Moskou woedend nadat Duitse minister Defensie NAVO kernaanval op Rusland suggereert

Goed idee: laten we de grootste kernmacht ter wereld dreigen met een ‘first strike’. (2)

—————————————————————————————————————————————–

Rusland verbreekt nu definitief compleet alle diplomatieke banden met de NAVO

—————————————————————————————————————————————–

In het Kremlin is woedend gereageerd nadat de (demissionaire) Duitse minister van Defensie Annegret Kramp-Karrenbauer openlijk een NAVO kernaanval op Rusland heeft gesuggereerd zodra er een militair conflict uitbreekt. Het is beslist niet voor het eerst dat hooggeplaatste Westerse officials nadrukkelijk de mogelijkheid openhouden voor een ‘first strike’ nucleaire aanval. Zeker sinds het MH17 drama zijn Westerse politici, topmilitairen en media voortdurend bezig de bevolking te kneden en psychologisch voor te bereiden op oorlog met Rusland, en wordt alles en iedereen die zich hiertegen verzet en juist weer toenadering tot Moskou wil – tot en met de vorige Amerikaanse president aan toe – verketterd.

Kramp-Karrenbauer, een vriendin van Angela Merkel, verklaarde deze week in een interview dat ‘we Rusland heel duidelijk moeten maken dat wij uiteindelijk – en dat is tevens een afschrikkende doctrine – bereid zijn om deze middelen te gebruiken, zodat het vooraf een afschrikkende werking heeft, en niemand het idee krijgt om bijvoorbeeld over de gebieden van de Baltische Staten of de Zwarte Zee NAVO partners aan te vallen.’

‘Dat is het kerndoel van de NAVO, deze alliantie, en het zal worden aangepast aan het huidige gedrag van Rusland. Specifiek zien we schendingen van het luchtruim boven de Baltische staten, maar ook toenemende aanvallen rond de Zwarte Zee.’ Met haar opmerkingen wekte de minister de indruk dat ze voor een ‘first use’ doctrine is om kernwapens in te zetten als Rusland een te grote ‘bedreiging’ wordt gevonden en er een gewapend conflict uitbreekt.

Rusland verbreekt alle diplomatieke banden met de NAVO

De afgelopen maand zijn de toch al onder grote druk staande betrekkingen met Rusland verder verslechterd. Nadat de NAVO acht Russen uitwees omdat die zouden hebben gespioneerd voor de Russische diplomatieke missie op het NAVO hoofdkwartier, besloot het Kremlin om deze missie volledig te beëindigen, waarmee alle officiële militaire contacten nu zijn verbroken.

Vorige week donderdag kwamen de NAVO ministers een nieuw masterplan overeen om ‘ondanks een groeiende focus op China’ een eventuele Russische aanval het hoofd te kunnen bieden. Ondertussen wacht Moskou nog steeds op Duitse goedkeuring om de Nord Stream 2 gaspijpleiding in gebruik te nemen. President Putin legde onlangs zijn kaarten op tafel door klip en klaar te stellen dat de gasleveranties aan Europa alleen via Nord Stream 2 weer kunnen toenemen. (Waar leg je anders die pijpleiding voor aan?)

Amerikaanse kernbommen in Europa, ook in Nederland

Het Russische ministerie van Defensie heeft de Duitse militaire attaché in Moskou ontboden vanwege Kramp-Karrenbauers uitspraken over een eventuele ‘first use’ kernaanval. Ook uit Duitsland zelf komt kritiek. SPD leider Rolf Mützenich noemde haar verklaring ‘onverantwoordelijk’, en vroeg zich hardop af ‘of ze ook aan de (Amerikaanse) kernwapens heeft gedacht die nog steeds op Duits grondgebied liggen.’ Dat zouden er zo’n 20 in getal zijn.

In een officieel NAVO document is ruim twee jaar geleden onbedoeld officieel toegegeven dat die Amerikaanse kernbommen ook in Nederland zijn opgeslagen. Het was al jaren een publiek geheim dat deze wapens op de luchtmachtbasis bij Volkel liggen.

Ook België, Italië en Turkije hebben deze bommen op hun grondgebied, en zijn hierdoor de facto nucleair bewapende staten die tijdens een eventuele kernoorlog door de vijand dan ook als zodanig zullen worden behandeld. Bij een ‘first strike’, zoals de Duitse minister suggereert, kan dus ook Nederland een nucleaire tegenaanval verwachten.

Tekent zich een breuk tussen de VS en Europa af?

De chaotische terugtrekking van de Amerikanen en de daarop volgende nieuwe vluchtelingenstroom naar Europa heeft de verhoudingen binnen de NAVO verder op scherp gezet. Europa begint het duidelijk zat te worden steeds opnieuw te worden gedwongen mee te doen met het Amerikaanse militaire imperialisme, wat met name in Azië al zoveel onschuldige slachtoffers heeft gemaakt.

Die weerzin is een goede ontwikkeling, maar tegelijkertijd helpt de houding van politici zoals Kramp-Karrenbauer niet bepaald mee om de banden met Rusland – geografisch een veel natuurlijkere partner van Europa (denk aan Gazprom) dan de VS – aan te halen, en weer een pad van vrede en samenwerking in te slaan.

Westerse bevolking jarenlang met oorlogszuchtige taal gekneed

Helaas staan haar uitspraken niet op zichzelf. Uit tal van berichten van de afgelopen jaren blijkt dat de Transatlantische elite openlijk uit lijkt op het veroorzaken van een grootschalige militair conflict met Rusland, zelfs een totale oorlog. In 2019 sprak een Poolse oud-generaal en tot 2009 hoofd van het leger openlijk over een ‘preventieve kernaanval om het Rode Leger te stoppen’. In dezelfde maand schokte het journaal (Heute) van de Duitse staatszender ZDF de kijkers met de fake aankondiging dat er in Estland een oorlog met Rusland was uitgebroken.

Later dat jaar erkende de Amerikaanse generaal Jeffrey Harrigian dat er een plan bestaat om de Russische luchtafweersystemen in de enclave Kaliningrad te vernietigen.

In 2018 schatte een analist van het London Global Policy Insitute de kans op het uitbreken van een oorlog tussen de NAVO en Rusland in op maar liefst 70%. Hoe zo’n oorlog gaat aflopen? Uit alle oorlogssimulaties van het Pentagon komt iedere keer dezelfde uitkomst: het Westen verliest. Kansloos. Eind 2019 bevestigde de in de VS werkende Russische-Amerikaanse militaire topanalist Andrei Martyanov dat de NAVO geen enkele defensie heeft tegen nieuwe Russische (raket)wapens, die 10 tot 20 jaar voorlopen op alles wat het Westen kan inzetten.

Dat weerhield nota bene de opperbevelhebber van de NAVO strijdkrachten in Europa, Tod Wolters, er begin 2020 niet van tegenover een comité van de Amerikaanse senaat te verklaren dat hij een ‘fan is van een flexibele eerste aanval’ met kernwapens op Rusland. De secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg deed ook een duit in het zakje door een ‘agressievere opstelling tegen Rusland en China‘ aan te kondigen. Als klapt op de vuurpijl publiceerde het Strategische Commando van de VS (USSTRATCOM) een review waarin stond dat nu officieel rekening wordt gehouden met het onvoorspelbaar uitbreken van een kernoorlog.

Ondertussen worden de immer argeloze Westerse burgers met propaganda over bijvoorbeeld ‘Putins helse martelkerkers’ psychologisch gekneed om de door de Westerse globalisten geplande oorlog tegen Rusland te accepteren en zelfs te eisen, zoals sommigen al hebben gedaan.

Psychologische oorlogsvoering tegen Westerse bevolking zeer succesvol

Helaas is deze psychologische oorlogsvoering en ‘gaslighting’ van het gewone volk dermate succesvol gebleken, dat dezelfde tactieken sinds 2020 massaal worden gebruikt om de corona p(l)andemie en de daaraan verbonden Covid-‘vaccins’ en ‘Great Reset’ te promoten. Met een béétje meer kennis en inzicht is al deze ellende onmiddellijk te stoppen.

Helaas ontbreekt het de meesten tegenwoordig aan de wil en – mogelijk nog zorgwekkender – zelfs aan het vermogen om kennis tot zich te nemen, te analyseren, en zo inzicht te krijgen in verbanden en de misleiding/propaganda technieken die dagelijks worden gebruikt. Dit klakkeloos en blindelings volgen van bepaalde leiders is identitiek aan wat er 80-90 jaar geleden bij onze Oosterburen gebeurde, en wat op een onvoorstelbaar drama uitliep. Het is diep triest dat we alle fouten uit die tijd nu op nog veel grotere schaal aan het herhalen zijn.

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur U.S. Department of Defense/Scott Howe , bron https://www.dvidshub.net/image/5679715/dod-conducts-ground-launched-cruise-missile-test; see also https://www.defense.gov/Newsroom/Releases/Release/Article/1937624/dod-conducts-ground-launch-cruise-missile-test/ ,As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain in the United States.Zie ook o.a.:

15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:

17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’


Archief (oud 
Xandernieuws.punt.nl :

26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Is er een Nederlandse pro-rusland site ergens waar je je kunt aansluiten? Zodat Putin weet dat er hier ook voorstanders van hun zijn in Nederland.

 2. Een aantal kernbommen gooien is nogal slecht voor het milieu. Zou het via de mileuwetgeving verboden kunnen worden om met kernbommen te gooien vanwege het nadelige effect voor onze planeet?

 3. Israël Today:
  ‘Israël bereidt aanval op Iran voor als bespreking faalt’

 4. Heb het stuk nu gelezen , opm. laatste alinea gelezen.
  Volgens mij is het niet zo zeer wil of vermogen om kennis op te nemen en te analyseren en zo inzicht te krijgen , dat intellect zal er wel zijn .
  Het is een 2 ledig iets : A ) Bewust met oog/oorkleppen op lopen en blijven lopen en daardoor niet de leugen/manipulatie zien/onderscheiden die er gaande is en B ) een houding het zal wel meevallen/het zal mijn tijd wel duren .
  Jammer genoeg moet ik tot de conclusie komen dat er bij de reacties die hier staan er ook een paar zijn of
  ZIJN DAT INFLEUNCERS ???

 5. Vandaag in de kranten : Maatregelen “covid 19 ” – besmettingen ; Opnieuw in winkels mondkapjes en 1.5 meter afstand houden .
  Klopt, is een plan , ik moest erom lachen , hoe erg het eigenlijk ook is ! Maar het is wel een duidelijk teken !
  Hoe dom moet je zijn om nu NOG STEEDS te geloven in het grote genetische medische experiment en mensen vergis je niet :
  Dit gaat nog veel erger worden !

  Zijn wij ( de niet vaxxers ) nou zo intelligent en zijn de vaxxers en de prietpraters nou zo dom ?? Jullie mogen het zelf zeggen !

 6. Ik vermoed dat de elite merkt dat hun insinuaties over een vijandige aanval van marsmannetjes niet zal lukken want ze hebben 50 jaar lang hun uiterste best gedaan om die buitenaardse vijand zo ongeloofwaardig en belachelijk mogelijk te maken dat het nooit zal lukken om hiervan nog een geloofwaardige, gemeenschappelijke vijand te maken.
  Dus keren ze terug naar hun aartsvijand Rusland door de aloude oorlogsstrategie van provocatie.
  De duitse nazi’s hebben nog niks geleerd, ze hebben nog niet genoeg op hun doos gehad met hun nederlaag in WOII dat uitgerekend weer een nazi nazaat als Duitse minister van Defensie openlijk een NAVO kernaanval op Rusland suggereert om te provoceren en weer opnieuw een (wereld)oorlog uit te lokken!

  Durft Duitsland nu weer een grote mond opzetten en bluffen omdat ze minder energie afhankelijk worden van Russisch gas door opnieuw met de bouw van vuile, fossiele kolencentrales hun bedrog van milieubeschermend, CO2 neutrale en elke klimaat overeenkomst openlijk te ontmaskeren?
  Denkt duitsland alleen te beslissen om oorlogje te stoken zonder de participatie van alle inwoners en leiders van de navo-landen?
  Denkt de navo nu nog dat het lukt door dreiging met een kernaanval, dat de hele planeet om zeep helpt, als afschrikmiddel de massa mee te krijgen in een oorlog??
  Ze hebben de planeet nog niet genoeg verwoest voor hun hebzucht, zeker?!
  Wat als niemand bereid wordt gevonden om deel te nemen aan een oorlog, wat als ‘befehl is befehl’ niet meer werkt? Gaan de politieke kopstukken dan zelf met bajonetten..hahahaha….hun oorlogje uitvechten?
  Zolang er geen echte aanval werkelijkheid is, hoeft er ook niks verdedigd te worden!

  Overigens hebben gewone mensen, de massa, helemaal geen boodschap aan de ruzie makende politiekers met hun flauwekul en bedrieglijk gekibbel over een stukje grondgebied om de wapen- en oorlogsindustrie weer nieuw leven te willen in blazen, om de elite weer meer winst te bezorgen en miljoenen mensen in miserie te storten door een allesvernietigende kernoorlog notabene.
  Of mogelijk is er een oorlog nodig om het financieel systeem te doen instorten door dan de miljarden staatsschulden, van en door de verkwistende, corrupte leiders van alle landen die ze niet meer afbetaald willen krijgen, kwijt te kunnen schelden?
  Of mogelijk sterven er nog niet genoeg mensen aan hun vaccinatie-aanval door hun coronahoax…met een kernaanval zou het dodenaantal misschien sneller stijgen tot de 500 miljoen overlevenden en tegelijk zouden alle staatsschulden weggevaagd zijn voor hun dictatoriale nwo zoals hun plan is?
  Eerst een dodelijke dreiging met een coronavirus dat achteraf een griepvirus bleek te zijn om ons te kunnen ombrengen door eindeloze vaccinaties.
  Nu de dreiging met oorlog, dat enkel provocatie blijkt te zijn om net een oorlog te kunnen uitlokken.
  Politiekers lossen de ‘spanningen’ maar op met diplomatie, daar worden ze voor betaald en daar dient dat voor.

  Laten we goed onthouden dat zonder medewerking/instemming van de bevolking politiekers geen oorlog kunnen voeren.
  En wie wil nu nog oorlog met andere landen als vaccin-nazi overheden zelf al oorlog voeren tegen hun eigen bevolking??
  Daar hebben we nu onze handen nog mee vol!

 7. De wereld regering zit vol met geheime misdaden.Lieve lezers die sluiten enkel aan op wat er allang was.
  Copieer dit wat ik nu schrijf want, ongevaccineerden kunnen in de B.O.P.Z (de moderne benaming voor een concentratiekamp) gedumpt worden in de toekomst!
  Het M.K.Ultra=hersenspoeling systeem is de benaming van een geheim project van totale controle over de geestusvermogens.Schizo artsen breken je geestusvermogens en gaan het dan opnieuw programmeren.Het is volwassen speelgoed voor de schizo-artsen en overheid om burgers als angst-speeltjes te programmeren.Dit geheime experiment wat de CIA uitvoerde in +_1960 hebben ze onopvallend in de /psychiatrie opgenomen en dit valse leugensysteem is nu in de echte geneeskunde verwerkt.Het komt onder benamingen van o.a. Omega -codes.Schizo artsen werken met chemische verhoormethodes en uithoormethodes en daar zeggen ze leugens voor zoals:je hebt een psychose en daarop moetje behandeld worden.Het manipuleert de hersen functies en gemoeds toestanden.De gehele overheid zorgen ervoor dat slachtoffers anoniem blijven en geen kans krijgen om dit bekend te maken. Daar justitie alle regels en wetten al met voorbedachterade daarop hebben afgestemd maar…enkel onder andere betekenissen LET OP NU KOMT HET….zodat advocaten mee gaan met de (verkeerde)uitspraak van de rechters en artsen!De covid prikken worden onder een gehersenspoeld volk net zo misleidend toegediend onder wat echte lamszachte woorden om daarvoor de echte geneeskunde als bedekking voor te gebruiken Kortom het is de tweelingbroer die al zeer actief opkwam in de schizotrie en nu de echte geneeskunde op komt.Lieve lezers tegen het beest kanje niet strijden geef het in Gods handen en er komt een wonder!Ze hebben mij 6 weken lang opgesloten in een gesloten kliniek ,ik hoefde enkel maar te zeggen ik heb geen psychose het staat enkel op een dood stuk papier en..daarom kreeg ik straf om de opname jaren lang te verlengen maar..Ik kwam vrij!

 8. Kunnen wij ongevaccineerden met ons allen een eiland kopen, dan zijn we onder de panna, en hebben de gevaccineerde geen sores meer van ons .

 9. precies: zolang wij maar in het narratief “natie tegen natie” geloven
  is het geen 1-2tje is om een energie crisis te versnellen?
  uiteindelijk dienen ze allemaal hetzelfde beest

  we zitten in een fuik en worden opgedreven
  her en der regionale variaties op het plan om de kudde te jennen en het beleid te “optimaliseren”
  het beest stuurt de naties / koningen aan
  als ik aan koningen denk, denk ik meer aan bloedlijnen 🤔

  plan = eugenica
  van het Grieks eùgenēs = van edele geboorte / hooggeboren
  m.i. draait het allemaal om bloed ✝️

 10. Haast voor het eerst : Belgische minister van Volksgezondheid zegt in een gesprek dat er meer gevaccineerden dan ongevaccineerden opgenomen worden.
  Gisteren teletekst voor het eerst : 80% in ziekenhuis gevaccineerden en 20 % ongevaccineerden, is nog steeds poppenkast MAAR er is schijnbaar een kentering gaande en ik denk dat dat nog veel meer gaat worden !
  Misschien is men zich al aan het indekken

 11. Ook kinderen worden tijdens hun zo belangrijke inprentingsfase met geweld geindoctrineerd. Alle films tot aan tekenfilms aan toe staan in het teken van geweld en oorlog en de VIJAND die overwonnen moet worden. Hetzelfde is het geval met computergames.Onlangs ging ik boodschappen doen en er was een vader die druk aan het telefoneren was, waarom zou je eigenlijk buiten waar iedereen het kan horen telefoneren?, terwijl zijn zoontje een groot plastic machinegeweer op me richte en dreigend tegen mij zei dat hij me ging doodschieten.Een jochie van een jaar of vijf.De vader lachte erom.Een stuitende vertoning.Mensen vinden de inprentingsfase van hun puppies belangrijker dan de inprentingsfase van hun kinderen. Wat een vreselijke maatschappij is dit geworden. De jeugd heeft de toekomst. Als deze jeugd de toekomst bepaaald ben ik blij dat ik deze toekomst niet meemaak. Trouwens : het Amerikaanse volkslied verheerlijkt ook geweld.En er zijn meer van die national anthems uit verschillende landen die geweld verheerlijken

 12. @ Xander (mod)

  Goed idee: laten we de grootste kernmacht ter wereld dreigen met een ‘first strike’. (2)

  Zeker een,,zeer goed idee,,Xander
  Als je een robertje wilt gaan vechten met Moederte Rusland
  (het enigste land ter wereld wat als voorvoegsel MOEDERTJE heeft)
  maar dit ter zijde,
  dan moet je dat vooral doen aan het begin van de winter.
  Napoleon en Hitler staan er nu nog vast in het moeras met sneeuw en vorst
  die miljoenen mensenlevens gekost heeft.

  Wie niet van de geschiedenis wilt leren is gedoemd het te herhalen.

 13. @Einde
  27/10/2021 om 5:42 pm

  Dank voor je antwoord . Ik kon inderdaad niets vinden en steengoed dat jij wist dat die poster van het Oostenrijkse leger voor het werven van soldaten wordt gebruikt .

 14. Grappig, dat men over landen praat, terwijl de wereld/geldsysteem geleid wordt door de grote bedrijven die overal zitten. Kantoortje hier en kantoortje daar, maar dat mag de pret niet drukken.
  Gemeente Eindhoven gebruikt Kaspersky als virusscan.(stond in de ED ooit) Hoofdkantoor gevestigd in…jawel in Moskou. Geheime dienst hier valt onder de VS.
  Mensen laat je niet voor de gek houden. De agenda21 is door allen(alle landen) ondertekend en de elite willen allemaal hetzelfde: de mens onder 100% controle en teveel mensen moeten worden opgeruimd. Zie georgia guidestones. Geboden in de talen: Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, klassiek Chinees en Russisch.
  Hier de tekst:
  Maintain humanity under 500,000,000
  In perpetual balance with nature
  Guide reproduction wisely —
  Improving fitness and diversity
  Unite humanity with a living
  New language
  Rule passion — faith — tradition
  And all things
  With tempered reason
  Protect people and nations
  With fair laws and just courts
  Let all nations rule internally
  Resolving external disputes
  In a world court
  Avoid petty laws and useless
  officials
  Balance personal rights with
  Social duties.
  Prize truth — beauty — love —
  Seeking harmony with the
  Infinite
  Be not a cancer on the earth —
  Leave room for nature —
  Leave room for nature
  Dit is ook wat in de agenda21 staat: Nu ja, de uitvoering dan. Zie Wiki.
  Hoe duidelijk wil je het hebben, dat het 1 pot nat is?
  Aanvulling: zie voorspellingskaarten van “the economist” 2017(handelsblad london)
  Daar staat al een paddenstoel(atoom) afbeelding op kaart: the death.
  https://altnews.nl/2016/11/economist-wereld-agenda-2017-ontrafeld
  Die duistere figuren zitten overal! Wij zijn met 99%! Opstaan nu! Zeg NEE!

 15. Moet er oorlog komen tussen Rusland en Europa, dan zullen de gasprijzen helemaal exploderen. Met als gevolg dat bijna iedereen dan zijn energierekening niet meer kan betalen, zonder grote schulden te maken. En dat de prijzen van boodschappen en brandstof ook vele malen over de kop zullen gaan.

 16. Napoleon en Hitler liepen zich stuk op Rusland, laat dat een les zijn voor de toekomst van het Westen.

 17. Er bestaan wel Duitsers, maar er bestaat geen Duitsgrondgebied sinds 04-05-1945 meer. Dat is tot op heden bezet Amerikaansgrondgebied. Net zo met de voormalige deelstaat Nederland is het ook hier officieel bezet Amerikaansgrondgebied. Dan moeten we niet over dingen praten, die niet waar zijn. Misschien alleen in de fictie wereld waar we denken werkelijk in te leven.

 18. Een goede buur is beter dan een verre vriend. Wie kent deze uitspraak niet ? Deze A.G.K is vanaf het begin een onbegrijpelijke keus geweest. Ze zou wel eens affaire met Jens Stoltenberg kunnen hebben. Wanneer men de slepende verkiezingen bij onze buren volgt, kan niet anders oordelen dat dit hele ‘stoplicht’ spektakel alleen uit is op meer én nog meer schulden te maken waarbij de FDP de vinger nog op de pols wil (proberen te) houden. Ondanks gunstige economische prognoses …. (wie verzint zoiets ? ) val te veel tegen. Het wil daar maar niet lukken. Subsidies van 3 euro per maand, tegenvallende economie, tegenvallende stroomopbrengsten …. , en een voetballer die niet gevaccineerd wil worden waar de meningen over nogal verschillend zijn. Zoek en gij zal vinden : das SHEAF Gesetz, óf is Duitsland wel een autonoom land ?
  Of we het nu leuk vinden of niet, het is nog steeds hét land wat economisch gezien gezien het meest krachtige is in de EU. Voor mij is er geen taal barrière, het is een mooi landschappelijk land met vriendelijke mensen. Uitzonderingen daargelaten, net als in mijn geboorteland ; Nederland ! Hufter zijn overal te vinden.

 19. Dat domme gebluf van Duitsland cq de EU richting Rusland is ronduit psychopathisch.
  Temeer daar Rusland en China militaire bondgenoten zijn.
  En de EU als schoothondje van de VS uiteraard hulp van Biden verwacht indien het tot een daadwerkelijke confrontatie zou komen met Rusland.
  Maar de VS is op het gebied van defensie allang een zwakkeling geworden t.o.v Rusland&China.
  Een kernoorlog in de EU met als bondgenoot de VS wordt dan het einde van de wereld.
  Zal de top v.d Cabal absoluut tegen zijn, omdat zij streven naar onsterfelijkheid via AI en overige geavanceerde technieken.

  “De voorzitter van de Amerikaanse gezamenlijke stafchefs, generaal Mark Milley, heeft gesuggereerd dat China’s recente test van een hypersonisch wapen een “Spoetnik-moment” zou kunnen zijn, wat suggereert dat de VS ver achterop is geraakt in de wapenwedloop van de 21e eeuw.”

  https://www.rt.com/usa/538613-gen-milley-sputnik-moment-china/

 20. Goed Maxi en Willempie in de gaten houden, zo gauw die de benen nemen met familie is het link.

 21. @ Emile 3.53pm
  Waarom? Omdat we Emile door de verkeerden geregeerd worden, die ons en ons land kapot willen maken, dat geeft ze plezier. En een kernbom ergens gooien ook, alleen al de angst van mensen. En die zgn. natuur-doelstellingen werken allemaal averechts uit, zoals ze ook bedoeld zijn.
  Je mag helaas vermoeden dat urgenda in het zelfde complot zit.
  Mooier kan ik het niet maken, de rauwe werkelijkheid.

 22. Ik ben soms een beetje grof mensen, excuses daarvoor….

  Ik zeg echter wel hoe ik er over denk, lokaal vindt niet iedereen dat leuk.
  Deze wereld was niet bedoeld om behouden te blijven, er zal een nieuwe wereld komen.
  En niet de nieuwe normaal van parasieten die het volk onderdrukken, nee mensen….
  De nieuwe wereld als de Geest wederkomt met een zwaard nadat de verdeeldheid geoogst wordt.

  Wie de Heere kent die weet dat wie in de wereld gelooft en aan de wereld hecht het Koningkrijk Gods niet waard is,,,,,

  Zijn niet mijn woorden… De eindtijd is aan het beginnen wordt wakker en bidt voor allen !

 23. Deze krankzinnigen denken zeker dat Rusland geen soortgelijk antwoord zullen geven als die aangevallen word door een Doctor Strangelove generaaltje van de NAVO!!Duitsland zou toch beter moeten weten toen ze 80 jaar geleden binnen een paar weken werden overlopen door vol met haat zittende Russische soldaten..?En ik weet uit contacten in Rusland dat dat volk daar een ongelofelijke pesthekel hebben aan westerlingen…wij hier maken geen schijn van kans….

 24. @ emile 27/10/2021 om 3:53 pm

  “Een preventieve kernaanval op Rusland zou trouwens al onze inspanningen tegen global warming en voor natuurbehoud helemaal nietig maken. Waarom spreekt Urgenda zich niet daar tegen uit?”

  Dàt nu Emile, is linkse logica.
  En dat snap jij niet.
  Want volgens links kunnen stieren kalveren en bomen melk geven.
  Volgens links gaat in een fietsband evenveel lucht als in een vliegtuigwiel.
  Daarom kan volgens links half Afrika in Nederland komen en half Azië er bij.
  Volgens links is 1 hetzelfde als 1000, want die nullen zijn immers driemaal nul = niets.
  En als je dat maar vaak genoeg herhaalt, dan is het overgrote deel van de Nederlandse bevolking de laatste die dat níet gelooft.
  Tja… en dat jíj dat allemaal niet begrijpt komt omdat jij gek bent en ik ook en wij beiden volgens hen daardoor rechts-extremisten zijn.
  Zo simpel is dat.

 25. @ bundy.
  Die msm is er waarschijnlijk niet. Dit is weer een of ander verzonnen verhaal door zo’ complot denker. Het is nergens op gebaseerd. Net als het eerdere bericht van het Oostenrijkse leger dat een 2 weekse lockdown voorbereid! Dit slaat ook nergens op. Dit is een poster van het leger die al jaren in gebruik is en is voor het werven van soldaten . Maar ja, hier wordt er weer een heel ander verhaal van gemaakt, totaal uit zn verband gerukt !

 26. Duitsland heeft geen kernwapens, dus zal het van een ander navo-land moeten komen.
  Maar china heeft de mogelijkheid om als eerste kernwapens te gebruiken evenmin uitgesloten.

  Wellicht kunnen wetenschappers even uitrekenen hoeveel graden de temperatuur op aarde zal dalen in de nucleaire winter als alle kernwapenlanden enkele tot 10% van hun arsenaal boven de drie oceanen laten ontploffen.

  Vijftien meter onder het aardoppervlak is het hier al zo’n 10-12 graden, dus even doorgraven voor een bodemhut en men woont al behagelijk, en zonder gasrekening 😉

 27. Kan er in Duitsland en Nederland geen man van kaliber opstaan om minister van Defensie te worden?

 28. Neen er zal geen derde wereldoorlog uitgevochten worden tussen Rusland enerzijds en de EU en USA anderzijds omdat er bij een kernoorlog geen winnaars zullen zijn zelfs een oorlog tussen de EU en Rusland zie ik niet gouw gebeuren. Die kernwapens hebben er voor gezorgd dat er al 77 jaar geen militair conflict is uitgevochten tussen de NAVO-landen en Rusland. Noem een kernwapen maar rustig “de vredesbom”.

 29. @ joost 27/10/2021 om 3:31 pm.

  Beste Joost.
  Met datgene wat jij daar beschrijft ben ik het zeer beslist NIET eens!
  Heel kort samengevat:

  Om een eind te maken aan de rampzalige omstandigheden waarin Europa na de Eerste Wereldoorlog verkeerde, kwam er in Parijs een delegatie bijeen van landen die de oorlog gewonnen hadden en van die de oorlog verloren hadden.
  Om met elkaar vredesbesprekingen te voeren. De bedoeling was dat er aanvaardbare vredesvoorstellen zouden komen en dat er nagedacht werd over hoe een dergelijke rampzalige oorlog in de toekomst vermeden kon worden.
  Als richtlijn dienden de ‘Veertien punten’ die opgesteld waren door de 28e Amerikaanse president Woodrow Wilson, waarin hij onder meer een oproep deed om minder geld te besteden aan bewapening en meer aan de economische ontwikkeling.
  Ook pleitte Wilson voor het recht van ieder volk om zelf te beslissen bij welk land het wilde horen. De overeenkomst die gesloten werd was het Verdrag van Versailles.
  Dit verdrag dat Duitsland in mei 1919 onder ogen kreeg, velde een streng oordeel over het land. Het legde àlle schuld voor het uitbreken van de oorlog bij Duitsland (en Oostenrijk). Duitsland moest veel gebieden afstaan. Ook moest Duitsland ontwapenen: het mocht geen onderzeeërs en vliegtuigen hebben, slechts kleine oorlogsschepen en een klein beroepsleger (100000 man). Tenslotte moesten de Duitsers nog 132 miljard Duitse mark in goud als schadevergoeding betalen. De Duitse regering was zo verontwaardigd dat deze weigerde te tekenen. Pas toen de Geallieerden met hervatting van de oorlog dreigden, heeft de Duitse regering getekend.

  Gevolgen waren enorme werkeloosheid en armoede in Duitsland en overigens ook andere Europese landen.
  Daar zijn immers de regeerders altijd steengoed in geweest:
  zichzelf verrijken (Nederlands goud is ook in Amerika tot op de dag van heden), armoede veroorzaken, oorlogen uitlokken en stromen, stromen bloed vergieten.
  Ditzelfde zie je nu weer en lees bovenstaand stukje van Xander van vandaag.
  Het is ONuitroeibaar ONkruid, dodelijk gif, dat altijd aan de macht komt.
  Vraag je af hoe dat mogelijk is, maar ik ga nu niet mijn gedachten hierover opschrijven.

  Jouw houding is kennelijk het gevolg van de voorbeelden die jij gekregen hebt.
  Naar mijn mening zijn die niet goed geweest.
  Mijn vader is van de straat opgepakt en een paar jaren met zijn broer tewerkgesteld in een kamp.
  Beiden hebben NIMMER haat tegen Duitsers gekweekt.
  Integendeel: in mijn jonge jaren gingen wij meestal met vacantie naar Duitsland of Oostenrijk.
  Mijn schoonvader is door zijn vader bijna doodgehongerd uit een kamp weggehaald (vraag mij niet hoe dan mogelijk was) en werden onderweg geholpen door Duitsers.
  Nóóit een lelijk woord tegen Duitsers van hem gehoord.
  Vanzelfsprekend wel tegen de Nazi’s.

  Kijk eens op YouTube naar die filmpjes over WO II hoe Duitse jonge jongens, kinderen nog, tegen hun wil hebben moeten vechten en welk onmenselijk leed hen is aangedaan.
  Oók velen van hen zijn levend verbrand in tanks en aan flarden geschoten.
  Kijk die filmpjes en leer daarvan !!!!!
  Kijk ook op YouTube naar de bombardementen van de Duitse steden, waar de moordenaars (noemen ze dus tot op de dag van vandaag ‘helden’) vele tienduizenden mensen: mannen, vrouwen en kinderen, levend in de meest vreselijke vuurstormen door bommen hebben vermoord.
  Denk aan wat de ‘bevrijders’ in Japen middels de atoombommen hebben aangericht, waarvoor volgens meerdere bronnen geen enkele noodzaak meer was.

  Denk ik aan een verhaal dat – naar ik mij meen te herinneren – in Voorst (GLD) gebeurd is.
  Een jonge Duitse soldaat die zich overgaf werd door een Amerikaan plots door het hoofd geschoten.
  Ik kan zo nog heel lang doorgaan.

  Laat je niet meevoeren met la die vreselijke haat tegen jouw medemens, in dit geval Duitsers die ook zelf heel veel geleden hebben.
  Nu moet ik toch ook kwijt dat het haatzaaien bij jou tegen Duitsers misschien wel eens iets te maken zou KUNNEN hebben met het maskeren van een eigen verleden…
  Ja, ik zeg het heel erg voorzichtig, maar toch… ik weet het niet.

  Jij schrijft:
  “Wie is onze hoop?
  Jezus Messias, die is en die was en die komt. Amen. Anders zou ik het niet weten.
  Heer, hou ons vast en zegen ons.
  Shalom,”

  Ik ben van mening dat dit niet te rijmen is met het voorgaande dat je schreef.
  Niet dat ik je dat kwalijk neem, maar ik wil je graag aanzetten tot nadenken.

  Groet van QW.

 30. @ Joost,

  Als er in Europa gekke dingen gaan gebeuren zal juist frankrijk en daarachter Duitsland vooraan staan.

 31. Rusland verbreekt nu definitief compleet alle diplomatieke banden met de NAVO .
  Waar kan ik dat in de msm vinden ?
  Dit zou zeer serieus zijn .

 32. Ha, de spike-proteïnen hebben Kramp-Karrenbauer’s bloed-hersenbarriëre gepasseerd! Herinner me nog wat het eerst bevel aan de bevolking wordt als de NATO ten oorlog trekt: “Stay Put”. Klinkt bekend in de oren dat bevel, iets als blijf waar je bent, of “Blijf in uw kot”. Straks wordt er een gewoon weer een lockdown afgekondigd omdat de coronapasjes en de vaccins niet werken tegen variant nummer zoveel en hebben de militairen zo de baan vrij zonder ons eerst in te lichten dat het oorlog is, want dat probleem werd voorzien; dat de bevolking zo’n bevel zou negeren en massaal toch op de vlucht slaan en de wegen doen dichtslibben. Goed gezien van de soldaten; iedereen weer in lockdown thuis en dat het oorlog is komen we pas te weten als het te laat is om te vluchten.
  De eerste eindigde in pandemie, de laatste begint er mee. Als er daarna nog een vierde komt wordt die met stokken en stenen uitgevochten.

 33. Al zouden “we” zonder een enkele slachtoffer winnen. Rusland is tegenwoordig een belangrijke leverancier van gas, kolen, metalen, hout en graan. Als dat allemaal wegvalt dan wordt de honger en kou nog groter en geen geldpers kan dat oplossen.
  Een preventieve kernaanval op Rusland zou trouwens al onze inspanningen tegen global warming en voor natuurbehoud helemaal nietig maken. Waarom spreekt Urgenda zich niet daar tegen uit?

 34. Bekeek net ‘de media’ De westerse media geen berichtgeving over deze oplopende spanningen en Russische rt/sputnik wel uitgebreide berichtgeving over deze dreiging.
  Het enige waar de westerse burger interesse in heeft is ‘naar een festival kunnen gaan, naar een restaurant gaan’ terwijl de hedendaagse risico’s op oorlog groot zijn. De reactietijd voor een nucleaire tegenaanval is vandaag de dag zo klein, dat er geen tijd voor wereldmachten meer is om na te denken. Het is gevaarlijker dan de vroegere koude oorlog.
  De westerse media heeft geen enkele nieuwswaarde.

 35. Van huis uit al niet zo’n liefhebber van Duitsers (mijn schoonouders ook al niet) , maar dit loopt de spuigaten uit…
  Nog nooit in mijn leven “op vakantie”gegaan met tent of caravan naar Duitsland.
  In Frankrijk soms geen koffie na bestelling (in de bergen in het Zuiden) omdat men daar heel veel oud hartzeer heeft omtrent de Germanen (WOI en II), omdat ik blauwe ogen heb en donkerblond haar. Ik kan me dat best goed indenken, dat die ober er zo over dacht!
  Hoop dat die Fransen de Germanen “in de tang houden “, want het blijven linke gasten naast ons (laffe) vaderland.
  Ze zijn compleet psychopaat. Merkel de vrijmetselaar en de rest.
  Wie is onze hoop?
  Jezus Messias, die is en die was en die komt. Amen. Anders zou ik het niet weten.
  Heer, hou ons vast en zegen ons.
  Shalom,
  Joost

 36. De Duitse adel en amice dromen van de terugkeer van Konigsberg/ Pruisen bij het herenigd Duitsland. Voor deze wens willen ze miljoenen de dood injagen. Op de achtergrond lobbyen deze types bij politici en militairen.
  Het leven van de bevolking heeft nul punt nul waarde.

 37. Geen woorden maar daden. Wanneer komen de bevolking massaal in opstand?
  Massaal mainstream abonnementen (TV/krant) opzeggen is stap 1…..

 38. Alleen idioten die niet goed weten wat de Russen aan wapenarsenaal hebben doen zo een idite suggesties. Meer nog zulke idioten brengen miljoenen mensen in gevaar.

 39. Een kernaanval van Duitsland op Rusland? En Duitsland is juist zijn kerncentrales aan het afbouwen. Het is duidelijk dat de Duitse minister ze niet alle vijf op een rij heeft. Gisteren was ik naar het kijken naar een programma en daar zei m’n dat de wereld zich moet voorbereiden op een buitenaardse invasie en die zou zelfs al bezig zijn. In princiep heeft België nog kernbommen van de Amerikanen liggen, maar een tijdje geleden heb ik ergens gelezen dat deze ook al zijn weggehaald door de Amerikanen. De VS heeft nog weinig interesse in de NAVO ze hebben een militair contract gesloten met de UK, Australië en de VS zelf. In Europa waren daar woedend om vooral de Fransen, die zagen een vet contract voor leveringen aan hun neus voorbijgaan. Dus een oorlog kunnen we best missen. Shalom

Comments are closed.