Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog

Een uiterst milde variant die voor groepsimmuniteit kan zorgen krijgt de schuld van wat de injecties aanrichten.

—————————————————————————————————————————————–

Impact ‘vaccinaties’ en uitgestelde zorg steeds groter: 150 extra doden per week – RIVM en CBS verrichten ‘slager die eigen vlees keurt’ onderzoek

—————————————————————————————————————————————–

Kamerlid Pieter Omtzigt heeft opnieuw een onafhankelijk onderzoek geëist naar de sterftecijfers in Nederland. De oversterfte heeft namelijk het hoogste niveau sinds de Tweede Wereldoorlog bereikt. Omtzigt wil weten wat de oorzaak is: uitgestelde zorg, eenzaamheid, of toch de ‘vaccins’? Covid-19 kan het niet zijn, want de (veronderstelde) Omicron variant is uitermate mild. Bovendien bleek al eerder dat er in 2020 in het geheel géén oversterfte is geweest, ondanks het feit dat de pandemie toen huis gehouden zou hebben en er nog geen injecties waren.

In de afgelopen week eisten seniorenorganisaties dat het regime Rutte een onafhankelijk onderzoek uitvoert. ‘Nu we in Nederland met het hoogste sterftepercentage sinds de Tweede Wereldoorlog te maken hebben, moeten de zaken snel onderzocht worden,’ schreven ze in een brief. Columnist Marianne Zwagerman vroeg zich af waarom er steeds weer gevraagd moet worden om zo’n onderzoek. ‘Waarom krijgen de professoren niet de data waar ze om vragen?’

Sinds begin augustus zijn er volgens het CBS veel meer mensen gestorven dan normaal. In de eerste week van het nieuwe jaar stierven er ongeveer 3450 mensen, bijna 150 meer dan verwacht. Bij mensen jonger dan 80 is de oversterfte nog steeds een probleem.

Het RIVM en het CBS doen hier weliswaar onderzoek naar, maar dat komt neer op ‘de slager die zijn eigen vlees keurt’. De overheid die onderzoek doet naar de overheid, daar komt zelden of nooit een eerlijk resultaat uit, zeker niet als er zoveel mensenlevens mee gemoeid zijn.

Daarom eist Omtzigt dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar de reden dat zoveel Nederlanders ineens het leven laten – is het uitgestelde zorg (met bijvoorbeeld te laat ontdekte kanker en hartziekten als gevolg), is het eenzaamheid, of zijn het toch de hoogst omstreden, als ‘vaccins’ verpakte genmanipulatie injects, die wereldwijd reeds enorme aantallen mensen ernstig ziek hebben gemaakt of hebben omgebracht?

De alom gebruikte cijfers van Our World in Data laten hetzelfde patroon zien als in alle andere landen waar ingezet wordt op massale ‘vaccinaties’: naarmate er meer mensen geïnjecteerd worden, stijgt het aantal zieken en doden:

 

Xander *

(1) Uncut News

(Zeer beknopt gehouden ivm helaas weer opgevlamde RSI.)

Zie ook o.a.:

(CORONA Rubriek)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.