Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?

—————————————————————————————————————————————–

‘Planeet nu vrijwel onbeschermd tegen X-klasse zonnevlam’

—————————————————————————————————————————————–

In de nacht van donderdag op vrijdag werden er in de lucht boven Kazachstan vreemde, snel pulserende gekleurde lichtflitsen gezien en gefilmd, alvorens een enorm fel wit licht het elektriciteitsnet voor korte tijd uitschakelde. Ook in Jordanië was gisteren een grote stroomstoring. Kan het ermee te maken hebben dat het magnetische veld van de Aarde in snel tempo extreem verzwakt is, en nu zelfs nauwelijks bestand lijkt tegen een doorsnee zonnewind uitbarsting? Dat betekent dat nu zelfs een matige zonnevlam onze hele beschaving in één klap naar het stenen tijdperk kan terugwerpen. Immers: geen elektriciteit = geen communicatie, geen voedsel, geen water, geen vervoer. 90% van de wereldbevolking is totaal afhankelijk geworden van elektriciteit.

Het onderstaande filmpje uit Kazachstan lijkt authentiek, met uitzondering van de geluidseffecten, die er vrijwel zeker aan lijken te zijn toegevoegd: (1)

De geluidseffecten doen denken aan eerdere filmpjes van de afgelopen circa 10 – 12 jaar, waarop te horen was hoe er over de hele wereld bizarre, extreem harde geluiden zouden zijn gehoord. De meeste van deze filmpjes waren opzichtig fake, maar enkele bleven onverklaarbaar. Astronomen opperden dat de zonnewind behalve het bekende noorderlicht onder bepaalde omstandigheden ook ‘schurende’ geluiden in de atmosfeer zou kunnen produceren.

Grote stroomstoring in Jordanië

Gisteren was er ook een plotselinge grote stroomstoring in Jordanië, dat hemelsbreed niet heel ver van Kazachstan ligt (ca. 2000 kilometer). Volgens lokale berichten zouden grote delen van het land urenlang zonder elektriciteit, telefoon, internet en mobiele communicatie hebben gezeten. Inwoners uitten hun frustraties, waarop de directeur van het Jordaanse energiebedrijf JEPCO op vage wijze verklaarde dat de problemen te wijten waren aan ‘het moederbedrijf’.

Gisteren verklaarde het ministerie van Water en Irrigatie dat de storing ook de watervoorziening heeft getroffen. Als oorzaak werd een ‘onderbreking’ van de elektriciteitslijnen met Egypte gegeven. Jordaanse media meldden echter dat een technisch experiment de werkelijke boosdoener is. (2) Het is onduidelijk of de stroom- en watervoorziening inmiddels weer is hersteld.

Magnetische veld extreem verzwakt

Het is speculatie, maar de ‘lichtshow’ in de lucht boven Kazachstan kan wellicht te maken hebben met het in zeer snel tempo extreem verzwakte magnetische veld rond onze planeet. Een zwakke, doorsnee zonne uitbarsting, die normaal gesproken vrijwel onopgemerkt zou blijven, bereikte op de planetaire K index een totaal onverwacht niveau 5. De geomagnetische gevolgen van de impact werden direct door de sensoren van het NOAA geregistreerd.

‘Het feit dat deze (zwakke) wind zo’n krachtige impact had, is een immense reden tot zorg,’ schrijft Cap Allon (Electroverse). Dat zullen we volgens hem echter nooit van onze regeringen te horen krijgen. Die houden zich enkel bezig met het zin- en hersenloos bang maken van de bevolking voor een doorsnee luchtwegvirus, en natuurlijk voor een volstrekt natuurlijk en ongevaarlijk gas (CO2) waarvan er nog steeds een extreem lage concentratie in de atmosfeer zit, en waarvan een jaar geleden tijdens de lockdowns bleek dat dit niveau helemaal niets te maken heeft met de menselijke uitstoot (in dit geval het vrijwel ontbreken ervan).

‘Hun ultieme controle methode is angst, dat is waar, maar die moet totaal vooropgezet zijn. Ze moeten er iets mee kunnen bereiken… Alleen als wij onze vrijheid en goedkope, vrije en betrouwbare energie opgeven, en precies doen wat ze zeggen, zoals het accepteren van klimaat lockdowns, kan de planeet worden ‘gered. Dit is ‘1984’.’ (3)

Aarde nu onbeschermd tegen X-klasse zonnevlam

De bedreiging die de globalistische klimaat-vaccin sekte voor onze vrijheid, welvaart en toekomst vormt is echter nog niets vergeleken bij wat de zon kan veroorzaken nu de beschermende magnetosfeer rond de Aarde zo verzwakt is. Onze planeet heeft nu al twee doorsnee uitbarstingen maar nauwelijks weten te verwerken. Wat zal er dan gebeuren als er een X-klasse zonnevlam onze kant uitkomt?

Het antwoord: totale duisternis. Alles wat op elektriciteit werkt, zal langdurig of permanent worden uitgeschakeld. Astronomen kunnen slechts een paar dagen van te voren zien of er een mogelijke zonne uitbarsting komt, en of die richting de Aarde zal worden geslingerd. De bevolking waarschuwen heeft dan ook geen enkele zin. Bovendien is bescherming tegen zo’n X-klasse zonnevlam onmogelijk.

Een topwetenschapper van het Climate Science Center in Pagosa Springs (Colorado), in de volksmond bekend als het Oppenheimer Ranch Project, voorspelt dat onze planeet mogelijk al in 2023 getroffen wordt door een verwoestende super zonnevlam. De afgelopen jaren plaatsten we tevens enkele flashbacks naar ons artikel van begin 2012 over een ex-CIA ‘Remote Viewing’ team, dat enige jaren na de correct voorspelde kernramp in Japan (2011) een wereldoorlog ‘voorzag’, en tijdens die oorlog inderdaad zo’n super uitbarsting, die een einde zal maken aan onze beschaving.

We kunnen alleen maar hopen en bidden dat dit vreselijk lot onze wereld bespaard zal blijven.


Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Electroverse
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur NASA , bron http://sec.gsfc.nasa.gov/popscise.jpg , This file is in the public domain in the United States


Zie ook o.a.:

29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023

Archief 2012:
14-02: Remote viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam nabij (/ ‘Derde Wereldoorlog en einde beschaving begint met explosie Noord Koreaanse kernbom’)*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. ‘Het onderstaande filmpje uit Kazachstan lijkt authentiek, met uitzondering van de geluidseffecten, die er vrijwel zeker aan lijken te zijn toegevoegd’: (1)
  Dat zeg jij wel Xander, maar jij hebt toch ook wel gehoord dat mensen op verscheidene plaatsen in ons land, en ook in het buitenland, in het nog niet zo verre verleden vreemde geluiden hebben gehoord, waarvan ze niet konden lokaliseren waar ze vandaan kwamen ! Sommigen zeiden dat ze uit binnenste van de aarde kwamen !

 2. In Israël klaagde een mij bekende blogger ook over stroomstoringen recentelijk.
  Dus nu ik dit zo lees,……..?

 3. Een goede site met real-time data van Zonnevlammen en stormen is deze:
  https://tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html

  Deze site volg ik al jaren en wat Xander zegt klopt wel: er is een duidelijke verhoging de afgelopen 3 dagen van C-Klasse Zonnevlammen, zelf tot in de M klasse!. Deze zijn best zeldzaam en kunnen gevaarlijk zijn. De gevaarlijkste zijn uitbarstingen in de X-klasse.
  Afijn hou deze site in de gaten en doe zelf onderzoek. Belangrijk is wel of het Zonne-gat vlam gericht is op de aarde, anders schiet hij er langs.

 4. Er is maar één kracht op aarde waar het naar mijn idee werkelijk om gaat…
  Liefde! Hetgeen wij ZIJN… Helaas zijn we ons dat misschien niet bewust, omdat we door tal van omstandigheden (pijn en verdriet), ver van onszelf verwijderd geraakt kunnen zijn… Mijns inziens is het de bedoeling, dat we ons weer herinneren wie we werkelijk zijn… Liefde is de allergrootste kracht op deze aarde.

 5. Kan zijn dat een of andere macht aan het testen is met een magnetisch veld, men kan daarmee raket schilden vernietigen.

 6. het magnetisch veld van de aarde wisselt steeds van veld, dan weer noord dan weer zuid. Walvissen en duiven om die twee te noemen, vliegen en zwemmen op het aards magnetisch veld dat steeds storingen kan ondergaan, of in dat land de uitval van de elektriciteit iets te maken heeft met het magnetisch veld is onduidelijk. Maar in dat land is de elektriciteit voorziening ook verouderd zou het dat kunnen zijn? Shalom

 7. Zie deze twee artikelen op de website van spaceweather.com:

  Solar Flare Frenzy
  Yesterday, May 22nd, sunspot AR2824 unleashed a flurry of solar flares unlike anything we’ve seen in years. NASA’s Solar Dynamics Observatory recorded 9 C-class flares and 2 M-class flares in only 24 hours.

  Huge Solar Radio Burst
  During yesterday’s solar flare frenzy, the sun emitted a shortwave radio burst so loud that “it drowned out lightning static from a severe local thunderstorm,” reports Thomas Ashcraft, who recorded the signal using a radio telescope in rural New Mexico

  https://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=23&month=05&year=2021

 8. @weethetwel: Is er nog iets erger dan hoe mensen omtrent corona voor de gek zijn gehouden?

  Maar begin deze maand wees iemand er op dat de Schumann-resonantie sterkte piekte. En dat kun je dan ook opzoeken omdat dit wordt geregistreerd.

  Was die melding alweer vergeten, maar gisteren hoorde ik vanaf rond 17:00 drie uren lang het bekende ‘belgeluid van de aarde’. Klinkt als het nagalmen van de grote urenbel van een kloktoren. Maar dan constant en vanuit alle richtingen. Geen kerken in de buurt en de wind kwam ook niet uit de buurt van een kerk.
  Geen epilepsie, machinegeluiden, tinnitus, tussen de oren of wat dan ook.

 9. @Nederbelg

  Zeker weten! Heb ze ook al 2x gehoord hier in omgeving Zuid-Limburg(NL). Dat was ook een aantal jaar geleden. In die tijd dat daar meerdere waarnemingen van waren.
  Nu hoor ik ze niet meer eigenlijk.

 10. … Of kunt u toch rustig slapen?
  Al in paniek geraakt? Niet nodig, zegt prof De Groot: ’De beweging van de Noordpool kan net zo goed het begin van een nieuwe ompoling zijn als een ommetje dat morgen weer is afgelopen.’ Dat laatste acht hij een stuk waarschijnlijker. ‘Want de absolute sterkte van het magneetveld zit nog altijd ruim boven het gemiddelde van de afgelopen miljoenen jaren en benadert de waarde voor een omkering niet eens.’

  Ook een mailtje naar geofysicus Brian Meyer van de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), waar ze de magnetische polen nauwlettend in de gaten houden, stelt gerust. ‘Afgelopen jaar is de snelheid van de Noordpool weer iets gedaald’, mailt hij terug, ‘namelijk tot 41 kilometer per jaar.’

  Met die snelheid bereikt hij weliswaar al over een kleine vijfhonderd jaar de overkant – maar voor hetzelfde geld begint hij al over een aantal maanden aan de terugtocht.

 11. Als ik naar het filmpje kijk dan is het een hele simpele camera of met een vies plastic bescherm velletje erop. Het licht waait hierdoor uit zowel bij de auto koplampen als bij de straat verlichting. In Azie heb je altijd bij nacht (ik weet het woord niet in nl maar laat ik het het licht noemen) dit licht is er altijd elke nacht. En de Noordpool verschuift richting Rusland, de magnetische as en dit komt weer omdat ons zonnestelsel in beweging is. Hier een filmpje van ja ik durf het haast niet te zeggen de NOS waarbij ze niet helemaal liegen behalve op het eind weer wel.

  https://www.youtube.com/watch?v=oIIyLYNKgp4

  Zolang we blijven draaien en de dag 24 uurtjes blijft maak ik me geen zorgen.

 12. beste Xander, de corona-angst is al behoorlijk uitgewerkt en dan is er weer een nieuwe angst nodig die nóg weer erger is. Uiteraard kunnen de astrologen de aankomende ramp maar een paar dagen van te voren aangeven. Dan moet iedereen in versneld tempo in lock-down. Plaats je dit artikel serieus of is het een persiflage. In het laatste geval moet je dat wat duidelijker laten blijken want anders ontstaat het misverstand dat je er ook met je grote voeten intrapt.

 13. Ik heb zo mijn twijfels over dit verhaal, want als het magnetisch veld echt zo zwak zou zijn, dan zouden we o.a. hier op onze breedtegraad vaker de Aurora Borealis moeten kunnen waarnemen, en dan heb ik het niet over een zwakke groene of paarse gloed die hier in Nederland sporadisch te zien is op de Waddeneilanden, maar over bewegelijk Noorderlicht zoals ik dat tijdens een aantal Poolreizen in de winter heb gezien. Ik bedoel dan duidelijk zichtbare bewegende “gordijnen”.

 14. Wil je op de eerste rij zitten? Kijk op SUSPICIOUS OBSERVERS en zie dankzij hem wat het CO2 sprookje is. De bedriegers in de EU, USA, China en al diegenen die zich experts(idioten van het systeem) noemen hoe ze hun eigen bevolking bedriegen en worden ontmaskerd. Net als onze dolgedraaide corona experten die niet meer presteren dan statistiekjes af te lezen met een hoger diploma terwijl een kind van 9 jaar dit evengoed kan.

 15. Dit was te verwachten. Kijk naar suspicious obsevers bijvoorbeeld.ook andere kanalen hebben hiervoor gewaarschuwd. Door solar minimum hebben we ook meer vulkaan uitbarstingen.. De aarde wordt getroffen door grote ladingen protonen…,
  Zie het resultaat. Ook in de achttiende eeuw.zie .carrington event.. gebeurde het ook al. Echter..er was niet veel meer als telegraaf..en daar speurde men het!
  Beschermen hiertegen…kan dat? Wanneer je volkomen off grid kan leven, dan wel .
  Bij stroomuitval helpt allesbrander, petroleumkachel…enz

 16. Beste Xander,
  Kazachstan daar gaat de elite wonen ..een hele stad is daar gebouwd met selfsustaining technologie er wordt genoeg eten verbouwd en zuurstof gemaakt om een hele stad in leven te houden zelfs al vergaat de rest van de wereld….-..ik weet bijna zeker dat dit bovenstaand bericht een hoax is er komt een great reset en dit [een electriciteits uitval ] zit gewoon in het great reset plan ….ook in de VS zijn veel stroomstoringen gaande te wijten aan cyber criminelen?… Het is paniek zaaien over die zonne vlammen en electrische en magnetische velden..die zaken verstoren….het is de NWO die alles verstoort ….alles…. een mooi in elkaar gezette leugen.

 17. @nederbelg hier in brabant ook, maar das vlak bij lommel waar ik woon. Het klinkt als mechanisch geluid. Alsof ze aan het bouwen zijn. Een gang onder de grond met een boor, maar het geluid komt van boven. Dus kan dat het niet zijn. Denk toch iets met geo engeneering/Haarp/satellieten te maken heeft.

 18. Ik heb begrepen dat de HCL deeltjesversneller bij vertraging ook geluiden de atmosfeer instuurde.

 19. Een topwetenschapper van het Climate Science Center in Pagosa Springs (Colorado), in de volksmond bekend als het Oppenheimer Ranch Project, voorspelt dat onze planeet mogelijk al in 2023 getroffen wordt door een verwoestende super zonnevlam

  Het kan natuurlijk ook zijn dat een en ander uit dezelfde hoek van paniekzaaiers die het al over zombies en dergelijke hebben gehad.
  Tegenwoordig is het corona maar binnenkort zouden we ook een invasie uit de ruimte kunnen verwachten kwam al eens naar voren.

  Komt niemand op het idee dat dit wel eens een natuurverschijnsel is dat voorlopig nog niet verklaard is
  Dat elektra in delen van de wereld uitvalt is nou niet bepaald de eerste keer.

 20. Electroverse:
  We weten dat in het jaar 2000 het beschermende magnetisch veld van de Aarde al 10% van haar sterkte verloren had t.o.v. de jaren 1800. Een extra 5% ging verloren tegen 2010.
  In de recente jaren, 2015 en 2017, versnelde de afname van het magneetveld nog verder.
  Wij ‘oningewijden’ hebben nog steeds geen informatie gekregen over de omvang van de verdere afname van het beschermende magneetveld van de Aarde.
  Raden naar het waarom deze informatie niet publiek gemaakt wordt ‘might be quickly sending you down a conspiracy rabbit hole’…

 21. pas op met hal turner, hij doet zich voor als rechts maar als het over Israel gaat is
  hij meer dan links. hij verdiend zijn brood met paniek zaaien ,en heeft in sommige
  gevallen, in plaats van op zijn duim te slaan de kop van de spijker geraakt.
  als zijn verslaggeving over Israel gaat komt de aap uit de mouw
  het hele verhaal op xander nieuws is wel het lezen waard,zo als meest al

 22. Waar zijn die honderden andere filmpjes over dit fenomeen? Dit filmt to iedereen als ie dit ziet?

  Graag posten als u een goede Li k heeft

 23. Denk eerder dat er bewust hacking aan de gang is.(inside job) Zoals in de VS onlangs gebeurt is. Kan ook zijn dat ze de computersystemen aan het veranderen zijn. Filmpje lijkt niet op een natuurlijke magnetische verandering. Eerder op menselijke gestuurde lichtflitsen. Haarp/satellieten/geo engeneering enz. kunnen heel veel. Impulsen veroorzaken.

 24. Xander die vreemde geluiden 10 jaar geleden heb ik in Belgie zelf gehoord. Ik durf het onder ede te verklaren. Het was luguber. Ik ging er ’s avonds laat voor naar buiten. Het waren vals klinkende trompetgeluiden. De filmpjes die ik althans op internet heb gezien kwamen overeen met wat ik in Lommel heb gehoord. Absoluut geen fake.

Comments are closed.