Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen

Eerst Oekraïne, daarna de hele wereld?

—————————————————————————————————————————————–

Grootste gasveld Gazprom in Europa LEEG: nog maximaal 2 weken en honderden miljoenen zullen het koud krijgen – Roemenië deelt 30 miljoen anti-stralingspillen aan bevolking uit

—————————————————————————————————————————————–

(04.00) – De Russische politicus Alexei Zhuravlyov, voorzitter van de centristische Rodina partij, heeft op een staatszender gedreigd met een kernaanval op Warschau en NAVO troepen die het wagen om zogenaamd voor een ‘vredesmissie’ de grens met Oekraïne over te steken (2). De secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg verklaarde dat het gebruik van kernwapens het conflict zal veranderen, en dat Rusland ‘een kernoorlog nooit kan winnen.’ Dat klopt, maar Rusland kan zo’n nucleair conflict wèl veel beter overleven, omdat het 45 miljoen burgers ondergronds kan verbergen en beschermen. In de NAVO landen zijn nauwelijks van dit soort schuilplaatsen.

Bovendien probeert de alliantie met dit soort stoere taal te verhullen dat het in werkelijkheid doodsbang is voor de combinatie van Russische hypersonische raketten en zeer geavanceerde raketafweersystemen die in staat zijn om Westerse kernraketten te onderscheppen (6)

Stoltenberg beweerde echter stoïcijns dat de NAVO plannen heeft klaarliggen om alle bondgenoten te beschermen tegen een nucleaire dreiging, en dat niemand eraan moet twijfelen dat de alliantie op alles is voorbereid. In Roemenië nemen ze dat heel letterlijk door 30 miljoen kaliumjodide pillen aan de bevolking uit te delen (4) – een overigens nauwelijks zinvolle maatregel, aangezien deze niet helpen tegen andere vormen van radioactieve straling en fallout. Desondanks is er ook in België en Noorwegen een run op deze pillen ontstaan.

‘Directe botsing’ tussen NAVO en Rusland nabij?

De Russische minister van BuZa waarschuwde voor een ‘directe botsing’ tussen Rusland en de NAVO als er een ‘vredesmacht’ in Oekraïne wordt gestationeerd. ‘Onze Poolse collega’s hebben reeds gezegd dat er een NAVO top komt en er vredestroepen moeten worden gestuurd. Ik hoop dat ze begrijpen wat er op het spel staat.’ (1)

Ondertussen wordt er in de VS almaar serieuzer gesproken over een ‘no-fly’ zone boven Oekraïne. Als die afgedwongen zou worden door bijvoorbeeld het Amerikaanse vliegdekschip USS Truman dat in de Middellandse Zee vaart (7), dan zal er een directe militaire confrontatie met Rusland volgen en is de Derde Wereldoorlog een feit.

Gas bijna op, Europa pleegt zelfmoord

In het Westen lijkt men nog steeds te denken dat president Putin niet op de ‘rode knop’ zal durven te drukken. Daarom wordt nog steeds alles in het werk gesteld om met schandalige discriminatie en even onrechtvaardige als absurde sancties Rusland financieel-economisch kapot te maken. Echt lukken zal dat niet, want als Europa zich warm wil houden en Russisch gas wil blijven ontvangen, zal het dat voortaan in roebels moeten betalen (5)(8). Dat betekent dat de Russische centrale bank de leeggelopen buitenlandse valutareserves zal kunnen aanvullen.

Indien de EU blijft weigeren, dan zal het snel gebeurd zijn met onze gasvoorziening, zeker nu de gasprijzen na het besluit van het Kremlin met nog eens 20% zijn gestegen. Het grootste Europese gasopslagveld van Gazprom in Duitsland (UGS Rehden) is namelijk LEEG. Nog een dag of 10, 14 en dan zouden honderden miljoenen European het wel eens erg koud kunnen krijgen, en/of niet meer in staat zijn om te koken.

Bovendien is de geloofwaardigheid van de euro en de dollar nu definitief ‘vernietigd’, zoals Putin het klip en klaar uitdrukte (9). Het is namelijk Rusland dat rijk is aan grondstoffen en natuurlijke hulpbronnen (en die deze ook wil exploiteren), en vooral Europa dat vrijwel NIETS heeft. En wàt het heeft, zoals aardgas, weigert het nog langer te gebruiken.

Zo ziet een beschaving die zelfmoord aan het plegen is er dus uit. Het allerergste hieraan is dat veel mensen – ook in Nederland – er met hun ongeïnformeerde – om niet te zegen debiele – bewondering voor de Oekraïense fascist Zelensky nog voor staan te klappen ook.


Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Armstrong Economics
(3) Hal Turner Radio Show
(4) Hal Turner Radio Show
(5) Hal Turner Radio Show
(6) The Saker
(7) EU Times
(8) Russia Today
(9) Russia Today
(10) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.