Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon; wij noemen dit het Termination Event’

—————————————————————————————————————————————–

Valt dit Termination Event in 2023 samen met de eerder door een Climate Science Center wetenschapper voorspelde ‘kosmische golf’?

—————————————————————————————————————————————–

Er staat iets groots te gebeuren op de zon, waarschuwt Scott McIntosh, solar wetenschapper aan het National Center for Atmospheric Research (NCAR) in de VS. ‘Wij noemen dit het Termination Event, en het is heel, heel erg dichtbij.’ Hij en zijn collega Bob Leamon (University of Maryland) zeggen dat er enorme banden van magnetisme over het oppervlak van de zon trekken. Als banden met tegengestelde ladingen op de evenaar met elkaar in botsing komen, dan vernietigen (’terminate’) ze elkaar. Dat gaat niet met een explosie gepaard, want het is enkel magnetisch. Waarom dit dan toch belangrijk nieuws is? Omdat zo’n Termination Event historisch gevolgd kan worden door een bijzonder krachtige zonnecyclus, en het beschermende magnetische veld van de Aarde de laatste jaren in extreem tempo is afgenomen. Eén X-klasse zonnevlam is dan genoeg om een einde te maken aan onze beschaving.

Alles draait om het moment van de botsing van de magnetische velden, wat volgens McIntosh en Leamon iedere 10 tot 15 jaar gebeurt. Hoe langer er tussen zit, hoe zwakker de volgende zonnecyclus, en hoe korter, hoe sterker. Historisch voorbeeld: zonnecyclus nummer 4, die in 1786 met een ‘Termination Event’ begon, eindigde pas 15 jaar later met de volgende ‘botsing’. De cyclus daarop was extreem zwak en markeerde het begin van het ‘Dalton Minimum’ en een soort ‘kleine ijstijd’ op onze planeet.

Zeer zwakke cyclus, of toch iets totaal onverwachts?

Volgens de NASA en tal van astronomen wordt de volgende zonnecylus (nummer 25) bijzonder zwak. De eerste zichtbare tekenen van Global Cooling zijn al sinds 2019 ingezet met onder andere grillige weersveranderingen en temperatuur extremen, waardoor de lente dit jaar op veel plaatsen een van de koudste ooit werd. Wereldwijd sneuvelden er tal van koude- en sneeuw/ijs records.

McIntosh waarschuwt dat het wel eens heel anders kan lopen nu het volgende ‘Termination Event’ slechts 10 jaar na de vorige (2012-2013), die het begin van cyclus 24 markeerde, lijkt te zullen komen. Als dit klopt, dan wordt cyclus 25 onverwacht extreem krachtig.

Dat is bijzonder slecht nieuws voor de mensheid. Het beschermende magnetische veld van onze planeet is namelijk in zeer snel tempo zwakker geworden. Dat begon al in 1850, maar toen was de afname nog gering en zeer geleidelijk. Vanaf circa 2000 is het proces steeds sneller verlopen, tot 10 keer zo snel in de afgelopen jaren.

Provincie Quebec kreeg in 1989 klein voorproefje

In 1989, toen het magnetische veld nog veel sterker was, kreeg de Canadese provincie Quebec een klein voorproefje. Op 10 maart van dat jaar zagen astronomen een krachtige zonne uitbarsting. Op de avond van 12 maart raakte de enorme wolk elektrisch geladen plasma deeltjes het magnetische veld van de Aarde. Deze geomagnetische storm veroorzaakte spectaculair noorderlicht dat zelfs in Florida en Cuba werd gezien.

De elektrische velden die deze storm op Aarde creëerden, legde ’s nachts het complete elektriciteitsnet van de provincie Quebec plat. Tijdens de 12 uur durende blackout zat iedereen in het donker, en kon er feitelijk niets meer worden gedaan. Scholen en bedrijven bleven gesloten, en de metro reed tijdens spitsuur niet. Ook in de hele VS ondervond men meer dan 200 stroomstoringen. Met diverse satellieten raakte urenlang het contact verbroken.

Vergeleken met het ‘Carrington Event’ in 1859 was deze zonne uitbarsting relatief mild. Toch zorgde die in 1989 voor veel meer problemen, omdat de maatschappij toen al veel afhankelijker was geworden van elektriciteit.

De NASA en NOAA zien tot nu toe dat zonnecyclus 25 zich volgens verwachting ontwikkelt en zeer zwak wordt, wat betekent dat Global Cooling zich zal doorzetten. De meeste wetenschappers houden echter geen rekening met het beschreven ‘Termination Event’.

Wordt Termination Event op zon gevolgd door Terminator Event op aarde?

Indien solar wetenschappers McIntosh en Leamon gelijk krijgen met deze zeer nabij zijnde gebeurtenis, en zonnecyclus 25 wordt daarna extreem krachtig, dan is er maar één X-klasse zonnevlam voor nodig om een einde te maken aan onze beschaving. Die is namelijk extreem afhankelijk van elektriciteit en elektronica, en zal dat de komende jaren nog veel meer worden als bijvoorbeeld cash geld wordt uitgebannen en overgegaan wordt op een compleet digitaal betaalsysteem.

Dus als er in 2022 of 2023 inderdaad al na 10 jaar een volgend Termination Event komt, dan is de kans groot dat deze op zeker moment zal worden gevolgd door een Terminator Event: een X-klasse zonnevlam, die alleen maar de Aarde hoeft te schampen om gigantische problemen te veroorzaken. Bij een frontale ‘botsing’ zoals in 1859 of 1989 is het voor ons allemaal einde verhaal, omdat alles wat op elektriciteit werd dan ‘gefrituurd’ zal worden, en we zo in één klap terug naar het Stenen Tijdperk worden gebombardeerd.

Climate Science Wetenschapper: Kosmische golf kan ons al in 2023 raken

Als u zegt: maar dit zijn slechts twee wetenschappers, dan wijzen we u op ons artikel van 29 april, waarin we Climate Science Center wetenschapper David Mauriello aanhaalden, die eveneens waarschuwt dat onze planeet mogelijk al in 2023 wordt getroffen door een verwoestende super zonnevlam. Hij baseert zich echter niet op de magnetische velden op de zon, maar op een ‘kosmische golf’ die in 2019 eenzelfde uitbarsting op onze naburige ster Proxima Centauri veroorzaakte, en nu naar ons onderweg lijkt te zijn.

In dat artikel haalden we diverse flashbacks naar ons oorspronkelijke artikel van begin 2012 aan, waarin we een ooit door de CIA opgezet ‘remote viewing’ team aanhaalden, dat erin slaagde om gebeurtenissen in de toekomst te voorspellen. Zo voorzag dit team dat Noord Korea een kernbom zou krijgen (wat toen nog onmogelijk leek), en tevens een kernramp in Japan (Fukushima, 2011).

Een aantal jaar na die ramp zou er een ongeluk plaatsvinden met een nieuw soort ruimteschip, mogelijk de SpaceX Starschip die de NASA wil gaan gebruiken voor een volgende missie naar de maan (en waarmee op 3 maart een crash plaatsvond). Kort daarna zouden er grote oorlogen (/ de Derde Wereldoorlog) uitbreken. Tijdens die oorlog(en) vindt er een onvoorstelbare gebeurtenis op de zon plaats, die vanaf de Aarde te zien zal zijn. Dan keren de soldaten terug naar huis, wetende dat ze nog maar 2 of 3 dagen hebben om bij hun families te zijn.

Biljoenen voor klimaat beter besteed aan EMP-proof maken elektriciteitsnet

In plaats van biljoenen dollars en euro’s uitgeven aan onzinnige CO2-klimaatmaatregelen, zou dat geld veel beter besteed kunnen worden om elektrische systemen wereldwijd ‘EMP proof’ te maken, zodat de mensheid tenminste een kans maakt zo’n ‘event’ te overleven. Maar als zowel het Termination Event volgend jaar of in 2023 een feit wordt, èn de ‘kosmische golf’ raakt (vrijwel) tegelijkertijd de zon, dan zou er wel eens niets tegen bestand kunnen zijn, en lijkt de film ‘Knowing’ (2009) de gebeurtenissen die dan kunnen plaatsvinden behoorlijk accuraat weer te weergeven:

Nu maar hopen dat dit science fiction blijft, en geen science fact wordt.

Xander

(1) Electroverse

Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur NASA Goddard Space Flight Center , bron FlickrMagnificent CME Erupts on the Sun – August 31 , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

 

Zie ook o.a.:

22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023

Archief 2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ ‘Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Vrijheid schreef:
  16/06/2021 om 1:48 pm

  @vrijheid, het enige waar je je eigen druk om kan maken als je dat al wil , is je eigen soort!
  De mens is eerder een aards risiko voor zijn eigen levensgenoten en ander levend organisme, dan een zonnewind, die al tig keren plaatsvond en zal plaatsvinden. Wij mensen geven daar schuld aan, echter niet aan dat wat wij ons zelf hebben gemaakt en fragiel en niet geheel beheersbaar is. Denk daar eens over na. De zon is al miljarden jaren haar gang aan het gaan, en zo zal het nog lang doorgaan. Je kunt je afvragen waarom het zo is.

 2. en waarom is mijn bericht 2 weken geleden NIET geplaatst??? omdat ik wat kritiek gaf op xanderniews? Angst en verderf zaaien is het, met zo een artikel. Wij gaan allenmaal dood en wat men niet alles roept in medialand, die zich belangrijk voelt. Niks vreselijks gaat gebeuren! En ALS; dan is het vrezen van ons eigen Menschen. Hoe dan ook ik merk dat op andere gelijksoortige sites; iets wat niet in hun straatje past, word verwijdert of niet gepubliceerd, wellicht dit bericht ook? enfin , indien zo is …bevestigd dit wel , en anders? spambakje beland destijds?
  geef maar een seintje xander….

  Dit was uw post op 15 juni
  lekker rampspoed voorspellen, artsen waarschuwen, astronomen waarschuwen. Ok dan, mensen wij gaan allemaal dood, doe wat je nog wilde doen, want we gaan ten onder. “een einde maken aan onze beschaving” ; als en als en als. Wel, de angst prevaleert en is een verdienmodel.
  Enig realiteits besef van wat mensen zich steeds weer de kop gek mee maken, is wel fantastisch te noemen en ver te zoeken. Goed zo Xander, verbreid het maar allemaal, in plaats van wat meer nuchterheid.

  Reactie beheer, u bent vrij om hier niet te lezen. Als u geen onderbouwde reacties kan geven op een topic, en u niet als gast weet te gedragen, uw gastheer beticht van angst als verdienmodel, wat zoekt u hier dan ? Mod.

 3. ster schreef:
  14/06/2021 om 6:20 pm

  Ofwel heeft u de uitleg van uw zoon verkeerd begrepen of onthouden ofwel leert hij onzin op school.
  Licht op zich is helemaal niet giftig, bepaalde stralingen zijn wel giftig maar dit zijn zeker niet de ‘lichtstralen’…

 4. Toevallig heb ik van de week “One second after” van William R. Forstchen uitgelezen en net begonnen in het vervolg “One year after”. Een uiterst realistisch verhaal over het leven in een bestaand stadje in Amerika net voor, tijdens en na een EMP. Het is geschreven met behulp van experts op dit gebied dus echt zeer realistisch en aangrijpend. Een aanrader voor iedereen die ook maar een klein beetje geïnteresseerd is in een EMP event. Door deze boeken ga je serieus nadenken over het leven, onze moderne maatschappij en ga je je misschien ook ietsje voorbereiden voor het geval dat….

 5. Beste Pauline,

  je moet het eerst wel lezen om te weten dat het ja dan neen onzin is.

 6. In 1859 werd het hier ook geen Stenen Tijdperk na het Carrington event.

 7. Zie deze link: https://www.nasa.gov/topics/earth/features/sun_darkness.html
  Of deze: https://www.history.com/news/a-perfect-solar-superstorm-the-1859-carrington-event

  Heel cru uitgedrukt, als dit morgen zou gebeuren ligt je telebankieren plat, ligt de telecommunicatie plat, zit je in het donker en doet je verwarming het niet meer. Die laatste 2 zullen het probleem niet vormen in deze dagen.
  Of we getroffen worden door een groot evenement en wanneer, dat is gokken, maar die evenementen zijn er wel. En zeker in een tijd waarin we alles wat op fossiele energie werkt elektrisch willen maken, komt de samenleving in één klap tot stilstand.

  En alleen al geloofwaardig dreigen met uitschakeling van de elektriciteitsvoorziening in een land is dan voldoende om een oorlog te winnen.

 8. Help, de aarde gaat er weer eens aan. Er wordt weer van alles verzonnen, waarschijnlijk komen deze wetenswaardigheden uit de koker van instanties, die gesponsord worden door één van de idiote miljardairs . Ik kan me er niet druk om maken , maar er lopen er velen, die inderdaad de angst alweer om het hart slaat. Het zullen wel de zelfde zijn als de CORONA leugen.

 9. Is dit de volgende angstzaaierij hoax, na ijstijd, overbevolking, zure regen, global warming, etc.? 😉

  Toch zijn de zonne-cycli heel interessant, vooral de cyclus die op dit moment “bezig” is, waardoor de aarde al meer dan tien jaar af aan het koelen is. Het zal kouder worden, oogsten zullen mislukken, enz., maar of dit een termination event gaat zijn…

 10. Totale onzin wat hier wordt beweerd. Check deze bron: https://youtu.be/18XdXj3frvk
  Zij is guru voor alle radio wetenschappers en zendamateurs. Er is wat meer activiteit, een heel normaal verschijnsel.

 11. @Henk der Niederlánder schreef:
  Zo op regelmatige tijd wordt het volgend doemscenario uit de kast getrokken worden.
  Al tientallen jaren word het einde van de wereld voorspeld en elke paar jaar weer opnieuw.

  @willy schreef: Hoe ouder de zon, hoe heter ze zal worden.

  Jeshua geeft in zijn laatste Boek van het Nw. Testament Openbaring 16 een duidelijk antwoord over een zeer hete ZON.

  Zie mijn schrijven aan u op het Geloofsforum.

 12. Zoals altijd beste Xander, wat jij hier allemaal beweert is onzin. Totale onzin.

 13. Laat maar komen, een dergelijk event heeft niets met angst te maken maar met liefde.

 14. G van Peet schreef:
  14/06/2021 om 6:33 pm

  Dus als de aarde vergaat dan maak jij je zorgen over je banksaldo?

 15. Het is geen van dat er nu voorgesteld wordt. Het wordt enkel en alleen maar gesuggereerd. Want zo ook het zogenaamde voorbeeld in 1989 in Canada, deze black out is door de zogenaamde groene energie opwekking ontstaan, er was gewoon weg te veel vraag naar elektriciteit. Waardoor er een ketting reactie ontstond waar menig transformatiehuisjes sneuvelde. Toen ging er ook dit soort verhaal ter ronde, meer om zo onder de schadeclaims uit te komen. Nu wordt het zelfde verhaal weer de wereld ingebracht, want alleen zo wordt er een dekmantel gecreëerd voor De WEF snode plannen en de miserabele constructie waarop de zogenaamde groene energie op geschoeid is. Zoals de windmolens en zonnepanelen. Want als al ons geld en al onze persoonlijke ID en dergelijke digitaal zijn. Zal dat dan een excuus worden dat iedereen niets meer bezit, ook alle crypto munten bestaan dan niet meer. De gehele industrie met al zijn activiteiten, zoals ook het toekomstige elektrische vervoer, het internet. Alles in 1 keer alles weg of nutteloos geworden. Het ideale plan voor de grote reset. Zonder dat er dan de echte veroorzakers aansprakelijk voor gesteld kan worden. Die hebben dan de perfecte alibi voor zich zelf gecreëerd. Maar dan moet dit verhaal wel in leven blijven en eventueel aangevuld met aliens. Dan kan de vals vlag aanval alvast warm draaien. Dit in combinatie met de mRNA vaccin, die iedere gevaccineerde dom maakt. Want als ze er niet aan dood gaan, worden ze geestelijk gerest. Waardoor zelf nadenken, voor hen niet meer mogelijk wordt.

 16. Dus de hele digitale wereld wordt platgelegd? Zou ik, denk ik, niet eens zo vreselijk vinden. Gewoon weer pen en papier. Gewoon weer lijfelijk een knop omdraaien. Geen misbruik door overheden van het digitale achtervolgsysteem.
  Ik ben eigenlijk nooit echt vrolijk geworden van die digitale nep wereld.
  Zonder die bits hebben we het ook eeuwenlang weten te redden.
  De mensheid is er duidelijk niet beter van geworden, van die digitale middelen. De hoogst verfijnde technieken worden gebruikt om ordinair te roddelen. Er is geen sprake van méér internationale broederschap onder de mensen. Het enig dat echt is veranderd, is de snelheid van dit alles (als de barensweeën?).
  Geef mij maar ouderwets onderwijs met papier, boek, bord en krijtje.
  Geef mij maar papieren communicatie. Ik heb geen enkele behoefte aan die “sociale” roddelmedia.
  “Maar dan kun je niet meer reageren op Xander”. Nou en? Ooit hadden we christelijke pamfletten en predikers in zaaltjes, en dat werkte ook.

 17. De klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt…
  Door het op een hoop gooien van feiten en fictie, is het wel een spannend verhaal geworden.
  Maar dit is niet wat Scott McIntosh bedoelde met zijn artikel.
  Hij probeert een nieuwe methodiek te vinden om de zonnecyclus te kunnen voorspellen.
  De zon heeft een cyclus van 11, 22 en 176 jaar (+/-) en op het hoogte punt van een dergelijke cyclus, heeft de zon nu eenmaal meer zonnevlekken. En ja, dan zijn er meer uitbarstingen op de zon. Maar dat houd niet in dat ze allemaal evenveel impact op de aarde hebben, ten eerste moeten ze naar de aarde uitgericht zijn. Maar dan nog is het niet gezegd dat de magnetische configuratie van een iCME gunstig is om überhaupt impact op het aardmagneetveld te hebben.
  Het interplanetaire magneetveld moet immers zuidelijk gericht zijn om een geomagnetische storm te kunnen veroorzaken. Wij hopen altijd op een ‘gunstig’ scenario, zodat er noorderlicht te zien is.
  Maar dat valt vaak tegen.

  De stroomuitval in Quebec ontstond doordat er (tijden een magnetische stroom) snelle spanningspulsen (icm. GIC) op de transformatoren ontstonden, waardoor de transformator in verzadiging raakte en dus vlam vatte. Daar hebben ze van geleerd en zijn de transformatoren nu veel beter tegen bestand tegen dergelijke gebeurtenissen.

 18. Mijn dubbel 8 filmpjes van 1958 zijn nog goed te bekijken. Mijn CD’s van 1990 zijn aan het rotten. Dwz het aluminium laagje heeft nu gaatjes. Niet meer af te spelen.
  Vraag is : usb stick, of HDD? Je bankgegevens toch maar vlak voor de ramp op CD branden? Bij echte ellende moet jij gaan bewijzen dat je zoveel spaargeld had…
  Dat kun je dus door een PDF file op CD te zetten. Daar heeft die machnetische storm geen vat op, het is namelijk optische informatie. Je wilt het kunnen afspelen, ok…niet elke computer gaat stuk, wel een aantal. Dingen die uitstaan..minder gevaar.

 19. Las vele jaren terug hier op xandernieuws bij de reacties dat je moet zorgen dat je zwart papier tegen die tijd voor je raam moet plakken en eten in blik moet hebben. Niet in glazen potten en wat jaren later zei ik dat tegen onze zoon en die zei; dat klopt op school hadden ze geleerd hierover dat licht eigelijk een vaste stof is en giftig is als het in te grote hoeveelheid op aarde komt. In blik kunnen de stralingen niet komen en zwart papier absobeerd ook de stralingen.

 20. “Het beschermende magnetische veld van onze planeet is namelijk in zeer snel tempo zwakker geworden. Dat begon al in 1850, maar toen was de afname nog gering en zeer geleidelijk. Vanaf circa 2000 is het proces steeds sneller verlopen, tot 10 keer zo snel in de afgelopen jaren.”

  het aardmagnetisch veld is al veel langer aan het afnemen. Al vanaf 6000 jaar geleden namelijk. Dat het aardmagnetisch veld duizenden jaren geleden vele malen sterker was is af te leiden aan oude verhalen zoals van de uitvinding van het kompas.

  De datum 1850 is Gauss het gaan meten en beschrijven. Dat is iets heel anders dan dat het toen pas begon af te nemen.

  De ‘wetenschap’ (cq de religie scientism) is compleet in de war en verdeeld over het ontstaan, historie en ontwikkeling van solaire en planetaire magnetische velden omdat ze namelijk willens en wetens blijven vasthouden aan de compleet onzinnige evolutietheorie, de daarvoor nodige miljarden jaren en de geologische kolom wat een kring-redenering is.

  Onbegrijpelijk ook dat christenen maar mee blijven gaan in die leugens. Als je die valse uitgangspunten eindelijk eens overboord zet kun je als echte wetenschapper ( niks mis met de wetenschappelijke methode) tot veel zinniger resultaten komen in plaats van nòg meer angstporno.

 21. Als we geen geluk hebben en de coronale massa-ejectie ( CME ) is in de richting van de aarde kan dat inderdaad verstrekkende gevolgen hebben maar die kans is niet zo groot , het zou dan enkel zijn voor een bepaald werelddeel en niet voor de hele aarde

 22. Aanvullend, emp proof maken van de essentiële infrastructuur is al nodig als bescherming tegen de verwachte emp tegenaanval na de flitsoorlog tegen rusland

 23. Alle zonnecellen in de fik en energie alleen via de eliteratten te verkrijgen. Dit zal dan de start van de totale afhankelijkheid inleiden.

 24. Ik heb het vermoeden dat de melkachtige kunstmatige sluierbewolking, die door vliegtuigen wordt uitgevlogen in een patroon, een laag niet/anti magnetische deeltjes bevat, zoals aluminium, dit als schild tegen een emp aanval of tegen een magnetische zonnevlam. Helaas verstoort deze laag ook de natuurlijke wolkenopbouw waardoor de aarde opwarmt.

 25. Deze ’theorie'(is het niet) gaat er van uit dat we weten wat de zon is. Dat weten we evenwel niet

 26. Dus wanneer ze een reset willen van all het geld maak het eerst digitaal en wacht op de zon. Alles op 0.

  Great reset en alles opnieuw😁

 27. Weer een prachtig artikel! Jullie (Xander Red.|) zetten ons lezertjes wel steeds aan ’t denken!
  Geweldig dit allemaal.De HEERE zegene deze site!
  Eén ding weet ik wel : de zon is op de helft van haar levenspad. En over nog eens 4,5 miljard jaar is alle waterstof op.
  Over 500 miljoen jaar ( dat is niets gezien de oerknal 14 miljard jaar geleden…) is de gem. temperatuur boven de 50 graden liggen (Prof.dr. Kees de Jager/astrofysicus) en is alle leven hier verdwenen. Exit homo sapiens!
  Klimaatverandering? Mogelijk, na 1920 komt er een component bij het zonne-effect: door “iets” is nu de gem. temperatuur op aarde een hele graad hoger. Oorzaak homo sapiens? Wellicht….
  Mijn devies is: afwachten, kalm blijven en rustig en vertrouwen hebben in JHWH/CHRISTUS!!
  Shalom!

 28. Overdrijf aub niet. Als alle electronica wordt gefrituurd zitten we niet direct in het stenen tijdperk maar eerder richting 1800. Met het verschil dat de kennis die toen nog onderzocht moest worden nog steeds in boeken beschikbaar is.
  Zelf zou ik dat eigenlijk wel een aangenaam idee vinden, hoewel enorme oorlogen op dat punt helaas wel waarschijnlijk zijn.

 29. Zullen we nu allemaal angstig binnen blijven zitten dan? Van mij mag de wereld vergaan, het plezier hier is weg. En voor hetzelfde geld is deze angst porno gemaakt om te verhullen dat niet de zon, maar wederom het WEF een aanval uitvoert op de samenleving. Lijkt me heerlijk als alle electra voorgoed uitvalt. Geen TV meer, geen brainwash meer. Top, ik teken ervoor!

 30. Cool! Terug naar het stenen tijdperk vol zombies met hersenbeschadiging door het vaccin en hordes verwilderde gevaarlijke dieren plus een overvloed aan pruttelend en rokend chemisch afval.

 31. Mij lijkt het interessanter wanneer de zon supernova wordt en dus tien keer of meer zo groot wordt. De vraag is hoeveel tijd we dan hebben om het mee te maken.

  Wel een troost dat de Here God een nieuwe woning voor ons maakt.

 32. Wat zich daar op 150 miljoen kilometer afstand afspeelt is zo ‘ver van onze bed show’ dat zelfs een minuscuul deel van een millimeter al duizenden kilometers is. Wat er hier op de aarde aan de hand is, is voorlopig veel bedreigender : het uiteenlopen van de geografische Noordpool en de magnetische Noordpool. Een fenomeen dat verantwoordelijk is voor het successievelijk veranderen van de Golfstromen, invloedrijk op ‘ons’ licht …. , vulkaanuitbarstingen, het ‘bijsturen van satellieten én uiteraard de klimaatverandering.

 33. Hoe ouder de zon, hoe heter ze zal worden. De zon is er niet voor eeuwig, toen de zon nog jong en jeugdig was, dan was ze minder actief. maar nu heeft de zon als onze moedersster soms haar kuren en stuurt ze soms zonnestormen naar onze arme planeet, gelukkig hebben we de maan nog, die ons wat beschermd tegen de kuren van de zon. in de loop van miljard jaar is de zon dus wat actiever geworden, en het zonlicht is energie die ons doet leven en in dat licht zitten de zeven kleuren van de regenboog, zonder zon geen leven op onze schone planeet. er zit veel elektriciteit in onze troposfeer en niet alleen water. De NASA is al een hele tijd de zon aan het bestuderen, dit voor de komende ruimtereizen. Want zonnestormen zijn zeker een gevaar voor de ruimtevaart. Ons magnetisch veld beschermd ons tegen deze gemene aanvallen van de zon. en elke verstoring is slecht voor ons elektriciteitsnet, en het aards magnetisch veld kan verstoringen ondergaan door de zon, maar dat is ook slecht voor dieren die zwemmen of vliegen op het magnetisch veld. shalom

 34. Zo op regelmatige tijd wordt het volgend doemscenario uit de kast getrokken worden.
  Al tientallen jaren word het einde van de wereld voorspeld en elke paar jaar weer opnieuw.
  De eerste jaren dat die voorspellingen er waren kon Ik me kwaad maken over zo veel onzin maar tegenwoordig levert het niet meer meer op dan een meewarige glimlach.
  Duidelijk zal in ieder geval wel zijn dat de belastingbetaler weer een poot uitgedraaid gaat worden dat dan wel weer

Comments are closed.