Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen

In december zou een Russische SU-30 voor het eerst het Khibiny elektronische ‘wonderwapen’ tegen een F-35 hebben gebruikt (7). De F-35 zou kansloos gedeeltelijk zijn uitgeschakeld.

—————————————————————————————————————————————–

Houdt de NAVO de F-35 weg bij grenzen nadat Russische elektronische wapens het toestel simpel bleken uit te schakelen? – Duma in principe akkoord met erkenning Luhansk en militaire steun Donetsk MITS deze volksrepubliekjes worden aangevallen door het regime in Kiev

—————————————————————————————————————————————–

Volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong heeft de Russische president Vladimir Putin het conflict met het Westen al gewonnen, en kan Oekraïne het lidmaatschap van de NAVO vergeten. ‘Biden is in alle eerlijkheid de laatste persoon die je aan de telefoon met Putin wilt hebben,’ aldus Armstrong. De Russische leider ‘is duidelijk de meest intelligente wereldleider op het wereldpodium. De VS laat zien dat het zielig en incompetent is, en blaft zonder tanden… De kans dat Putin Kiev bombardeert lijkt niet heel groot.’ Het Westen heeft er ‘één grote puinhoop’ van gemaakt, en wordt geleid door ‘idioten die òf Putin smeken om een invasie zodat ze aan de Covid nachtmerrie die ze zelf hebben gecreëerd kunnen ontsnappen, òf daadwerkelijk de meest incompetente groep wereldleiders in de hele geschiedenis zijn.’ (1)

Biden, die dermate vaak tekenen van ernstig cognitief verval vertoont (zelfs na de simpelste vragen raakt hij helemaal de kluts kwijt) dat tientallen Republikeinse senatoren nu om een onderzoek naar zijn gezondheid vragen, en al zijn schoothondjes in Europa halen hun ambassadepersoneel uit Oekraïne weg of verplaatsen hun diplomaten naar Lviv, verder weg van het verwachte strijdtoneel in het oosten.

Russisch parlement onder voorwaarden akkoord met erkenning Donbass

Nu de Duma in principe akkoord is met de erkenning van Luhansk en Donetsk (5), MITS deze volksrepublieken worden aangevallen door Kiev – wat door Moskou zal worden opgevat als een terugtrekking uit de Minsk akkoorden en daarom militair ingrijpen zal rechtvaardigen (8) -, worden ook de Europese OVSE waarnemers uit Oost Oekraïne teruggetrokken (2). Zo kan voor het wereldpubliek verborgen worden gehouden dat Rusland pas militair reageert nadat het Oekraïense leger Donetsk en Luhansk heeft aangevallen, en niet andersom, zoals de het Westen zal beweren.

De Amerikaanse inlichtingendiensten – notoir om hun leugenpropaganda en onbetrouwbaarheid – beweren dat een Russische invasie vooraf gegaan zal worden door twee dagen durende luchtbombardementen, maar het heeft voor Putin geen enkel nut om heel Oekraïne in te nemen. Indien hij al besluit om militair in te grijpen, hoeft hij enkel het Russisch sprekende oosten van het land te beschermen tegen de Oekraïense/NAVO agressie. Daarna kan hij rustig gaan zitten toekijken hoe grote delen van Europa het steenkoud krijgen zodra de Russische gasleveranties door de oorlog wegvallen, en de de Europeanen zich massaal tegen hun leiders keren.

NAVO politiek en militair niet in staat om Oekraïne te ‘verdedigen’

Hoewel er een hoop geschreeuwd en gedreigd wordt uit Washington, Londen en Brussel, heerst er grote onderlinge onenigheid tussen de VS en Europa, en heeft Putin andermaal bewezen dat de NAVO zwak is en niet in staat is om Oekraïne eensgezind te ‘verdedigen’.

Dat geldt niet alleen politiek, maar ook militair. Volgens de website van Sina Military hebben Amerikaanse F-35 piloten geklaagd over wegvallende communicatie en falende boordsystemen zodra ze de westelijke grenzen met Rusland naderen. Dat wordt veroorzaakt door Murmansk-BN elektronische installaties, die ook in Kaliningrad staan opgesteld, en die een bereik hebben van 3000 kilometer en alle communicatie van vliegtuigen, schepen en satellieten kunnen verstoren. Hierdoor kan tevens worden voorkomen dat vijandelijke raketten hun doel bereiken. (3)

De F-35 zou zelfs worden weggehouden bij de Russische grenzen nadat een Su-30SM eind vorig jaar voor het eerst zijn Khibiny elektronische ‘wonderwapen’ tegen het Westerse toestel gebruikte. Hierdoor verloor de F-35 piloot gedeeltelijke de controle over zijn toestel, waardoor hij gedwongen werd terug te keren naar zijn basis in Estland (6).

Financiële oorlogsverklaring betekent ondergang Europa

De Oekraïense ambassadeur in Groot Brittannië heeft inmiddels toegegeven dat zijn land mogelijk besluit definitief geen lid van de NAVO te worden om zo een oorlog met Rusland te voorkomen. Hij werd weliswaar snel tegengesproken en gedwongen zijn woorden te ‘herzien’ door zijn bazen in Kiev, maar die voeren zoals bekend enkel orders uit van het Pentagon en de CIA, die hun gedroomde wederzijdse vernietiging van Rusland en Europa niet in duigen willen zien vallen. (4)

Mochten de VS/NAVO het private SWIFT systeem dwingen Rusland uit te sluiten, dan is dat in ieder geval een rechtstreekse financiële oorlogsverklaring die ingrijpende gevolgen zal hebben, vooral voor Europa. Onze energieprijzen zullen namelijk nog verder exploderen dan nu al het geval is. Zonder Russisch gas dreigen onze economie en samenleving in zeer korte tijd in elkaar te storten, mede dankzij het waanzinnig kostbare en verwoestende klimaatbeleid dat de EU voert.

Kortom: de ijzig kalme en geduldige Vladimir Putin hoeft Oekraïne helemaal niet binnen te vallen. Hij kan achterover leunen en een zak popcorn erbij opentrekken, en smalend glimlachend toekijken hoe het Westen zichzelf in almaar hoger tempo naar de absolute ondergang helpt. De ‘Green New Deal’ van Frans Timmermans betekende al de nekslag voor onze welvaart, vrijheid en toekomst, en daar kwamen de absurde Covid/lockdown/QR maatregelen nog eens overheen.

Val van beschaving nabij zodra overheden verdeeldheid zaaien

Armstrong ziet parallellen met de val van het Romeinse Rijk. Rome ging ten onder ‘vanwege interne zwakte. De Barbaren konden die zwakheid ruiken. Het Westen zal vallen; het heeft op zijn best nog 10 jaar. De WOKE beweging zaait verdeeldheid en verzwakt de samenleving. Hoe meer verdeeldheid, hoe eenvoudiger een instorting plaatsvindt.’

‘Een beschaving bloeit op als iedereen samen optrekt en profiteert. Ze valt zodra één groep probeert de andere uit te buiten.’ Dat gebeurt door de cancel-cultuur, het diversiteitsbeleid (= de nadruk leggen op verschillen en de ene groep boven de andere bevoordelen), de Critical Race Theory (= blankenhaat, nu officieel gepromoot door het World Economic Forum, waar ook het regime Rutte/Kaag onderhorig aan is) en natuurlijk de vermaledijde QR code en 3G/2G samenleving, waarmee vaxxers en non-vaxxers tegen elkaar worden uitgespeeld.

Zodra een overheid bevolkingsgroepen bewust tegen elkaar gaat opzetten is dat historisch een van de sterkste aanwijzingen van het naderende einde van een beschaving. ‘We storten de vergetelheid in,’ waarschuwt Armstrong dan ook. ‘Dat is historisch natuurlijk met iedere samenleving gebeurd die probeerde het Marxisitsche socialisme in te voeren… En nu staan we weer op dat punt. Niemand doet zelfs maar de moeite om naar de geschiedenis te kijken en te vragen of dit niet al eens eerder is geprobeerd, en of het toen gewerkt heeft.’

Het antwoord op die vraag is in ALLE gevallen – helemaal vanaf Sparta in de 5e eeuw, dat zó communistisch was dat er niet eens meer een munteenheid bestond (en dat is feitelijk precies wat het WEF en de EU nu ook willen doen met het invoeren van een 100% digitale ‘munt’) – een ondubbelzinnig NEE, en heeft in ALLE gevallen onnoemelijk veel mensenlevens geëist.

En toch gaan we dit nu wéér doen, in eigen land vooral aan de hand van VVD66, die hun oorspronkelijke liberale zielen hebben verkocht aan rascommunist Klaus Schwab*, één van de ziekste en allergevaarlijkste machtswellustelingen die deze wereld ooit heeft voortgebracht.

* Authentieke afbeelding van het beeldje van Lenin dat Schwab op z’n kantoor heeft staan.:


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Russia Today
(3) Pravda
(4) Pravda
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Pravda
(7) Top War / Pravda
(8) Rambler

Zie ook o.a.:

11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland