Israël oefende twee weken vóór zogenaamde ontdekking op uitbraak Omicron mutatie

—————————————————————————————————————————————–

Columbia University: ‘Wat vreemd, Afrika (minder dan 6% geïnjecteerd) heeft niet de vaccins en middelen zoals Europa en de VS, maar doet het op de één of andere manier toch beter’ – Zuid Afrika: ‘Omicron is storm in glas water; enkel zeer, zeer milde gevallen’

—————————————————————————————————————————————–

Een nieuwe ronde doodsangst zaaien met een zogenaamde corona mutatie is begonnen om de ‘Great Reset’ staatsgreep naar een tirannieke Agenda-2030 klimaat-vaccinatiedictatuur te voltooien. Nu steeds meer mensen zich bewust beginnen te worden dat ze met niet aflatende mediapropaganda worden bedrogen en voorgelogen, en dat het in werkelijkheid helemaal niet om hun gezondheid en veiligheid gaat, is het duidelijk dat de globalistische machthebbers zijn begonnen een serie mokerslagen uit te delen die ons er definitief onder moeten krijgen. De enige echte pandemie, namelijk een pandemie van angst en misleiding, wordt sinds enkele dagen nieuwe voeding gegeven met de veronderstelde Omicron mutatie. Maar hoe geloofwaardig is dit, nu blijkt dat Israël er al twee weken vóór de ‘ontdekking’ een simulatie mee uitvoerde?

Zowel Pfizer als Israëlische officials hebben al enige tijd geleden erkend dat de Joodse staat één groot testlaboratorium is. Zo moeten de Israëliërs zich inmiddels met boostershot 4 laten injecteren als ze willen dat hun vaxpas geldig blijft en niet getroffen willen worden door dezelfde fascistische Apartheid maatregelen waarmee de ongevaccineerden deels uit de samenleving zijn gestoten.

Pandemie ‘overwonnen’?

Overigens blijkt ook shot 4 niet te werken, en wordt nu al gesproken over nummer 5. (Als u nog steeds denkt dat dit niet ook in Nederland gepland staat: de EU heeft eerder dit jaar voor iedere inwoner 6 boostershots besteld. En daar zal het naar verwachting niet bij blijven.). Desondanks beweerde premier Naftali Bennett dat Israël de Delta variant zonder lockdown heeft weten te bedwingen, ‘en de pandemie overwonnen kan worden.’

Overwonnen? De bekende mainstream krant Jerusalem Post berichtte onlangs dat de overheid op 11 november een simulatie heeft uitgevoerd met de uitbraak van een zogenaamde nieuwe dodelijke variant, die tijdens deze virtuele oefening ‘Omega’ werd genoemd. De krant schreef letterlijk over ‘de volgende golf van de pandemie’. Kortom: die was toen wel degelijk al bekend, al zeker – al gepland.

Premier Naftali Bennett had het over een ‘ongekende gebeurtenis, niet alleen op Israëlische schaal, maar op wereldschaal. We voeren een ‘war game’ oefening uit om ons voor te bereiden op een nieuwe variant die nog niet eens bestaat.’ Deze ‘Omega Exercise’ werd dus letterlijk een ‘war game’ genoemd. Het was een simulatie waarbij er geen fysieke onderdelen (zoals zorgpersoneel, militairen, materieel etc.) werden ingezet, maar wel werd geoefend op ‘massale ziekenhuisopnames en schoolsluitingen’.

Afrika ‘mysterieus’ niet getroffen door Covid

Zelfs het persbureau AP schreef deze week dat er in Afrika ‘iets mysterieus’ aan de hand is waar wetenschappers hun hoofd over zouden breken: ‘Afrika heeft niet de vaccins en middelen zoals in Europa en de VS om tegen Covid-19 te vechten, maar op de één of andere wijze lijken ze het toch beter te doen,’ aldus de voorzitter van de tak wereldgezondheid van de Columbia Universiteit. Van alle doemvoorspellingen van de WHO (Bill Gates) dat Afrika één groot Covid slagveld zou worden, is helemaal niets uitgekomen – integendeel.

De nieuwe plandemie fase ‘moest’ daarom natuurlijk beginnen in Afrika, dat zowel de laagste vaccinatiegraad (minder dan 6%) als het laagste aantal slachtoffers heeft. Dat ondergraaft het valse narratief dat met extreme maatregelen zoals lockdowns, mondkapjes en social distancing ‘corona onder controle’ kan worden gekregen.

Uit tal van wetenschappelijke- en real life studies is zonneklaar gebleken dat die maatregelen geen enkel positief effect hebben, maar juist zeer schadelijk voor de samenleving, economie en volksgezondheid zijn. Die studies werden en worden echter nog steeds genegeerd.

‘Storm in glas water’

In Afrika zelf maakt men zich geen zorgen over Omicron. Dr. Angelique Coetzee, zeg maar de Zuid Afrikaanse Jaap van Dissel, noemt de paniek ‘een storm in een glas water’, en zegt dat er tot nu toe enkel ‘zeer, zeer milde gevallen’ van de variant zijn geconstateerd.

Ook minister van Gezondheid Joe Phaala zei dat de mainstream media er veel meer van maken dan het in werkelijkheid is. Zelfs de notoire ‘vampierinktvis’ megabank Goldman Sachs denkt dat het ‘onwaarschijnlijk is dat deze mutatie kwaadaardiger is,’ en ziet geen reden om maatregelen te nemen.

De te verwachten media onzin

Op Off-Guardian.org werd alvast een ‘gids’ geplaatst van alle onzin die de Westerse media en politici ons de komende weken zullen proberen te verkopen: Omicron muteert veel sneller dan Delta, is extreem besmettelijk, extreem gevaarlijk, mogelijk zeer dodelijk, kan ook gevaccineerden treffen, en maken nieuwe injecties noodzakelijk omdat zowel de natuurlijke als ‘vaccin’ immuniteit door deze mutatie wordt ondermijnd (inderdaad – de door de Covid injecties reeds beschadigde immuniteit van vaxxers).

De ‘gids’ vergeet overigens te wijzen op de meest kwaadaardige propaganda die steeds verder zal worden opgevoerd, namelijk dat het de ongevaccineerden zijn die de ‘verlossing’ van de pandemie en de strenge maatregelen tegenhouden, en daarom ‘voor het algemene belang’ permanent volledig uit de samenleving moeten worden gestoten.

Geen nood, we hebben nieuwe experimentele pillen!

Maar voor de overigen geen nood: Pfizer en Merck werken aan nieuwe Covid pillen die al met veel tamtam zijn aangekondigd. Pfizer heeft tevens gezegd dat een ‘vaccin’ tegen Omicron 100 dagen op zich kan laten wachten.

Het voorspelbare scenario? Er wordt een ‘noodsituatie’ uitgeroepen waarmee deze nauwelijks geteste pillen ‘noodtoestemming’ krijgen om massaal te worden verstrekt. Inderdaad: net als met de huidige Covid injecties het geval is. Oftewel: het volk wordt gewoon weer aan een nieuw medisch experiment blootgesteld. Mogelijk wordt dit al in december gedaan, onder het voorwendsel ‘om kerstmis te redden’.

‘Je wilt toch niet dat de kinderen doodgaan?’

Terug naar Israël, dat nu wordt afgesloten voor buitenlanders: hoe konden autoriteiten op voorhand weten dat kinderen ‘kwetsbaarder’ zouden zijn voor deze ‘nog onbekende variant’? Wel, dat ‘wist’ men omdat men een argument in handen wilde hebben om uiteindelijk alle kinderen van alle leeftijden te injecteren. Inmiddels worden ook in Israël kinderen vanaf 5 jaar aangevallen met de Covid-19 genmanipulatie biowapens. (1)

Het is dus wachten op de eerste kindervaxdoden, die in de Israëlische en Westerse media natuurlijk breed zullen worden uitgemeten als Covid / Omicron slachtoffers, en zullen worden aangegrepen om het volk over te halen een algehele vaccinatieplicht te accepteren en zelfs te eisen. Eerst was het ‘je wilt toch niet dat je oma en opa doodgaan?’ Nu wordt het ‘Je wilt toch niet dat de kinderen doodgaan?’

Vermoedelijk zullen velen zwichten voor deze valse emo-terreurpropaganda, waarmee de haat tegen ongevaccineerden dermate zal worden opgevoerd, dat het wachten is op de eersten die fysiek zullen worden aangevallen, verwond en vermoord. Daar wacht de overheid op, want dat kan dan worden aangegrepen om de ongevaccineerden ‘voor hun eigen bescherming’ in afgesloten kampen te plaatsen.

Daarmee zullen ook hier concentratiekampen een feit zijn.

Dark Winter

Vorig jaar bleek er niet of nauwelijks sprake van oversterfte, en zeker niet erger dan een normale griepgolf. Nu is de oversterfte ECHT, en beginnen overal mensen (nu ook jongeren en topsporters) NA de start van de injecteringscampagne letterlijk om te vallen.

Zelfs Bill Gates gaf onlangs toe dat de ‘vaccins’ niet hebben gewerkt. Met het opvoeren van de Omicron variant wordt feitelijk erkend dat alle genomen corona maatregelen om ‘Covid’ in te dammen, waarmee onze samenleving enorme schade werd toegebracht, volkomen nutteloos zijn geweest. Desondanks worden veel van deze maatregelen gewoon weer ingevoerd, en dat komt omdat er van meet af aan maar één doel was: iedereen injecteren, hetzij goedschiks, hetzij kwaadschiks, ongeacht de kosten.

Mits mensen nu niet onmiddellijk massaal wakker worden en in opstand komen, zou het wel eens een zeer heftige ‘Dark Winter’ kunnen worden nu opnieuw tal van mensen en zelfs kinderen worden geofferd op het altaar van de vaccinatie afgoden, en degenen die weigeren in snel toenemende mate als ‘ketters’ worden gedemoniseerd, met de bedoeling om hen straks allemaal op te ruimen.

Winnen?

Ik weet dat veel vrije media graag met een positieve ‘wij gaan winnen’ boodschap eindigen. Prima, maar mijn indruk is echter dat bij de meesten het besef nog niet echt is doorgedrongen dat we in 1939-1940 leven, en er vóór het ‘wij gaan winnen’ – wat toen absoluut niet zeker was – vele tientallen miljoenen doden moesten vallen en er zeer diepe wonden in nabestaanden en overlevenden werden geslagen.

Als u ‘wij gaan winnen’ vertaalt met ‘dan gaan we rustig op de bank zitten afwachten tot het zover is’, dan kunt u vergeten dat er ook maar iets zal veranderen aan de komende afschuwelijke periode, die alle ellende van die oorlog volledig in de schaduw dreigt te stellen.

De deur staat nog op een flinterdun kiertje, maar kan door de overheid op ieder moment keihard worden dichtgeslagen. Nog even wachten, nog even hopen, nog even ‘laten we allemaal vooral lief blijven doen, positief blijven, verbinding zoeken en niemand voor het hoofd stoten’ – en de vijand, een woest brullend globalistisch monster zonder enig geweten en mededogen, verslindt ons allemaal. En geen protestdemonstratie, hoe goed bedoeld en noodzakelijk ook, zal dat kunnen voorkomen.

Wat mij vooral frustreert dat dit voorkomen had kunnen worden, nota bene zonder geweld. Een massaal, vasthoudend en vreedzaam NEE was voldoende geweest. Maar klaarblijkelijk is de wil om vrij te leven en de moed om daarvoor te strijden verdwenen uit deze ultrasoftgepamperde samenleving, die niet doorheeft dat ze daardoor stervende is. Zie deze harde realiteit eindelijk onder ogen en DOE iets, of accepteer dat we zonder noemenswaardige weerstand met volle kracht – en ik herhaal: van A tot Z gepland en gewild – de afgrond in zullen worden gestort.

Het is niet wat u wilt lezen. Maar kan het, met een schuin oog op de vele drama’s in de afgelopen 100+ jaar met honderden miljoenen slachtoffers, misschien wel de waarheid zijn?

 

Xander


(1) Health Impact News
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.:


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

74

 1. Voorganger J.D. Farag uit Hawaii, die iedere zondagmorgen prophetic updates geeft over o.a. eindtijd, waarschuwingen over vaccinaties, vaccins etc. etc. sinds begin 2020, heeft de laatste twee zondagen over Omicron gedeeld. Hij heeft research gedaan en ontdekt, dat er in 1963 een film gemaakt is met deze naam. Een Italiaanse film met Engelse subtitels. En ja, waar gaat dat dan wel niet over ???
  Over een alien, die het lichaam van een mens wil overnemen, omdat hij zo graag wil leren over onze planeet, zodat zijn ras het kan gaan overnemen.
  Ook komt er o.a. een zin in de film voor, dat wie volhardt om hierover te blijven nadenken en mee bezig te zijn, gestraft zal worden met onthoofding! Ja, ja….. (zie in Openbaringen)

  In 1999 is er een video game met dezelfde naam uitgebracht met Halloween “Omikron, the nomad soul” met David Bowie erin. Zijn muziek zit er ook in verwerkt. Het gaat over demonen, die gevangen zitten en jij als video game speler moet ze gaan bevrijden, zodat ze inwoning kunnen maken in de lichamen van mensen.

  Ik geef de link van pastor Farag door:

  http://www.jdfarag.org
  en kies dan “prophesy vids”

  Afgelopen zondag, 5 dec. sprak hij na 1 uur delen over de topic Omicron/Omikron (alles natuurlijk in het Engels).

  Maar ene meneer BRAMDS, een Nederlander denk ik, ondertitelt zijn prophetic updates tegenwoordig in het Nederlands!!! Twee of drie dagen later en zet de video (op 5/12 ingekorte versie) weer online op de site rumble.com

  De link :

  https://rumble.com/vqfmvs-jd-farag-pulling-the-strings-bible-prophecy-update-dutch-subtitle-05-12-202.html

  Vanmorgen kon je nog “bramds” intypen in google zoekvenster, waarna je de diverse video’s van J.D. Farag kon aanklikken met Nederlandse ondertiteling. Maar het lijkt erop dat Google de site met deze naam weggehaald heeft… Ik kom deze niet meer tegen nu!

  Toch vreemd, nietwaar: Omicron/Omikron heeft hier niets met vaccinaties te maken, maar toch…… Zoals in de dagen van Noach (en de reddingsark?) komen dichterbij!

  Groet & zegen. We kunnen enkel op God vertrouwen hoe de toekomst uitpakt!
  Maar – weet – God is altijd heel dichtbij zijn trouwe gelovigen!

  Meerta

 2. Psycho-bio-oorlogsvoering – Omicron-hysterie is een virus van de geest zonder basis in de fysieke realiteit

  Mike Adams van naturalnews.com

  https://www.naturalnews.com/2021-11-29-psycho-bio-warfare-omicron-hysteria-is-a-virus-of-the-mind.html

  De vreselijk klinkende “Omicron”-variant is het laatste hoofdstuk in de globalistische psycho-bio-oorlogvoering-aanval op de mensheid. Het ‘psycho’-gedeelte verwijst naar het psychologische terrorisme dat wordt veroorzaakt door de medeplichtige media en de pogingen om iedereen tot wijdverbreide angst te drijven. Het “bio”-wapen is het vaccin zelf, dat vanaf het begin werd ontwikkeld als een biowapen voor ontvolking, ontworpen om in het volgende decennium massale dodelijke slachtoffers te maken (van kanker, auto-immuunziekten, cardiovasculaire aandoeningen, enz.).

  Deze nieuwe vorm van oorlogvoering vereist met name geen echte kinetische wapens uit de echte wereld. De hele psychologische terrorismecampagne speelt zich puur af in de hoofden van de beoogde slachtoffers.

  We leven allemaal door een psycho-bio-oorlogsaanval op de mensheid, waar angst onze ergste vijand is, en angst is wat er tegen de mensheid wordt ingezet om mensen te overtuigen zelfmoord te plegen door vaccins.

  Lees hier de volledige details in het hoofdartikel en de podcast van vandaag:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-29-psycho-bio-warfare-omicron-hysteria-is-a-virus-of-the-mind.html

 3. Please make this front page artice:

  Shocking! Vaccines contain nano-rhinestones, which cut blood vessels and cause death.

  German police beat the doctor to death at home 4 days after the doctor posted a video explaining the cause of the sudden collapse and death of the vaccine. After a Spanish doctor’s study proving that vaccines are graphene oxide, the doctor of chemistry – being an experet in carbon – announced his theory to the world and was murdered 4 days later. His statement is apparently so true that it threatens the covid Holocaust.

  Theory: Graphene oxide forms nano-sized razors that toxicologists cannot find in tests. Small blades do not appear in the analyzes. mRNA – is a fake cover for the real weapon of murder – an invisible razor that cuts the walls of blood vessels from the inside and causes death. This explains why healthy athletes die suddenly after the vaccine. The faster the blood flows, the better the razor blades. Graphene razors are synthetic and cannot be biodegraded. They will circulate in the blood for life until a person dies. For those who have a syringe hit a vein, they die almost immediately. For those who are intramuscularly, the blades reach the blood vessels more slowly. But everyone vaccinated will die in the coming years, the doctor says. The doctor accuses the Austrian government of insulting the masses and says that any doctor who continues to be vaccinated after this information is publicly available will become a killer. A mandatory vaccine has been announced in Austria without exception – and the doctor compares it to Hitler, who wants to kill the entire Austrian population.

  Video with english subtitles
  https://www.bitchute.com/video/3qRyTCSeeAac/

  Vertaal naar Nederlands. Mod.

 4. Meer dan een jaar lang heeft u opgeroepen tot vreedzaam verzet. Vreedzaam, omdat gewelddadig verzet onherroepelijk tot zware onderdrukking zou leiden.
  Ik ben het al die tijd volmondig eens met u geweest.

  Talloze manifestaties heb ik bezocht. Heb uren vastgestaan op de Leidsekade, ijskoud waren we en tot op het bot doorweekt door de niet aflatende stromen water uit de waterkanonnen. Dat was tijdens een geheel geweldloos (door ons dan) protest op het Museumplein in Amsterdam.

  Het probleem is dat de overheid volstrekt ongevoelig is voor vreedzame protesten. De protesten waar het er harder aan toegaat, en steeds meer mensen willen ook hardere acties, worden door de MSM ge-framed als binnenlands terrorisme. Neem Rotterdam: daar ging het echt hard en zijn de eerste doden door politiegeweld (feitelijk EuroGendFor troepen, maar okay) te betreuren. De media kwamen superlatieven tekort om het “geweld” van de demonstranten af te keuren en lieten het politiegeweld ongemeld. Niet alleen het politiegeweld echter!
  Wat u ook nergens heeft kunnen lezen is dat er NIET EEN (!!) winkelruit is gesneuveld, laat staan dat er geplunderd werd.

  Er werd op sociale media (Telegram voornamelijk) opgeroepen om de winkeliers te ontzien. Die hebben immers net als wij enorm te lijden onder de Corona-hoax. En zo geschiedde. Alleen leest niemand erover en heeft geen enkele “journalist” de moeite genomen om hier eens in te duiklen. Sterker: het is ze niet eens opgevallen, terwijl het toch uitzonderlijk was.
  Neem de BLM-rellen: hele winkelcentra werden geplunderd en vele winkels vielen ten prooi aan de vlammen. Daar werd wel over geschreven (op bescheiden schaal, want je moet wel blijven deugen en het ging immers om BLM).

  De tijd van vreedzaam protesteren is bijna voorbij. Straks komt er hier een vaccinatieplicht, zoals die in Oostenrijk en Griekenland al is. Duitsland is ook vóór verplicht prikken, dus ga er maar vanuit dat op 12 december (de volgende persco) wordt aangekondigd dat dat ook hier gaat spelen.

  Dat is het punt waarop vreedzaam verzet en burgerlijke ongehoorzaamheid volkomen zinloos zijn geworden. Dat is het moment waarop u zult moeten kiezen tussen slaafsheid of daadwerkelijk verzet.
  Bedenk echter dat élke revolutie waarbij 15% van de bevolking (15-65 jaar) bereid was de wapens op te nemen geslaagd is. Indien politie of leger zich bij de bevolking aansluit is 10% al voldoende. Ik heb geen enkel vertrouwen in het politieapparaat, maar in het leger is het gemor veelvuldig te horen. Ik reken echter niet op hen en zal er derhalve alles aan doen om te zorgen dat wij die 15% zullen halen. Helaas heeft het Nederlandse volk een track record dat niet bijster veel hoop biedt.

  Voor mij en mijn naasten geldt echter “Liever dood dan slaaf”.
  Ik hoop dat velen er net zo over denken.

 5. Corona is niets dan één ongekende wereldwijde zwendel, die bezig is de totale mensheid in het verderf te storten. Doet mij erg denken aan Openbaring 9.
  Zie hier de zwendel in de VS en de rol van Trump in het Covid-schandaal.
  https://youtu.be/VE75wOr1haI

  3 minuten, laatste helft ondertiteld.

 6. Tien Omicron-voorspellingen voor 2022… ze proberen nu alles

  Mike naturalnews.com Adams:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html

  De ommicron “variant” mediahysterie is pure fictie. Het is niets anders dan een Orwelliaanse psychologische terrorismeoperatie in 1984-stijl die is opgezet om de wereldbevolking tot slaaf te maken en gehoorzaam te houden terwijl terroristische regeringen hun wereldwijde ontvolkings-/genocideprogramma’s uitvoeren.

  Het kwade genie van dit verhaal is dat er geen enkel bewijs voor nodig is. Aangezien niemand echt een “variant” kan zien — en aangezien er nergens ter wereld geïsoleerde virale monsters van omicron bestaan ​​voor bevestiging van laboratoriumtests — implanteert een gecoördineerde massamediahysteriecampagne het menselijk bewustzijn gewoon met de illusie van omicron, vergezeld van extreme angst .

  Ik heb 10 voorspellingen gedaan van wat de anti-menselijke globalisten proberen te doen met de Omicron-variant, om ons allemaal in verplichte vaccins, covid-concentratiekampen en pistoolmedicijnen te duwen. Komen ze er mee weg? We hopen van niet, maar ze proberen het zeker.

  Het volledige verhaal en de podcastdetails hier:
  https://www.naturalnews.com/2021-11-27-ten-omicron-variant-predictions-for-2022-authoritarian-playbook.html

 7. Zie mijn post op het vorige stuk 29/11 18.15 PM )

  Daar geloof ik in, ik denk dat dat gaat gebeuren omdat de Bijbel het zegt en ik geloof dat we in die tijd leven ( als iem. een andere mening heeft, laat horen maar KOM NIET met prietpraat , kom met duidelijke argumenten )
  Wat ik met Moderator eens ben is : neen, rustig op de bank zitten/rustige tijden , neen dat is def. over dat komt nooit meer terug ( op deze wereld )

 8. Nieuwsbericht op de radio. We krijgen het aantal mensen te horen die positief getest schijnen te zijn met omicron: enkele tientallen. Daarna horen we een rijtje landen waar deze ‘gevallen’ gevonden zijn. En dan eindigt het bericht met de opmerking dat de mensen slechts milde klachten hebben (zo eerlijk is het bericht nog wel).
  Kijk je met enige afstand naar zo’n nieuwsbericht, dan moet je concluderen: Het gaat in feite dus nergens over. Maar het komt tegenwoordig over alsof er een ramp in aantocht is.
  Hysterie is het kenmerk geworden van deze tijd (over racisme, gender, inclusiviteit, klimaat, corona, anti-kolonialisme enz.).

 9. Pssstttt….
  Dit is geheim.
  Jullie mogen dit niet weten, dus lees het níet!
  Het gaat over een uit de handel genomen streng verboden middel, zoiets als dynamiet.
  Maar toch is dit dynamiet iets waarvoor jouw huisarts ernstig wordt bedreigd (hij handelt volgens onze lieve regeerders namelijk in hoog explosief dynamiet) en jouw apotheker als plofmiddelenhandelaar aangezet wordt tot verraad, zoals bij de vroegere NSB.
  (Verrek nu ga ik te ver.)
  En als je dat dyna… ehhhh middel gebruikt, hopen ze in Brussel en nog meer in Den Haag dat je de pijp uit gaat.
  Pssstttt… vertel het dus niet verder.
  Hier de link, maar nogmaals: houdt het strikt geheim en doe alsof je gek bent.
  (Ik ben een beetje gek dus ik val onder de uitsluitingsgronden van het Wetboek der Idioten):

  https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/

  (Weet je wat ik soms wel eens denk?
  Precies.
  Datgene wat jij voelt.
  Maar daarom ben ik ook een beetje gek.)

 10. N.a.v. @Jochem over de Berliner Zeitung. Die krant noemt dus een hele reeks aan opvallend vaak optredende hartproblemen bij voetballers. Vervolgens beschrijft de krant wat voor hartproblemen er zoal kunnen zijn. Maar er wordt geen enkel verband gelegd met de injecties!
  Men noemt het virus als mogelijke oorzaak.
  Waar deskundigen een bijwerking van de injecties zien, leggen anderen de oorzaak bij ‘het virus’.
  Dat is de verwarring van nu: Zijn de mensen ziek vanwege corona of zijn ze ziek vanwege de injecties?

  Voordat Kary Mullis (https://nl.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis) de PCR had uitgevonden, hadden we zeer waarschijnlijk nooit dit virusmateriaal gevonden en zou de mensen nauwelijks iets bijzonders zijn opgevallen.
  Het misbruik van de PCR-test brengt ons nu die wereldwijde paniek.
  Mullis kreeg de Nobelprijs voor zijn uitvinding, die diende als extra hulpmiddel bij onderzoek naar patiënten en NOOIT bedoeld was om mensen die niet ziek zijn, te gaan testen op de aanwezigheid van virusmateriaal.
  Zijn opvattingen over klimaatverandering zijn ook interessant; hij geloofde niet in de wereldwijde klimaatpaniek.

 11. @QW. Dank voor uw reactie. Maar een schip verlaten en in een reddingsboot stappen tijdens een Orkaan midden op de Atlantic dat is een Mission Impossible. We konden zelfs niet aan dek komen. Alle Patrijspoorten werden verzegeld met ijzeren kleppen en alle deuren werden verzegeld met stalen waterdichte deuren zodat het water en de wind buiten bleven.

  Alleen…Door de schroef-astunnel van het schip konden we ons van het middenschip verplaatsen naar het achterschip.

  Gegeten werd er nauwelijks, veel zeezieken, koks konden zich nauwelijks staande houden bij de fornuizen. Wat een opluchting toen de storm afzwakte en het schip weer op koers konden brengen.

  Ik ben een keer op een bloedhete dag bijna verdronken in de haven van Ceylon toen ik met een paar matrozen de baai wilde over zwemmen. De Kapitein had ons nog gewaarschuwd: Mannen, hier niet zwemmen want er zijn haaien en zeeslangen gesignaleerd. Hij was nauwelijks weg of we hingen overmoedig de touwladder buiten boord om weer naar boven te kunnen klauteren wanneer we gezwommen hadden.

  We doken het water in en zwommen in heerlijk verkoelend water richting overkant.

  Maar…halverwege dacht ik aan de woorden van de Kap. en werd ineens bang voor die beesten die hij noemde, tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog eens een slok water binnen en verslikte me…hoesten en naar lucht happen, werd Zeer Benauwd en Angstig, mijn maten zwommen rustig verder. Ik ben gelovig opgevoed en toen in mijn uiterste nood riep ik de Naam des Heren aan:

  Here Jezus, [!!!] Redt me, ik deed tegelijker tijd een belofte: Als u mij Redt zal mijn leven voortaan aan Uw dienst gewijd zijn. Een wonder…Ik werd rustig, mijn kracht keerde terug en ik bereikte veilig de overkant. Mijn maten vertelde ik niets van wat ik zoeven meegemaakt had.

  Ging ik nu ineens de Bijbel lezen? Nee, er was niemand aan boord in deze 6 maanden die als een gelovige leefde. Ik vergat mijn belofte…totdat…mijn ouders op vakantie gingen en voordat zij de deur uitgingen mijn vader nog even naar mij toekwam met een foldertje waarop een uitnodiging stond voor een Chr. Samenkomst. Ik bedankte hem en de volgende dag pakte ik die uitnodiging nog eens en las hem door.

  Zou ik gaan? Waarom niet. Ik ging en die avond veranderde voorgoed mijn leven tot op deze dag. Ik koos voor Jezus, de Zoon van God die mijn leven gered had in Ceylon.

  We zijn gered om te redden vertelde de Predikant mij. Heb daarna zelfs op de pleinen in winkelcentra het evangelie verkondigd in Woord en Zang. Ben 4 jaar theologie gaan studeren Preekte in de kerk en Songs of Praise avonden, werd later Evangelist op zeeschepen en bezocht ook vele internationale vrachtrijders op de grote parkeerplaatsen, speelde orgel in de zeemanshuizen, ziekenhuis, verzorgingshuizen. enz.

  Pas in Israël [4x geweest] heb ik de Bijbel door Joodse ogen leren lezen. Immers….De Bijbel is van kaft tot kaft een Joods Boek. Ik heb een jaar Hebreeuws gestudeerd en leerde daar vele Hebreeuwse liedjes die ik nu nog speel op orgel en piano.

  Jezus werd toen Jeshua voor mij, zijn echte Hebreeuwse Naam. Je zou het nu niet zeggen met die afvallige Knesset in Jeruzalem maar Israël wordt in de toekomst, met Jeshua de Zoon van JHWH het belangrijkste volk/natie op aarde volgens Zachariah 14 en Openbaring 19.

  Beste Tom, We missen je op dit forum. Roep net als ik eertijds deed, in Ceylon, de Naam des Heren aan en vertel ons straks hier weer, wat je daarna meemaakte. We hebben een gouden toekomst. Psalm 18. Vrees Niet!!!

  Maar daarover meer op het Geloofsforum. Shalom. Ramshoorn.

 12. Het kwam met het vliegtuig? Als alleen de jabbed en gecheckte mogen reizen met hun medische paspoort / kaart, qr-code op hun handy en tests etc… (knipoog)

  Hoe veilig is dat biertje in een café na 8-uur in vergelijking met het openbaar vervoer na 8-uur? Of in dit geval het vliegtuig? Is er een tijds sensitive pandemie gaande en hoe serveer je dat biertje en maaltijden in een vliegtuig (Nederlands grondgebied) dat opsteeg na 8-uur Nederlandse tijd?

  Een grote zwendel en bedrog van een stelletje socialisten diens belang is de genocide groene de-populatie agenda van de VN en de ‘reset’ van Rutte’s beste vriend, Klaus ‘WEF’ Schwab.

 13. Kennen jullie de 10 delige documentaire “Europe the Last battle” op Bitchute?
  Feit of fictie.

 14. Ik vraag mij af na hoeveel boostershots en vaccinatiedoden de ogen eindelijk zullen opengaan van iedereen?
  Het behoeft toch geen uitleg meer als na 2 prikken je cst opeens niet meer geldig zou zijn tenzij je een derde prik laat zetten?
  Dan gaat het toch om chantage om je nogmaals te dwingen om te prikken en niet om je gezondheid?
  Hoe dikwijls moeten ze dat bedrog nog herhalen voor het doordringt?!!

 15. @ joost, joost! 29/11/2021 om 10:46 am
  Dan zal Opa met de Bijbel in de hand zijn kleinkinderen wel goed inprenten hoe hij over Duitsers denkt.
  Niet?

 16. @Ramshoorn: Vergeet nooit de menselijke stupiditeit de wereld draait niet om jou, dit wist de apostel Paulus al. We zitten met z’n alle op een boot op planeet aarde, het probleem is er is geen reddingsboot, de enige ontsnapping en ik spreek hier niet over geloof, is het zoeken naar een andere planeet ergens in het universum, en daar is de mens volop mee bezig. Je moet ook blind zijn om te kunnen zien dat de wereld evolueert naar één beschaving met Engels als wereldtaal. juist zoals in Paulus dagen het Koine Grieks tweede taal was. Dus wil de mens zich verenigen dan moet hij taal en cultuur kiezen, want taal is cultuur. Shalom

 17. Zelfs het persbureau AP schreef deze week dat er in Afrika ‘iets mysterieus’ aan de hand is waar wetenschappers hun hoofd over zouden breken: ‘Afrika heeft niet de vaccins en middelen zoals in Europa en de VS om tegen Covid-19 te vechten, maar op de één of andere wijze lijken ze het toch beter te doen,’ aldus de voorzitter van de tak wereldgezondheid van de Columbia Universiteit.

  Het artikel geeft aan dat:
  De gemiddelde leeftijd in Afrika is 20 jaar. In Europa is de gemiddelde leeftijd 43 jaar. Daarnaast komen mensen in Afrika ook vaker in aanraking met andere ziektes zoals Ebola of Malaria waardoor hun immuunsysteem wellicht extra getraind wordt. Dit zijn factoren die wellicht een grote impact hebben.

  Persoonlijk denk ik dat de LEVENSVERWACHTING van 60 jaar in Afrika de belangrijkste factor is. Je ziet namelijk in alle statistieken dat juist boven de 60 jaar het risico toeneemt en boven de 80 jaar explodeert het risico.

 18. Ramshoorn 29/11/2021 om 10:51 am
  Goed geschreven Ramshoorn.

  Je hoeft het niet met mij eens te zijn, maar toch komt er een ogenblik dat het beter is om in de reddingsboot te stappen en het schip te laten zinken.
  En als je dan van gelijkgestemden gehoord dat het tijdstip van zinken is aangebroken, let dan op en sta klaar om ook in de reddingsboot te springen.
  Maar ik geloof uit jouw schrijven, dat jij al gereed bent en ook de juiste reddingsboei al omgeslagen hebt.

 19. Nieuw Begin 29/11/2021 om 10:44 am
  Gelukkig, Nieuw Begin!
  Wat getuigde hij altijd, op zijn wijze!
  Hoe kort ook, ik las altijd zijn stukjes en vond dat bemoedigend voor iemand die al vaker moest onderbreken vanwege zijn moeiten.
  Je meende het wel eens te zien aankomen:
  hoe korter en groter de ellende die op XN vermeld werd, hoe vaster hij zich vastklampte aan zijn Borg en Zaligmaker.
  Een parel in Gods Hand!

  De laatste keer dat hij aangaf weer te moeten vertrekken, ben ik achter de Computer gaan zitten en ontspon er een nimmer eerder uitgedacht verhaal over een rijke koning die een huis bouwde, een ‘waardeloze’ steen vond en heb dat meteen geplaatst.
  Ik hoopte dat Tom dat nog zou lezen, maar ik heb daarvoor niet de minste aanwijzing.
  Ook de uitleg van dat verhaal is geweldig mooi.
  Ik wil hem dat graag aanbieden als hij weer terug komt bij XN.
  Maar zoals ook jij weet: “… ach, wanneer?”
  Groetjes.

 20. Ik heb totaal niet de indruk dat het volk is gaan inzien te worden bedrogen en voorgelogen. Integendeel zelfs. De roep om een directe vaccinatieplicht wordt almaar sterker, zo blijkt uit diverse enquetes. En onlangs ook uit de volksraadpleging in Zwitserland. Een ruime meerderheid staat achter vaccinatieplicht.

 21. Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met corona-vaccins: “Potentieel verwoestende bijwerkingen”

  https://www.ninefornews.nl/dr-matthias-rath-roept-in-brandbrief-op-te-stoppen-met-coronavaccins-potentieel-verwoestende-bijwerkingen/

  Arts Matthias Rath roept overheden in Europa en de Verenigde Staten in een brandbrief op om de coronavaccinaties per direct op te schorten. Hij verwijst naar baanbrekend nieuw onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Viruses waaruit blijkt dat deze zeer experimentele middelen potentieel verwoestende bijwerkingen kunnen hebben.
  Wetenschappers van de Universiteit van Stockholm en Universiteit van Umea hebben ontdekt dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit in staat is om door te dringen tot de celkern en de reparatie van DNA-schade kan bemoeilijken. De reparatie van DNA is nodig om ons te beschermen tegen ziektes, waaronder kanker.

 22. ze hebben DR ANDREAS NOACK vermoord en hij zei dat die GRAPHENE OXIDE in die vaccins gelijk RAZOR BLADES zijn ; zoek hem op ; dr andreas noack

 23. @ Desiree 29/11/2021 om 12:33 am.
  Kun je ook Russische kranten volgen?
  Ik lees regelmatig Izvestia, Zvesda en Interfax.
  In het begin wist ik niet wat ik allemaal zag over de vergevorderde ontwikkelingen bij onze grote buur.
  Maar ook hoe de NAVO al tijden voortdurend Rusland test aan de grenzen en puur uitdaagt.
  Als je het kunt, lees met het militair nieuws ook de politieke ontwikkelingen en vooral !! de politiek commentaren.
  Je zult dan ontdekken hoe de Russen zich steeds, keer op keer, beheersen.
  Denk aan wat er een paar maanden geleden gebeurd is met dat Britse schip in de Zwarte Zee, waar overigens ook, natuurlijk hier verzwegen, (op afstand) Nederlandse betrokkenheid was en dat ong. 2 weken geleden de Britse regering Rusland tot de grootste vijand heeft verklaard.
  Enz, enz, enz, enz. x1000.

  Bedenk dan waarom?
  Waarom niet de vrede en samenwerking (economisch en gas) maar de oorlog zoeken?
  Wat zijn dat toch voor monsters, die het leuk schijnen te vinden dat wéér zeeën bloed over de wereld vloeit?

  Wil ik daarmee beweren dat in Rusland alles goed is? Zeker niet!!
  De Russische regering heeft immers zeer foute vrienden in Wit-Rusland en Iran en zal zich daarmee nog eens heel erg gaan vergissen; helaas.
  Bovendien is de corona-gekte ook in Rusland toegeslagen, zonder dat ik daarmee wil beweren dat voorzorgsmaatregelen en gezondheid niet van belang zouden zijn.

  Het is een verplichting voor ieder, om de ons aangepraatte vijand ook aan het woord te laten en zijn standpunten en nieuws te lezen want onze Staatsmedia meldt alleen maar: ‘onze grote, boze
  Russische vijand’.

 24. Eens met het artikel!!! Van deze verziekte, gewelddadige wereld kunnen wij niets goeds meer verwachten. Onze dwaze hoogmoedige bestuurders zijn allemaal van het padje af.

  Onze hedendaagse wereld kunnen we vergelijken met een Schip dat in een hevige Orkaan tracht de haven van zijn bestemming te bereiken. Ik heb jaren gevaren en weet uit ervaring wat dat betekent: Kapitein op de brug, Matroos achter het wiel, Machinist in de machinekamer standbye en samen met man en macht proberen het schip met net genoeg speed om druk op het roer te houden en zo recht op de huizenhoge golven te sturen.

  De Kapitein leek onverstoorbaar rustig. We leken wel op een onderzeeër als we steeds weer de huizenhoge golven indoken. We hebben Goddank na 48 uur extra steken op de golven veilig de haven in New York bereikt.

  We hebben nu 2021 niet alleen met allerlei varianten van ‘Corona’ te maken maar ook met Klimaathysterie, Rassenrellen, Armoede, Aardbevingen in Groningen. Boeren worden met hun koeien massaal verdreven onteigend door de Staat van hun vaak eeuwenoude landerijen en bezittingen.

  Door het EU-Schengen verdrag met Open grenzen komen jaarlijks vanaf 1955 vele Tienduizenden “”vluchtelingen””” ons land binnen. Het zijn er intussen 3 miljoen. Velen van hen willen niet integreren, spreken de taal niet en daardoor is het Onderwijs bezweken. Leerkrachten in de grote steden haken af met 195 Nationaliteiten op hun scholen, kinderen die nauwelijks de Nederlandse taal spreken, schrijven, begrijpen.

  Rutte en Kaag en Hoekstra en Segers zien deze mensen als een verrijking en zegen voor ons land?

  Gas en Elektriciteit worden onbetaalbaar. Jongeren kunnen nauwelijks nog een toekomst opbouwen want woningen zijn schaars peperduur. Wat te denken van hun torenhoge Studie-schuld? Wat heeft studeren voor zin als vaste banen en wonen onbetaalbaar zijn?

  Geen wonder dat er al jaren sprake is van Wereldwijde opstanden tegen dictatoriale regeringen Hong-Kong wegens Chinees en N-Koreaans wanbeleid. De wereld is vol moslim geweld in het M-O: Palestijnen in Israël, Libanon, Syrië, Hamas, Hezbollah, Afghanistan, Lybië, Nigeria, enz.

  De geschiedenis herhaalt zich. Genesis 6 t/m 11.

  De aarde is uitgeput wegens gebruik van Kunstmest en Chemicaliën. Bossen en Oerwouden verdwijnen in sneltreinvaart en daarmee ook de dierenwereld. Lucht en Watervervuiling door Plastic.

  Wie wil er nog op zo’n aarde leven waar alleen nog het Recht van de sterke geldt?
  Darwin en Marx en Engels.

  Ik zing vaak het lied van Jim Reeves, Country and Western zanger. This world is not my home, it is just een passing through, my treasurers are laid up somewhere beyond the blue.” luister maar…

  https://www.youtube.com/watch?v=Ag7p8rXppCU

  Gelovigen bidden daarom dagelijks vurig het Onze Vader Gebed dat Jeshua ons leerde:

  Onze Vader die in de hemelen zijt, Uw naam worde geheiligd;
  Uw Koninkrijk kome; Uw wil geschiede, gelijk in de hemel alsook op aarde.
  Geef ons heden ons dagelijks brood; en vergeef ons onze schulden,
  gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren;
  Bewaar ons voor de verzoeking, en Verlos ons van den boze.
  Want van U is het Koninkrijk, de kracht en de heerlijkheid
  tot in der eeuwigheid. Amen.

  Shalom. Ramshoorn.

 25. Mooi artikel!
  En wat zet Afrika inderdaad die decadente westerlingen in hun hemd!
  Ik ben een vriend van Afrika, 2x een Wereld Winkel opgericht, idealisme& bewustwording hier te lande bevorderen.
  Twee kleinkinderen van mij hebben een Afrikaanse vader.
  Uit eigen ervaring weet ik dat – ik veralgemeniseer niet- vaak de mensen daar vreugdevol zijn. Hier loopt men vaak met een zure kop rond…
  Black vrijdag, Valentijns dag en halloween en zo meer van die angelsaksische troep!
  De hebzucht straalt er van af. En wat een angst en zorgen: je wilt je vrijheid middels een mRNA apparaat.
  En zo draait de dolle wereld maar door…
  Gezegend is hij of zij die een andere vrijheid heeft leren kennen, de vrijheid in Christus. Dat gaat het verstand te boven!

 26. QW 28/11/2021 om 9:05 pm

  Er zijn er nog meer QW die T.H. niet zijn vergeten en hem missen! Wij zijn zeker niet de enigen!

  Hoe treffend gezegd van u:
  @ Wachter.
  Wachter, wat is er van de ‘nacht’?
  Hoe gaat het met je Tom?

 27. Kan toeval zijn maar er gebeurt zoveel dat ongeloofwaardig lijkt dat ik het toch even wil vermelden. In 2015 was er een pc game ‘SOMA’ dat zich afspeelt in de toekomst (2104). Daarin was er een bedrijf dat gespecialiseerd was in medisch onderzoek en zeewatercultuur. Ze deden experimenten met een speciale gel dat structurele schade aan infrastructuur kon herstellen, maar ze deden ook experimenten op muizen en zeedieren. De gel werd echter ook gebruikt om mensen in een bepaald ‘virtueel bewustzijn’ te brengen. Maar door mutaties van de gel werd het DNA van mensen veranderd en ze werden afgrijselijke monsters. Daardoor moest het personeel in het onderzoekscentrum in …quarantaine… en kwam er een … lockdown. De naam van het bedrijf was…OMICRON. Ze hadden ook zoiets als een ‘Cortex chip’ waarin het bewustzijn van een mens getransfereerd kon worden. Op het einde worden deze chips in een ruimteschip geladen (de ARK) en in de ruimte gelanceerd. Het spel eindigt met een beeld van een perfect (virtueel) paradijs waarin het bewustzijn van de slachtoffers verder leeft….

 28. Ja, natuurlijk: weinig griep in Afrika. Vit. D. uit ZONlicht overgiet het continent…gratis geZONd(!).
  En in Israël veel meer angst/stress en gereis en vaccingeld-belangen? Besmetting via vaccins’?’
  GeZONd leven is altijd beste preventie, Hippocrates: No nocère, niet beschadigen. Nu anders?
  🙂

 29. Wat ik in dit verhaal mis is dat er nu weer een “nieuw” virus ontdekt zou zijn dan kan het haast niet anders dan dat de “Delta” is uitgewerkt ( is er ooit wel een Delta variant geweest.?) Overigens muteren luchtweg virussen zich razend snel en naar mijn mening kan deze delta variant never nooit maandenlang hebben kunnen rond zweven. Nieuwe vaccins rond de 100 dagen?? Wie gelooft die onzin nu nog en je met de huidige uitgewerkte “vaccins”‘ laten injecteren is totaal zinloos. Die waren gebaseerd op de eerste Wuhan strain!!!! en voor varianten heeft men nooit een nieuw “vaccin ” ontwikkeld.
  Overigens hebben we ooit nog gehoord van de Alfa variant , de eerste zuid Afrika variant, de Braziliaanse variant?? het was allemaal kletskoek.

 30. Bedankt voor je Column: Het is wat de laatste tijd. Vandaag de AH buiten gezet, maar daar heb ik nadegand een video over gemaakt ( Ik ben met iets bezig waardoor ik dit Real time kan filmen in een winkel etc! ) en die heb ik op mijn web site gepost. Heb ik van de gele camera geleerd,die doet dat ook veel. En dat brengt mij op het volgende. Als iemand een ongename ervaring heeft gehad in een winkel, dan neem dat op, mag ook nadehand in een verslag en stuur dat naar mij op. dan zet ik hem erbij. Het is maar een idee, maar degene die er moetwillig voor kiezen aan de verkeerde kant van de geschiedenis te staan hebben het bij mij gehad. En daar draait het voor mij niet direct om de gewone slapende burger. Want hoe verschrikkelijk het ook steeds meer wordt, de meeste doen het echt alleen maar om een goede gehoorzame burger te zijn. Ik hoop dat de meeste er nog voor kiezen aan de kant van liefde en vrijheid te leven voor dat het voor hun te laat is. Groetjes Jaap. Mijn e-mail adres is ook wel handig: dutchmountain1974@Gmail.com en stuur als het bestand te groot is in 7 Zip

 31. Hoi redactie,
  Ik mis een artikel waar jullie normaal heel scherp op zijn. Een artikel over een waarschuwing voor Nato uit Russische journaal gisteren.
  Rusland waarschuwt Nato dat het 32 satellieten kan verliezen en dat ze een voorbeeld hebben gekregen 2 weken geleden toen ze één van hun eigen satellieten hebben uitgeschakeld met een raket. Het artikel over de ruimte vervuiling. Daarmee kan Rusland alle communicatie wegvagen van de westerse landen. Geen GPS is geen sturing op de raketten, geen communicatie. En als dat nog niet genoeg is een EMP aanval op de VS die hen 100 jaar terugwerpt in de tijd. Putin maakt de slang eerst blind voor hij de kop eraf haalt.

 32. De toorn van God komt eerdaags over de wereld,God laat zijn kinderen niet vermoorden,ooooo wee,wat zullen die machthebbers in de wereld kreunen gevolgd kort erop de grote waarschuwing,gewetens verlichting,de bijbelse profeten zijn werkelijk aan het vervullen,

 33. @doeterniettoe… inderdaad zeer nuttige info, ik heb reeds de video van TheLivingWord “the hidden code in Genesis 1:1” bekeken, en dat alleen al was ‘mind blowing’ (ik vind er geen correct nederlands woord voor), maar ik moet helaas nog beginnen aan de eerste letter van het Hebreeuwse alfabet, de ‘alef’ (getalwaarde 1):
  https://www.thelivingword.org.au/grand-design/session19.php
  @Rick… Aldous Huxley ‘haalde de mosterd’ bij zijn broer voor de ideeën en het schrijven van ‘A Brave New World’ en deze broer had een hoge rang bij de vrijmetselaars in het Hollywood van toen.
  Net als zijn Engelse ‘evenknie’ Eric Arthur Blair, beter gekend als George Orwell, autheur van o.m. ‘Animal Farm’ en vooral van ‘1984’ die pas écht een wolf in schaapsvacht was, want hij was lid van een aanverwante tak (cfr. hun logo van een wolf in een schaapsvacht) van de Engelse vrijmetselaars. Orwell wilde zijn lezers waarschuwen voor wat ALS een totalitaire fascistoïde dictatuur REALITEIT zou kunnen worden.
  Stanley Kubrick, Engelands beroemdste filmregiseur wilde met een aantal van zijn films zijn trouw publiek ook waarschuwen voor wat de wereldwijde top van de vrijmetselarij met het mensDOM van plan zijn: “2001 A Space Odyssea” met de bijna menselijke computer HAL (lees: IBM, dat o.m. een ponskaarten-systeem had uitgedokterd om efficiënt alle gegevens van de Duitse joden onder het nazi-regime in één grote databank te kunnen verzamelen) met dat éne griezelige rode oog (= vrijmetselaars-symboliek ’the all-seeing eye’)… “A Clockwork Orange”… “Eyes Wide Shut”… “A.I. Artificial Intellgence” (een filmproject dat na zijn dood volledig werd overgenomen door Stieven Spielberg).
  Maar dé film waarin de dystopische wereld van de toekomst nog het meest aan de kaak wordt gesteld is dé ‘stomme zwart-wit’ film van de Duitse regisseur Fritz Lang: METROPOLIS (Berlijn 1927): een échte must-see!

 34. Dr. ir. Carla Peeters: Geen paniek om de Botswana variant: https://twitter.com/CarlaPeeters3/status/1464923808540905478
  Milde verschijnselen. Net als bij die Britse variant die echter aanleiding was voor weer totale regerings- en perspaniek.
  Zij mocht steeds wel haar kritische verhaal kwijt in de HP. Ook niet iemand die je van het wappiïsme kunt beschuldigen. Niet dat een OMT ook maar enige interesse toonde in gefundeerde bezwaren.

 35. PJ op 4.07: bedankt voor de link naar het interview met Geert Vanden Bossche.
  Maar wàt een somber vooruitzicht! Als iemand die er zoveel verstand van heeft zulke dingen gaat zeggen en dat nog meent ook, in wat voor een situatie denkt hij dan terecht te zijn gekomen?

  Ik mag toch hopen dat deze prof.dr. Geert Vanden Bossche, viroloog, immunoloog, moleculair bioloog en wat dies meer zij, zich schromelijk vergist. Dat al zijn kennis van zaken en zijn inzicht hem tot een dwaze uiteindelijke diagnose hebben gebracht.
  Want ik mag er toch op vertrouwen dat onze minister van volksgezondheid Hugo de Jonge het bij het rechte eind heeft als hij de Nederlandse bevolking met geweld tot vaccinatie dwingt?

  Ik mag er toch op vertrouwen dat Gates en Fauci en Schwab, Franciscus, Biden, Bennet, Orban, Rutte, Morrison, Macron, Johnson, Laschet en met hen nog zovele andere hooggeplaatsten, eerlijk, menslievend en betrouwbaar zijn? Dat wij hun dringend advies tot het nemen van de vaccins en van alle daarop volgende boostershots met een gerust hart kunnen opvolgen? Dat we dan met elkaar, gesteund door de grote farmaceutische industrieën, deze dodelijke pandemie eronder zullen krijgen?

  Want het kan toch zeker niet waar zijn dat een pessimist als Vanden Bossche gelijk gaat krijgen?

 36. Dik 700.000 betogers in Melbourne, en 5 parlementsleden van de meerderheid die zijn opgestapt. De regering ligt de facto op haar bek. We kunnen wel degelijk winnen als we willen. Niemand deed erger tot nu toe dan de Australische overheid.

 37. 516.783 DODEN

  19.402.017 mensen met ernstige bijwerkingen

  Officiele Cijfers van EudraVigilance van het EMA ( European Medicines Agency) gecorrigeerd voor 94% onderrapportage

  Dit zegt men u niet als u de inspuiting neemt met de covid 19 ”vaccin” substantie.
  Dit zeggen de ex-Unilver personeelsfunctionaris en thans Demissionaire Minister President Rutte en ex-onderwijzer Hugo de Jonge. Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en allen die de prik zetten zijn dat wel verplicht ( Neurenberg code)

  https://ejbron.wordpress.com/2021/11/28/video-erik-boomsma-steeds-meer-slachtoffers/#more-286775

 38. @ Wachter.
  Wachter, wat is er van de ‘nacht’?
  Hoe gaat het met je Tom?
  Ik weet niet of er nog meer zijn, maar ìk ben je nog niet vergeten…

 39. Neuroloog Bonte waarschuwt: https://janbhommel.nl/het-verraad-van-de-intellectuelen/
  Hij ziet wel degelijk parallellen met de periode van vóór 1939. Een periode waar de meeste mensen helemaal niets van weten. Ze weten niets over de aanloop van het nazisme, toen het zich ging nestelen in de Duitse samenleving en nog geen oorlog voerde tegen buurlanden.
  Die periode van het ‘nestelen’ van het nazisme, stond ook in het teken van “reinheid”.
  De nieuwe “glorieuze” Duitse samenleving zou vooral “rein” zijn. Vrij van “kwalijke” smetten.
  Daar zien we een overeenkomst met het communisme.
  Bonte WAARSCHUWT dus! En hij heeft daar alle recht toen, want hij verdiept zich, als medisch specialist, voortdurend in de wetenschappelijke literatuur over dit corona-gebeuren (kun je van menig journalist, en populist als Maarten van Rossem, niet zeggen!).

 40. Ik heb vandaag om 18 uur naar het korte ‘nieuws-update’ gekeken op de vlaamse openbare tv-zender “één”, dit omdat onze federale minister van volksgezondheid er heel even aan het woord kwam (met zijn ‘schoolmeestervinger’ omhoog) vanwege al die onduidelijke maatregelen waaraan de Belgische huisartsen zich dienen te houden (‘want wie denken zij wel dat zij zijn’?)…
  In de loop van 2024 worden in België de volgende verkiezingen gehouden… dat wordt héél spannend, want waarschijnlijk zal het ‘cordon sanitaire’ (een term uit de moderne veehouderij als er een pandemie uitbreekt, zoals toen bij de ‘gekke-koeien-ziekte’… weet-je-nog-wel-oudje?) rond de rechtse Vlaams-nationalistische partij ‘Vlaams Belang’ ter discussie zal staan.
  Maar wellicht zal onze huidige federale regering met een zgn. Vivaldi-coalitie (waarschijnlijk met een elegante ‘primavera’-coup-d’état om in de sfeer te blijven 😉 ) over een ‘bagatel’ struikelen, bijv. het welles-nietes-debat in de klimaat-hype rond het sluiten van de 2 overblijvende kerncentrales. Of de Belgen krijgen de bij koninklijk besluit de alles overroepende ‘pandemiewet’ op hun bord voorgeschoteld… Eten wat de pot schaft!
  En als men het CV van Frank Vandenbroucke eens nader bekijkt… tijdens zijn licentiaatstudies aan de K.U.Leuven (zijn vader was er toen rector) hielp hij al in 1974 – slechts 18 lentes jong – de eerste studentencursus MARXISTISCHE economie mee organiseren. Tijdens zijn ‘sabatical’ van 1996 tot 1999 (nà een ‘vervelend’ voorval met smeergeld – 2 mijoen BEF à propos, nu 50.000 € – in het Agusta-helikopter-omkoop schandaal bij de toenmalige Socialistische Partij) heeft hij gestudeerd (met een zeer kostelijke studiebeurs weliswaar) aan de prestigieuze Oxford Universiteit: Faculty of Social Studies, met meer dan waarschijnlijk als lievelingsvakken: ‘economie volgens het marxistische gedachtengoed’, ‘communicatie-training’, ‘dictie & voordracht’ 😉 , ‘eugenetica volgens darwinistsich model’ (dit laatste is een gok!). Dan weet ‘de gewone Belg’ uit welke hoek de toekomstige wind zal komen aanwaaien zekerst?
  Dus ik (ondergetekende *Cassandro*) weet nu al wie de volgende ‘premier’ van dit nieuwe fascistoïde pLandemische België zal worden: Frank Vandenbroucke, slechts 67 jaar oud (een ‘puppie’ in de Belgische politiek) maar wél met een enorm pak ervaring, zowel in de Belgische politiek als in het universitair onderwijs – o.m. aangesteld als ‘bijzonder hoogleraar’ op de Joop den Uyl-leerstoel aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam, van mei 2011 tot oktober 2020.
  Als corona-expert ten gronde – hij groeide tenslotte op in een vooraanstaande Leuvense artsenfamilie – toverde hij als eerste uit zijn ‘pandora-hoed’ het mooie woord ‘knuffelcontact’ te voorschijn (waarmee één persoon buiten het gezin wordt bedoeld waarmee iemand nog nauw contact mag hebben; het woord werd eind 2020 het woord van het jaar).
  Zelf werd hij op 1 oktober 2020 door Conner Rousseau (de huidige voorzitter van de socialistische partij Vooruit, voorheen SPa) als een ‘wit konijn uit de hoed getoverd’ (dit zijn de woorden van C. Rousseau zélf), ongezien… want hij stond bij de vorige verkiezingen niet op een lijst. Dat kan alleen maar in het democratische België, het enige ‘surrealistische’ land ter wereld, wereldberoemd om zijn surrealistische schilders!
  En omdat er in België (het énige land in de EU) een opkomst-PLICHT bestaat als er verkiezingen worden georganiseerd, zo zal er tijdens het pLandemie-regime – of toch zéker na de verkiezingen van 2024 – ook een opkomst-plicht worden ingericht als mensen worden opgeroepen om zich ‘verplicht’ te laten vaccineren. Wie dan niet niet komt opdagen of op het ‘moment suprème’ zal weigeren zich te laten injecteren met een mRNA-vaccin of boostershot nr. x, zal geregistreerd worden als een egoïstisch, asociaal, staatsgevaarlijk sujet, te ‘mijden als de pest’ en dus dringend dient ‘afgezonderd’ te worden enz. enz. enz.
  Bron van al het bovenstaande: https://nl.wikipedia.org/wiki/Frank_Vandenbroucke_(politicus)
  Breng dus die Dossin-kazerne in Mechelen maar al in gereedheid?
  Ik ben er zeker van dat (s)pionnen van de kabinetsmedewerkers van minister Frank Vandenbroucke ook op dit forum komen ‘rondsnuffelen’ en dit afschuwelijke concept van een ‘vaccinatie-opkomst-plicht’ zeker aan hem zullen voorleggen (brave Bobbie, brave hond… cfr. Kuifje/TinTin).
  En ik ken zijn eerste openingszinnen nu al van buiten: 1) “Ik weet ZEKER dat enz.” & 2) “Maar meneer / mevrouw de journalist, mag ik éérst mijn zin afmaken ja… dank u enz.”.
  En de boer hij ploegde voort…
  *zucht*

 41. Voor *cassandro*

  In het Grieks, onze cultuur, begint het alphabet bij de alpha en stopt het bij omega. De Griekse cultuur, en alphabet is alleen veel minder oud dan de Hebreeuwse alefbeth. Het hebreeuwse is ook niet alleen fonetisch. Elke letter is een pictogram en heeft een betekenis naast dat het fonetisch is. Elk pictogram staat voor een idee, een begrip, een type.

  Het hebreeuwse begint bij alef, de oorsprong, de eerste, de sterkte, de leider. Het staat voor eenheid. De A (wij hebben hem omgedraaid van het paleohebreeuws) is een stierekop.
  De laatste letter is de tav. Het betekent een signaal, een teken, verzegeling en het staat voor waarheid, perfectie en voleinding. De joden zeggen ook ’tav is wanneer de Messias komt’.

  Het woord ‘amet’ , waarheid, wordt gevormd door de eerste, de middelste en de laatste letter van het alefbet. Het woord voor leugen en misleiding is ‘sheker’ en wordt gevormd door de letters shin, koef en reesh, de 3 laatste letters voor de tav. Maar na de leugen komt de voleinding.

  En hoe ziet de letter tav er uit? Nu is het een soort n maar in het paleohebreeuws is het een t (zonder het haaltje onder) of + oftewel het kruis (waarschijnlijk ook de reden dat de letter van vorm veranderd is geworden, te confronterend).

  En wie zei ‘ik ben de Alef en de Tav’ en ‘Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven’? Na al deze misleiding komt de Waarheid!

 42. N.a.v. Sultan. In de eerste meidagen vluchtten tal van hoge officieren en vaak degenen die de grootste mond hadden.
  Zelfs in het dagelijks leven merk je dat de praatjesmakers hun wanprestaties ermee verbergen.
  De hoge Pieten van nazi-Duitsland werkten volop mee, omdat ze dachten dat ze voor altijd zelf degenen waren die de wetten zouden bepalen en dat ze dus nooit voor een of ander tribunaal zouden hoeven te verschijnen.
  Hetzelfde nu bij deze wereldwijde totalitaire maatregelen: Ze denken allemaal dat ze gedekt worden door de andere wereldleiders. En dat ze weg kunnen komen met hun regels tégen de grondwet, omdat iedereen dat doet.
  Maar vroeg of laat komt de waarheid naar boven. Net als destijds bij de Mexicaanse griep, toen mensen als Wodarg en Bhakdi inderdaad hun gelijk eindelijk kregen.
  Wodarg en Bhakdi worden nu ook weer weggezet als “covidioten”. Hoewel ze zonder meer oprecht zijn zonder een of andere belangenverstrengeling.

 43. @Borgarereal 28/11/2021 4:12 pm
  Volgens mij gaat de ‘regering’ gewoon door met het opgelegde protocol volgen. Met de hartelijke groeten aan Klaus Schwab. De kleine partijtjes sputteren nog wat tegen, maar hoe onafhankelijk zijn die eigenlijk?
  De inhoud van de prikken is nog steeds staatsgeheim, zo ook de contracten en het al dan niet bewezen virus heeft nog steeds officieel de A status (zoals bijvoorbeeld ook ebola).

  Prikken met zoutwater voor hullie en feestjes waar ze zich niet aan hun eigen lullige regeltjes gaan houden. Een opgestoken middelvinger naar het suffe volk. Hilarisch toch, dat het volk hun regeltjes voor heilig verklaart, ze zelfs fanatiek bewaakt, en het goede voorbeeld dat die ‘regering’ geeft negeert. Ook de morbide obese figuren, ik ga geen namen noemen, die een hele grote mond hebben over veiligheid en gehoorzaamheid, zou mensen kunnen aanzetten tot enig nadenken.

  Tot nu toe wisselen de berichten over wel/geen oversterfte. Wel opeens opvallend veel voetballers met hartklachten ach… . Ik vraag me af wat er met die ‘regering’ gebeurt als de normies gaan vermoeden dat ‘Schwab’ met de inhoud van de prikken rommelt. Volgens mij doet ‘Schwab’ dat. Dat de inhouden 2, 3, 4,… verschillende fantasietjes bevatten, afhankelijk van de doelgroepen.
  Zou een deel van de ‘regering’ tegen die tijd andersoortige prikjes krijgen, zou een deel schuilen in bunkers in afwachting van het uitrazen van kankers, enge besmettelijke ziekten, zelfmoorden onder de slachtoffers. Ik denk ook aan zoiets als https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip en het zinken van de Titanic met overigens nog steeds hardnekkige raadsels en roddels.

  Wij gaan pas winnen als er voldoende normies tijdig in de gaten krijgen dat er iets ongeloooofelijk stinkt. We hebben ze nodig.

 44. @ Borgarereal,, beste
  Uw mening doet mij denken aan een oom die daadwerkelijk gevochten heeft in de ‘slag van Rotterdam’ in 1940. Als kind hingen wij aan zijn lippen, het was allemaal zo spannend wat er daar gebeurt was. Later …. toen wij enig begrip kregen wat oorlog écht inhield, vertelde hij over ‘de moed’ van de praatjesmakers maar ook over de gewone dienstplichtigen. Deze laatste vochten zich dood om hun land te redden, de praatjesmakers waren al lang verdwenen. Het zelfde gebeurde op de Grebbeberg …. het zelfde zou in deze tijd ook mogelijk zijn. De zwijgende massa, de Franse revolutie.
  In Stalingrad was de honger zó groot, dat moeders een keus moesten maken welk kind opgeofferd moest worden als voedsel ….
  Ik bedoel maar : de kruik gaat net zo lang te water …. .

 45. De Joden waren eens een volk zonder land maar als het zo door gaat zal het een land(Israël) zonder volk zijn…Dan kunnen de rechtmatige bewoners,de Palestijnen weer vrij zijn…misschien samen met de joden die geen fascisten willen zijn en zich niet hebben laten verleiden om de zionistische killshots te ondergaan..

 46. @ piep 28/11/2021 om 4:30 pm.

  ‘Niemand is zo blind als degene die niet zien wil.’

 47. Sommige landen verklaren inentingen ouder dan 3 tot 6 maanden ongeldig. Om naar die landen te kunnen reizen moeten we om de 3 tot 6 maanden boosteren. Weet u wat ze kunnen? Excuus voor het vocabulair maar nette woorden schieten te kort. Ze kunnen naar de hel lopen. Ik ben gevaccineerd en daarmee is het over en uit. Vieze mafia bende

 48. @ Borgarereal, wat een geweldige analyse! Ik sta schouder aan schouder met je. Laat ze maar komen!

 49. Xerxes 28/11/2021 om 3:54 pm.
  Jij gelooft nog in vreedzame demonstraties namelijk dat de leugenaars die ons regeren daar plots naar zullen luisteren?
  Vooral blijven doen en organiseer van alles!
  Wij zien je volgende week op de TV als Neerlands Hoop In Bange Dagen!

  Jij denkt dat iedereen in Nederland niets heeft gedaan dan alleen achter het toetsenbordje zitten?
  Fijne vakantie gehad op planeet 👽🤖❓

 50. @Hugo… ik heb onlangs een 2-uur durende boeiende spreekbeurt bijgewoond van een gekende Vlaamse intellectuele over de ontstaansgeschiedenis van de huidige staat Israël: een uitermate complex onderwerp! Samen met zijn goede vriend – zionist van het eerste uur – Chaim Weizmann ‘leende’ de Engelse bankier Baron (jawel… ‘geld-adel’) Lionel Walter Rothschild, als een brave filantroop, heel veel geld uit om ‘onvruchtbare woestijn- en moerasgronden’ op te kunnen kopen van de plaatselijke grootgrondbezitters, die op hun beurt deze gronden in bezit hadden gekregen van de toenmalige Ottomaanse sultan de zoveelste… En als je ook hier de naam ‘Rothshild’ hoort vallen, ‘just follow the money’…
  *zucht*

 51. @ Xander.
  Goed stuk weer.
  Maar Xander, het pleit is verloren.
  Zo’n 50 jr. inpompen van links – liberale gif bij de bevolking en vooral de jeugd op scholen, heeft z’n werk goed gedaan.
  Wat zou daarover allemaal geschreven kunnen worden…
  En dat terwijl er waarschuwingen legio zijn geweest.

  En dan nu gesprekken voeren met anderen of berichten verzenden?
  Heel veel gedaan!
  Ik heb nu gelukkig twee kennissen bij wie de ogen zijn open gegaan na twee spuitjes.
  Maar voor de rest… ik word er zo moe van.
  Zo ontzettend moe…
  Het schip is al tè diep gezonken om nog gered te kunnen worden.

 52. Borgarereal: eens! Bovendien is dit geen strijd van gevaccineerd tegen ongevaccineerd. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje! Ik heb veel gevaccineerden in mijn omgeving die het 3e prikje absoluut niet gaan halen. Mensen worden wakker (helaas nog niet iedereen) en beseffen dat we belazerd worden.
  De globalisten gaan deze strijd verliezen.

 53. @ Hugo 28/11/2021 om 4:35 pm.
  Ben het helemaal eens met je.
  Soms moet je voor eigen bescherming zeggen om te voorkomen dat je er onnodig mee bezig blijft, welzeker ook in dit geval: “Ik wìl het niet meer begrijpen. Laat maar gaan.”

  Lees Israël Today over dit onderwerp en houd een haarschuier of kam bij de hand.

 54. Oooh… “nu valt mijnen frank, euh ik bedoel euro”… de omikron – ik dacht al, wie verzint zoiets – het is nl. de 15de (?) letter uit het Griekse alfabet. Een of andere WHO-talenknobbel heeft dit bedacht! De Wuhan was dus de alfa-variant, de Indiase werd de delta-variant genoemd. en nu komt de o-mikron (letterlijk: ‘korte ‘o’) in onze kontreien opdagen… de letters ‘nu’ en ‘xi’ hebben ze diplomatisch overgeslagen, wegens ‘nu’ kan in ’t Engels worden uitgesproken als ‘new’ en met ‘xi’ zouden ze de Chinese president tegen het hoofd kunnen stoten. Blijkt dus uit bovenstaand artikel dat in Israël al een ‘boostershot n°4’ voor handen is. Nu gewoon wachten op de ‘pi-variant’ want dat is de volgende letter in het alfabet; ik wed er op dat deze wellicht zou kunnen ‘uitbreken’ in Zichen-Zussem-Bolder, een klein dorpje in de Belgische provincie Limburg, zo’n 10 kilometer onder Maastricht. Geef toe ‘pi’ is toch veel makkelijk uit te spreken dan de naam van dat onschuldig dorpje! Pfizer in Israël kan dus al beginnen met experimenteren met ‘boostershot n°5’. En na ‘pi’ staan er nog 7 griekse letters in de rij. Maar één ding is zeker: de laatste variant zal het ‘dooms-day-virus’ heten of Omega. Want dan zijn alle letters op.. of die WHO-linguïst moet overschakelen op het Hebreeuwse alfabet dat begint met de letter ‘alef’…
  *zucht*

 55. “Want we strijden niet tegen mensen, maar tegen de [ onzichtbare ] leiders, machten en heersers van deze donkere wereld. Dus tegen de duivelse geesten in de geestelijke wereld.”
  EFEZIËRS 6:12 BB

  Iedereen staat aan 1 van 2 kanten. Of je beseft dat je in een strijdtoneel zit en een kant moet kiezen, òf je blijft in dit systeem en blijft oproer kraaien, met je armen wild om je heen zwaaien, woke zijn, terwijl je gehersenspoeld in de matrix blijft.

  Matrix betekend baarmoeder in Latijn. Daaruit moet je dus geboren worden. Opnieuw geboren maar dan in geest, uit het water en in de Waarheid. Als je dat doet ga je ook de werkelijke strijd zien. Dan ga je je ook scharen in het àndere leger van de Heer van de hemelse legers. De Schepper en de Redder van deze wereld (Yeshua). Als je met je hoofd in deze wereld blijft valt er niks te redden want je ziet niet wat er om je heen gebeurt.

  Dit hele systeem, deze machtsgreep rolt zich uit over de hele wereld. Denk je nou serieus dat je in je eentje, of zelfs als landje hier íets tegen kunt beginnen? Dat is net zoiets als bij een voetbalelftal horen en besluiten alleen nog maar op eigen doel te gaan schieten. Nee, je moet je beseffen dat je aan de verkeerde kant staat. En de orders van je eigen leiding gaan volgen. Dan ga je pas winnen.

 56. Ik was voor deze corona paniek zo een fan van de Joodse staat Israel. Een land dat voor zijn vervolgde bevolking een eigen land heeft gemaakt en dus zijn eigen volk kon beschermen.

  Nu, twee jaar later….. Die staat doet zijn eigen bevolking aan waar het tegen zou moeten zijn. Ik ben verbijstert om het vriendelijk te zeggen. Hoe kan het dat een volk dat zoveel gruwelen heeft meegemaakt welke eindelijk een land heeft nu zulke gruwelen het eigen volk aandoet.

  Ik vrees echt dat door dit beleid van de regering de ondergang zal betekenen van het land van de Joden en ze weer een volk zonder land zullen worden. De regering van Israel is de enige die dit verweten kan worden.

  Ik weet, ik klink negatief maar kan er niets anders van maken en vind het in en in triest.

  Als er iemand is om mij te corrigeren lees ik het graag

  Groeten,
  Hugo

 57. Toch zit er ook veel naīviteit in dit artikel. Waarom? Omdat 40-45 ook wel bewijst dat vreedzaam protest geen zin heeft. En als de situatie straks dermate gepolariseerd is dat het ‘wij tegen hun’, ‘oog om oog, tand voor tand’, ‘eten of gegeten worden’ wordt? Wie gaat dat winnen dan? Een overheid waarbij het politiekorps personeelstekorten heeft, gedemoraliseerd is, en waarbij het leger bij gebrek aan kogels ‘pang’ moeten roepen? En dat vaccin, dat is dan toch niets meer dan een wapen in het voordeel van de ongevaccineerde, omdat het vax de tegenstander verzwakt en uitdunt? En wie zijn ‘de nieuwe joden’ dan? Ongevaccineerde boeren, ongevaccineerde rechts extremistische hooligans, ongevaccineerde moslim extremisten, geradicaliseerde wappies, motorbendes etc. etc. Een groep van zeker 2 miljoen spijkerharde lieden die het dan gaan opnemen tegen bureau ambtenaren, alleen maar kunnen kletsende politici, de eerder genoemde, verzwakte overheidstroepen, wat inlichtingendiensten, toetsenbordtijgers bij de media, ouderen, zieken, bankmedewerkers, ict-ers, huisje boompje beestje fenix wijk liefhebbers etc.. Da’s misschien bij elkaar een groep van meer dan 10 miljoen, kinderen uitgezonderd, maar kansloos in de strijd tegen een groep die werkelijk niets te verliezen heeft. Dat hebben de rellen van Rotterdam ook bewezen. De straten waren in no-time van het volk. Dus deze angstpropaganda is leuk, ‘als je je niet vaccineert dan belandt je in een concentratiekamp of wordt uitgeroeid’, maar ik denk eerder dat het andersom wordt. Dit is geen dreigement, maar een objectieve analyse waarbij de wederzijdse slagingskansen worden beoordeeld. Dus er zit voor de politici weinig anders op om het beleid zo snel mogelijk drastisch te wijzigen. En laat dat nu die nieuwe variant en die covid pil zijn. Waarmee de globalisten, politici en gelieerde instituten met de staart tussen de benen terug hun hok in gaan. Anders wordt europa een nieuw soort Afghanistan waarbij een kleine, fundamentalistische groepering, geen enkele moeite heeft het staatsleger omver te werpen en het land met het grootste gemak over te nemen. Waarbij politie en leger eenvoudig overstapten, omdat ze misselijk waren van de corruptie en waarschijnlijk ook onderbetaling en personeelstekorten. Komt u dat allemaal niet bekend voor? In ieder geval is het einde van de nationale regeringen nabij op die manier. Dan komt inderdaad het ‘dit nooit meer’ en wordt de nieuwe wereldorde geïnstalleerd. Vervolgens de zonnevlam en begint het nieuwe tijdperk.

 58. Het lijkt er meer en meer op dat Geert Vanden Bossche al in het begin gelijk had.
  https://media.livecast365.com/highwire/thehighwire/content/1637275291839.mp4
  Engelstalig interview, iedereen die Engels begrijpt zou het moeten zien. Merk op dat een nieuwe Zuid-Afrikaanse variant al in april 2021 bekend was, maar pas nu aandacht krijgt.
  Als het ergste scenario dat op het einde van het interview besproken wordt zich voltrekt ziet het er vooral voor gevaccineerden erg slecht uit. Mogelijk beseft men in Israel dat ook dit scenario mogelijk is. Hoe dan ook, de hele maatschappij gaat plat, zelfs zonder lockdown, omdat er teveel gevaccineerden ziek thuis zitten of liggen en de ziekenhuizen niet meer werken, gesloten worden wegens geen personeel. En het is in elk geval een misdaad kinderen te vaccineren tegen covid.

 59. “Wat mij vooral frustreert dat dit voorkomen had kunnen worden, nota bene zonder geweld. Een massaal, vasthoudend en vreedzaam NEE was voldoende geweest ”

  Voor het eerst ben ik het volkomen eens met Xander, want deze zin, in misschien iets andere woorden, sprak ik al meer dan een jaar geleden uit.

  Waarom komen de mensen maar niet achter hun toetsenbordje uit ? Want het neertikken van berichten dat je er tegen bent, heeft geen enkele zin. Deze strijd was, zeker in het begin, met een aantal massale demonstraties, gemakkelijk te winnen geweest.

  Het kan nu nog altijd, al wordt het al een stuk moeilijker dan in het begin van deze ‘pandemie’, maar dan moeten de mensen dus écht van achter hun toetsenbordje vandaan komen en opdagen op de demonstraties.

  We hebben nu nog een klein ‘window of opportunity’ , ik denk nog een half jaartje, de kans om deze waanzin te stoppen.

  Over plusminus een half jaar is dat ‘raampje’ dicht en zal de overheid met grof, zeer grof geweld elke vorm van demonstratie de kop gaan indrukken.

  Dan is elke kans voorbij, en wordt het voor lange, lange tijd zeer donker voor de mensheid.

 60. In 1348 brak de pest uit in Europa. Deze kwam voort uit ratten die meekwamen uit het Verre-Oosten. De ratten droegen een vlo met zich mee die superbesmettelijk was, de helft van de toenmalige bevolking van Europa werd toen uitgeroeid. Wat Israël nu doet is gewoon op alle mogelijk scenario’s voorbereid zijn, dit virus blijft maar muteren en de vaccins werken in feite niet. Natuurlijk zal m’n nu beginnen met kinderen te gaan prikken, en natuurlijk kunnen andere landen niet achterblijven. De vraag is nu waarom geraakt Israël en Europa niet uit die besmettingen? We mogen gerust stellen dat migratie en mensenverkeer hier een grote rol in speelt. Wat gaan mensen doen in Zuid-Afrika? Wat gaan mensen doen in de winter in Egypte van de zon genieten. Bij de uitbraak van de pest in Europa blijft dit het grote vraagteken, de meeste mensen waren toen niet zo mobiel. Maar de handel was toen ook al wereldwijd maar niet zo vlug als nu, vliegtuigen bestonden toen nog niet. Shalom

Comments are closed.