Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers

—————————————————————————————————————————————–

Rode Kruis: Oekraïense AZOV (Nazi) regiment legt mijnen op wegen in humanitaire corridors om burgerslachtoffers te maken – Steeds openlijker wordende oproepen van politici in de VS om de totale Amerikaanse strijdkrachten in te zetten tegen Rusland, China, Iran en Noord Korea – Pentagon: 100.000 Amerikaanse troepen in Europa

—————————————————————————————————————————————–

Nu de zoveelste onderhandelingsronde tussen Rusland en Oekraïne vandaag in wezen niets heeft opgeleverd, overweegt president Putin een massale mobilisatie af te kondigen. De rijken vrezen ondertussen het ergste, en kopen massaal luxueuze doomsday bunkers. Sinds het begin van de oorlog is de vraag daarnaar met meer dan 1000% gestegen.

Rusland houdt vast aan zijn eisen om Oekraïne te de-nazificeren en demilitariseren. Ook had de Russische delegatie zware kritiek op het feit dat het Oekraïense leger overal burgers als menselijke schilden gebruikt. Zo worden raketwerpers gewoon midden in woonwijken opgesteld (9). Het Rode Kruis waarschuwde dat het Oekraïense AZOV (Nazi) regiment, dat openlijk swastika’s op hun helmen heeft en de SS bliksemflits op hun uniformen heeft genaaid, mijnen heeft gelegd op de wegen in de humanitaire corridors (2).

De Oekraïense kant beloofde andermaal om de afgesproken humanitaire corridors vanaf morgen te handhaven. Die had Kiev namelijk eerder deels afgewezen, omdat ze ook naar Belarus en Rusland leiden (2). Hier ziet u een filmpje van hoe de Oekraïense overheid al jaren kinderen traint om soldaat te worden:

‘Putin overweegt massale mobilisatie’; 100.000 Amerikaanse troepen in Europa

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten overweegt president Putin om een massale mobilisatie met dienstplicht af te kondigen, en mogelijk zelfs de staat-van-beleg. Het Kremlin zou meer troepen en materieel willen inzetten om Oekraïne te bevrijden van het fascistische regime Zelensky, dat serieus van plan was om eigen kernwapens te bouwen. Tevens zou Rusland zichzelf van het wereldwijde internet hebben afgesloten, en grootschalig kaliumjodide (wat beperkt kan helpen bij sommige kernrampen) aan de bevolking uitdelen. (5)

Aan de andere kant van de oceaan heeft het Pentagon aangekondigd dat er op dit moment al zo’n 100.000 Amerikaanse troepen in Europa zijn. Een no-fly zone boven Oekraïne is volgens een Poolse topdiplomaat vermoedelijk ‘illegaal’, en zal een grote oorlog tussen de NAVO en Rusland ontketenen. (6)

Op dit moent rukken Russische tanks reeds op naar Kiev, Kharkov, Mikolayiv en naar het zich laat aanzien ook de rivier de Dnjepr.:

Afgelopen zondag vernietigden Russische raketten de internationale haven van Vinnytsia bij Uman, omdat daar militaire hulp uit het buitenland had kunnen worden aangevoerd. Een Russische S-400 afweerraket vernietigde vanuit Belarus een Oekraïense Su-27 bij Kiev. De afstand waarop dit gebeurde, 150 km., is een wereldrecord (4). In Nikolaev werden de kazernes van de 79e brigade van het Oekraïense leger verwoest door een Russische Kalibr kruisraketaanval (8).

Politici eisen inzet totale Amerikaanse strijdkrachten

Een vat ruwe olie kost inmiddels $ 139, maar liefst $ 40 meer dan net voor de invasie. De Amerikaanse regering Biden overweegt om Rusland met een totaal olie embargo te treffen (1). Dat zal de prijs van een vat naar meer dan $ 300 kunnen doen stijgen (7), en de Derde Wereldoorlog opnieuw een stap dichterbij brengen. Ondertussen is het regime in Washington zelf wanhopig op zoek naar olie, en wordt zelfs Venezuela wordt gepaaid om Rusland als leverancier te vervangen.

De oorlogszucht in de VS lijkt geen grenzen meer te kennen. Republikeinse politici vinden dat Biden veel te slap tegen Rusland optreedt, en zo China uitnodigt om Taiwan aan te vallen. Er zijn openlijke pleidooien om de totale Amerikaanse strijdkrachten in te zetten tegen Rusland, China, Iran en Noord Korea.

The U.S. Sun berichtte op 1 maart dat tussen de $ 70.000 en $ 240.000 kostende doomsday bunkers niet aan te slepen zijn. Volgens Gary Lunch, general manager van de Rising S Company, is de vraag sinds de Russische inval in Oekraïne met meer dan 1000% gestegen, en komen de (potentiële) klanten zelfs uit Japan. Italië en Denemarken. Op 4 maart werd in een vervolgartikel enkele doomsday bunkers van de Amerikaanse overheid besproken, zoals het wereldwijd bekende Cheyenne Mountain Air Force Station, dat een kernbom van 30 megaton kan weerstaan.

De VS en de EU gaan door met het leveren van honderden miljoenen dollars aan militair materieel aan Oekraïne (3). Ook zijn de geruchten over een Oekraïense nucleaire false flag aanval, waar we enige tijd geleden over berichtten, weer teruggekeerd. Dat zou de Westerse bevolking definitief moeten overtuigen om collectief zelfmoord te plegen door de oorlog te verklaren aan Rusland.

Xander

(1) DEBKAfile
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Sputnik News
(4) Hal Turner Radio Show
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Zero Hedge
(7) Zero Hedge
(8) Rusvesna
(9) Rusvesna

Zie ook o.a.:

03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..