Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen

—————————————————————————————————————————————–

CIA veteraan: VS moet doodsbang zijn van Russische militaire successen – Het Westen gaat versneld door met stapsgewijs zelfmoord plegen (finale CRASH start vermoedelijk in 2028), maar de doorsnee burger heeft nog steeds niets in de gaten

—————————————————————————————————————————————–

De Chinese regering heeft zich na aanvankelijke terughoudendheid vierkant achter Rusland geschaard ten aanzien van het conflict met het Westen over Oekraïne. Volgens Beijing zal in de toekomst blijken dat beide landen ‘aan de goede kant van de geschiedenis’ staan. Nu het Oekraïense leger – op enkele overgebleven verzetshaarden na – feitelijk is verslagen, zou je zeggen dat het VS/EU/NAVO/WEF complex eindelijk bij zinnen komt en stopt met het op zeer gevaarlijke wijze provoceren van het Kremlin. Het tegendeel is echter het geval; de Westerse globalisten zetten de stapsgewijze zelfmoord van onze samenleving, economie en complete beschaving juist in een nog hogere versnelling.

Als er al geen sprake is van regelrechte desinformatie en schaamteloze fraude lijken de Westerse media hun berichten en beelden uit een soort parallel universum te halen. Wel, in wezen is dat ook zo: dat ‘parallelle’ universum heet de CIA, die zoals u weet de facto al jaren het totale mainstream media complex controleert. Dat liegt niet alleen over het zogenaamd alleen staan van Rusland op het wereldtoneel – 7/8 van de wereldbevolking woont in landen die de sancties tegen Rusland niet steunen (4) – maar spiegelt u daarnaast dagelijks voor dat het Oekraïense leger de Russische opmars heeft gestuit en zware verliezen heeft toegebracht.

Oekraïense leger vrijwel verslagen

De realiteit is exact omgekeerd, zoals ook CIA veteraan Larry C. Johnson constateert. Binnen 24 uur na de Russische invasie waren alle radarsystemen van de Oekraïense luchtafweer vernietigd. In de 3 daarop volgende weken heeft Rusland feitelijk een no-fly zone boven Oekraïne weten in te stellen. Hoewel door de VS en NAVO geleverde Manpads (vanaf de schouder gelanceerde afweerraketten) absoluut voor gevaar zorgen, is er geen enkel bewijs dat het Russische leger hierdoor substantieel vertraagd werd.

Russische tanks stonden al binnen drie dagen voor Kiev, en in drie weken tijd werd een gebied ingenomen dat groter is dan het Verenigd Koninkrijk. In alle gevechten die er tussen de vergelijkbare legereenheden zijn geweest, heeft Oekraïne niet één keer gewonnen. In plaats daarvan is het Oekraïense leger gefragmenteerd en beroofd van zijn communicatielijnen. De Russen controleren Mariupol en hebben het regime in Kiev van de Zwarte Zee afgesloten, waardoor Oekraïne zowel in het noorden als in het zuiden is afgesneden.

In 2003 had het Amerikaanse leger langer de tijd nodig om net zoveel grondgebied te bezetten in Irak, en dat terwijl de tegenstander vele malen zwakker was dan het Oekraïense leger. Johnson: ‘Deze Russische operatie zou de Amerikaanse militaire en politieke leiders doodsbang moeten maken.’

Bedenk hierbij dat president Putin slechts tussen de 100.000 en 200.000 man heeft ingezet – minder dan het officiële aantal van de Oekraïense strijdkrachten (297.000). Het Russische leger heeft in totaal 850.000 man personeel, en nog eens 250.000 reservisten. Dat Rusland aan het verliezen zou zijn is daarom propagandistische kolder; het is overduidelijk nooit de bedoeling geweest heel Oekraïne te bezetten, maar enkel te dwingen tot een neutrale status en erkenning van de Donbass.

NAVO bases vernietigd

Het echt grote militaire nieuws van de afgelopen twee weken waren de Russische aanvallen met hypersonische raketten op de militaire bases Yavoriv en Zhytomyr, die de facto van de NAVO waren. Yavoriv was het belangrijkste trainings- en logistieke centrum van de NAVO en EUCOM, dat werd gebruikt voor het leveren van wapens en manschappen aan het Oekraïense leger. Velen van hen zijn bij die aanvallen omgekomen, mede omdat de Westerse radarsystemen de Russische raketten totaal niet zagen aankomen.

Kolonel Douglas MacGregor gaf onlangs tegenover Fox toe dat ‘de oorlog echt voorbij is voor Oekraïne… Ze zijn in stukken gehakt, dat lijdt geen twijfel, ondanks wat we van onze mainstream media horen… De grote vraag is nu… of we stoppen met het gebruiken van Oekraïne als een stormram tegen Moskou, zoals we feitelijk hebben gedaan.’

Blinde Russenhaat en demoniseren Putin zeer gevaarlijk

Dat is echter niet gebeurd – integendeel. De racistische, aan krankzinnigheid grenzende blinde Russenhaat wordt door de Westerse gevestigde orde alleen maar verder aangewakkerd. De roep om ‘gewoon’ een hete oorlog tegen Rusland te beginnen – alsof we ‘wel eventjes’ gaan winnen – wordt steeds luider. Het enorme gevaar van het uitbreken van de Derde Wereldoorlog en het gebruik van kernwapens lijkt in het geheel niet door te dringen, of wordt bijna onverschillig op de koop toe genomen.

Het demoniseren van president Putin en Russische staatsburgers is ‘zeer gevaarlijk’, herhaalt de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. Alle Russische leiders twijfelen er niet aan dat de NAVO via Oekraïne een ‘proxy’ oorlog tegen hun land, hun volk en hun cultuur voert; als Putin niet aan het hoofd zou hebben gestaan, zouden zij daarom nog veel agressiever reageren.

Niemand in het Westen lijkt ook maar een seconde na te denken over wat er zou gebeuren als Putin inderdaad van het toneel zou worden verwijderd. Het is dan zeker niet uit te sluiten dat Rusland een finale waarschuwing aan Europa afgeeft door een kernbom op bijvoorbeeld Kiev te gooien, en misschien ook wel op Warschau indien de NAVO niet stopt met zijn agressieve provocaties en het bewapenen (en met miljarden euro’s en dollars ondersteunen) van het fascistische regime in Kiev.

Oorlog met Rusland = oorlog met China

Bovendien zal het Westerse bondgenootschap het in een Derde Wereldoorlog hoogstwaarschijnlijk niet alleen tegen Rusland moeten opnemen, maar ook tegen China, dat volgens schattingen tegen de 3 miljoen mannen en vrouwen in dienst heeft. Na aanvankelijke aarzelingen heeft de communistische regering in Beijing namelijk besloten om vierkant achter Rusland te gaan staan, een stap die in de Verenigde Staten met de nodige zorgen en hoofdbrekens wordt ontvangen. De Chinese leiders verklaarden ervan overtuigd te zijn hiermee ‘aan de goede kant van de geschiedenis te zullen staan.’

Armstrong schrijft al jaren dat China de toekomst is, en dat het Westerse imperium, na een aanstaande autoritaire periode (vanaf 2024 (5)) met wereldwijde oorlogen, in 2028 finaal zal instorten, een proces dat slechts zo’n 4 a 5 jaar in beslag zal nemen. China begrijpt namelijk dat de historie en daarmee ook de toekomst cyclisch verloopt, en niet lineair, zoals in het Westen (experts in korte termijn denken, maar zwak op de lange termijn ) wordt gedacht.

In zijn boek ‘The Geography of Thought – How Asians and Westerner think differently, and why’ wijst Richard Nesbett op een Chinese student die naadloos het verschil samenvatte met: ‘Weet u, het verschil tussen u en mij is dat ik denk dat de wereld een cirkel is, en u denkt dat het een lijn is.’ De Chinezen zoeken altijd naar verbanden tussen alles, omdat je pas dan het grotere plaatje kunt snappen. Westerlingen denken veel simpeler, enkel in ‘oorzaak en gevolg’, en vergeten daarbij het grotere plaatje (en dat is ons nu fataal aan het worden).

Het Westen pleegt doelbewust zelfmoord

‘In Beijing ‘weten ze dat het West van binnenuit aan het afbrokkelen is,’ vervolgt Armstrong. ‘Het enige wat het Westen heeft gedaan is aan alle anderen van hun ideeën opleggen. Ze hebben vrijheid opgegeven en de cancel cultuur geïntroduceerd… De tijd is gekomen dat Europa en Amerika op dezelfde manier sterven als alle eerdere imperiums: door hun eigen hand, door zelfmoord.’ (3)

Zelfmoord, door economische sancties tegen Rusland af te kondigen die onze economieën en energienetwerken (en binnenkort ook onze voedselvoorziening) het zwaarste treffen. Zoals we al vaak hebben geschreven is dit al jaren het doel van Klaus Schwabs World Economic Forum, omdat de ‘Great Reset’ naar een totalitaire klimaat-vaccindictatuur enkel na de ‘Great Destruction’ van onze huidige samenleving en economie kan plaatsvinden. Die stapsgewijze grote vernietiging werd in 2020 geactiveerd met de Covid-19 plandemie, die via afgedwongen en straks verplichte vaccinaties in wezen neerkomt op een massale aanval met een biologisch wapen op zowel de eigen als de wereldbevolking.

De Verenigde Staten en de Europese Unie hebben dus welbewust op de zelfvernietigingsknop gedrukt, overigens zonder dat de burgers daar ook maar iets van beseffen (uitzonderingen daargelaten). Ook het almaar wanstaltiger en obscener wordend uiterlijk vertoon, en de door ongebreidelde hebzucht voortgedreven onverschilligheid en onbenulligheid tekenen onze pijlsnel in duisternis wegzinkende cultuur.

Vrijwel niemand lijkt zich zorgen te maken over het diepe morele verval, dat zich uit in almaar extremer, grover en gevaarlijker wordend gedrag, dat wordt vergezeld van koude onverschilligheid tegenover grootschalig menselijk leed (zoals de enorme aantallen vaccinatieslachtoffers) en zelfs het lot van de eigen kinderen.

Liefde is verkild en vervangen door doodscultus

De situatie in Westen en ook Nederland anno 2020 is daaromm exact zoals in het in de Bijbel voorspeld staat: ‘Omdat de wetsverachting (vooral de wet van de liefde) toeneemt, zal de liefde van de meesten verkillen.’

Die liefde is inmiddels zó verkild, dat ook in Nederland miljoenen het klaarblijkelijk niet warm of koud laat dat niet alleen hun eigen toekomst, maar ook die hun eigen kinderen wordt geofferd op het menselijkheid-verzengende altaar dat werd opgericht voor de geopolitieke machtswellust van de gewetenloze VS/ EU/ NAVO/ WEF globalisten.

Verklaar Rusland de oorlog! Pak alles van Russen af! Doe Putin pijn door onze energie af te sluiten en onbetaalbaar te maken! Geef ons die voedselcrisis maar! Pak onze vrijheden af met QR-ID’s en nog meer dwangmaatregelen! Spuit ons allemaal in met mRNA genmanipulatie injecties die al aan miljoenen hun gezondheid (of leven) heeft gekost! Verban iedereen die het niet met de overheid eens is uit de samenleving! Zelden eerder in de geschiedenis was de term ‘doodscultus’ zo op zijn plaats.

 

Xander

(1) UNZ Review
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Natural News
(5) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: ‘Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: ‘Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: ‘Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: ‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.