‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’

… en laat ons raden: als het inderdaad bestaat, blijkt dit levensgevaarlijke virus straks losgebroken, waardoor gedwongen vaccinaties nu ‘echt noodzakelijk’ worden gevonden.

—————————————————————————————————————————————–

Redt het Russische ingrijpen de wereld van de door de Westerse klimaatglobalisten gewenste uitroeiing? – Grijpen EU/WHO/WEF dit extreem dodelijke virus aan voor nieuwe keiharde lockdowns later dit jaar?

—————————————————————————————————————————————–

(05.05) – De afgelopen dagen is er op vrije mediakanalen veel te doen over het bestaan van Amerikaanse BioLab faciliteiten in Oekraïne, die het doelwit zouden zijn van de Russen. Er was aanvankelijk geen bewijs voor, en het was daarnaast totaal niet logisch dat Rusland biolabs zouden vernietigen en daarbij het risico zouden lopen dat er gevaarlijke pathogenen zouden vrijkomen. President Putin zou er juist alles aan gelegen zijn bewijs van deze laboratoria in handen te krijgen. Inmiddels blijkt dat er inderdaad een aantal van deze faciliteiten in Oekraïne bestaan. Herstel: waren, want de VS doet er alles aan om bewijs van hun bestaan uit te wissen. Dat is niet zo vreemd, want Westerse experts zouden al in 2021 hebben gewaarschuwd dat de VS het gevaarlijkste virus ooit in deze labs heeft ontwikkeld: een extreem dodelijke ‘long’variant van het variola virus, dat de pokken veroorzaakt.

De in 2014 opgerichte, door tal van grote Westerse kanalen geciteerde nieuwssite Rusvesna (‘Russische Lente’) schrijft dat het Amerikaanse Department of Defense Threat Reduction Agency (DTRA) eind 2021 een geheime overeenkomst tekende met Oekraïne over biologische experimenten in de regio Kharkov, die eind februari 2022 zouden beginnen (1).

Er zouden 16 Amerikaanse militaire biolabs actief zijn in Oekraïne. Van 9 zou de locatie bekend zijn, en van 3 faciliteiten, te weten in Kiev, Lvov en Kharkov, is geen informatie beschikbaar. In deze steden zouden in 2021 speciale Amerikaanse militaire konvooien zijn gezien met containers die waren gemarkeerd met een hoge biologische gevarenklasse.

‘Vermomd als SARS-CoV-2 coronavirus’

Westerse virusexperts onthulden vorig jaar dat het Pentagon monsters van het gevaarlijkste virus ter wereld – variola, dat de pokken veroorzaakt – naar Kharkov hadden overgebracht, aldus Rusvesna. Experimenten met dit virus zijn wereldwijd verboden. Pogingen om toch iets met dit virus te doen vallen volgens het internationale VN recht onder ‘misdaden tegen de vrede en tegen de mensheid.’ Slechts in twee labs, te weten in Novosibirsk (Rusland) en Atlanta (VS), mag dit virus worden opgeslagen en onderzocht.

Vermoedelijk vanwege het te hoge risico ontdekt te worden zouden de Amerikanen in het geheim monsters van het variolavirus naar Kharkov hebben verplaatst. Begin januari kreeg de Russische inlichtingendienst info in handen waaruit bleek dat militaire microbiologen van het Pentagon in het lab in kharkov een brief aan generaal Mark Milley hadden gestuurd met daarin de opmerking dat ze erin waren geslaagd het variolavirus een dermate unieke structuur te geven, dat het kan worden ‘vermomd’ als het SARS-CoV-2 (corona)virus.

Virus dat bijna alle mensen uitroeit

Dit gemodificeerde pokkenvirus infecteert de menselijke longen en zou een sterftepercentage van 80%-85% hebben. Ter vergelijk: het sterftepercentage van ebola is ‘slechts’ 35%-40%.

De VS zouden sinds 1984 een uniek ‘gevechtsvirus’ proberen te ontwikkelen dat onherstelbare schade aan vijanden kan aanrichten. Tijdens de Russische vredesoperatie in Oekraïne, bedoeld om de met genocide bedreigde Russisch sprekende bevolking te beschermen tegen het fascistische regime in Kiev, zou het Kremlin info hebben gekregen dat de VS van plan is dit virus tegen Rusland in te zetten.

Probleem met deze redenatie is dat zo’n virus zich natuurlijk niet aan de landsgrenzen zal houden – tenzij er zodanig mee geknutseld is, dat enkel etnische Russen eraan sterven. Dit is weliswaar pure speculatie, maar zou wetenschappelijk wel degelijk reeds mogelijk zijn.

De Russische stad Belgorod bevindt zich op slechts 110 km. afstand van Kharkov. Als één reiziger op een dag 10 anderen besmet, dan krijg je al een exponentiële verspreiding met een virus dat nauwelijks overlevenden zal achterlaten. Om echt een uitroeiing te kunnen veroorzaken dient de incubatietijd van zo’n virus echter minimaal enkele weken te zijn. (1)

Documenten gewist, maar gearchiveerd

De Amerikanen en daarmee de hen automatisch blind volgende Westerse media beweerden meteen dat de faciliteiten in Oekraïne deel uitmaakten van het Cooperative Threat Reduction Program, dat zich niet zou bezighouden met het ontwikkelen van biowapens. We herinneren de lezers eraan dat hetzelfde werd gezegd over het inmiddels bewezen ‘gain of function’ onderzoek van het coronavirus in Wuhan, waarvan Anthony Fauci beweerde dat het niet bestond.

De Amerikaanse ambassade haalde na onthulling in de vrije media snel diverse PDF fact sheets van hun website. Deze documenten zijn echter extern gearchiveerd:

 https://web.archive.org/web/20170130193016/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kharkiv-eng.pdf https://web.archive.org/web/20210511164310/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-luhansk-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf https://web.archive.org/web/20210506053014/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-vinnitsa-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170221125752/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170207122550/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kherson-fact-sheet-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170223011502/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-ternopil-fact-sheet-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170208032526/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170202040923/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-dl-eng.pdf https://web.archive.org/web/20170201004446/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-rdvl-eng.pdf https://web.archive.org/web/20161230143004/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-eidss.pdf https://web.archive.org/web/20210506212717/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-pathogen-asset-control.pdf https://web.archive.org/web/20170207153023/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-rdvl_eng.pdf https://web.archive.org/web/20170211022339/https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/kiev-ivm-fact-sheet-eng.pdf

Deze biolabs worden mede gerund door Fauci’s EcoHealth Alliance. Het gerucht gaat dat de Russische militaire operatie erop is gericht om deze labs in bezit te krijgen, bewijs te verzamelen, en/of de labs te vernietigen. Dat laatste lijkt onwaarschijnlijk, omdat daarbij levensgevaarlijke pathogenen zouden kunnen vrijkomen (indien aanwezig).

Een tweede archief bevindt zich hier:

https://files.catbox.moe/tvnbqa.pdf
https://files.catbox.moe/11tmoi.pdf
https://files.catbox.moe/tvnbqa.pdf
https://files.catbox.moe/wdr6iz.pdf
https://files.catbox.moe/ocjype.pdf
https://files.catbox.moe/tdcsp6.pdf
https://files.catbox.moe/fc0yeu.pdf
https://files.catbox.moe/1glqbv.pdf
https://files.catbox.moe/lm4asv.pdf
https://files.catbox.moe/nenojh.pdf
https://files.catbox.moe/jrv6cl.pdf
https://files.catbox.moe/rf1g0r.pdf
https://files.catbox.moe/r0usbp.pdf
https://files.catbox.moe/19amw8.pdf

Natuurlijk wordt het in de CIAstream media automatisch een ‘complottheorie’ genoemd. Dat heel veel van dit soort ‘complotten’ van ‘wappies’ inmiddels de waarheid zijn gebleken, maakt deze leugenpropaganda kanalen niets uit zolang het tenenkrommend onbenullige Westerse publiek hen kritiekloos blijft geloven.

Grijpen EU/WHO/WEF dit virus aan voor hun Great Reset klimaatdictatuur?

De andere kant is dat natuurlijk niet alle complottheorieën daarmee automatisch ‘waar’ zijn. Wel zou het de EU/WHO/WEF ‘Great Reset’ klimaatglobalisten bijzonder goed uitkomen als dit virus inderdaad zou bestaan. Dan zou namelijk beweerd kunnen worden dat de Russen het door hun militaire operaties hebben laten vrijkomen, waardoor er later dit jaar weer keiharde lockdown maatregelen kunnen worden genomen, inclusief verplichte vaccinaties en QR codes voor alles.

Tenminste, als WO-3 niet voortijdig een einde maakt aan dit allerhardste, meest monsterlijke en antihumane imperium ooit: het Vierde Wereldrijk, dat is vermomd als een onschuldig lammetje dat begaan zou zijn met ‘democratie’, ‘vrijheid’ en ‘mensenrechten’, maar dat zich gedraagt als een afschrikwekkende moorddadige draak. En van dat ‘Rijk van het Beest’ vormen wij in Europa helaas het hart, of we dat nu leuk vinden of niet.

 

Xander

(1) Rusvesna
(2) Stillness in the Storm