Nature studie: Anti-CO2 beleid kan Global Cooling door stilvallen warme golfstroom versterken

—————————————————————————————————————————————–

Nieuwe geofysische studie bevestigt verzwakking magnetische veld

—————————————————————————————————————————————–

Het alleen al in Nederland honderden miljarden euro’s verslindende beleid om de uitstoot van CO2 te stoppen kan volgens een nieuwe Nature studie verwoestende gevolgen te hebben voor ons klimaat. De inmiddels door niemand meer te ontkennen afkoeling van de aarde (Global Cooling) zal er namelijk door worden versterkt. Kortom: met de torenhoge energiebelastingen die u nu betaalt voor volstrekt onbetrouwbare en daarom nutteloze windenergie financieren we feitelijk onze eigen ondergang, mede omdat er straks geen aardgas meer mag worden gebruikt om ons te verwarmen tijdens de ijzige tijden die eraan komen.

De tijdelijke milde (en broodnodige) opwarmingscyclus op aarde is definitief voorbij. Alle klimaatmaatregelen om die zogenaamde opwarming te stoppen – zoals het verminderen en stopzetten van CO2 uitstoot, het verwijderen van CO2 uit de atmosfeer en het besproeien van de lucht om het zonlicht te dimmen – zullen een catastrofale afkoeling veroorzaken.

‘Het is duidelijk vastgesteld dat een instorting of sterke vermindering van de Atlantic meridional overturning circulation (AMOC) de noordelijke hoge breedtegraden substantieel zou doen afkoelen,’ stellen de auteurs. ‘Hier laten we zien dat er een mogelijkheid is dat zo’n afkoeling versterkt wordt door opzettelijke verwijdering van CO2, en zal resulteren in een tijdelijke onderschrijding van een verwacht temperatuurniveau.’

De AMOC, en daarmee de cruciale warme golfstroom naar Europa, is reeds langzaam aan het stilvallen, en daar valt niets meer aan te veranderen. Samen met het verminderde warmtetransport in de oceanen veroorzaakt dat stilvallen al in de komende jaren een dermate ijskoude periode, dat ook de meest verstokte Global Warming aanhangers zullen moeten toegeven dat ze het volkomen fout hebben gehad.

Geofysische studie bevestigt afname magnetische veld

Op 2 maart werd in het vakblad Geophysical Research Letters een peer-reviewed artikel gepubliceerd waarin wetenschappers erop wijzen dat voor het eerst in 53 jaar boven de (eind 2020 ingestorte) radiotelescoop van Arecibo (Puerto Rico) de F3 ionosferische laag is waargenomen. De oorzaak is de verzwakking van het beschermende magnetische veld, waardoor de energie van de zonnewind en uit de ruimte dieper de atmosfeer indringt.

Dat zal op de korte tot middellange termijn zeer ingrijpende gevolgen hebben voor zowel het klimaat, de planeet zelf als de (gezondheid van) de mensheid. ‘De mars naar het einde van de wereld en een nieuw tijdperk gaat door,’ luidt het veelzeggende commentaar van schrijver en academicus Ben Davidson, beheerder van Suspicious Observers (bijna 600.000 YouTube abonnees).

Hebben we nog maar maximaal 10 – 15 jaar?

Op 2 januari besteedden we uitgebreid aandacht aan zijn anderhalf uur durende docu-film ‘The Earth Disaster Documentary‘, waarin op basis van tal van wetenschappelijke onderzoeken van erkende researchers bewijs wordt geleverd van de razendsnelle afname van het magnetische veld (minimaal 5% per decennium, mogelijk al 5% per jaar), wat – behoudens een wonder – onherroepelijk zal leiden tot een E.L.E. (Extinction Level Event), inclusief poolomkering. De gevolgen hiervan zullen zo extreem zijn, dat de huidige menselijke beschaving het niet zal overleven.

Wanneer? Bij een 5% afname per jaar – en daar zijn sterke aanwijzingen voor – is het magnetische veld waarschijnlijk ergens tussen 2030 en 2046 zo goed als verdwenen, en hebben we geen enkele bescherming meer. Het einde van de beschaving begint vermoedelijk vele jaren eerder, vooral omdat we totaal afhankelijk zijn geworden van elektriciteit en digitale systemen, die ver voor het wegvallen van het veld zullen uitvallen. Dat zou het potentiële ‘einde van de wereld’ mogelijk al in (of zelfs kort voor) 2025 plaatsen, met een beetje geluk in 2030 (/2035).

Het antwoord op de vraag of er nu wel of geen nucleaire wereldoorlog met Rusland komt, maakt feitelijk dus niet meer zo heel veel uit. Geen oorlog betekent slechts uitstel van executie, al heeft u dan in ieder geval nog wel de tijd om u zich er in ieder geval psychisch en geestelijk op voor te bereiden. Want tenzij u over een ruimteschip beschikt, of over een bunker ergens heel diep onder de bergen, is er nul komma nul kans dat u zo’n cataclysmische ramp die aan het einde van iedere ca. 12.000 (/13.000) jaar durende cyclus plaatsvindt, zult overleven.

 

Xander

Zie ook o.a.:

11-02: Nieuwe mislukte lancering na 40 verbrande satellieten door zwakke zonnestorm bewijst snel afnemende magnetische veld
29-01: Global Cooling: Dik pak sneeuw in Jeruzalem; Zeewater bij Griekenland bevroren
01-01: Kosmische ramp binnen 20 jaar onvermijdelijk door versnelde afname magnetische veld ( / Einde 12.000 jarige cyclus bevestigd: ‘De aarde zal bevend van haar plaats wijken’ (Jesaja 13) wordt binnen 15 tot 20 jaar (maar mogelijk al binnen 2 tot 8 jaar) werkelijkheid)

2021:
07-12: Wereld in de grip van kou; satellieten meten enorme temperatuurdaling
06-11: Tekort kunstmest door stopzetten fossiele energie leidt tot wereldwijde hongersnood in 2022 – 2023
07-10: Top meteorologisch centrum voorspelt extreem koude winter in Europa; energieprijzen door het dak
29-09: Nature Climate Change studie waarschuwt voor stilvallen golfstroom en periode met extreme kou in Europa
10-08: IPCC fake science rapport moet bevolking rijp maken voor permanente klimaat lockdowns
24-07: (/ Global Cooling: Sneeuwstorm en koude records in Zuid Afrika; ook in Australië was het in juli nog nooit zo koud)
10-07: Global Cooling: Grootste toename sneeuw en ijs op Groenland ooit, zeldzame zomervorst in delen VS
30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde (Bescherming tegen kosmische straling wordt razendsnel zwakker – Poolomkering veel dichterbij dan aangenomen? – Wetenschappers waarschuwen voor kosmische golf EN super zonnevlam in 2023)
14-06: Solar wetenschapper: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon, wij noemen dit het Termination Event’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023
20-02: Kou doet groene energie de das om: Windmolens oorzaak van instorten stroomvoorziening in Texas
06-02: Global Cooling zet door: Satellieten constateren scherpe temperatuurdaling atmosfeer
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

2020:
08-12: Duizenden jaren oude klimaatcyclus en zonne activiteit markeert begin nieuwe IJstijd
08-11: Global Cooling: Tikkende tijdbom Noordpool kan abrupte extreme afkoeling Europa veroorzaken
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt

2019:
20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)