10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval

—————————————————————————————————————————————–

VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op – Israël probeert groen licht te krijgen van VS voor aanval op Iran

—————————————————————————————————————————————–

Nederland nam afgelopen week deel aan een door Israël geleide oefening voor de eerder dit jaar door het World Economic Forum van Klaus Schwab aangekondigde (false flag) cyberaanval op het financiële systeem. Die aanval ‘moet’ er komen omdat de Westerse schuldenberg op knappen staat, en de corona maatregelen nog niet voldoende effect hebben gehad om onze economieën totaal te doen instorten. De voor de hand liggende schuldigen die zullen worden aangewezen zijn Rusland en/of Iran (of eventueel ook China). Israël doet er op dit moment alles aan om groen licht te krijgen voor oorlog met Iran, en de VS/NAVO dreigt inmiddels bijna openlijk met een militaire aanval op Rusland. Een senator heeft het zelfs over het eerste gebruik van kernwapens (!). Be careful what you wish for is echter een wijsheid die anno 2021 in het Westen aan dovemansoren is gericht.

Onder leiding van Israël voerden afgelopen donderdag 10 landen (de VS, Groot Brittannië, Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten) de ‘Collective Strength’ simulatie uit, waarbij werd geoefend op realistisch scenario’s met een cyberaanval die het wereldwijde financiële systeem plat legt, waarna er chaos en paniek uitbreekt. Ook het IMF, de Wereldbank en de (overkoepelende) BIS bank namen eraan deel.

‘War Game’ impliceert dat vrije media zullen worden uitgeschakeld

De Israëlische ministeries van Financiën en Buitenlandse Zaken noemden het letterlijk een ‘war game’ die volgens hoofdeconoom Shira Greenberg ‘bewijs is van Israëls globale leiderschap’ op het gebied van cyber defensie.’Aanvallers zijn 10 stappen verder dan de verdediger,’ voegde Micha Weis, financieel cyber manager, er als argument voor de simulatie aan toe.

In de scenario’s werd ook gekeken naar de impact van ‘misleidend nieuws’, wat eufemistisch taalgebruik was voor het plan om de (false flag) cyberaanval aan te grijpen voor het totaal uitschakelen van alle vrije en alternatieve media (dus de vrijheid van meningsuiting), zodat er daarna alleen nog maar de huidige mainstream media staatspropaganda zal worden verspreid.

Banken zullen weer ten koste van gewone volk worden gered

Net als in 2008-2009 zijn het de banken die weer zullen worden ‘gered’: ‘De banken verzoeken dringend om assistentie met nood liquiditeiten in een groot aantal munteenheden, om de chaos te stoppen nu tegenpartijen hun fondsen terugtrekken en de toegang tot liquide middelen beperken, waardoor de banken in wanorde en puin liggen,’ aldus de verteller van de introductiefilm van de simulatie.

De vorige ‘redding’ van de banken – die door hun eigen hebzuchtige speculaties in de problemen waren gekomen – werd bekostigd met zware bezuinigingen op onder meer de zorg en sociale zekerheid, en sterk stijgende belastingen. De bail-outs en bail-ins die toen op kosten van de gemeenschap volgden waren hèt signaal voor de banken en grote financiële spelers om dezelfde speculaties voort te zetten en zelfs op te voeren. Ze zouden bij een nieuwe crisis immers toch wel worden ‘gered’ met belastinggeld.

Vooral in de EU speelt nog een ander probleem, en dat is dat de schuldenberg tot onhoudbare hoogten is opgelopen. De in 2014 door de ECB ingevoerde nul/negatieve rente heeft het meeste buitenlandse kapitaal weggejaagd uit de eurozone, die sindsdien vooral overeind wordt gehouden met Duitse en Nederlandse miljarden (mede afkomstig uit de ooit steenrijke, maar inmiddels vrijwel leeggeroofde Nederlandse pensioenpotten) en enorme hoeveelheden digitaal tevoorschijn getoverd ‘monopoliegeld’.

‘Great Reset’ naar ‘Agenda-2030’ federale superstaat

Brussel heeft een grote financiële crash nodig om tot de zo lang gewenste Europese federale Superstaat te kunnen komen. Het bedrieglijke ‘alleen samen…’ zal dan niet alleen voor corona worden gebruikt, maar ook voor het ‘oplossen’ van de totale chaos en paniek die zal ontstaan als alle bankrekeningen ineens op NUL staan en zowel bankpasjes als pinautomaten het niet meer doen. Mogelijk komt er zelfs een 1- of 2 weken durende totale ‘blackout’, waardoor er helemaal geen elektriciteit meer is.

Deze (false flag) cyberaanval / financiële crash zal HET voorwendsel worden voor het doordrukken van de ‘Great Reset’ van het WEF en ‘Agenda-2030’ van de VN, en het Westen definitief onderwerpen aan een totalitaire communistische klimaat-vaccinatie dictatuur.

Israël hoopt op groen licht voor aanval op Iran

Natuurlijk zullen politici nooit erkennen dat de chaos door hun eigen beleid (zowel EU/financieel sinds de invoering van de euro en de crisis in 2008, als ook de onnodige verwoestingen die opzettelijk worden aangericht met de corona-lockdowns) wordt veroorzaakt. Daarom zal een externe partij de schuld worden gegeven. De meest voor de hand liggende ‘boosdoeners’ zijn Rusland en/of Iran (en/of wellicht ook China).

Israël kondigt al zo’n 15 jaar aan dat Iran ‘over een paar maanden of weken’ een kernwapen kan bouwen, en dat (militaire) actie nodig is om dat te stoppen. De Mossad erkende onlangs dat het al jaren achter tal van sabotage acties en aanslagen in Iran zit, zoals enkele weken geleden een nieuwe ‘mysterieuze’ explosie in de nucleaire faciliteit in Natanz.

Zondag 5 december werd Mossad chef David (‘Dedi’) Barnea in Washington gezien, waar hij vermoedelijk geprobeerd heeft om groen licht te krijgen voor een militaire aanval op Iran. Donderdag werd hij gevolgd door minister van Defensie Benny Gantz. Terwijl in Wenen de onderhandelingen met Iran worden voortgezet, praten Israël en de VS nu over het organiseren van een gezamenlijke militaire ‘oefen’aanval. Beide landen blijven volhouden nooit te zullen toestaan dat Iran een kernwapenstaat wordt (3).

VS/NAVO provoceert Rusland om oorlog te veroorzaken

Oorlog tegen Rusland was jaren geleden al een grote wens van Hillary Clinton als zij eenmaal president zou zijn, zoals ze destijds openlijk aankondigde. Dat plan werd in de wielen gereden door Donald Trump, maar toen die door de CIA/FBI via allerlei slinkse methoden van het toneel was verwijderd, kon de hersenloze trekpop Joe Biden worden geïnstalleerd, en heeft het Amerikaanse militair-industriële complex nu ALLE macht in zowel de VS als de NAVO.

Rusland is als fossiele energiereus de grootste sta-in-de-weg van de ‘Great Reset’. Nu het ondanks tal van pogingen niet is gelukt president Putin te verwijderen, lijkt de VS/NAVO/WEF elite steeds duidelijker te kiezen voor een laatste wanhoopsactie door een rechtstreeks militaire confrontatie uit te lokken. Oftewel: oorlog. Voorwendsel: de zoveelste zogenaamde ‘aanstaande Russische invasie’ van Oekraïne.

Deze week werden boven de Zwarte Zee op drie opeenvolgende dagen Amerikaanse/NAVO toestellen onderschept door de Russische luchtmacht voordat ze het Russische luchtruim konden binnendringen. Daarbij werd zelfs een passagierstoestel dat onderweg was van Tel Aviv naar Moskou in gevaar gebracht. Volgens het Russische ministerie van BuZa kon ‘een ramp’ worden voorkomen, ‘maar dat betekent niet dat de VS en NAVO in de toekomst straffeloos mensenlevens kunnen riskeren.’ (4)

Bijna een omgekeerde Cubacrisis

Het Kremlin heeft van meet af aan duidelijk gemaakt dat een Oekraïens NAVO lidmaatschap en het plaatsen van Amerikaanse / NAVO raketten in Oekraïne, zo dicht bij Moskou, nooit zal worden geaccepteerd en een ‘rode lijn’ is die eventueel preventief militair ingrijpen zal rechtvaardigen. Met deze raketten zou namelijk binnen enkele minuten het grootste deel van de Russische kernmacht als ook de hoofdstad kunnen worden vernietigd.

De VS/NAVO heeft deze logische rode lijn – na tal van eerdere beloften – echter afgewezen (5). Daarmee is in feite bijna een omgekeerde nieuwe Cubacrisis ontstaan. President Kennedy dreigde in 1962 met het vernietigen van op Cuba geplaatste Sovjet raketten, en gaf de marine het bevel op Russische schepen met nieuwe raketten te schieten als die niet zouden omkeren. Het uitbreken van WO-3 kon toen nèt worden voorkomen.

Bijna 60 jaar later is de VS/NAVO de agressor, door Oekraïne te willen inlijven en zo dicht bij het hart van Rusland raketten op te willen stellen. Deze voor de Europese defensie totaal onnodige raketten zijn een existentiële bedreiging voor Moskou; hiet niet op reageren zou feitelijk zelfmoord betekenen, zeker omdat het Westen inmiddels berucht staat voor het negeren en breken van internationale afspraken en beloften, en het eenzijdig beginnen van allerlei verwoestende oorlogen en andere militaire operaties.

Amerikaanse senator sluit kernaanval op Rusland niet uit

In 2013 probeerde het Obama regime al eens de Derde Wereldoorlog uit te lokken over Syrië. Dat kon toen door briljant diplomatiek optreden van president Putin worden voorkomen. Een kleine 9 jaar later zou het de Westerse globalisten echter wel eens kunnen lukken om de jarenlang vals beschuldigde, opzettelijk vernederde, gepeste, geprovoceerde en met sancties gestrafte Beer te doen uithalen, omdat die beseft dat zijn leven nu echt in groot gevaar is, zeker nu de Amerikaanse senator Roger Wicker op Fox News een verrassingsaanval op Rusland met kernwapens (!) niet uitsloot:

Aangezien de krankzinnige koers die de VS/NAVO/WEF volgt het voortbestaan van de hele wereld in gevaar dreigt te brengen, zou die in het nauw gedreven Beer het wel eens niet bij een enkele waarschuwende klap kunnen laten als hij besluit dat enkel geweld hem nog kan van de ondergang kan redden.

 

Xander

(1) Reuters / Russia Today
(2) DEBKAfile
(3) DEKBAfile
(4) Zero Hedge
(5) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.;

19-11: Topanalist waarschuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
25-10: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Zomaar een vraagje hoor maar wanneer de elektriciteit uitvalt hoe moeten de overheden dan hun boodschappen doorgeven aan de stomme schapen?
  Schieten ze dan niet vooral zichzelf in de vingers?

 2. Van Buiten , ( 4.50 PM, 12-12 )

  Vrijwillig ??? Vb wat ik gaf op geloofsforum is niet zo gek.

  Kinderen 5 t/m 11 jaar “vrijwillige keuze of je de prik neemt, ja , is dat zo ” ??
  Op een gegeven moment sport, clubs scholen kinderen niet meer welkom ZONDER PRIK !
  Scholen ook niet , computeronderwijs zal gezegd worden, ” Is niet nodig , kind kan naar school komen als kind geprikt is, ” dus ouders staan voor de keuze:
  Of prik of weghouden van school.
  Gevolg : leerplicht ambtenaar aan de deur , ouders worden opnieuw voor de keuze gesteld ( hierboven )
  Als ouders blijven weigeren kind uit huis geplaatst wegens “psychische/geestelijke mishandeling “.

  Vrijwillig, ik denk het niet , ik heb diepe bewogenheid voor de ouders die voor deze keuze staan zeker met zeer w.s een D’66 minister als min. van “” volksgezondheid ” , met dit levensgevaarlijk kabinet.
  Dit is een verschrikking !

  Van Buiten , zou je a.u.b. je ogen willen opendoen en niet verder slapen, dank je wel .

 3. Een factor is van belang, de gene die zijn ingeënt hebben dit gedaan op vrijwillige basis het is immers een nog niet 100 procent goed gekeurd vaccin met een bepaalde tijdsduur.
  Het systeem staat al enkele jaren op wankelen, het munt systeem blijft altijd in handen van de VS.
  Er gaan ook vele banken op de schop. en de oversterfte zal nog verder gaan toenemen.
  2022 zal een jaar gaan worden van veel leed op vele vlakken.
  Maar mijn hele leven zeg ik altijd pluk de dag en heb je dierbare lief.

 4. Verzameling aangiftes tegen
  Hugo Mattheüs de Jonge voor bedreiging en belediging

  Al 52.000+ ondersteuningen
  voor de aangifte!

  Voel jij je ook bedreigd en beledigd door deze uitspraken van Hugo de Jonge? Vul dan onderstaand formulier in.

  https://www.aangiftehugodejonge.nl/

 5. “Brussel heeft een grote financiële crash nodig om tot de zo lang gewenste Europese federale Superstaat te kunnen komen.”

  En het bijzondere is dat Frankrijk vanaf 1 januari 2022 t/m juni 2022 tijdelijke voorzitter van de EU zal zijn, op basis van het roulerend voorzitterschap. Die periode wil Emmanuel Macron gebruiken om de EU te hervormen met daarbij o.a. een sterkere samenwerking op defensiegebied. Zie https://www.europa-nu.nl/id/vlnro87uk4mi/frans_voorzitterschap_europese_unie_1e “Frans voorzitterschap Europese Unie 1e helft 2022” en https://www.europa-nu.nl/id/vlolsaf9x3nh/nieuws/macron_migratie_topprioriteit_voor_frans “Macron: migratie topprioriteit voor Frans voorzitterschap EU”.

  Zal Emmanuel Macron dan in een tijd van economische en sociale chaos t.g.v. oorlog met Rusland en financiële instorting 10 EU-landen (10 hoorns) bij elkaar weten te brengen die met elkaar een federatie gaan vormen? Dit zal dan het Hersteld Romeinse Rijk worden van waaruit de antichrist als de 11e hoorn aan de macht zal komen, waarbij hij 3 landen omver zal werpen.

  Op https://www.youtube.com/watch?v=fIDMpn9ZjyU “Russia Shakes Up World Order (Rusland schudt de wereldorde op)” over de huidige spanningen tussen Rusland en Oekraïne.

 6. Ik vermoed dat de 99% het stilaan beu worden om als pionnen in het schaakspel voor macht uit pervers genoegen en uit verveling door die rijke 1% oorlogszuchtige psychopaten misbruikt te worden.
  Intussen zijn ze allemaal bij naam gekend en dus niet meer onaantastbaar om achter de schermen aan de touwtjes te kunnen blijven trekken…ze zijn zelf kwetsbaar geworden.
  De coronahoax heeft inmiddels bewezen dat het bewustzijn en de eendracht groeit, nooit hadden ze zulk verzet tegen de prik-dictatuur verwacht en sindsdien is ook de politieke bewustwording gegroeid en heeft ook de kritiek en de interesse voor politiek beleid bij het grote publiek een nooit gezien record bereikt.
  Waar machthebbers vroeger stilletjes en onbekend hun gang konden gaan met gefoefel en achterkamertjespolitiek, zowel nationaal als op wereldschaal, worden nu elke beweging en beslissing met argusogen door de bevolkingen gevolgd en terecht bekritiseerd.
  Hun duivelse plannetjes veroorzaken telkens net wat ze absoluut willen vermijden: eendracht en bewustwording van de macht in aantal: 99% versus 1%. Karma is een b@tch en de boemerang keert telkens onherroepelijk weer.
  Dat steekt stokken in de wielen van dat clubje globalisten die meenden te kunnen doen wat ze willen zonder rekening te moeten houden met die grote hoop mensen wiens levens ze verwoesten voor hun machtspelletjes maar die het intussen niet meer pikken.
  Zonder gewone mensen, die zij minachtend “menselijk afval” noemen, kan de 1% globalisten helemaal niks!!!
  Zonder gehoorzame soldaten kunnen ze geen oorlog voeren, zonder medewerking van IT-specialisten kunnen ze geen cyberaanval uitvoeren, zonder medewerking van gewone werkmensen kan er geen energie black-out of financiële instorting georkestreerd worden, zonder medewerking van gewone mensen, van dat “menselijk afval”, kan de elite NIKS want zelf zijn het hulpeloze, onbekwame idioten die enkel monopolie machtspelletjes kennen en weten hoe ze ons moeten misleiden, arm bestelen en manipuleren om in gestolen weelde ONS geld te kunnen verbrassen.

  Wie een graf graaft voor een ander, valt er zelf in…en de globalisten en politici zijn al jaren aan het graven en staan nu aan de rand voordat ze erin vallen. (Of erin geduwd zullen worden ;))

 7. Waarom is zo’n klein gropeje “mensen” (monsters!) toch altijd weer enkel en alleen geïnteresseerd in oorlog? Steeds weer vdezelfde psychopaten die een ander willen vernietigen. Het gros van de mensheid wil gewoon een fijn leven en offert in zijn domheid zichzelf op om zogenaamd een ander te redden. De meeste mensen zijn goedgelovig en daardoor juist een hulpmiddel voor dat kleine procentje maffe psychisch gestoorde idioten aan de top. Wat een walgelijk gespuis. 99,99% van alle politici wereldwijd zou geruimd moeten worden. In een dwangbuis gezet en in een diepe kerker gegooid. Wegwezen. De wereld kan mooi zijn, maar wordt systematisch verkloot door gestoorde imbecielen.

 8. DrM 3:53 pm

  Daar heeft u gelijk in, maar misschien zitten we nu in de periode van de voor weeen ?

 9. Dat de U.S.A. het water tot aan de lippen staat met hun schulden is geen nieuws meer.
  Op een normale manier is dit niet op te lossen.
  Bij oorlogsdreiging zullen met een vrij grote zekerheid beurzen
  in elkaar storten, waardoor de fictieve waarden van aandelen grotendeels waardeloos worden,
  grote armoede gaat brengen, en de dollar nagenoeg geen waarde meer heeft om zaken
  te kunnen doen. Nog meer schuldpapier uitgeven. De American “Dream” is volledig
  uitgewerkt met alle gevolgen het Amerikaanse bedrijfsleven die weer op een oorlogseconomie
  gaat inzetten. Aanvoer van essentiële grondstoffen zullen een probleem gaan worden,
  want wie geeft er krediet op een waardeloze munteenheid.
  Een remedie zou kunnen zijn weer de Gouden Standaard in te voeren, waardoor er een halt wordt toegeroepen aan de Mount Everest schuldenberg.
  De ontnuchtering door realiteit zal spoedig weerklinken, na een periode van diepe ellende.
  De (T)Rotschilds, Rockefellers en elites die ons in een MATRIX hebben geduwd zullen er niet
  zonder kleerscheuren eraf komen, en derhalve hun bezit zien verdampen.
  Economische inzet, infrastructuur en nieuwe mogelijkheden zoeken naar een beter leefklimaat voor alle zielen die ronddolen op deze aarde, zullen meer tot de verbeelding spreken.
  Dat zou de allergrootste uitdaging zijn voor de mensheid.
  Een planeet nog verder verwoesten is geen kunst.
  Mensen blijven mensen.
  Na correctie

 10. Israël kan oefenen wat het wil; proberen om de meer dan 100 000 Hezbollah-raketten tegen te houden!!

 11. Deze aanval staat gepland voor maart 2022, dan zullen ook de beurzen wereldwijd imploderen. Deze aankomende winter zal eerst nog even de nodige kou deze kant opkomen met minus – 20, dit in combinatie van vele die hun boosterprik niet overleven. Dan is de paniek onder de bevolking al groot. Zo ook door de dreiging van de verplichte gentherapie injecties, want na 1 April 2022 mag het geen vaccin meer heten in Nederland. Zorg voor nodige voedsel voorraden en drinkwater in flessen. Eventueel opgeladen accu’s met omvormer voor het nodige elektriciteit. Of voor een aggregaat en stapels batterijen voor een radio e.d. Zorg voor verwarming in huis, een houtkachel of andere alternatieve, bouw je huis om tot een bunker, zodat je niet gauw overvallen wordt door andere. Vertrouw niemand, want in die dagen is het ieder voor zich. Dan zijn je vriendelijke buren met honger ineens je vijand die het voorzien heeft op jou voedsel voorraad. Want als er paniek en chaos uitbreekt is het recht van de sterkste, die dan geldt. Wacht niet af van ze komen ons wel redden, de enige die jou kan redden ben je zelf. Je kunt een deel van je geld nog omzetten in goud of zilver, want daar hebben de banken geen grip op. En kan dienen als universele ruilmiddelen in geval van nood. Een moestuintje is ook geen overbodige luxe, maar zorg eerst voor het zaad in de winter groeit er toch niets. Je kunt beter voorbereid zijn en het niet nodig hebben, dan het nodig hebben, maar je hebt niets voorbereid.

 12. Op dezelfde dag dat Xandernieuws dit artikel plaatste verscheen op NOS/Nieuwsuur het volgende artikel op hun site:

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2409121-cyberwaakhond-waarschuwt-voor-gevaarlijk-nieuw-beveiligingslek

  Het artikel begint met: Een ernstige kwetsbaarheid in WERELDWIJD gebruikte software leidt tot grote ongerustheid. Technisch experts vrezen voor een golf van aanvallen met gijzelsoftware.

  Een quote hieruit: “Dit is echt heel groot”, zegt Jeroen van der Ham, onderzoeker bij het NCSC. “We hebben vrijdagavond actief meldingen uitgestuurd naar de Rijksoverheid en naar vitale infrastructuur, zoals de FINANCIËLE MARKT, spoorwegen en internetproviders.”

  En ook: Ronald Prins, directeur van computerbeveiligingsbedrijf Hunt & Hackett, verwacht “dat we de komende tijd heel grote aanvallen met ransomware voorbij zien komen”.

  Waarvan akte.

 13. Rusland (o.l.v. Poetin) zal er ALLES voor over hebben dat hun uitvalsbasis op het KRIM-schiereiland (nu nog steeds Oekraïne?) aan de noordrand van de Zwarte Zee (m.a.w. richting Midden-Oosten…) waar NU een groot deel van hun nucleaire duikboten gestationeerd zijn… in vreemde (NATO?) handen zouden kunnen vallen…
  Het is eerst een kwestie van ‘diplomatiek ping-pong-spel’, m.a.w. wait & see ?
  *zucht*

 14. Net zoals Hitler eerst de Duitstalige landen veroverde en deze mensenmassa’s bij zijn leger voegde, zo gaat ook Putin, (volgens mij), eerst Oekraïne veroveren. De russen hebben het leger van Oekraïne nodig om Europa aan te kunnen vallen. Turkije is al door Rusland en zijn bondgenoten Iran en Syrië en de Koerden omsingeld. Turkije is de zuidflank van de NATO en moet dus ook eerst vallen.
  Dat plotseling NL weer gaat investeren in het leger, haalt niets meer uit. Minister Kamp gaat de defensieminister worden die de Russen met papieren bestellings-bonnen probeert af te schrikken.
  Levertijd : 10 jaar.

 15. Borgarereal schreef: 11/12/2021 om 6:39 pm

  Ja Borgarereal,

  Dan komen ook de voedselbonnen en de surrogaat koffie weer terug…
  De verraders in burgergehoorzaamheid pakjes (de BOA’s) zijn er al.

  Mensen blijken te denken dat het hun tijd wel zal duren, de meeste zeker wel.
  Feit is, het is een slaafs en makkelijk manipuleerbaar volkje onder de zeespiegel.

  Groeten van Rick

 16. Poetin is een grote strateeg, itt de agressieve NATO. Echter iedere militair weet dat een oorlog met Rusland pure zelfmoord is. Dat weten de globalisten ook. Mijn verwachting is dan ook dat de status quo gehandhaafd blijft en de NATO bakzeil zal moeten halen. Een kernoorlog overleefd niemand, bijeen conventionele oorlog is Rusland in het voordeel.
  Hopelijk zal het gezonde verstand zegevieren.

 17. Interesssante en vermakelijke lectuur. Iemand die Nunavut’s gelooft dat Us, Rusland en China elkaars tegenpolen zijn hebben het verdeel en heers spel niet begrepen.

 18. Ik denk ook dat dit allemaal bij het spel behoort. China was een proefreservaat van degene die denken dat ze god zijn en Rusland ook met het communisme. Ze horen er allemaal bij. Hebben chemtrails en vaccinatie.. Heb ooit eens gelezen dat atoombommen alleen afgaan op bepaalde energie plekken. De psychopaten gaan echt de wereld niet verpesten met kern straling als dat al bestaat. Wel alles platgooien voor echte chaos.

 19. De coronacrisis zit er bijna op. Ze moeten wel. De vaccins werken slecht en er is onverklaarbare oversterfte. Onder het tapijt vegen dus! Zal de politiek nu denken. Binnen twee maanden bestaat corona niet meer en is er weer iets nieuws waar de kudde achteraan rent. Dan kan ook de QR app uitgebreid worden met co2 budget, rantsoenen en digitale betalingsmogelijkheden. At your service!

 20. Nou, als dit waar is dan gebeurt er eindelijk eens wat. In de chaos kunnen vele slechteriken er ook slecht afkomen.

 21. Er komt geen oorlog, alleen straks dat Oekraïne plat gewalst gaat worden. Zelensky had de resolutie 117/2021 getekend. Aangezien dat de fake Biden op 15 dec er niet meer is zegt al genoeg. Alles is gewoon een false flag. De KM heeft bijna geen inkomsten, alleen nog maar via de Oekraïne. Aangezien dat zowat bijna alle Rothschilds en Rockefellers niet op CERN zitten, maar onder de ijskappen van Antarctica zitten is dat gewoon een kwestie van tijd. Volgens mijn Intel is het bijna gedaan en zal zowat bijna alles klaar zijn deze maand.

 22. We mogen niet vergeten dat deze wereld geleid word door psychopaten(eliten)Zowel Putin,als Iran China EU en noem al die rotzooi maar op, zij zullen allemaal mee doen aan depopulatie dit is mijn visie china speelt al lang mee met het WEF zoals rusland,iran het westen Swab zijn zoon is getrouwd met een chinese

 23. Straks breekt er iemand de “blockchain” waardoor alle “cryptocurrency” (Bitcoin, Monero, Ethereum, en dergelijke) plots verdwenen zijn, waardeloos geworden, en al wie dacht er slapend rijk mee te worden tot de bedelstaf veroordeeld. De grootste crash sedert 1929, hoe en waar het deze keer bankiers zal regenen valt nog te bezien.
  Voor nog meer Russisch geïnspireerd nieuws:
  https://dissident.one/

 24. Deze extreme toestanden zoals in dit artikel beschreven staat, waarbij het dagelijkse leven compleet stil zal vallen en waarbij samenlevingen compleet verwoest zullen worden, zúllen plaatsvinden nadat de Gemeente van deze aarde weggenomen is, de Weerhouder daardoor verdwenen is, satan ongestoord zijn verwoestende gang kan gaan en de antichrist daardoor aan de macht zal komen. Zolang de Gemeente hier nog op aarde is, hoeven wij echt niet te verwachten dat het financiële systeem compleet in elkaar zal storten en er de totale paniek en chaos uitbreekt. Wel zal tot aan de Opname het dagelijkse leven moeilijker worden t.g.v. hoge inflatie, hoge energieprijzen en problemen in de toeleveringsketens.

 25. mooi goed nieuws dus weer, weten we weer zeker dat er zoals altijd weer niets gebeurd.

 26. Ik denk persoonlijk dat oorlogen zullen afnemen, en dat cyberaanvallen op waterinstallaties en energiebedrijven meer en meer te norm gaan worden. Het zal een vorm van moderne oorlog voeren worden. De dreiging van Rusland op Oekraïne heeft meer te maken omdat Rusland geen NAVO wilt aan zijn voordeur. en ook omdat vele vooral in het oosten van Oekraïne de meeste mensen van Russische komaf zijn en minder in het westen. Israël heeft meer en meer een fobie tegen Iran. Natuurlijk blijft een regionale oorlog mogelijk. Maar kan dat de VS afzijdig blijven? President Biden voert hierin hetzelfde beleid dan Trump Amerika first. Een kernaanval op Rusland zou wel het domste kunnen zijn voor de VS en die kans is bijna onbestaande want dan zijn er geen winnaars. Shalom

Comments are closed.