‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO

Door een breuk in elektriciteitskabels kan de nucleaire brandstof van de kern-rampcentrale Chernobyl mogelijk niet meer gekoeld worden, waardoor het risico bestaat dat er radioactieve deeltjes vrijkomen. Mocht dat gebeuren, dan zal Rusland ongetwijfeld de schuld krijgen. (7)

—————————————————————————————————————————————–

Steeds meer landen (w.o. China, India, Brazilië, Turkije en Saudi Arabië) zien in dat het Westen de hele mensheid in gevaar heeft gebracht – Britse premier Johnson impliceert ‘bevrijding’ van Oekraïne (en roept daarmee de vernietiging van zijn land over zich af) – Handboek Russische officieren: ‘Het Russische leger is het laatste bastion tegen de Satanische Nieuwe Wereld Orde’

—————————————————————————————————————————————–

Hoe voelt het om inwoner te zijn van de echte ‘As van het Kwaad’? Want dat is hoe steeds meer landen de Verenigde Staten, de EU en de agressieve NAVO alliantie beginnen te zien, nu almaar duidelijker wordt dat de enorme maatschappelijke en economische problemen, veroorzaakt door gigantische prijsstijgingen van energie, voedsel en tal van andere producten, totaal onnodig waren geweest indien Oekraïne gewoon de Minsk akkoorden had uitgevoerd en de bevolking van de Donbass een stem over hun eigen toekomst had gegeven. Maar de Westerse globalisten hadden een systeemcrisis nodig om hun plannen voor een wereldwijde WEF/WHO klimaatdictatuur erdoor te drukken, en hebben de mensheid nu opzettelijk op de rand van de Derde Wereldoorlog gebracht.

Nadat Brazilië en India, toch niet bepaald de geringste landen, weigerden om de Russische vredesoperatie in Oekraïne te veroordelen, wilden de leiders van Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten zelfs een telefoontje van de Amerikaanse president Joe Biden, die wanhopig probeert om de explosieve prijsstijging van olie te beperken, niet aannemen.

Wie de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman en de Emiratensjeik Mohammed bin Zayed al Nahyan wèl meteen wilden spreken, was de Russische president Vladimir Putin, nota bene nadat ze Biden hadden afgewimpeld. Beide Arabische leiders vinden dat de huidige Amerikaanse regering hen in de steek heeft gelaten ten aanzien van Iran en de strijd tegen de Houthi rebellen in Jemen. En waarom zou kroonprins Bin Salman de olieproductie verhogen om een Amerikaanse president die Saudi Arabië een ‘paria staat’ heeft genoemd te plezieren? (1)

Helft van de wereld weigert Rusland te veroordelen

De Westerse propagandapers blijft maar beweren dat Rusland internationaal ‘geïsoleerd’ is, maar de realiteit is dat landen die zeker de helft van de wereldbevolking vertegenwoordigen, en bovendien ook nog eens in het bezit zijn van de meeste natuurlijke hulpbronnen, weigeren om Rusland te veroordelen, en bepaald niet blij zijn met de extreem agressieve reactie van het Westen op de Russische militaire acties in Oekraïne.

In tegenstelling tot de met totale desinformatie gebrainwashte Amerikaanse en Europese bevolking zien de meeste volken in dat deze militaire operaties er enkel op gericht zijn de Russisch sprekende bevolking te bevrijden van de jarenlange, door het Westen gesteunde terreur van het fascistische neonazi regime Zelensky.

Vandaag is er opnieuw een ernstige escalatie van dit conflict: volgens het Kremlin heeft de VS ‘de economische oorlog aan Rusland verklaard.’ Historisch is het openlijk proberen te vernietigen van de economie van de vijand één van de sterkste aanwijzingen dat een ‘hete’ oorlog op ieder moment kan uitbreken (8).

China: Rusland onze belangrijkste strategische partner

China heeft Rusland inmiddels aangewezen als belangrijkste strategisch partner. ‘Onze vriendschap is onwankelbaar,’ onderstreepte de Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi. De steeds nauwere samenwerking tussen beide landen bevordert volgens hem ‘de vrede, stabiliteit en ontwikkeling in de wereld.’ (3)

Yi’s ministerie vaardigde tevens de volgende verklaring uit: ‘Er zijn 336 laboratoria in 30 landen onder Amerikaanse toezicht, waarvan 26 alleen al in Oekraïne. De VS moet volledig rekenschap afleggen voor zijn activiteiten op het gebied van biologische oorlogsvoering in binnen- en buitenland, door toegang te verlenen tot een multilateraal onderzoek.’

‘Rekenschap afleggen’ en de ‘Verenigde Staten’ zijn echter termen die samen een soort ultieme contradictio explicita vormen. Een almaar groter deel van de wereld begint de peilloze arrogantie van ’the indispensable nation’, waaraan onderdanigheid steevast wordt afgedwongen met brute militaire macht en onbeschaamde financieel-economische chantage, overduidelijk spuugzat te worden.

Ook Turkije lijkt klaar met de EU

Ook Turkije lijkt wel klaar te zijn met het Westen, en met name met de grootsprakige EU. ‘Er bestaat niet zoiets als Europa,’ zei minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu gisteren. ‘Het kan van zichzelf geen enkel initiatief nemen.’ Daarmee legde hij de vinger op het pijnlijke feit dat Europa nooit iets anders is geweest dan een laf en gehoorzaam schoothondje van Washington, en nu zelfs bereid is zijn eigen economie en samenleving op te offeren voor de geopolitieke machtswellust van de Amerikanen.

Volgens Soylu probeert het Westen de opkomst van Turkije tegen te houden. Hij waarschuwde ‘niet de kracht van Turkije te testen’, omdat anders ‘zowel de VS als de EU en hun proxies zullen worden vernietigd.’ (4)

Britse premier Johnson impliceert ‘bevrijding’ van Oekraïne

Vernietiging is wat de Britse premier Boris Johnson over zijn land lijkt af te roepen met zijn belofte dat het Westen een nieuw ‘Marshall plan’ zal ontwikkelen ‘zodra een vrij, soeverein en onafhankelijk Oekraïne is verzekerd en hersteld.’ Daarmee wekt Johnson de indruk dat het Westen mogelijk actieve militaire stappen gaat ondernemen om Oekraïne te ‘bevrijden’, wat onmiddellijk de Derde Wereldoorlog in gang zal zetten. (2)

De Britse regering overweegt in dit kader om Starstreak luchtafweerraketten aan Oekraïne te leveren, wat in wezen een indirecte oorlogsdaad zou zijn aan het adres van Rusland (9).

Volgens een woordvoerder van Zelensky is Oekraïne echter bereid tot een ‘diplomatieke oplossing’, inclusief het loslaten van het gewenste NAVO lidmaatschap. Het wil echter ‘geen centimeter’ opgeven van zijn grondgebied. Rusland zal echter blijven eisen dat Zelensky eindelijk gewoon de Minsk akkoorden uitvoert. (6)

‘Russische leger laatste bastion tegen Satanische Nieuwe Wereld Orde’

De Oekraïense militaire inlichtingendienst zou beslag hebben weten te leggen op een Russisch handboek voor officieren, waarin letterlijk zou staan dat ‘het Russische leger het laatste bastion is tegen de Satanische Nieuwe Wereld Orde.’ Onder punt 4 wordt de officier aangespoord om ‘niet nerveus te zijn, geen lafaard te worden, en God niet te haasten… Als u een krijger bent, vecht dan!’

‘Oekraïne was de punt van de satanistische speer gericht op het hart van Rusland,’ geeft de Joodse schrijver-analist Henry Makow als commentaar. De invasie van Oekraïne is in zijn ogen een directe uitdaging van de ‘kabbalistische’ vrijmetselaars-wereldorde van het ‘Joodse’ centrale bankenstelsel.

Persoonlijk schrijf ik liever ‘farizeïsche’ banken, omdat het hier niet gaat om het gewone Joodse volk – dat historisch juist een van de allergrootste slachtoffers is geweest -, maar om een ‘nepjoodse’ elite, de ideologische en spirituele nazaten van de farizeeërs (zoals George Soros) die volgens Jezus ‘de duivel tot vader’ hadden, en door de apostel Paulus de ‘synagoge van Satan’ werden genoemd.

‘Degenen die Zelensky steunen, leggen ook de (Covid) injecties op. Het vrijmetselaars-(farizeïsche’) centrale bankenkartel zit achter beide zaken. De dwang, de leugens en de gas-lighting komen uit dezelfde bronnen.’

Putin sta-in-de-weg van het Vierde Reich

Datzelfde kartel zat in het verleden achter de financiering en bewapening van de oorlogsmachine van de Nazi’s, en doet nu feitelijk hetzelfde met de klimaatnazi’s van het World Economic Forum, dat wordt geleid door Klaus ‘Great Reset’ Schwab, die er in zijn boeken geen geheim van heeft gemaakt de facto het Vierde Reich te willen oprichten (‘The Fourth Industrial Revolution’).

Vladimir Putin staat echter als ‘WEF-dissident’ in de weg, schrijft Makow. Persoonlijk denk ik dat Putin nooit een WEF-adept is geweest, maar daar enkel tijdelijk zijn bekende KGB strategieën heeft toegepast: leer de vijand van binnenuit door-en-door kennen door lang genoeg met hem mee te praten en hem de overtuiging te geven, dat je dezelfde doelen nastreeft.

En nu staat de Russische leider voor de loodzware taak de wereld te verlosen van het Westerse ‘Empire of Lies’, zoals hij dat zo onlangs zou hebben genoemd. In het profetische boek Openbaring wordt dit ‘imperium van leugens’ omschreven als het Rijk van ‘Het Beest.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Rusvesna
(3) Rusvesna
(4) Hal Turner Radio Show
(5) Henry Makow
(6) Zero Hedge
(7) Hal Turner Radio Show
(8) Hal Turner Radio Show
(9) Rusvesna

Zie ook o.a.:


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.