‘Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’

—————————————————————————————————————————————–

Sommige terroristen zouden bomvesten met ‘vuil’ nucleair materiaal dragen – Wordt dit een ‘false flag’ operatie om de Westerse bevolking af te leiden van de energie-, voedsel- en VAIDS crises, en verder op te hitsen tegen Rusland?

—————————————————————————————————————————————–

In het kader van de gespannen internationale veiligheidssituatie zou er intel zijn dat zelfmoordterroristen die in Afghanistan zijn gerekruteerd met Iraanse bomvesten onderweg zijn naar Oekraïne, waar ze onder de tijdelijke controle van Russische militaire eenheden zouden worden geplaatst. Het ultieme doel zou zijn om deze zelfmoordterroristen doelwitten te laten aanvallen in de West Europese NAVO landen. Dit klinkt overigens als een typerende ‘false flag’ operatie om Rusland de schuld te kunnen geven van grote aantallen Europese burgerslachtoffers, bedoeld om de bevolking de keiharde gevolgen van de sancties te doen accepteren, en wellicht zelfs een ‘hete’ oorlog.

Deze zelfmoordterroristen – vermoedelijk Afghaanse moslims die tijdens de vreselijk puinzooi die de VS / NAVO met hun overhaaste vertrek achterlieten alles hebben kwijtgeraakt en alleen nog maar wraak willen nemen – zouden bewapend zijn met vesten met kinetische explosieven, die eenvoudig in- uit elkaar te halen zouden zijn, zodat ze moeilijk gedetecteerd zouden kunnen worden tijdens het passeren van landsgrenzen.

In sommige bomvesten zou ‘vuil’ radioactief materiaal (radio isotopen) zijn gestopt. Dat zou weliswaar niet genoeg zijn om slachtoffers mee te maken, maar wel om de angst voor dergelijke ‘vuile nucleaire bommen’ er via de media bij het volk in te peperen.

Volgens onbevestigde informatie zouden de terroristen vermomd als Oekraïense vluchtelingen onderweg zijn naar Parijs, Londen, Berlijn en andere prominente NAVO landen, waaronder mogelijk ook Nederland. Vermoedelijk doelwitten zijn plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen, zoals sport-en uitgaansactiviteiten, stations, et cetera..

False flag om Great Reset dictatuur erdoor te drukken

Doel van deze vermoedelijke ‘false flag’ operatie door de Westerse klimaat-vaccinatie globalisten is om de economische en politieke instabiliteit in het Westen verder te vergroten, om Putin en Rusland de schuld te kunnen geven van een grote instorting. Hierdoor zou de bevolking rijp moeten worden gemaakt de autoritaire communistische ‘Great Reset’ / ‘Build Back Better’ agenda van het World Economic Forum te accepteren, en daarmee het definitief opheffen van vrijwel al onze persoonlijke vrijheden, en het invoeren van een totalitaire (militaire) politiestaat.

Daarnaast zou de ‘roep’ om een hete ‘zelfmoord oorlog’ tegen Rusland te beginnen er fors door worden versterkt.

Behalve in de NAVO landen in de EU zouden ook burgerdoelen in de Verenigde Staten het doelwit worden van zelfmoordterroristen. De huidige machthebbers in het Westen hebben een nieuwe angstgolf nodig om de aandacht af te leiden van de inmiddels begonnen VAIDS epidemie (vaccinatie-aids) en de almaar ernstiger wordende energie- en voedselcrisis, die het directe gevolg is van de absurde en voor ons extreem schadelijke anti-Rusland sancties.

 

Xander

(1) Natural News


Zie ook o.a.:

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.