Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken

—————————————————————————————————————————————–

EU bereidt bevolking voor op false flag / oorlog met 6 weken durende oefeningen op internet/energie blackouts die door Rusland zouden worden veroorzaakt

—————————————————————————————————————————————–

(05.00) – Onderminister voor Politieke Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken Victoria ‘f**k the EU’ Nuland, die een cruciale kwalijke rol speelde tijdens de CIA/EU staatsgreep in Oekraïne in 2014, heeft false flag operaties aangekondigd die het Westen vrijwel zeker in een oorlog met Rusland zullen storten. Na de dankzij de VS/NAVO grotendeels mislukte gesprekken afgelopen maandag in Genève en woensdag in Brussel bereiden beide partijen zich actief voor op het uitbreken van een gewapend conflict. Rusland verplaatst grote aantallen troepen en materieel naar zijn grenzen, en de VS stuurt met een kernonderzeeër en twee ‘carrier strike groups’ op korte afstand van Rusland aan op een levensgevaarlijke provocatie (3).

Nuland deed haar reputatie als ijskoude aartsleugenaar eer aan met een verklaring waar de honden geen brood van lusten. Werkelijk alles wat ze beweerde, zoals dat Rusland ‘false flag’ operaties voorbereidt om een invasie van Oekraïne te rechtvaardigen, en het zwaarst zal lijden als er daardoor een oorlog met het Westen uitbreekt, is het tegendeel van de realiteit en de waarheid.

De onderminister haalde op valse wijze natuurlijk ook de Covid-19 hoax erbij, en impliceerde met het letterlijk gebruiken van de ‘build back better’ term dat Rusland zich maar beter kan onderwerpen aan Great Reset van het WEF (World Economic Extermination Forum). Zoals we al vaak hebben geschreven is Rusland de grootste sta-in-de-weg voor het slagen van deze technocratische-communistische staatsgreep van de Westerse elite tegen onze samenleving, economie en toekomst. Nu het niet gelukt is president Putin weg te krijgen, zit er maar één ding op: oorlog.

Niet Rusland, maar VS/EU/NAVO uit op oorlog

De verifieerbare gebeurtenissen spreken dan ook voor zich: het is juist de VS/EU/NAVO die na de illegale ‘Maidan’ staatsgreep in 2014 Oekraïne gebruiken om Rusland uit te lokken in te grijpen en de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land te beschermen tegen het Westerse marionetten-neonazi regime in Kiev. Vervolgens zal Rusland de schuld worden gegeven, waarna de VS/EU/NAVO hun false-flag voorwendsel hebben om de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

En die oorlog zullen wij dan geheel en al aan onszelf te danken hebben, of beter gezegd: aan ons blinde vertrouwen op onze agressieve en inmiddels werkelijk overal over liegende ‘leiders’, die zo arrogant zijn, dat ze denken dat Rusland het niet zal aandurven om preventief kernwapens te gebruiken. Zoals u weet ben ik al jaren van mening dat dit juist wel dreigt te gebeuren op het moment dat Putin zover in een hoek wordt gedreven, dat hij ervan overtuigd raakt dat een gevecht onvermijdelijk is geworden.

EU kondigt 6 weken lange ‘blackout’ oefeningen aan

Nulands zogenaamde ‘false flag’ waarschuwing is – opgeteld bij de door de EU aangekondigde 6 weken lange ‘oefening’ op een grote blackout die door ‘Russische hackers’ zou worden veroorzaakt (4) – dan ook als donkerrood waarschuwingssignaal dat de Westerse gevestigde elite op het punt staat om zo kort na de Covid-hoax en het starten van een ‘vaccinatie’genocide de volgende immense misdaad tegen de eigen- èn wereldbevolking te begaan, namelijk het riskeren van een kernoorlog die honderden miljoenen tot miljarden slachtoffers kan eisen.

Het spijt me voor alle verdwaasden die nog steeds blindelings achter de zieke propaganda van de Westerse politici en media aanlopen, maar WIJ zijn nu de ‘As van het Kwaad’ die een bedreiging begint te vormen voor al het leven op aarde. WIJ worden door de ergste misdadigers die ooit op deze planeet hebben rondgelopen bestuurd, onderdrukt en richting de absolute afgrond gestuurd.

Maar – en dit schrijf ik óók al jaren – het is ook in dit opzicht een herhaling van de jaren ’30: slechts weinigen willen over gevaar horen en dit onder ogen zien, en nog minder durven ervoor te waarschuwen. In 1940 werden de enkelingen die in het parlement en de media waarschuwden voor een mogelijke Duitse aanval nog steeds weggewuifd als paniekzaaiers en als de ‘wappies’ van die tijd weggezet. Nee hoor, het was ‘vrede, vrede, en geen gevaar.’

Totdat Rotterdam explodeerde in een zee van vlammen. Als dat nu opnieuw gebeurt – en laten we blijven hopen en bidden van niet! -, zal het wereldwijde aantal slachtoffers van de oorlog die toen was losgebarsten volledig in het niet vallen bij het bloedbad dat nu kan worden aangericht.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Hal Turner Radio Show
(4) Bloomberg


Zie ook o.a.:

09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt PUtin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
25-10: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.