‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’

De dagen van de nazi-Azov en Aidar bendes lijken geteld nu er 10.000 geharde Tsjetsjeense soldaten voor een speciale operatie naar Oekraïne worden gestuurd.

—————————————————————————————————————————————–

(+Aanvulling 21.15 uur) – Oorlog verloopt voorspoedig voor Rusland – Oekraïense nazi-eenheden gebruiken burgers als menselijk schild – Brussel heeft zijn gewenste scapegoat om de eigen economie op te blazen en zo de communistische Great Reset klimaatdictatuur van het WEF op te leggen

—————————————————————————————————————————————–

Achter de vele huichelachtige scherpe veroordelingen danken de leiders van Europa de Russische president Putin op hun blote knieën voor zijn invasie van Oekraïne. Eindelijk hebben ze hun al jaren gewenste voorwendsel om de economieën en samenlevingen definitief de genadeslag te geven, en de ‘Great Reset’ van het World Economic Forum erdoor te drukken. Ondertussen is het onthutsend hoe onbenullig diep bijna alle commentatoren en columnisten van de mainstream media in de Amerikaanse propagandamachine gevangen zitten. Zij werken hierdoor – bewust of onbewust – mee aan de enkele reis naar de ondergang van ons ooit vrije en welvarende land.

Oorlog verloopt voorspoedig voor Rusland

Zoals verwacht kon worden verloopt de oorlog tegen het fascistische regime in Kiev voorspoedig. De Russische strijdkrachten verpletteren het Oekraïense leger – als dat niet al uit zichzelf de wapens neerlegt of overloopt, wat massaal gebeurt -, heeft al 211 militaire doelen uitgeschakeld, en rukt met minimale verliezen op. Daarbij worden burgerdoelen gespaard en worden steden bewust niet bezet, juist om verlies van onschuldige mensenlevens zoveel mogelijk te voorkomen. Oftewel: de kenmerken van een klassieke vredesmissie.

De enige uitzondering op het sparen van steden is het regeringskwartier in Kiev, dat verovert dient te worden om een einde te maken aan het regime Zelensky dat met Westerse steun Europa op de rand van een nieuwe (grote) wereldoorlog heeft gebracht. Anderen plaatsen, zoals Sumy en Konotop, worden geblokkeerd om het Oekraïense leger daarin op te sluiten. President Putin heeft dat leger opgeroepen om het heft in eigen handen te nemen. Ook heeft de leider van het Kremlin Kiev een ultimatum gesteld voor onderhandelingen over vrede: erken de Krim als onderdeel van Rusland, en zie af van het NAVO lidmaatschap.

Uit de LPR en DPR bleven vandaag vooralsnog meldingen komen van burgerslachtoffers als gevolg van raketbeschietingen van de nazi-eenheden van het Oekraïense leger`op onder andere Donetsk. In Gorlovka kwamen twee leraressen om het leven toen een school werd beschoten. Deze eenheden gebruiken zelfs burgers en hun woongebouwen als menselijk schild voor hun tanks. Ook dit onderstreept het absolute morele failliet van de jarenlange Westerse steun aan het marionettenregime in Kiev.

‘8 jaar lang konden de Ukrops door de NAVO ongehinderd de bevolking van Donbass vermoorden,’ aldus een commentaar op social media. ‘Nu komt de afrekening.’

Aanvulling 21.15:

Dit is ‘Angel Alley’ in de Donbass. Hierop staan de namen van kinderen die de laatste 8 jaar omkwamen door enerzijds het door de NAVO gesteunde Oekraïense leger, en anderzijds privé milities die worden gefinancierd door Oekraïense oligarchen zoals Kolomoyshkyi. Dit waren gerichte bombardementen op burgerdoelen, vaak op scholen:

‘Ter nagedachtenis van de overleden kinderen van Donbass.’ Een van de namen is Klra Zhuk (4e in de 2e kolom). Zij was het amper 10 maanden oude dochtertje van Christina Zhuk, die bij hetzelfde bombardement op Gorlovka (27-7-2014) haar beide benen verloor, en later zelf ook stierf.’

Bij het onderschrift zou daarom eigenlijk nog een toevoeging moeten staan: ‘Made possible by NATO.’

Propaganda Westerse media draait op volle toeren

Ondertussen voeren de Amerikanen en Europeanen nieuwe sancties in, zoals het schorsen van Rusland van deelname aan het Eurovisie Songfestival. ‘Niemand weet hoe ons land met deze ondenkbare straf zal omgaan,’ spotten Russische analisten met het jaarlijkse wereldwijd verachte rariteitenkabinet van de Europese woke samenleving. Eigenlijk kan dezelfde reactie worden gegeven op de uitsluiting van Rusland van de Raad van Europa. Dat zal bij Putin hooguit een smalend glimlachje hebben opgewekt.

De reacties in de Westerse media zijn natuurlijk niet van de lucht. De ene na de andere analist, columnist en commentator buitelt over de ander heen met het veroordelen van Putin en Rusland. De hierbij tentoon gespreide onthutsende onbenulligheid en soms ook regelrechte haat en oorlogszucht toont pijnlijk aan hoe vuistdiep de mainstream media in Amerikaanse / NAVO leugenpropagandamachine zitten. Van enige objectiviteit of het vermelden van harde feiten, zoals de jarenlange ernstige discriminatie en onderdrukking van de Russische burgers door het Oekraïense regime, is geen enkele sprake.

‘Volgens onze Westerse partners mag Rusland de Russen niet redden,’ schrijft analist Victoria Nikiforova. ‘Russen zouden in kelders moeten zitten en door bommen moeten sterven. En als Rusland tot hun verdediging komt, dan moet dat gestraft worden… Het is duidelijk dat, nu het Russische leger druk bezig is met het demilitariseren van de nazi-club die de voormalige Oekraïense SSR is geworden, de Westerse partners nog meer verontwaardigd zijn.’

Buiten Amerika en Europa wordt met grote minachting gereageerd op de houding van VS/EU/NAVO. Jarenlang een grote mond over ‘het recht op soevereiniteit’ van Oekraïne (dat wij hier zelf overigens allang niet meer hebben), en tot voor kort landden nog vliegtuigen vol met NAVO wapens in het land. Maar nu puntje bij paaltje komt doet het hypocriete Westen waar het tegenwoordig bij uitstek in uitblinkt: puur verraad plegen, en glashard daarover liegen. Kiev mag het na alle beloften van onverkorte steun alsnog zelf uitzoeken (en dat is maar goed ook).

Europa en ook Nederland weigeren energielasten te verlichten

Ondertussen wordt het leven in Nederland vanwege de torenhoge energieprijzen voor steeds meer mensen erg moeilijk. Zelfs de Telegraaf laat nu een kritische noot richting het regime Rutte/Kaag horen (‘klimaatfondsen vol, maar portemonnee voor burgers is leeg’). Nederland heeft de hoogste energiebelastingen van Europa – waarom worden die niet verlaagd, om burgers en bedrijven weer een beetje lucht te geven?

En waarom laten we voor vele honderden miljarden euro’s aardgas onder de grond in Groningen zitten? Die paar beschadigde huizen door lichte aardschokken zijn niets anders dan een smoes, want deze mensen zouden met voor de overheid geringe kosten verhuisd en ruim gecompenseerd kunnen worden.

Met sancties zet EU ‘pistool tegen eigen hoofd’

‘Vooral onze Europese partners schieten zichzelf niet alleen in de voet met deze sancties – ze zetten een pistool tegen hun hoofd en staan op het punt de trekker over te halen,’ vervolgt Nikiforova. Dmitry Medvedev kondigde al aan dat aardgas naar 2000 euro gaat – nog eens dubbel zo hoog als nu. Dit zal leiden tot een lawine van faillissementen van particulieren, bedrijven en ondernemingen. ‘Het is feitelijk moord op de EU-economie. Rusland uitsluiten van transacties met de dollar en de euro (wat overigens nu nog niet gebeurt) zal het algemene vertrouwen in deze valuta’s ondermijnen.’

Het beperken van Russische importen zal de Europese producenten nog harder raken dan de Russische. Dankzij het verwoestende corona lockdown beleid staan de economieën van Europa en Amerika en namelijk heel slecht voor, zeker financieel. Het proberen te vernietigen van de economieën van andere landen zal dan ook als een boemerang tegen onze eigen samenleving terugkeren. Natuurlijk zullen de Westerse propagandamedia ‘Russische agressie’ de schuld geven, maar de echte reden zal het suïcidale sanctie- en klimaatbeleid zijn.

Binnenkort allemaal slachtoffer van de Great Reset staatsgreep

Het verraad van de Westerse globalisten gaat echter nog dieper: de instorting van onze economie en daardoor samenleving is een inmiddels uitgebreid gedocumenteerd doel van het World Economic Forum, dat zich in enkele jaren tijd heeft ontpopt tot één van de allergevaarlijkste organisaties die ooit de vrijheid en het welzijn van de mensheid in gevaar hebben gebracht. Met de Russische ‘invasie’ hebben ze een perfecte scapegoat om hun ‘Great Reset’ staatsgreep tegen onze samenleving en toekomst te rechtvaardigen. Onze aanstaande ‘Great Collapse’ komt allemaal door Rusland en Putin, zo zal worden beweerd.

En het werkt. Gisteren sprak ik iemand die klaagde over enorm gestegen gasprijs, maar er onmiddellijk aan toevoegde dit nu eenmaal moest omdat het ‘de schuld van Putin’ is. De ervaring leert dat het weinig tot geen zin heeft deze mensen met een aantal voor hen ongemakkelijke, verifieerbare feiten te confronteren (al probeerde ik het natuurlijk wel). Helaas bestaat het gros van de burgers nog steeds uit dit soort goedgelovige en naïeve types die het in hun hoofd niet kunnen verwerken dat ze wel eens jarenlang glashard kunnen zijn voorgelogen, en er binnen hooguit enkele jaren een definitief einde zal komen aan het leven waar ze gewend aan zijn geraakt.

Maar zodra het – nogmaals: door het WEF en de EU gewenste en geplande – noodlot toeslaat, zal de schok en de pijn voor de meesten ondraaglijk zijn en velen tot waanzin drijven. Of de ogen van de mensen dan eindelijk opengaan voor dit monstrueuze complot maakt dan in wezen weinig meer uit, want het zal dan veel te laat zijn om nog van koers te veranderen. De immense schade die is aangericht zal dan namelijk onherstelbaar zijn.

Xander

Zie ook o.a.:

23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..