Wereldwijde hongersnood 2022 – 2024 kan niet meer worden voorkomen

—————————————————————————————————————————————–

Voedselprijzen stijgen komende maanden met 20% – 100%, ook in Europa – Zeker 2 miljard mensen dreigen te verhongeren als gevolg van de verminderde productie van kunstmest, wat het gevolg is van de Westerse sancties tegen Rusland

—————————————————————————————————————————————–

(05.00) – De wereldwijde voedselproductie is als gevolg van een serie dramatische gebeurtenissen en ontwikkelingen aan het instorten. Het gevolg zal een wijd verspreide hongersnood zijn die miljarden zal treffen en niet meer kan worden gestopt, en die tot en met 2024 zal duren. Sommige soorten voedsel zullen uit de schappen verdwijnen, terwijl het overige extreem duur zal worden. De komende maanden moeten we daarom rekenen op prijsstijgingen van tussen de 20% en 100%. Enkele producten zouden wel eens drie keer zo duur kunnen worden. Dit zal honderden miljoenen mensen, die toch al worstelen met de krankzinnig hoge energieprijzen, definitief over de rand van diepe armoede duwen, en massale sociale onrust veroorzaken.

De belangrijkste oorzaken van de aanstaande wereldhonger:

* Het Westerse anti-CO2 klimaat/energiebeleid dat fossiele brandstoffen in de ban doet en CO2 wil elimineren, en daardoor de hele landbouwsector met extreem hoge kosten om zeep helpt; (Zie ook ons artikel van 6 november 2021:  Tekort kunstmest door stopzetten fossiele energie leidt tot wereldwijde hongersnood in 2022 – 2023 )

* De Westerse economische sancties tegen Rusland, waardoor Europa in een energiecrisis is gestort en de export van (cruciale bestanddelen van) kunstmest is gestopt. Ongeveer 5 miljard mensen zijn hiervan afhankelijk. Omdat de productie van kunstmest met 25% – 30% is verminderd, dreigen zeker 2 miljard mensen te verhongeren;

* De door het Westen geprovoceerde oorlog in Oekraïne, waardoor er dit jaar geen tarwe, maïs, soja en andere gewassen worden geplant, en de havens aan de Zwarte Zee zijn geblokkeerd;

* Het door het Westen gedomineerde centrale bankensysteem dat met het jarenlang digitaal bijdrukken van enorme hoeveelheid geld torenhoge (hyper)inflatie aan het creëren is;

* Global Cooling als gevolg van het Zonne minimum en het snel afnemende magnetische veld;

* Droogte als gevolg van door Global Cooling ontstaan extreem weer, waardoor de productie in China, Rusland, de VS en Canada scherp is gedaald. Maar liefst 71% van de Amerikaanse tarweoogst voor 2022 wordt getroffen door droogte.

Amerikaanse boeren maken reeds melding van een stijging van ongeveer 300% om gewassen zoals tarwe te produceren. De prijzen van kunstmest, zaden, brandstof en allerlei machines en apparaten rijzen namelijk de pan uit. Door de ongekend dure benzine en diesel zijn de transportkosten voor voedsel eveneens geëxplodeerd.

Op dit moment eten we nog van de winteroogsten, maar aan het einde van de zomer zijn we afhankelijk van wat er in de lente groeit. De gewassen die daarvoor nodig zijn worden op dit moment niet voldoende geplant. Hongarije heeft daarom zijn graanexport stopgezet om de eigen bevolking te kunnen voeden. Turkije, Egypte en Tunesië zijn voor hun tarwe vrijwel volledig afhankelijk van Rusland en Oekraïne, maar ook die landen moeten hun export beperken.

De VN heeft bevestigd dat de voedselinflatie nu al 20% bedraagt. Rond de zomer en de herfst zal dit hoogstwaarschijnlijk naar tegen de 50% zijn gestegen.

Vaxxicide kan vraag nog dempen

Op Natural News wordt geschreven dat het enige dat de vraag naar voedsel kan verminderen de wereldwijde Covid vaccinatie-genocide (vaxxicide) is. Vooral in het platgespoten Westen zijn een record aantal mensen reeds gestorven, doodziek geworden of gehandicapt geraakt door de opgelegde, en later dit jaar verplichte mRNA genmanipulatie injecties. Door de boostershots kan het aantal slachtoffers nog eens verveelvoudigen.

Westen (WEF) belangrijkste veroorzaker alle ellende

Voedseltekorten en hongersnoden lijden historisch altijd tot grote sociale onrust, opstanden, revoluties, burgeroorlogen en internationale oorlogen. Dat betekent niet dat ieder land en iedere stad even zwaar getroffen zal worden en in chaos zal worden gestort, maar wel dat het leven voor iedere aardbewoner steeds onzekerder, moeilijker en onveiliger zal worden. Mensen op het platteland moeten niet denken hiervan gespaard te kunnen blijven, want als het voedsel in de stad op is zullen hele hordes op zoek gaan naar waar het nog wel te krijgen is en dit met geweld gaan afpakken.

Heel veel ellende had voorkomen kunnen worden als Oekraïne en het Westen de Minsk akkoorden hadden uitgevoerd, en de bevolking van de Donbass zoals afgesproken een stem hadden gegeven over hun eigen toekomst. In plaats daarvan begon het neonazi-regime in Kiev met financiële, politieke en militaire steun van het Westen een slow-motion genocidecampagne tegen de Russisch sprekende bevolking. Toen Rusland geen andere keus had dan in te grijpen, werd en wordt Rusland stapsgewijs uitgesloten en uitgestoten van de Westerse wereldorde. Miljarden wereldburgers gaan daar met hun toekomst en zelfs hun leven voor betalen.

Wat hebben de meeste oorzaken met elkaar gemeen? Dat ze door het Westen zijn geïnitieerd of zijn uitgelokt. Specifieker door de VN / WHO (= Gates / Rothschild / Rockefeller imperium) en het World Economic Forum van Klaus ‘Great Reset’ Schwab, waar alle huidige overheden – ook de Nederlandse – zonder dit zelfs maar aan hun eigen bevolking voor te leggen of mede te delen hun soevereiniteit aan hebben overgegeven. Doel: de verdere oprichting van het Vierde Reich, dat een bedreiging is gaan vormen voor het overleven van de hele mensheid.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

07-03: Nature studie: Anti-CO2 beleid kan Global Cooling door stilvallen warme golfstroom versterken
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’
29-01: Global Cooling: Dik pak sneeuw in Jeruzalem; Zeewater bij Griekenland bevroren
28-01: VN eist nog dit jaar permanente wereldwijde noodtoestand vanwege Covid en klimaat

2021:
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
07-12: Wereld in de grip van kou; satellieten meten enorme temperatuurdaling
11-11: Start anti-CO2 terraforming project in VS grote bedreiging voor oogsten en voedselvoorziening
06-11: Tekort kunstmest door stopzetten fossiele energie leidt tot wereldwijde hongersnood in 2022 – 2023
07-10: Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak
29-09: Nature Climate Change studie waarschuwt voor stilvallen golfstroom en periode met extreme kou in Europa
29-09: Nature Climate Change studie waarschuwt voor stilvallen golfstroom en periode met extreme kou in Europa
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
24-08: VS op rand van instorting: Wankelend Biden regime kondigt medische dictatuur af en veroorzaakt voedselcrisis