Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russisch luchtruim

—————————————————————————————————————————————–

Reactie van Moskou? Russische stealth fighter ‘verschijnt’ plotseling boven Kiev – Chinese kolonel waarschuwt de VS: Als jullie Taiwan te hulp schieten, volgt een totale kernoorlog

—————————————————————————————————————————————–

Staat de jarenlang door VS/EU/NAVO geplande oorlog tegen Rusland op het punt van uitbreken? We hebben al vaak geschreven dat zo’n levensgevaarlijk militair conflict heel goed zou kunnen beginnen met een ‘false flag’ operatie, bedoeld om Rusland de schuld in de schoenen te schuiven. En wat te denken van de volgende ernstige Amerikaanse provocatie: een onder militair commando staand vrachtvliegtuig van National Airlines (foto), dat net een hele lading munitie in Kiev had afgeleverd, koos na de start ineens een heel andere koers, schond het luchtruim van Belarus, en vloog daarna honderden kilometers door het Russische luchtruim, ongeveer recht boven de Russische legereenheden die zijn samengetrokken voor een eventuele oorlog met Oekraïne. Bij Kazachstan verdween het toestel van de flight tracking radar.

Hoopten de Amerikanen dat de Russen het vrachttoestel zouden neerhalen, waardoor ze hun gewenste voorwendsel zouden hebben om de volgende stap te nemen naar het starten van een oorlog? Het Kremlin lijkt in ieder geval niet in deze val te zijn getrapt.

Su-57 stealth fighter boven Kiev?

Daarna volgde er iets nog opmerkelijkers. Op dezelfde flight tracking verscheen er vanuit het niets een Russische Su-57 stealth jager boven Kiev. Het toestel vloog op slechts 350 meter hoogte enkele kilometers over de stad heen, en ‘verdween’ toen spoorloos. ‘

Indien dit voorval ook echt is gebeurd, moet dat een enorm lawaai hebben gemaakt in de Oekraïense hoofdstad. Het zou een ongekend staaltje machtsvertoon van de Russen zijn geweest, en een boodschap die vooral het Westen in zijn zak zou kunnen steken, omdat de Russische stealth technologie klaarblijkelijk veel geavanceerder is dan tot nu toe werd gedacht, en in staat is om de Westerse radarsystemen volledig te ontwijken.

Volgens het Pentagon heeft Rusland twee divisies S-400 raketafweersystemen en een onbekend aantal gevechtsvliegtuigen naar Belarus verplaatst, waardoor ‘Kiev nu in het vizier is’. Ondertussen worden familieleden van ‘niet essentiële staf & diplomaten’ geëvacueerd uit Oekraïne, wat volgens de regering Biden enkel een ‘preventieve maatregel’ is. (3)

Chinese kolonel dreigt VS met totale kernoorlog

Ook de spanningen met China worden door de Amerikanen verder opgevoerd. De Chinese marine verjoeg afgelopen donderdag de USS Benfold uit de territoriale wateren van de betwiste Xisha eilanden (Westerse naam: Paraceleilanden) in de Zuid Chinese Zee. (4)

Ongeacht de vraag aan wie deze eilanden zouden toebehoren is het continu ‘patrouilleren’ van Amerikaanse oorlogsschepen zo dicht in de buurt van China een regelrechte provocatie. Hoe zou Washington reageren als er voortdurende Chinese oorlogsbodems door de Golf van Mexico zouden varen?

In Beijing wordt men dan ook steeds bozer. Een hooggeplaatste kolonel van de PLA (het leger) waarschuwde op de staatszender CCTV dat de VS het niet moet wagen tijdens een militair conflict Taiwan te hulp te schieten. Dat zal volgens hem onmiddellijk leiden tot de vernietiging van de Amerikaanse vliegdekschepen in de regio, en een totale kernoorlog. (5)

 

Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland