‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’

—————————————————————————————————————————————–

‘China verklaart George Soros een ‘global terrorist” – Soros, Gates, Rockefeller in 2009: meeste mensen moeten verdwijnen – Ook oud-president/premier Dmitry Medvedev waarschuwt nu voor kernaanval op Polen; ‘Gevaarlijke spelletjes spelen met Rusland zullen onverwacht einde hebben voor VS’

—————————————————————————————————————————————–

Volgens een nog onbevestigd bericht heeft de Russische regering aangekondigd een arrestatiebevel uit te zullen vaardigen voor miljardair George Soros, omdat hij ‘de belangrijkste aandrijver van de oorlog in Oekraïne is.’ Tegelijkertijd zou Soros in China tot ‘global terrorist’ hebben verklaard, al is niet duidelijk of dat door de overheid of in de staatsmedia werd gedaan (1). Mochten deze berichten worden bevestigd, dan zou ik zeggen: eindelijk – en nu doorpakken, want naast Soros – middels zijn Open Society de facto een soort ‘schaduwpresident’ van de EU – zouden ook de twee andere kopstukken van het meest kwaadaardige trio dat namens het Rothschild – Rockefeller imperium ooit de mensheid heeft geteisterd onmiddellijk moeten worden opgepakt: Klaus Schwab en Bill Gates.

‘Destroyer of nations’

George Soros komt oorspronkelijk uit een Joodse familie. Hij wijzigde zijn naam en keerde zich volledig tegen zijn afkomst keerde. Soros noemde ‘1944’ zelfs het beste jaar van zijn leven, want toen werd 70% van zijn in Hongarije levende mede-Joden door Hitler uitgeroeid. Soros hielp als jongerenlid van de Waffen-SS de Nazi’s zelfs bij het in beslag nemen van de bezittingen van Joden, en gaf dit ruiterlijk toe in het tv-programma ‘Sixty Minutes’. 

Later bouwde Soros in de VS door list en bedrog zijn financiële imperium op. In 1992 bracht hij de Bank of England met speculaties aan de rand van de afgrond; in 1999 deed hij hetzelfde met de Russische economie. In 1997 werden Thailand en Maleisië zijn volgende slachtoffers. Ook werd hem een dubieuze rol verweten bij de ontmanteling van Joegoslavië en het veroorzaken van onrust in Georgië, Oekraïne en Birma (Myanmar). Frankrijk en Hongarije veroordeelden hem tot miljoenenboetes voor illegale marktmanipulatie. 

Tegenover een Australische krant verklaarde de ‘destroyer of nations’ dat de in 2008 uitgebroken financiële crisis ‘stimulerend’ voor hem was, en ‘in zekere zin de kroon op mijn levenswerk’. Soros staat bekend als een voorman van de Nieuwe Wereld Orde, is absoluut gewetenloos, heeft de vernietiging van Amerika en het hele Westen als prioriteit, en heeft daarvoor zowel de Amerikaanse als Europese politiek vol weten te stoppen met linkse extremisten en radicalen die vaak gebruikt maken van het ‘Alinsky Terreurmodel’.

Die term is afkomstig van Saul Alinsky’s ‘Rules for Radicals’*, een letterlijk aan Lucifer (Satan) opgedragen boek dat in 2008 en 2009 op het vrije nieuwsinternet bekendheid verwierf omdat Obama dit boek dat als leidraad voor zijn hele carrière zou hebben gebruikt. * Citaat uit Alinsky’s boek: ‘Laten we niet vergeten erkenning te geven aan de allereerste radicaal uit onze legendes, mythologie en historie… de eerste radicaal die in opstand kwam tegen de gevestigde orde en dit zo effectief deed, dat hij er zijn eigen koninkrijk door kreeg: Lucifer.’ 

Met de vele miljarden die Soros verdiende heeft hij met zijn ‘Open Society’ stichtingen onder andere abortus gepromoot, het atheïsme, de legalisering van drugs, seksuele ‘voorlichting’, euthanasie, het feminisme, globalisering, massa immigratie, het homohuwelijk en allerlei radicale groepen zoals Antifa en Black Lives Matter. Behalve de in de VS inmiddels beruchte ACLU en ACORN financierde Soros ook het PDIA: het Project voor Dood in Amerika.

Schaduwpresident van de EU

Dat Soros misschien wel de allergrootste manipulator van de EU is blijkt wel uit deze lijst (2014-2019) met maar liefst 226 Europarlementariërs die officieel te boek stonden of staan als zijn bondgenoten. Eén op de drie EP’s stonden dus op zijn ‘loonlijst’ – als dat geen corruptie tot op het bot is, wat is het dan wel? Zij doen wat hij wil, en stemmen voor alles wat hem goeddunkt, inclusief de jarenlange anti-Rusland hysterie waar de Europese politiek en media door bevangen zijn. Dat maakt Soros duidelijk een soort ‘schaduwpresident’ van de EU.

In 2018 besloot de EU een ‘onafhankelijk feiten-controlerend netwerk’ op te richten – een soort Orwelliaans ‘ministerie van Waarheid’-, waarin leden van het International Fact-Checking Network (IFCN) deel van zouden gaan uitmaken. Het IFCN werd opgericht door het Amerikaanse Poynter Institute, dat onder meer wordt gefinancierd door… George Soros, die op deze wijze dus ook enorme invloed kreeg op de berichtgeving en opinievorming in Europa.

Het Kremlin had overigens al eerder schoon genoeg van de staatsondermijnende activiteiten van de miljardair in Rusland, waarna zijn Open Society instellingen in 2015 als ‘ongewenste organisatie’ het land werden uitgezet. Brussel werkt juist openlijk samen met diverse Open Society organisaties, die geen geheim maken van het streven naar een totalitaire EU-superstaat.

Soros, Gates, Rockefeller in 2009: meeste mensen moeten verdwijnen

Op 5 mei 2009 vond er volgens de Los Angeles Sunday Times in Manhattan een bijeenkomst van ’s werelds rijkste miljardairs plaats. Deze ‘elite’ was het onder leiding van George Soros – die als ‘gangster’ speculant de economieën van complete landen (zoals Rusland, Thailand, Maleisië en nu ook de VS) ruïneerde – in ieder geval over één ding roerend eens: ‘overbevolking’ is de grootste bedreiging voor onze planeet. Het aantal mensen zou fors moeten worden teruggebracht, en het middel dat hier bij uitstek geschikt voor werd geacht zijn vaccins, zogenaamd bedoeld tegen een gevaarlijk virus, maar in werkelijkheid de gezondheid en vruchtbaarheid van de ontvangers stapsgewijs verwoestend.

Ook Bill Gates, David Rockefeller, Warren Buffet, Michael Bloomberg (voormalige burgemeester van New York) en media-tyconen Ted Turner en Oprah Winfrey (die veel invloed had op de Obama’s) waren bij deze bijeenkomst aanwezig.

Massale depopulatie van onze planeet is zeker sinds 2020 niet langer een verborgen agendapunt van de machtselite achter de schermen, en hoeft niet meer beperkt te blijven tot ‘Nationaal Geheim-Memorandums’ (zoals NSSM-200, in 1974 opgesteld door Henry Kissinger en Zgbiniew Brzezinksky, de grote man achter CFR-stroman Jimmy Carter en Barack Obama.

Nietsnut Obama was vanwege zijn charisma speciaal uitverkoren om als ‘manchurian candidate’ de Verenigde Staten en het Westen naar de ondergang te leiden. Obama’s gedoodverfde opvolger Hillary Clinton moest hiervoor een oorlog met Rusland in gang zetten, maar Donald Trump reed haar in de wielen.

Na diens feitelijke ‘afzetting’ middels frauduleuze verkiezingen werd de – bijna letterlijk – hersenloze Joe Biden geïnstalleerd, Obama’s voormalige vicepresident. Hij begon de agenda te voeren die voor Hillary bestemd was, en u weet inmiddels waar ons dat toe geleid heeft: een plandemie die onze samenleving en economie enorme klappen heeft toegebracht, het afbreken van onze betaalbare energievoorziening, en nu een dreigende Derde Wereldoorlog met Rusland.

Russisch verzet tegen Nieuwe Wereld Orde

‘The US won’t be the worlds leading superpower’, luidde één van de slogans van een infame promo video van Schwabs World Economic Forum. Soros zei jaren geleden al dat ‘het grootste obstakel voor een rechtvaardige wereld de Verenigde Staten is.’

Beide heren proberen daarom openlijk de supermachtstatus van de VS te beëindigen. Zij denken echter dat ze die macht zonder veel verzet naar de VN en hun eigen organisaties kunnen verplaatsen. Rusland en China verzetten zich echter tegen onderwerping aan deze -via een omweg toch door het Westen geleide – Nieuwe Wereld Orde.

Oekraïne instrumentaal in geplande oorlog tegen Rusland

Dat verzet moet in de ogen van de globalisten worden gebroken. Soros pleit daarom nu openlijk voor ‘regime verandering’ in zowel Rusland als China. Toen jaren geleden bleek dat president Putin niet van plan was om zijn land uit te leveren aan een nieuwe wereldregering, werd de conclusie getrokken dat hij het veld moest ruimen. Eén van de belangrijkste instrumenten die daarvoor werden uitgekozen was Oekraïne.

In 2014 werd met hulp van de CIA en MI6 de ‘Maidan’ revolutie aangegrepen om een Westers marionettenregime te installeren, bedoeld om Oekraïne zo snel mogelijk bij de EU en de NAVO te halen. Om het land uit de Russische invloedssfeer los te trekken werd in juli een false flag aanslag gepleegd op vlucht MH17, waar vicepresident Biden op dezelfde dag nog Rusland als schuldige van aanwees.

In de jaren daarna werd de Rusland-hetze verder aangewakkerd met bizarre, nooit bewezen en later totaal ontkrachtte beschuldigingen over het manipuleren van de verkiezingen in de VS en ook Europa. Tegelijkertijd startte het regime in Kiev met stilzwijgende Westerse instemming een staatsterreurcampagne tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van Oekraïne. Daarbij werd die bevolking blootgesteld aan ernstige discriminatie, mensenrechtenschendingen en in wezen een stapsgewijze genocide.

Uiteindelijk leidde dat tot het Russische militaire ingrijpen op 24 februari, wat meteen door het VS/EU/NAVO blok werd aangegrepen om Rusland nog veel erger te demoniseren, zware sancties op leggen en militaire steun aan Oekraïne te verlenen. Inmiddels stuurt het Westen steeds duidelijker aan op een rechtstreekse ‘hete’ oorlog met Rusland, klaarblijkelijk in de veronderstelling dat Het Kremlin het niet zal aandurven om kernwapens in te zetten.

‘Gevaarlijke spelletjes met Rusland zullen onverwacht einde hebben voor VS’

Maar het aantal waarschuwingen uit Rusland dat hier wel degelijk serieus over wordt nagedacht, neemt toe. Gisteren dreigde de Russische politicus Alexei Zhuravlyov, voorzitter van de centristische Rodina partij, op een staatszender met een kernaanval op Warschau en NAVO troepen die het wagen om zogenaamd voor een ‘vredesmissie’ de grens met Oekraïne over te steken  (zie ons artikel hierover).

Ook de voormalige president en premier Dmitry Medvedev waarschuwt nu voor een kernaanval op Polen. ‘De VS geeft niets om de toekomst van andere landen. De neocons in de VS denken niet na over de logische gevolgen,’ zei hij. ‘Het Westen is met een heel gevaarlijk spel bezig. In iedere andere situatie zouden dit soort sancties neerkomen op een oorlogsverklaring. Gevaarlijke spelletjes met Rusland zullen onverwacht eindigen voor de VS.’

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: ‘Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: ‘Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: ‘Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: ‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..

2018:

04-06: EU-partner George Soros en nieuwe Italiaanse regering erklaren elkaar de oorlog om migranten
29-03: George Soros helpt EU met stille staatsgrepen tegen anti-immigratie lidstaten

2017: 

03-02: WikiLeaks: Obama, Clinton en Soros dwongen paus Benedictus tot aftreden

 

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.