Deze mensen verloren hun benen na injectie met een Covid ‘vaccin’

Volgens de christelijke minister van Volksgezondheid is het uw plicht dit risico met uw lichaam te nemen. Als u daar niet veel voor voelt, dan heeft hij daar geen enkel begrip voor en wil hij u er zelfs (indirect) toe dwingen.

—————————————————————————————————————————————–

Aantal officiële vaxdoden in EU opgelopen tot boven de 31.000 (= volgens onafhankelijk onderzoek 6% van het werkelijke aantal) –Canadese pro-vaccin senator ‘beschermd’ naar de dood

—————————————————————————————————————————————–

Het aantal officieel geregistreerde slachtoffers in de EU als gevolg van de Covid ‘vaccinaties’ is opgelopen tot 31.014 doden en 2.890.600 mensen met gezondheidsschade, waarvan 1.355.192 miljoen ernstig en/of permanent (1). En dat voor de zogenaamde injectie tegen een virus waarvan nu openlijk is erkend dat het geen ‘besmetting’ noch ‘verspreiding’ kan voorkomen, en waarvan de laatste nog overgebleven claim, namelijk dat het je tegen ernstige ziekte zou beschermen, zeker de afgelopen tijd door tal van door medici bevestigde real-life data totaal is ontkracht. Juist het omgekeerde is het geval, zoals deze mensen, bij wie hun benen moesten worden geamputeerd omdat ze trombose kregen door hun Covid injecties, kunnen bevestigen.

De mainstream media liegen nog steeds dat ze barsten met hun ‘geïsoleerde’ en ‘zeldzame’ bijwerkingen. Ook uit de officiële statistieken blijkt exact het omgekeerde: de Covid injecties veroorzaken nu al meer doden en zieken dan alle andere 70+ vaccins in 30 jaar tijd bij elkaar opgeteld. De ruim 31.000 doden en 1,35 miljoen Europeanen met ernstige (/ permanente) gezondheidsschade zoals auto-immuunziekten, handicaps en blind/doofheid geven volgens onafhankelijke onderzoeken slechts 6% van het werkelijke aantal weer (en in de VS zelfs maar 1%).

Voormalige wereldkampioen taekwondo verliest been

Trombose is één van de meest voorkomende vastgestelde bijwerkingen, die in de loop van weken, maanden en zelfs jaren enorme, vaak onomkeerbare en fatale schade kan aanrichten. Neem bijvoorbeeld Dave Mears, de voormalige wereldkampioen taekwondo (1984). Slechts één maand na injectie met het AstraZeneca ‘vaccin’, waar hij overigens meteen torenhoge koorts en griepachtige klachten van kreeg, ‘explodeerde’ zijn linkerbeen vanwege een zeer ernstige infectie.

De artsen konden niets anders dan zijn been boven de knie te amputeren. ‘Er was overal bloed,’ vertelde Mears. ‘Het was verschrikkelijk. Ik kreeg de operatie en ze amputeerden het been. Ik verloor vijf eenheden bloed. Het was heel ernstig, en daarna ging het heel slecht me.’

‘Ik was gezond’

De 39 jarige Braziliaanse Cicera Santos raakte eveneens haar linkerbeen kwijt, slechts een week na het Pfizer ‘vaccin’ te hebben gekregen. Vier dagen na haar prik op 25 augustus kreeg ze onherstelbare ernstige trombose. ‘Ik was gezond, en had nooit problemen met mijn bloedcirculatie,’ aldus de moeder van twee jonge kinderen.

Twee benen en anderhalve hand kwijt

Eerder dit jaar kwam de 47 jarige medische assistent Jummai Nache uit Minneapolis in het nieuws. Zij werd al op 1 februari voor de tweede keer geïnjecteerd met Pfizer, en kreeg onmiddellijk pijn op haar borst. Op 13 februari zat haar hele lichaam vol met bloedpropjes, waardoor haar beide benen, haar linkerhand, en een deel van de vingers van haar rechterhand moesten worden geamputeerd om te voorkomen dat ze stierf.

‘Het is heel zwaar voor me geweest,’ reageerde haar man Philip. ‘Maar ik kan me er geen voorstelling van maken hoe afschuwelijk de mentale, lichamelijke en emotionele pijn is waar mijn vrouw nu doorheen gaat.’

Het Nigeriaanse echtpaar is op zoek naar gerechtigheid, maar u raadt het al: de CDC zegt dat het verband met het vaccin ‘niet bewezen’ kan worden.

‘Mijn been werd wit, blauw en zwart’

De 50 jarige bouwvakker Goran uit Wenen kreeg erge pijn in zijn been na de eerste AstraZeneca spuit. Ook spuugde hij een of twee keer per dag bloed uit. ‘Ik heb in mijn hele leven niet zóveel pijn gehad. Mijn been was wit, blauw en zwart.’

Na ongeveer drie weken belde zijn vrouw een ambulance. In een week tijd kreeg hij drie operaties en werd hij in een kunstmatige coma gebracht. Toen hij wakker werd kreeg hij te horen dat ze zijn rechter onderbeen hadden moeten verwijderen. ‘Ik zal de rest van mijn leven nooit de pijn vergeten toen ik wakker werd.’

Been eraf, ‘maar laat u niet tegenhouden de prik te halen’

Nog een eerder besproken AstraZeneca slachtoffer: de 56 jarige Schot Alex Mitchell. Slechts twee weken na zijn injectie viel hij thuis op de grond vanwege bloedpropjes in zijn benen en onderbuik. Zijn geval ging de hele wereld over, omdat nog nooit eerder iemand met dermate ernstige trombose het overleefd had.

Mitchell viel tevens op omdat hij toch positief bleef over de ‘vaccins’. ‘Ik zou mensen nu niet willen ontmoedigen zich te laten prikken… Van wat ik begrepen heb, is dit zeldzaam, en gebeurt het maar bij een of twee mensen.’ In werkelijkheid bleek hij slechts een van de eersten op een enorme, steeds langer wordende lijst slachtoffers.

Ook de Australische Harold Molle werd met AZ ingespoten. Drie dagen na zijn tweede shot kreeg hij ‘verschrikkelijke pijn’, en moest zijn linkerbeen er deels af vanwege bloedpropjes. ‘Nu krijg ik een kunstbeen en moet ik in een rolstoel.’

Net als Mitchell weigerde hij het ‘vaccin’ af te wijzen. ‘Het heeft me gered, omdat ik in het ziekenhuis Covid kreeg. Ze zeiden dat ik waarschijnlijk heel ziek was geworden als ik geen vaccin had gekregen.’ Kortom: een klassiek voorbeeld van iemand die nog in de ontkenningsfase zit, en mentaal wanhopig op zoek is naar een reden waarom hem dit is overkomen.

20 jaar en gezond: amputatie, hersenbloeding, dood

De 20 jarige voorheen gezonde Thaise student Ketsiri Kongkaew is een ander triest voorbeeld. Ook zij kreeg AZ geïnjecteerd; ook zij kreeg onmiddellijk hoge koorts en griepsymptomen; ook bij haar moest enkele weken later een been worden geamputeerd omdat haar aderen werden geblokkeerd door bloedpropjes.

Aanvankelijk leek ze te herstellen van haar operatie en kreeg ze bloedverdunners. Die veroorzaakten twee maanden later een hersenbloeding, waar ze enkele dagen later aan stierf.

Bekende Mexicaanse acteur en Amerikaanse senator

De in zijn eigen land bekende Mexicaanse acteur Juan Pablo Medina (‘La Casa de las Flores’) moet eveneens met één been verder door het leven. (Mogelijk hebben ze hem per ongeluk het echte ‘vaccin’ gegeven in plaats van een voor bekende personen gereserveerd placebo?) Op 3 augustus kreeg hij een amputatie vanwege ernstige trombose, waar hij anders aan zou zijn gestorven.

De 44 jarige acteur belandde daarna in een diepe depressie. Volgens zijn vrouw is hij nog steeds herstellende, en is hij van plan een publieke verklaring te geven als hij zich daartoe in staat voelt.

Ook Rhode Island senator Jeanine Calkin had deze ‘pech’, of ze was gewoon niet belangrijk of bekend genoeg. Kort na haar Covid-19 injectie kreeg ze last van bloedpropjes en moest haar rechterbeen eraf. Daarna publiceerde ze een geforceerde verklaring dat ‘er geen reden is te geloven dat de bloedpropjes verband hielden met het Covid-19 vaccin.’ (2)

Canadese pro-vaccin senator ‘beschermd’ naar de dood

Josée Forest-Niesing, een prominente pro-vaccin Canadese senator, verloor geen been, maar wel haar leven. De 56 jarige vrouw kreeg een auto-immuunziekte ziekte in haar longen. Na haar tweede injectie werd ze ziek en moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Een maand later mocht ze weer naar huis, maar het ging steeds slechter met haar. Een week later overleed ze.

Het kantoor van Forest-Niesing vaardigde namens haar een verklaring uit waarin desondanks het ‘belang’ van vaccinatie nog eens werd onderstreept. ‘Ze was ervan overtuigd dat haar strijd heel anders zou zijn gelopen als ze deze bescherming niet had gehad.’ (3)

‘Bescherming’, die tot ernstige ziekte en je dood leidt?

Nee dank u, dan blijf ik liever onbeschermd gezond.

Als andere mensen dat egoïstisch vinden – prima, het staat u geheel vrij uw eigen leven en gezondheid op het spel te zetten. Uw lichaam, uw keuze. Alleen hou ik zelf ook graag de vrije keuze over mijn eigen lichaam, en zal ik me blijven inzetten dat dit onvervreemdbaar verklaarde mensenrecht niet nòg verder wordt geschonden dan nu al het geval is. Dat recht van zoveel mensen willen afpakken vind ik egoïstisch, zelfs de overtreffende trap daarvan.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Health Impact News
(3) The Exposé via Health Impact News

Zie ook o.a.:

24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
22-11: Evangelist Franklin Graham krijgt pericarditis en hartoperatie na Covid injecties
20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
09-11: Overheden en Big Pharma negeren bijeenkomst met vaxslachtoffers en kritische experts
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’

……………

15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
…………….

01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )

………….

02-07: Maakt dit 12 jarige meisje, dat ernstig gehandicapt raakte na Covid vaccinatie, mensen wakker?
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’

…………

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Er zijn eerlijke huisartsen die erop hameren dat vitamine D ontzettend belangrijk is in corona preventie en genezing. Daarom blijf ik het frappant vinden dat het regime Rutte in 2018 (als ik het mij goed herinner, anders was het 2019) besloot D uit het (basis)pakket te halen.

  Thomas schreef:
  30/11/2021 om 5:30 pm
  Zo simpel is het dus om een einde te maken aan deze pandemie : slik voldoende vitamine D3, ideaal gezien nog aangevuld met zink en een zinkionofoor zoals (hydroxy)chloroquine, Ivermectine, quercetine of EGCG.

  “COVID-19 Mortality Risk Correlates Inversely with Vitamin D3 Status, and a Mortality Rate Close to Zero Could Theoretically Be Achieved at 50 ng/mL 25(OH)D3: Results of a Systematic Review and Meta-Analysis.”

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8541492/

 2. @Sultan schreef:
  30/11/2021 om 5:08 pm
  “Ik geloof inmiddels écht dat alle berichtgevingen omtrent de Corona hype zoveel mogelijk vermeden zou moeten worden…”

  De manipulatieve berichtgevingen van de msm zouden absoluut moeten vermeden en zelfs geboycot worden, ja en ik zal je eens haarfijn uitleggen waarom:
  Een echte onderzoeksjournalist, de naam waardig, ontwart het web van media overnames door collaborateurs/bankiers waardoor de media tot over de grens tot eenzijdige, censurerend staatspropaganda kanaal werd omgevormd om de persvrijheid te wurgen en – ongehinderd door de waarheid, objectiviteit en kritiek – de manipulatie door misleiding en de volksverlakkerij tijdens de neppandemie tot op de spits kan drijven tot in het belachelijke toe.
  De Vlaamse belastingbetalers financieren met hun hoogste belastingen hun eigen volksverlakkerij door nazaten van nazi-collaborateurs met psychologische nazi-praktijken.
  Citaat:
  “Op de Nederlandse dagbladenmarkt zijn nog VIER kranten Nederlands eigendom: Het Financieele Dagblad, Barneveldse Krant, christelijke Nederlandse Dagblad en Reformatorisch Dagblad.
  Alle overige kranten zijn in handen gekomen van twee Belgische uitgeverijen annex familiebedrijven: Mediahuis van Thomas Leysen en DPG Media (voorheen De Persgroep) van Christian Van Thillo.
  Het is de realisatie van een duopolie, een marktvorm met slechts twee aanbieders, waarmee de greep op de Nederlandse media toeneemt.
  Dat wordt nu al zichtbaar met de recente overname van de kranten van de Nederlandse NDC Mediagroep door Mediahuis.
  DPG Media nam bovendien de Nederlandse tak van Sanoma over, dat eigenaar is van NU.nl en tijdschriften als Libelle, Margriet en Donald Duck.

  Het Belgische duopolische scenario lijkt ook Nederland te wachten te staan.
  Beide uitgeverijen zijn actief in televisie, radio en internetdiensten. Daarbij zit DPG Media met Viking Mobile ook in de mobiele telecommunicatie.
  Verder hebben DPG en Mediahuis inmiddels kranten in Denemarken, Luxemburg en Ierland. Meer overnames volgen beslist.
  Samenwerkende duopolisten.
  De twee schijnbare rivalen azen op elke europese te koop staande uitgever maar werken innig samen op de personeelsadvertenties, ze richtten vorig jaar House of Recruitment Solutions op, waar Mediahuis 51% bezit en DPG 49%.

  Invloed bankiers
  Hun relatie met de bankwereld valt ook op.
  Zeker bij Mediahuis waar Thomas Leysen de scepter zwaait. Hij is ook baas bij de KBC, een Belgische grootbank waar ook veel aandeelhouders van Mediahuis bestuurder zijn.
  Zoals Philippe Vlerick en de Belgisch-Limburgse familie Baert van de Vlaamse dagbladen Het Belang van Limburg en de Gazet van Antwerpen.
  Bij DPG is Ludwig Criel voorzitter van DPG en de Bank Degroof.
  Herman Van Thillo, oom van Christian, verkocht de familiebank Spaarkrediet aan KBC, maar was er ook bestuurder.
  Ieko Sevinga is bestuurder bij DPG en de Rabobank.

  Belgische staatssteun
  De vraag is natuurlijk hoe beide Belgische groepen hun internationale expansie financieren. Dat gebeurt deels via steun van de Vlaamse overheid met een BTW-0-tarief en een speciale kortingsregeling voor de distributie per post.
  Tom Cochez, gewezen journalist bij De Morgen en nu actief bij de nieuwssite Apache, schat die subsidies op jaarlijks 400 miljoen euro.
  De overheidssteun komt niet terug in de jaarcijfers waardoor deze probleemloos voor winstuitkeringen kan worden gebruikt.

  Duister oorlogsverleden
  Het oorlogsverleden van de families Van Thillo en Leysen blijft zelden onbenoemd. De familie Leysen verdiende goed aan de Duitse bezetter.
  André Leysen, vader van de huidige bestuurvoorzitter van Mediahuis, zat bij de Hitlerjugend Flandern en op de Antwerpse Deutsche Schule.
  Daar leerde hij Anna Ahlers kennen, telg van een Duitse familie van scheepsbevrachters. Hij nam na de oorlog afstand van het fascistisch verleden van zijn familie, trouwde met zijn geliefde en maakte van Ahlers een groot havenbedrijf.
  In 1976 redde hij de ter ziele gegane De Standaardgroep door de oprichting van de Vlaamse Uitgeversmaatschappij.
  Dit mediabedrijf valt inmiddels – met de naam Corelio – onder Mediahuis, uitgever van onder meer NRC en De Telegraaf.
  De familie Van Thillo, uitgever van de Volkskrant en het Algemeen Dagblad, heeft nooit publiekelijk afstand gedaan van haar bedenkelijke verleden.
  Nieuwssite Apache ontdekte dat in 1960 bij uitgeverij Sparta en drukkerij Astra – voorloper van DPG – veel veroordeelde collaborateurs op belangrijke plekken zaten doordat de bedrijven voortkwamen uit NV Patria dat in oorlogstijd de collaboratie-krant De Dag had uitgegeven.

  ‘Meer mainstream’
  In 1987 nam opa Van Thillo’s Sparta Het Laatste Nieuws over.
  Van de liberale vrijzinnigheid van die krant bleef al snel niets meer over. Journalist Guido Van Liefferinge verliet in 2000 met slaande deuren Sparta’s opvolger De Persgroep. Hij beschuldigde de top van groeiende commerciële redactionele inmenging. ‘De hoofdbekommernis van sommige uitgevers is al lang niet meer de maatschappelijke opdracht van de pers, maar (is) meer geld en macht verwerven.’
  Intussen zijn de redacties van De Standaard en De Morgen grondig uitgezuiverd waarbij veel kritische stemmen verloren zijn gegaan.
  Freddy De Pauw, redacteur van De Standaard, herinnert zich dat zijn voormalige hoofdredacteur Dirk Achten stelde dat de redactie Buitenland ‘meer mainstram’ moest zijn.
  Van Thillo zei over De Morgen: “De redactie blijft zo sterk en vrij als ze zelf wil”
  De Morgen is nu echter een blad vol met artikelen overgenomen uit de Volkskrant en Het Laatste Nieuws.
  Toenmalig hoofdredacteur Klaus Van Isacker sloot zijn speech bij de viering van 30 jaar De Morgen af met: ‘We hebben voor u talrijke verrassingen in petto.’
  Drie dagen later kondigde hij het ontslag aan van 26 journalisten.
  De kritische stem werd doodgeknepen.

  De kranten in Nederland en België zijn dan ook eenheidsworst geworden wier berichtgeving over landen als Rusland en China gelijk lopen.
  De kranten lopen braaf aan de leiband van de regeringen. De goede landen ontvangen steun van de NAVO en de slechte hebben regeringen die ‘regimes’ genoemd worden. Beide regeringen hebben beslist overlegd over de persfusies om gezagsgetrouwheid te borgen.
  Einde citaat.
  De nazi’s en hun collaborateurs zijn nooit weggeweest, de media is door hen een grote leugen en pest geworden.
  Aan de lezers om zelf conclusies te trekken betreffende de informatieplicht aan de bevolking door objectieve en waarheidsgetrouwe berichtgeving van de onafhankelijke, vrije pers versus al anderhalf jaar de uitgebraakte bagger en drek van de huidige, omgekochte staatsmedia.
  Lees die roddelende rioolpers met waarzeggerij allerhande om te manipuleren door virus-angst dan ook niet meer!

 3. @ Nieuw begin 30-11-2021 7:40 p.m

  Enorm bedankt voor de nieuwe link , met verklaring van zijn vrouw .
  M v g

 4. N.a.v. AngusMcPhart. Die A-lijst is inderdaad cruciaal. Op basis van die status kunnen overheden tot dwangmaatregelen overgaan.
  Maar het is toch duidelijk dat Covid absoluut niet op die lijst thuishoort. Dáár zou een Tweede Kamer staatsrechtelijk bezwaren tegen moeten aantekenen. Maar de kennis ontbreekt er, vermoedelijk.
  Die positie op de A-lijst is vals.
  Tweede leugen: De WHO die heeft besloten dat elke positieve PCR-uitkomst duidt op een besmetting. Zelfs bij mensen die niet ziek zijn.
  Derde leugen: De WHO die bij de definitie van ‘pandemie’, de opvallend hoge mortaliteit heeft weggestreept uit de definitie.
  Bedenk dat 80% van het geld van de WHO afkomstig is van grote bedrijven met belangen.

 5. Bundy schreef:
  30/11/2021 om 4:25 pm
  @ Kikoe 30-11-2021 1:47

  Ben echt geschokt vanwege de door jou doorgegeven link .
  “Ze ” vermoorden dus iedereen die bekendheid heeft of medisch expert is , en de hen onwelgevallige waarheid zegt .
  Wanneer komen ze voor ons ?
  https://www.bitchute.com/video/3qRyTCSeeAac/

  Inderdaad zeer schokkend Bundy!
  En er is nu ook een getuigenis van zijn vrouw op bitchute:

  Wife of Dr. Andreas Noack reports his murder 4 days after VIDEO of nano razors of graphene hydroxide
  ( Vrouw van Dr. Andreas Noack rapporteert zijn MOORD 4 dagen na video over ‘nanoscheermesjes’ van grafeenhydroxide )

  Nederlands ondertiteld:
  https://www.bitchute.com/video/TPZwCxnVVw5W/

 6. Van Ranst krabbelt terug (zie De Telegraaf).
  Hij denkt dat o-mikron terugvalt naar een gewoon griepvirus.
  Worden de ‘narratives’ te snel ontmaskerd nu?

 7. Dear, Xander, could investigate this further? Possible medicine to cure covid patients.

  FINALLY!! !! ️ !! ️ !! ️ !! ️ !! ️ Singapore became the first country in the world to autopsy a corpse.
  FINALLY!! !! ️ !! ️ !! ️ !! ️ !! ️
  Singapore became the first country in the world to perform an autopsy on the corpse with C #O #VI #D -19. After detailed studies revealed that C #O #v #I #d -19 does not exist as a virus, but as a bacterium, which is subject to radiation and causes the death of a person as a result of blood clotting.
  It revealed that C #O #v #I #d -19 disease caused by blood clots in human blood clotting and causes blood clotting in the veins of humans difficulty in breathing; Because the brain, heart and lungs cannot become vomiting, people die quickly.
  To find the cause of the lack of breathing, doctors in Singapore disregarded the W #H #O protocol and performed an autopsy on C #O #VI #D -19.
  After the doctors opened and carefully examined the arms, legs and other parts of the body, they noticed that the blood vessels diluted and filled with blood clots, which prevented blood flow, as well as reduced the flow of oxygen in the body, chall the patient’s death. On learning of this study, the Singapore Ministry of Health immediately changed the C #O #v #I #d -19 treatment protocol and dosage of aspirin so positive patients. They started giving patients 100 mg of aspirin and Imromac. As a result, patients began to recover and their health began to improve. The Singapore Ministry of Health evacuated more than 14,000 patients in one day and sent them home.
  After a period of scientific discovery, doctors in Singapore explained the method of treatment, saying the disease was a global fraud: “It is nothing more than intravascular coagulation (blood clots). Treatment method:
  tablets with antibiotics
  Anti-inflammatory and anticoagulants (aspirin)
  This indicates that the disease can be cured.
  According to other scientists in Singapore, ventilators and the Intensive Care Unit (ICU) were never needed. Protocols for this purpose have already been published in Singapore.
  China already knows this, but it has never published its reports.
  Share this information with your family, neighbors, acquaintances, friends and colleagues. So they get rid of the fear of C #O #v #I #d -19 and understand that this is not a virus, but by a bacterium that has been exposed only to radiation. Only people with very low immunity should be considered. This radiation also causes inflammation and hypoxia. Victims should take Asprin-100 mg and Aronik or 650 mg Paracetamol.
  Source: Ministry of Health Singapore
  Text taken over by Violeta Dumitru

  Vertaal naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

 8. Tsja… De baas over je eigen lijf ben je helaas niet in Nederland.
  Een beroep op de grondwet was zelfs al voor de Corona Spoedwet zinloos!

  De Nederlandse grondwet is een dode letter en wel om twee redenen.
  De eerste is dat het in Nederland rechters VERBODEN is om wetten te toetsen aan de grondwet. Niet dat dat iets uitmaakt, want ze zijn allemaal van D666 of van GroenLinks, maar toch!

  De tweede reden is veel belangrijker. Werkelijk élk artikel dat het individu zou moeten beschermen tegen de overheid, kent een uitzonderingsclausule. Gelooft u mij SVP niet, maar kijk het zelf na. Neem artikel 9:

  1.
  Het recht tot vergadering en betoging wordt erkend, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet kan regels stellen ter bescherming van de gezondheid, in het belang van het verkeer en ter bestrijding of voorkoming van wanordelijkheden.””

  Nog belangrijker, artikel 10, eerste lid:

  1.
  Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer.”

  En dan, als klap op de vuurpijl, het belangrijkste artikel (11):
  “Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.”

  Ziet u?
  Overal worden beperkingen genoemd. En die beperkingen worden gerechtvaardigd middels de Wet Publike Gezondheid (WPG) en natuurlijk het onderworpen zijn aan de WHO waar het gevaarlijke epideniën betreft (Covid staat met een reden op de A-lijst).

  Van de overheid heeft u niets te verwachten. Van de zogenaamd onafhankelijke rechtspraak evenmin en als u denkt beschermd te zijn door de grondwet dan is er voor u geen enkele hoop meer.
  Als u uw grondrechten wilt beschermen, dan zult u dat zelf moeten doen. En dat gaat u niet redden met een protest of een beroep op welke wet dan ook.

 9. Alles wat de reguliere pers/media/regering/parlement/pol.partijen , enz. ( De goeien uitgesloten ) ( Kuipers/appie osterhaus ,betaald door de vaccinproducenten, NPO 1-2-3 met als een baas EEN D 66-ER ) zegt, schrijft , neem het met een hele zak zout !!
  De kans dat je belazerd is levensgroot !!
  ONDERZOEK ALLES !!!

 10. Zo simpel is het dus om een einde te maken aan deze pandemie : slik voldoende vitamine D3, ideaal gezien nog aangevuld met zink en een zinkionofoor zoals (hydroxy)chloroquine, Ivermectine, quercetine of EGCG.

  “COVID-19 Mortality Risk Correlates Inversely with Vitamin D3 Status, and a Mortality Rate Close to Zero Could Theoretically Be Achieved at 50 ng/mL 25(OH)D3: Results of a Systematic Review and Meta-Analysis.”

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8541492/

 11. @ mira 30/11/2021 om 10:01 am .
  Helemaal mee eens.
  Misschien moeten sommigen, waaronder ìk zeker !, eens op de rem trappen.
  Is alleen maar gezond voor jezelf.
  Maar aan de andere kant lees ik ook wel graag hoe anderen denken, want dat houd je scherp.

 12. Ik geloof inmiddels écht dat alle berichtgevingen omtrent de Corona hype zoveel mogelijk vermeden zou moeten worden. Na twee jaar, vol met de meest verschrikkelijke voorspellingen en tegenstrijdige resultaten, is de mens, de mens niet meer. Trek uw plan en laat de stress uw gezondheid niet verder beïnvloeden. Waarschuwingen van de pro’s en contra’s zijn regelmatig omgekeerd evenredig met de werkelijkheid ; zoveel hoofden, zoveel zinnen.
  Zelfs de jaarlijks terugkerende griepgolf is inmiddels qua infectie al verandert. De natuur gaat immers zijn eigen weg, zoekt altijd naar een overlevingsdrang, een wet van Meden en Perzen. Echter …. een kunstmatige correctie van ‘iets’ wat een natuurlijk verschijnsel was is niet meer mogelijk.

 13. Dat de NOS zo schandelijk durft te schrijven dat al die vrouwen met doodgeboren baby’s ongevaccineerd zouden zijn (en later inderdaad wat vager omschrijven als niet volledig gevaxxed) is echt weer tenenkrommend! Er was vorige week ophef bij een ziekenhuis in Vancouver waar juist in 1 week (of 1 dag?!) 13 doodgeboren baby’s te betreuren waren en daar waren de vrouwen juist WEL volledig gevaxxed. De NOS steelt dit verhaal gewoon en draait het nog eens om.

  Mijn vrouw heeft 2 gevaxxde zwangere vriendinnen en 1 ongevaxxde… Ik houdt mijn hart vast voor die eerste 2 vrouwen..

  De media begint ons ook al op AIDS achtige symptomen voor te bereiden door te stellen dat door het loopneusvirus er ineens veel minder op HIV getest wordt waardoor meer mensen AIDS zouden kunnen krijgen. Zolang deze media bestaat en door de schapen als waarheid wordt gezien, kunnen wij hier hoog en laag springen maar gaan we de waarheid nooit zien winnen! Om triest van te worden..

 14. @Daan,
  Ik zal het verder kort houden, maar die zo genoemde Christenen die u noemt is niks Christelijks aan. De meeste echte wedergeboren, bijbelgelovende christenen weten dat die groepen gecontroleerde oppositie zijn of te wel zoals de Bijbel het noemt: wolven in schaapskleren. Als u verder vragen heeft nodig ik u uit op het geloofsforum.

 15. Luister eens naar een verstandige mens. Drink iedere avond een paar Wittekens of Duveltjes daar kunnen die coronavirussen niet goed tegen. Klaar!

 16. Wodarg tot slot: Schade die aan ons immuunsysteem wordt toegebracht door deze injecties, is veel moeilijker te herstellen dan eventuele maatschappelijke schade die we ontvangen van “de maatschappij” (die zo bezorgd over onze gezondheid zegt te zijn).

 17. @ daan 30/11/2021 om 12:14 am
  Aan jouw geschrijf kun je goed zien welke rampen het links-liberale gedachtegoed, de Mammoetwet en de voortdurende taalvernietiging tijdens de afgelopen 50 jaren heeft veroorzaakt.

 18. Waarom kunnen “gevaccineerden” andere mensen alsnog besmetten?
  Omdat de injecties weinig effect hebben op de afweer in de slijmlagen van de bovenste luchtwegen (die goed zijn toegerust om virussen te verslaan die via die weg binnenkomen).
  En virussen van de ademhalingswegen verspreiden zich uiteraard via de ademhaling.
  En juist daar doen de injecties weinig.
  Groeten.

 19. Wat beweer je nu weer, Xander, een hoogleraar in de dogmatiek, laten we wel wezen een direkte afgezant van de lieve Heer om ons te vermanen en Gods giften te verspreiden, heeft niet altijd gelijk?

  Het moet niet gekker worden.

 20. Geen research gedaan ondaks legio signalen, door irrationele angst geregeerd.

  Dat ktijg je als je niet met beide benen op de grond staat.

  Ze hielden hun poot stijf in hen blindheid.

  Wilde een wit voetje halen bij de overheid.

  Geef je de overheid 1 teen nemen ze alle

  “Angst is de manifestatie van Zwakheid.

 21. Ook volgens dr. Wodarg: Perverse prikkel. In Duitsland wordt een voorstel besproken om klinieken 4500 tot 9500 euro extra geven bij elke positieve PCR-test die in het laboratorium wordt aangetoond. Dit Judasgeld kan een stevige prikkel vormen om de cycli bij de PCR-test sterk te verhogen, zodat er gemakkelijk een positieve uitslag uit rolt.
  En dat helpt dan ook om de samenleving weer in een paniekmodus te brengen.

 22. Wodarg wijst nog op het feit dat niet bij alle prikken het mRNA in de bloedvaten terecht komt; traditioneel ook niet. Het is ongeveer 5 tot 10%.
  Maar áls de spike-eiwitten in het bloed komen, kan dat problemen opleveren als propjes en hartproblemen omdat de aangetaste hartcellen dan worden aangevallen door het immuunsysteem. Hoe sterker de bovenarmspieren zijn, hoe groter de kans dat het mRNA in het bloed komt (sporters).
  Het spike-eiwit mRNA kan ook in de lymfevaten terecht komen (blijkt uit dieronderzoek), en kan dan problemen veroorzaken in b.v. lever, milt en eierstokken.
  Wodarg beveelt een boosterprik NIET aan, omdat de risico’s van de injecties toenemen.

 23. Wanneer komt er een tribunaal om alle daders en medeplichtigen te berechten, dit kan en mag niet onbestraft blijven !!!

 24. Een opmerkelijk verhaal van Wodarg (https://www.wodarg.com/; na 39:00 minuut) over een traditioneel vaccin van Valneva (Frans/Oostenrijks). Hier wordt een verzwakt virus gekweekt in bio-reactors (niet op eieren) en vervolgens in het vaccin toegediend. Zo doen traditionele vaccins het ook.
  Maar Wodarg wijst op de hulpstof in dit vaccin: Die bestaat uit nano-deeltjes met CpG nucleotiden. Dat is dus genetische informatie die in onze immuuncellen terecht komt. Hij noemt dit gen-therapie. Dus hier zit de adder onder het gras in de hulpstof.
  Verder zegt hij dat het mogelijk is dat bij vectorvaccins (verzwakte andere virussen zijn drager gemaakt van het corona-spike-eiwit mRNA), die verzwakte virussen alsnog actief kunnen worden in het lichaam. Cellen schijnen de mogelijkheid te hebben veranderingen (reparaties) aan te brengen in zulk verzwakt mRNA.

 25. “Méér ongevaccineerde zwangere vrouwen op de IC”, is het volgende alarmbericht.
  Maar luister je goed naar het nieuwsbericht, heeft men het later over “niet volledig gevaccineerd”.
  Dus misschien hebben ze één injectie genomen, en misschien zelfs twee, maar zitten ze nog in de periode van twee weken waarbij ze tellen als “ongevaccineerd”.
  Dus misschien hebben de injecties die vrouwen beschadigd. Dat hoor je allemaal niet.

  Hier een goed gesprek met dr. Wodarg (https://www.wodarg.com/), die weer waarschuwt voor de injecties en ook wijst op de hulpstoffen waarmee geëxperimenteerd kan worden zonder dat iemand het weet. Normaliter komt het virus via de ademhalingswegen binnen en wordt onze weerstand actief via die route.
  Dat nu dit mRNA in onze arm wordt ingespoten (en dan in het bloed komt) is niet volgens de natuurlijke wijze en kan er de oorzaak van zijn dat ons immuunsysteem verkeerd leert en zelfs schade kan gaan veroorzaken in de strijd tegen de spike-eiwitten.
  Bovendien blijkt nu dat de injecties slecht werken. Dus waarom zou je ze nemen als bij elke extra injectie de risico’s van de injecties steeds groter worden.

 26. Wat laten sommige mensen zich kennen bij deze crisis; en wel in behoorlijk negatieve zin: https://twitter.com/karin_steensel/status/1465010045867937798
  Er wordt gedaan alsof vaccinatie een kwestie van leven of dood is. Wat een vuige en valse voorstelling van zaken. Het virus is géén killervirus, dat is intussen toch volkomen duidelijk.
  Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als vorig jaar: Je was een opa en oma moordenaar als je b.v. een lockdownregel overtrad.
  Nu willen ze van “de ongevaccineerden” weer een soort moordenaars maken. Terwijl alle feiten laten zien dat dit grote nonsens is. Het is géén keuze tussen leven en dood!!
  De operaties die worden uitgesteld, zijn vooral de planbare operaties als nieuwe gewrichten e.d. En die worden uitgesteld om bedden vrij te houden ‘voor het geval dat …’
  Deze manipulatie gaat werkelijk alle perken te buiten.
  Je ziet voor je ogen gebeuren hoe mensen gemakkelijk vervallen tot gevaarlijke griezels als de overheid hen daartoe stimuleert. Zó gemakkelijk vervliegt de moraal, dat dunne laagje beschaving.

 27. Xander

  Even off topic, ene Oma op 27-11 om 4.59 pm vond het nodig om christenen belachelijk te maken door te schrijven, ik citeer ” dat christenen denken dat Jesuke ons persoonlijk gaat redden ” Ik vind dit een zeer onfatsoenlijke opmerking naar mensen toe die hier anders over denken.
  Volgens haar zou deze visie het maatschappelijk debat schaden. ?

  Niet om Xander Nieuws af te katten, maar alle meningen en feiten die hier verkondigd worden zullen niets aan de ellende in deze wereld kunnen veranderen, hooguit is het goed via Xander het hart te luchten.
  Ik krijg trouwens de indruk dat het er bij Xander steeds feller en onvriendelijker aan toe gaat, misschien een afspiegeling van de maatschappij ?

 28. Zouden het de vaccins zelf zijn die de covidschade aanjagen? Lijkt er veel op, doelbewust?

 29. Vreemd dat de Japanse Unit 731 uit WO2 de luchtmacht succesvol de wegrottende benen-bacterie in vijandige rijstvelden kon laten werpen .
  De benen van de getroffen mensen uit dit artikel zijn eigenlijk weggerot , waarom zoekt er geen één arts uit of het hier om dezelfde oorzaak gaat ??
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eenheid_731

 30. Er stond vandaag een best lange interview op Facebook waar Rainer Fuelmich een gesprek had met een Amerikaanse man die het hele Corona bedrog uitlegde aan de hand van de vele frauduleuze patenten van Fauci, Moderne en andere farmaceuten.
  Zelfs Fuelmich was geshockeerd in deze video.
  De film was gepost en ondertiteld door ene “Dutch Danny”.
  Weet iemand waar dit interview nog te zien is? `de video is inmiddels op de reguliere kanalen verwijderd.
  De aangetoonde bewijslast was zo enorm dat dit wel eens voor de ommekeer kan zorgen.

 31. door kristenen zijn we hier op dit punt uitgekomen …. iedereen vergeten wie er opzij stapte in 2002 ??
  iedereen vergeten door wie we bij de eu zijn aangesloten ??
  iedereen vergeten wie er altijd lopen te schreeuwen dat partijen die geen voorstander zijn van onbegrensde immigratie , faschisten zijn ??
  iedereen vergeten wie er als meerderheids groepering aandelen hebben in de big pharma en industrie ??
  iedereen vergeten dat de paus en ook protestantse denominaties nu het quackccin promoten ??
  iedereen vergeten dat kristelijke partijen altijd een groot aandeel kiezers hebben die eigenlijk “van huis uit“ op die partij stemmen en niet vanwege hun standpunten …welke direct na de verkiezingen van tafel worden geveegd trouwens …………
  iedereen vergeten dat nu ook weer de kristelijke partijen pro globalisties zijn ??
  etc
  etc
  etc

 32. Ik denk dat deze mensen nog lang gelukkig leven door hun reddende covid injecties, ze kijken er ook allemaal zo vrolijk bij, zonder injectie was ik dood. Nu heb ik geen benen meer en hoef ik niet meer putjes te scheppen voor geld. Een beetje zoals de meerderheid in mijn dorp zonder werken al dertig jaar lang een uitkering trekt. Hmmmmm ze zullen nog wel denken, misschien is lopen naar de soos 1x per maand voor een uitkering helemaal zo gek nog niet….
  Maar ja ik zeg dingen die je niet mag zeggen, straks ook niet meer denken….
  Thuiswerken, doen ze in dit door met behoudt van uitkering al meer dan 30 jaar…

  Niets te zeggen over de vrijwilligers die bijdragen aan de maatschappij ( met dreigement indien zi niet mee werken hun uitkering verliezen) klinkt net als dat vaccins vrijwillig zijn maar als je het niet doet mag je niet werken of ergens nog naartoe behalve thuis blijven op commando….

  Wie ziet nu niet alle tekenen van Totalirisme van de elite
  aan het gepeupel opgedwongen wordt.

  Wie kent de Rode Khmer nog…..

  Dat duurt niet lang meer in de LAGE landen !

  Gezonde mensen die geen symptomen hebben zijn een gevaar voor gevaccineerde…..
  Hmmmmmm, vorig jaar las ik dit nog; ‘ Als je het niet voor jezelf doet, doe het voor een ander ”
  Nou dat werkte goed, ik heb Covid gehad en milder dan de griep vroeger na 12 dagen weer volledig genezen….. wou dat dat echt zwaar…
  Niemand in mijn omgeving aangestoken dus besmettelijkheid van 0,0000001 plusminus
  Gezonde mensen zijn gevaarlijk, want dan worden gevaccineerde mensen ziek !
  Goed = slecht Slecht = goed….. Waar zagen we dat meer, George Orwell 1884?

  Ooit het boekje Animal Farm eens gelezen ?

  Veel te eng, zal mijn tijd wel duren? Wat dacht je van morgen ?

  Wie deze onzin nog serieus neemt is de lucifer nog niet waard !

 33. Ik ben met Johnson gevaccineerd. Kreeg enkele weken daarna hartklachten. Hetzelfde gevoel bij mijn hart als ik tijdens mijn kindertijd had. Het leek decennia lang overgroeid maar kwam na de vaccinatie terug. En als we Frankrijk en andere landen mogen geloven is deze vieze prik nog maar 3 maanden geldig. De smerige door en door corrupte overheid blijft verder met haar gore tengels van mijn lichaam af. Het is uitgesloten dat ik iedere 3 tot 6 maanden ga vaccineren. Ik vecht me nog liever dood. Laat ze alles maar afpakken, zoals het nu gaat heeft het leven toch geen waarde meer. Ik vertrouw op de cosmos die uiteindelijk iedereen, ook ondergetekende, beloond en bestraft naar zijn werken. Ik stop ook met zorgpremie betalen. We hebben genoeg ingeleverd om deze maffioze lieden hun gang te laten gaan. Ze staan bij mij in het krijt. Het is 1 grote rotzooi. Over de hele linie. Een stagiair die in een tandartsenpraktijk in Amsterdam meeloopt vertelde mij onlangs dat sommige tandartsen opzettelijk tijdens het vullen een stof mee inbrengen waardoor je binnen een paar jaar je tand of kies als gevolg van een ontsteking verliest en aan een duur implantaat moet. De inspectie weet van deze praktijken maar doet niets. De zorg krijgt van mij geen cent meer. We gaan het geld terugclaimen.

 34. Marian,

  tot een zeer brave Nederlander of Turk wakker wordt en er genoeg van heeft en politici of andere manionetten een lesje leert …WIE kan de Turken tegenhouden ??? Zij zijn met miljoenen in Europa…

 35. Beste Vigilant Citizen,

  nog liever broodroof en honger dan het zelfmoord-vaccin !!!

 36. Vandaag sprak ik een kennis die niet tot de wappies behoort. Het onderwerp “vaccineren” en corona kwam ook nog ter sprake de beste man wist wel dat het een spuit was geweest die niets helpt tegen corona of de verspreiding ervan maar had tot mijn stomme verbazing de jab gehaald om door Europa te kunnen reizen. Toen hij ook nog beweerde dat een ongevaccineerde eigenlijk geen recht kan hebben op een ic bed in geval van corona verscheen het schuim op mijn mond bij het aanhoren van deze oeverloze bullshid.
  Sommige mensen weten wel dat ze erg dom zijn geweest maar erkennen het nooit en gaan ook nog voor het derde shot. Dan denk ik het kan niet anders dan dat hij levensmoe is.

 37. Ik ken tot nu toe alleen maar dubbel gevaccineerde mensen die corona oplopen. Familie en 7 mensen een straat verderop waarvan 1 zeer ernstig ziek in het ziekenhuis is opgenomen. En dan zeggen sommigen ook nog: gelukkig zijn we gevaccineerd. m.a.w Anders waren we nog zieker geweest?

 38. A vigilant citizen: De katholieke ziek? Zie: Der Reichtum der Kirche ist Blutgeld

 39. Kijk zo een Henk om 06.00 pm eens dapper doen. Met die gif spuiten in zijn nog niet zieke lijfje…

  We kunnen wel stellen dat we de afstammelingen van de 90 procent idioten, die ooit ook ontkenden dat de aarde rond is, hebben geïdentificeerd.

  Hoe simpel kan je zijn als je experimentele prikken neemt tegen een door de censuur media verzonnen griepje met 99,999999999999999 procent overlevingskans.

  Man man man man. Wat een clowns. Laten we hopen dat het voor de geprikten allemaal mee gaat vallen. Laat ons verder met rust met je angstige gezwam..

 40. Tegen een vaccinatie kan je -tnb- “Nee!” zeggen. Waar echter -hopelijk ook tnb- géén ontkomen aan lijkt te zijn is wat al vele jaren op grote schaal overal gebeurd in de lucht en daarmee ook met het (drink)water, het voedsel en alles wat leeft.
  Hierbij zien we natuurlijk weer dezelfde spelers die aan de touwtjes trekken…

  Heel informatief, maar ten minste(!) net zo SCHOKKEND als de impact van de foute ‘vaccins’ en veel meer dan alleen klimaat controle:

  >> GLOBAL GEOENGINEERING (chemtrails), 2021 – “The Dimming Doc.” (01:57u)

  NL-sub via keuze Instellingen(tandwieltje), Ondertiteling (>), Automatisch vertalen (NL)
  https://www.youtube.com/watch?v=rf78rEAJvhY

  De mensheid ligt wereldwijd onder vuur, heviger dan ooit te voren. Alles moet kapot zo blijkt! Echter, via de nalatige marionetten media en politiek, wordt dit alles unaniem verzwegen, of misleidend gebracht als of het in ons belang is. Ze onderschatten daarbij schromelijk de wakkeren! Wees dus niet als de massa van schaapjes, luister naar klokkenluiders en experts.

 41. “Volgens de christelijke minister van Volksgezondheid”

  Geen wonder dat als je op xandernieuws googled je bij ‘nepnieuws’ waarschuwingen uitkomt. 😉

  Maar even serieus. Deze man is echt geen christen hoor. Het doet echt af aan de geloofwaardigheid van de site. Ik snap wel dat het cynisch bedoeld is maar waarom? Waarom zo onecht, waarom zo zuur? Dit geeft echte christenen onterecht een slechte naam. Is dat de bedoeling dan?

  Zeg het nou maar gewoon zoals het is; de man is een luciferiaan. Een wolf met de schoenen van roodkapje, eh.. Schaapskleren.

 42. Gijsbert
  Schurft is ook een bewezen complicatie van de vaccins evenals de ziekte van Pfeiffer, en leukemie en ga maar door. !
  Vreselijk welke complicaties er al niet kunnen zijn.
  Google maar eens op de websit van EudraVigilance je schrikt je naar en je weet niet wat je ziet.

  En nog het meest verraderlijke is dat het Spike eiwit je natuurlijke immuunsysteem langzamerhand aan tast zodat je op den duur totaal geen weerstand meer hebt tegen welke bacterie of virus of schimmel dan ook.
  Vandaag is er een “ beroemde modeontwerper” in de USA overleden 41 jaar aan een “ zeer zeldzame vorm van kanker “ ja dat is mooi gezegd zeer zeldzame vorm van kanker….. maar ook dit wordt als een complicatie van het vaccin waargenomen. Ook heel veel hier in Nederland.
  Kanker ten gevolge van het vaccin. Met een zeer kort durend ziekbed, zomaar een paar weken.
  Mensen die B.v. Kanker hebben gehad en dit nu redelijk onder controle hebben , worden door het vaccin opeens weer ernstig ziek ( door kanker) omdat het immuunsysteem wat de kanker cellen onder controle houd kapot is door het vaccin.

  Dan staat er in de overlijdens advertentie. Na een kortstondige ziekte. ( tientallen lees ik er iedere dag. )

  De vaccins ZIJN SLUIP MOORDENAARS. Volgens dr Mike Yeadon gaat dit nog 3 tot 5 jaar duren.

  Helaas zullen we er nog veel van horen.
  Vandaag heb ik gelezen dat Dr Reiner Fuellmich nog dit jaar met het “ tribunaal Neurenberg 2.0 “ begint.

  Hij is al een jaar bezig met informatie te verzamelen en is een “ gedegen “ advocaat.
  Bill Gates staat bovenaan zijn lijstje.

  Aan de ene kant ben Ik er blij mee aan de andere kant denk ik dat mensen zo verschrikkelijk bang zijn, nu weer met die nieuwe variant dat ze het niet een zullen of kunnen geloven dat de hele wereld beduveld wordt.
  Letterlijk want dit is satanisch wat er gebeurt.
  Mensen zullen zo verblind zijn van en door al de indoctrinatie dat ze niet meer openstaan voor de waarheid.
  En als dan bovendien je regering ook nog liegt, dan wordt het wel heel moeilijk om de waarheid boven tafel te krijgen.
  We leven in. Een zeer moeilijke tijd en we gaan een hele donkere winter tegemoed.
  Een lichtpuntje vind ik wel dat mensen gaan twijfelen omdat ze beloofd zijn met de prik ben je er van af en dat blijkt nu niet zo te zijn.
  We gaan er weer voor vol in met micoron of hoe hij mag heten. En dat wereld wijd.

  Shalom
  Anna

 43. Een christelijk minister van Volksgezondheid. Wie mag dat volgens u wel zijn dan? Als je naar de ogen ven Hugo de Jonge kijkt, begrijp je dat hij dit niet is. Z’n geeft aan Lady Gaga doet wat anders vermoeden. Het tribunaal wacht op hem.

 44. Volgens MSMedia is de schurft uitgebroken. Ik weet zeker dat dit alleen de leden van de 1e en 2e kamer in Den Haag betreft.
  Hun (af)persconferentie zegt al genoeg.

 45. Marian 29/11/2021 om 4:53 pm.
  Marian, ik begrijp je.
  Dit is precies de bedoeling van de terroristen die ons regeren.
  Ik vernam dat Leefbewustnederland de mensen onder de aandacht wordt gebracht dat wij níet alleen staan. (Doet een gelovige toch al niet.)
  Mocht je meer sombere gevoelens ervaren, je bent zéker niet de enige.
  Schrijf bijvoorbeeld hier op Xandernieuws daarover of ga naar jouw huisarts en laat je begeleiden.
  Horen we nog iets van je❓
  Groetjes van QW.

 46. Ramshoorn 29/11/2021 om 4:15 pm.
  Heb het gelezen.
  De eerste gedachten doen mij denken aan het verhaal van de Storm op het Meer.
  Het is niet passend dat ik hier daarover allerlei gedachten schrijf, maar zoek zelf eens naar de achtergronden.
  Het lijkt mij in ieder geval niet dat jij een slap figuur bent, die een rustig voortkabbelend leventje achter de rug heeft.

  Groetjes van QW.

 47. Fantastisch, mijn dag is weer goed. Is dit net zo’n soort site als de Speld?

 48. Er zal waarschijnlijk een golf aangaande over de mensheid heen komen met veel ellende.

 49. Nu blijkt er ook nog schurft uitgebroken te zijn in Nederland, het zal toch niet in Den Haag zijn? Of Rotterdam of……………vul maar in.

 50. De mens heeft lachend afscheid genomen van de natuur en daarmee van zijn instincten. Nu moet hij het doen met intellect, hetgeen niets anders is dan de moeder van stupiditeit. Daar moet u het maar mee doen. De farmaceuten en de banken zijn er rijk en machtig door geworden. Niet dat dat ik met ze zou willen ruilen; ik heb een samojeed (hond) die vrij is van menselijk mentaal vuil. Zijn levensfilosofie is zo simpel-doeltreffend dat ik hem heb overgenomen. ps. Hij bijt instinctief als een dokter als die hem zou trachten te prikken. Mondkapje en/of of anderhalve meter daar kan je zelfs bij Fikkie niet bij aan komen kakken. Dus geachte…. dit is zijn advies om uw armen, benen en zelfs ’t leven te behouden. Ik ben al over de tachtig en vlot ter been. Bedankt Tycho!

 51. De katholieke kerk is zeer ernstig ziek, ook Bergoglio en vele bisschoppen. Ze leggen niet meer de klemtoon op het vermijden van (zwaar) kwaad. Ze hebben het vooral over een vaag goed doen (“Doe het voor een ander!”) en nog meer over: “Zeker niet oordelen!” In die zin is deze vroeger terecht strenge kerk (ik bedoel: kerk met een strenge leer) veranderd in een verziekt kompas. Dringend tijd dat de bisschoppen van deze christelijke denominatie zich bezinnen en bidden, de koppen bijeensteken en orde op zaken stellen. Christus maant ons geenszins aan een experimentele inefficiënte mRNA-injectie tot ons te nemen in de naam van valse solidariteit. Hij maant ons in de eerste plaats aan de 10 geboden te onderhouden en geen schade toe te brengen aan een ander, maar ook niet aan onszelf. Wij moeten ons lichaam gezond houden en er zorg voor dragen en mogen geen onnodige risico’s nemen. Voor Zijn openbaar optreden trok Jezus zich terug in de woestijn? waar de duivel hem op de proef stelde: “Spring van de muren van de stad en de engelen Gods zullen je opvangen.” Het antwoord van Jezus: “Je zult God niet onnodig op de proef stellen.” Ondertussen spelen onze overheden, zelfs onze kerkelijke overheden, zelf voor Satan. Ze zetten de mensen ertoe aan om voor deze valse vaccins te kiezen en dreigen met broodroof en beloven de mensen dat ze zo allemaal mederedders van de mensheid worden. Maar door voor de tot afgod verheven (en met behulp van abortus gecreëerde) injectie te kiezen, brengen ze een wereldheerschappij onder Satan en zijn vrijmetselaars-trawanten steeds dichterbij.

 52. In ons land zijn de prikjes mogelijk als onderdeel van een fase lll onderzoek. Inmiddels zijn er al ca 500 mensen aan die troep overleden en vele 1.000-en hebben schade. Het zou dus logisch zijn als het onderzoek accuut gestaakt zou worden. Maar nee hoor we blijven doorprikken. Toch te zot voor woorden dat zoiets kan in een zg beschaafd land als dat van ons. Maar ook bij ons trekt Big Pharma aan de touwtjes, dan hoeft de Tweede Slaapkamer niet wakker te worden.
  Deze misdadigers moeten gestopt worden en berecht.

 53. Geen enkel vangnet voor de gedupeerden, ook mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering komt niet over de brug indien ik mee doe aan een medisch experiment. Dit heeft grote gevolgen voor degenen die WÉL overstag gaan.

  Kijk toch uit voor politici en instanties: “Luister niet naar wat ze zeggen maar kijk naar wat ze DOEN!”.

 54. Gewoon niet zeuren en doorprikken zou Hugo zeggen . . . .
  Waar ik me nog steeds elke dag over verbijster is hoe makkelijk mensen te manipuleren zijn.
  Nu snap ik wel waarom er vaak in gezinnen gezegd werd dat ze liever niet wilde praten over WOII
  Niet alleen omdat het heftig was voor velen maar volgens mij ook uit pure Schaamte, omdat ze niet door hadden hoe ze misleid werden en of het wel door hadden maar de andere kant op keken. . . . .

 55. Hoor net van mijn zoon dat een vriend die bij defensie werkt zelfmoord heeft gepleegd. Zeer zeker door alle toestanden. Soms voelt het alsof ik ook langzaam leeg loop.

  Net de laatste podcast geluisterd van een oorlog reeds verloren, het voelt voor mij ook als alles gaan verliezen door machthebbers die ons vernederen en vierkant uitlachen.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZdV5a36O4EM

Comments are closed.