Corona plandemie verhulde € 4 biljoen hoge bailout van de banken, hoger dan in 2008

Eerder wist de gevestigde orde de opstandige beweging Occupy Wall Street met succes de kop in te drukken.

—————————————————————————————————————————————–

Tevens een persoonlijke mededeling over de toekomst van Xandernieuws

—————————————————————————————————————————————–

In het laatste kwartaal van 2019 heeft er in alle stilte een nieuwe gigantische bailout van de banken plaatsgevonden. De € 4 biljoen die werd uitgetrokken om de grootste financiële spelers te ‘redden’ overtroffen zelfs de bailouts tijdens de crisis van 2008. Dit is opnieuw bewijs dat de corona ‘pandemie’ lang van tevoren gepland was.

Researchers Pam en Russ Martens (Wall Street on Parade) schrijven dat de ‘repo crisis’ van 2019 – wat het belangrijkste signaal was dat de banken elkaar in financieel opzicht niet meer vertrouwen – door de Fed werd aangegrepen om $ 4,5 biljoen in de megabanken te pompen. Deze ‘noodleningen’ operatie duurde tot juli 2020.

De bailouts van 2008 waren de aanleiding voor de oprichting van Occupy Wall Street in 2011, een beweging die de gevestigde orde snel de kop in wist te drukken met een combinatie van propaganda en hard politie optreden.

In 2008 bedroegen de bailouts $ 3,1 biljoen, een bedrag dat in juli 2010 was opgelopen tot $ 29 biljoen. De Fed heeft zo ook het Europese bankensysteem overeind gehouden. De instorting daarvan zou de Amerikanen hebben meegetrokken. Door de nieuwe bailouts is de Fed nu de feitelijke eigenaar van onder meer JPMorgan Chase, Goldman Sachs en Citigroup.

De Martens’ hebben de grote media geconfronteerd met de nieuwe bailouts – die weer ten koste gaan van de koopkracht van de burgers -, maar die reageren enkel met ‘hier kunnen we geen commentaar op geven’. Ook dit wijst erop dat de Westerse media worden gecontroleerd en gecensureerd.

‘Amerika (en bij verlengstuk de EU) wordt gerund door criminelen. Ze hebben waarschijnlijk de grootste coup in de geschiedenis van het menselijke ras gepleegd, zonder daarbij een schot te lossen of een soldaat in te zetten,’ schrijft hoofdredacteur Braan Shilhavy (Health Impact News).

Xander*

* Een veel korter artikel dan u gewend bent. Mijn pijnlijk stijve vingers jeuken (/ tintelen) weliswaar (net als mijn armen), maar helaas ook door een forse RSI aanval die ik de laatste weken al voelde aankomen, en die ik te lang genegeerd heb. Ik heb mensen gekend die gedurende zeer lange tijd deels gehandicapt en/of arbeidsongeschikt raakten door RSI, dus het is flink oppassen, en kan het zijn dat ik het even op deze wijze moet blijven doen en vaker rustdagen moet inlassen.

Sowieso dwingt de situatie me tot (her)bezinning. Jarenlang heb ik ‘ander nieuws’ gebracht wat in Nederland bijna nergens anders te vinden was, maar wat nu op tal van semiprofessionele en professionele vrije en alternatieve media is te vinden. Zodra m’n handen en armen het weer toelaten ga ik me daarom opnieuw meer focussen op minder belicht belangrijk nieuws en de achtergronden daarbij, en daarnaast het weer vaker plaatsen van nieuws en ontwikkelingen in het perspectief van de (Bijbelse) eindtijd profetieën.

Ook apologetische onderwerpen hebben altijd mijn grote interesse gehad. De eerste jaren van het vorige decennium schreef ik hier hele artikelenseries over. Wellicht ontstaat er zo weer een grotere lezersgroep die serieus wil discussiëren en waarvoor de reactiemogelijkheid dan weer open kan.

Zie ook o.a.:

2021:

27-12: 2022 wordt het jaar van afrekening voro de EU met diepe staatsschuldencrisis
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval
18-10: Euro Evangelie’ economisch journalist Arno Wellens: Digitale ID en totale EU controle in 2022
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)

2020:

01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen (Arno Wellens bij CryptoCastNL)

2019:

09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)