Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren

Vier Amfibische aanvalsschepen (afgebeeld: USS Iwo Jima) duiden op geplande grondoperaties: De Krim, Taiwan, of toch Iran?

—————————————————————————————————————————————–

Vooral Europa heeft oorlog ‘nodig’ om volk af te leiden van het Covid/vax-bedrog en de diepe financieel-economische systeemcrisis – Duitse bluf: Berlijn dreigt Rusland om Nordstream-2 niet in gebruik te nemen, maar heeft voor nog maar 17 dagen aardgas in voorraad

—————————————————————————————————————————————–

Het publiek in het Westen heeft er nog altijd geen benul van dat de VS/EU/NAVO zich actief voorbereiden op het starten c.q. uitlokken van een oorlog met Rusland. Die lijkt in rap tempo dichterbij te komen nu de Amerikaanse marine in een etmaal tijd 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs heeft laten uitvaren. Uit het aantal grote amfibische (aanvals)schepen kan worden opgemaakt dat er ergens een grondoperatie wordt gepland. Is dat wellicht een invasie van De Krim, zogenaamd om het schiereiland aan Oekraïne ’terug te geven’? Zijn er signalen dat China Taiwan gaat proberen te veroveren? Of heeft Israël laten weten dat er, ongeacht het ontbreken van toestemming van het regime Biden, daadwerkelijk een aanval op Iran zal worden uitgevoerd, en willen de Amerikanen klaar zijn voor een nieuwe grote oorlog in het Midden Oosten?

De USS Tripoli, USS Iwo Jima, USS Bataan en USS Kearsarge zijn enorme amfibische aanvalsschepen van vliegdekschip formaat, en werden op 18 januari de zee opgestuurd. Het dek van de USS Iwo Jima stond vol met snelle kleine boten waarmee troepen een invasie kunnen uitvoeren. Twee grote landingsschepen, de USS Gunston Hall en de USS Cartel Hall, verkozen op dezelfde dag het ruime sop, net als de amfibische transportschepen USS Anchorage en USS Arlington, 7 geleide-wapen destroyers en 4 met ballistische- en kruisraketten bewapende kernonderzeeërs (de USS Annapolis, USS Nevada, USS Colorado en USS Delaware).

Gisteren berichtten we dat Britse troepen in Oekraïne zullen worden ingezet, waar reeds een onbekend aantal Amerikaanse militaire ‘adviseurs’ actief zijn. Onlangs meldden we dat het Pentagon zeker 1000 tanks en tientallen F-15 en F-16 gevechtsvliegtuigen naar Oost Europa heeft gestuurd.

Zal ‘bevrijding’ van de Krim WO-3 in gang zetten?

Hoewel ook de spanningen rond Israël/Iran en China/Taiwan steeds verder oplopen, lijkt Oekraïne dus de meest voor de hand liggende brandhaard te zijn waar het Westen gaat proberen een nieuwe grote oorlog te ontketenen. Die zal mogelijk starten met een invasie van de Krim, die in de Westerse media valselijk als een ‘bevrijding van de Russische bezetter’ zal worden gepresenteerd.

Het Oekraïense leger zou gisteren het vuur hebben geopend op het aan de stad Donetsk grenzende dorp Spartak (2). Mogelijk komen er meer van dit soort provocaties om het Russische leger uit te lokken tot ingrijpen, zodat het Westen eindelijk iets in handen heeft om president Putin de schuld te geven van het starten van de Derde Wereldoorlog.

Falende en failliete EU heeft oorlog ‘nodig’

Oorlog is iets dat vooral Europa nodig heeft, schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong al enige tijd. Na bijna 8 jaar negatieve rente zijn pensioenfondsen en spaargelden ondermijnd of reeds weggevaagd, is er een onhoudbare staatsschuldencrisis ontstaan, en staat de ECB op instorten (zie ons artikel van 7 januari: Corona plandemie verhulde € 4 biljoen hoge bailout van de banken, hoger dan in 2008). Kortom: de EU is feitelijk bankroet. (3)

Nu het corona/Covid-bedrog en de ‘Great Reset’ lockdowns een diepe sociale, economische en volksgezondheid systeemcrisis hebben veroorzaakt en overal steeds grotere protesten ontlokken, lijken de regimes in Washington, Brussel, Londen, Parijs, Berlijn en ook Den Haag te willen grijpen naar het laatste redmiddel om te voorkomen dat de volken zich eensgezind tegen hen keren: oorlog.

Oorlog is historisch immers het ‘perfecte’ middel om een volk weer eensgezind achter de regering te krijgen. Daarom is de EU druk bezig de inmiddels wakker geworden en grommende Russische Beer steeds verder op te stoken, hopende dat die een keer zal uithalen. Als de Beer maar lang genoeg geprovoceerd wordt, dan zal dat inderdaad een keer gaan gebeuren, echter hoogstwaarschijnlijk met een totaal andere afloop dan de arrogante en verraderlijke Westerse regimes schijnen te denken.

Duitsland bluft, heeft nog maar 17 dagen aardgas voor bevolking

Net als ruim 80 jaar geleden speelt Duitsland opnieuw een negatieve hoofdrol bij het veroorzaken van een nieuw gewapend conflict in Europa; de kersverse kanselier Olaf Scholz stelt zich nu al als een nog hardere dictator op dan zijn illustere voorganger Angela Merkel, en dreigt de enkele maanden geleden gereed gekomen Nordstream-2 pijpleiding niet in gebruik te nemen als de Russen Oekraïne aanvallen (4) (zo’n ‘aanval’ kan heel goed een Westerse false-flag operatie zijn, zie ons artikel van 14 januariOnderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken ).

Dat is pure bluf, want Duitsland heeft nog maar voor 17 dagen aardgas in voorraad. Als Scholz wil voorkomen dat het Duitse volk het in februari-maart besterft van de kou en massaal in opstand komt, zal hij de gaskraan alsnog versneld moeten laten opendraaien – tenzij hij opzettelijk aanstuurt op een grote energiecrisis*, die de EU dan zal proberen te laten samenvallen met een zogenaamde ‘(cyber)aanval’ van Rusland, zodat de schuld van de energie- en internet blackouts en alle daaruit volgende ellende met grote aantallen slachtofers kan worden afgeschoven op Moskou.

(* Zo vergezocht is dat niet, want het nieuwe linkse Duitse regime gaat ondanks de torenhoge prijzen en schreeuwende energietekorten nog dit jaar 3 kerncentrales sluiten, en volgend jaar nog eens 3. Dat zal, ongeacht de situatie met Rusland, hoe dan ook een grote – maar dus volledig geplande en gewilde – energiecrisis veroorzaken.)

We schreven al eerder dat de EU vanaf februari 6 weken lang gaat ‘oefenen’ op zo’n Russische cyberaanval. Hoe ’toevallig’ zou het dan zijn als die aanval dan precies in of vlak na zo’n oefening plaatsvindt (net als bijvoorbeeld met de false-flags van 9/11, 7/7 (metro in Londen (2005)) en Anders Breivik (2011) is gebeurd).

Putin wil gas leveren, maar VS/EU/NAVO niet

Voor de duidelijkheid: Putin heeft al meerdere malen aangedrongen op het in gebruik nemen van de circa 10 miljard euro kostende Nordstream-2, zodat de energieprijzen in Europa weer kunnen gaan dalen. Om puur geopolitieke en ideologische redenen weigeren zowel Duitsland, de EU als de VS/NAVO echter de almaar hogere financiële druk op de Europese burgers en bedrijven te verlichten.

De Russische president heeft zich al jaren bewezen als een terughoudende maar briljante strateeg, die er bijvoorbeeld in 2013 in slaagde om de VS/NAVO af te houden van het uitvoeren van een massale militaire aanval op Syrië, die vrijwel zeker WO-3 in gang had gezet.

De Russen zitten na de slachtingen van Stalin en de 20 miljoen doden tijdens WO-2 bepaald niet te wachten op wéér een bloederig drama, maar zullen juist daarom niet aarzelen zich met alle mogelijke middelen te verdedigen – ook met kernwapens, desnoods preventief – als ze teveel in een hoek worden gedreven en de overtuiging krijgen dat de andere partij – in dit geval wij, het Westen – hoe dan ook uit is op oorlog.

 

Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Armstrong Economics
(4) Reuters
(5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten / Izvestia

Zie ook o.a.:

18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.