Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op

—————————————————————————————————————————————–

Russische Veiligheidsraad erkent republieken Donetsk en Luhansk om bevolking te beschermen tegen Oekraïense agressie – NAVO maakt na wegbezuinigingen zware artillerie geen schijn van kans bij grondoorlog met Rusland – UPDATE 21.00 uur: Oekraïne roept Staat-van-Beleg uit

—————————————————————————————————————————————–

Op minder dan 100 kilometer van de grens met NAVO lidstaat Polen zijn in Belarus Russische legervoertuigen met de allernieuwste S-550 afweerraketten (foto) waargenomen. Deze projectielen zijn in staat Westerse satellieten en ballistische raketten te vernietigen. Zonder satellieten kan de NAVO veel lastiger zien wat er op het slagveld gaande is. In het geval van een grondoorlog gaat het Westerse bondgenootschap die volgens militaire analisten geheid verliezen, vooral omdat de zware artillerie feitelijk is wegbezuinigd. De NAVO heeft met name ingezet op de luchtmacht en stealh toestellen zoals de F-35, maar de Russische afweerraketten lopen dermate ver voor op de onze dat dit (sowieso omstreden) voordeel vrijwel geheel teniet zal worden gedaan.

De VS/NAVO oorlogsmachine is extreem afhankelijk van militaire-, communicatie- en GPS satellieten. De S-550 is speciaal ontwikkeld om die vanaf de grond onschadelijk te kunnen maken. ALS de Westerse globalisten er dan toch in slagen hun zo wanhopig gewenste oorlog met Rusland te ontketenen om hun falende ‘Great Reset’ Covid/klimaat/energie agenda te verhullen, dan wordt het een onthutsend korte strijd zodra de S-550 binnen no-time een einde maakt aan de ‘ogen’ van de NAVO. Die kan dan ook niet meer controleren of er (nucleaire) raketten op Europa en/of de VS worden afgeschoten. (1)

ZO groot is de waanzin in het Westen toch niet…?

Er is – God verhoedde het (serieus bedoeld!) – nog een andere optie, en dat is dat de krankzinnige oorlogshitsers in Washington, Londen en Brussel de Amerikaanse en Britse kernonderzeeërs de opdracht geven om op Rusland te lanceren. Dat zal een vergelding teweeg brengen die zowel Noord Amerika als Europa volledig in rokende radioactieve asvlakten zal veranderen.

Laten we maar aannemen dat de absolute waanzin in de hoofden van de Westerse leiders nog niet zó erg is geworden, al lijkt er inmiddels bijna dagelijks weer iets te worden gezegd of besloten dat zo mogelijk nog idioter is dan we sinds 2020 al zo vaak hebben meegemaakt.

Rusland wordt in voortbestaan bedreigd door uitbreiding NAVO

Weinig geruststellend is dat de Westerse leiders nog altijd niet het grotere plaatje willen snappen of aanvaarden. Het gaat Rusland niet eens in eerste instantie om de volksrepublieken Donetsk en Luhansk, die nu door de Russische Veiligheidsraad zijn erkend (4), en inmiddels ook door Syrië. Deze oproep wordt gesteund door president Putin (5), wat betekent dat het Kremlin de Russisch sprekende bevolking in deze ‘breakaway’ republiekjes nu legaal te hulp mag schieten en tegen de Oekraïense militaire agressie mag beschermen. UPDATE 2100 uur: In een poging dit te voorkomen heeft Oekraïne de Staat-van-Beleg uitgeroepen.

HET probleem voor Rusland is de gebroken belofte – waarvan het bestaan nu definitief is bewezen – dat de NAVO na de Val van het IJzeren Gordijn ‘geen centimeter oostwaarts’ zou uitbreiden. Dat is in de loop der jaren echter vele malen wel gedaan, tot rechtstreeks aan de grens met Rusland (Estland, Letland, Litouwen). Nu de NAVO/EU ook Oekraïne wil inlijven en daar raketten wil opstellen, is de grens van wat Moskou kan tolereren bereikt.

Kortom: het Westen is andermaal een uitermate onbetrouwbare ‘partner’ gebleken. Grootste boosdoeners zijn overigens de Amerikanen en de Britten. Zonder hen zou Europa het vermoedelijk nooit zover hebben laten komen, en al lang geleden eigen afspraken met Moskou hebben gemaakt voor nauwe samenwerking op het gebied van veiligheid en economie.

Rusland bereidt zich voor op ‘hete’ oorlog, maar…

Russische tanks zijn ondertussen van speciale ‘kooien’ voorzien die de Javelin anti-tankraketten die het Oekraïense leger van de NAVO heeft gekregen tijdig moeten uitschakelen (2).

Rusland lijkt zich dus actief voor te bereiden op een aanstaande ‘hete’ oorlog. Al denk ik, zoals u weet, nog steeds dat president Putin misschien wel een kortlopend, maar géén langdurig conventioneel conflict zal aangaan, en eerder het probleem meteen bij de wortel zal aanpakken door een serie gerichte kernaanvallen op NAVO doelen. Gisteren publiceerde de stad Moskou een kaart met daarop alle locaties van bomschuilkelders (3) voor het geval er een Westerse nucleaire aanval op de Russische hoofdstad wordt uitgevoerd.

De christenen onder ons wijs ik nog eens op één van de zeer zeldzame moderne ‘profetieën’ die authentiek leken te zijn. In de jaren ’60 voorzegde een Noorse vrouw in een kerk dat het land rijk zou worden door olie/gas (waar toen nog geen sprake van was), dat er honderden TV-stations met onder andere openlijke seks zouden komen, dat er een periode van ontspanning en grote welvaart zou volgen, die plotseling zal worden beëindigd door het uitbreken van de Derde Wereldoorlog ‘op een onverwachte plek.’ Die oorlog zou het Westen in zeer korte tijd kansloos verliezen, en Europa volledig in puin achterlaten. De weinige overlevenden zouden wegvluchten naar Afrika en het Midden Oosten, maar daar niet bepaald welkom worden geheten.

Maar ook deze mogelijke toekomst staat NIET vast. Gelukkig maar. Ook al kan het best verontrustend worden genoemd dat deze specifieke profetie tot nu toe volledig is uitgekomen.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Hal Turner Radio Show
(4) Izvestia
(5) Izvestia
(6) Rueconomics

Zie ook o.a.:

19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland