Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen

Het echte plan?: Zodra er totale anarchie is uitgebroken, presenteert een nieuwe wereldregering zich als ‘redder’ van de mensheid.

—————————————————————————————————————————————–

‘Poetic Justice’? Regeringen en overheden die nu hun eigen volken verraden zullen zelf worden verraden door de top van de globalistische elite – Flashback naar het Illuminati kaartspel dat we in 2009 uitgebreid hebben besproken, en waarop de ‘wraak van het volk’ werd voorspeld

—————————————————————————————————————————————–

Een Nieuw Zeelandse miljardair zou aan een service provider het ‘echte plan’ van de Covid plandemie en de lockdowns hebben gelekt: volgens het ‘Ordo ab Chao’ (orde uit chaos) concept worden alle volken opgezet tegen hun eigen regeringen, parlementen en overheden, om die met grof geweld te laten afzetten en opruimen. Het zou juist de bedoeling zijn om zowel gevaccineerden als ongevaccineerden zich te laten verenigen vanwege het verraad van hun bestuurders en volksvertegenwoordigers, en de enorme schade die zij hebben aangericht. Nadat de regeringen zijn afgezet volgt een machtsvacuüm, waar een nieuwe wereldwijde regering als de ‘grote redder’ in zal springen. Authentiek of niet, dit veronderstelde plan doet mij onmiddellijk denken aan het ‘Illuminati kaartspel’ waar we ruim 12 jaar geleden uitgebreid aandacht aan besteedden.

‘Wat betreft het vaccin narratief is het tij aan het keren,’ zou de miljardair hebben verteld. ‘Mij werd gezegd dat het vaccin in de loop van de tijd de besmettingen en sterfte zal doen toenemen. Dat miljarden zullen sterven, en de mensen woedend zullen worden en hun overheden zullen platbranden. Hun leiders, wetenschappers en media zullen worden opgejaagd en op straat worden opgehangen. BEIDE kanten zullen hun regeringen platbranden. De pro-vaxxers, totaal verraden en stervend, zullen woest tekeer gaan. De non-vaxxers ook, voor wat hun regering heeft laten gebeuren.’

Degenen die nu de ‘vaccins’ promoten zullen de klappen krijgen. ‘Daarom zijn ze wegwerp artikelen. Biden is bijna dood, Boris Johnson en Macron zijn sukkels… De tijd waarin de mRNA vaccins schade zullen aanrichten is 2 tot 3 jaar. De mate waarin de mRNA (injecties) zijn genomen heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.’

Vanwege de dan uitgebroken anarchie zou een nieuwe (Vrijmetselaars (=Illuminati)) wereldregering de orde gaan herstellen om zo als ‘de grote redder’ te worden binnengehaald (‘Ordo ab chao’). Er wordt gespeculeerd dat sommige anti-vaxxers bij deze Vrijmetselaars groep horen, maar daar is vooralsnog geen bewijs voor. Dat Twitter inmiddels toch filmpjes en berichten met vaxslachtoffers toelaat zou deel uitmaken van ‘het echte plan’.

Bekende Britse anti-vax activist gearresteerd na oproep tot moord op politici

De 74 jarige Britse anti-vax activist Piers Corbyn werd gisteren in Londen gearresteerd nadat hij op social media had opgeroepen om de gebouwen en kantoren van de parlementariërs plat te branden. ‘We moeten wat fysieker worden,’ zei Corbyn in een van zijn video’s. ‘Het betekent dat we deze liegende vaccinators en liegende parlementariërs moeten afzetten. (Maar) we moeten iedereen die tegen Boris hebben gerebelleerd of gestemd steunen en verwelkomen, zoals de Tories die tegen de maatregelen hebben gestemd.’

‘We moeten dat tuig, dat besloten heeft om dit nieuwe fascisme te introduceren, dood meppen. Maak een lijst van hen… en als uw parlementariër er een van is, nou, dan raad ik aan hen plat te branden, oké? Maar dat kan ik niet openlijk zeggen, ik hoop dat we niet ‘in de lucht’ zijn.’

Sadiq Khan, de burgemeester van Londen, noemde Corbyns oproep tot geweld ‘walgelijk en gevaarlijk’. Minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel beschreef de video’s als ‘misselijk makend,’ en pleitte voor de krachtigst mogelijke actie tegen de activist, die afgelopen zaterdag nog deelnam aan een demonstratie van (tien)duizenden mensen die protesteerden tegen de zoveelste lockdown (plannen). (2)

Corona plandemie bedacht door wereldregering achter de schermen

Het ‘echte plan’, afkomstig van deze niet bij name genoemde miljardair in Nieuw Zeeland, zou begin november zijn gelekt op Reddit. De loslippige miljardair zei dat als de persoon tegen wie hij het vertelde het ooit zou delen, ze elkaar nooit hadden ontmoet. Tegelijkertijd lachte hij erom omdat het sowieso toch door niemand zou worden geloofd.

Achter de schermen zou al jaren een feitelijke wereldregering operationeel zijn, bestaande uit de ‘knapste koppen’ op de planeet, waarbij de meeste leden zich vrijwillig hebben aangesloten. Met degenen die weigerden werd ‘afgerekend’. Kort gezegd omvat het plan het uitspelen van overheden en hun bevolkingen tegen elkaar. Daarvoor moest er eerst wereldwijde chaos en paniek worden gecreëerd. Voor dat doel werd de corona / Covid pandemie bedacht.

Omdat het plan al zó lang nauwgezet wordt voorbereid, konden er ook binnen no time miljarden ‘vaccins’ beschikbaar zijn voor een zogenaamd net ontdekt virus (het produceren van zoveel vaccins neemt normaal vele jaren in beslag). Deze injecties zouden vanaf het allereerste begin van de p(l)andemie als de enige uitweg moeten worden gepresenteerd (exact wat we begin 2020 letterlijk van het regime Rutte te horen hebben gekregen). Om de pijn te maximaliseren, werd besloten dat uiteindelijk ook alle kinderen moeten worden geïnjecteerd (en dus beschadigd of vermoord).

Huidige politici en besluitvormers ‘slechts kanonnenvoer’

De interessantste ‘onthulling’ was dat de meeste regeringen, wetenschappers en media daadwerkelijk geloven dat ze met een ‘veilige’ en ‘effectieve’ behandeling tegen een virusinfectie te maken hebben. Zelfs Anthony Fauci zou geen deel uitmaken van het complot, maar net als rest slechts ‘kanonnenvoer’ zijn die op zeker moment aan de woedende mensenmassa zal worden overgegeven.

Dat is niet eens zo’n vreemde gedachtegang, want mensen in leidinggevende posities die nu zonder blikken of blozen glashard liegen en bereid zijn hun eigen volk te verraden en op te geven, betonen zich daarmee voor iedereen buitengewoon onbetrouwbaar en corrupt – ook voor de elite die hen aanstuurt.

De Covid ‘vaccins’ zijn zo samengesteld, dat het tussen de 2 en 3 jaar zal duren voordat de meeste gewonden en doden zullen vallen (dus tussen eind 2022 en 2024). Het aantal slachtoffers zal in de miljarden belopen. De mensheid zal worden gedecimeerd, maar niet voordat de woedende overlevers alle verantwoordelijke politici, wetenschappers en media kopstukken zullen hebben afgeslacht, zo zou de miljardair hebben uitgelegd.

Alhoewel het een zeker een vorm van ‘poetic justice’ zou zijn als de globalisten, politieke leiders, volksvertegenwoordigers, wetenschappers en mediakopstukken die nu het volk voorliegen en verraden zèlf worden verraden, is het grove geweld dat zou worden ‘gepland’ niet iets waar we naar uit zouden moeten kijken. Een gewelddadige opstand / revolutie eist historisch namelijk veel onschuldige slachtoffers. Daar zou tegenin kunnen worden gebracht dat het aantal onschuldigen dat nu en in de komende jaren voor deze ‘Great Reset’ klimaat-vaccinatie/lockdown agenda wordt opgeofferd, gigantisch dreigt te worden, en een tegenreactie niet zal kunnen uitblijven.

Illuminati kaartspel

In 2009 besteedden we in enkele artikelen uitgebreid aandacht aan het ‘Illuminati kaartspel’ uit 1995 waarop tal van geplande wereldgebeurtenissen zouden zijn afgebeeld. Veel van deze zaken blijken aan het eind van 2021 geheel of gedeeltelijk te zijn uitgekomen, zoals de afgebeelde aanslagen van 9/11 op de Twin Towers (weliswaar niet met een letterlijke ‘nuke’) en het Pentagon, waarvan al jaren twijfelloos vaststaat dat dit een ‘false flag’ operatie is geweest om de ‘war on terror’ te rechtvaardigen:

  

Weermanipulatie (jarenlang een ‘complottheorie’, nu al enige tijd een openlijk gebruikte technologie) en natuurrampen gaan hand in hand om de CO2-klimaatverandering hoax kracht bij te zetten:

Een plandemie met bijbehorende verplichte quarantaine en mondkapjes, plus de medische autoriteiten (CDC in de VS) die met de zogenaamde ‘oplossing’ komen die in werkelijkheid vergif blijkt te zijn:

De plandemie wordt het voorwendsel voor spoedwetten, het buiten werking stellen van de democratie, en een keiharde aanpak van demonstranten ten dissidenten van de ‘Nieuwe (Wereld) Orde’:

Maar de meeste mensen slikken de leugens en maatregelen, omdat ze jarenlang zijn gebrainwasht door de media en de gepromootte omkering van alle waarden, waardoor het lijkt alsof iedereen knettergek is geworden: 

De ‘moderne ‘woke’ mens voorspeld? Of de door mRNA/ DNA veranderde transhumane mens 2.0?:

  

De injecties blijken echter ‘soul burners’ te zijn, die menselijke zielen gevangen zetten en in eeuwig lijden storten (‘abandon all hope’):

Meer rampen die ons nog te wachten staan, zoals nieuwe aanslagen en vermoedelijk zelfs een (kern)oorlog (‘Early Warning’, zie ook dit artikel van eergisteren):

Het doel van alles wat er nu wordt uitgevoerd: depopulatie.

Degenen die het overleven nemen woedend wraak op de hele gevestigde orde:

En dan, als de mensheid gedecimeerd en totaal uitgeput is, wordt een ‘messias’ (en/of ‘reddende regering’) gepresenteerd:

Maar is dit de echte? Of is deze (mede) afkomstig van deze satanische organisaties, aangestuurd door een ‘geheime meester’ achter de schermen (en is die wel menselijk…?):

‘Het Super Plan: het volk wint echt’

Analist-commentator ‘G’ reageert dat dit weliswaar ‘het Plan’ is, maar de volken zich zouden moeten richten op het ‘Super Plan, als de mensen op de wereld terugvechten en daadwerkelijk WINNEN. Zodra ze moed vatten en een stalen wil krijgen, en ieder mogelijk wapen dat ze kunnen vinden gebruiken om dit beest naar zijn einde te helpen.’

De nieuwe wereld die daarna wordt opgebouwd zal zijn gebaseerd op principes van èchte vrijheid en maximale zelfbeschikking voor ieder individu , ieder volk en iedere natie. Er zullen geen centraal aangestuurde unies, wereldorganisaties, forums en ‘verenigde….’ meer zijn, geen megabanken, geen multinationals, maar enkel nog gedecentraliseerde afspraken op basis van vrijwillige samenwerking en respect voor elkaars grenzen en culturen.

Kortom: exact het tegenovergestelde van de ‘Great Reset’ en ‘Agenda-2030’, waarmee de hele wereld nu onder totalitaire technocratische communistische controle wordt gebracht, waarin het voor iedereen die deze crises overleeft definitief gedaan zal zijn met alle vormen van vrijheid, individualiteit en inspraak, en alle echte macht zal zijn gecentraliseerd.

Vermoedelijk zal al in de komende jaren worden beslist wat hoe onze toekomst eruit zal zien: wordt het deze wurgende klimaat-vaccinatie dictatuur, het meest harde en onmenselijke regime dat deze planeet ooit heeft gekend, dat miljarden slachtoffers dreigt te maken? Of staat de mensheid eindelijk gezamenlijk op tegen dit kwaadaardige leugenmonster, dit haat- en verderf zaaiende Beest, en zijn kleine clubje menselijke vertegenwoordigers die in de loop van de afgelopen eeuwen alle politieke, financieel-economische en militaire macht in handen hebben gekregen.Xander


(1) Henry Makow
(2) Daily Mail

Zie ook o.a.:
…..

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

76

 1. naar ele toe ,,,klopt ,,3 maanden terug hebben de rotschilds de bank van het vaticaan overgenomen ,,blijkbaar waardevolle stukken ,,geschriften enz,, wat deze shit hier buiten is heeft alles te maken met macht,,alles is opgezet zelfs 200j terug al door rotschild,, busch,,wartburgs ,,rockefellers ,,morgans,,enz ,,in een boek van 120j terug schrijven de rotschilds al ,,dat ze de bevolking niet mogen boven de 500 miljoen mochten laten gaan ,,120j terug ,,en zie nu ,7.7 miljard in ;21,,alle middelen oorlog of wat ook zijn goed voor de bevolking te reduceren ,,,ze liegen van boven tot onder ,,,de familie busch met hun 2 presidenten hebben banken en wapenfabrieken in de us ,,hebben in ,1942 voor miljoenen wapens verkocht aan de duits !!!en georges was president toen ze de torens invlogen in N Y ,,,om nadien hun hallen leeg te maken met wapens die al jaren d,r in zaten en niks opbrachten en uit te rukken naar sadanneke in irak die zogezegd atoombommen had ,,,niks ja ,,macht macht macht ,,nu met covid juist hetzelfde ,,,china kan qua handelsmacht over de US springen ,,maar mag niet en ze willen dit met alle middelen voorkomen en laten een virus los ,,reden is ,,,de elite hebben de macht in europa en US,,als china de macht gaat nemen op handelsgebied en miss, nog meer, wat gaat de elite dan doen ,,is verliezen van macht want het blijven communisten en aangezien ze goed met rusland om kunnen dan weet je,t wel zeker

 2. Hoi Ele, (Ele schreef: 23/12/2021 om 9:54 pm)

  Er kan zeker waarheid zitten in wat U schrijft, in Uw synoniem (of echte naam) ook 😉

  Ter uitlegging;

  E = Extintion
  L = Level
  E = Event

  Net zoals Bible

  B = Basic
  I = Instructions
  B = Before
  L = Leaving
  E = Earth

 3. Ik lees hier diverse opmerkingen m.b.t. de antichrist, de opname en het beest uit de zee. Misschien ben als ik Jood niet helemaal objectief, maar graag wil ik erop wijzen dat protestanten van naam en faam – bijv. Wycliffe, Isaac Newton, Maarten Luther, Zwingli, John Wesley, Charles Spurgeon – allemaal van mening waren dat de antichrist en de valse profeet één dezelfde figuur zijn: nl. de paus.
  Het Vaticaan heeft er toen alles aan gedaan om dit te ontkennen, omdat duizenden katholieken haar de rug toekeerden. Vandaar dat tijdens het Concilie van Trente (16e eeuw) de tegenaanval werd ingezet, en met succes. De Jezuïet Francisco Ribera schreef een commentaar op het boek Openbaringen, waarin hij o.a. stelde dat alle hoofdstukken m.u.v. de eerste drie pas vervuld zouden worden tijdens de 3,5 jaar durende regeerperiode van de Joodse antichrist. Deze ‘afvallige’ Jood zou vanuit Jeruzalem regeren, de stad en de tempel herbouwen en het christendom bestrijden.
  In eerste instantie was deze leer alleen populair onder katholieken, totdat Charles Darby hierdoor geïnspireerd raakte in de 19e eeuw en de opname-voor-de-grote-verdukking bedacht, die via de Scofield Bijbel in zwang raakte onder evangelische en pinkstergemeenten.

  In het boek Daniël worden koninkrijken aangeduid als ‘beesten’; dat geldt evenzeer voor het beest uit de zee in Openbaringen. Het gaat m.i. om een politieke organisatie, denk bijv. aan de VN (de WHO is onderdeel hiervan), die invloed uitoefent over de hele wereld. Analoog hieraan zou het beest uit de aarde dan ook een pol. organisatie moeten zijn, hoor ik sommigen van u denken. Echter, aan het eind van hfd 13 staat uitdrukkelijk dat het hier een mens betreft (vers 18).
  Hoe ironisch dat mensen uit evangelische en pinkstergemeenten de paus niet erkennen, maar wel de leer van de Jezuïet Ribera omarmen.
  U hoeft niks van mij aan te nemen, maar ik hoop dat ik uw nieuwsgierigheid gewekt heb en u e.e.a. tegen het licht zult houden. Fijne feestdagen!

 4. Peet,

  Stelling van jou is interessant maar mijn stelling die is gebaseerd op wetenschap/archeologie/biologie-natuurkunde/geschiedenis/toekomstvoorspelling enz. , geeft tot op heden nog niet een aspect waarin de Bijbel niet klopt.
  Daarintegen bewijst de Bijbel op verschillende vlakken dat de Bijbel accuraat is.
  Het probleem is wel, erken ik , dat de BIJBELVERTALINGEN niet accuraat zijn of inderdaad vervalst zijn , daarom zou je ook een Bijbel vanuit de Griekse grondtekst moeten lezen
  Als je verder over wilt praten , nodig ik je uit op het Geloofsforum

 5. @Peet. Dat de Bijbel vele malen vervalst werd klopt!!!
  Maar Goddank: Erasmus vond de Griekse meerderheidsteksten in de Bieb van het Vaticaan toen de Turken in 1453 de Christenen uit Constantinopel/Istanbul verjoegen namen zij gelukkig de Authentieke. Bijbel Codices mee> Als dat geen wonder is.

  Lees Erasmus een Dwarsdenker. U bent het en ik ook.
  Gelukkig maar, Jeshua was het ook. Zie Mattheus 23.

  Het zou fantastisch zijn wanneer we teruggingen naar de Originele Bijbel die Niet Ontjoodst is zoals de onze.
  https://www.gelovendoenweallemaal.nl/bijbel-vervalsing.htm

  En WAAROM kwam er na 1951 een STORTVLOED van Nw. BIJBELVERTALINGEN?

  Verder schrijven op het Geloofsforum? Shalom. Ramshoorn.

 6. Aan Tukker, De Bijbel is, net als alle andere heilige boeken van de mensheid vervalst.Met de huidige versies van de Bijbel kun je alles maar dan ook alles bewijzen. Er staan zeer veel tegenstellingen in de Bijbel net zo als in andere heilige boeken,Bovendien zijn de vroegere manieren van copieëren van de Bijbel gedaan door monniken die vaak de eigen mening over teksten van hun voorgangers, die de Bijbel allemaal handmatig vertaalden en overschreven met pen en inkt ( er waren nog geen computers en machines in de vroege eeuwen van het christendom) ,ventileerden , en is de Bijbel door de vroegere pausjes nogal aangepast.vanwege de machtspolitiek en dat vaak in opdracht van de toenmalige staatshoofden.

 7. Peet,

  21-12 07.58 PM

  In de Bijbel , want ik praat over de Bijbel , niet over een astrale wereld/occulte wereld ( wat daar “tegenaan schuift ” )
  is de zee eigenlijk altijd een symbool van onrust.
  Het kan zijn dat dat in andere religies/stromingen/geestelijke overtuigingen wat anders betekent MAAR dat is in dit geval van ondergeschikt belang.
  Waarom ?
  Niet omdat ik eigenwijs wil zijn MAAR omdat we spreken over een tekst die in de Bijbel staat !

 8. ga naar de site van HENRY MAKOW en JACOB ROTHSCHILD vertelt over de FAKE demic

 9. Als de Nederlandse aardgasreserve maar voor de helft is gevuld, zoals de media melden, is dit opzettelijk? Opdat in de winter een tekort kan ontstaan en de gastoevoer tijdelijk wordt afgesloten?
  Zo ja, in opdracht van wie of wat? Het WEF waarmee Nederland verbintenissen blijkt te hebben?

 10. Lijkt in grote lijnen op toen het christendom zijn intrede deed. Hoeveel ellende, dood en verderf heeft dat niet gebracht.
  En nog steeds zijn er er mensen die braaf hier achteraan hollen.

 11. Wat is er met Trump aan de hand???

  Trumps retoriek over het pimpen van vaccins bewijst dat beide partijen prostituees zijn voor de farmacie

  https://www.naturalnews.com/2021-12-21-trumps-vaccine-pimping-rhetoric-proves-both-parties-prostitutes-pharma-central-banks.html

  Mike naturalnews.com Adams
  (google vertaling )
  De openbare toespraak van Trump over het vaccin is niet meer te onderscheiden van die van Fauci. Tijdens een recent evenement in Dallas, Texas, zat Trump naast Bill O’Reilly en schepte hij op over het nemen van de booster-shot, eraan toevoegend dat alle Trump-supporters “de eer zouden moeten nemen” voor Operatie Warp Speed ​​en hoe Trump erin slaagde de goedkeuring en ontwikkeling van het vaccin te verkorten tijd van 5-12 jaar tot minder dan een jaar.

  Trump deed dat natuurlijk door alle noodzakelijke klinische onderzoeken over te slaan en een dodelijke covid-prik te produceren die nu naar schatting 800.000 Amerikanen heeft gedood (en nog steeds).

  Nu vernietigt Trump zijn eigen geloofwaardigheid en steun en gaat hij in tegen de helft van Amerika die weet dat het vaccin dodelijk is en de FDA corrupt is.

  Trump kan het Amerikaanse volk niet langer vertegenwoordigen. Hij vertegenwoordigt alleen Big Pharma en de centrale banken.

  Volledige details in het hoofdverhaal en de podcast van vandaag hier.
  https://www.naturalnews.com/2021-12-21-trumps-vaccine-pimping-rhetoric-proves-both-parties-prostitutes-pharma-central-banks.html

 12. Ineens komen er allemaal ‘plannen’ van de elite boven water. Op eindtijdnieuws stond ook al zo’n bizarre onthulling, die innerlijk niet consistent is en – belangrijker – in het geheel niet klopt met wat God Zelf heeft geopenbaard in de ‘Openbaring van Jezus Christus’.

  Het is veel angstzaaierij. Ook dit verhaal heeft nogal wat haken en ogen. Wat hebben ze dan aan Willem en Maxima verteld? En Schwab, wordt hij ook gelincht? En Gates en Zuckerberg, enz.

  En dan komen de vrijmetselaars ineens met de grote oplossing van de nieuwe wereldleider? En dan zegt het volk ineens braaf: ja, die wordt het? Dacht het niet. Het volk is intussen dermate wantrouwig dat iedereen tot in lengte van dagen anarchist is geworden: geen overheid meer. Of hooguit een hele kleine nachtwakersstaat. Terug naar het ‘Small is Beautiful’ van Schumacher. Big is Ugly. Geen Blackrock, Geen Vanguard meer. Nee, dan helpen ze meteen zichzelf helemaal om zeep. Dit gaat hem niet worden hoor.

  Bovendien: de geheime genootschappen zitten overal op sleutelposities. Die zitten gebeiteld en zijn door het gewone volk niet weg te krijgen want niemand weet precies wie het zijn. Het zijn geheime genootschappen. Dat is het gemene.

  Bovendien: de illuminatie card-games komen uit de hoek van de leugenaars. Er zitten concrete plannen tussen (9/11) maar ook onzin – of plannen die worden afgeblazen.

  Laat je vooral niet bang maken! Ook niet door angstverhalen van ‘over drie jaar is iedere gevaccineerde dood’. Klopt gewoonweg niet met Openbaring.

  Openbaring – het enige betrouwbare zicht op de toekomst. Alles wat daarmee niet spoort is desinformatie.

  Zie:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/angstzaaierij

 13. Als het vrije verkeer van personen in de EU wordt afgekapt en teruggebracht tot 270 dagen met zo’n qr-code, blijft er weinig van europa over en kan het beter uiteenvallen. Elk land kan dan grenspolitie met antigeentestjes neerzetten bij de grens voor test en paspoortcontrole. De europese farce van vereniging sinds de romeinen, napoleon, hitler gestopt door een virusje. Wie had dat gedacht 🙂

 14. Anna schreef:
  21/12/2021 om 4:20 pm,
  Beste Anna wat je schrijft heb je helemaal goed verwoord, maar de geboorte van Jezus is niet met de kerst geweest, de mens heeft dit gekoppeld met het licht van Hem en de donkere dagen in het noorden, tijdens de donkere dagen deed men lichtjes in welke vorm dan ook in de bomen, vandaar dat wij ook lichtjes in de kerstboom doen.
  Maar fijn dat we zijn geboorte mogen vieren in de toch donkere dagen en tijden, en dat we straks op naar het licht mogen gaan van Hij die komen zal.

 15. Tja, weet je wat het is….

  Mijn kijkt niet verder dan de eigen gemeente, dorp en gewoontes….
  De mens is een gewoontedier, een kudde dier lees het boekje Animal Farm eens !
  Heel makkelijk te reguleren en te ‘domesticeren’ kudde dieren zeg maar…
  Juist datgene waar niemand mee geïdentificeerd wenst te worden doet de das om.

  Wie kan je het kwalijk nemen? De misbruiker die gebruik maakt van mogelijkheden?
  Of wellicht de slachtoffers die zich alles wijs laten maken en het slikken als zoete koek.

  Mensen bestaan uit energie en de natuur werkt zoals de natuur doet, al eeuwen lang…
  Uiteindelijk, is het karma of willekeur die je laat overleven of niet, dat is de vraag.

  Mensen die hun eigen weg gaan volgen hun hart en ziel en zijn de buitenbeentjes,
  Mensen die volgers zijn, zijn altijd onzeker of zij de juiste keuze hebben gemaakt…
  De kudde dieren bestaan uit leiders en volgers, de Alpha types bepalen de route
  Dat is nog uit de tijd dat we in grotten woonden, de tijd die snel zal wederkeren…

  De vraag die je aan jezelf kunt stellen is de volgende….
  Zou ik kunnen overleven zonder de moderne maatschappij ?
  Zou ik, zonder anderen hun mening, levens beslissingen kunnen maken?
  Ben ik voorbereidt of ben ik een afhankelijke slaaf van het systeem ?

  De vraag die een ieder deze Kerst kan stellen is wie ben ik nu echt?
  Een lastige moeilijke vraag, veelal met teleurstellende uitkomst helaas.

  Volgende vraag die je jezelf moet stellen…..
  Hoe kan ik een beter mens worden…..

  Groeten van Rick, zonder Kerstboom

 16. Vanavond 21dec, RTL4 Nieuws:
  “Toch IVERMECTINE verkrijgbaar, werkt niet tegen corona want het is een middel tegen schurft!” Het filmpje van de ‘journalist’ verwijst naar een groep artsen via zelfzorgcovid19.nl

  ‘Toevallig’ volgt dit nieuws na een kortgeding waarop gisteren 20dec de uitspraak volgde:
  https://zelfzorgcovid19.nl/pleegt-het-nhg-door-ivermectine-te-verbieden-een-onrechtmatige-daad-de-rechter-besluit-op-20-december-de-belangrijkste-dag-van-2021/

  De uitspraak was niet wat velen hopen, maar wel voorspelbaar…
  1) https://www.nhg.org/actueel/nieuws/uitspraak-rechtbank-kort-geding-ivermectine
  2) https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Midden-Nederland/Nieuws/Paginas/Nederlands-Huisartsen-Genootschap-hoeft-advies-over-off-label-voorschrijven-van-medicijn-voor-COVID-19-niet-aan-te-passen.aspx

 17. Tukker, de zee is geen typebeeld of symbool van grote onrust maar van de astrale wereld. Er zijn 2 vormen van de astrale wereld. Gods Hemelen of ook wel de zielenwereld genoemd en satans copie de fake astrale wereld of Maya of de grote illusie zoals sommige leerstellihgen het noemen.Het beest komt uit de copie die satan genaakt heeft.

 18. Een overheid die voortdurend het middel van de angst gebruikt, om de bevolking gehoorzaam te laten zijn, is duidelijk bezig totalitair te worden.
  Dit zijn ongeoorloofde en immorele methodes en ze worden zichtbaar in de wijze waarop de politie optreedt tegen niet-criminele en normale burgers.
  Dit middel van de angst wordt ook zichtbaar als we zien hoe de PCR-test misbruikt wordt om cijfers erger te laten lijken dan ze zijn.
  Idem bij het tellen van de Covidslachtoffers.
  Het dragen van de mondkapjes is de methode om de angst een gezicht te geven in het dagelijks leven.
  En de omicronvariant voorstellen als het nieuwe gevaar, is de voortzetting van het aanjagen van een angst die niet gestoeld is op de werkelijkheid. De democratie heeft haar beginselen ernstig verloochend.

 19. Geen probleem met een wereldregering zolang Alexander De Croo geen president wordt want die pluimt ons kaal!

 20. Vaak zie je in een machtsvacuum dat twee partijen zich totaal hebben uitgeput en zijn moegestreden, dat dan een derde partij de macht kaapt, in dit geval: de elite, hun aanhang, de antichrist en lucifer aan het hoofd.

 21. Dit is iets wat ik al vaker gezegd heb : vanuit de chaos die komt en die voorspeld is in de Bijbel ( Zie openb 13 “En ik zag uit de zee een Beest opkomen ” , uit de zee typebeeld van grote onrust )
  Dat zal de antichrist zijn.
  Als dit gepland is door de WEF ( het laten vallen van wat nu aan de macht is ) dan moeten we tot de conclusie komen dat uit de coulissen van de WEF ook de antichrist komt.
  Zou het zo zijn ??
  Misschien is dit een nog grotere misleiding ( vanuit de chaos een zgn. fantastische redder laten opstaan )

 22. RTL-nieuws vandaag : in januari zal het Parlement in België beslissen over een verplichte vaccinatie voor de héle bevolking op een “democratische” wijze ;..

  Democratisch ???!!! hahahahaha !!!!!

 23. @Jan Jansen.
  Je vraagt: “Wat is er met hem gebeurd?”
  Antwoord: hij heeft de prik gehad en ook de booster

 24. Een Goed artikel.

  Het is opvallend dat we ( wie er oog voor heeft ) dit eigenlijk ’ allemaal al weten.
  Tenminste wie dit ziet en wil zien en wie dit bestudeert.
  Je kunt het vinden in de Bijbel.
  Een beetje zoeken, want het staat daar niet chronologisch beschreven, maar de contouren van deze periode staan allemaal in de Bijbel.
  We kunnen daaraan zien dat God de wereld regeert❗️
  . Het lijkt alsof de regeringen regeren, en hun domme maatregelen regeren, maar dat is slechts schone schijn.
  Ook de natuurrampen rampen, ( besmettelijke ziekten ) enz staan beschreven.
  De oorlogen en de onrusten ziekten de natuurrampen enz enz ,,,,
  Zelfs de machten van de wereld met de EU, dat er weer één groot Romeins rijk zal ontstaan wordt beschreven.

  En dat de ene een mens zal opstaan tegen de andere, dat zien we nu helaas al in families , geef het geen voedingsbodem en stel jezelf op als Jezus. Dienend! Vol vergeving.
  En ook dat er een grote wereld wijde verdrukking zal komen die zijn weerga niet kent staat beschreven.
  En dat we uiteindelijk allemaal ( pas op niet mee doen ) achter één persoon aan zullen gaan.
  Deze persoon zal herkent worden aan het feit dat hij bijna dood was( is misschien wel schijndood) en weer tot leven zal komen.
  Juist ! dat zal de antichrist zijn.

  Hou je ogen open.
  Er tegen vechten zal je niet lukken want de Heere heeft dit zo besloten.
  Verwonder je alleen dat je in dit tijdperk mag leven dat je getuige bent van Zijn grote daden, zijn almacht, zijn grote plan met de wereld. en ga er niet in mee.

  Maar daar tegenover staat. Dat wanneer je gelooft in Jezus, de Zoon van God , dat Hij naar de wereld is gekomen om mensen op te zoeken en dat Hij vol met liefde is voor mensen. Voor U en voor mij, Als je dat geloofd en dit aan Hem beleid dan ben je veilig.
  Hij heeft Zijn leven heeft gegeven, omdat wij zondaars zijn, heeft Hij het in orde gemaakt tussen de Vader en tussen ons. Hij de Middelaar. Geef je leven in ZIJN HANDEN.
  Dan ben je voor eeuwig; dus in dit leven, en na dit leven veilig.
  En als Jezus dan terugkomt zul je daarbij aanwezig zijn.
  Lijfelijk aanwezig, want dan zul je opstaan uit de doden.
  En dan breekt er een tijdperk aan met ECHTE VREDE….. dan gaat Jezus over de wereld regeren.

  Nog vier dagen en dan gedenken wij Zijn komst naar deze wereld Hij kwam bij de Vader vandaan, werd mens, om alles wat wij doormaken ook door te maken.
  Dus mopper niet op deze wereldlijke rommel, ruzie , troep, en onrust en ziekten enz, maar hef je hoofd omhoog en verwacht Hem . Toen in de kribbe, 2000 jaar geleden, en straks op de wolken van de hemel komt hij terug,om te oordelen, dat hoeven we zelf niet te doen dat gaat Hij straks doen.
  Dus laat de wereld de wereld klamp jezelf vast aan Jezus en Zijn woord de Bijbel. Daar lezen we Zijn plan.

  Wees wel waakzaam dat vraagt Jezus van ons. En daarom is het goed dat we dit soort artikelen lezen maar heb niet de dunk dat je er iets aan kan veranderen. Wees waakzaam en doe er niet aan mee. Want deze dingen moeten eerst geschieden.

  Jezus weet er van en dit alles ( onrust in de wereld ) moet eerst geschieden voordat de Zoon des mensen terug komt.
  Ik wens jullie allemaal gezegend Kerstfeest❗️
  Maranatha
  Shalom
  Anna

 25. Nu hebben we al lockdowns gehad, moeten we afstand houden, moest er van alles gesloten worden, dragen vieze lappen voor het gezicht en is een groot deel geïnjecteerd, en dan moeten we wéér een lockdown ondergaan! Waarom snappen mensen niet dat dit waanzin is.

  Dat hele lockdown gebeuren was een uitvinding van Xi Jinping. Nooit eerder was iets dergelijks aanbevolen. Toch prees de WHO een week na het afsluiten van de provincie Hubei, de maatregelen van Xi de hemel in. Tedros was diep onder de indruk van de kennis en de daadkracht van Xi, die de hele wereld hiermee zou hebben geholpen. Maar hoe kun je een week na de lockdown al spreken van een groot succes?

  Xi heeft één bezoek aan het VK gebracht en daarbij ook aan één universiteit: het Imperial College van Neil Ferguson. Deze Neil Ferguson produceert steeds enorme aantallen sterfgevallen met zijn modellen, waarmee hij de hysterie aanwakkert. Zijn modellen blijken enorm te rammelen en zijn voorspellingen blijken niet te kloppen. Het Imperial College heeft publiekelijk aangekondigd de beste partner van China te willen zijn.

  Dan kwam er iemand die geen enkele achtergrond had in virologie of epidemiologie, ene Tomas Pueyo, die een zeer alarmistisch artikel schreef dat zich razendsnel over de wereld verspreidde: Why You Must Act Now. Hij bedacht het The Hammer and Dance verhaal: Eerst een harde lockdown en dan de ‘dans’ (het volgen van mensen en quarantaine).
  Dit stuk bleek erg invloedrijk over de wereld.

  Drie dagen daarna kwam het Duitse angstpapier (Panic Paper) naar buiten, dat ook die hamer en de dans noemde. Een van de schrijvers was Otto Kölbl, een bewonderaar van China en de Chinese aanpak van Tibet en HongKong. Een andere auteur was Maximilian Meyer die ook in China gestudeerd had en geen enkele medische achtergrond. Desalniettemin adviseerde hij de Duitse regering met dat Panic Paper.

  Michael P Senger noemt dit in zijn interessante boek ‘Snake Oil’.

 26. Xander schreef De mate waarin de mRNA (injecties) zijn genomen heeft hun stoutste verwachtingen overtroffen.’

  De mijne ook. Als het tenminste waar is dat er zoveel die gifspuit hebben genomen, maar sprak net een zakenpartner, die zei” die 8% ongevaccineerden zorgen voor alle problemen” De man had vorig jaar in het ziekenhuis gelegen, dat is waar. Maar als hij het nog eens zegt denk ik dat hij geen cent meer van me krijgt. 2e kans geef ik hem, na een relatie van bijna 20 jaar.

  Die gevaccineerden zijn ziek! Ik zei nog, ik laat met toch niet inspuiten met iets waarvan ik niet weet wat erin zit. Ik kwam er niet doorheen. Want door mij zaten we in de ellende.

  Ik ben woest. Een 2e kans krijgt hij.

 27. @djookie, NESARA/GESARA National (Global) Economic Safety and Reformation
  Act zou op 11 september 2001 om 10u00 afgekondigd worden, maar de cabal/ Deep State/ Global Elite heeft daar een stokje voor gestoken. De avond tevoren zijn de goudvoorraden uit WTC 1, WTC 2 & WTC 7 afgevoerd met onbekende bestemming.
  Duizenden jaren geleden heeft Vader / Moeder God bevolen dat Gaia/ Terra/ Virgo/ Aarde bevrijd dient te worden van Lucifer en zijn buitengewoon kwaadaardige trawanten. Momenteel bevinden wij ons in de allerlaatste fase en de redding is zeer, zeer nabij. Jeshua ben Joseph (Christus) was/is kwartiermaker van de Eindtijd en hij is tevens schepper van het Melkwegstelsel.

 28. Ja, die Nieuw-Zeelandse miljardair, die verpleger Frank, de kerstman en Klein Duimpje – wie kent ze niet … ze komen immers allemaal uit hetzelfde Grote Boek van Sinterklaas. En wie gelooft er nu niet in Sinterklaas.

 29. Dit verhaal klopt mijn inziens zeker

  Om de macht voorgoed van ons af te pakken, laten ze ons eigen systeem kapot maken.

  Oplossing is heel simpel:
  – via dialoog covid maatregelen verminderen
  – onze leiders niet bestraffen
  – geen nieuw politiek systeem

  Dat WILLEN Ze ALLE MACHT

 30. Dit is helemaal niet iets nieuws, Albert Pike heeft dit al veel eerder gepland! Dat is de man die 3 wereld oorlogen plande om zo de N.W.O. te creëren!

  “De Derde Wereldoorlog moet gefaciliteerd worden doordat de ‘agenten’ van de Illuminatie de verschillen tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Arabische wereld aanwakkeren. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de islam (de Arabische wereld) en de politieke Zionisten (de staat Israël) elkaar over en weer vernietigen. Intussen zullen de andere landen die dan meer verdeeld zijn over dit kwestie, gedwongen worden zich te vechten, fysiek, moreel, spiritueel en economisch uitgeput.. We zullen de Nihilisten en de Atheïsten loslaten en we zullen een enorme sociale ramp veroorzaken, die de landen duidelijk in al zijn afschrikwekkenheid het effect toont van absolute atheïsme, oorsprong van barbaarsheid en verschrikkelijke onlusten. Vervolgens zullen overal de burgers die gedwongen zijn zich te verdedigen tegen de minderheid van werelds revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien. En de meerderheid, teleurgesteld in het christendom, wiens gelovige zielen vanaf dat moment stuurloos zijn, wanhopig zoekend naar een ideaal, maar niet wetend waar de aanbidding is, zal het ware licht ontvangen door de universele openbaring van de pure leer van Lucifer, die dan uiteindelijk aan het publiek wordt getoond. Deze manifestatie zal het resultaat zijn van de algemene tegenbeweging, die volgt op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, beiden tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid.”

 31. C. S. Lewis schreef eens dat de nieuwe Nero zou komen met de ‘zachte’ methodes van de dokter, ook al is er gewoon sprake van totalitaire dwang. Die dwang zal plaatsvinden in de niet-emotionele van ‘behandeling’ en ’therapie’. Binnen zo’n atmosfeer wordt niet gesproken over ‘goed’ en ‘fout’, of ‘recht’ en ‘onrecht’ en straf, maar in termen van ‘behandeling’. Ziekte wordt behandeld als misdaad en andersom. En als de behandeling pijnlijk is, of fataal, wordt dat beschouwd als betreurenswaardige incidenten. De algehele bedoeling was echter goed.
  Kritiek op de behandeling kan dan alleen door mede technocraten worden gegeven en niet door ‘gewone’ burgers die vinden dat er sprake is van onrecht.
  Het Chinese begrip Fangkong is een mix van publieke gezondheid en nationale veiligheid.

  Ik lees dit in het boek ‘Snake Oil’, van Michael P Senger. Hij toont aan hoe China en de VS enorm verweven zijn geraakt. Talloze bedrijven en instanties knoopten banden aan met China en werden zo afhankelijk van Chinese fondsen. Hierdoor behandelt het westen China erg voorzichtig en kijkt het weg van velerlei onrecht, zoals b.v. de behandeling van de Falung Gong.
  China beschouwt westerse waarden als zeer ongewenst voor het communisme. De communistische leer krijgt er religieuze proporties.
  Soms lijkt het wel of b.v. Australië momenteel psychologisch helemaal rijp wordt gemaakt voor een vorm van communistische onderdanigheid, waarna het land als een rijpe vrucht in Chinese handen kan vallen. En corona is de trigger.
  We moeten niet vergeten dat de communistische Partij in China al tientallen jaren alle methoden om mensen onderdanig te maken, grondig heeft leren kennen en heeft leren verfijnen en toepassen.

 32. Het echte plan werd al in 1985 door KGB agent Yuri Bezmenov uit de doeken gedaan.
  Die ‘ wereldregering’ zal mede geleid worden door acteurs als Putin en Erdogan maar aangestuurd door de allang in functie zijnde schaduwregering (Rothchild Banking House).

  KGB Defector Yuri Bezmenov 1985 Interview. Explains KGB Manipulation of US Public Opinion: https://youtu.be/pOmXiapfCs8

 33. Jezus, mensen, waarom zouden ze eerst de wereld in chaos storten en daardoor zelf veel schade ondervinden, terwijl ze al vele generaties aan de touwtjes trekken? De almacht van de banken en multinationals is toch alom bekend? En die macht wordt nog elk jaar groter. Zoals ze zeggen : never change a winning team.

 34. Niet de anti-vaxxers maar wel de overheden en pro-vaxxers, die ons op allerlei manieren willen verplichten om ons lichaam te laten doorboren met holle naalden gevuld met experimentele vloeistoffen, zijn de échte geweldplegers.
  Anti-vaxxers oefenen gewoon hun fundamenteel (mensen)recht op wettige zelfverdediging uit.

 35. Xander schreef
  Het echte plan?: Zodra er totale anarchie is uitgebroken, presenteert een nieuwe wereldregering zich als ‘redder’ van de mensheid.

  Daar zit misschien wel wat in. Lees bijv. hier over Aloïs Irlmaier =>

  https://greatmonarch-angelicpontiffprophecies.blogspot.com/p/alois-irlmaier1894-1959-deciding.html

  Maar dan zouden de huidige duivels geïnspireerde samenzweerders, aanvankelijk toch zéér bedrogen uitkomen. En wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen is dat in die kringen de gruwelijke “Three Days of Darkness” niet bekend zouden zijn.

  Ik las er zelf eerst uitvoerig over begin jaren ’90; het staat ook in de Bijbel en misschien dus tevens in de Koran voorspeld. Maar een snelle Twitter-zoektocht gisteravond, bewees wel dat er héél veel huidige Twitteraars zijn (met name ook in de Verenigde Staten, met een katholieke achtergrond) die zich van deze profetieën volledig bewust zijn. Als ik er al zoveel op Twitter kan vinden even gauw, moeten dat er in de gehele samenleving toch een veelvoud zijn. En “kennis is macht”. Dus als je dit allemaal beseft, ben je niet zo gauw voor iemand’s karretje te spannen.

  Dus de anarchie in veel Europese landen, dat zie ik helaas eventueel ook wel gebeuren.
  Maar die zal Schwab en z’n WEF-vrindjes niet aan de macht brengen.

 36. Tja, Xander, het is zo ongeveer allemaal wat er in de Bijbel terug te vinden is.
  Jammer dat er zo weinig mensen zijn die hier aandacht aan schenken.
  Ook dat is echter terug te vinden:
  “Ik zeg u, dat Hij hun haastelijk recht doen zal. Doch de Zoon des mensen, als Hij komt, zal Hij ook geloof vinden op de aarde?” (Lucas 8:8)

 37. Wat is verkeert in onze wereld?
  Ongebrijdelde mensen kweek die alle natuurlijke levens bronnen verbruikt, of , een halt toeroepen aan deze individueel misdadig en egoistisch machtsmisbruik. Die uireindelijk naar de zelfvernietiging van de mensheid en het leven op deze aarde leidt.
  De oplossing beperken en verminderen of laten verder ongebreideld kweken en consomeren.

  Zijn dat de juiste vragen die moeten gesteld worden?

 38. Wat mij opvalt is dat ik nog nooit ‘scherpe’ afbeeldingen heb gezien van deze kaarten. Dat geeft mij de indruk dat er iets niet klopt ..

 39. indien 80% van de westerse bevolking slaafs het plan van de great reset volgt en dus in feite hun lot neerlegt in de handen van de anti christ die aan het hoofd van de nieuwe wereldorde staat, waarom zouden we ons hier dan druk over maken?
  Als de anti christ 80% van alle legers en politieagenten in zijn macht heeft, dan is de strijd bij voorbaat gestreden.
  Je kan je dan beter neerleggen bij de situatie en zoveel mogelijk genieten van wat je hebt en wel nog kan.

  Zelf ga ik lekker golfen deze kerstvakantie. (Dat is een veel leukere activiteit dan protesteren en rellen)
  Maar wat je ook kiest om te gaan doen; veel plezier en alvast een fijne kerst!

 40. Sentiment kan snel omslaan. Slechts 2 jaar geleden werd Boris Johnson nog slim genoemd en werd hij aanbeden en geprezen. Hij was toen de Messias die het Britse volk gered had.
  Nu 2 jaar later is hij een sukkel lees ik.

  Wat is er gebeurd dat deze Britse halfgod opeens is veranderd in een sukkel?

 41. Maar God zegt gelukkig dat Hem de wraak toe komt.

  Romeinen 12
  12 Verblijdt u in de hoop. Zijt geduldig in de verdrukking. Volhardt in het gebed.

  13 Deelt mede tot de behoeften der heiligen. Tracht naar herbergzaamheid.

  14 Zegent hen, die u vervolgen; zegent en vervloekt niet.

  15 Verblijdt u met de blijden; en weent met de wenenden.

  16 Weest eensgezind onder elkander. Tracht niet naar de hoge dingen, maar voegt u tot de nederige. Zijt niet wijs bij uzelven.

  17 Vergeldt niemand kwaad voor kwaad. Bezorgt hetgeen eerlijk is voor alle mensen.

  18 Indien het mogelijk is, zoveel in u is, houdt vrede met alle mensen.

  19 Wreekt uzelven niet, beminden, maar geeft den toorn plaats; want er is geschreven: Mij komt de wraak toe; Ik zal het vergelden, zegt de Heere.

  verder beloofd God :

  Openbaring 11

  18 En de volken waren toornig geworden, en Uw toorn is gekomen, ………. en om te verderven degenen, die de aarde verdierven.

 42. Een boodschapje voor eerste minister Rutte : beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Ik heb een zeer duidelijk visioen gehad, al een tijdje geleden en normaal praat ik niet zo over mijn “werk”, namelijk een grote bestorming van ons regeringsgebouw waarbij militairen en politieagenten voorop gingen en Rutte en bijna de hele ploeg van hem gelyncht werden. Volkomen doodgetrapt. Ik werd er doodsbang van.Ik haat geweld.Zelfs in visioenen. Geweld met geweld beantwoorden geeft een uitzichtloze spiraal van geweld. Rutte en zijn collega leiders zouden gewoon moeten toegeven dat hun aanpak verkeerd was en maatregelen nemen die echt uitzicht bieden op iets beters. Dat voorkomt een hele hoop chaos en de macht achter de macht kan het dan schudden. Die verliezen hun macht over alle landen. en hun regeringen. Bah, ik haat chaos.

 43. Zie ook @calvinrobertson op Twitter.

  Hij concludeert dat de invloed van het WEF nu duidelijk geen complottheorie is.

 44. Rapture Ready 10:43 pm

  Wat je schrijft is mij uit het hart gegrepen, het duurt niet lang meer !!!

 45. De hand die toegestoken word waar alle aan de hand lopen zijn op weg naar vernietiging.
  Volkeren van de wereld in (gewettigde) onderdanigheid lopen gedwongen mee.
  Eea kan idd betrekking hebben op een profetie.
  Kwestie van verstand en berekening.
  Openbaring.
  13: (3×6) 18.

 46. Wat zullen Rutte-de Jonge-RIVM-GGD-en OMT schrikken als ze vandaag in alle Media horen en lezen dat hun strategie 18 miljoen burgers en kinderen te Boosteren Schipbreuk lijdt!!!

  Burgers zijn wakker geworden, ze blijven massaal thuis en stropen hun mouw niet meer op voor die prikfanaten! Wij gaan heerlijk sporten en genieten!

  Het woord PrikSpijt is overtuigend gekozen tot woord van het jaar 2021.
  De term kreeg 82,2 procent van de stemmen en kreeg daarmee de voorkeur boven woonprotest (3,7 procent) en wappiegeluid (3,6 procent). Volgens Ton den Boon, Nederlands hoofdredacteur van de Dikke Van Dale, was het verschil met de nummer twee nooit zo groot als dit jaar.

  https://www.trouw.nl/binnenland/prikspijt-gekozen-tot-woord-van-het-jaar-2021~b890d5d5c/

  Rutte-de Jonge-Kaag-Hoekstra-Segers en Grapperhaus staan al een week in hun hemd toen 5 Oppositie Partijen overtuigend tegen Rutte als Formateur stemden. Ze negeren hem gewoon.

  Geen wonder, deze onbetrouwbare Regering heeft nog maar het vertrouwen van 13% van de Bevolking. Deze Lockdown en hun Drang en Dwang beleid van Boosteren in Apartheidsstaat zal hen op een dag allen uit Den Haag verjagen.

  Hoekstra CDA-Segers CU en Staaij SGP hebben allen De Waarheid en Spoedig ook hun Zetels verloren. Ongelooflijk dat zij de Corona-Leugens van Rutte en de Jonge en RIVM en OMT blijven ondersteunen.

  Ik stem al lang niet meer op die meelopers en hun oeverloos gezwam. Waarom niet?
  Lees details in de Brief van Judas!!!

 47. Ik voorzie dat dit vooral in Europa zal afspelen waarbij t.g.v. de Coronamaatregelen en de huidige energiecrisis de bevolking massaal in opstand komt en de huidige neoliberale regeringen daarbij omvergeworpen worden. Die dan vervangen worden door rechtspopulistische regeringen d.m.v. een staatsgreep. Bij ons met o.a. de FvD van Baudet, JA21 en de PVV en in Duitsland met de AfD. En dat die regeringen dan samen een federatie gaan vormen die uit 10 Europese landen bestaat, waar vanuit vervolgens de antichrist aan de macht komt. In de rechtspopulistische politiek gaat het altijd wel om sterke autoritaire leiders.

  Openbaringen 17:12-13 gaat ook in die richting met 10 koningen die de macht nog niet ontvangen hebben, samen met de antichrist hun macht zullen ontvangen en hun macht aan hem over zullen dragen. Die 10 koningen zijn dus niet de huidige machthebbers, maar machthebbers die aan de macht zullen komen in een tijd van massale volksopstanden en revoluties.

  Openbaringen 17: 12-13:
  12 En de tien hoorns die u gezien hebt, zijn tien koningen, die het koningschap nog niet hebben ontvangen, maar die samen met het beest één uur koninklijke macht zullen ontvangen.
  13 Dezen zijn eensgezind en zij zullen hun kracht en macht aan het beest overdragen.

  Hoe dan ook, zou ik echt niet op partijen als de PVV, FvD, Van Haga en JA21 vertrouwen, omdat die net zo goed onderdeel zijn van de Cabal.

 48. Hartelijk dank lieve Xander voor dit indrukwekkende artikel. Dit is precies wat mij al tijden bezig houdt. Heel veel wakkere mensen (mindfulness, yoga, antroposofen) verwachten ’the great awakening’. Er is een plan Nesara/Gesara; anders dan the Great Reset, maar toch ook met wat overlappingen. Het gaat hierbij vooral om de goddelijke kracht en het licht en de energie vanuit jezelf om deze slechtheid die er nu gaande is te overwinnen. En als mensen massaal hun eigen innerlijk licht verspreiden zal het goed komen met mogelijk hulp van ‘goede’ buitenaardsen. Daar zijn waarschijnlijk heel veel mensen onderdeel van die op dit moment een duidelijke boodschap naar buiten brengen die de corruptie, leugens en ‘vaccin’hysterie aan het licht brengen. Met name dat doet mij verdriet. Zij zitten hierin op het goede spoor, maar worden door een verkeerde geest geleidt. ‘We the people’ is een prachtige term, maar ‘we the people’ hebben allemaal de Here Jezus nodig. Zonder Hem is het niet goed en komt het niet goed. Mijns inziens is het heel goed mogelijk dat wat je bovenstaand beschrijft gebeuren zal. Dat steeds meer mensen dit kwaadaardige duivelse gebeuren van nu -het gentherapyen van mensen met een experimenteel nepvaccin, de leugens van de media, het kapotmaken van de economie, het hypnotiseren van de bevolking etc.- door gaan krijgen en dat er inderdaad wereldwijd opstanden komen en er zo’n chaos gaat ontstaan dat er een complete anarchie gaat heersen. Dan zou het heel goed mogelijk zijn dat er een persoon opstaat met verbazingwekkende kwaliteiten die het vertrouwen van de wereldbevolking weet te vinden en zijn wereldregering kan gaan vestigen. De antichrist! ik heb het gevoel dat alles die kant opgaat met een noodgang. We worden wereldwijd constant afgeleid met heen en weer vliegende maatregelen, de mensheid zit gevangen tussen hoop en vrees, nieuwe varianten van het zogenaamde virus, 3G, 2G en noem maar op. Ik geloof in een komende periode van zeven jaar, 3,5 jaar van schijnvrede en 3,5 jaar meest vreselijke vervolging als de antichrist aanbidding eist van alle aardbewoners. Ik weet dat er ook andere visies zijn op de profetieën, maar mij lijkt dit toch heel waarschijnlijk. We weten 100% zeker dat dit alles, wat er ook gebeurt plaats vindt onder Gods toelating. De misleiding is van een enorme omvang. Wees waakzaam. De Here Jezus alleen is onze ark van redding. Gods zegen voor ieder die de waarheid zoekt. We hebben elkaar nodig. Lieve groet djookie

 49. Dit verhaal van Xander klopt, kan ik jullie inderdaad vertellen. Dit verhaal bestaat al een paar maanden. Xander kent het verhaal ook langer, maar is een verstandig ‘poster’ na wikken, wegen, bron scannen etc etc.

  Dit verhaal had eigenlijk nooit naar buiten mogen komen. Het is een logisch verloop en ik hoef daar niets aan toe te voegen. Volk en dan zittende orde gaan slaag met elkaar, alleen het volk gaat keihard winnen. Dan komt er onrust. Eerst het éne land, dan het andere en het gaat vrij rap. Lijken op straat en in huizen en er is geen betaalmiddel anders dan goud, zilver, alcohol en sigaretten. Steden gaan in de grootste chaos en dorpen zijn de veilige havens, vooral de dorpen in the middle of no-where. Een overlevingskans van 10% in steden en 80% in afgelegen dorpen. Lees je dit als een spannend boek, dan veel succes en anders, doe er je voordeel mee.

  gla !

 50. inderdaad !?… straks zullen gewapende provocateurs, de volks`opstanden inleiden — de volks`opstanden, zullen leiden tot staats`faillissementen — maar ook de volks`tribunalen daar`na, zitten in het grote plan van de WEF/NWO — dus … op naar Utopia !!

 51. Wat mij opvalt is dat je, de laatste weken, bij het vuilnis en in de muurboekenkastjes in de straten van Amsterdam niets bruikbaars of van waarde meer vind. Veel bedelaars en meelijwekkende heroïne prostituees! Armoede alom! Zelfs het Waterlooplein is niet meer wat het was door de luxe stinkend-dure huur-containers. De omwaardering van alle waarden is hoogstens een dubbeltje uit de hoop! In de avonden is het stil op straat. Het lijkt wel of de Sperrzeit nooit is opgeheven. De Gemeente Amsterdam is al lang de kluts kwijt.

 52. De VN wil de hele wereld regeren. Dan krijg je ook een wereld president…en wie dat is kun je lezen in het laatste boek..
  De kunst is, er zo een puinhoop van te maken, dat de mensen gaan schreeuwen om een echte leider….daar gaat het dus fout….
  Zij die nu werken voor het wef… worden afgeschreven…of zoals eens een Duits politicus: dood gevonden in bad, in een hotel….en er worden dan altijd drugs gevonden. Wie legde dat er neer? Kan ook met gif…, Radioactieve stof enz…( Polonium)
  Ze hebben niet door, die wef slaven, dat het met hun gebeuren gaat…

 53. Lees Openbaring 6, daar staat het al 2000 jaar in beschreven.
  Dit zal het rijk van de antichrist worden, dat slechts 7 jaren duurt.
  Of dit plan, zoals in dit artikel beschreven, hier deel van uitmaakt, zal de toekomst moeten uitwijzen.
  De Bijbel vermeldt een kwart van de wereldbevolking, die dan sterven zal. Daarna nog een derde, door gruwelijke rampen: de mens oogst dan, wat ie zelf gezaaid geeft….
  Wel zijn de ware christenen dan niet meer op de aarde. Na Openbaring 3, zijn zij voor eeuwig bij Christus in de hemel (opgenomen) en zij maken deze 7 jaren van ‘grote verdrukking’ (die na 3,5 jaar pas echt losbarst) niet mee.
  De plotselinge verdwijning van alle ware christenen is de zgn ‘rapture’ , waar vele andere gedeelten in de Bijbel naar verwijzen.
  Zorg ervoor dat je deze (spoedig) komende tijd niet meemaakt (kom tot bekering , belijdt je zonden en neem Christus aan als je Verlosser).

  Tel je knopen, doe je huiswerk: de laatste seconden tikken weg….

 54. De (valse) oplossing aanbieden op de cov. vaccin en qr controle maatschappij waar we nu in zitten (en dreigt erger te worden) kan natuurlijk wel eens de ultieme misleiding zijn. De Phoenix rises out of the ashes. Iets wat ook al menigmaal door me gedachte is gegaan. Ga de massa dan maar eens vertellen dat het weer stinkt aan alle kanten. Voordat covid ten tonele kwam had ik voor de oprichting van de nwo mee chaos verwacht dus misschien komt dat nog. Of niet. We strijden tegen een sluw beest. Maar hij wordt toch in de pan gehakt.

  Be blessed

 55. Voor het Schriftuurlijke alternatief voor deze vreselijke satanische horror zie het geloofsforum!

  Here herstelt Gij heden het Koninkrijk aan Israel?

  Geloofsforum NB 20/12/2021 om 10:34 pm

 56. Als je de protocollen van Sion mag geloven komt er een redder of kleine groep redders die zegt de mensheid uit de chaos te halen. In werkelijkheid is/zijn dit echter de echte machthebbers die hun puppets hebben opgeofferd aan de volkswoede. Het is de vraag of de mensheid tegen die tijd wakker genoeg is om dit te doorzien dat ook deze niet zijn te vertrouwen.

 57. Kijk nog eens naar de occulte tekenfilm :I pet Goat” op You Tube. Dan zie je, dat als de antichrist zich op het laatst zich bekent maakt, 144000 grijze ambtenaren met aktetassen tot stof gaan.

  Dit waren opbouwers van het systeem…. niet de 144000 Getekenden van Christus. De duivel is een aap en aapt na.

 58. Zo zal het gebeuren.
  Die nieuwe wereldleider heet in de bijbel: de antichrist.

 59. Half of Topic .

  Ik hoop dat niemand in de huidige chaos vergeet dat er tegen de strijder tegen vaccin-moord , Willem Engel
  20.000 aangiften zijn gedaan .
  20.000 mensen hebben valse aangifte gedaan , dus smaad en laster gepleegd en de politie
  neemt die aangiften op alsof die mensen onrecht is aangedaan !
  Dan komt de man voor een D666 rechter te staan met alle gevolgen van dien ..
  Wanneer zulk onrecht je treft zou je blij zijn wanneer je geholpen wordt .
  Wie doet er iets om de man te helpen ??

Comments are closed.