‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’

—————————————————————————————————————————————–

‘Amerikanen ontwikkelden coronavirus infectie in Oekraïens biolab’ – Kremlin: ‘Vrijdagavond wordt voor de hele wereld een prachtige avond’

—————————————————————————————————————————————–

Het Russische ministerie van Defensie is naar eigen zeggen in het bezit gekomen van documenten afkomstig van in beslag genomen laboratoria in Oekraïne, waaruit blijkt dat de Verenigde Staten – die het bestaan van deze labs inmiddels hebben erkend – daar experimenten uitvoerden met coronavirussen uit vleermuizen (3), en daarnaast onderzoek deden naar het besmetten van trekvogels met virussen zoals de Afrikaanse varkenspest, H5N1 (vogelpest, dat bij mensen een sterftecijfer tot 50% heeft) en miltvuur. De uitvoering van een dergelijk schokkend project zou onder de categorie ernstige oorlogsmisdaden vallen.

Generaal Igor Konashenkov bevestigde vanochtend nogmaals dat de VS geheim militair biologisch onderzoek verrichtte in tal van Oekraïense laboratoria. Zo werden er experimenten verricht met het coronavirus, en zou vanaf 2022 worden bestudeerd hoe (trek)vogels, vleermuizen en reptielen met ziekteverwekkers zoals de Afrikaanse varkenspest, miltvuur en H5N1 kunnen worden besmet (2). Ook zou specifiek worden gekeken naar het inzetten van trekvogels die tussen Oekraïne, Rusland en andere buurlanden vliegen. (1)

Als u denkt: dat zouden ze nooit doen, want dan zouden ze ook bevriende landen kunnen treffen, dan herinneren we u er aan dat de Amerikaanse autoriteiten in de loop van de afgelopen eeuw meerdere schokkende experimenten (zoals het Tuskegee schandaal) op de eigen bevolking hebben uitgevoerd. Ook de Spaanse grieppandemie is hoogstwaarschijnlijk het gevolg geweest van een militair (vaccinatie) experiment. En als in het Pentagon de levens van de eigen inwoners al niet tellen, dan zeker niet die van ‘bevriende’ landen.

Uit de buitgemaakte documenten blijkt tevens dat er vanuit het biolab in Kharkov meer dan 140 containers met ectoparasieten van vleermuizen, vlooien en teken naar het buitenland zijn verplaatst. De Amerikanen hebben hun meeste bioresearch documentatie uit de laboratoria in Kiev, Kharkov en Odessa weten weg te halen.

Onderhandelingen weer mislukt door halsstarrige houding Kiev

Vandaag zijn de onderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne over een staakt-het-vuren opnieuw mislukt. De partijen staan nog altijd lijnrecht tegenover elkaar; zolang het regime in Kiev de Minsk akkoorden weigert uit te voeren, houdt Rusland sowieso vast aan het demilitariseren en de-nazificeren van Oekraïne, en zal het offensief doorgaan. Ook eist Moskou dat het verbod op de Russische taal en cultuur in het land wordt opgeheven. (4)

De afgelopen jaren heeft het door het Westen gesteunde fascistische regime Zelensky de bevolking in de Donbass zwaar gediscrimineerd en onderdrukt, zozeer dat er letterlijk sprake was van een sluipende genocide. Uiteindelijk had president Putin geen andere keus dan militair ingrijpen om deze mensen te beschermen.

Nu de NAVO/Zelensky groep onverkort blijft weigeren serieus met Rusland te onderhandelen, lijkt het moment nabij dat het Russische leger zich niet langer inhoudt. Zo zijn er signalen van een aanstaande grote opmars van tanks om Kiev en andere grote steden in bezit te nemen. Mogelijk wordt ook de Russische luchtmacht voor het eerst ingezet. Die wordt tot nu toe achtergehouden omdat Putin – in tegenstelling tot wat het Westen in Irak, Libië en zoveel andere landen heeft gedaan – het land NIET wil platgooien.

Internationale analisten zijn het er hoe dan ook over een dat als het zo doorgaat het gebeurd is met Oekraïne, en dat niet Rusland, maar de halsstarrige houding van Kiev en het Westen daar schuldig aan is (zoals bijvoorbeeld de beroemde professor politieke wetenschappen Mearsheimer (Universiteit Chicago) al in 2015 voorspelde (6)). Aangezien Kiev burgers het recht heeft gegeven om de wapens op te pakken (7), dreigt het land in totale chaos te belanden en een tweede Syrië worden.

‘Vrijdagavond wordt voor de hele wereld een prachtige avond’

‘Vrijdagavond wordt voor de hele wereld een prachtige avond,’ zou het Kremlin gisteren hebben verklaard. Mogelijk wordt daarmee de aangekondigde zelf-afsluiting van het wereldwijde internet bedoeld, en de overschakeling op Rusnet, het eigen Russische internet. Maar waarom dit voor de hele wereld ‘prachtig’ zou moeten zijn, is niet duidelijk. Een Russische official legde uit dat Rusland een weg is ingeslagen waarvan geen terugkeer meer mogelijk is, omdat het Kremlin weigert zich te onderwerpen aan de NAVO. (5)

Wat dit te betekenen heeft? De Amerikaanse ambassadeur riep gisteren zijn landgenoten op om Rusland onmiddellijk te verlaten. Ondertussen wees het Russische ministerie van Defensie erop dat NAVO toestellen boven Polen verkenningsvluchten uitvoeren voor het Oekraïense leger. (8) Dat betekent actieve hulp aan Ruslands vijand, wat in Moskou kan worden opgevat als een indirecte oorlogsverklaring.

‘Westen WIL oorlog’

‘We zouden deze oorlog niet als een soort videogame moeten toejuichten,’ reageert de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Want ‘als Rusland echt op het punt van omvallen staat, dan loopt het geen enkel risico door op de knop te drukken. We hebben wanhopig een vredestichter nodig.’ Helaas ‘is er niemand in het Westen bereid om zelfs maar te praten. Alles wat ze doen is het uitspugen van haat. Dit lijkt duidelijk te laten zien dat ze oorlog WILLEN – geen vrede… Zonder een vredestichter komt er snel een totale oorlog aan. Helaas zijn vredestichters nergens meer te vinden.’ (9)

Bent U bereid om uw leven en dat van uw kinderen op te offeren voor de doelstellingen van het Westerse VS/EU/NAVO/WEF machtsblok, dat in Rusland zijn grootste tegenstander kent van de Great Reset en het Vierde Reich uit de kokers van Klaus Schwab?

Zo ja, blijf dan maar als totaal gedesinformeerde en gebrainwashte useful idiot enthousiast met uw blauwgele Oekraïne vlaggetje zwaaien, en stort vooral nog wat geld op een gironummer om het nazi regime in Kiev te helpen ons in de Derde Wereldoorlog te storten, en zo een einde te maken aan ons allemaal.

Vroeger werd het uiterste uit de kast getrokken om depressieve mensen af te houden van zelfmoord; anno 2022 hebben complete volken in het Westen zich met open ogen overgegeven aan een inktzwarte suïcidale massahypnose geest, die 24/7 door politiek en media wordt gepromoot en inmiddels zo krachtig lijkt, dat alleen de oogverblindende flitsen van kernexplosies die kan doorbreken.

Dan is het alleen wel te laat.

 

Xander

(1) Rusvesna
(2) Readovka.news
(3) Readovka.news
(4) Zero Hedge
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Zero Hedge
(7) Hal Turner Radio Show
(8) Hal Turner Radio Show
(9) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

09-03: ‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..