verder wordt doorgevoerd). Zowel de media als de rechterlijke macht staan onder totale controle van de overheid, die op hun beurt niet meer de belangen van het Nederlandse volk dienen, maar die van de klimaat-vaccinatie globalisten.

2020-2021 heeft steeds weer aangetoond dat deze agenda er ongeacht demo’s en protesten gewoon wordt doorgedrukt, en keihard politiegeweld daarbij niet wordt geschuwd. Een oplossing binnen dit doodzieke en totaal corrupte systeem is daarom niet meer mogelijk. Demonstraties geven enkel de illusie dat er nog een democratische overheid is die naar u luistert. De demonstraties in de DDR in de jaren ’80 gingen echter gepaard met massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Zolang dat nog ontbreekt zullen demonstraties zoals vandaag de verdere implementatie van deze technocratische communistische dictatuur niet eens kunnen vertragen.)

Zie ook o.a.:

25-10: ( / Flashback naar visioen Ken Peters die al in 1980 een 2 weken durende ‘blackout’ voorzag die een wereldwijde VN dictatuur zal inluiden)
23-10: Nu in India, straks wereldwijd: Mensen doodgehongerd omdat ze geen digitale ID hadden ( / NAVO-contractor bevestigt dat vaxpas voorloper is van digitale ID-wallet waaraan ook toegang tot online diensten / internet zal worden gekoppeld – Ongevaccineerden in Italië krijgen geen medische behandeling meer – Klaus Schwab kondigde het 6 jaar geleden al aan: U zult door genetische manipulatie worden veranderd )
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende geplande pandemie liggen al klaar’ ( / ‘Rivax vaccin tegen het (door Bill Gates aangekondigde) Marburg virus bevat ricine en zal miljarden mensen doden’)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. virussen bestaan NIET ; dr robert o young

  dr lorraine day

  dr tom cowan

  dr andrew kaufman

  dr stefan lanka

 2. @Einde schreef:
  08/11/2021 om 3:23 pm
  @ tukker.
  “Vind je jezelf niet een beetje vervelend worden ?
  Als iemand , wie dan ook , een andere mening heb dan jij dan ga je steigeren. Al komt diegene met feiten dan nog snap jij dat niet en vraag je om Feiten. Als diegene dan niet reageert op jouw vraag, wat jij blijkbaar als een verplichting ziet, dan wordt je weggezet als influencer.
  Waarom is dit toch. Wil jij zo graag jouw waarheid aan anderen opleggen ?. Moet je niet doen !, je mag best kritiek hebben daar is niets mis mee, maar dan moet je ook tegen kritiek kunnen, en dat mis ik bij jouw.
  Ik heb de stukjes van ic nurse gelezen en daar was niets mis mee. Dat waren feiten. Maar als jij dat niet als feiten wil zien, laat dat dan lekker zo. Als jij alleen in je eigen verkondiging wil geloven dan mag dat, maar respecteer een andere mening als iemand die heeft.
  Ik hoop dat je hier wat mee kan !”

  Een andere mening mag, en kritiek op een andere mening mag ook maar feiten zijn onweerlegbaar want die moeten immers aangetoond/gemeten en getoetst aan de werkelijkheid zijn om feiten genoemd te kunnen worden.
  En daar ga jij de mist in.
  IC nurse dacht dat iedereen hier ontkende dat er een IC capaciteitsprobleem was, dat was al een verkeerde veronderstelling én onwaar.
  Verder beweerde IC nurse dat de oorzaak van dat capaciteitsprobleem zou liggen omdat er teveel zieken zouden zijn waarvoor hij (of zij) al een oplossing gaf om maatregelen te nemen door,
  ik citeer: “een suiker belasting op voedsel, nog meer belasting op tabak, thuiswerk verplichting om verkeersgewonden te reduceren, verplicht 30 minuten per dag bewegen, etc.”
  om een IC opname te VOORKOMEN. (Je kunt ziek worden NIET voorkomen, niemand kan dat voorkomen!)
  De FEITEN zijn dat er al lang een capaciteitsprobleem wás vóór corona door de politieke bezuinigingen en besparingswoede waardoor reeds jaren de medische zorgverlening werd afgebouwd met personeelstekorten en vermindering van (IC) capaciteit in ziekenhuizen tot gevolg.
  Het zijn dus niet de maatregelen die moeten genomen worden zodat de bevolking niet mag ziek worden voor ontlasting van de ziekenhuizen, zoals IC nurse als oplossing suggereerde, maar de politiek die de PLICHT heeft om voor voldoende capaciteit en verzorgend personeel te zorgen.

  Het gaat dus helemaal niet om een andere mening te respecteren zoals jij tukker onterecht verwijt maar over beweringen en suggesties van IC nurse die helemaal geen feiten zijn want de oorzaak van het capaciteitsprobleem ligt bij de politiek en niet bij teveel zieke mensen.
  Blijkbaar heb jij mijn bijdragen voor IC nurse ook niet gelezen maar ik hoop dat je hier nu wat mee kan!
  Want de waarheid (door FEITEN!) heeft ook haar rechten.

 3. Zoek de verschillen.

  Polio vaccin.
  Je kan niet sterven door het vaccin en je kan niet meer sterven aan polio.

  Tetanus vaccin.
  Je kan niet sterven door het vaccin en niet meer sterven door Tetanus.

  Experimentele MRNA “vaccin”
  Je kan sterven van het vaccin en er is nog steeds grote kans om te sterven door/met de ziekte binnen de doelgroep waar het voor ontwikkeld is.

  ANTI-VACCER? Moet je dan als anti-vaccer bestempeld worden als je enkel iets hebt tegen het laatste? Of ben je gewoon een nuchter en realistische denker die zijn gezond verstand gebruikt?

 4. Einde ,

  Sorry voor mijn constatering voor feiten, ik noem duidelijke feiten, IC NURSE reageert niet, andere mensen hebben ook vragen IC NURSE reageert niet.
  Wat moeten wij dan denken, voel jij je aangesproken op het punt Wat ik zei dat er mensen zijn die andere mensen aansturen ??

  Leuk jouw reactie, laat je je niet een beetje in de kaart kijken ?

 5. aan Daniel Adams en iedereen ,,,ja we blijven demonstreren Amen ! ps zoals je zegt de regering is in Brussel het centrum van de beslissingen ,,,oproep ik zoek mensen die rechtstreeks de regering ‘lijders’ aanspreken via Fb (ik spreek rechtuit tegen de beslissingen van ,, Annelies Verlinden ,je kan ze zo vinden ,,,gewoon haar pagina via Fb ,,,ik ben onder enkelingen die reageert momenteel echt heel erg ! oproep wie doet mee ?

 6. Een vervolg op mijn vorige posts :

  Het zou wel eens kunnen staan te gebeuren dat als de ogen/oren opengaan revoluties-opstanden-onlusten-rellen-geweld gaat plaatsvinden.
  Dit zal uitlopen op een zeer zeer zeer onrustige tijdsper. wat zal uitlopen op het binnenkomen v/d antichrist dus ook vanuit deze redenatie verwacht ik dat het meer/meer openbaar gaat komen en dat dat consequenties zal hebben

  Oproep vanuit Australie ( Australie schijnt haast zelf niet meer te kunnen reageren ) : “Sta naast ons ,4 December dag van solidair met Australie zijn , toevallig is er dan een protestdem. in Utrecht.
  Niets doen is geen optie, krijg je gegarandeerd dezelfde situatie als in Australie !!
  Of gaat dan de poppenkast weer beginnen : Lockdownen , het zou wel eens kunnen betekenen dat dat het begin van totale opstand wordt.
  Het wordt tijd

  Oostenrijk op de TV : een man die gevaccineerd was die heel duidelijk met feiten aangaf dat Vaccinaties niet werken !!!
  Tegenstander stond met de mond vol met tanden , schijnbaar kun je in Oostenrijk wel gewoon je verhaal afmaken, kunnen we hier nog wast van leren

 7. Tegenwoordig spreekt men in de media niet meer alleen over corona maar ook over de komende griep epidemie deze aankomende winter. Plotseling gaan ze niet meer alleen testen op corona maar ook op griep. Je mag niet meer besmet worden, we moeten er alles aan doen om de zorg niet over te belasten want anders moeten we als land weer in lock down. Dus niet alleen je corona vaccin halen maar ook je griep vaccin. Iemand schreef laatst ergens ze hebben 8 vaccins nodig om iemand over te nemen.

 8. @ tukker.
  Vind je jezelf niet een beetje vervelend worden ?
  Als iemand , wie dan ook , een andere mening heb dan jij dan ga je steigeren. Al komt diegene met feiten dan nog snap jij dat niet en vraag je om Feiten. Als diegene dan niet reageert op jouw vraag, wat jij blijkbaar als een verplichting ziet, dan wordt je weggezet als influencer.
  Waarom is dit toch. Wil jij zo graag jouw waarheid aan anderen opleggen ?. Moet je niet doen !, je mag best kritiek hebben daar is niets mis mee, maar dan moet je ook tegen kritiek kunnen, en dat mis ik bij jouw.
  Ik heb de stukjes van ic nurse gelezen en daar was niets mis mee. Dat waren feiten. Maar als jij dat niet als feiten wil zien, laat dat dan lekker zo. Als jij alleen in je eigen verkondiging wil geloven dan mag dat, maar respecteer een andere mening als iemand die heeft.
  Ik hoop dat je hier wat mee kan !

 9. M.b.t. de opmerkelijk hogere sterftecijfers:
  Wordt dit veroorzaakt door:
  – Het “Virus”
  – De injecties
  – De uitgestelde zorg
  – Een combinatie van het bovenstaande

 10. Volgende SOS vanuit Australië zou iedereen moeten zien. Het is hartverscheurend over wat ons te wachten staat.

  https://www.youtube.com/watch?v=3cI0Q5UgFFU

  Wil je dit aub groot uitmeten, te weinig mensen beseffen hoe ernstig de situatie is.
  (Dit filmpje heb ik ook ergens gezien met Nederlandse ondertiteling weet alleen niet meer waar)

 11. Ik heb maar één te ding te zeggen over dit artikel over de zgn. Gain of Function jabs van de eugenicist Bill Gates;

  Cui Bono

 12. Een duidelijk artikel wat niets aan onze fantasie overlaat.
  Van een computer nerd die zonder hart en ziel en zonder enige scrupules is overgestapt naar de farmaceutische industrie en hiermee via de WHO de hele wereld “in zijn macht “ lijkt te hebben kun je niets anders verwachten.

  Hij heeft inmiddels alle “ overheden / regeringen “ laten zien wat biologische oorlogvoering is.
  En nu moet er een wereldwijde organisatie worden opgericht, om zijn biologische wapens te kunnen ontwikkelen waarmee de overheden in de komende tijd ( lees pandemie/ uitroeiing van mensen ) kwasi “ onschuldig “ de komende golf van van ziektekiemen kunnen bestrijden.

  Het is nu zelfs zo idioot, dat het biowapen, ( de komende dodelijke ziekte kiemen ) en de wapens, de bestrijding (vaccinaties en prikken en chips en noem maar op ) van deze biowapens in één en dezelfde hand zijn.
  Namelijk de Bill en Melinda Gates organisatie.
  Met een sterke relatie met de WHO.
  Dus niemand op het hoogste niveau van volksgezondheid is meer te vertrouwen.

  De corrupte “ veld werker “ Dr Fauci krijgt via Bill Gates de opdracht om een biowapen te maken ergens in de wereld ( want de USAa exploteerd in diverse landen G5 laboratoria ). En via de “ achterdeur krijgt Fauci weer zijn commissies uit de vaccin opbrengsten van Bill.
  En dan te bedenken dat de firma van Bill Gates nog nooit eerder een vaccin heeft ontwikkeld en op de markt gebracht.
  Moderna was hun eerste product.
  Dit zegt ook veel over de onderlinge relaties van de farmaceuten.
  Zonder Pfizer had moderna dit niet gefikst.

  Persoonlijk’ denk ik dat het huidige virus wel de fase van “ game of function “ heeft doorlopen maar dat het nog niet echt “ klaar “ was om verspreid te worden.
  Het is te vroeg ontsnapt.
  Het had dodelijker moeten zijn….

  Want we zien nu barsten in het “ bestrijdings beleid..”
  Nederland springt hier wel heel negatief uit, want 85% van de bevolking heeft zich zo bang laten maken om zich klakkeloos in de laten spuiten, met….. ja we weten eigenlijk niet wat…dat is nog in onderzoek, maar als je naar de cijfers kijkt , werkt het niet, en overlijden er heel veel mensen meer dan normaal.
  En dr Mike Yeadon zegt dat dit proces nog 3 tot 5 jaar door zal gaan.
  Het Spike eiwit in het vaccin is giftig en vertoond kenmerken van Aids in zich.
  Ontdekt is dat het spike eiwit in het lichaam de virussen ook kan muteren. Net als bij aids.
  En het eigen natuurlijke immuunsysteem buiten werking stelt.
  Dus de “ afhankelijkheid van her vaccinatie is hiermee geboren.
  Leuk voor Gates zijn bankrekening, en zijn nog veel grotere plan dat er teveel mensen zijn op deze aarde.

  Het computer/ technologisch communicatie tijdperk, kan zich op deze manier tegen de totale mensheid gaan keren, waardoor er geen weg terug meer is.
  Een zeer gevaarlijke ontwikkeling.

  Maar al dit menselijk gefreubel valt in het niet bij de grootheid van God.
  Hij weet hiervan, Hij ziet dit ook, Hij zal ingrijpen op Zijn tijd en op Zijn Manier.
  Hij gaat oordelen over alle levenden en de doden.
  Straks zegt Hij tegen Zijn Zoon, Ga…. En dan zal ieder oog Hem zien ook Bill Gates.
  Maar ook onze ogen zullen hem zien en de grote vraag is dan zullen we Hem dan herkennen.
  Hij, de Heere Jezus vraagt van ons dat we zelf van onze troon afkomen en onszelf aan “ Hem overgeven “ en vol vertrouwen Hem blijven verwachten. En dan kunnen we Hem vol verwachting en met blijdschap tegemoet zien
  Maranatha Kom Heere Jezus ja kom haastiglijk.
  Shalom
  Anna

 13. Demonstratie Malieveld 07-11-2021 – Een klein wonder voltrok zich in Den Haag!

  Ze liepen mee om hun grondrechten te verdedigen, te staan voor hun principes en hun onvrede over alle leugens gemaakt door de media en overheid uit te spreken. En ik ben heel trots op ze! Trots op hun allemaal!
  Trots op de boeren die om 03:00 s’nachts al vertrokken waren om op het malieveld aanwezig te kunnen zijn. Trots op de mensen die uit het noorden van Nederland per tourbus arriveerden. Trots op de Christenen die hun boodschap van liefde meedroegen. Trots op de jonge man die zijn bejaarde moeder aan de hand meenam. Trots op de mensen in rolstoelen en hun wandelgenoten. Trots op de kinderen. Trots op de mensen die hun viervoetige vrienden meenamen. Trots op de ouderen, de jongeren, de moeders en de vaders. Trots op de motorrijders die met hun motoren naar het Malieveld kwamen en trots op alle groepen en mensen die ik nu in mijn enthousiasme vergeet te noemen. Maar bovenal ben ik trots op de veteranen. Die mooie mannen en vrouwen die weten wat het is om voor vrijheid en democratie te moeten vechten. Mijn grootste respect gaat uit naar hun en hun nobele taak om de demonstranten te begeleiden. God bless them all!

  Rest tekst plus beelden op
  https://commonsensetv.nl/demonstratie-malieveld-07-11-2021-een-klein-wonder-voltrok-zich-in-den-haag/

 14. Demonstratie Malieveld Den haag ;
  Ik schat pakweg 30.000-35.000 mensen ( Ook mensen meerekenen die langs de straten en die ook borden droegen, misschien kom je dan wel tot 40.000 -45.000 )

 15. IC Nurse,

  Zoals ik al zei ik mis je , ik heb het laatst gereageerd 4 dagen geleden , s’morgens, ik heb je al een keer eerder gevraagd om een reactie maar je REAGEERT NIET!!!!!!!
  Ik zei nog : “Ik vertrouw je, denk dat je oprecht bent dat je weet waar je over spreekt ?????
  Ik zit er schijnbaar gruwelijk naast, 1 v/d infleuncers dus ( Misschien wel opgezweept door mensen die al op deze site schrijven, zal maar geen naam noemen )
  Begrijpelijk dat je niet reageert, staat opnieuw met je mond vol met tanden

  Mensen, opnieuw, ook op dit punt : HOUDT je ogen OPEN !

  Als ik er naast zou zitten, mijn excuses maar ik denk het niet ! ( zeg mij dan waar je reactie staat )

 16. Ik hoorde van Jensen dat de vereniging van hoofdredacteuren al enige tijd terug bezoek heeft gehad van Rutte, De Jonge en Grapperhaus en heeft gesproken over hoe in de media om te gaan met corona “nieuws”. Dat overleg zal er wel mede toe hebben bijgedragen dat er niet of nauwelijks wordt bericht over de demonstatie gisteren in Den Haag. De demonstrantie was gericht tegen mondkapjes, aldus de NOS.

  Bron ? Mod.

 17. Die zijn er al hoor, een pleister die je op je arm moet aanbrengen en dan ben je automatisch gevaccineerd zonder één prik. Nu Bill Gates één van de rijkste zo niet de rijkste weet goed genoeg wat hij doet. Met een pandemie is geld te verdienen. Het is een gangsterke die je niet kunt vertrouwen. Of het iets te maken heeft met Openbaring dertien dat weet ik niet. Elke poging om dit hoofdstuk exegetisch te benaderen loopt steeds op niets uit. Shalom

 18. Techtimes is geen bron maar een honeypot, alleen al 64 zichtbare cookies. Hoe meer ranzigheid gepubliceerd des te meer metadata en inkomsten. Check je browser en stel zelf vast.

  De voetnoot bij dit artikel maakt verder duidelijk met welke bril de redactie haar werk doet. Overduidelijk net zo gekleurd als wat men van de reguliere media beweerd. Van objectiviteit is geen sprake. Ik wens de redactie veel succes en sterkte met het voortbestaan …

 19. Vanaf het begin van dit alles heb ik dit op mijn wc hangen :
  Job 19

  2 Hoelang blijven jullie me nog zo kwetsen?
  Hoelang zullen jullie me met jullie woorden blijven slaan?
  3 Jullie hebben me al tien keer gezegd dat ik slecht ben.
  Jullie hebben je niet geschaamd me zó te beledigen!
  4 Stel dat ik inderdaad verkeerd gedaan heb,
  dan zou ik dat toch moeten weten!
  5 Als jullie het werkelijk beter weten dan ik,
  laat mij dan zien wat ik verkeerd heb gedaan.

  14 Mijn familie blijft bij me weg.
  Bekenden zijn me vergeten.
  15 Mijn knechten en slavinnen behandelen me als een vreemde.
  Ik ben voor hen een onbekende geworden.
  16 Als ik mijn knecht roep, antwoordt hij niet.
  Ik moet hem echt smeken om te komen.
  17 Mijn vrouw vindt dat mijn adem stinkt.
  Mijn eigen familieleden moet ik smeken om te komen.
  18 Jonge kinderen hebben geen respect meer voor mij.
  Als ik opsta om mijn mening te geven, spreken ze me tegen.
  19 Mijn vrienden willen niet meer bij me komen.
  De mensen van wie ik hield, zijn nu tegen me.

  25 Want ik weet dat mijn Redder leeft.
  Uiteindelijk zal Hij mij uit het stof optillen,
  zodat alles weer goed komt.
  26 Ook al ben ik nu zo ziek geworden dat de wormen aan mij knagen,
  toch zal ik uiteindelijk God zien, nog tijdens mijn leven.
  27 Ik zal Hem zien en het zal weer goed met mij gaan.
  Ikzelf zal Hem zien, niet iemand anders.
  Ik kijk daar vol verlangen naar uit.

 20. @mira

  Maar dan moet er dus wel letterlijk op papier 666 staan, waar je voor tekent anders is het niet rechtsgeldig. Je moet er “bewust” voor kiezen dan pas werkt dat ook.
  Het moet echt een bewuste keuze voor 666 zijn en niet bijvoorbeeld dit corona vaccin, waar men via een omweg zegt 666 te zijn. Nee dan geldt het niet zover ik weet. He moet echt bewust tekenen voor 666.

 21. Als er een “bioterrorist smallpox pandemic” zou komen, dan is ze zelf veroorzaakt door kill bill gates en consoorten want narcistische psychopaten scheppen er een pervers genoegen in om hun geplande gruwelen op voorhand zelf aan te kondigen!!

  Ik schreef het eerder nog maar pas en daar komt de gates aap al uit de mouw gekropen.
  Overigens is in belziek iedereen, geboren voor 1976, gevaccineerd (en dus immuun tegen de pokken) want toen is het pas afgeschaft.
  En dan is dit een rechtstreekse aanval op de jongere bevolking -45 jaar.
  Maar mogelijk zit het pokkenvirus ook al in de 2de of 3rde prik of een booster en dan werd het pokkenvirus dus al toegediend aan de bevolking via covid-19 vaccins want niemand weet precies wat die gifspuiten bevatten? (of in de griepprik….@Qvic: bron?)
  Een voorspelling komen doen van een aanval door een bioterrorist met smallpox om angst te zaaien terwijl hijzelf al het pokkenvirus in de vorige vaccins heeft gestoken waarmee de psychopaten de hele wereld zo dan al besmet hebben.
  Dat hielden de globalisten achter de hand ingeval de coronahoax niet het gewenste resultaat zou geven voor totale machtscontrole? Er is een nieuwe pandemie nodig, deze keer de pokken veroorzaakt door de vaccins, om nog eens te proberen want corona mislukte?

  Kennen jullie synchroniciteit? Een ’toevallige’ aanwijzing die je krijgt en opmerkt?
  Toen ik nog maar de kop van dit artikel las, hoorde ik op dat moment op tv in het programma ’the island with Bear Grylls’ schreeuwen: “kill that pig”
  Wel, dat is nu eens perfect van toepassing op bioterroristen zoals kill bill en consoorten…de nagel op de kop.. 😉

 22. @Bas
  07/11/2021 om 11:08 pm

  Bedankt voor je reactie , je kunt met de huidige leiders achter de schermen inderdaad niets meer uitsluiten .

 23. Lieve mensen, broers zussen. Brussel is het bolwerk van Europa waar veel beslissingen genomen worden voor Europa. Kom ons helpen AUB om de tirannie te stoppen. Samen strijden voor vrijheid. Een coronapas hoort daar niet bij. Verschillende organisaties organiseren een gezamenlijke mars voor vrijheid op zondag 21 november om 13u. We starten aan het station Brussel-Noord! Tot dan? https://bewusteburgers.be/blog/2021/11/02/mars-voor-vrijheid-21-november/

 24. Valt het niemand op dat het hele kabinet nog steeds demissionair is? (ontslagnemend?) dat daar praktisch niets over in de media gepubliceerd wordt? Ongelofelijk toch. Zulke controversiële maatregelen, Aanpassingen van de wet en nog steeds geen regering? Niemand heeft het hier over? Waarom niet?

 25. Hierbij (nogmaals) een oproep bg totaal te negeren. De man voelt zich als een vis in het water bij media-aandacht.
  Dus geef hem die niet!
  Hij probeert alleen maar paniek te zaaien, dreigingen te uiten, hopend dat men bang wordt voor hem:
  geef hem die kans s.v.p. NIET MEER!

  Op geen enkele manier is de man niet gestoord.

 26. Recent verscheen een foto van de elkaar omhelzende partners in crime macron en merkel.

  Daar past de oproep van Helen Mertens tegen het carnaval absoluut niet bij!

  Medisch gezien is er alleen een reden voor niet-gevaccineerden uit de buurt te blijven van gevaccineerden ter voorkoming
  van de overdracht door deze besmetten der gevaarlijke spike proteinen op niet-gevaccineerden.

 27. Mensen wakker worden is niet echt simpel , in het westen zijn vandaag de dag de meesten niet meer gelovig en ze willen uit dit leven alles uithalen dat erin zit , sociale media , porno en sex , drank , drugs , de wil om op straat te komen of actie te ondernemen ontbreekt bij deze grote groep ze zijn allang in slaap gewiegd door de media en de high tech.
  een kleinere groep mensen laat zich niet verleiden door lagere onzichtbare geesten die de mens in hun val willen meesleuren , hoeveel plegen er niet zelfmoord door alcohol en drugsmisbruik of verkrachten en doden moorden , ze staan onder invloed van die duistere wezens die ook onze leiders kunnen beinvloeden als ze zich daar voor open stellen door een losbandig leven en banden met de onderwereld.
  Het is belangrijk als je dit door hebt je niet te laten meesleuren door de huidige vorm van samenleving , zelf kan je wel een eerlijk leven leiden zonder bedriegen , je medemensen helpen , bidden , en je afstemmen op de heilige geest , als je goede ingevingen krijgt en positieve gedachten dat zit je juist afgestemd , er kunnen af en toe nog negatieve suggesties in je opkomen maar als je sterk in je schoenen staat kan je die negeren onze zintuigen bedriegen ons , er is veel meer tussen hemel en aarde mijn koninkrijk is niet van deze wereld is veelzeggend

 28. VIDEO: De vlammende speech van Thierry Baudet bij de beschouwingen

  https://www.youtube.com/watch?v=hrLObEpgMj8&t=3s

  Terugkijken! De APB-speech van Thierry Baudet, die op zijn persoonlijke kanaal al ruim 400.000 keer is bekeken. Door YouTube-censuur nu pas op ons hoofdkanaal: de waarheid over de “vaccins”, de sinistere agenda die wordt nagestreefd en de leugen dat de coronamaatregelen ook maar íéts met volksgezondheid te maken hebben.

  ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
  ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
  ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
  ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
  ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
  ► GAB: https://gab.com/fvdnl
  ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

 29. Beste bundy,

  Enerzijds klinkt het hoopgevend dat een groot aantal mensen vanmiddag het Malei bezocht heeft. Anderzijds wil het kwaad het verzet gaan breken. Het zou mij niets verbazen dat we binnenkort met de pokken te maken krijgen.

 30. Dat pokkenvirus zit/zat in de griepprik dit jaar, dus het was al bekent dat in deze winter een uitbraak van pokken krijgen. Daar ook nog steeds het het Marburgvirus vaccin op de plank ligt, met het extreme giftige en dodelijke ricine erin. Het wordt zo voorspelbaar, maar dat maakt de toekomst er niet zonniger op. Alle ziektes liepen we vroeger zelf op, maar tegenwoordig hebben we dat ook al uitbesteedt zodat alles uit een injectie naald of een pilletje komt. Dan is het ook veel makkelijker om ziektes van te voren te voorspellen. Dan kunnen we er voor al vast rekening ermee houden. Wel zo makkelijk. De volgende generatie ziektes zullen waarschijnlijk via een app. gaan. Gates heeft tenslotte Microsoft mede opgericht, hij heeft al jaren ervaringen met besmetten van computers met virussen. Dus als ze de mens gaan digitaliseren, dan gaat het om iedereen te besmetten met virussen ook wat makkelijker, zelfs op afstand. Leven de vooruit gang ze veel mensen dan.

 31. Er staat in het boek Openbaring staat niets over niet gevaccineerde die op den duur de hoogste prijs gaan betalen

  Wel staat er in Openbaring dat zij die het merkteken van het beest, -666- weigeren niet meer kunnen kopen en verkopen, maar dat heeft niets met dit Covid vaccin te maken, al is het wel een voorloper om de mensen onder de duim te krijgen

 32. Vandaag op een sportschool: bijna NIEMAND.
  Normaal op een zondag: grote drukte.
  Dus hoeveel zijn ingespoten en hebben een QR-code voor toegang?

 33. Ik vind al die Miserie wat over je heen gestort wordt onderhand allemaal ruis / afleiding aan het worden.
  Voor mij telt onderhand nog maar 1 ding: Ik moet in de Realiteit leven en gelukkig zijn, de rest is niet meer acceptabel. Ook raar dat ik door hersenspoeling jaren het tegenovergestelde accepteerde. Zal wel een Stockholm syndroom zijn of iets dergelijks.Oh ja een wereld met 8 miljard gehersenspoelde mensen helpt ook niet echt.
  Ik ben benieuwd hoe de komende maanden gaan lopen.

 34. Bill Gates meldt dat de vaccins de overdracht van “het virus” niet blokkeren.

  https://www.techtimes.com/articles/267521/20211104/microsoft-bill-gates-who-germ-games-bill-gates-bill-gates-pandemic-bill-gates-germ-games.htm

  Bill Gates and Vaccines

  The Microsoft founder also said in the exchange with Hunt that the COVID-19 vaccines that the world currently has, do not block transmission. Instead, Gates claimed that the jabs that we are getting only “help you with your health, but they only slightly reduce transmission.”

 35. Ik weet dat mijn aanwezigheid bij de demonstratie van vandaag in Den Haag niets zal veranderen aan hetgeen voorzegd is .
  Ik heb alleen laten weten dat ik niet medeplichtig ben .
  Bovendien heeft de regering gezien dat er geen 1000 man stonden maar 20 of 50 maal zoveel , dan zou het door hen wél in de media gebracht zijn .

 36. De meesten willen gewoon ‘genieten – een leuk leven’ ;
  Nu huisje, vriendje, autootje en baantje voormekaar zijn…
  en je ‘injectie’ , ‘plezier maken’ weer mogelijk maakt…
  Waarom zou je dan je niet laten ‘injecteren’ dan heb je weer
  “n Leuk leven!! Jippie

 37. Op de 1 ste plaats is het geen demonstratie in Amsterdam maar in Den Haag .

  Persoonlijk heb ik gemerkt in de gesprekken die ik heb gehad dat er steeds meer ogen open gaan, in mijn beleving is dat een begin, mede ook omdat er steeds meer boven water komt dat vaccinaties niet werken en juist de dood/ ziekte brengen !
  Ik denk dat er theoretisch mogelijk is dat er een wenteling, keerpunt komt dat mensen het heel duidelijk gaan zien dat het niet klopt en ja, dat klopt dan zal er actie moeten volgen.
  Vanmiddag werd al gezegd laat een massale staking losbarsten.
  Ik heb dit vaker gezegd Laat ALLES op een dinsdag van 10 tot 12 ALLES platgooien, ik denk dat rutte/consorten zich achter de oortjes gaan krabben ( inderdaad, rustig maar mensen , denk om de zwakkeren )
  JUIST door zo,n demonstratie worden de mensen wakker, anders echt niet en opnieuw dat klopt er zal actie moeten komen masr EERST moeten de mensen wakker worden dus in mijn beleving zeker protesteren

 38. Off topic .

  Het NPO televisiejournaal heeft blijkbaar besloten géén verslag te doen van de anti-coronadictatuur demonstratie vanmiddag op het malieveld in Den Haag .
  Volgens de politie waren er 20.000 demonstranten aanwezig , volgens de organisatie 50.000 .
  Niet het vermelden waard dus .

 39. De blaadjes vallen van de boom. herfst komt eraan! Zo weten we ook dat Onze Messias terugkomt.

  U heeft het bijna Juist Xander in het laatste stukje van uw artikel:
  Ongevaccineerden zouden – zoals eveneens in Openbaring voorzegd – voor hun weigering op den duur wel eens de hoogste prijs moeten gaan betalen.

  De gene met het teken van het beest betalen de hoogste prijs! Voor hetgeen wat de volharders is beloofd is het slechts een tijdelijke moeilijk situatie.

  Ps. ik weet ook wel wat u bedoeld;). Ik zal geen muggenziften

  Wees gezegend

 40. Alles,maar dan ook alles gebeurt niets buiten oog om.
  Stop met de luchtballon theorie.Wij gaan lekker naar de hemel en blijven jullie maar lekker in de grote verdrukking.Ook dit is uit Amerika komen overwaaien.
  Goed lezen over de opname der uitverkorenen.Er staat duidelijk:Bij de laatste bazuin(en niet eerder)
  Johannes vroeg aan de engel:Wie zijn dezen?En die antwoorde deze zijn het die uit grote verdrukking komen en hebben hun klederen gewassen in het bloed van he Lam en God zal alle tranen van de ogen afwissen.

 41. Ik ben bij een aantal conferenties geweest waar corona en dergelijke aan de orde kwam.
  Erg interessant. Zo sta je er niet alleen voor. En ik denk ook eerlijk gezegd dat er meer ongevaccineerden zijn dan dat ons in cijfers wordt voorgehouden, maar zeker weten doe ik dat natuurlijk niet.

 42. Ik ken maar één mannelijke en vrouwelijke bio terrorist en ze hebben een legale vereniging de Gates en Belinda foundation. Ze veroorzaakt pandemieën, hongersnoden en onnoemelijk menselijk lijden om vervolgens poen te scheppen terwijl ze politici omkopen.Bill Gates zegt dat hij je zal dwingen nepvlees te eten. Hoe Bill Gates de censuur van COVID-vaccinletsel met voorbedachten rade heeft bedacht. Corona covid-19 Bill Gates Sommige mensen zijn toch echt voor het geluk geboren.
  Bill Gates op 4 september 2019 investeerde hij $55 miljoen in het Duitse BioNTech.
  Er was op dat moment nog helemaal geen sprake van Corona. Ongeveer een maand later, op 18 oktober 2019 om precies te zijn, was er Event 201 waar Gates opnieuw een hoofdrol speelde. Event 201 was een “high level” pandemie-oefening waarbij een wereldwijde Corona-uitbraak werd gesimuleerd. Een merkwaardig toeval, want nauwelijks twee maanden later doken vanuit China de eerste beelden van Corona op. Nog meer toeval kregen we te zien toen net BioNTech met een vaccin tegen Corona op de proppen kwam. De ontdekking was genoeg om de aandelen van $13 naar $340 te duwen.En kan Gates straks opnieuw in de prijzen vallen met zijn recente investering in testbedrijf Mologic?
  De traditionele PCR-test werd door de CDC als onbetrouwbaar bestempeld, en het zal nu toch wel niet dat Gates straks opnieuw de jackpot wint. Bill Gates betreedt elk gebied dat te maken heeft met het in stand houden van het leven en heeft gedurende meer dan een decennium vitaliteit in al zijn vormen ondermijnd, in een poging om er controle over te krijgen en ervan te profiteren. Terwijl ze doen alsof ze de wereld redden door middel van filantropie, houden de oplossingen van Gates de problemen van de wereld in stand en verergeren ze. Ze kunnen zelfs de toekomst van de mensheid bedreigen, omdat ze ons dichter bij uitsterven brengen.
  Wie stopt dat monster. Die met de glimlach omkoopt lees subsidieerd om het 20 voudige te verdienen achteraf.

 43. Eens. Demonstreren heeft geen zin als er geen massale burgerlijke ongehoorzaamheid mee gepaard gaat. Je ziet in het buitenland zelfs demonstranten met een mondkapje. Ik denk dat de elite dat bijzonder lachwekkend vindt.
  Zelf denk ik dat de Mexicaanse Griep van 2009 een ’test’ was om te zien waar ‘zwakke plekken’ om het systeem zaten om die vervolgens in 10 jaar tijd allemaal te ‘dichten’ met handlangers (feitelijk het meest lage soort mensen dat de eigen landgenoten willens en wetens verraad om zelf buiten schot te blijven).
  Ik denk dat Openbaring 9 ook een stap is in het ‘vaccinatieverhaal’, waarbij de ‘mensen met het zegel van God aan hun voorhoofd’ niet vatbaar zijn voor ‘de angel in de staart’ van een leger ‘sprinkhanen’, die wereldwijd mensen ergens mee steken wat vijf maanden lang extreme pijn veroorzaakt zonder dat het hun mogelijk is te sterven.
  De koning van dat leger ‘sprinkhanen’ is ‘de engel van de afgrond’ genaamd ‘Abaddon’ (Hebreeuws) en ‘Apollyon’ (Grieks), wat betekent ‘verderver’. Deze koning of engel wordt verder nergens genoemd. Echter er staat dat ‘het beest opstijgt uit de afgrond’, wat heel goed dezelfde kan zijn als de engel van de afgrond. Ook zien we in de Griekse en Joodse benaming weer de sterke vervlechting tussen Israël en het wereldrijk – hier in haar medische hoedanigheid (vandaar: Grieks, geen Latijn).
  De put van de afgrond is nu nog gesloten maar zal in de laatste jaarweek van Daniël opengaan. Op de een of andere manier is een occulte vermenging met het rijk van de duisternis noodzakelijk om het rijk in haar volle omvang te doen oprichten.
  De Bijbel en met name Openbaring geeft een blik achter de schermen. Voor God kunnen de occulte leiders zich niet verbergen.

 44. Er is redding mogelijk uit deze aankomende ellende van de Grote Verdrukking waarin zaken zullen gaan gebeuren die hier op XanderNieuws beschreven worden.

  Hoe dan, door eenvoudigweg je vertrouwen op de Zoon van de Heere God, de Heere Jezus te stellen die ook jouw Redder, Verlosser en Heer over je leven wil zijn. Want Hij heeft uit liefde voor jou ook al jouw zonden en al jouw vuiligheid en rottigheid in jouw plaats gedragen aan het Kruis van Golgotha. Maar Hij is niet dood gebleven, maar is ook voor jouw uit de doden opgestaan om jouw eeuwig leven bij Hem te geven. Dus neem Hem dan ook aan, belijd Hem al je zonden en vraag Hem of Hij ook Heer over je leven wil zijn, want dan hoef je die vreselijke tijd van de Grote Verdrukking niet mee te maken. Je zult dan namelijk voordat deze verdrukking begint door Hem van deze planeet geëvacueerd worden middels de Opname van de Gemeente.

  Lucas 21:36 (Herziene Statenvertaling):
  36 Waak dan te allen tijde en bid dat u waardig geacht zult worden om al die dingen die gebeuren zullen, te ontvluchten, en om te kunnen bestaan voor de Zoon des mensen.

  Openbaring 3:10 (Herziene Statenvertaling):
  10 Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.

 45. Dus de QR code is een pokke(n) pas. Voor data is het een groen vinkje en voor diegene die het neemt wordt het een zwart vinkje. Dood of toekomstig afschreven. Zo kun je je boekhouding ook goed bijhouden. Want dat is er wat gaande is: het geldsysteem wordt langzaam afgebroken en er komt een digitale munt en weer ander luchtgeld voor in de plaats. Zo ruimt de elite hun schulden op en wij hebben niks meer.

 46. Vergeet naast de corrupte media en rechtsmacht de banken niet te noemen. De totale heksenjacht op contant geld en alles, maar dan ook alles, witwassen noemen. Witwassen is crimineel verdiend geld naar de bank brengen. Niet je spaarpot legen en de inhoud afstorten.

  Maar stort niets af want de bank maakt default je reputatie kapot doordat ze bij het minste of geringste de financial intelligence unit moeten tippen. Ik dacht dat de euro munt wettig betaalmiddel is. Neen dus.

  Alle burgers zijn in de ogen van de overheid crimineel.

  De overheid moet onderhand beseffen dat burgers er klaar mee zijn. Klaar met politie die een jongen van 13 van 600 euro beroofd onder het mom van “witwassen”. Die 600 euro verdiende deze jongen door enkele spullen via marktplaats te verkopen. De overheid voor de burger? Laat me niet lachen. Het grote afpakken is begonnen. En de corrupte pers speelt, net als met Corona, het spel mee. Ze stellen geen enkele kritische vraag.

  Binnen enkele jaren zal deze totalitaire overheid de laatste burger tot op het bot hebben leeggezogen.

  De tattoo met chip is wat ze willen. Zogenaamd om het betalen veiliger te maken. Veilig voor wie? Voor de staat die alles wil controleren en binnenkort met 1 druk op de knop jouw deelname aan het betalingsverkeer kan blokkeren. Mensen zullen hierdoor verhongeren.

  Doe er niet aan mee want het kost je je allergrootste bezit, je ziel. De Bijbel waarschuwt voor wat we nu zien gebeuren. Bedenk dat de overheid van Baal is. Baal die Christus alle koninkrijken op de wereld wilde schenken. Als Hij zich aan satan zou onderwerpen. Maar materie is vergankelijk. De liefde van God is onvergankelijk.

  Neem een andere naam.zie siteregels. Mod.

 47. Niet meer kunnen weigeren !!
  Dat zullen wij nog wel eens zien.
  Ze houden met 1 ding geen rekening en dat is verdediging met mystery guests.

 48. Een uitstekend verhaal van Robin Fransman: https://www.youtube.com/watch?v=dngC6fBLIYM (je kunt De Nieuwe Wereld niet beschuldigen van complottisme).
  Hij benoemt tal van foute besluiten die de overheid maakte door in te zetten op dwangmaatregelen. Als je eenmaal op dat pad zit, wordt het steeds moeilijker om te gaan relativeren. Je zou véél beter de mensen kunnen informeren om dan de keuzes aan de mensen over te laten (en dat voorál in een democratie!).
  Hij stelt dat Zweden zeer waarschijnlijk voor de beste methode heeft gekozen; het land zakt nu steeds op de lijstjes van landen met de meeste slachtoffers.
  Bovendien maakt hij duidelijk dat de vergrijzende bevolking langer in leven kan worden gehouden dan 30 jaar geleden. Maar betekent automatisch dat de grootte van de uiterst kwetsbare groepen toeneemt. En we zien dat juist die verzwakte ouderen worden geveld MET corona.
  De angst-dwang-strategie is volkomen fout geweest. Dat zagen talloze critici al vanaf het begin. Maar deze verstandige geluiden werden compleet genegeerd en zelfs gehoond met het geven van titels als “wappies”, “complotters” en zelfs “rechts-extremisten”.
  De pers heeft hier enorme steken laten vallen.
  Bedankt Robin Fransman voor uw heldere en zorgvuldige analyse.

 49. Ben het met je eens Xander, demo’s hebben geen zin meer (alleen de demo vandaag was in Den Haag) en alleen als we massaal het land plat leggen en de vaccins, codes en andere maatregelen weigeren zal het volk wellicht iets kunnen betekenen. Maar de meerderheid lijkt zich er niet om te bekommeren. Velen zijn/worden wakker, maar ik heb het gevoel dat zonder een enorme eye opener, deze meerderheid TV kijkende, woke personen ons allemaal gaan uitleveren aan het beest.

 50. Wat de nazi’s gedaan hebben zou niet mogelijk geweest zijn zonder de medewerking van hun miljoenen ‘wetsgetrouwe’ aanhangers.

  Wat thans aan het gebeuren is zou ook niet mogelijk zijn zonder de talloze ‘wetsgetrouwe’ meelopers die eisen dat iedereen verplicht een experimenteel vaccin zou ingespoten krijgen.

  Mensen onder druk zetten om zich ‘vrijwillig’ met een experimenteel vaccin te laten inspuiten waarvan de gevolgen op termijn niet bekend zijn en waarvoor noch de producenten, noch de politici, ook maar enige verantwoordelijkheid willen nemen, is gewoonweg CRIMINEEL.

  De gevaxten zouden de ongevaxten wel eens heel erg kunnen gaan nodig hebben om hun te verzorgen als ze ziek worden en op sterven liggen van de experimentele vaccins waarmee ze zich ‘vrijwillig’ hebben laten Injecteren.

Comments are closed.