‘Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’

Op de Russische staatstelevisie werd openlijk over een mogelijke preventieve aanval op NAVO landen Polen, Estland, Letland, Litouwen, en het Zweedse eiland Gotland gesproken.

—————————————————————————————————————————————–

Iraanse cyberaanval op websites Israëlische overheid – ‘Rusland kan wapenkonvooien naar Oekraïne op NAVO grondgebied gaan aanvallen’ – Estland eerste NAVO land dat no-fly zone boven Oekraïne steunt ( = casus belli uitbreken WO-3) – Mogelijk onderhandelingen in Jeruzalem om oorlog te beëindigen

—————————————————————————————————————————————–

Volgens een nog onbevestigd bericht heeft het Kremlin het volgende aangekondigd: ‘Iran zal een cruciale rol spelen in de Russische nucleaire afschrikking. Dientengevolge zullen in de nabije toekomst Russische nucleaire raketten in Iran worden gestationeerd.’ (1) Gisteren gingen in Israël, waar ze daar absoluut niet blij mee zullen zijn, diverse websites van de overheid offline als gevolg van een grootschalige Iraanse cyberaanval. Het regime in Teheran verklaarde daarna een sabotage aanval van de Mossad op de nucleaire faciliteit bij Fordow te hebben afgeslagen.

Afgelopen zondag eiste de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) de verantwoordelijkheid op voor een aanval met een tiental raketten op veronderstelde Israëlische ‘strategische centra’ in de Koerdische hoofdstad Erbil in noordelijk Irak. Eerder zwoer de IRGC vergelding voor de dood van twee leden bij een van de regelmatige Israëlische aanvallen op doelwitten bij Damascus (Syrië). (2)

‘Rusland kan wapenkonvooien op NAVO grondgebied aanvallen’

Een gewapend treffen tussen Rusland en de VS kwam gisteren weer een stap dichterbij na een Russische aanval op het Oekraïense militaire trainingscentrum Yavariv bij de Poolse grens. De aanval volgde nadat de Russische onderminister van BuZa Sergei Ryabkov had gewaarschuwd dat de Amerikaanse / Westerse vrijwilligers- en wapenkonvooien naar Oekraïne ‘niet alleen een gevaarlijke stap zijn, maar ook legitieme doelwitten.’

Op de basis waren vrijwilligers uit de VS, Ierland, Duitsland en Groot Brittannië aanwezig. Het is onduidelijk of zij tot de 35 dodelijke slachtoffers en 130 gewonden van de aanval met een langeafstandsraket behoren. Bij Kiev namen Russische luchtlandingstroepen een groot aantal raketsystemen en andere wapens in beslag die door het Westen waren geleverd aan het Oekraïense neonazi leger (11).

Het Witte Huis waarschuwde op zijn beurt dat een militaire aanval op een doelwit op NAVO grondgebied een reactie met de ‘volledige macht van de alliantie’ teweeg zal brengen. Tegelijkertijd onderstreepte president Biden afgelopen zondag dat de VS/NAVO niet rechtstreeks in gevecht zullen gaan met het Russische leger in Oekraïne, omdat dit meteen de Derde Wereldoorlog zou doen uitbreken (4).

Een oude Sovjet Tu-141 militaire drone met een bom aan boord is over drie NAVO landen gevlogen en (via Roemenië en Hongarije) in Kroatië bij een studentencomplex zijn neergestort. Daarbij raakten 40 auto’s beschadigd. Het is onduidelijk of de drone afkomstig is van het Oekraïense of het Russische leger. Kroatische officials leverden kritiek op het feit dat de NAVO zo extreem traag reageerde. (9)

Estland wil NAVO no-fly zone; Russische staatstelevisie suggereert aanval op NAVO landen

Het Estlandse parlement heeft formeel opgeroepen een no-fly zone boven Oekraïne in te stellen, wat – indien uitgevoerd – WO-3 vrijwel onvermijdelijk zal maken. Estland wil tevens nog hardere sancties tegen Rusland en Belarus af te kondigen. Ook steunt het parlement een eventueel EU- en NAVO lidmaatschapsaanvraag door Oekraïne (5).

Het laatste (nog onbevestigde) nieuws is dat er inderdaad extreme nieuwe sancties komen, inclusief blokkades (8). Rusland heeft aangekondigd zich vrijwillige terug te trekken uit de Raad van Europa, waardoor het land zich gedwongen ziet het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (dat overigens door de EU zelf met zevenmijlslaarzen wordt getreden met het willen invoeren van verplichte vaccinaties en QR-ID passen) op te zeggen (10).

Op de Russische staatstelevisie werd afgelopen zondag openlijk gediscussieerd over een preventieve invasie van Polen, Estland, Letland, Litouwen en het Zweedse eiland Gotland in de Oostzee. Zo’n militaire aanval zou een dreigende situatie zoals in Oekraïne, dat op het punt stond Amerikaanse / NAVO raketbases op zijn grondgebied toe te laten en kernwapens te ontwikkelen, moeten voorkomen (7). Het is overigens erg onwaarschijnlijk dat het officiële Kremlin standpunt werd weergegeven.

China reageert positief op Russisch verzoek om wapens

Volgens de VS heeft China positief gereageerd op een Russisch verzoek aan China voor de levering van bewapende drones. Rusland zou tevens om luchtafweerraketten, militaire trucks (zowel bewapend als voor vrachtvervoer) en apparatuur voor communicatie en inlichtingen hebben gevraagd. Dit heeft als gevolg dat China hoogstwaarschijnlijk in een eventuele Derde Wereldoorlog betrokken zal raken. (6) Onlangs sloten China en Rusland al een speciaal strategisch partnerschap.

Een adviseur van de fascistische Oekraïense president Zelensky noemde het echter ‘realistisch’ dat er onderhandelingen in Jeruzalem zullen plaatsvinden om de oorlog in Oekraïne te beëindigen. Israël zou hiervoor geschikt zijn omdat het met beide partijen goede betrekkingen onderhoudt. (3)

 

Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Ynet News ( / ILTV)
(3) Ynet News
(4) DEBKAfile
(5) Defconlevel
(6) Zero Hedge
(7) Hal Turner Radio Show
(8) Hal Turner Radio Show
(9) Defconlevel
(10) Rusvesna
(11) Rusvesna

Zie ook o.a.:

10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: ‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..