‘Regering VS staat klaar om door Gates aangekondigde ‘Engel des Doods’ pokkenvirus los te laten’

Pokken waren toch al in 1980 uitgeroeid? Waarom kocht de VS dan onlangs voor miljoenen aan pokkenmedicijnen in?

—————————————————————————————————————————————–

Of zijn de berichten over mysterieuze pokkenflesjes en ingekochte medicijnen en vaccins enkel bedoeld om de bevolking in een voortdurende staat van angst te houden?

—————————————————————————————————————————————–

Miljardair-eugenist Bill Gates kondigde vorig jaar met een grijns aan dat ‘als de eerste pandemie u niet overtuigt’ (om u met genmanipulatie ‘vaccins’ te laten injecteren), dan de tweede wel.’ Enkele maanden geleden opperde hij dat de volgende plandemie wel eens met het Marburg virus zou kunnen worden, maar niet lang daarna wijzigde hij dat in een terugkeer van de gevreesde pokken. Volgens Natural News staat de Amerikaanse regering Biden nu op het punt om met dit ‘Engel des Doods’ biowapen de hele wereldbevolking aan te vallen (1). In september kocht de overheid namelijk voor miljoenen aan speciale pokkenmedicijnen.

Al acht jaar geleden sloeg de federale overheid grote hoeveelheden pokkenvaccins in. Nu zijn er de afgelopen tijd plotseling allemaal eigenaardige ‘pokken’ berichten in de mainstream media verschenen. Een medewerker van een lab in Philadelphia – waar farma gigant Merck eigenaar van is – zou ergens in een koelkast zomaar op 15 medicijnflesjes met het pokkenvirus zijn gestuit.

Vervolgens kwam Bill Gates met de waarschuwing dat ’terroristen’ (keek hij op dat moment soms in de spiegel?) van plan zijn om een pokken-biowapen los te laten, en overheden daarom miljarden zouden moeten uitgeven (natuurlijk aan ‘vaccins’) om ’toekomstige pandemieën’ te voorkomen.

De pokken zouden in 1980 zijn uitgeroeid. Waarom sloeg de regering Biden in september dan voor $ 112,5 miljoen het medicijn TOPXX in, dat ontwikkeld is om de pokken te behandelen?

‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’

Op 7 november berichtten we dat Bill Gates het Westen heeft opgedragen om tientallen miljarden te steken in voorbereidingen (lett. ‘Germ Games’) voor de volgende p(l)andemie.

‘Wat als een bioterrorist op 10 vliegvelden de pokken loslaat?’ Met deze vraag tijdens het recente Policy Exchange interview probeert Gates overduidelijk nieuwe angst aan te jagen om niet alleen extra miljarden los te peuteren om de hele wereldbevolking keer op keer te ‘vaccineren’, maar ook als extra argument voor het overdragen van nog meer macht aan de VN en de speciale Pandemie Taakgroep van de WHO (en dus aan hem).

‘Deze ‘germ-games’ waar Gates over praat klinken als false flag oefeningen om ‘germs’ (ziekteverwekkers) op de wereld los te laten, en komen in een tijd waarin wij weten dat de globalisten het in hun zieke geesten nodig vinden om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien,’ wordt op All News Pipeline geconcludeerd.

Volgende plandemie: uitgeroeid of een vaccinatie-patch in je arm

Nadat de pandemie-‘oefening’ Event201 (in oktober 2019) met de uitbraak van een coronavirus slechts 3 maanden later realiteit werd, zou de volgende geplande pandemie – hetzij met de pokken, hetzij met een gemodificeerd Marburg virus, hetzij met een andere (al dan niet echt bestaande) ‘killer’ – dus binnenkort wel eens ‘viraal’ de wereld over kunnen gaan.

Of zijn de berichten over mysterieuze pokkenflesjes en ingekochte medicijnen en vaccins enkel bedoeld om de bevolking in een voortdurende staat van angst te houden? Een andere, minstens zo aannemelijke verklaring is dat de overheden een soort ‘false flag virus’ moeten kunnen aanwijzen zodra miljoenen mensen ernstig ziek worden en/of sterven door de Covid injecties, een uiterst beangstigende maar door tal van experts voorspelde ontwikkeling die inmiddels is begonnen.

De overlevenden van de komende plandemie moeten als het aan Gates (en dus de WHO = de echte Nederlandse regering) ligt allemaal een ‘vaccinatie-patch’ in je arm krijgen, wat wel eens de voltooiing kan zijn van het voorzegde geprikte ’teken van het Beest’, waar alle vaxxers zich nu stapsgewijs mee laten integreren. (Zie onze vele artikelen hierover).

 

Xander

(1) Natural News
Afbeelding: WikiMedia Commons, bron https://phil.cdc.gov/Details.aspx?pid=10417 , auteur Dr. R. Robinson – his work is in the public domain in the United States

Zie ook o.a.:

22-11: ( / Vals christendom dat kernonderdeel is van het ‘systeem van het Beest’ en deze injecties promoot is vervulling van Bijbelse eindtijd profetieën)
07-11: Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm
25-10: ( / Flashback naar visioen Ken Peters die al in 1980 een 2 weken durende ‘blackout’ voorzag die een wereldwijde VN dictatuur zal inluiden)
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
05-10: Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende geplande pandemie liggen al klaar’ ( / ‘Rivax vaccin tegen het (door Bill Gates aangekondigde) Marburg virus bevat ricine en zal miljarden mensen doden’)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Wat een waardeloos artikel en wat een trieste stelling dat werkelijk elke ziekte en het geneesmiddel daarvan wordt verzonnen door clubjes en elites. Ik heb te doen met de mensen die zo in het leven staan.

 2. @mira
  Dat is inderdaad de juiste vraag om te stellen en ik hoop dat heel veel meer mensen dat gaan doen, want:
  Antibiotica veroorzaakt afgifte Extracellular Vesicles, citaat: “Ciprofloxacin is widely used in humans against bacterial infections as well as in cell cultures against Mycoplasma contamination. However, ciprofloxacin is an inducer of oxidative stress and mitochondrial dysfunction of mammalian cells. Unexpectedly, here we found that ciprofloxacin induced the release of both DNA (mitochondrial and chromosomal sequences) and DNA-binding proteins on the exofacial surfaces of small extracellular vesicles referred to in this paper as exosomes”.
  Bron: https://www.nature.com/articles/s41598-017-08392-1 en

  De methode die de wetenschap hanteert bij het isoleren van virussen wordt tot 2x toe antibiotica toegevoegd, citaat: “Vero CCL-81 cells were used for isolation and initial passage. Vero E6, Vero CCL-81, HUH 7.0, 293T, A549, and EFKB3 cells were cultured in Dulbecco’s minimal essential medium (DMEM) supplemented with heat inactivated fetal bovine serum(5 or 10%) and antibiotic/antimyotic (GIBCO). Both NP an OP swabs were used for virus isolation. For the isolation, limiting dilution, and passage 1 of the virus, 50 μl serum free DMEM was pipetted into columns 2–12 of a 96-well tissue culture plate. One-hundred μl clinical specimens were pipetted into column 1, and then serially diluted 2-fold across the plate. Vero cells were trypsinized and resuspended in DMEM + 10% FBS + 2X Penicillin-Streptomycin + 2X antibiotic − antimycotic + 2 X amphotericin B at 2.5 × 105 cells / ml. One hundred μl of cell suspension were added directly to the clinical specimen dilutions and mixed gently by pipetting. The inoculated cultures were grown in a humidified 37°C incubator with 5% CO2 and observed for cytopathic effect (CPE) daily. Standard plaque assays were used for SARS-CoV-2 based on both SARS-CoV and MERS-CoV protocols”

  Penicillin-Streptomycin & antibiotic − antimycotic zijn antibiotica. Vero cellen zijn cellen van de nieren van apen. Dit citaat komt uit: “Isolation and characterization of SARS-CoV-2 from the first US COVID-19 patient”, bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7239045/ en Vero CLL-81: https://www.atcc.org/products/ccl-81

  Samenvattend. Antibiotica triggert een immuumsysteemreactie en vervolgens “isoleert” men virussen m.b.v. antibiotica. Dan nu als wedervragen: Wat detecteert een PCR-test (en soortgelijke testen) eigenlijk en wat isoleren we?

 3. Ik moet hierbij sterk denken aan het liedje van The Guess Who namelijk American Woman. Wat is dat toch met al die oude rocksongs uit mijn jeugd? Neem nu Guns n Roses eens met Welcome to the Jungle en Paradise City. Die songs zijn echt profetisch voor nu. Vroeger was de Evangelische Omroep
  nogal bezig met de vermeende satanische betekenis van rock and roll music. Als je de oude lp’s van toen achterstevoren afspeelde dan kreeg je satanische boodschappen erop. Ik heb eigenlijk nooit geweten hoe je dat achterstevoren moest afspelen maar ik heb het wel eens gehoord. Vooral Klaatu is berucht. Die roepen satan openlijk aan als je de lp gewoon afspeelt. In de Koran staat de tekst : Er zijn geen geheimen, alles staat beschreven in duidelijke boekjes. Destijds waren er nog geen lp’s maar eigenlijk zijn dat ook duidelijke boekjes. Maar dan van nu. Net als films trouwens.Dit is niet bedoeld als een geloofsreactie maar gewoon alledaagse werkelijkheid. De feiten liegen er niet om. Kijk maar om je heen. Luister en huiver.

 4. @Tonny schreef:
  25/11/2021 om 7:29 pm
  “Nee hoor die was niet uit geroeid! Ik ben van 79 en gewoon pokken gehad net als mijn zus, we hebben gewoon mazelen gehad, bof, rode hond en kinkhoest. Mijn broertjes zijn van 88 en 90 en die hebben ook gewoon pokken gehad. Alleen kregen wij het natuurlijk, en daarmee heb je een immuniteit, en vroeger had je pokken feestjes zodat alle kinderen het in de klas kregen en dan was je ervan af. Je mocht niet douchen en continu met talkpoeder worden gesmeerd zodat ze uitdroogden.”

  Zeg, jij kent niet eens het verschil tussen de kinderziekte windpokken of wijnpokken of waterpokken en het POKKENVIRUS waartegen verplicht werd gevaccineerd tot 1976 (in België!) omdat het pokkenvirus toen helemaal was uitgeroeid. De prik werd in de bovenarm gezet en er blijft een litteken over.
  Gij hebt helemaal geen pokken gehad maar de windpokken, rode jeukende blaasjes die uitdroogden en dan was de kinderziekte over.
  @jan jansen: gij laat u nu al doodsangst aanjagen terwijl er nog maar over gespeculeerd wordt…dat is net de bedoeling…er is immers niks aan de hand…en als ze het pokken virus echt loslaten, dan helpt geen vaccin, dan ben je dood voor je het weet…dan vallen mensen op straat met bosjes tegelijk dood, gelijk vliegen.

  Ik vermoed dat ze nu al ballonnetjes oplaten over het pokkenvirus om dan als boosdoener te kunnen gebruiken voor de vele vaccinatiedoden door de covid vaccins en uiteraard om de mensen weer doodsangst aan te jagen.
  Ik denk niet dat het risico zal genomen worden om het dodelijke pokkenvirus los te laten, dat kan immers niet en nooit onder controle gehouden worden en het gevaar dat het gruwelijk uit de hand zou lopen is te groot en zou de bedriegers zelf bedreigen.
  Alle overlijdens zullen allemaal pokken-doden genoemd worden en er zal geen enkele covid/corona dode meer zijn, de pokken zullen de schuldige zijn om de covid-vaccinatiedoden te verdoezelen maar er zal geen pokken-uitbraak zijn, zoals er ook geen dodelijke corona pandemie was maar een griep.
  De volgende pokken-plandemie waarmee ze ons weer voor de gek gaan houden, net zoals met de corona-plandemie.
  Angst wordt gebruikt mensen, ANGST voor een denkbeeldig gevaar, deze keer met de naam “pokken”, trap niet opnieuw in de valstrik!

 5. Gates is een sadist. Vroeger werden dergelijken met kop en kont het dorp uitgeflikkerd

 6. de bekende wetenschapper Luc Montagnier maar ook anderen hebben gezegd dat tijdens een pandemie nooit tot vaccinatie mag worden overgegaan waarom laat ik de uitleg over aan de man zelf weet niet meer waar het staan en met googelen vindt je weinig terug want er is veel censuur zo ook met pokken pandemie geen vaccin nemen

 7. @Joep,
  Het gaat B Gates ook echt niet om geld of het laten groeien van zijn imperium. Dat zijn slechts bijzaken. Deze mensen behoren tot clubjes die een geloof hebben en dat nemen zij in tegenstelling tot veel mensen tegenwoordig heel serieus.1 van de standpunten van hun geloof is dat de populatie naar beneden moet. Al die mega bedrijven hebben slechts als doel controle, invloed en andere zaken mbt hun geloof. Geld boeit ze niet veel, dat is slechts een middel en een afleiding voor de lagere klasses zoals zij dat zien. Voor geld laten ze anderen beneden hun het vuile werk doen. En ja, met zo een gestoord geloof kan er in mijn ogen maar 1 iemand achter zitten, in wie zij geloven.

 8. Als ik Bill Gates was zou ik zoveel mogelijk afnemers/gebruikers willen hebben die Windows/Microsoft zouden kopen, zie nog steeds niet in wat zijn voordeel zou zijn van minder mensen op deze aardbol,

 9. Nee hoor die was niet uit geroeid! Ik ben van 79 en gewoon pokken gehad net als mijn zus, we hebben gewoon mazelen gehad, bof, rode hond en kinkhoest. Mijn broertjes zijn van 88 en 90 en die hebben ook gewoon pokken gehad. Alleen kregen wij het natuurlijk, en daarmee heb je een immuniteit, en vroeger had je pokken feestjes zodat alle kinderen het in de klas kregen en dan was je ervan af. Je mocht niet douchen en continu met talkpoeder worden gesmeerd zodat ze uitdroogden.

 10. Nope. Het wordt waarschijnlijk het Nipah virus, men is al begonnen met de eerste bangmakerij aangezien er een uitbraak is in India. Nipah is een regelmatig terugkerende ziekte met een sterftecijfer van 35% of meer. Prima dus om als opvolger van covid te gebruiken.

  @Paralele Pipo
  Tjee, nooit geweten dat ze al DDT gebruikten in de 18e en 19e eeuw. Wat waren ze toen al ver ontwikkeld. Zal wel geheim gehouden zijn.
  Want in die periode werden dekens van pokkenpatienten verspreid onder indianen stammen, die geen eerdere ervaring met die ziekte hadden (pokken waren niet inheems in Amerika) waardoor hele stammen werden uitgeroeid.
  En de builenpest heeft natuurlijk ook nooit bestaan, het afsterven van ruwweg 35% van de bevolking in Europa destijds zo rond 1350 zal ook wel door het plotselinge gebruik van pesticiden zijn veroorzaakt. Toch?

  Nee, ik stel niet dat pesticiden ongevaarlijk zijn. Echter, gebrek aan kennis van de geschiedenis is dat wel. Dit is echt niet de eerste keer in de geschiedenis dat besmettelijke ziektes zijn gebruikt als oorlogswapen.

 11. Voor de mensen die niet geloven dat alles wat in het Xander-artikel staat technisch niet mogelijk is , wil ik wijzen op de uitvindingen van de Japanse Unit 731 tijden WO 2 .
  In dit artikel worden Pokken expliciet genoemd .
  Wikipedia vermeld niet dat aan het einde van WO2 ( 75 jaar geleden ) de Japanners 9000
  luchtballonnen met dodelijke lading de hele Stille Oceaan over lieten vliegen om te landen in Amerika .
  900 ballonnen troffen doel en roeiden dorpjes en kleine steden uit .
  Dit werd geheim gehouden en de Japanse artsen/ moordenaars niet bestraft indien ze volledig meewerkten met de USA.
  Vandaag worden er nog steeds mensen besmet met het verrotte benen virus dat door de luchtmacht gegooid is op stukken Azië ( rijstvelden ) die ze niet konden bezetten .
  De V.S had toen al alle benodigde kennis die Gates nu ook bezit :

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eenheid_731

 12. Als toevoeging op de reactie van Paralele Pipido, het wetenschappelijke bewijs dat ze eigenlijk niet weten wat een virus is. Citaat: “The remarkable resemblance between EVs and viruses has caused quite a few problems in the studies focused on the analysis of EVs released during viral infections. Nowadays, it is an almost impossible mission to separate EVs and viruses by means of canonical vesicle isolation methods, such as differential ultracentrifugation, because they are frequently co-pelleted due to their similar dimension [56,57]. To overcome this problem, different studies have proposed the separation of EVs from virus particles by exploiting their different migration velocity in a density gradient or using the presence of specific markers that distinguish viruses from EVs [56,58,59]. However, to date, a reliable method that can actually guarantee a complete separation does not exist.”

  Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7291340/

 13. @ Zelmer 25/11/2021 om 4:04 pm
  Ik ben het met u eens, maar blijf altijd bedenken dat je meningsverschillen màg hebben als maar het standpunt over het Middelpunt onaangetast blijft.
  Xandernieuws is voor mij niet minder vanwege een andere opvatting over ondergeschikte punten dan het onaantastbare Middelpunt.
  Voorts is er op andere gebieden zeker nog wel te leren van Xandernieuws!!
  Blijf Xandernieuws waarderen vanwege al het werk en andere opvattingen en het ‘andere nieuws’.
  Groet van QW.

 14. Pokken en verplichte vaccinatie:

  De verplichte vaccinatie voor schoolgaande kinderen werd in 1857 onder druk van christelijke partijen afgeschaft. Het gevolg was een pokkenuitbraak die vanaf 1870 meer dan 23.000 levens kostte. In 1872 kwam er weer een verplichting. Vanaf dat jaar dienden schoolgaande kinderen en leerkrachten ingeënt te worden.

  Als de pokken terugkomen sta ik vooraan in de rij om een vaccin te nemen.

 15. Paralele Pipido om 1:38 pm

  Volgens u zijn virussen compleet geneutraliseerde vervuilingen van het lichaam en dus niet schadelijk ?
  Het valt toch niet te ontkennen dat mensen ziek worden van een virus
  Kunt u dit uitleggen ?

 16. het ‘teken van het Beest’ is niet het covid-19 “vaccin”. Het echte teken van het beest zal pas geplaatst worden in de 7 jarige verdrukking die over de wereld zal komen. Maar wat Xander telkens ontkracht, zal naar mij volle overtuiging, pas gebeuren al de gemeente van Jezus Christus weggenomen is van de aarde. Wij zullen dan samen “bruiloft’ vieren. En aan het eind van die 7 jaren zullen we samen met Jezus terug keren, om te gaan regeren tijdens het 1000-jarig Koninkrijk. Waarom die redenatie. Want God pakt de draad dan weer op met Israël. Want de periode van genade is dan afgesloten. Als je gedegen onderzoek doet zou je tot deze conclusie kunnen komen. Dus niet selectief teksten gebruiken maar alles lezen. Ik wens een ieder een gezegende zoektocht. Inhoud één ding!!!! de relatie met onze Heer Jezus Christus is het aller belangrijkste

 17. Bill Gates is de grootste terrorist, wanneer hebben ze is eindelijk het lef om die vent op te sluiten !!

 18. De Pokken? Ben ik als kind tegen gevaccineerd. De Pokken bestaan enkel nog in laboratoria en het vaccin is zeer oud, bestond al in het Ottomaanse rijk, en zeer goed 100% effectief levenslang. Gewoon twee keer besmetten met de koepokken, that’s it. Geen winst mee te behalen wegens generisch en geen patent, dus De Pokken passen niet in een complot, wel in een terreuraanslag want vrijwel niemand onder vijftig jaar oud is er nog tegen gevaccineerd en het is een gruwelijke (zie foto) en zeer dodelijke ziekte, de Pokkenpandemie heeft meer dan vijfhonderd jaar geduurd.
  Marburg is even gruwelijk en dodelijk maar niet zo besmettelijk als De Pokken. Zal “plan B” zijn. Of ze vertrouwen de Chinezen niet meer want die hebben door de globalistische “samenwerking” ook al die rommel en ondertussen weet iedereen hoe slordig een Chinees is.

 19. Wat heeft Bill Gates de miljardair te maken met de pokken. Europa is een continent dat al door de eeuwen heen zwaar geleden heeft aan allerlei pandemie en dat heeft vele levens gekost. Volgens sommigen zoals Frans Timmermans zal de klimaatverandering als we niets doen onze populatie uitroeien. Ik denk als m’n Bill Gates laat doen dat het weleens snel zal gebeuren, niet door het klimaat, maar door zijn zelfverklaarde pandemie. Shalom

 20. Hoi Xander en anderen,

  ik zal wel in herhaling vallen, maar ” virussen loslaten” gebeurd op Netflix en in films maar is wetenschappelijk dus echt niet mogelijk. Virussen zijn compleet geneutraliseerde vervuilingen van het lichaam en dus helemaal niet schadelijk.
  Wat er hier, denk ik, bedoeld wordt is dat door middel van frequenties via het Net mensen die dus die “genmanipulatie ‘vaccins’”. hebben genomen, wandelende biosensoren zijn die door middel van de juiste code op afstand ziek gemaakt kunnen worden. Als je de genetische code van Pokken hebt (wat ook een ziekte is dat niet echt heeft bestaan maar gewoon het resultaat was van blootstelling aan DDT Pesticides die men in de jaren ‘ 50 openlijk op straat en in huizen en op plantages sproeide) dan kun je dat in de wandelende experimenten inschieten via de telecom.
  Die Gates heeft al Miljarden verdiend aan de Plandemie maar kennelijk is het dus nog niet genoeg. Hier een mooie uiteenzetting van alle mediabedrijven, instituten en universiteiten die Bill en Melinda Gates via donaties laten schrijven wat zij willen, om zodoende hun doelen te bereiken: Bill Gates Caught Buying Positive News Coverage: https://youtu.be/GcCQVkpWMcE

Comments are closed.