Rusland waarschuwt Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog

Als de ‘ogen’ van een kernmacht worden verblind, dan zal dat ervan uitgaan te zullen worden aangevallen.

—————————————————————————————————————————————–

‘Eerste konvooi met EU/NAVO wapens (waaronder Nederlandse Stingers) door Russische luchtmacht vernietigd’ – Oekraïense legercommando schept openlijk op over ernstige oorlogsmisdaden tegen Russen – Rusland stopt met levering raketmotoren aan VS

—————————————————————————————————————————————–

De Westerse globalisten zijn opnieuw een stap dichter bij het realiseren van hun vurig gewenste ‘Great Reset’ bevorderende wereldbrand nu een hackersgroep (= hoogstwaarschijnlijk een inlichtingendienst) geprobeerd heeft de controle over Russische satellieten over te nemen. Het hoofd van de Russische ruimtevaartorganisatie Roskosmos, Dmitry Rogozin, reageerde dat iedere hack van hun satellieten opgevat zal worden als een oorlogsdaad en daarmee een rechtvaardiging om ons de oorlog te verklaren.

Als vergelding voor de absurde Westerse sancties stopt Roskosmos met het leveren van raketmotoren aan de VS. ‘Laat ze maar op bezemstelen vliegen,’ kondigde Rogozin op de TV-zender Russia-24 aan (3). Rusland bouwt al jaren de beste en meest betrouwbare raketmotoren ter wereld.

Afgelopen dinsdag berichtten enkele media dat hackers met succes het Russische satelliet controlesysteem hadden geïnfiltreerd. Rogozin ontkende dit, maar verklaarde wel dat ‘het offline halen van de satellieten van enig land feitelijk een casus belli is, een reden voor oorlog’ nadat de hackersgroep Network Battalion 65 de verantwoordelijkheid voor de digitale inbraakpoging had opgeëist.

Verzet van de hele wereld?

Op 1 maart dreigde deze groep op Twitter dat ‘wij niet zullen stoppen totdat jullie stoppen… Glorie aan Oekraïne’. De hackers beweerden het Russische Voertuig Monitoring Systeem te hebben uitgeschakeld. ‘Anonymous is niet alleen. Ook NB65 heeft officieel de cyberoorlog aan Rusland verklaard. Jullie willen Oekraïne binnenvallen? Goed, dan krijg je verzet van de hele wereld.’

Dat is behoorlijk overdreven, want de qua bevolking twee grootste landen ter wereld, China en India, hebben geweigerd Rusland te veroordelen. Vele tientallen landen hebben zich daarbij aangesloten, waardoor zeker de helft van de wereldbevolking zich niet verzet. Gezien de al jarenlange oorlogen, bombardementen, revoluties en staatsgrepen van de VS/NAVO was de teneur in een groot deel van de wereld sowieso al anti-Amerikaans geworden.

Dat zal er bepaald niet beter op worden nu het hypocriete Westen andermaal zwijgt over ernstige oorlogsmisdaden die worden gepleegd door ‘onze’ kant. Zo heeft het commando van de special forces van het Oekraïense leger vol bravoure aangekondigd dat Russische militairen niet gevangen zullen worden genomen, maar direct zullen worden geëxecuteerd (letterlijk: ‘afgeslacht als varkens’), ook als ze zich willen overgegeven:

Met dezelfde walgelijke blinde haat laat het Nederlandse volk zich uur na uur en dag na dag gretig volgieten door ‘onze’ media. Waar denkt u dat dit op gaat uitlopen?

‘Russische luchtmacht vernietigt eerste konvooi EU/NAVO wapens’

Het laatste (nog onbevestigde) nieuws is dat het eerste konvooi met EU/NAVO wapens zo’n 60 kilometer na de grens in onbebouwd gebied door Russische Su-30 gevechtsvliegtuigen is vernietigd. Het zou gaan om vijf trucks met onder andere (uit Nederland afkomstige) Stinger luchtdoelraketten, en daarnaast anti-tankwapens uit andere EU-landen.

Zoals we eerder deze week al schreven kunnen dit soort wapenleveranties door het Kremlin worden opgevat als een oorlogsverklaring. Den Haag heeft zich hiermee definitief op de ‘kaart’ gezet – de kaart met doelwitten van een eventuele Russische vergeldingsaanval met kernwapens, wel te verstaan.

Lavrov: ‘WO-3 zal met kernwapens en verwoestend zijn’

Een eventuele Russische oorlogsverklaring aan het Westen zal hoogstwaarschijnlijk niet op papier worden gegeven, omdat iedereen beseft dat het een strijd op leven en dood zal worden. Die ‘verklaring’ zal daarom bestaan uit een onverhoedse aanval met raketten met kernkoppen. De grote vraag is dan of enkel strategische militaire doelwitten worden uitgeschakeld, of ook de politieke ‘kop van de slang’ die de hele mensheid in gevaar heeft gebracht (met name Washington, New York, Londen, Brussel en Davos (WEF), en mogelijk ook het Vaticaan, Parijs, Berlijn en Den Haag) wordt vermorzeld. Zelfs een ‘all-out war’, waarin we totaal zullen worden vernietigd, kan zeker niet worden uitgesloten.

‘Als er een Derde Wereldoorlog zou uitbreken, dan zal die met kernwapens en verwoestend zijn,’ waarschuwde minister van BuZa Sergei Lavrov gisteren. De invasie van Oekraïne was mede noodzakelijk omdat het regime in Kiev ‘gevaarlijke spelletjes begon te spelen met plannen om hun eigen kernwapens te krijgen.’ Oekraïne bezit nog steeds oude Sovjet nucleaire technologie, en is in het verleden erop betrapt onderdelen hiervan op de internationale zwarte markt te hebben verkocht.

Mikk Maran, de directeur van de buitenlandse inlichtingendienst van Estland, sluit het inzetten van kernwapens door Putin niet uit. Hij geeft het Oekraïense leger nog twee maanden voordat het wordt verslagen door het Russische leger, dat – in tegenstelling tot ontkenningen van Minsk – wel degelijk bijgestaan zou worden door Belarussische eenheden. (2)

Voorbeelden van schaamteloze Westerse propaganda

Volgens Britse media zou president Putin zijn gezin reeds naar een ondergrondse stad in Siberië hebben verplaatst voor het geval een kernoorlog onvermijdelijk wordt. Ook zou Putin aan een geheime ziekte lijden en aan sjamanistische rituelen deelnemen. Bedenk echter dat zo ongeveer alles wat in de Westerse media verschijnt nu met een container vol zout moet worden genomen, en eigenlijk rechtstreeks de propaganda-afvalverbrander in gegooid moet worden.

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze video met keihard bewijs hoe we worden belazerd door de CIAstream media:

En wat dacht u van deze:

Slechts heel af en toe glipt de waarheid er tijdens een live interview – hier met een Oekraïense vrouw in Frankrijk – eventjes tussendoor:

 

De eerste twee voorbeelden zijn slechts een zeer kleine greep uit de enorme lading schaamteloos misleidende fictie die u dagelijks op uw schermen krijgt voorgeschoteld, niet alleen om u op te stoken tot het steunen van een verwoestende (wereld)oorlog tegen Rusland – en daarmee het opgeven van uw eigen leven en dat van uw kinderen en andere geliefden – , maar ook om u af te leiden van de almaar groter wordende lading bewijs dat de ‘coronawappies’ van meet af aan met alles gelijk hebben gehad, en de door de overheid opgelegde Covid injecties de volksgezondheid ernstig en permanent (= nu aangetoonde DNA veranderingen) in gevaar hebben gebracht.

 

Xander

(1) Defconlevel
(2) DEBKA
(3) Rusvesna

Zie ook o.a.:

02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..