Eerste Australiërs naar concentratiekampen; ‘Dit komt ook naar Europa’

Regering van Australië, als je dan per se een fascistische tirannie aan je bevolking wilt opleggen, wees daar dan tenminste eerlijk over.

—————————————————————————————————————————————–

Wie durft nu nog steeds de vergelijking met WO-2 / de Holocaust NIET te maken? – Australische vrijheidsbeweging zendt wanhopig SOS aan de wereld: ‘Help ons, ons land is verloren’

—————————————————————————————————————————————–

Het was vorig jaar al aangekondigd, en nu is het een voldongen feit: de eerste Australiërs zijn gedwongen naar een concentratiekamp overgebracht onder het mom van een ‘extreme bedreiging voor de volksgezondheid’ nadat in het plaatsje Binjari 19 veronderstelde Covid ‘besmettingen’ waren geconstateerd. De vrijheidsbeweging ‘Reignite Democracy Australia’ zond onlangs een wanhopig SOS aan de wereld uit, omdat ‘ons land verloren is’. Maar wie moet de Australiërs redden van deze onmenselijke fascistische tirannie? ‘Dit komt ook naar Europa, en ze doen er alles aan om dit ook in Noord Amerika te doen,’ waarschuwde de Amerikaanse econoom Martin Armstrong onlangs. U denkt nog steeds: maar hier toch niet? Think again: WHO/Bill Gates en WEF/Klaus Schwab hebben zowel de Australische als de Nederlandse regering in hun greep.

Inwoners van de dorpjes Binjari en Rockhole (resp. 220 en 130 inwoners) waren al in een strenge lockdown geplaatst, waarin ze enkel voor de noodzakelijke boodschappen, medische zorg, 2 uur beweging, werk en onderwijs (als dat niet vanuit huis kon worden gedaan) het huis uit mochten.

Deze 5 uitzonderingen zijn nu allemaal ingetrokken, met uitzondering van medische spoedbehandelingen. Ook moet iedereen zich zo snel mogelijk laten ‘vaccineren’. Minister Gunner rechtvaardigde de autoritaire maatregelen met de glasharde leugen dat ‘het gevaar voor levens extreem is’. (1)

‘Dus toch geen complottheorie’

38 ‘contacten’ van de 19 ‘besmette’ mensen werden opgespoord en eveneens met legertrucks naar het concentratiekamp Howard Springs overgebracht (afbeelding ivm copyright niet te plaatsen). Dat heeft in totaal 3000 plaatsen, officieel voor ‘buitenlandse’ en ‘binnenlandse reizigers’. Bernie’s Tweets: ‘Dus het was toch geen complottheorie.’

Wie durft de vergelijking met WO-2 en de Holocaust nu NIET te maken? Justin Hart: ‘De Australische leiders zijn dom en autoritair – een hele slechte combinatie.’

Sommige commentatoren zeggen dat er sprake is van ‘etnische zuiveringen’. In de Northern Territories woont namelijk een groot percentage Inheemse Australiërs, waarvan ongeveer 1 op de 5 in te volle woningen zou leven. Volgens de autoriteiten zou dat hebben bijgedragen aan de ‘uitbraak’ van Covid-19.

‘Red ons, ons land is verloren’

De vrijheidsbeweging ‘Reignite Democracy Australia’ zond onlangs een wanhopig SOS uit aan de wereld:

‘Australië kan niet langer voor zichzelf vechten,’ aldus Monica Smit, wijzend op het feit dat demonstranten in hun rug worden geschoten, mensen worden gearresteerd voor social media kritiek op de regering en worden ontslagen als ze zich niet laten injecteren, en zelfs kinderen nu in alarmerende aantallen zelfmoord plegen. ‘We zijn nu een land van verdeeldheid, dwang en medische Apartheid… Onze mensenrechten zijn verdwenen, verdwenen!’

‘Ons is het zwijgen opgelegd. We zijn aangevallen, gechanteerd en psychologisch beschadigd. We hebben geprobeerd deze strijd alleen te voeren, maar de regering heeft zoveel angst aangejaagd, dat wij de kracht om te vechten hebben verloren.’

‘We zijn een gebroken natie, en hoewel we nooit zullen opgeven, hebben we uw hulp nodig om onze strijd voort te zetten. We hebben hulp nodig van onze internationale vrienden. Wij vragen om uw steun, om politieke en economische druk uit te oefenen op onze leiders om de verwoestende koers waar we op zitten te veranderen. Daarom organiseren wij een wereldwijd protest, met Australië uitgezonderd, als steun voor onze vrijheidsstrijd. Dit is een officieel SOS voor mijn prachtige land. Wij smeken u naar onze noodkreet te luisteren.’

‘Onze internationale vrienden’ zijn echter ALLEMAAL overgenomen door dezelfde club communistische-technocratische globalisten. Het spijt ons, Australiërs, maar wij hebben met het opleggen van eenzelfde tirannieke dictatuur te maken, ook al is die nog niet zover doorgedrukt als bij jullie. (Dat is een doelbewuste verdeel-en-heers ‘patchwork’ strategie. Veel Nederlanders reageren ook nu nog met het ‘kop in het zand’ argument ‘O, maar dat is niet bij ons, dat komt niet bij ons, hoor! Want de regering heeft dat beloofd!’ (Net zoals ze beloofd hadden dat er nooit een vaxpaspoort zou komen, dat vaccinaties nooit ‘gedrongen’ zouden worden, etc.)).

‘Dit komt ook naar Europa, en ze doen er alles aan om dit ook in Noord Amerika te doen,’ waarschuwde de Amerikaanse econoom Martin Armstrong een paar dagen geleden. ‘Met slechts 5 miljoen (veronderstelde) doden door Covid wereldwijd op een bevolking op 7,8 miljard is dit de Nieuwe Wereld Orde die de democratie beëindigt!’ (2)

Wie verlost ons van deze vijanden van de mensheid?

In WO-2 kwamen de Amerikanen, Britten, Canadezen en Australiërs ons verlossen van de Nazi’s. Nu hebben we een nieuwe bevrijding van een ander soort bezetting nodig. Nu moeten we verlost worden van de WHO/Bill Gates, het WEF/Klaus Schwab, George Soros (= de facto de Europese ‘schaduwpresident’), al hun slaafse politieke uitvoerders, het complex van Big Pharma en Big Banks, en zeker hun zich almachtig wanende aanstuurders achter de schermen, met name de notoire Rothschild en Rockefeller families en pal onder hen een paar van de bekendste Europese en Oosterse koningshuizen.

Deze naar verhouding kleine club elitairen gooit in steeds sneller tempo alle maskers van ‘humaniteit’ en ‘democratie’ van zich af, en laat zien in werkelijkheid een virulente vijand van de mensheid te zijn.

Ik verafschuw iedere vorm van geweld, maar los van een door velen gehoopt en verwacht bovennatuurlijk / Goddelijk ingrijpen kan de prangende vraag worden gesteld welke land of welke landen voldoende (militaire) macht en politieke wil hebben om de wereld te verlossen van deze monsters en hun instituten.

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

59

 1. Het griezelige van die kampen is, dat je in feite een gevangene bent. Waarschijnlijk word je er verplicht getest. Misschien met geweld als je weigert, of met de dreiging dat je niet vrij komt dan na een reeds negatieve testuitslagen. Bovendien kan men de media en ‘hinderlijke’ pottenkijkers weren uit zo’n kamp.
  Zonder een misdaad te begaan, word je een gevangene van de overheid en volledig afhankelijk van de voedselvoorziening en hygiëne die de overheid wenst te verstrekken. Dan zullen er ook voorwaarden worden gesteld aan familiebezoek.
  Het druist in tegen ALLE mensenrechten die de democratische rechtsstaat zegt te verdedigen.
  En de media blijven slapjes reageren op deze gevangenneming van mensen zonder schuld.

 2. Pier schreef:
  24/11/2021 om 10:11 am
  Ik weet wel dat dat de tekst TOEN moest wezen, als je bent wederom geboren zijn je zonden vergeven in heden verleden en toekomst, je zonden die je nu nog steeds doet worden straks verbrand voor de rechterstoel van Jezus en die kosten je loon en kroon, het gebed van Jezus valt onder een andere bedeling
  Voor de niet wederom geboren christen klopt het gebed, maar heeft dan nog wel wat “werk aan de winkel” te doen

 3. Wie durft nu nog steeds de vergelijking met WO-2 / de Holocaust NIET te maken? – Australische vrijheidsbeweging zendt wanhopig SOS aan de wereld: ‘Help ons, ons land is verloren’

  Ik. Ik durf nu nog steeds die vergelijking niet te maken

 4. ‘Rutte persoonlijk verantwoordelijk voor het snel erdoorheen drukken van de QR-code in Europa’

  https://www.ninefornews.nl/rutte-persoonlijk-verantwoordelijk-voor-het-snel-erdoorheen-drukken-van-de-qr-code-in-europa/

  Nieuw Begin WAARSCHUWING, u blijft maar teksten plakken van andere websites en u weet dat dit niet is toegestaan in verband met auteursrechten en schadeclaims. Wij passen, zoals nu ook weer uw posting aan. Dit is de laatste keer dat wij dat doen en bij herhaling publiceren wij uw postings niet meer. Mod.

 5. Pepijn van Houwelingen

  Regeringspartijen willen nieuwe draconische Coronawetgeving (2G, apartheidspas op de werkvloer o.a.) met absurde spoed doordrukken. Enorm beangstigend, onze vrijheid loopt groot gevaar. Hoopvol is wel dat voor het eerst de oppositie verenigd was, dankzij u! (U hoort de stembel).

  https://twitter.com/i/status/1463163007438049298

 6. De meeste Nederlanders staan hierop ook te wachten, ze kijken je raar aan als je zegt ben nog niet gevaccineerd! Ik vind het super eng, elke seconde telt mee mensen!!!

  Hoe kan het zijn dat geen enkele koninklijke familie leden (waar dan ook in de wereld) of uit het kabinet NIET besmet raken met covid-19?! Waarom horen we niks hierover?

  The worst is yet to come???!!!!

 7. X, als je nu een vertaalknop had, kon ik deze naar France mailen, wat ik nu dus doe met (zie: http://www.frontnieuws.com ), maar dat het artikel minder zichtbaar heeft. 1 contact in ‘de juiste’ alt. kringen in andere landen kan voldoende zijn om… als WION? (World-Is-ONe). Inktvlek-effect.

  Avé!

 8. Hemelburger op 9.19: je vergist je. De vertaling die jij geeft van het Onze Vader klopt niet. Want zoals jij het zegt, staat het niet in de grondtekst. Is het dus niet volgens de woorden van onze Heer Jezus zelf. Er staat in het Grieks: “vergeef ons onze schulden”, en niet: “dank u dat u onze schulden hebt vergeven.”

  Dat is wat jij er zelf graag van wilt maken. Maar dat staat er niet. Er staat “vergeef ons.”

 9. Heeft iemand een link naar informatie over de actuele cijfers qua bezetting ic’s t.o.v. vaccinatiestatus. Enkele weken geleden was dit volop in het nieuws (er lagen meer ongevaccineerden in het ziekenhuis liggen dan gevaccineerden) Ik zou graag zien wat de actuele status is. Ik heb mijn best gedaan cijfers te vinden maar kan geen recente info vinden. En dan bedoel ik niet een gemiddelde van juni t/m 14 November maar gewoon van de afgelopen dagen…

 10. Piep,

  je hebt geen idee hoe zat ik dit ben. Overal is er ruzie. Met mijn vrienden overigens niet. De een wil wel de spuit en de ander niet. Tot zover is alles goed. We zij volwassen mensen. Laten we ons daar nou ook eens na gedragen. Dan is het zo afgelopen en kunnen we puin ruimen.

  Wat een zooi hebben we er van gemaakt. Ik was gewoon aan het leven. Zag dit niet aankomen. 2 weken zou het duren. Moet je nu eens kijken. Leugen op leugen op leugen. Als Australië ons voorland is dan hebben we niks geleerd.

  En nu ga ik weer verder met mijn werk. Heb er geen zin meer in om me hier nog langer druk over te maken.

 11. “Ik verafschuw iedere vorm van geweld, maar los van een door velen gehoopt en verwacht bovennatuurlijk / Goddelijk ingrijpen kan de prangende vraag worden gesteld welke land of welke landen voldoende (militaire) macht en politieke wil hebben om de wereld te verlossen van deze monsters en hun instituten.”

  Waarom? Ik heb in dienst gezeten (nog) en daar is mij geleerd ‘gepast geweld’ te gebruiken bij het bewaken van ons land (of de kazerne specifiek). Is dat niet gewoon lafheid? Geweld is geen vies woord ofzo. Het heeft een plaats. Net zoals straffen gedragsverandering bewerkt. Soms werkt dat gewoon het best.

  Maar dat mag je tegenwoordig niet meer vrijuit zeggen. Dat is niet ‘politiek correct’. Er is ook behoorlijk veel geweld gebruikt bij de ‘bevrijding’ van ons land in 1944-45. Mogen we dan geen geweld gebruiken bij de bevrijding van de ‘bevrijders’?

  Wat is dat voor hersenspoeling?

  Geweld is een keuze. Soms is het een goede keuze. Nu is vooralsnog geweldloos verzet een betere keuze! Omdat het tegen ons gebruikt gaat worden. Maar een echt vrije burger mag voor zijn eigen rechten opkomen, als het moet met geweld. Dat is een tactische keuze.

  Vermijd het ‘ordo ab chaos’ door de chaos niet op te zoeken. Behoud de eenheid. Zoek de verbinding. Maar vooral de eenheid met onze Schepper en Redder. Dat levert de ultieme uitredding op. God voert Zijn eeuwige plan uit. Hij gaat niet zomaar even tegen Zijn raadsbesluiten in de boel veranderen.

 12. @ *Cassandro*
  23/11/2021 om 5:53 pm

  Wanneer ik mijn bevindingen aangaande telefonie en mobiele telefonie als referentiekader neem , moet ik je mededelen dat je niet paranoïde bent .
  Ik heb met mobiele telefonie werkelijk álles meegemaakt wat een veel te lang verhaal zou worden om hier op te schrijven .
  Ik heb een oude Nokia waarmee ik alleen kan sms-en en telefoneren , wanneer ik ergens heenga zet ik hem uit , én hij moet in aluminiumfolie want ook “uit ” geeft hij je locatie door .
  Het betekent dat de diensten je hebben ontdekt als iemand waarbij de hersenspoeling is mislukt , en dus in de gaten gehouden moet worden .

  Over Openbaringen : Er staat dat aan de ruiter op het witte paard ( de antichrist ) een Kroon wordt gegeven .
  Corona betekent letterlijk Kroon ..

 13. Mijn opa zat vroeger in het verzet, en zou zich omdraaien in z’n graf als hij dit zou lezen. Dit is toch wel het toppunt van onwetendheid en wappiepopulisme. Beter de ongeletterde in kindertaal uitleggen dat een familielid gewoon op straat blijft liggen straks bij een hartstilstand dan 1000% pure fantasy verspreiden.

 14. Er is hoop. De Russen staan aan de Oostgrenzen klaar om binnen te vallen. Dit maal komt de bevrijding niet uit het Westen, maar vanuit het Oosten…….

 15. Als ik bij xandernieuws iets leest wat betreft medicijnen teg zo.n covid aanval schrijf ik het gelijk op als ik geprikt was want ik vertrouw het niet meer, er was geen covid virus, maar er ziten wel dingen in die vaccins die je of verminken of je gaat pijnlijk dood

 16. Sorry Australia,

  Jullie waren 1,5 jaar lang pussies en hebben je laten onderdrukken “to flatten the curve” .
  Nu zitten jullie voor de rest van jullie leven in curve ;rockdown anywhere anyplace.

  En nee beste mensen, het is niet te laat ondanks dat dit soort berichten je laten denken dat de ‘nieuwe moraal’ al een feit is…. Verre van dat er zijn meer mensen tegen dan voor !

  Laat je niets aanpraten door de “alternatieve media” cq gereguleerd propaganda !
  Niemand wil dit, praat met je buren en collega’s erover of hou je mond en sterf als een komkommer vol met zaad maar geen plantje dat groeit….

  Ben je nutig met je woorden en daden of ben je nutteloos ?

 17. Van een 1G naar een 7G samenleving? Alle gekheid op een stokje…
  Deze avond gekeken naar De Afspraak op ‘canvas’ (= gerenomeerd praatprogramma op de 2de openbare Vlaamse tv-zender). Aan het woord: onze viroloog Steven De Gucht, een braaf uitziende huisvader, nu mét peper-en-zout-kleurige baard zodat hij er wat ‘wijzer’ uit ziet en meer authoriteit uitstraalt (?), zei dat hij toch wel heel bang is om naar een volledige corona-proof evenenemt te gaan (iedereen met een CST in de hand) omdat hij alsnog besmet zou kunnen worden tijdens al die contacten face-to-face, maar gelukkig werd hij tot op heden nog niet besmet… De gelukzak! Tot zover… Wat hebben we nog geleerd?
  1G-maatschappij (cfr. delen van Oostenrijk en nu ook delen van Duistland): enkel CST toegelaten;
  2G-maatschappij (cfr. Nederland): CST en/of herstelcertificaat;
  3G-maatschappij (cfr. België): CST en/of herstelcertificaat én recent negatief testbewijs;
  en hier komt ie…
  4G-samenleving (who’s next?): CST en/of herstelcertificaat én recent negatief testbewijs én chirurgisch mondmasker continu aan, óók in open lucht én op een dansvloer;
  5G (wablieft?)-samenleving (wait & see?): CST en/of herstelcertificaat en/of recent negatief testbewijs én chirurgisch mondmasker én een helm op je kop (à la Willmepie) met daarop een rond-draaiende ventilator;
  6G (wat brengt de nabije toekomst nog?)-samenleving: CST en/of herstelcertificaat en/of recent negatief testbewijs en een helm met ventilator mét oranje zwaailicht (geel fluovestje mag ook);
  6G (= the future)-sameleving: alles er op en er aan, maar nu mét een verplicht geregistreerde enkelband! In optie: een licht gevende hoelahoep van minstens 3,5 diameter rond je middel mag ook !
  En ondertussen woekert de ‘grijze markt’ in valse QR-codes…
  Waar gaan we in ‘gods naam’ naar toe? 😉
  *zucht*

 18. Nu 75 jaar na einde WO-2 zijn we terug bij af.
  We hebben kennelijk niets geleerd uit de lessen van de geschiedenis.
  Onze ouders en grootouders hebben in 1945 gezworen: “dat nooit meer”.
  In Australië zijn de fascisten met hun terreur inmiddels weer aan de macht.
  Zij ontnemen de burgers hun vrijheden en sluiten ze op in concentratiekampen.
  In Nederland zal het demissionaire kabinet Rutte weldra volgen.
  Met leugens en bedrog zijn onze vrijheden reeds flink beknot.
  Australisch gedoe staat ook ons te wachten; dat is slechts een kwestie van tijd.
  We hoeven 4 en 5 mei niet meer te vieren. Onze vrijheid is verleden tijd.
  De ware aard van het monument op de Dam is nu ook duidelijk.
  Het is een fascistische fallus; de middelvinger naar het volk.

 19. Ik heb een onrustig gevoel over aanstaande vrijdag i.v.m. de volgende woorden:
  1) “Black Friday”
  2) “code Zwart” = “code Black”
  3) “The Black Awakening” (Boek over de machtsovername van satanische super soldaten door Russ Dizdar) Hij verbind dit met het rode paard van de Apocalyps.
  4) “Black Friday”(2021 nieuwe horrorfilm): Medewerkers van een grote speelgoed winkel proberen een zombie aanval te overleven die begint op “black Friday”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_(2021_film)
  https://www.youtube.com/watch?v=M3H5Ye2BvUk

  10 million or more victims of satanic ritual abuse, mind control and transmutation. Are they the Super Soldiers for end time Chaos, a Chaos before the new order. Is this a continuation of the Master race of the Nazis, a quest for………. the godmen. Breeding a hybrid race? The black awakening is a look at what the Red Horse prophecy in Revelation 6 warns of… of global catastrophic chaos Some say there are 40 million worldwide and now four generations of them…and growing. 500 million satanic rituals? And in the book counter measures. Where did they come from? Why so many, Why are they here? When will they be released? Are they a part of Biblical Prophecy. Satanic Ritual Abuse MPD DID? or more.

 20. Beste Cassandro even een correctie op dit gebed dat op een punt niet klopt

  *Cassandro* schreef:
  23/11/2021 om 5:53 pm

  “Onze Vader in de hemel,
  uw naam worde geheiligd,
  uw koninkrijk kome
  uw wil geschiede
  op aarde als in de hemel.
  Geef ons vandaag het nodige brood,
  en vergeef ons onze schulden,

  (MOET ZIJN “en dank u dat u onze schulden hebt vergeven”.)

  zoals ook wij vergeven onze schudenaren.
  En breng ons niet in beproeving,
  maar verlos ons van DE kwade.”
  Amen (d.w.z. ‘dat het zo moge zijn’)

 21. God komt ons niet helpen dat moeten we zelf doen ..door niet mee te doen en je voor te bereiden op de burgeroorlog die er gaat komen.Organiseren ,afspreken op parkeerterreinen o.i.d.Deze psychopaten gaan echt niet stoppen met deze ellende…Verdedig je zelf met alle middelen,ze komen om ons te doden…Word Wakker!!

 22. Bedankt voor plaatsen Xander, dacht dat ik te gefrustreerd leek, maar dat is het niet. ik sta nog steeds achter hetgeen ik geschreven heb. Geen opwelling dus.

  Moet denken aan Freek de Jonge, hij heeft nooit echt veel verschil gemaakt. Niks als je het mij vraagt.
  Maar deze heb ik altijd onthouden. Als je je doodsangst overwonnen hebt, is het elke dag feest

  You tube, leven naar de dood. Dat is de bron.

 23. Gelijk heb je, Elegast !

  Ook ik zal me met hand en tand verdedigen bij verplichte vaccinatie of arrestatie !

  Had een goed (geen gemakkelijk) leven …Of ik sterf of niet, géén probleem.

 24. De gelijkenis met WO 2 is dat er nu net zoals toen sprake is van een gelijdende schaal van criminele waanmaatregelen, waarbij critici worden gedemoniseerd, gecensureerd en uitgesloten.
  Het grote verschil is dat er nu geen bommen en granaten aan te pas komen om grote groepen mensen te doden, maar een biowapen, namelijk het zogenaamde ‘vaccin’, want dat is voor de wereldwijde criminele elite het belangrijkste doel, namelijk via de ‘vaccins’ de wereldbevolking flink uitdunnen. Die overblijven zijn dan slaaf van de bekende wereldwijde criminele elite.

 25. Marcel 6.32 PM, 23/11

  Mag ik een verzoek doen, zou je a.U.b. dat servies voor je hoofd weg willen halen, hoe dom moet je zijn om deze uitspraken te maken !
  Meer woorden wil ik aan jou niet vuil maken !

 26. EINDELIJK!!!!!!!!

  Singapore werd het eerste land ter wereld dat lichaamsautopsie uitvoerde met C#O#VI#D-19. Na grondig onderzoek bleek dat C#o#v#i#d-19 niet bestaat als virus, maar als een bacterie die is blootgesteld aan straling en de dood van mensen veroorzaakt door bloedstolling.
  Er is vastgesteld dat de ziekte van C#o#v#i#d-19 bloedstolsels veroorzaakt, wat leidt tot bloedstolling bij mensen, en bloedstolling in aderen veroorzaakt, waardoor het moeilijk is voor een persoon om te ademen; Aangezien de hersenen, hart en longen geen zuurstof kunnen krijgen , daarom sterven mensen snel.
  Om de oorzaak van gebrek aan ademhalingskracht op te sporen, hebben artsen in Singapore zich niet aan het W#H#O protocol gehouden en een autopsie uitgevoerd C#O#VI#D-19.
  Nadat artsen handen, benen en andere delen van het lichaam openden en zorgvuldig onderzocht, merkten ze dat de bloedvaten verwijd waren en gevuld waren met bloedstolsels, waardoor het bloed harder ging stromen en ook de zuurstofstroom in het lichaam verminderde, waardoor de bloedvaten in het lichaam werden verminderd. Doodpatiënt. Na het ontdekken van dit onderzoek veranderde het Singapore ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het C#o#v#i#d-19 behandelprotocol en gaf aspirine aan de positieve patiënten. Ze begonnen patiënten aspirine 100 mg en Imromac te geven. Daardoor begonnen patiënten te herstellen en begon hun gezondheid te verbeteren. Het ministerie van Volksgezondheid van Singapore evacueerde meer dan 14.000 patiënten op één dag en stuurde hen naar huis.
  Na een periode van wetenschappelijke ontdekkingen legden artsen in Singapore de behandelmethode uit door te zeggen dat de ziekte een wereldwijde hoax is: “Het is niets anders dan een intravasculaire stolling (bloedstolsels). Genezingsmethode:
  pillen met antibiotica
  Ontstekingsremmend en neem anti-coagulans (aspirine).
  Dit geeft aan dat de ziekte genezen kan worden.
  Volgens andere Singaporese wetenschappers waren beademingstoestellen en intensive care unit (IC) nooit nodig. Protocollen voor dit doel zijn al gepubliceerd in Singapore.
  China weet dit al, maar heeft zijn rapporten nooit gepubliceerd.
  Deel deze gegevens met je familie, buren, kennissen, vrienden en collega’s zodat ze van de angst voor C#o#v#i#d-19 afkomen en beseffen dat dit geen virus is, maar een bacterie die alleen aan straling is blootgesteld. Alleen mensen met een zeer lage immuniteit moeten voorzichtig zijn. Deze straling zorgt ook voor ontstekingen en hypoxy. Slachtoffers moeten Asprin-100 mg en Apronik of Paracetamol 650 mg innemen.

  Bron: Singapore Ministerie van Volksgezondheid Deel aan alle groepen etc zodat zoveel mensen dit kunnen zien.

  Link naar uw bron ? Mod.

 27. @ Cassandro 23/11/2021 om 5:53 pm
  Jij vraagt ons:
  “… Word ik nu paranoia… of ben ik het slachtoffer (doelwit?) van spyware zoals bijv. Pegassus?”

  Wel Cassandro, afgaand op jouw schrijfstukjes en jouw eigen vraag, het volgende antwoord:
  een bezoek aan de psychiater zal voor jou bijzonder nuttig zijn en dat weet ik al geruime tijd.
  Ik heb wel een vermoeden in wat voor groep je ingedeeld zal worden, maar mij geloof je (gelukkig) zeker níet.
  Succes!

 28. De geplande persconferentie voor vrijdag 3 december word abrupt begin volgende week gehouden. Het debat van 30 november doet uiteraard niet terzake want de 2G maatregelen `tegen ongevaccineerden` worden door Rutte en Co andermaal zonder fatsoenlijk overleg erdoor geramd!

 29. @ Jack Vandelinde, beste
  Met alle ellende om ons heen zeg ik vaak dat ik blij ben dat ik inmiddels óók niet zo jong meer ben ; ik wil het allemaal eigenlijk niét meer meemaken. Las vanmiddag dat in de usa ’men’ inmiddels zó ver is dat met genetisch gemanipuleer het mRNA in groenten zit zodat via de voedselindustrie men toch gevaccineerd is …. , wat een wereld, de genetica verwoest de natuur.

 30. Werkelijk…!? Wie gelooft de verhalen nog die deze meneer plaatst..
  En dan ook nog die vergelijkingen met de holocaust, walgelijk..

 31. Het is allemaal zeer droevig. Het ergste is dat we er nooit meer uit komen. Ook hier in Cyprus, waar ik tegenwoordig woon, veel maatregelen. Een aantal winkels, maar niet allen, eisen de Corona app. Er staat security bij de ingang van sommige shops die je het Coronabewijs moet tonen.

  Gelukkig geen rellen zoals in Nederland. Daarvoor heeft de politie hier teveel gezag. Ik kan mijn tas gewoon zichtbaar in de auto laten liggen. Bijna geen criminaliteit. Er is wel een gevangenis maar die zit vol met Afrikaanse illegalen.

  Vliegtuigen nog steeds tjokvol.

  Ik merk wel dat cabinepersoneel, net zoals velen bij ons in de kliniek, er niets meer van gelooft. Er wordt openlijk gesproken over een wereldwijde machtsgreep van het kwaad. Het is eigenlijk een lachwekkende vertoning. Iedereen met die idiote maskers op. De mensen hebben zelf niet door dat ze voor gek lopen. Het handvat van een winkelkar is duizend maal besmettelijker dan geen masker dragen. De logica is zoek. Het vertrouwen daardoor ook.

  Corona is echt niet anders dan een gewone griep. Bij velen, zoals bij mij vorig jaar, zelfs veel minder. En ja, er gaan mensen aan dood, dat is ook tijdens andere griep epidemieen het geval.

  De maatregelen zijn ondoordacht. Hoe meer je mensen opsluit en afsluit, des te langer zal het virus blijven. Er zijn maar weinig micro biologen die dat snappen. Griep- en verkoudheidsvirussen zijn er altijd geweest. Het bijzonder is dat het virus waar we nu over praten niet kan uitrazen. Overheden verbieden de mensen groeps immuniteit op te bouwen. Wij weten waarom. Maak ze tot vaccinatie slaven. Dan moeten ze ieder jaar langs het overheidsloket voor een nieuwe jab. De eigen afweer wordt op deze manier kapot gemaakt. Dat de Openbaar Ministeries dit zomaar zonder ingrijpen laten voltrekken is een van de grootste raadselen van deze tijd.

  Tenslotte nog een link uit de krant hier. In Afrika zijn de meeste ongevaccineerden. En oh my Goodness, ook de minste Covid patienten. https://www.olomoinfo.com/2021/11/international-scientists-baffled-as.html?m=1

 32. Geheel terzijde… maar sinds ik recent ‘actief’ ben op deze fora… ben ik nu écht de enige die de laatste dagen oproepen krijg op mijn gsm (een ouderwetse Nokia) en als ik dan opneem wordt er aan de andere kant onmiddellijk ingehaakt… Word ik nu paranoia… of ben ik het slachtoffer (doelwit?) van spyware zoals bijv. Pegassus? Gewoon maar een vraag…

 33. @tyson. Mensen die net zo reageren als u, doen zelden aan nadere informatie. Doe dan op z’n minst wat moeite om een en ander met extra feiten te beargumenteren. Niemand wordt iets wijzer van lege reacties als die van u zojuist.

 34. @xander (& team) en @modereators (& team op het geloofsforum en op het ‘praatcafé’): jullie beslissen of onderstaand bericht al of niet gepubliceerd wordt op dit xander-forum…
  En met BIDDEN (zie mijn vorig bericht) bedoel ik het ‘paternoster’ als eerste en belangrijkste gebed… het is het énige gebed dat Jezus van Nazareth aan zijn volgelingen geleerd heeft… voor diegenen die het vergeten zijn of voor diegenen die de Bijbel (nog) niet kennen, zoek het op in het NT Matteüs 6:9-13
  “Onze Vader in de hemel,
  uw naam worde geheiligd,
  uw koninkrijk kome
  uw wil geschiede
  op aarde als in de hemel.
  Geef ons vandaag het nodige brood,
  en vergeef ons onze schulden,
  zoals ook wij vergeven onze schudenaren.
  En breng ons niet in beproeving,
  maar verlos ons van DE kwade.”
  Amen (d.w.z. ‘dat het zo moge zijn’)

  ichtus-groet aan allen!

 35. En de meeste Nederlanders roepen : “Wij willen dit ook. Mark, waarom wacht je zo lang ? Doorpakken nu ! “. Ongevaccineerden worden gezien als levensgevaarlijk. Door de ongevaccineerden sterven momenteel 33 onschuldige gevaccineerde mensen per dag, zo wordt ons nu verteld. En Hugo kijkt tevreden toe.

 36. @Gijs. Het zullen, net zoals in 1938 in nazi Duitsland, inderdaad weer de ‘weldenkende’ meelopers zijn die er voor zullen zorgen dat een nieuwe wereldramp zich zal kunnen voltrekken.
  Another time, another place, maar net hetzelfde type van bekrompen gehersenspoelde burgerfiguurtjes als die in 1938 de nazi’s aan de macht geholpen hebben in Duitsland.

 37. We zijn gewaarschuwd na 40/45. Laten ze me maar komen halen. Dan komen ze niet meer thuis voor de gehaktballen bij moeder de vrouw.

  Niemand raakt mij ongewenst aan! Zal het zelf ook niet overleven. Boeit me ook niet. Heb een mooi leven, en gehad. Nooit zal ik accepteren dat iets van anderen ( farmaceuten) – waarvan ik niet eens weet wat voor zooi erin zit – gedwongen in mijn lichaam gespoten wordt.

  Hier ligt een grens.

 38. Ik dacht vroeger steeds dat meelopers ,verklikkers en volksvijanden als in WW2 voorkwamen niet in Canada of tegenwoordig Nederland gevonden worden.Helaas het is totaal anders. Men belt de politie als een restaurant niet strikt de nieuwste regels hanteert of als je masker niet goed zit enz.Ik ben 85 maar heb nooit kunnen denken dat mensen zo ijverig de samenleving kapot wilden maken.

 39. We kunnen er NU niet meer onderuit. Zelfs de ‘hardnekkigste atheïst” moet nu toch bekennen dat alles wat in het Bijbelse boek Openbaring staat WERKELIJKHIED aan het worden is, daarom heet dit boek ‘openbaring’…
  Het eerste zegel werd reeds eind 2019/begin 2020 door ‘het lam’ verbroken: de witte ruiter (mét een kroon op zijn hoofd als teken van wereldlijke macht) op zijn witte paard, met een boog ‘zonder pijlen’ (?) raast nu volop over heel de wereld, want zijn giftige pijlen liggen overal klaar in de diepvriezers. Het is nu wachten op het verbreken van het tweede zegel door ‘het lam’ = WOIII staat voor de deur, heel waarschijnlijk is de huidige situatie in de Krim de lont in het kruidvat…
  Hier bij ons (Nederland, België, enz) is het wachten op een snelle ‘herinrichting’ van o.m. scholen, nu er een tekort aan leraren (wegens quarantaine, burn out enz.) begint te ontstaan. Als je de eerste hekken en nadars in de omgeving van scholen (of wellicht ook ‘lege kazernes’) ziet geplaatst worden, evolueren we héél snel naar Australische toestanden!
  Bereid je maar al vast goed voor!
  Het enige wat ons dan nog rest is beginnen met BIDDEN!
  *zucht*

 40. Ggle: I.G. Farben en realiseer je dat de V$ veel duitse W0-II wetenschappers opnam, die wilden
  ontvluchten, want hun knowhow zou U$A van pas kunnen komen, zo gaat dat. En er is nog meer.
  Klau$$chwab? Pfizer-vaccin schijnt ‘niet goed getest’ of…ópzet/je’? Op deze ‘moderne’ manier
  worden meerdere vliegen in 1 klap…zie de meervoudige injectie-opbrengst van al die ‘rommel’,
  de herhalingen ervan alsmede de uitdijende besmettingen. Het is bekend dat reguliere artsen
  gewend zijn om ‘medicijnen’ met schadelijke bijwerkingen als ‘remedie’ voor bijwerkingen uit
  te schrijven zonder met hun ogen te knipperen. Ka$$a! “97% der reguliere medische studenten
  heeft als roeping geld en/of prestige”. De 3% écht-gemotiveerden verdwijnen gewoonlijk naar
  het ‘alternatieve’ circuit. Lees evt. Peter Bügel (artsen-opleider): boekje “Iedereen heeft gelijk”.
  Dus worden de ‘gevaccineerden’ eerst uitgemolken en tegelijkertijd(!) weer mooi opgeruimd ‘?’
  Gründlichkeit…

 41. Er waren vroeger drie ideologische structuren, het fascisme, het communisme en het liberalisme, dit laatste heeft de andere drie in feite overwonnen, iedere mens is in feite een liberaal, want we willen allen onze vrijheid en we zijn bereidt daarvoor te vechten en te sterven. Dan kwam de coronacrisis en onze vrijheden werden beperkt. En dit pikten we niet, we wilden terug naar ons oude leven, een leven van vrijheid, een leven van een echte liberaal. De toekomst lijkt onzeker, ziekte en pandemie lijken ons leven te gaan bepalen en dit nog voor enkele jaren. We leven nu al in een openluchtgevangenis. En zoals in de film ‘ de apenplaneet’ lijken de apen het te gaan winnen van de liberale mens. Maar schijn bedriegt, nooit zal de liberale mens zich laten kooien, en dat zag ik deze zondag in Brussel. Shalom

 42. komt ie weer hoor die x, is het geen wereldoorlog dan zijn het wel concentratiekampen

 43. Ik blijf het hier herhalen, houdt je aan het 3G beleid:

  1. Niet testen
  2. Niet vaccineren
  3. Niet de QR app installeren

  Misschien moet ik wat meer in detail treden waarom niet.

  AD 1 Niet testen
  Positief getest is quarantaine(kamp). Daarbij worden persoonlijke DNA gegevens en testresultaten opgeslagen in een centrale databank. Een levensgevaarlijke ontwikkeling naar de toekomst toe. Zeker in het licht van het opkomende totalitaire regime en de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, die aan deze databanken gekoppeld wordt/is.

  Mijn persoonlijk advies: bij klachten, blijf thuis en vermijd contacten. Hou verder uw mond erover.

  AD 2 Niet vaccineren
  Daarover is al genoeg gezegd. Maar de registratie van vaccinatie in centrale databases en apps, verdient meer aandacht. De arts/patient relatie is doorbroken. Daar heeft een machtsgreep door de staat plaatsgevonden. Koppeling van gegevens aan kunstmatige intelligentie, die weg ligt helemaal open.

  AD 3 Niet de QR app installeren
  De track en trace mogelijkheden in combinatie met bovengenoemde punten, da’s al genoeg reden om de QR app niet te installeren. Daarbij toestemming vragen aan de overheid voor toegang, is totalitair. De app gaat nog verder uitgebreid worden ook.

  Kijk, ik gebruik als pseudoniem Borgarereal. The Borg Are Real. U weet wel, de Borg uit Star Trek.

  De mensheid wordt in sneltreinvaart geassimileerd tot het Borg collectief.

  De uiteindelijke oplossing om deze heerschappij te doorbreken, is dezelfde oplossing als wordt getoond in de Star Trek Next Generation tweeluik Best of Both Worlds.

  Overigens geloof ik er persoonlijk in dat deze entiteiten daadwerkelijk bestaan in een andere dimensie die in contact staat met de 3D dimensie waar we in leven (geesteswereld). Deze entiteiten proberen de aarde op een dergelijke wijze te transformeren zodat deze hier kunnen incarneren. Zie ook de occulte praktijken van het Derde Rijk, waarbij technologie werd gechanneld via mediums. Deze praktijken vinden nog steeds in geheime genootschappen plaats, is mijn conclusie,

 44. Er is hier wel eens gesproken over andere therapieen ( vaccinaties ) : Novanax en Valvene.
  Dr Wodarg in Duitsland zegt in programma Wochenblick : neem geen boostershot maar vooral en daar gaat het om in mijn verhaal :
  Neem bovenstaande GENTHERAPIEEN ( Volgens hem zijn het dat ) niet , dus w.s OOK GENTHERAPIEEN
  Vandaag nine for news

 45. Niks Schwab, niks Soros of Gates. Het zijn de gehoorzame slippendragers die het uiteindelijk mogelijk maken. Altijd weer.

Comments are closed.