Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft

De VS heeft 14 van deze ‘Ohio’ klasse nucleaire onderzeeërs die elk tot 20 ballistische raketten kunnen vervoeren.

—————————————————————————————————————————————–

En als de Russische president nu eens NIET bluft?

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse luitenant-generaal (bd) Keith Kellogg vindt dat de Verenigde Staten zijn complete vloot kernonderzeeërs moet inzetten om te zien of Putin blufte toen hij waarschuwde dat een directe Westerse militaire interventie in Oekraïne op een nucleaire oorlog kan uitlopen ‘die niemand zal winnen.’

Generaal Kellogg, voormalige nationale veiligheidsadviseur van oud-vicepresident Mike Pence en tevens voormalig stafchef van de National Security Council, kwam gisteren bij Fox News met een volgens hem ‘creatieve’ oplossing voor de Russische invasie van Oekraïne: activeer de gehele vloot onderzeeërs met ballistische raketten. De Verenigde Staten hebben 14 nucleaire ‘Ohio klasse’ onderzeeërs die tot 20 kernraketten kunnen vervoeren.

‘We hebben op ieder moment doorgaans vijf tot zes ‘boomers’ op zee. ‘Laat de hele vloot uitvaren. Zet iedere boomer die we hebben in, en zeg dan: kijk, wij lopen niet weg voor een nucleaire zorg die jullie hebben. Ga all-in, overbluf hem – we weten dat hij dat doet -, en laten we zien of hij echt bluft of niet.‘ (1)

En als Putin nu eens NIET bluft?

Vet en onderstreept toegevoegd, om te benadrukken hoe ver van het pad af deze man is, hoe krankzinnig het is wat hij schijnt te willen riskeren. Afgelopen zaterdag had hij bij een andere Fox News show namelijk nog letterlijk gezegd dat ‘Putin niet bluft… We hadden daar (in Oekraïne) toen een krijgsmacht moeten opbouwen, maar dat hebben we niet gedaan. We hebben gewacht, mede omdat we dachten dat het een escalatie zou veroorzaken. Nu zijn we te laat.’

En nu zegt hij ‘om te zien of hij (Putin) bluft of niet‘?? Als president Putin NIET bluft, zoals hij twee dagen eerder nog benadrukte, dan betekent het dus dat Kellogg bereid is de Derde Wereldoorlog te laten uitbreken. En aangezien alle Amerikaanse kernonderzeeërs daar dan bij betrokken zijn, zal het Kremlin maar één keus hebben om zich te verdedigen: het complete Russische arsenaal afschieten op de VS, Europa en hun bondgenoten.

Onvriendelijke landen kunnen op ‘hete’ vergelding rekenen

Rusland heeft sinds 27 februari zijn kernmacht in de hoogste staat van paraatheid gebracht (te vergelijken met DEFCON-2, wat nog steeds de situatie voor Europa is. Het overall level staat op DEFCON-3, een niveau dat enkele keren eerder werd gehandhaafd, zoals tijdens de Yom Kippur oorlog en 9/11).

Tevens publiceerde het Kremlin een lijst met ‘onvriendelijke’ landen die vermoedelijk een ‘hete’ verrassing te wachten staat indien het tot een wereldoorlog komt. Het zal geen verrassing zijn dat bijna het complete Westen (en dus ook Nederland) erop staat, aangevuld met landen zoals Zuid Korea, Taiwan en Japan. Opvallend genoeg staat Israël er niet bij. Dat heeft vermoedelijk te maken met de bemiddelaarsrol die de Israëlische premier Naftali Bennett op zich heeft genomen. (2)

Komt er een nucleaire false-flag om de door Kiev gewenste WO-3 te ontketenen?

Zoals we al eerder schreven heeft het Russische ministerie van Defensie gewaarschuwd voor een nucleaire ‘false flag’ aanval. Het Oekraïense Azov (Nazi) bataljon zou de reactor van het nationale technologisch onderzoekscentrum in Kharkov willen opblazen, en Rusland daar de schuld van willen geven, in de hoop dat het Westen dan de oorlog verklaart.

Het Azov bataljon is er overduidelijk op uit om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken. Zo worden mensen die de stad Mariupol willen verlaten, tegengehouden. De bevolking van de stad wordt dus door het eigen leger als menselijk schild gebruikt. (3) Ook worden opzettelijk woongebouwen in de nieuwe republieken Donetsk en Luhansk beschoten met raketten en mortieren (4). De Westerse propagandamedia gebruiken dit soort beelden vervolgens om valselijk het Russische leger de schuld te geven.

We waarschuwen al jaren dat het Westen onder leiding van de VS in Oekraïne en/of Syrië een oorlog met Rusland zou proberen uit te lokken, en dat dit zal uitlopen op een regelrechte zelfmoordmissie die ons werelddeel in één grote rokende radioactieve asvlakte dreigt te veranderen. Veel mensen vonden het overdreven bangmakerij.

En nu?

 

Xander

(1) Business Insider
(2) Defconlevel
(3) Rusvesna
(4) Rusvesna


Zie ook o.a.:

07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..