Nu in India, straks wereldwijd: Mensen doodgehongerd omdat ze geen digitale ID hadden

Laat de wereld met deze armband zien dat je erbij hoort en ‘gevaccineerd’ bent. Nu nog vrijwillig… (Afbeelding: (2)

—————————————————————————————————————————————–

NAVO-contractor bevestigt dat vaxpas voorloper is van digitale ID-wallet waaraan ook toegang tot online diensten / internet zal worden gekoppeld – Ongevaccineerden in Italië krijgen geen medische behandeling meer – Klaus Schwab kondigde het 6 jaar geleden al aan: U zult door genetische manipulatie worden veranderd

—————————————————————————————————————————————–

In India zijn al een flink aantal mensen – zowel bejaarden als kinderen – omgekomen van de honger omdat ze geen digitale ID (meer) hadden. Eenzelfde systeem wordt middels de QR-vaxpas nu uitgerold over Europa, waardoor het ontzeggen van de toegang van ongevaccineerden tot de basis levensbehoeften een kwestie van tijd is, en in de Duitse deelstaat Hessen zelfs al realiteit is geworden. Het al bijna 2000 jaar geleden voorzegde systeem van ‘Het Beest’, waarin mensen die weigeren deel te nemen aan de wereldwijde nanotech/gentherapie-injectie campagnes niet meer kunnen ‘kopen of verkopen’ en uiteindelijk zullen worden opgeruimd, is daadwerkelijk ‘live’ gegaan. Bedenk dat de EU zich openlijk ten doel heeft gesteld voor eind 2022 iedere burger zo’n verplichte digitale ID te geven – dus ook u en ik.

De 1,3 miljard inwoners van India worden door de overheid gedwongen zich te laten opnemen in het biometrische ID-systeem ‘Aadhaar’. Dat gold ook voor de 67 jarige weduwe Etwariya Devi, die deze ID nodig had om haar maandelijkse rantsoen van 25 kilo rijst te kunnen blijven krijgen. Maar het systeem herkende in de loop van 3 maanden regelmatig haar vingerafdruk niet, waardoor ze geen voedsel meer kreeg. Uiteindelijk stierf ze thuis van de honger, alleen.

De 64 jarige Permani Kumar, eveneens uit Jharkhand, overkwam hetzelfde. Het Aadhaar systeem gaf haar pensioen zonder haar toestemming aan een ander, en trok haar maandelijkse voedselrantsoen in. Ze stierf van de honger en van uitputting.

Een even wreed lot overkwam de nog maar 11 jarige Santoshi Kumari, die vergeefs smeekte om rijst nadat de voedselrantsoenkaart van haar familie was gecanceld omdat deze niet was gekoppeld aan Aadhaar.

Deze drie mensen zijn slechts enkele voorbeelden van een forse stroom doden die het gevolg was van de invoering van het door Bill Gates geprezen digitale ID systeem in 2017. Inmiddels zijn meer dan 1 miljard Indiërs verplicht aan Aadhaar gekoppeld. Behalve toegang tot overheidsdiensten worden met dit ID al je bewegingen en aankopen geregistreerd. Het functioneert als een social credit systeem zoals dat in China is uitgerold, en wat nu ook in Europa en Nederland wordt opgezet onder het mom van de bestrijding van ‘Covid’.

NAVO contractor bevestigt: ‘Vaxpassen zijn voorloper van digitale ID-wallet’

‘Vaccinpaspoorten zijn een voorloper van Digitale ID wallets, en bieden burgers ongekende veiligheid en gemak,’ zo brengt NAVO contractor Thales Digital Identity & Security het aan de man. Deze digitale ID wordt ook verplicht voor toegang tot ‘online services’, oftewel tot het internet. Dit is de ideale methode om alle critici van het overheidsbeleid monddood te maken en uit te sluiten van de samenleving, zelfs van eerste levensbehoeften.

De meeste reagerende Twitteraars doorzien de loze propaganda van Thales. ‘Veiligheid, maar voor wat?’ ‘Veiligheid voor de regering, niet voor het volk’. ‘Een oplossing voor een niet-bestaand probleem’. ‘Dus als we niet ‘de regels’ volgen en een goede burger zijn, heeft de regering/Big Tech de mogelijkheid om de toegang tot ons eigen geld, tot winkels, bars, reizen, te beperken. Dat klinkt echt alsof het in ons belang is’. ‘Dit berooft burgers van iedere overgebleven privacy en vrijheid die ze denken nog te hebben’.

De Franse regering werkt inmiddels samen met het biometrische techbedrijf IDEMIA om ook algemeen gebruik van smartphones, zoals digitale transacties, te koppelen aan je vaccinatiestatus. Kortom: geen QR code = geen bereik, mogelijk zelfs een geblokkeerd toestel. Dat zal niet meteen gebeuren, maar daar zal het ongetwijfeld op uitdraaien.

‘Onontkoombaar surveillance web’ biedt ‘ongekende controle over bevolking’

De CEO van iProove, een ander biometrisch ID-bedrijf dat voor Homeland Security werkt, benadrukte tegenover Forbes dat ‘de evolutie van vaccincertificaten het complete terrein van digitale ID in de toekomst aandrijft. Daarom gaat dit niet alleen over Covid, maar over iets veel groters.’

Onderstreept toegevoegd, omdat dit precies is waar vrije en alternatieve media kanalen al lange tijd voor waarschuwen. Vorig jaar beweerden de ‘fact’checkers van NU.nl, de NOS, Facebook en andere mainstream propagandakanalen echter nog dat de komst van een vaxpas nepnieuws en desinformatie was. En nu wordt inmiddels openlijk toegewerkt naar het koppelen van de ongrondwettelijke en discrminerende QR code aan uw complete ID, uw portemonnee / bankrekening, uw rijbewijs, uw zorgpas, uw toegang tot werk en winkels – kortom, aan alles.

‘Voor de nationale veiligheidstaat beloven digitale immuunpaspoorten ongekende controle over de bevolking,’ schrijven journalist Jeremy Loffredo en ‘award winning’ The Gray Zone redacteur en auteur Max Blumenthal. Ann Cavoukina, voormalige Privacy Opzichter van Ontario (Canada), noemde het reeds geactiveerde systeem in haar provincie niet voor niets een ‘nieuw, onontkoombaar surveillance web waarin geolocatie data overal worden getraceerd.’

Geen medische behandeling meer voor ongevaccineerden Italië

In Indonesië zijn de Covid injecties inmiddels verplicht. Weigeraars krijgen boetes of wordt de toegang tot publieke diensten ontzegd. In tal van Europese landen zoals Nederland zijn (QR/)vaxpassen verplicht voor de horeca en uitgaansgelegenheden, en binnenkort ook voor het werk en de zorg als het aan minister Hugo de Jonge ligt. In New York is dat al in september ingevoerd. Ook elders in de VS gaat het hard met de invoering van het medische fascisme. Zo krijgen ongevaccineerden in Colorado geen orgaantransplantaties meer.

Op Italiaanse social media zijn video’s verschenen van bejaarden die uit ziekenhuizen worden geweerd omdat ze geen vaxpas hebben. In Litouwen mogen ongevaccineerden bijna niet één winkel meer in. Ook werk, scholen en openbaar vervoer zijn voor hen verboden. ‘Zonder Covid pas zijn mijn vrouw en ik verbannen uit de samenleving,’ schrijft de Litouwse vader Gluboco Lietuva op Twitter. ‘We hebben geen inkomen, komen bijna geen winkels meer in, en kunnen nauwelijks bestaan. Dit is de toekomst in landen die een Covid pas implementeren: de EU, de VS, Australië, Canada… Is dit de wereld die u wenst?’

In Canada moeten alle overheidsmedewerkers zich verplicht laten ‘vaccineren’. Interregionale trein- en vliegreizen zijn zonder vaxpas verboden. Ongevaccineerden mogen niet meer in grotere groepen dan 12 mensen verkeren.

In Israël is de vaxpas alleen geldig als je DRIE injecties hebt gehad, en worden dubbel gevaccineerden net zo slecht behandeld als ongevaccineerden. Bijna nergens ter wereld wordt de vaxpas Apartheid zo hard opgelegd als in de Joodse staat. ‘Vanaf nu is dit in golven ons leven,’ deelde corona ’tsaar’ Salman Zarka, die inmiddels alle Israëliërs een vierde verplichte shot wil geven, het land mee. Alleen Australië en Canada overtreffen alles en iedereen met de bouw van heuse concentratiekampen voor vaxweigeraars en andere critici van de overheid.

QR-code / vaxpassen zullen blijven en fors worden uitgebreid

Pfizer CEO Albert Bourla verklaarde dat regelmatig terugkerende opgelegde injecties ‘het meest waarschijnlijke scenario’ zijn. Dr. Mike Ryan, uitvoerend directeur van het WHO Health Emergency Program, gaf ruiterlijk toe dat het ‘zeer, zeer onwaarschijnlijk’ is dat Covid-19 en de daaraan gekoppelde vaxpassen ooit zullen verdwijnen.

Wat een ongekende hel aan het worden is voor het gewone volk, is een droom die uitkomt voor globalisten zoals Bill Gates. Hij financierde onlangs een door de Rockefeller Foundation en de Wereldbank gedicteerde ‘implementation guidance‘ voor de door hem gecontroleerde WHO* om wereldwijd verplichte vaxpaspoorten in te voeren. (* Beslist geen complottheorie. Foreign Affairs schreef dat het complete WHO beleid eerst onofficieel moet worden goedgekeurd door Gates. Politico haalde al in 2017 bronnen aan die zeiden dat ‘Gates prioriteiten (= de hele planeet tot in het oneindige injecteren) die van de WHO (en daarmee automatisch van het RIVM) zijn geworden’.)

Het World Economic Forum van de infame globalist Klaus Schwab staat zoals bekend samen met Gates en de WHO aan het voorfront van de invoering van een alomvattend digitaal ID-bewijs, dat uiteindelijk rechtstreeks aan ieders lichaam zal worden gekoppeld. Het WEF heeft weliswaar formeel geen autoriteit, maar is in realiteit een soort tweede Bilderberg groep geworden waar regeringsleiders, staatshoofden, CEO’s, bank- en hedgefund managers, mediadirecteuren en andere ‘VIPS’ de facto het wereldwijde beleid bepalen. De WEF-regering bestaat officieel niet, maar oefent wel degelijk ongekende macht over met name het Westen uit.

Klaus Schwab kondigde het 6 jaar geleden al aan: U zult door genetische manipulatie worden veranderd

Al in 2015 zei Schwab over zijn in 2020 met de Covid plandemie in uitvoering gegane ‘Great Reset’ dat ‘het verschil van de Vierde Industriële Revolutie (4IR) is dat het niet veranderd wat u doet, maar dat het U verandert. Neem bijvoorbeeld genetische manipulatie (lett. ‘editing’): het is u die veranderd wordt.’

En dat is exact wat er met iedereen die de Covid gentherapie injecties accepteert zal gebeuren en reeds aan het gebeuren is (zie hiervoor onze vele artikelen hierover). Met de eerste twee Covid injecties heeft ‘Het Beest’ een soort bruggenhoofd in uw lichaam geslagen en met – onlangs door Duitse toppathologen in het lichaam van vaxslachtoffers ontdekte – nanotech biosensors een soort BIOS geïnstalleerd. En in welke volgende injectie zitten er quantum dots verstopt, die door middel van een bioluminescent enzym (Luciferase) met een infraroodscanner op uw voorhoofd kunnen worden opgelicht, zodat onmiddellijk kan worden gezien of u uw prikjes hebt gehad?

Nee, u bent nog niet volledig bezet, maar de defensie van uw lichamelijke en psychische afweer is doorbroken, waardoor uw immuunsysteem steeds zwakker en kwetsbaarder wordt, en mogelijk zelfs volledig zal worden uitgeschakeld. Tal van experts hebben gewaarschuwd dat enorme aantallen mensen dit niet zullen overleven. Voor bijna een half miljoen Europeanen is het reeds te laat.

Degenen die wel overeind blijven, wacht echter beslist niets beters. Om nog te mogen èn kunnen functioneren zult u namelijk keer op keer nieuwe boostershots (en ‘vaccinaties’ die nu al klaarliggen tegen andere ‘virussen’) nodig hebben, waardoor ‘Het Beest’ steeds verder in u zal oprukken, totdat zijn ‘besturingssysteem’ op zeker moment voltooid is, u volledig en permanent bezet bent en er onomkeerbaar mee geïntegreerd bent. Klaus Schwab noemt deze integratie veelzeggend het ‘Internet of Body’s’. De reeds ontwikkelde technologie hiervoor werd onlangs gepresenteerd.

Wordt u ook een ziel-loze transhumane androïde/cyborg?

In de nabije toekomst zal ieders lichaam niet alleen direct worden gekoppeld aan een digitaal ID/betalingssysteem (Microsoft patent 2020-060606), maar zullen zelfs ieders gedrag, ieders gedachten, ieders wensen, ieders complete leven, ieders ‘ziel’ middels grafeen / nanotech, veranderd DNA, 5G/6G, honderdduizenden satellieten, miljoenen drones en miljarden camera’s letterlijk het volledige bezit zijn van een alomvattend systeem dat zal worden gecontroleerd door wat in wezen een digitale A.I. ‘god’ kan worden genoemd.

Alle vormen van spiritualiteit en contact met het goddelijke bewustzijn en het eeuwige Licht zullen dan voorgoed zijn afgesneden, iets dat al een eeuw geleden door de Oostenrijkste filosoof Rudolf Steiner werd voorzien. Dan bent u geen mens meer, maar een digitale slaaf, een transhumane androïde/cyborg in een gevangenis waaruit ontsnappen onmogelijk zal zijn gemaakt.

Protesteren heeft – vooropgesteld dat u dat nog kunt of wilt, en dat woord überhaupt nog in uw vocabulaire voorkomt – dan geen enkele zin meer, niet bij menselijke autoriteiten, en indien u gelovig bent ook niet bij God. Het is er immers mee begonnen dat u – ondanks de vele expliciete waarschuwingen, niet in het minst in uw eigen heilige Boek – vrijwillig in leugens bent gaan geloven door vrijwillig uw kritisch denkvermogen en uw geestelijke antennes uit te schakelen, en – weliswaar onder grote druk, maar toch nog steeds – vrijwillig uw mouw op te rollen.

 

Xander


(1) The Gray Zone
(2) Immunaband

Zie ook o.a.:

20-10: Echt of hoax? Vermeende video CCP officials over Westen: ‘Iedere gevaccineerde is ter dood veroordeeld’
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
17-06: Wordt de nieuwe Microsoft DNA data opslag en manipulatie tech reeds in Covid-19 vaccins verwerkt?
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

62

 1. De mensheid wil maar niet inzien dat deze “leiders” de criminele enkel gestopt kunnen worden als ze aangepakt worden. Aanpakken.

 2. In Latvia, since October 15th 2021 unvaccinated are to be sent on leave of abscence from from, meaning no income. By law they cant be fired so they cant get unemployment benefit. All goverment workers need mandatory vaccines even working from home. We have emergency restrictions and lockdown for everyone, including vaccinated. Parents witout covid passport not allowed to bring in children into hospital. From january 2022 employers will be able to (will be forced) to fire employess without covid passport.
  One man tried to set on fire door on the Ministry building. Probably goverment agent trying to escaled civil disorder (we dont even protest much, just ignore rules) disorders in order to enforce complete military overthrow and disassemble local goverment as part of the ne United Nations one world goverment agenda.

  Vertaal naar Nederlands. Mod.

 3. Onderstaande zin in het artikel roept vragen bij mij op:
  “Alle vormen van spiritualiteit en contact met het goddelijke bewustzijn en het eeuwige Licht ”

  Kan iemand mij uitleggen wat het “goddelijke bewustzijn” is?

 4. @MOD.!
  Bron?
  Als u mijn reactie las stond de bron erbij.
  Als je de herhaling van zondag 24 oktober bekijkt hoor je het Marc van ranst zelf zeggen.
  Uiteraard kan je die herhaling niet kopiëren vanwege kosten wie dat wil zien in herhaling moet daarvoor betalen zo werkt de media.
  Je kan bv.
  Ook geen netflix films kopiëren en hier plakken.
  Dus de bron is een actualiteiten show zie hieronder.
  De zevende dag is een actualiteitenprogramma van de VRT dat sinds 1988 iedere zondag wordt uitgezonden, behalve tijdens schoolvakanties. Het is een onderdeel van VRT NWS. Het wordt tegenwoordig rechtstreeks uitgezonden van 11 tot 13 uur

 5. @QW …24/10/2921 om 11:47 am… – ja,hier ben ik weer, die Cassandro-je-weet-wel – maar nu in een heel andere context, nl. betreffende een van de laatste zinnen uit jouw ‘post’… –
  “ik stel vooral vertrouwen met hart en ziel op mensen en vooral op wezens die ons regeren”…
  Een bescheiden vraag: wat bedoel je juist met ‘WEZENS die ons ‘REGEREN”… of bedoel je hier wellicht ‘engelbewaarders’ mee?
  Veklaar je wel nader met héél veel ‘stevige’ argumenten aub!
  OF…. ‘ontmasker’ jezelf NU METEEN als een ‘Protagonist’ in jouw eigen verhaal… (m.a.w. ik heb dit je reeds gevraagd in een vorige post…).
  groet avanwege een ‘bezorgde’ C.

 6. Xander,
  Wederom een heerlijk artikel.
  Wat een zooitje hier: WO I, WOII , Vietnam oorlog, Korea oorlog, Rwanda Afrika, Congo oorlogen, Syrie, 1 e 2e Punische Oorlog, Napoleon Expeditie Rusland, Killing Fields Cambodja, Indianen uitgemoord genocide door de USA, Rohinca door de “vreedzame “boeddhisten in Birma (Myanmar nu) en zo kan ik nog wel heel heel lang doorgaan.
  Schopenhauer zei al: “het ergste moet nog komen”.
  Groeten van een cultuurpessimist,
  Shalom,
  Joost

 7. NPO suggereert dat #MENSEN massaal moeten worden doodgeschoten

  geen medische behandeling meer voor #MENSEN in italie

  #MENSEN in indonesie krijgen boetes of wordt de toegang tot publieke diensten ontzegd

  in Colorado krijgen #MENSEN geen orgaantransplantaties meer

  in Litouwen mogen #MENSEN bijna niet één winkel meer in

  in Canada zijn trein- en vliegreizen voor #MENSEN verboden

  in israel worden 2x geinjecteerden net zo slecht behandeld als #MENSEN

  Australie en Canada overtreffen alles en iedereen met de bouw van concentratiekampen voor #MENSEN

  @ amo 5:28

  #MolochMedia

 8. Je kunt op zuiver wetenschappelijke basis grote moeite hebben met deze mRNA injecties.
  De media stellen de groep van “de ongevaccineerden” graag voor als gekke rechtse wappies of domme gelovigen (zgn. uit de biblebelt). Maar ook dat is dus ordinaire misleiding. Diezelfde media
  geven zélf domweg geen ruimte aan kritische geluiden vanuit de wetenschap en/of de beroepsgroep.

 9. @QW. Volgens mij heeft het al of niet nemen van de injectie weinig met het christelijk geloof te maken. Je kunt op basis van nuchtere feiten besluiten dat die injecties zinloos en zelfs riskant zijn. Zowel voorstanders als tegenstanders van de traditionele vaccinaties hebben hun argumenten vanuit het geloof. De bijbel leert ons wel dat we gezond mogen zijn (Christus genas de zieken), maar vaccinaties komen er niet aan de orde. Je zou kunnen stellen dat gewone vaccinaties de natuur nabootsen: We komen in aanraking met niet al te virulente ziekmakers en het lichaam ontwikkelt een systeem van weerstand ertegen.
  Bij mRNA injecties ligt het toch anders; dat lijkt meer op genetische manipulatie en dus is het begrijpelijk dat mensen er grote twijfels over hebben, zeker óók gezien de zéér korte introductietijd waarbij men nog weinig weet van de effecten op lange termijn (dat erkennen ook de fabrikanten).
  Je kunt dus gewoon nuchtere afwegingen maken zonder opgeheven vingers in naam van het geloof.

 10. Als ALLE wakkere niet ingespoten mensen nu gewoon zoveel mogelijk geld van de banken halen, ALLES contant betalen in winkels, stoppen met online bestellen, zo laat mogelijk belasting betalen, uitstel aanvragen, zoveel mogelijk winkels mijden, sowieso minder kopen, auto laten staan, dus zoveel mogelijk zand in de raderen van het systeem gooien, dan is het gauw klaar met dat digitale geneuzel. Al doen we dit met een miljoen mensen, dan heeft “de staat” daar binnen een paar dagen al serieus last van. Laat daarnaast die smartphone thuis, verwijder ALLES van Google op je telefoon (GrapheneOS is een makkelijke vervanger), verwijder ALLES van Windows en Apple van je computers (Linux Mint werkt net zo makkelijk) en stop met je te laten volgen. IEDEREEN met een Android of Apple telefoon, IEDEREEN met Apple of Windows op de pc doet braaf mee aan dit systeem. Dus je kunt je allemaal lekker op forums bliiven kwaad maken, maar doe er wat aan!! Veel moeite is het allemaal niet om je leven terug te krijgen. Niet meer gevolg worden door big tech geeft je rust, contant betalen geeft je menselijk contact ipv digitale “vrienden”. Het kan, maar je moet wel willen en DOEN!

 11. @ Mod? Niet relevant, dat is ook nogal breed interpreteerbaar hee? Enfin, u beslist natuurlijk hier wat je nuttig is voor de topic? Groetjes,

 12. @Nicole schreef:
  24/10/2021 om 11:02 am
  “Er zijn verschillende berichtgevingen over India:
  …..
  Ik vraag mij dan ook af of men in India daadwerkelijk al een gezondheidspas heeft ingevoerd. Ik denk dat het nepnieuws betreft, om angst aan te jagen bij mensen die niet gevaccineerd zijn. Het past wel in het uiteindelijke plan van een aantal miljardairs, maar na het lezen van bovenstaande berichten betwijfel ik ten zeerste dat dit reeds in India, met 1.326.093.247 inwoners, is ingevoerd. Maar dat is mijn mening.”

  Dat is mijn mening ook…in India en vergelijkbare onderontwikkelde landen hebben ze niet eens allemaal een bankrekening, ze kennen niet eens een administratie/registratie en daar heeft zelfs niet iedere burger een paspoort, dus laat staan dat er al een gezondheidspas zou ingevoerd zijn. ??

  Aan doemscenario’s gebaseerd op twijfelachtige informatie uit landen aan de andere kant van de wereld hebben wij geen boodschap.

  “In Frankrijk heeft een rechter beslist dat een ongevaccineerde verplegende niet mag verboden worden om te komen werken en zelfs recht heeft om die dagen uitbetaald te worden.
  Dat is een precedent zodat ze ook in andere ziekenhuizen moeten opletten welke regels ze toepassen, het zou hun anders hoge schadeclaims kunnen kosten.

  “FRANCE COURT OVERTURNS GOVERNMENT to unvaxed care workers & give back pay.

  Legal recourse floodgates officially wide open!”

  #NonAuVaccinObligatoire
  #NoVaccinePassportsAnywhere”

  https://t.me/worlddoctorsalliance/11583

  “Geen medische behandeling meer voor ongevaccineerden Italië
  Op Italiaanse social media zijn video’s verschenen van bejaarden die uit ziekenhuizen worden geweerd omdat ze geen vaxpas hebben.”
  ?? Tenminste voorbarig en met twijfelachtige social media filmpjes?
  Nochtans:
  “In Italië, Trieste zijn havenwerkers aan het blokkeren zodat er niets binnen komt van goederen.
  Vanaf 30/10 zal het land plat gelegd worden als de regering niet terugkomt op haar beslissing van de “greenpass”.

  Iedereen die een beetje de ontwikkelingen en de ballonnetjes volgt, die de globalisten telkens mondjesmaat zelf verspreiden, kan zich een voorstelling maken in welke dictatoriale richting de misdadige politiek in europa wil evolueren.

  Het lijkt mij daarom zinniger om ons te beperken tot feiten en hoe de werkelijke toestand van eigen land(en) evolueert door bijvoorbeeld te volgen en te ontmaskeren welke illegale maatregelen door wetswijzigingen legaal worden gemaakt (of de gevolgen, feíten van eerdere beslissingen zoals Verontruste burger hier beschrijft) die een impact zullen hebben op ons dagelijks en privé leven.
  Het is niet omdat enkele idioten bereid zijn om hun medisch geheime dossier kenbaar te maken om te mogen gaan eten of te mogen reizen dat de politiek de grondwet zomaar naast zich neer kan leggen om ons allen verplicht een coronapas door de strot te duwen.
  Zolang er geen wet op de geijkte, wettelijke en democratische manier zoals het hoort, tot stand komt na parlementair debat/stemming en goedkeuring over een corona/vaccinatie pas en met een grondwetswijziging die daarvoor noodzakelijk is, kan er helemaal geen sprake zijn van enige verplichting van een corona/vaccinatie pas.
  Wie de cst toch eist, overtreedt de grondwet en is strafbaar voor medische discriminatie en door de inbreuk op het medisch beroepsgeheim….handelaren en eenieder die denkt cst toch te moeten eisen voor toegang tot hun openbare gelegenheid zouden zich dus best nog eens bezinnen, het zou hun anders nog weleens zuur kunnen opbreken.

  Maar laten we duidelijk het onderscheid maken tussen een mogelijk toekomstscenario, dat helemaal nog geen werkelijkheid is of zal worden, en door met feiten de werkelijke situatie te schetsen op dit ogenblik, dat lijkt mij zinniger dan met aannames over onbekende situaties in elk land ter wereld en door allerlei speculaties mensen ook angst aan te jagen voor de toekomst, eigenlijk is dat net zoals de corona waarzeggers ook al anderhalf jaar doen.

 13. @Leen de RT Nog even een kleine aanvulling op mijn reactie @Leen de RT
  Ik heb psychologie niet nodig. Ik hou de wijsheid van mijn rotsvaste boek ernaast en die vertelt mij meer en leert mij meer over mensen dan enig psychologische lering kan doen. Als u er baat bij heeft is dat voor u natuurlijk heel erg mooi. Ik moet ergens filteren waar ik me in verdiep. Het leven is al erg druk. En nogmaals wel dank voor uw reactie! Blijf dat doen

 14. @Leen de RT
  Ik ben me goed bewust dat mensen met occulte leringen zeker ook in onze overheid zitten. Dit is al heeel lang zo en het is er zeker niet minder op geworden. Als ik ook over een persoon weet of dat daar draagvlak voor is dat iemand daartoe behoort zal ik dat openbaren. Dat is mijn plicht als volger van Yahshua. Maar ik kan niet lukraak me vinger wijzen en roepen dat iemand in het geheim een volger van lucifer is zonder draagvlak. Wel kan ik zien dat zijn vruchten die hij gedragen heeft ten tijde van corona aardig rot waren en naar de belangen van die occulte elite was en is. Ik ga in dit geval nog van het positieve uit om hem bewust te maken. En ook al zou hij erbij horen. Misschien gaat zijn morele kompas weer eens werken en komt hij tot inkeer. Daar kan ik niet over oordelen.

  Maar bedankt dat u me erop wijst. Als u vaker mijn reacties leest weet u dat ik hier op de hoogte van ben. Maar bij twijfel beter benoemen! Is belangrijk dat we weten wie er uiteindelijk achter die kwaadaardige gedachten goed zit (bewust of onbewust dat mensen zich laten beïnvloeden) en dat om dit wereldwijd te organiseren bovenmenselijk is.

  Wees gezegend

 15. @ Nicole 24/10/2021 om 1:34 pm
  @ Monique

  Nicole, ik noem je bij jouw nieuwe naam.
  In feite zegt dat meer dan genoeg.
  Lieve Zuster, fijn je weer te ontmoeten.

  En trek je van mij niet al teveel aan.
  Wat ze ook maar schrijven of dreigen…
  niemand neemt mij mijn Rijkdom en volkomen zekerheid in Hem af.
  En van jou ook niet.

  Nicole, hartelijke groet van mij.

 16. Xander,

  Christenen als ik zal altijd weigeren om een merkteken te accepteren, zelfs moest ik honger lijden !!!

  CHRISTUS is de Heer, niet een vervloekte A.I.

 17. Hier klopt ook iets niet met deze site, nogmaals, welke regels heb ik zogezegd overtreden???

  Zie siteregels aan de rechterzijde bovenaan in de blauwe balk.
  Als reacties niet relevant zijn, dan kan het zijn dat het beheer dat niet publiceert. Mod.

 18. Waarom zijn mensen vandaag de dag zo apatisch in vergelijking met de jaren 70 /80?
  2008 zijn er door overheden een aantal maatregelen doorgevoerd waar we nu de gevolgen ervaren, denk bijvoorbeeld aan de halvering van de ic capaciteit en het sluiten van ziekenhuizen, (2008)
  Ook is vreemd genoeg in 2008 broodzout verboden.Broodzout Kent een hoog jodium gehalte om jodium tekorten tegen te gaan.Voordat bill eugenics gates de WHO sponsorde / omkocht bestond een rapport te lage inname jodium, een groot deel van de wereld krijgt te weinig jodium binnen. Broodzout is vervangen door bakkerszout met lager jodium gehalte, tevens heeft de overheid bepaalt dat er minder zout moet worden gebruikt. Gevolg de bevolking krijgt minder jodium binnen.

  Jodium voorkomt borst/eierstok/baarmoeder en prostaatkanker en is essentieel voor het goed functioneren van de hersenen, (waar komen die mensen met brain fog toch vandaan) de receptoren van jodium worden verstoort door broom. Broom maakt mensen suf en wordt veel gebruikt in dagelijkse artikelen als brandvertrager Indien je broom binnenkrijgt kan jodium zijn werk niet goed doen.

  Alternatief onderzoek gaf aan dat in chemtrails broom en/of aluminium. Deeltjes zitten. Vreemd genoeg begon de melkachtige bewolking door chemtrails ook vanaf 2008 flink toegepast te worden.
  Jodium en zout zijn nodig om te kunnen denken, krijg je te weinig binnen dan wordt je suf.
  Tevens is er al jaren een anti rook campagne aan de gang, roken is inderdaad slecht maar nicotine is een activator voor de hersenen.
  2008 is een kantelpunt, nu 12 jaar later worden we goed geconfronteerd met de gevolgen.

 19. Ron schreef 23/10/2021 om 9:40 pm.
  Jammer dat u op deze wijze op QW reageert. Als u het bericht van QW goed had gelezen had u geweten dat hij/zij de prikken heeft genomen toen hij/zij mentaal ziek was, niet omdat hij/zij op vakantie wilde.

  Mattheüs 7:
  1 Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt.
  2 Want met welk oordeel gij oordeelt, zult gij geoordeeld worden; en met welke mate gij meet, zal u wedergemeten worden.

  QW. Ik zou tegen u willen zeggen: “don’t shoot the messanger”. Ik maak uit de formulering van veel van uw berichten op dat u nog niet bent hersteld. Ik herken het en daarom bid ik voor u. U bent niet verloren, zolang u vertrouwt op het Woord. Dat geloof ik echt.

  Ik weet dat u de bijbel kent. Hierin wordt o.a. gezegd: Laat Jezus Christus veel LIEFDE zien, dan zal Hij u vergeven omdat u ongehoorzaam bent geweest. Ik ga ervan uit dat u weet waar dit staat. Als Monique (ja, dat was ik) heb ik u een tijd geleden laten weten dat uw reacties op anderen mij doen denken aan Farizeer Simon (Lucas 7:36). Daarvoor heb ik destijds mijn excuses aangeboden. Afgaand op uw recente reacties denk ik dat u geen of te weinig liefde kent en daar op een gegeven moment ook niet meer open voor stond. Zelfs niet voor Jezus Christus. In die situatie heeft u bepaalde beslissingen genomen. En daar maakt u zich nu zorgen over. Denk ik. Ik denk niet dat u zich zorgen hoeft te maken. Ik ken de teksten in bijbel niet. Maar ik heb wel Jezus Christus in mijn hart. En hierdoor weet ik dat Jezus Christus van u houdt en u niet in de steek laat. U leeft nog. En u zoekt contact met anderen, op deze site. Dus ik ben ervan overtuigd dat God een plan met u heeft.

  Ik weet uit eigen ervaring dat het heel moeilijk is om anderen liefdevol en respectvol te bejegenen als je dat zelf hebt moeten missen. Maar ik weet inmiddels ook uit eigen ervaring dat als eenmaal Jezus Christus in je hart hebt gesloten (en niet alleen in je hoofd, door de bijbel uit je hoofd te leren) er een wereld voor je open gaat. En dat je dan ook in staat bent om anderen liefdevol te benaderen. Als ik het kan kunt u het ook. Met de LIEFDE van Jezus Christus. En een ieder op deze site.

  U bent niet (meer) alleen. U doet het niet (meer) alleen. We doen het samen. Lieve groet, Nicole

 20. @PJ

  Ik heb het Toestemmingsformulier (PDF) gelezen. Een klein detail : in het formulier wordt niet gesproken over een pandemie, maar een epidemie.

 21. Overigens, voor diegene die dit nog niet wist, Ernst Kuipers, die grimmige beddenman die op afroep in de media steeds weer opnieuw code zwart aankodigt, en vond dat er ondanks gemelde bijwerkingen vooral doorgeprikt moest worden met het vaccin van AstraZeneca, wordt betaald door -je verwacht het niet- …..AstraZeneca !
  (Bron: https://upload.gscdn.nl/uploads/49ee74938d_ernstrazeneca1.jpg)

 22. Xander

  QW is wel erg agressief, ik begrijp niet dat u deze commentaren van hem niet blokkeert

 23. @ Ron 23/10/2021 om 9:40 pm.

  Over domheid geschreven:
  Laat ik nu nog nooit van m’n leven Openb. 14:9-14 hebben gelezen, zeg!

  Welnu: onder meer in de wetgeving heeft men opzet- en schuldartikelen.
  Als je zoiets van Openb. 14:9-14 aanhaalt, geef je vanuit die tekst al overduidelijk de opzet tot dat handelen aan, terwijl je jezèlf (erger: de Bijbeltekst) gaat ontkrachten met iets dat je volledig, volledig uit je duim zuigt:
  “Met deze GEN THERAPIE halen ze het Gods deeltje bij je vandaan, dus je ziel weet niets meer van God dat gevoel is weg dat bewustzijn is weg je wordt een zombie.”

  Let eens op, Ron, wat je jezèlf bent terwijl je mij van domheid beschuldigt:
  Openb. 6:15 en 16.
  Wat staat daar??
  Lees eens, en dan niet met één oog, maar met twee.
  Overdenk dat eens en je ontdekt de grote onzin van wat je schrijft.
  Daar staat dus onwedersprekelijk dat de mensen, hoewel het de afvalligen tijdens de Grote Verdrukking zijn die – naar alle redelijke veronderstelling voorzien zijn van het teken van het Beest -, nog steeds een volledig, en méér dan heden ten dage, besef hebben van God en het Lam.
  Zelfs in het O.T. wordt dit besef in Jes. 2:19-21 onmiskenbaar duidelijk aangegeven en zie hierbij ook Luc. 23:30.
  Jouw bewering over mijn domheid: hierbij heb je de bal 10x terug.

  Maar het wordt nog erger, want je schrijft:
  “Dus QW veel plezier dat is toch wat je wilde, lekker uitgaan, fijn op vakantie.”
  Kijk, lezers: dat schreef de naamchristen!
  Ogenschijnlijk o zo Godsdienstig en vol liefde, maar als die iets niet begrijpt (om niet terug te komen op die domheid) èn zijn\haar hersenen staan in de stand ‘grommen, trappen en bijten’ kun je wat hen betreft rustig met vacantie gaan en met je plezier afsterven en voor eeuwig verloren gaan.
  Neen, dan komen ze níet met een poging om je te bekeren (wat overigens Peter 23/10/2021 om 10:29 pm. WEL doet) maar dan komen ze zelfs met Bijbelteksten om je de hel in te preken in de mening dat ze, ten eigen voordele vanzelfsprekend, iets goed doen voor God.

  Wilt u meer bewijs?
  Volg het Geloofsforum.

  Tot slot, Ron:
  als je zo ‘christelijk’ bent:
  God ziet alles, vóórziet alles, dóórziet alles, hoort alles, leest alles en kent ieders gedachte, niets en niemand loopt Hem uit de hand, door niets en niemand wordt Hij verrast en niets en niemand schrijft Hem de wet voor.

  Ik ga trouwens niet verder hier op dit algemeen forum diep over geloofszaken spreken want daarvoor heeft Xandernieuws het Geloofsforum ingesteld.

  Dus wat dit betreft: einde verhaal.

 24. @P.Kossen
  Volledig mee eens.

  “We zullen vechten voor jullie rechten” verklaren 4 Europarlementariërsin Brussel maar de media zwijgt…

  20 oktober jl. organiseerden vier Europarlementariër een persconferentie in Straatsburg waar zij hun grote zorg uitspraken over de mensenrechten schendende corona-maatregelen in heel Europa. Maar de media zweeg in alle talen, want nergens werd aandacht geschonken aan de hoopvolle en strijdvaardige boodschap van deze libertaire politici.

  https://www.blckbx.tv/videos/europarlement

  Steeds meer Duitse artsen stappen eruit: Slechts één op de drie praktijken biedt nog COVID-19 vaccinaties aan

  https://www.frontnieuws.com/steeds-meer-duitse-artsen-stappen-eruit-slechts-een-op-de-drie-praktijken-biedt-nog-covid-19-vaccinaties-aan/

 25. @ Peter 23/10/2021 om 10:29 pm.

  Hier zie je weer:
  met één oog lezen, in de hersenen gaat een schakelaar om in de vecht-stand en iemand is niet meer tot redelijk denken in staat.
  Heb ik geschreven dat Xander iemand veroordeelt?
  Ik heb geschreven: “Kom van uw rechterstoel af.”
  Als Xander inderdaad een oordeel had geschreven over anderen, wat ik overigens nog nimmer (!) van hem heb gelezen en zeer beslist ook niet verwacht, had ik het wel anders omschreven.
  Mijn woorden zijn anders als volgt: “Xander, stel uw overwegingen bij waarin u beweert dat ondanks dat iemand gelovige is, óók niet meer bij God om hulp hoeft te vragen.”
  Overigens, Xander màg zo denken, màg zo schrijven en ik mag daartegen bezwaar maken.
  Ik doe dat wel meestal met woorden niet anderen niet goed vinden, maar zolang ik niet beledig, bedreig of treiter: ook dat mag.
  En ik mag mij daarvan iets aantrekken maar ik kan het ook laten.

  U schrijft:
  “Ik denk dat u door blindheid geslagen in alle nativiteit wel heeft gekozen voor de “prik” , dat is prima, het is uw overtuiging en die is goed.”
  Ik merk:
  u leest òf nooit mijn schrijfsel òf het dringt niet tot u door wat ik doorgaans schrijf, anders had u in uw eigen ‘naïviteit’ dit alles niet geschreven.

  Maar nu laat ik u toch in het ongewisse, verwijs u daarbij naar andere stukjes, overigens niet dat ik vermoed dat het u ook maar het minst interresseert en zeg er bij:
  ik heb me laten prikken en popel, popel van verlangen om de volgende prikken te krijgen!
  Ik stel mijn vertrouwen met hart en ziel op mensen en vooral op die wezens die ons regeren!!

 26. Er zijn verschillende berichtgevingen over India:

  1. “India bereikte de mijlpaal van 100 crore vaccinatie ongeveer negen maanden sinds de start van de vaccinatie. India bereikte de mijlpaal van 100 crore vaccinatie ongeveer negen maanden sinds de start van de vaccinatie. De toespraak van premier Narendra Modi komt een dag nadat de cumulatieve COVID-19- vaccindoses het mijlpaalcijfer van 100 crores in India overschreden. De premier had het geprezen als de geschiedenis die wordt geschreven. En in een opiniestuk in The Hindu op 22 oktober beschreef hij India’s COVID-19-vaccinatiecampagne als een reis van “angst naar zekerheid” waardoor het land sterker is geworden, en gecrediteerd het succes ervan voor het vertrouwen van mensen in de vaccins, ondanks “verschillende pogingen om wantrouwen en paniek te creëren.”

  2.”Elites bezorgd: COVID-gevallen in India dalen nadat de regering het gebruik van ivermectine en hydroxychloroquine promoot”
  en
  “De Indiase regering heeft miljoenen tabletten van een controversieel medicijn verspreid als onderdeel van haar Covid-19-hulpprogramma. Op 2 februari heeft de regering het parlement (pdf) laten weten dat ze 111,6 miljoen pillen hydroxychloroquine of HCQ heeft verspreid. Het geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van auto-immuunziekten of malaria.”

  (over de berichten waarin gesproken wordt over HCQ wordt gezegd dat het nepnieuws betreft).

  Ik vraag mij dan ook af of men in India daadwerkelijk al een gezondheidspas heeft ingevoerd. Ik denk dat het nepnieuws betreft, om angst aan te jagen bij mensen die niet gevaccineerd zijn. Het past wel in het uiteindelijke plan van een aantal miljardairs, maar na het lezen van bovenstaande berichten betwijfel ik ten zeerste dat dit reeds in India, met 1.326.093.247 inwoners, is ingevoerd. Maar dat is mijn mening.

 27. Yep aan twee kanten wordt er gemoord, zowel aan de wakkere als bij de vacinatie slachtoffers. Er blijven dadelijk een miljard mensen over.

  Ik weet niet wat een prettigere dood is, of uithongeren of naar een kamp.

  Ik hoop oprecht dat het goed komt, maar ik zou niet weten hoe? Ik heb nog zoveel plannen in het leven en ben sinds 1,5 jaar echt aan het leven en wil dat niet afstaan.

 28. Iets anders, misschien al gezegd door een ander?
  https://www.dagelijksauto.nl/autonieuws/magnesium-tekort-bedreigt-auto-industrie/
  Over 2 maanden stort de auto industrie in.

  Er is ook micro-chips tekort, bouwmaterialen zijn in prijs gestegen door tekort, voedsel prijzen stijgen.
  Men mag niet meer werken bij een werkgever, als men niet is gevaccineerd. Dus dat leidt ook weer tot arbeidstekorten.
  Je voelt toch wel aankomen op je blote voeten waar dit heen leidt. De ineenstorting van de economie, om daaruit de NWO te laten herrijzen. Rutte loog 1 keer niet: “We gaan nooit meer terug naar normaal”.

  In het eerste uur van het christendom werden de gelovigen vervolgd doordat ze Jezus aanhingen. Zij maakten de keus! Jezus boven alles. En dat betekende vaak hun dood.

  Nu worden wij onder druk gezet om de keus te maken om te kiezen voor een beest systeem zodat we “vrij zijn” of we kiezen voor Jezus Christus en accepteren dit misleidende vol leugens beest-systeem niet.

  Wie liegt er nu de hele tijd? Rutte zei:”Met 80 % vaccinatie van het volk zijn we weer vrij”. Zijn we vrij? Nee, we moeten nu naar de 90 % vaccinatie, zijn we dan vrij als we dat hebben bereikt? Wat denkt u zelf?

 29. Nu op de zevende dag vandaag zegt van ranst Marc dat 55 procent in België die opgenomen word in het ziekenhuis is gevaccineerd.
  Ze kunnen niet anders dan toegeven dat gevaccineerd zijn geen bescherming bied.
  Meer dan 90 procent is gevaccineerd in Vlaanderen en nu zijn er veel coronna opname in ziekenhuizen en het aantal opgenomen mensen met coronna komt niet overeen met het percentage niet gevaccineerde dus moet de regering toegeven.
  Ze zeggen 55 procent met coronna is gevaccineerd en ligt in ziekenhuis maar ik denk dat het cijfer veel hoger ligt.
  En ze zeggen dan erbij de helft is niet gevaccineerd en die sterven sneller dan gevaccineerde.
  De coronna propaganda….

  Bron ? Mod.

 30. @Nuchter&Waakzaam
  Minister van volksongezondheid Hugo de J geniet juist van de ellende die hij veroorzaakt, zoals alle Satanische wereldleiders en landbestuurders genieten van de ellende waarin zij mensen storten die tegen hun wil ingaan.
  U moet echt eens zoeken op bv “psychopaat kenmerken”. Lees dan bijvoorbeeld alleen maar wat psychologen al vóór 2020 als kenmerken typeerden van deze ‘medemensen’, zodat zij niet beïnvloed kunnen zijn door gedachtes over machthebbers die misbruik maken van de bewust gecreëerde angst voor cojona.
  Het moet wel heel raar lopen als u na een korte studie niet overtuigd bent van de hierna genoemde manier waarop minister van volksongezondheid Hugo de J aankijkt tegen de door hem veroorzaakte ellende.

 31. 2 Thess hfd 2 eigenlijk hele hfd maar met name vers 11 zegt : “En daarom zendt God hun een dwaling , die bewerkt, dat zij de leugen geloven ”
  Ik heb dit al eens eerder gezegd , mijn mening is dat tot nu toe covid 19/vaccins die dwaling/leugen is.
  Een grotere leugen/dwaling ben ik tot nu toe niet tegengekomen , jullie wel ?

  Systeem beest, ja, ik denk het wel

 32. Het probleem is groter dan we denken..

  Nog groter .

  En voorstanders doen alles om het te beargumemteren , tegemstanders ook ..

  Die beide partijen lossen dus niks op .

  Blijft ee 1 groep over , zij die niet voor of tegen zijn .

  De neutralen .

  Laat die nou eens aan het woord komen ..

  Zet die eens op een stoel.
  Die spreken de waarheid.

  Een onafhankelijk onderzoek , zie het zo.
  Zo moet het.

  En het eind oordeel is niet aan ons

 33. Xander bedankt voor dit nieuws. Met tranen in mijn ogen genoten van deze fake nieuws parodie en tal van serieuze reacties. Een goed begin van mijn weekend.

 34. Illegale regeringen, illegale EU ter (perverse) vervanging van de enig bevoegde (echte Europese eenheid op het hoogste bestuurlijk niveau gestalte gevende) Keizer onder God.
  Het volk is niet bestand tegen de betoverende doortrapte leugens en trucs van intelligente psychopaten als Lenin, Mao, Nassau en Lippe Biesterfeld…..en natuurlijk Fransje Timmermans en plagiaat plegende Ursula von der Leyen.

  Het kiest als vanouds voor Barabbas.

 35. https://www.henrymakow.com/2021/10/yeardom—-timetable-to-tyranny.html

  Mike Yeadon, ex-Pfizer researcher, waarschuwt:
  – Het zes-stappenplan, opdat u wèet wat u te wachten staat..
  Stap 4 is vrijwel voltooid, nu alleen nog 5 en 6.

  Het spijtige is dat de sheeple dit niet kunnen geloven. Voor normale mensen, juist ook de hoogopgeleide “nette mensen”, is dit bizar en ongeloofwaardig
  Wanneer zij massaal wakker zouden worden kan de totale afbraak van onze wereld en “Build Back Better” nog worden gestopt.

 36. Mensen die andermans brood ontzeggen zijn geen mensen, dat zijn MONSTERS!

 37. Ook wil ik eigenlijk dit nog even meegeven.
  Gericht aan onze minister van volksgezondheid: minister Hugo Jonge. De kans dat u dit leest acht ik zeer zeer klein. Maar hey! Ik geloof in wonderen! Dus laat ik me niet ontmoedigen en ga ik een poging wagen.

  Ik heb een gezin. Een hele lieve vrouw en een heel lief dochtertje. Mijn vrouw en ik werken al ons hele leven, betalen netjes belasting en vragen vrij weinig van de staat. Nu sluit u ons door uw beleid nu al uit van restaurants en andere publieke sectoren. Welke de stoep er naartoe betaald is van ons belastinggeld. Niet echt eerlijk toch? Nu lijkt het erop dat u ons ook ons werk in de nabije toekomst wilt ontnemen en dus ook ons inkomen. Waardoor mijn vrouw, dochter en ik op den duur op straat komen te staan. Misschien wel verhongeren. Want hetgeen wat u van ons vraagt gaat ons principieel, moreel en religieus te ver. Dit verhaal delen waarschijnlijk duizenden mensen met mij. U zegt Christen te zijn. Dus u kent het tweede belangrijkste gebod. Heb je naaste lief als jezelf. Zou u zelf zo behandeld willen worden? Ik hoop dat ik het mis heb, maar als blijkt dat als u straks voor de keuze staat om iets in te voeren wat hierboven genoemd is, realiteit maakt, u nog eens aan het tweede gebod denkt. Ik breng u dit in liefde en zal voor u bidden. U staat namelijk ook straks voor die Ene Rechter. En beschaamd bij Hem komen wens ik u niet toe. U weet zelf dan ook, als het goed is, wat onze Verlosser daarover gezegd heeft.

  Wees gezegend.

 38. QW op 09:03. U heeft blijkbaar het pleidooi, van Xandernieuws niet geheel begrepen. Xandernieuws veroordeeld niemand. Dat is ook niet de intentie van Xandernieuws, dat is aan de Here God, dus daar zal Xandernieuws zich nooit schuldig aan maken. De intentie is mensen in alle oprechtheid te laten weten wat er gebeurd in deze wereld. Ik denk dat u door blindheid geslagen in alle nativiteit wel heeft gekozen voor de “prik” , dat is prima, het is uw overtuiging en die is goed. Alles draait om geloof uit liefde voor de Schepper. Als u in alle oprechtheid heeft gekozen voor of tegen een vaccin uit eerbied voor de Here God dan is het goed. Geloof dat alstublieft en wees niet het slachtoffer maar de overwinnaar in Hem en vooral denkzij Hem.

 39. @ Xander.

  Mijn opmerkingen t.a.v. u houden NIET in dat ik Xandernieuws niet zou waarderen!!
  Integendeel!
  Maar je mag van mening verschillen.

  En nu: ik neem nog even een gezonde natuurlijke vitamine-stoot en ga pitten.
  Welterusten allemaal☝️

 40. Toevoeging:
  Overigens heeft Ernst Kuipers het LETTERLIJK gezegd dat die vaccins een “experiment” is.
  Heb het nu zo laat niet bij de hand, maar ik kan de link met minuten en tot aan de seconde plaatsen.

 41. Ok alle gevaccineerde sterven binnenkort, de niet gevaccineerde worden afgevoerd, dus het wordt lekker rustig op aarde komende tijd

 42. @ PJ 23/10/2021 om 8:59 pm

  Ik ken niemand die is ingespoten met deze gentherapie en een formulier voor “informed consent” heeft ondertekend.
  Men wordt namelijk gewoon overrompeld.

  Waar haalt u dit vandaan?

 43. @ PJ 23/10/2021 om 8:59 pm

  Lees de tekst en je geeft duidelijk toestemming
  tot een experiment met jou, door ondertekening van onder meer de woorden: “… en voor onderzoek naar de werkzaamheid van het vaccin.”

 44. QW wat een domme reactie Xander zegt niet dat hij op die rechterstoel gaat zitten.
  Hij geeft alleen aan wat er in Gods woord staat lees Openbaringen 14 – 9 t/ 14 en dan weet je waar je aan toe bent.
  Met deze GEN THERAPIE halen ze het Gods deeltje bij je vandaan , dus je ziel weet niets meer van God dat gevoel is weg dat bewustzijn is weg je wordt een zombie.
  Dus QW veel plezier dat is toch wat je wilde, lekker uitgaan, fijn op vakantie.

 45. Indrukwekkend verhaal. Maar ik geloof in de opstandelingen (gewone doorsnee mensen) die zich steeds vaker laten zien in heel veel landen. En dat gaat alleen maar erger worden. Als ook de politie en het leger even na gaat denken, want ook die zijn de sigaar, dat zien we al bij de zorg.
  Vorig jaar moet er zonodig geaplaudiseerd worden, want die waren zogoed bezig ( dat zijn ze altijd al) maar goed, als jullie je nu niet laten vaccineren krijgen jullie de zak. O,o wat zijn ze begaan met de zorg.

 46. Weer een artikel dat laat zien dat de trein van het kwaad snel doordenderd. Hij heeft immers weinig tijd.

  Laatste stukje van het artikel. Mooi Xander!
  vrijwillig in leugens bent gaan geloven door vrijwillig uw kritisch denkvermogen en uw geestelijke antennes uit te schakelen, en – weliswaar onder grote druk, maar toch nog steeds – vrijwillig uw mouw op te rollen.

  Wil er wel aan toevoegen dat het nu en in de toekomst grote druk heeft. Toen ik en met mij vele anderen, jaren voor corona, al de mensen die zich minder verdiepten, wilde attenderen op de gevaarlijke stromingen en machten in de wereld, (complotten, samenzwering en of kartel vorming. Is heel normaal en gebeurt al duizenden jaren) wilden ze er ook niks van weten. Zonder enige druk! Diep van binnen neem ik ze het kwalijk, maar iemand leert mij hier anders mee om te gaan. Lankmoedig en uit liefde. Het recht zal straks (niet door mensen) zege vieren.

  Maar ik hoor Hugo de Jonge het straks al zeggen!!: Een digitaal id wallet?? Nee dat komt hier niet…4 weken later….We gaan de qr code breder inzetten. De aantallen stijgen weer dus als iedereen zijn “vrijheid” wilt behouden en veilig overal naar toe wilt is dit noodzakelijk. Het is voor uw eigen veiligheid en vrijheid.We gaan er meer gegevens aan koppelen want we gebruiken het nu toch. Is wel zo veilig tegen digitale fraude etcc bla bla bla. We weten het onderhand wel. Iemand heeft mij ooit eens verteld dat als de wereld vrede en veiligheid gaat roepen… plotselinge vernietiging zal komen.

  Wees gewaarschuwd

  Wees gezegend

 47. Xander,
  Ik zou jullie graag een link willen doorsturen van Dissident.
  Maar wet niet hoe dit moet. “Spartacus Covid 19 brief ” …loop naar de hel!
  Ken je deze brief?
  Nog nooit zo een goede betrouwbare samenvatting van de laatste 1,5 jaar gelezen!
  Shalom.
  Joost

  Modxnieuws@gmail.com

 48. Als je uitgaat van het ergste scnario dan zal er op ’t leven een houdbaarheidsdatum op zitten. Want stel je voor, dementerende en leven in een digitale wereld. Mensen moeten echt hun ogen openen. Ook zal geboorte niet meer op de traditionele manier plaatsvinden. In zo’n wereld wil je niet in leven. De level van verzet moet omhoog. Het grote publiek moet en kan beter bereikt worden. Wees creatief. Kijk naar het verleden, leer ervan. Als voorbeeld, vroeger gooide ze ook pamfletten uit vliegtuigen, puur om de massa te bereiken. Neem dit niet letterlijk, maar laat het brein draaien :-p

 49. Vrijstaat. Als 40 miljoen niet gevaccineerden Europeanen kunnen we wellicht een nieuw land oprichten. Dan zijn ze van ons af. Met zovelen is alles mogelijk. Ideeën?

 50. Voor wat betreft het slot (overigens voor de zoveelste keer dat Xander in die geest schrijft)

  LEZERS:
  wij allen kunnen op uitleg van Xander Joh. 10:28 en 29 uit de Bijbel scheuren en nog heel veel soortgelijke teksten!!!
  Goed gedaan, Xander!

  (Pssssstttt… geheimpje:
  ik was zéér zwaar overspannen, levensmoe en het kon me allemaal niets meer schelen.
  Ik nam de prikken, maar hield me vast aan het woord “Komt allen tot Mij die vermoeid en belast zijt en Ik zal u rust geven.”
  Nu ben ik toch alsnog verloren Xander als ik die derde of vierde prik in mijn ongekend ernstige overspanning, mijn geestesZIEKTE waardoor ik het allemaal niet meer begrijp, neem?
  En mijn buurman Xander, is een diepgelovige, psychiatrisch patiënt en af en toe gewoon: gek, knettergek.
  Neemt alle prikken.
  Ook verloren, Xander?

  En drie huizen verder woont een kind van 12 jr. die het allemaal niet kan overzien.
  Zij neemt met lol en plezier alle prikjes.
  Ook verloren, Xander?

  XANDER, kom van uw rechterstoel af!
  Er is Één groter dan u en laat het oordeel aan Hem over.)

 51. Alle gevaccineerden hebben dit ondertekend:
  https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/formulieren/2021/01/09/toestemmingsformulier-vaccinatie-corona-en-aanlevering-gegevens-rivm/Toestemmingsformulier.pdf
  Ondertussen zijn er ook al EU-Parlementsleden en hun medewerkers die hun werk niet meer kunnen/mogen doen (in Straatsburg kunnen ze nu al de EU gebouwen niet meer betreden zonder “green pass”). Zo wordt de oppositie uitgeschakeld.
  https://www.blckbx.tv/videos/europarlement
  Klik op “cc” rechts onderaan voor Nederlandse ondertiteling. Let vooral op de “informed consent” of geïnformeerde toestemming die alle gevaccineerden gaven. Dat is de implicatie van het papiertje dat ze allen bij hun vaccinatie ondertekenden.

 52. Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe. Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waar naar toe.

Comments are closed.