Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen

Belarussische soldaten luisteren aandachtig als hun president hen lijkt voor te bereiden op een aanstaande oorlog.

—————————————————————————————————————————————–

‘Code Rood’: Alle Russen moeten op 5 februari Oekraïne hebben verlaten vanwege ‘groot levensgevaar’Nieuwe S-400 afweerraketten opgesteld bij Moskou – Kremlin stuurt laatste boodschap aan de OVSE met vraag of veiligheidseisen alsnog worden ingewilligd – Internationale experts: China zal bij oorlog om Oekraïne actief kant van Rusland kiezen

—————————————————————————————————————————————–

In Belarus is een massale mobilisatie op gang gekomen. Troepen en materieel verlaten grote aantallen militaire bases, wat alleen gedaan zal worden als de dreiging van een aanstaand gewapend conflict zeer reëel is. Wegen, spoorwegen en emplacementen lopen vol met vrachtkonvooien met Russische pantservoertuigen, tanks, troepen en voorraden. President Lukashenko nam gisteren in een TV toespraak 36 keer het woord ‘oorlog’ in de mond, en dreigde een einde te maken aan de staat Litouwen, dat lid is van de NAVO. Ook sprak hij over het ’terugbrengen van Oekraïne in de Slavische schoot’.

Lukashenko staat bekend om zijn grote mond. Een aanval op Litouwen, dat wapens naar Oekraïne heeft gestuurd, zou een onmiddellijke oorlog met de NAVO betekenen – tenzij het Westerse bondgenootschap die oorlog zelf al in gang heeft gezet met een of meerdere false-flag operaties.

‘Code Rood’ – Alle Russen moeten op 5 februari Oekraïne hebben verlaten

In Moskou werden S-400 ‘Triumf’ raketafweersystemen in de straten gezien. Bij de Russische hoofdstad staan nu vijf bataljons opgesteld. Het S-400 systeem is ontworpen om tot 400 kilometer afstand en 30 kilometer hoogte vliegtuigen, kruisraketten, ballistische raketten en zelfs hypersonische wapens (waar het Westen er overigens nog niet één van heeft) te onderscheppen en te vernietigen.

Het Kremlin zou de OVSE een laatste boodschap hebben gestuurd met de vraag of de cruciale veiligheidseisen van Rusland – zoals het bevestigen van de belofte dat Oekraïne geen lid van de NAVO wordt en er daar geen Amerikaanse aanvalswapens worden opgesteld – alsnog worden ingewilligd.

In Moskou lijkt er weinig hoop op een positieve reactie te zijn, aangezien het International Centre for Strategic Intelligence alle Russen nu formeel waarschuwt om Oekraïne op aanstaande zaterdag 5 februari te hebben verlaten. ‘Wij handhaven op dit moment Code Rood. Vanwege ontwikkelingen sinds ons laatste reidadvies adviseren wij ALLE buitenlandse burgers in Oekraïne om stappen te ondernemen om het land niet later dan 5 februari 2022 te hebben verlaten, omdat het gevaar voor hun leven nu HOOG is.’ (1)

Experts: China zal kant van Rusland kiezen en belangrijke rol spelen

De meeste internationale analisten zijn het er over eens dat China bij een oorlog om Oekraïne niet afzijdig zal blijven. Door de steeds hechter geworden economische en financiële banden met Rusland zal China namelijk rechtstreeks worden getroffen als het Westen nieuwe harde sancties tegen Moskou afkondigt, zoals mogelijk het uitstoten van Rusland uit het internationale SWIFT betalingssysteem, wat volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong op een oorlogsverklaring zou neerkomen (3).

Tevens wil Beijing niet als het schoothondje van Washington worden gezien, zeker niet gezien de spanningen met de VS over Taiwan en de voortdurende provocaties van de Amerikaanse marine in de Zuid Chinese Zee. Er bestaat dan ook een gerede kans dat China een oorlog tussen de VS/EU/NAVO en Rusland zal aangrijpen voor een aanval op Taiwan. (2)

Econoom Armstrong: ‘Westen heeft wanhopig oorlog nodig’

‘Het lijkt erop dat de machthebbers willen dat Rusland Oekraïne binnenvalt, en elke dag naar de kerk gaan om kaarsjes te branden en te bidden om een oorlog,’ schrijft Armstrong. ‘Ze hebben wanhopig een oorlog nodig om van Covid (de hoax) af te komen. Het algemene idee is dat Biden omhoog moet in de peilingen. (Nancy) Pelosi heeft haar pensionering uitgesteld omdat Biden zo’n ramp is, dat de Democraten vrezen dat ze een paar bekende figuren zoals Pelosi en Schumer nodig zullen hebben.’

‘Waar ze NIET op rekenen is een gecoördineerde actie tussen Rusland en China. Volgende week begint de onzekere periode. Bedenk dus dat deze mensen (in Washington, Londen, Brussel, Ottawa, Parijs, Den Haag, etc – X..) nu een oorlog nodig hebben, omdat het verzet tegen Covid veel groter is dan ze hadden verwacht.’ * (4)

(* Zie het gigantische truckersprotest in Canada – een geweldige en hoopvolle actie INDIEN we in het Westen nog een rechtstaat zouden hebben, en politici en parlementen nog iets om de mening, toekomst en levens van hun kiezers zouden geven. En dat is, zoals ik sinds 2020 schrijf, naar mijn overtuiging niet meer het geval, omdat zij enkel nog de bevelen van het WEF, de WHO en het Pentagon uitvoeren.)

Zoals onze lezers weten schrijf ik ook al jaren dat ALS het Washington, Brussel en Londen lukt om een oorlog te ontketenen, Rusland en China het niet bij ‘beperkte’ operaties zullen laten, maar met een serie plotselinge verrassingsaanvallen – ook met kernwapens – het arrogante en agressieve Westen, dat moreel zo diep gezonken is dat het zich met economie-verwoestende lockdowns en afgedwongen immuunsysteem-afbrekende genmanipulatie injecties zelfs tegen de eigen bevolking heeft gekeerd, zullen proberen te ‘onthoofden’ en daar ook in zullen slagen.


Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland