Crisis rond Oekraïne escaleert; wereld stevent op Derde Wereldoorlog af

Een kernoorlog is in bijna 60 jaar tijd niet zó dichtbij geweest.

—————————————————————————————————————————————–

20 ultra-prioriteitsberichten aan Amerikaanse nucleaire strijdmacht

—————————————————————————————————————————————-

(05.00) – Nadat de gesprekken tussen de VS en Rusland in Genève gisteren mislukten, is de crisis rond Oekraïne aan het escaleren. 200 vrachttreinen met ieder 50 wagons met militair materieel zijn onderweg van Rusland naar Belarus, of zijn daar reeds gearriveerd. Het Witte Huis gaat de militaire hulp aan regime in Kiev opvoeren, zoals het leveren van Mi-17 helikopters, en kijkt naar opties om de Amerikaanse troepenmacht in Oost Europa te versterken. Tsjechië gaat artilleriegranaten aan Oekraïne leveren. Rusland waarschuwt ondertussen voor ‘de meest ernstige gevolgen’ als de VS/NAVO de veiligheidseisen van het Kremlin – zoals het alsnog nakomen van gedane beloften, met name het niet opnemen van Oekraïne in de NAVO – blijft weigeren in te willigen.

De Amerikaanse radiopresentator Hall Turner denkt dat er mogelijk nog maar een week is om oorlog met Rusland te voorkomen. Dan verloopt namelijk het ultimatum van de Russen aan de NAVO om schriftelijk te antwoorden op de door Moskou gewenste veiligheidsgaranties. Ondertussen stuurt de NAVO grote hoeveelheden wapens naar Oekraïne. Eerder stationeerden de Amerikanen al zo’n 1000 tanks en vele tientallen F-15’s en F’16’s in Roemenië en andere Oost Europese landen.

‘Iedereen met een half werkend brein ziet waar dit naartoe gaat: BOEM. En dat zullen we aan onszelf te danken hebben omdat we onze eigen regeringen niet onder controle hebben gehouden,’ schrijft Turner. ‘Als de mensen in Amerika en West Europa hun volksvertegenwoordigers niet overladen met telefoontjes, brieven en emails om deze nonsens te stoppen, dan zouden we loodrecht van de klif in de afgrond kunnen vallen.’

Gisterenmiddag (lokale tijd) verzond het Amerikaanse luchtmachtcommando in enkele uren tijd 20 ultra-prioriteitsboodschappen. Die komen neer op ‘stop wat je nu aan het doen bent, en ga dit of dat doen’. Dit communicatiesysteem wordt gebruikt om de nucleaire strijdkrachten te activeren en in hoge staat van paraatheid te brengen.

Zo zou WO-3 kunnen ontstaan

Turner beschrijft op basis van onder meer zijn contacten met inlichtingenanalisten een scenario hoe de Derde Wereldoorlog zou kunnen uitbreken. Die zou volgens hem kunnen beginnen met een Russische militaire operatie in Oekraïne (mogelijk bedoeld om de Russische bevolking te beschermen tegen de regelmatige beschietingen door het Oekraïense leger, en/of tegen een al dan niet door de VS/NAVO gestuurde ‘bevrijdingsoperatie’ van De Krim). Vervolgens schiet Polen te hulp en valt het de Russische enclave Kaliningrad aan om de Russen te dwingen op twee fronten te vechten.

Litouwen, Letland en Estland zien zich gedwongen om Polen te hulp te schieten door de Russische hulptroepen die vanuit Belarus naar Kaliningrad dreigen door te steken, aan te vallen. Hongarije en Roemenië sluiten zich aan bij de strijd, net als Finland en Zweden. Rusland moet volledig mobiliseren om op zoveel fronten terug te kunnen vechten, en voert een totale invasie van Oekraïne uit.

De Britse troepen in Oekraïne dreigen hierdoor te worden verpletterd. Om hen te redden beveelt Boris Johnson een tactische kernaanval op het Russische leger in Oekraïne. Rusland vergeldt deze aanval met een kernbom op het Oekraïense leger èn op Londen. Rusland krijgt al jaren valselijk van alles de schuld, dus nu zeker. Na de vernietiging van Londen schreeuwen de Westerse media om keihard ingrijpen door de NAVO. Dat komt er, en de Derde Wereldoorlog is een feit. (1)

Westen schuldig aan huidige crisis

Alles begon met de door de CIA/MI6 aangestuurde, en door de EU gesteunde ‘Maidan’ staatsgreep in 2014 tegen de democratisch gekozen president van Oekraïne. Daarna installeerde het Westen een aan neonazi groepen gelinieerd marionettenregime in Kiev. Met het MH17 drama – hetzij een vergissing van het Oekraïense leger, hetzij een opzettelijke false flag operatie om Rusland de schuld teven – werd het anti-Putin vuurtje op extreem misleidende en leugenachtige wijze verder opgestookt.

Oorlog met Rusland veroorzaken – de grote sta-in-de-weg van de al jaren geplande en voorbereide communistische Great Reset / Build Back Better staatsgreep die de Westerse WEF regimes (zoals die van Rutte) nu tegen hun eigen volken uitvoeren – was op de middellange termijn van meet af aan het hoofddoel.

Het Westen heeft na de val van de Muur en het instorten van het IJzeren Gordijn alle beloften en garanties aan Rusland gebroken. Die garanties maakten het mogelijk dat er eind jaren ’80 geen oorlog tussen Oost en West uitbrak, en omvatten het niet uitbreiden van de NAVO naar het oosten zonder Russische instemming. Dat is echter toch gebeurd. Sterker nog: in de jaren ’90 voerde de VS/NAVO onder leiding van Bill Clinton een illegale en bloederige oorlog tegen Servië (toen nog deel van Joegoslavië), enkel omdat dit land bondgenoot van Rusland was gebleven. Daarna werden ook andere bondgenoten van Moskou, zoals Libië en Syrië, het doelwit.

Armstrong: ‘Putin kan in een oogwenk Europa veroveren’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat Putin in staat is om ‘in een oogwenk Europa te veroveren’. Zelden zijn we namelijk zó zwak geweest, en dat door eigen toedoen omdat we onze stabiele energievoorziening in gevaar hebben gebracht door de nutteloze maar extreem kostbare omschakeling op onbetrouwbare ‘duurzame’ bronnen. Duitsland heeft nog maar voor iets meer dan 2 weken aardgas in reserve zodra Rusland, als vergelding voor de eventuele zwaardere economische sancties waar de EU nu mee dreigt, de gaskraan dichtdraait.

In een afgeschermd commentaar schrijft Armstrong dat ALS Rusland en China al ooit het Westen militair willen verslaan, ze NU hun kans moeten grijpen. Indien ze deze unieke gelegenheid te baat nemen, dan zou die aanval (van Rusland op Europa en China op Taiwan/Japan/Australië, en gezamenlijk op de VS) tussen eind februari en eind maart moeten plaatsvinden. (2)

Geen grote conventionele oorlog, maar plotselinge massale kernaanval?

Mijn eigen hypothetische scenario ziet er anders uit dan dat van Turner of Armstrong. Ik denk zelf dat de strategisch briljante Putin zich niet in een grote conventionele oorlog met het Westen zal laten lokken. De massale Russische mobilisaties zijn in mijn ogen enkel een afleidingsmanoeuvre. Wellicht dat zijn troepen nog wel in gevecht raken in Oekraïne, maar de echte dreun zal volgens mij komen vanuit de in alle stilte in positie gebracht kernonderzeeërs, die gelijktijdig zullen toeslaan en in één klap met Chinese hulp de Verenigde Staten en Europa (en in het Oosten Japan, Taiwan, Zuid Korea en Australië) totaal zullen vernietigen.

En nogmaals: ALS dit gebeurt, dan zal de schuld hiervoor geheel en al bij de onpeilbaar arrogante en inmiddels nog louter liegende oorlogshitsers in Washington, Brussel en Londen liggen. Rusland heeft drie keer geprobeerd lid van de NAVO te worden, maar met name de VS wilde niet. Het Pentagon had vijanden nodig om de monstrueuze militaire uitgaven van het land te kunnen blijven rechtvaardigen.

Profetie: ‘Ze zullen roepen om vrede, maar vernietiging krijgen’

Nu hebben de leiders van zowel Amerika als Europa om nog een andere reden een oorlog ‘nodig’, namelijk om te verhullen dat ze met het ten koste van de welvaart van hun eigen kiezers overeind houden van de banken en met hun verwoestende, maar volslagen zinloze klimaat- en lockdown maatregelen hun eigen samenlevingen en economieën bankroet hebben gemaakt en op de rand van de afgrond hebben gebracht.

‘Terwijl zij roepen (in de trant van ‘eisen’ of ‘gebieden’): vrede en rust! overkomt hun, als de weeën een zwangere vrouw, een plotseling verderf, en zij zullen geenszins ontkomen.’ (1 Tess.5:3. de juiste verklaring vanuit de grondtekst. Er wordt hier nl. géén toestand van ‘vrede en rust’ omschreven, maar een ‘roep’ OM vrede, tijdens een periode van grote spanning en wereldwijde angst. (Zie ook Lucas 21:25-26 over de eindtijd: ‘.. op de aarde radeloze angst onder de volken… terwijl de mensen bezwijmen van vrees en angst voor de dingen, die over de wereld komen.’)

Is de tijd van vervulling nu inderdaad nabij gekomen, en wordt de mens overgegeven aan zijn niet aflatende drang tot totale overheersing en/of totale vernietiging van ‘de ander’? Of krijgt deze krankzinnig geworden wereld nog een (laatste?) genadig, maar mijns inziens onverdiend uitstel.

 

Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland