Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade

Nieuwe jonge(re) vaxslachtoffers, opgeofferd op het altaar van de klimaat-vaccinatie globalisten en hun communistische ‘Great Reset’ / ‘6uild 6ack 6etter’ staatsgreep tegen onze samenleving.

—————————————————————————————————————————————–

Alleen al in Nederland, België en Groot Brittannië bijna 50.000 geïnjecteerde vrouwen en meisjes met menstruatiestoornissen

—————————————————————————————————————————————–

(20/01) – Ondanks het vastgestelde gegeven dat de officiële Europese database EudraVigilance historisch slechts 6% van het werkelijke aantal vaxslachtoffers weergeeft, zijn de officiële cijfers na pakweg 1 jaar ‘vaccineren’ tegen ‘Covid-19’ niets minder dan huiveringwekkend: 37.927 doden en 3.392.632 mensen met gezondheidsschade, waarvan ongeveer de helft (ruim 1,6 miljoen) ernstig / permanent (zoals hartaandoeningen, trombose, auto-immuunstoornissen, doofheid, blindheid, geboorteafwijkingen, overlijden). Vooral jongere mensen en zelfs kinderen vallen in grote getale om. De veelal ernstige bijwerkingen en gevolgen – zo zijn er alleen al in Nederland, België en (ex-EU staat) Groot Brittannië 50.000 meldingen van vrouwen en meisjes met menstruatiestoornissen – worden steevast gebagatelliseerd. Politiek en media houden de door hen in gang gezette (zelf)moordcultus nog steeds in stand door deze levensgevaarlijke injecties dagelijks te blijven promoten en afdwingen.

De cijfers op 15 januari van de vier grootste fabrikanten, waaruit valt op te maken dat het AstraZeneca vaccin de grootste kans geeft op ernstige bijwerkingen, en het Moderna vaccin het dodelijkst is. Getalsmatig gezien maakt het Pfizer vaccin de meeste slachtoffers:

Uit diverse diepte onderzoeken van de statistieken door ondernemer-analist Erik Boomsma kwam vorig jaar naar voren dat Nederland ongeveer 21% van het aantal meldingen voor zijn rekening neemt, wat zou neerkomen op 7964 dode landgenoten en 712.453 mensen met bijwerkingen, waarvan 338.399 met ernstige gezondheidsschade. Het aantal Covid-vaxdoden zou daarmee overeenkomen met een flink griepjaar, en het aantal mensen met ernstige gezondheidsschade zouden samen inmiddels de vijfde stad van het land vormen.

Pakt u er zelf maar een rekenmachine bij om te zien wat de cijfers zouden zijn als rekening wordt gehouden met de eerder genoemde 6% van de werkelijke aantallen. Wellicht dat de zogenaamd ‘mysterieuze’ oversterfte in Nederland van de afgelopen maanden, de hoogste sinds WO-2, toch uit een hoek komt die door politiek en media nog steeds niet benoemd mag worden? Laat staan het feit dat overal de slachtoffers steeds jonger worden:

* In Portugal, waar 90,2% van de bevolking is geïnjecteerd, is een 6 jarig jongetje overleden, slechts enkele dagen na zijn eerste Pfizer shot. De autoriteiten erkennen dat er sprake is van een vermoedelijke ernstige tegenreactie;

* Het 13 jarige Braziliaanse meisje Vanessa Martins Figeuiredo kreeg 5 dagen na haar eerste Pfizer dosis aangezichtsverlamming, daarna ademhalingsproblemen, en stierf kort daarna;

* De kerngezonde 25 jarige Thaise arts Kansuda Wichaisuek kreeg 10 dagen na haar boostershot aanhoudend hoge koorts en werd in het ziekenhuis opgenomen. Na aanvankelijke verbetering verslechterde haar toestand alsnog. Ze kreeg een hartstilstand en raakte hersendood, waarna ze op 7 januari overleed;

* Caitlin Gotze, een 23 jarige Australische vrouw, werd na haar Pfizer mRNA injectie ziek. Ze nam toch haar tweede shot, en kreeg last van allerlei bijwerkingen. 7 weken later kreeg ze twee ernstige astmatische aanvallen. De tweede overleefde ze niet: (1)

Tienduizenden vrouwen met menstruatiestoornissen

Alleen al in Groot Brittannië (30.000), Nederland (17.000) en België (1500, maar vermoedelijk veel meer) hebben tienduizenden vrouwen en meisjes menstruatiestoornissen gekregen na hun Covid injecties. Volgens dr. Johan van Wiemeersch, de voorzitter van de Vlaamse Vereniging van Obstetrie en Gynaecologie, is dit bij andere ‘vaccins’ nog nooit eerder voorgekomen, maar is de verwachting dat de problemen tijdelijk en niet gevaarlijk zijn.

(We hebben zelf van een Nederlandse moeder te horen gekregen dat in de klas van haar dochter driekwart van de meisjes – soms zeer heftige – menstruatiestoornissen hebben gekregen.)

Het feit dat het aantal zwangerschappen niet daalt zou volgens gynaecoloog Annelies Lust een geruststelling zijn (2). Desondanks moeten de meeste van die zwangerschappen nog wel voldragen worden, en de kinderen nog geboren. Ook is het effect van de boostershots er nog nauwelijks in verrekend, en wordt gemakshalve vergeten dat het een wetenschappelijk vastgesteld feit is dat ‘vaccins’ tot enkele jaren na injectie nog (heftige) bijwerkingen en gevolgen kunnen veroorzaken.

In ons artikel van 10 november (‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’) kunt u lezen dat het succesvol zwanger worden bepaald geen garantie is dat uw Covid injectie geen schade aan uw ongeboren kind zal veroorzaken. Een Amerikaans lab constateerde overigens al in september 2021 een 20-voudige toename van baarmoederkanker onder geïnjecteerde vrouwen, wat impliceert dat de echt grote impact op de geboorteaantallen nog moet komen.

In november 2020 studie publiceerde het gezaghebbende New England Journal of Medicine (NEJM) een studie waaruit op basis van de officiële CDC cijfers naar voren kwam dat tussen de 82% en 91% van de onderzochte zwangere vrouwen die tijdens hun eerst trimester een Covid shot haalden, een miskraam kregen als gevolg van de valselijk als ‘vaccins’ verpakte Covid-19 gentherapie injecties.

Uit een eerdere NEJM studie bleek dat maar liefst 104 van 127 onderzochte gevaccineerde vrouwen in de eerste 20 weken een spontane abortus had gekregen. Het percentage miskramen was maar liefst 82%, tegen 10% normaal.

De komende jaren zal blijken of de menstruatieproblemen en miskramen inderdaad slechts ’tijdelijk’ zijn, en niets te maken hebben met het jarenlang openlijke verkondigde doel van eugenist en ’s werelds grootste ‘prikker’ Bill Gates (via zijn controle over de WHO onze èchte minister van Volks’gezondheid’) om de wereldbevolking vooral met behulp van ‘vaccins’ te verminderen.

 

Xander

(1) Health Impact News*
(2) HLN.be

Health Impact News is vandaag (21/01) niet bereikbaar. Hierdoor konden een aantal links niet in het artikel worden geplaatst. Het is even afwachten of er slechts sprake is van een technisch probleem, of dat ook deze site het slachtoffer is geworden van de almaar harder wordende censuur in het Westen.

Zie ook o.a.:

2021:

17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
10-11: ‘Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
07-10: Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruikt geaborteerde foetuscellen verborgen
04-10: Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
27-07: ‘Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’ (/ ‘Injecteer een ‘vaccin’ dat nuttelozen steriliseert en ouderen euthanaseert’)
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’ (/ Grote gevolgen voor borstvoeding en voortplanting)
31-03: …; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen ( / 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin)
13-03: ( / Wetenschappelijke onderzoeken: Manipuleren DNA (zoals met deze vaccins) kan kanker, genetische ziekten en DNA schade nageslacht veroorzaken)
08-03: ( / Stof die mensen onvruchtbaar maakt al eerder opzettelijk in vaccins gestopt)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.