Topanalist waarschuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland

—————————————————————————————————————————————–

‘Er wordt iets heel ergs gepland, en niet door Rusland’ – Oekraïne tegen EU: ‘Bereid jullie voor op oorlog met Rusland’ – Polen doet beroep op Artikel 4 NAVO verdrag, Belarus sluit pijpleiding naar Polen af

—————————————————————————————————————————————–

Digital Media pionier, tech/PR/Oost Europa expert en analist Phil Butler – auteur voor tal van internationale media – waarschuwt dat ‘alle signalen erop wijzen dat de (Westerse) liberale orde een false flag operatie klap aan Ruslands westerse grenzen gaat uitdelen’. De aanloop hiernaar begon onlangs al met ‘pure propaganda met belachelijke beweringen van Russische troepenopbouw… Maar de krankzinnigheid is nu naar het toppunt gestegen.’ De ‘onophoudelijk angst zaaiende mediacampagne’ over en tegen Rusland is inmiddels routine geworden. ‘Dat kan maar één ding betekenen: er wordt iets heel ergs gepland, en niet door Rusland.’ Dat is exact waar ik al jaren voor waarschuw: de Westerse gevestigde orde werkt onder druk van de Amerikanen opzettelijk toe naar het uitlokken van een grote oorlog met Rusland, een WO-3 die natuurlijk wéér op ons werelddeel moet worden uitgevochten.

CNN / Politico deden onlangs een ‘Colin Powelltje’ met satellietfoto’s waarop zogenaamd de Russische troepenopbouw bij de grens met Belarus te zien zouden zijn. Wat bleek: die foto’s waren genomen op het moment van de Zapad-2021 militaire oefening.

Conflict tussen Polen en Belarus

Desondanks is dit speculatieve nepnieuws een eigen leven gaan leiden, van het soort dat perfect gebruikt kan worden om een false flag operatie te rechtvaardigen. Neem nu de Britse generaal Nick Carter die verklaarde ‘bezorgd’ te zijn dat er ‘per ongeluk’ een schotenwisseling plaatsvindt tussen Polen en Belarus, die tot een oorlog kan leiden.

Beide landen zijn aan hun grenzen in een migrantenconflict verwikkeld. Polen heeft inmiddels een beroep gedaan op artikel 4 van het NAVO verdrag, waardoor de Westerse alliantie moet gaan beoordelen of een gezamenlijke reactie noodzakelijk is. Enkele dagen later sloot Belarus een belangrijke oliepijpleiding naar Polen af.

‘Liberale orde gefrustreerd door vastberaden en bekwame Putin’

Carter wees er tegenover CNN op dat veel traditionele diplomatieke mechanismes die in het verleden zo’n conflict konden voorkomen, niet meer bestaan. Maar wie is daar schuldig aan? Niet Rusland, betoogt Butler. ‘President Putin en zijn minister van BuZa Sergey Lavrov hebben er werkelijk alles aan gedaan om te pleiten voor een terugkeer naar ontspanning en genormaliseerde betrekkingen.’

Maar ‘bij iedere gelegenheid wordt de Oekraïne provocatie, die in de eerste plaats werd opgezet door het Westen, gebruikt als excuus om in de 21e eeuw de wereld zich af te doen keren van Rusland. Nu heeft een andere idiote generaal onbewust onthuld wat er waarschijnlijk gaat gebeuren. De liberale orde, totaal gefrustreerd door Putins vastberadenheid en bekwaamheid om ieder offensief af te weren, zou wel eens kunnen geloven dat er geen andere keus dan oorlog is.’

Zonder de onderwerping van fossiele energiegigant Rusland is de volop in uitvoering zijnde Westerse communistische ‘Great Reset’ Agenda-2030 staatsgreep tegen onze ooit vrije samenleving gedoemd te mislukken. Na jaren vergeefs geprobeerd te hebben Putin ten val te brengen of in de val te lokken, kunnen de wanhopig geworden Westerse globalisten naar dat allerlaatste ‘redmiddel’ grijpen om hun machtsimperium te handhaven.

Hetze tegen Rusland moet ons klaarmaken voor Derde Wereldoorlog

‘Het aantal vijandige headlines (in de media) onderstrepen waarom ik ‘pas op’ schrijf,’ vervolgt de analist. Bijna alle mainstream media in Noord Amerika en Europa voeren de angst voor een ‘Russische invasie’ verder op. ‘De even belangrijke als simpele vraag is: Waarom?’

Foto’s van reeds lang bestaande Russische militaire bases op hun eigen grondgebied worden door het Westen ineens als argument gebruikt om ons ‘klaar te maken voor de Derde Wereldoorlog’, zoals Butler letterlijk schrijft.

Aanvankelijk ontkende nota bene het Putin-hatende Oekraïense regime dat de Russen troepen en materieel bij de grenzen samentrokken, maar volgens de nieuwste berichten zou de toon in Kiev – vermoedelijk na een reprimande door de CIA / het Pentagon – weer helemaal op de bekende agressieve oorlogstoer zijn, en zou de EU zelfs zijn gewaarschuwd om ‘voorbereid te zijn op oorlog met Rusland’ (2).

‘Hoe gaat de volgende (proxy) oorlog beginnen?’

‘Moet Putin misschien rood alarm afkondigen voor zijn strijdkrachten?’ vraagt Butler zich daarom hardop af. ‘Ik kan op dit moment alleen nog maar terugdenken aan de Kaukasus, de oorlog in Georgië, de Euromaidan coup, het MH17 fiasco, de Arabische Lente, de door de VS geleide coalitie die luchtsteun gaf voor olie voor ISIS, de ene regime change na de andere, en ongeveer 50 miljoen onbewezen beschuldigingen tegen de president van Rusland.’

‘Alles wat in mijn gedachten overblijft is ‘hoe’ de volgende proxy oorlog zal beginnen. Of misschien worden deze keer wel geen proxy’s gebruikt. Misschien zal de CIA de Amerikaanse president vertellen dat er ‘een hoog vertrouwen is’ dat een of andere Russische raket ergens iets heeft opgeblazen.’ Het zou ook weer een verhaaltje kunnen worden over een zogenaamde aanslag of aanval met ‘dodelijk Russisch zenuwgas’.

‘Moeten we binnenkort letterlijk dekking zoeken?’

Hoe dan ook, het zou er deze keer daadwerkelijk toe kunnen leiden dat we binnenkort letterlijk ‘dekking moeten zoeken’, omdat de door Washington en Brussel al zo lang gewenste oorlog na deze geplande false flag operatie, hetzij in Oekraïne, hetzij in Polen of een ander Baltische staat, hetzij op een andere onverwachte plek, dan eindelijk is uitgebroken.

Aangezien zo’n oorlog zelfs volgens alle oorlogssimulaties van het Pentagon in korte tijd dramatisch voor ons zal aflopen, zouden de Westerse leiders ronduit krankzinnig moeten zijn om die toch uit te lokken. Gelukkig doen ‘onze’ politici nooit iets dat hun eigen landen, volken en economieën ernstig verzwakt en beschadigt, zeker niet sinds 2020… toch?

Nederlanders en andere Europeanen: succes dus met uw aanhoudende even blinde als onbenullige aanbidding van uw immer liegende ‘leiders’ en mainstream media. Als hun plannen voor Rusland en/of een wurgende klimaat-vaccinatiedictatuur slagen – en daar heeft het helaas alle schijn van – , dan zullen velen van ons het sowieso niet meer meemaken dat toekomstige geschiedschrijvers – als die er überhaupt nog gaan komen – zich verbijsterd afvragen hoe wij het in hemelsnaam zover hebben laten komen een volgende wereldbrand te ontsteken, en, indien dat onverhoopt toch niet is gebeurd, met ander verwoestend beleid (zoals energie/klimaatlockdowns en verplichte genmanipulatie injecties) beschavingssuïcide te plegen.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. ik zie geen enkele rede waarom wij hier voorbereidt moeten zijn. Ook al komt er een vals flag, dan nog voorzie ik geen Russische raketten over de rest van Europa jagen. Dat zou betekenen dat alles wat hier over Putin gezegd wordt, zo de prullenmand in kan. Overigens kan ik mij geen oorlog herinneren die Rusland begonnen is. Dus blijft het bij verdedigen.

 2. @Joost. Dank voor uw reactie. U schreef: Gog ( Poetin?) is de heerser in het land Magog.
  Het zal me een feest worden….!””

  Klopt, ja, vooral voor de gieren e.a. roofdieren:

  Openbaring 19:17 En ik zag een engel staan op de zon en hij riep met luider stem en zeide tot alle vogels, die in het midden des hemels vlogen: Komt, verzamelt u tot de grote Maaltijd Gods, 18 Om te eten het vlees van koningen en het vlees van oversten over duizend en het vlees van sterken en het vlees van paarden en van hen, die daarop zitten, en het vlees van allen, vrijen en slaven, kleinen en groten.”” Lees zelf maar verder.

 3. @ramshoorn 20 /11/2021 1.09 pm
  Goede uiteenzetting!
  Ten dele met u eens, Ramshoorn!
  De nakomelingen van Magog – de Scyten – het huidige Rusland.
  Magog = Rusland.
  Zie ook in dit verband Openb. 20:88 en Ezechiel 38.
  Gog( Poetin?) is de heerser in het land Magog.

  Het zal me een feest worden….!
  De Heer is met U allen, kleine Kudde! Dat zijn geen ( hoeven niet te zijn ) Christenen

  Shalom!
  Joost

 4. Weinig concrete aanknopingspunten.Hoorde vandaag die Rob de Wijk weer eens op BNR radio verklaren dat Rusland echt niets te vrezen heeft van het westen.Daar ben ik het echt niet mee eens.Als de vos passie preekt……Hij deed de suggestie van een neutralteitspolitiek voor Oekraïne,de Baltische gebieden etc.Zoals Oostenrijk.Kan je dat nog serieus nemen na al die landen die door de EU en de NAVO geannexeerd zijn?En dat is natuurlijk maar bijvangst.Het gaat uiteindelijk om de hoofdprijs.Al die andere landjes kosten ons alleen maar geld.

 5. Een gewapend conflict met Rusland uitlokken lijkt me geen goed idee en zeker niet in deze tijd van het jaar. De geschiedenisboekjes verhalen in geuren en kleuren hoe zowel Napoleon als Hitler zich hebben verkeken op de Russische winter. Een Amerikaans-Russische oorlog, WO-3, zal geen overwinnaars kennen, maar alleen verliezers. De hele wereld zal eraan te gronde gaan. Het wordt het einde van de menselijke beschaving.

  De Amerikaanse hoogmoed over het eigen militaire apparaat getuigt bepaaldelijk niet van veel realisme. Amerika was niet in staat de Korea-oorlog te winnen. De Vietnam-oorlog eindigde in een debacle. De strijd in Irak creëerde aldaar een puinhoop. En Afghanistan was ook geen echt succes.

  We mogen blij zijn, dat Poetin over een enorme zelfbeheersing beschikt. Maar ook dat kent zijn grenzen. Ga vooral nooit uitzoeken, waar zijn rode lijn ligt. Dan ervaar je namelijk, net als de muis, die de kaas denkt te kunnen pakken, dat de val dichtslaat. Amerika bezint eer ge begint. Als je de Russische beer gaat tarten, dan gaat ie grommen. Dat is iets afgrijselijks. Dat wil je niet meemaken.

  Het is een gekend feit, dat Rusland over superieure raketsystemen beschikt, waarmee aanvallen met atoombommen doel kunnen treffen, nog voor Amerika beseft, dat er iets onderweg is. Met deze raketten, afgevuurd vanaf onderzeeërs voor de kust, zijn Brussel, Parijs, Londen, Berlijn, Rome, Washington, New York en vele andere steden binnen 10 tot 15 minuten van de aardbodem geveegd. Amerika zal geeneens tijd hebben om zelf op de knop te drukken. Ook de Amerikaanse steunpunten in de Stille Oceaan zullen het gelijktijdig ontgelden. Daarna zal de wereld grotendeels onbewoonbaar zijn door de radioactieve straling.

 6. Nine for news net : 30.551 doden en 1.163.356 Bijwerkingen door het gr. gen. med. experinent ( EMA – Eudravigelance )
  Dus alleen in EU .
  Dus officiele cijfers , vermenigvuldigen met 20 ??

  Hallo, Hallo, officiele cijfers !!!! ( Waar blijven de prietpraters nu ??? )

 7. Politie en leger Oostenrijk: WIJ HANDHAVEN NIET!!!

 8. @Simon schreef:
  20/11/2021 om 1:34 am

  Je hebt gelijk dat putin zich niet laat erin luizen door de provocaties van westerse politiekers. Er zijn al tal van provocaties geweest de afgelopen jaren maar hij trapte er niet in.
  Maar je vergist je wel dat putin zijn macht niet misbruikt of wat denk je ervan dat zijn politieke tegenstanders uit de weg worden geruimd, net als dissidenten? Geen persvrijheid, geen vrije meningsuiting…
  Meestal door vergiftiging…wie durft protesteren tegen zijn beleid vliegt de gevangenis in of wordt vermoord en ook hij onderdrukt de bevolking en houdt ze arm, net zoals elke dictator. Dus hij deugt ook voor geen meter.
  Het is echt niet uit menslievendheid dat hij niet fors en met militair geweld reageert op de pogingen van het westen om een oorlog uit te lokken maar uit eigenbelang en een uitgekiende strategie want als het hem voordeel zou opleveren dan zou ook hij niet aarzelen.
  Maar de westerse bandieten hebben een zondebok nodig en ze proberen Rusland de zondebok te maken maar mensen geloven dat niet meer want vooral de amerikaan, met de westerse “bondgenoten”, hebben in het verleden al teveel stoten uitgehaald, schandelijk bedrog dat onthuld en ontmaskerd werd, denk maar aan de massavernietigingswapens van irak die er niet waren om een oorlog te kunnen beginnen en zo zijn er talloze voorbeelden.
  Het dictatoriale regime zoals china met een partijbestuur is hetzelfde als het stalin-regime in Rusland maar met 1 dictator…de westerse politieke huichelaars wijzen ernaar terwijl ze zelf een nazi-regime willen invoeren, ze kwijlen bij de gedachte aan dictatoriale macht en corona biedt die gelegenheid tot staatsgreep maar die kan enkel lukken door verdeeldheid bij de bevolking.
  Als heel de bevolking eendrachtig neen zegt dan is ook de hele coronacrisis meteen voorbij en is de poging tot staatsgreep mislukt. Helaas begrijpen vooral bange gevaccineerden dat niet, zij blijven onterecht wijzen naar ongevaccineerden terwijl de politiek intussen sluipend de dictatuur kan invoeren dankzij die verdeeldheid.

 9. @ tukker 20/11/2021 om 12:32 pm

  Rotterdam:
  Niet verbaasd zijn als men de volgende keer vanuit de menigte terugschiet.
  De overheid heeft hier een grens overschreden!

 10. Wel… David Wilkerson heeft gezegd dat hem in en visioen getoond was dat Rusland zo in het nauw gedreven zou worden dat ze een first strike atoomaanval op de VS zouden uitvoeren. Ik was daar niet zo zeker van omdat hij meer voorspellingen heeft gedaan die niet uitkwamen, maar dit begint er toch erg op te lijken.

 11. Volgens Mattheus 24 zal de wereld gedomineerd worden door oorlogen.
  Het Rusland van Poetin is in verre staat van ontbinding.

  God is niet vergeten hoe het Rusland onder de Tsaren het Joodse volk zwaar verdrukt heeft en geprobeerd uit te roeien. Miljoenen Joden vluchtten vanaf 1880 naar de VS.In New York wonen nu nog 6 miljoen Joden.

  In 1989 onder Gorbatsjov vluchtten opnieuw een Miljoen Joden naar Israël.

  Rusland heeft altijd de Arabische oorlogen 1948- 1956, 1967, 1973 tegen Israël gepromoot,
  En…Rusland bewapende steeds de Arabische legers met vliegtuigen, raketten enz.

  Rusland speelt onder een hoedje met Turkije, Syrië, Iran. En…De VN – Navo- EU??

  Er komt een wereldoorlog aan die duidelijk beschreven staat in Ezechiel 38 en 39. Alle landen die tegen Israël samenspannen zullen het Betreuren. Openbaring 16 t/m 20. Dus spannend wordt het!

  Maar daarna komt er wel 1000 jaar Wereldvrede volgens Jesaja 2, 11, 60
  en Openbaring 14 en 20.

  Shalom. Ramshoorn.

 12. Men is dom/achterlijk/seniel en weet ik wat nog meer. maar ZO DOM om een oorlog te riskeren waarvan je zeker weet die kun je niet winnen zo dom is men ook niet
  Of zou de elite dat willen ? Kan ik me ook niet voorstellen.

  R’dam ,
  Gisteren het begin v/d rellen/burgeroorlog enz, het gaat nog erger worden, wat denk je wat er gebeuren gaat als een vader WEET dat de injecties de zoon/dochter zeer ernstige ziektes/de dood zullen brengen .
  Gewapend verzet, oke, confronterend , oke maar ziet de vader een andere weg ???
  Is er een andere weg ??
  Ik ben bang van niet !

 13. Dago schreef 19/11/2021 om 10:29 pm:
  “Aan V: het is nooit te laat. Zuidereiland Nieuw Zeeland zitten de miljardairs. Premier Adern wilde het een tijd geleden al van NZ afzonderen. Is een van de veilige zones in de wereld. Maar er zijn er zat. Niet bang zijn V. Dat is juist wat men wil. Nooit bang zijn en nooit opgeven”

  Die (vaak Amerikaanse) miljardairs zijn op een enkele uitzondering na de schurken die deze ellende organiseren. Dat ze massaal optrekjes op het NZ Zuideiland hebben lijkt me een grote waarschuwing dat het daar niet veilig tenzij je het spel van de duivel vol meespeelt. Vandaar dat, bovenop toch al strikte immigratie eisen, vaccinatie nu verplicht is om NZ binnen te komen; de covid elite moet wel goed beschermd worden tegen wraakpogingen. Van een hulpje van Blair en leerling van Klaus kun je ook niet anders verwachten.

 14. In deze situatie is oorlog haast onvermijdelijk geworden, trouwens persoonlijk heb ik liever bommen en granaten dan de gifspuit dan weet je tenminste dan toch wat je kan verwachten en heb je nog een kans.

 15. Putin laat zich niet gek maken, hij heeft het spelletje door en weet precies hoe te reageren. Het zal echt geen lievertje zijn, toch heb ik groot respect voor deze man, een van de weinigen met zoveel macht die deze macht niet (mis/ge)bruikt om zijn volk te onderdrukken en uit te kleden. Komt wel goed, als de gekken hier in het westen iets beginnen zijn ze ook de enige verliezers. Na het lezen van de waarheid (o.a. in het blad Gezond Verstand) kijk ik sinds 1,5 jaar heel anders tegen Rusland aan. Recht toe recht aan integer volk met een competente leider.

 16. “De ‘onophoudelijk angst zaaiende mediacampagne’ over en tegen Rusland is inmiddels routine geworden”
  Ja, en net daardoor zal geen mens dat nog geloven….de ironie ervan: net door hun haatcampagnes slaan ze hun eigen ruiten in…hahahaha
  Bovendien kent iedereen die valse vlaggen van den amerikaan: de onbestaande massavernietigingswapens om irak te kunnen binnenvallen liggen nog vers in het collectieve geheugen? En dat is er dan nog maar eentje.
  Ik vermoed ook nog dat een oorlog niet meer zal worden uitgevochten met conventionele wapens tenzij ze met nucleaire bommen gaan gooien maar dan gaan ze ook zelf mee ten onder.
  Dit is weer ballonnetjes oplaten om de angst voor een oorlog en haat, deze keer tegen de Russen, aan te wakkeren.
  Er zijn haast geen gemeenschappelijke vijanden meer om de angst in stand te houden bij het gepeupel én wij worden steeds minder vatbaar voor angst en daardoor minder goed te manipuleren.
  Daarom willen ze ons nu weer schrik aanjagen met een oorlog.

 17. Het constitutionele recht van demonstreren in Oostenrijk wordt, anders dan andere grondwettelijke rechten, niet illegaal geblokkeerd.
  Wel, dan kunnen er nu vrijelijk allerlei kleine en grote(re) demonstraties, binnen en buiten, worden georganiseerd, bijvoorbeeld
  verjaardagdemonstraties, kerkdemonstraties, kerstmarktdemonstraties en vult u maar in………

 18. Aan V: het is nooit te laat. Zuidereiland Nieuw Zeeland zitten de miljardairs. Premier Adern wilde het een tijd geleden al van NZ afzonderen. Is een van de veilige zones in de wereld. Maar er zijn er zat. Niet bang zijn V. Dat is juist wat men wil. Nooit bang zijn en nooit opgeven.

 19. Ik was al bijna vergeten dat xandernieuws wel minstens 1 keer per maand met vrij grote zekerheid/waarschijnlijkheid het spoedige uitbreken van de derde wereldoorlog voorspelde.
  Door dat corona gedoe was dat wat op de achtergrond geraakt, maar gelukkig, X is weer op het oude spoor.

 20. Poking the bear; ook aan Putin’s geduld komt eens een eind.
  Maar ik denk dat hij alleen de gaskraan hoeft dicht te draaien, want ‘ze’ kunnen zich niet staande houden in een oorlog. Het zal wel weer zo’n bijzonder lafhartige, achterbakse, false flag worden (problem), dan komt het volk in opstand (reaction) en dan rollen ‘ze’ de NWO (solution) uit.
  From dark to light … yeah … right!

  Jesaja 5:20
  Wee dengenen, die het kwade goed heten, en het goede kwaad; die duisternis tot licht stellen, en het licht tot duisternis; die het bittere tot zoet stellen, en het zoete tot bitterheid! als licht,

  2 Thessalonicensen
  2 Dat gij niet haastelijk bewogen wordt van verstand, of verschrikt, noch door geest, noch door woord, noch door zendbrief, als van ons geschreven, alsof de dag van Christus aanstaande ware.
  3 Dat u niemand verleide op enigerlei wijze; want die komt niet, tenzij dat eerst de AFVAL* gekomen zij, en dat geopenbaard zij de mens der zonde, de zoon des verderfs;

  * reaction 👀👂👂

 21. @ Knight of Gods Light
  19/11/2021 om 8:07 pm

  Dank voor je bericht . Zonder jou zou ik dit écht niet geweten hebben .
  “Groeten van het ANP .”

 22. De Oorlogscyclus van Socrates maakt een keerpunt op 6 januari aanstaande!!! Er komt een momentum gang met heel zeker het risico op militaire oorlogsactie.
  Het Westen is nu feitelijk in verzwakte toestand zowel op monetair, economisch, als defensief vlak. Rusland en China zien dit en dit is voor hun het ideale moment om geschiedenis te schrijven – een invasie (in Oekraine, respectievelijk Taiwan?).
  Het lijkt wel een ‘self-fullfilling prophecy’ te worden, aangezien de VS,EU,WEF, Rusland en China alle op de hoogte zijn van dit belangrijke keerpunt in de ‘war cyclus’.
  Ik denk dat we ons mogen verwachten aan complete lockdowns onder het mom van coronapropaganda.

 23. Voor de Bijbelkenners onder de lezers/volgers… (@mod. wellicht hoort deze bijdrage eerder thuis op het ‘geloofsforum’?).
  Ik heb zelf geen kinderen maar zit toch voortdurend met volgende vraag in mijn hoofd, net nu men in de USA volop bezig is om ook kleine kinderen te injecteren met deze mRNA-‘vaccins’… Volgens mijn persoonlijke visie is die hele ‘vaccinatiecampagne’ een voorbereiding, een ‘oefening’ om ons mensen gewoon te maken aan die prikken in afwachting van het échte ‘merkteken van het beest ( …). Namelijk in het boek Openbaring (dit is het laatste hoofdstuk van die Bijbel) staat in hoofdstuk 13 vers 16: “Het (beest) maakt dat allen, klein en groot, rijk en arm, vrij en slaaf, een merkteken ontvangen op hun rechterhand of op hun voorhoofd.”… Met ‘ontvangen’ wordt duidelijk bedoeld dat men vrij is om op dat moment te kiezen, want het wordt je aangeboden… En met ‘klein’.. is dat dan ‘klein van gestalte’ of wordt hier ‘kind’ bedoeld? Ik hoop het eerste, want een klein kind kan nog niet kiezen, m.a.w. de ouders zijn dan verantwoordelijk of hun kind(eren) al dan niet dit merkteken ingeëtst krijgen… Oh wee… ik heb enorm medelijden met al de ouders in de USA die nu twijfelen om hun kind(eren) al dan niet te laten ‘vaccineren’… Ik zou niet graag in hun schoenen staan…
  *zucht*…
  Zelf ben ik een ‘no-vaxer’… ik weiger absoluut om mij dit gif om de aantal maanden te laten inspuiten en dan als een ‘halve zombie’ verder door het leven te gaan… dan nog liever de guillotine… als een ‘martelaar’ (cfr. Op. Hfst. 20, vers 4) voor mijn geloof in onze Verlosser, de Heer Jezus Christus!

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 24. Dago schreef 19/11/2021 om 6:38 pm
  “Geloof niets, maar bereidt je wel voor. Sommigen zijn al naar veiligere oorden verhuisd. Zuidelijk Afrika, Atlantische oceaan eilanden, Nieuw-Zeelands zuidereiland”

  Veilig naar Nieuw-Zeeland en dan opgesloten (en/of straks verplicht ingespoten?) worden door Blair en Schwab? Tjonge, wat is dat land in korte tijd een superenge locatie geworden (net als de buren Down Under).

  Ik vrees dat het voor emigreren te laat is, laatste berichten wijzen er op dat de covid touwtjes ook in Zweden straks weer aangetrokken worden. Nowhere to hide en Europa uit zonder vaccinatie paspoort wordt ook steeds moeilijker, als je al een land kunt vinden wat nog buiten de covid dictatuur valt (ik zou het niet weten, Afghanistan misschien? of een duur enkeltje met de nieuwe Musk Marsraket?).

 25. Een militaire noodsituatie zou een perfect alibi zijn om het leger te mobiliseren en meteen de politici, farmabedrijven, corrupte “experts” & Co op te pakken wegens misdaden tegen de mensheid het afgelopen anderhalf jaar. Dit scenario werd maanden geleden al aangekondigd door sommige doorgaans goed ingelichte informaten. Het is een nepcrisis die men nu bewust laat escaleren, als excuus om een coalitie van legerleidingen straks te laten ingrijpen. Laat maar komen!

 26. Rotterdam vandaag. Haven en de halve stad hebben ze compleet stilgelegd. Het bericht word overal in de wereld opgepikt maar geen woord van de NOS!!! Het verzet is ingezet. Havenarbeiders en transport zetten de eerste stap. De boeren en bouw zullen snel volgen. Google heeft alle zoekresultaten van vandaag al weggefilterd dus check Twitter #dockersunited

 27. TERZIJDE: ergens vorige week terloops op het tv-journaal (op de Vlaamse openbare omroep ‘één’) werd er gemeld dat de PR-China zijn inwoners (zijnde ca. 1,3 miljard ‘kameraden’…) aanmaant om te beginnen met ‘hamsteren’ en je zag heel kort enkel beelden van lege winkelrekken (???). Of het écht door de oppermachtge communistische partij zo werd medegedeeld weet ik niet, maar ik vind het toch een raar – héél kort – terloops’ berichtje op onze kleine omroep (max. ca. 1 miljoen vlaamse kijkers), zo van, “och ik ga nu even snel naar de keuken om nog een kopje koffie te halen” en dan was het bericht al weg, zonder enige commentaar. Ik ga misschien toch even langs de ‘afhaal-chinees’ (ex Hong-Kong) bij mij in de buurt om toch wat meer te kunnen vernemen?

 28. Het geldsysteem is failliet.(al in 2008/2009). Het virus gedoe verbloemt dit, door het systeem gecontroleerd in te laten storten. Code zwart in de zorg = zwarte donderdag van voor de 2de wereldoorlog. De 3de oorlog begint waarschijnlijk erna. Heb gelezen, dat dit een kortdurende oorlog gaat zijn. Daarna wordt de NWO verder opgezet.
  Alle landen hebben die agenda21 ondertekent, dus elkaar/landen helemaal afmaken/kapot maken zal waarschijnlijk niet gebeuren. Maar leuk wordt het niet.

 29. KYLE RITTENHOUSE NOT GUILTY!!! Vrijgesproken! Gerechtigheid geschied!

 30. Één ding weet ik wel , onder 4 jaar Trump ging het er minder oorlogzuchtig aan toe, dan 8 jaar Obama, en ook nu, nog geen jaar die idioot van Biden en overal hommeles en foute beslissingen.

 31. Geloof niets, maar bereidt je wel voor. Sommigen zijn al naar veiligere oorden verhuisd. Zuidelijk Afrika, Atlantische oceaan eilanden, Nieuw-Zeelands zuidereiland. Of leg zoals de overheid al vanaf 2006 aanraadt, een voorraad voedsel, drinkwater in flessen, medisch materiaal, en een snel wegkom plan klaar. Ze zeiden het 15 jaar terug al; nu moeten we niet meer twijfelen, maar doen. Zorg ervoor dat je familieleden in je huis ruim een half jaar voort kunnen. Is niet moeilijk en niet duur. En zeker nooit, maar dan ook nooit vertellen dat je voorraad hebt. Iedereen moet het voor zich zelf aanleggen.

 32. De geplande voorbereidingen voor WW3 ontgaat de gewone man volkomen. Mensen hebben het immers te druk met de coronapandemie, immigranten, klimaat of toch liever de feestdagen van volgende maand…

  Toen de Nazi`s plots ons land binnenvielen tijdens WW2 waren NL-ers totaal overrompeld gedurende een véél belangrijkere en spannend potje klaverjassen!

 33. gezien de staat van de Europese legers wordt dit dan wel een bijzonder kort oorlogje.

 34. Misschien wordt daarom wel Kamila doorgeschoven naar het Presidentschap, nu Biden is opgenomen in het ziekenhuis. Daar zij toch overal een puinhoop van maakt bij al haar optredens tot nu toe. Zal zij waarschijnlijk door haar onkunde zomaar bevel kunnen geven om Rusland aan te vallen. Omdat zij toch eigenlijk ontoerekeningsvatbaar is in haar positie is alles mogelijk, wat van deze vals vlag aanslag kan laten ontketenen tot een 3e wereld oorlog. Niets is zo gevaarlijks als de grootste idioten op de wereld. Daar kan geen enkele strateeg tegen op, omdat idioten zo onvoorspelbaar zijn en er ook geen probleem mee hebben, dat zij er zelf aan onder door gaan. Zelfmoord plegen zonder dat zij het zelf beseffen. Eigenlijk net als alle gevaccineerde het zouden doen van het eerste uur.

 35. Bij veel europeanen is door de gestegen energiekosten door de klimaatzotten reeds een ‘emp’ aan de gang om het hoofd boven water te houden door te bezuinigen op stroom en gas. Een echte zal hen daardoor ‘worst’ zijn.

 36. een corrigerende tik mag pedagogisch niet meer, dat zal dus een hele klap voor ons worden.
  1 waaruit wij waarschijnlijk niet meer zullen herrijzen.

 37. Denk je nu echt dat “Het Westen” en Rusland bereidt zijn een WO-3 uit te vechten en een totale vernietiging te riskeren. Een WO-3 zal geen winnaars kennen en al zeker niet indien er kernwapens worden ingezet en daarom komt er geen WO-3 waarschijlijk wel een conflict in Oost- Oekraine tussen Oekraine en de Russisch talige seperatisten bewapend en gesteund door Rusland en het regeringsleger ondersteund door de VS. That’s all!

 38. Als straks een heleboel mensen sterven door bommen, dan verdoezeld dat weer heel mooi de vaccinatieschade.
  Ook zijn burgers dan te druk met overleven, zodat een opstand tegen hun leiders het laatste zal zijn waaraan zij dan zullen denken.
  Never waste a good crisis.

 39. Wat/wie moeten we geloven? Bijvoorbeeld aan het eind van Trumps periode werd ook heel verondersteld te gaan gebeuren.

Comments are closed.