Oproep aan de politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt

Gisteren erkende de Russenhatende racist Zelensky op TV dat hij de controle over de stad Mariupol ‘voor altijd verloren’ heeft.

—————————————————————————————————————————————–

‘Zelensky komt in de geschiedenisboeken in hetzelfde rijtje als Adolf Hitler terecht’

—————————————————————————————————————————————–

De slachtpartij in Bucha – vrijwel zeker een Oekraïense false flag operatie – is één van de allergevaarlijkste gebeurtenissen die er na de Tweede Wereldoorlog hebben plaatsgevonden. Doordat de krankzinnige oorlogspresident Joe Biden meteen met een beschuldigende vinger naar president Putin wees – precies zoals hij al eerder deed op de dag van de MH17 ramp, toen de laatste brokstukjes nog amper op de grond lagen – en hem een ‘oorlogsmisdadiger’ noemde die moet worden berecht, komt het nooit meer goed tussen de VS/NAVO en Rusland (/ China). Dit kan daarom maar op één manier eindigen: met de totale vernietiging van één van de beide blokken, of van beide. Als we niet hetzelfde lot als de VS willen ondergaan, dan dient de politiek onverkort te breken met de Oekraïense neonazi fascist Zelensky en zijn niet aflatende pogingen de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

Ik snap dat zo’n oproep aan de politiek vermoedelijk aan dovemansoren zal zijn gericht, gezien de werkelijk schandalige staande ovatie die bijna de hele Tweede Kamer aan Zelensky gaf, een regelrechte crimineel van een oorlogszuchtige ‘politicus’ die ‘hellbent’ is om de hele wereld letterlijk in brand te steken.

Tenminste één Europese leider ziet waar dit alles toe kan leiden: de Hongaarse premier Viktor Orban, die na de verkiezingen van afgelopen zondag de absolute meerderheid behaalde en daarna zware kritiek uitte op Zelensky: ‘Dit is een overwinning over links in ons land, internationaal links, de bureaucraten in Brussel, het geld van het Soros imperium, de internationale media, en zelfs de Oekraïense president.’ Tot grote onvrede van de NAVO weigert Orban zijn land te gebruiken voor wapentransporten naar Oekraïne.

Orban wordt in de Westerse media neergezet als een soort nationalistische dictator, maar dat is enkel omdat hij regelmatig durft op te staan tegen de anti-democratische EU Superstaat, dat juist zelf een almaar gevaarlijker autoritaire dictatuur aan het worden is.

Oekraïense tiran ‘allergrootste bedreiging voor de wereldvrede’

Behalve veel landen in Azië, het Midden Oosten en zelfs India staat in Europa ook Servië nog steeds achter Rusland. Ook daar zijn ze de eenzijdige Westerse haatpropaganda spuugzat, en zien ze Zelensky voor wat hij is – een marionet van het VS/ EU/ NAVO/ WEF establishment, die niet alleen de Russische taal in de ban deed (in een land met 30% Russen, en waar meer dan 50% Russisch spreekt), maar ook de Russische religie – het orthodoxe christendom – aanviel en probeerde te verbieden, zaken waar de Westerse pers steevast weigert over te berichten.

Zelensky wordt echter vooral gezien als de tiran die de allergrootste bedreiging voor de wereldvrede is, Hij stond achter de Oekraïense AZOV neonazi’s die erover opschepten dat ze de beenderen van Russisch sprekende kinderen aan hun wolven voeren, en had deze crisis heel simpel kunnen voorkomen door de Minsk Akkoorden te respecteren en de mensen in de Donbass een stem over hun eigen toekomst te geven. Maar deze in het Westen verafgode aartsracist is zo’n verklaarde Russenhater, dat hij eerder de halve wereld in puin laat schieten voordat hij ooit eens serieus gaat beseffen dat Russen ook mensen zijn.

Bucha: ‘Burgers’ waren bewapend door Zelensky

Een Russisch konvooi liep in Bucha in een Oekraïense hinderlaag. Tijdens de beschietingen zouden er veel burgerslachtoffers zijn gevallen (al is op filmpjes te zien hoe sommige ‘slachtoffers’ na het wegdraaien van de camera bewegen en weer beginnen op te staan), wat in de schoenen van de Russen is geschoven. Wat de Westerse media echter ‘vergeten’ te melden is dat Zelensky deze burgers heeft bewapend, en heeft oproepen om tegen professionele Russische soldaten te vechten. Als ze dan inderdaad zoiets doms doen en omkomen, wordt dat vervolgens valselijk een ‘oorlogsmisdaad’ genoemd.

Onlangs beweerde Zelensky tegen het Italiaanse parlement dat de Russen zelfs kinderen zouden ontvoeren en martelen, maar ook daar leverde hij nul komma nul bewijs voor. Hoe dan ook, Biden noemde Putin vanwege Bucha een ‘oorlogsmisdadiger’, en lijkt net als Zelensky vastbesloten om de Derde Wereldoorlog te ontketenen waarin zeker tientallen miljoenen mensen kunnen omkomen. Zij dreigen door het Westerse VS/EU/NAVO/WEF complex te worden opgeofferd om de Great Reset ‘Build Back Better’ agenda erdoor te drukken.

‘Dankzij Biden komt er GEEN wereldvrede meer’

Joe Biden is nu al met afstand de slechtste en gevaarlijkste president die de VS ooit heeft gehad. Hij heeft de koude oorlog herstart, de wereldeconomie vernietigd, en zorgt er nu met zijn waanzinnige beleid en absurde anti-Putin uitspraken voor dat het einddoel van de Westerse WEF klimaat-vaccinatie globalisten – een deels vernietigde, grotendeels ontvolkte wereld – al binnen afzienbare tijd kan worden gerealiseerd.

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong wijst nog eens fijntjes op het beruchte My Lai bloedbad in Vietnam op 16 maart 1968, toen Amerikaanse troepen een massamoord pleegden op tussen de 300 en 500 onbewapende mannen, vrouwen, kinderen en zelfs baby’s. Sommige van de vrouwen – en zelfs meisjes van 12 jaar oud – waren het slachtoffer geworden van groepsverkrachtingen, waarna hun lichamen waren verminkt. Later werd slechts één lagere peletonleider voor deze gruwelijke oorlogsmisdaden veroordeeld. Na slechts 3,5 jaar huisarrest (!) werd hij weer vrijgelaten.

Biden lijkt een inval in Rusland te willen om Putin op te pakken en hem door het (al zo vaak corrupt gebleken) International Criminal Court in Den Haag te laten berechten – hetzelfde ICC waar de VS zelf niet bij aangesloten is, omdat geen enkele Amerikaan door een buitenlandse rechtbank voor oorlogsmisdaden mag worden vervolgd.

De VS nam zelfs een wet aan waarmee Nederland mag worden binnengevallen om Amerikanen te bevrijden die voor het ICC terecht staan wegens een van de gigantische aantallen oorlogsmisdaden die de VS in landen zoals Afghanistan, Irak, Libië, Syrië en Pakistan heeft gepleegd, om maar een paar recente doelwitten van het Amerikaanse oorlogsimperialisme te noemen. Is het vreemd dat Washington over bijna de hele wereld wordt gezien als arrogant en hypocriet, en steeds meer wordt gehaat?

‘Bidens eis om Putin als oorlogsmisdadiger te berechten was de laatste druppel. Dit betekent dat er GEEN wereldvrede meer komt.’ De VS/NAVO proberen zowel soldaten als burgers wijs te maken dat ze voor een nobele zaak vechten, maar in realiteit worden ze allemaal als oud vuil opgeofferd om de Nieuwe Wereld Orde van Klaus Schwabs World Economic Forum – dat wat mij betreft inmiddels met recht een satanistische doodscultus kan worden genoemd – te realiseren.

Bucha sowieso aangegrepen voor WO-3

Dus of Bucha nu wel of geen false-flag was, maakt feitelijk niets meer uit. Het bloedbad wordt hoe dan ook door Biden en Zelensky aangegrepen om wereldbrand nummer 3 in gang te zetten. ‘Zelensky wil alle Russen in Oekraïne dood,’ vervolgt Armstrong. ‘Hij houdt daarbij vast aan een grens die door de Sovjet Unie werd getrokken, en die nooit bij Oekraïne als een soeverein land hoorde.’

‘Bucha komt heel goed uit – té goed, als je het mij vraagt, aangezien we van Zelensky alleen maar horen dat we oorlog moeten voeren tegen Rusland. De hele wereld moet voor hem sterven. Achter de schermen wordt gepraat over de (in de EU reeds besloten) invoering van een digitale ID, terwijl er voedselrantsoenen (en straks ook energie-rantsoenen) worden opgelegd vanwege onze ‘noodzakelijke’ oorlog tegen Putin. Ze willen nog meer macht, en hebben dode burgers nodig om de Amerikanen (en Europeanen) achter de oorlog te krijgen.’

Een oorlog, die heel goed het einde van ons allemaal kan betekenen – of die nu al volgende week, of ‘pas’ in 2026 uitbreekt.

‘Zelensky in hetzelfde rijtje als Adolf Hitler’

‘Onze computer (AI Socrates) wees Oekraïne aan als waar het in 2013 zou gaan beginnen. Was het maar enkel mijn mening, dan zou er nog een 50% kans zijn dat ik fout zit. Maar we zijn het point-of-no-return gepasseerd. In ons in 1985 gepubliceerde model staat dat de afval en de val van de VS begin met de 46e president – die is er nu!’ (1)

‘De haat van Zelensky heeft de wereld nu op deze koers gezet. Ik heb gewaarschuwd dat hij de man wordt die de Derde Wereldoorlog ontketent.’ Zelensky ‘gaat, zodra het stof optrekt, de geschiedenis in als iemand zoals Adolf Hitler. Vanwege zijn persoonlijke (Russen)haat wil hij dat al onze kinderen sterven. Rusland in een hoek drukken zal enkel tot een kernoorlog leiden. Hij heeft de wereld verdeeld, maar lijkt bevelen op te volgen, want zo roekeloos kan iemand toch niet zijn?’ (2)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

01-04: ‘Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: ‘Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: ‘Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: ‘Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: ‘VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: ‘Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.