Nieuw klimaatdictatuur wapen? Dubai gebruikt drones om regenbuien te veroorzaken

—————————————————————————————————————————————–

Global Cooling: Sneeuwstorm en koude records in Zuid Afrika; ook in Australië was het in juli nog nooit zo koud

—————————————————————————————————————————————–

Nu extreme weers- en temperatuurschommelingen over de hele wereld bewijzen dat Global Cooling zich onmiskenbaar doorzet, lijken de aandrijvers van een totalitaire VN klimaatdictatuur een nieuw wapen in handen te hebben om naar believen ‘klimaatrampen’ te veroorzaken. Het National Center of Meteorology (NCM) van de Verenigde Arabische Emiraten gebruikt bijvoorbeeld drones die wolken elektrische schokken toedienen, waardoor die hun vocht loslaten en het begint te regenen. De NCM heeft op deze wijze in het hele land ‘moesson achtige stortbuien’ veroorzaakt om de zinderende hitte te bestrijden.

Het land gebruikte al enige jaren ‘cloud seeding’ technologie, waarmee zout en chemicaliën in wolken worden gesproeid (‘chemtrails’) om neerslag te bevorderen. De nu ingezette drones maken deel uit van een $ 15 miljoen kostende programma om het in een van de droogste landen ter wereld te laten regenen. Er zijn genoeg wolken om dat te doen, al reageert niet iedere wolk met het loslaten van zijn vochtdeeltjes.

De methode is een stuk goedkoper dan het gebruik van ontziltingsinstallaties, waar 42% van het water dat het land gebruikt van afkomstig is. Droge gebieden in Noord- en Zuid Amerika zouden eveneens profijt kunnen hebben van deze technologie.

Nadelen: flash floods, overstromingen en aardverschuivingen

Er kleven ook nadelen aan: zo is de hoeveelheid kunstmatig opgewekte regen niet nauwkeurig te bepalen. De geschatte verhoging van 5% tot 70% betekent dat er ook (veel) te veel regen kan vallen (1), en er op de grond ‘flash floods’, overstromingen en aardverschuivingen worden veroorzaakt.

Volgens veel wetenschappers is rommelen aan moeder natuur erg riskant. Waar je op één plek een schakelaar in de gewenste stand zet, kan het op vijf andere plaatsen juist helemaal misgaan.

Ideaal wapen voor klimaatalarmisten

Drones die zeer zware regenbuien kunnen veroorzaken lijken een ideaal wapen in de handen van klimaatalarmisten – dus zeg maar de hele gevestigde Westerse orde – om de bevolking te overtuigen van de leugen dat er toch echt een ‘acuut CO2 klimaatprobleem’ bestaat dat moet worden aangepakt met torenhoge belastingen, peperdure energie en extreme vrijheidsbeperkingen.

De corona plandemie sinds 2020 heeft aangetoond dat 9 van de 10 mensen onthutsend eenvoudig zijn te misleiden, zelfs al is er nog zoveel onafhankelijk bewijs van het tegendeel van wat politiek en media hen wijsmaken.

Global Cooling

Zo is er in de media uitsluitend de focus op plaatsen waar het op dat moment erg heet is, maar wordt genegeerd dat in bijvoorbeeld Zuid Afrika de afgelopen week tal van kouderecords werden gebroken, en het land zelfs een sneeuwstorm beleefde. Ook in Australië is het in juli nog nooit zo koud geweest.

Oorzaak van al deze extreme verschillen? Global Cooling, niet veroorzaakt door CO2, maar vooral door het nieuwe Zonne minimum, gecombineerd met het steeds zwakker wordende magnetisch veld van de Aarde. Echte wetenschappers voorspellen dit al jaren, maar het Westen en de VN laten zich enkel door gepolitiseerde fake science leiden, die bedoeld is om alle landen aan een communistische klimaatdictatuur te onderwerpen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-07: Duitse watersnoodramp: bewijs van klimaatverandering, of jarenlang achterstallig onderhoud?
10-07: Global Cooling: Grootste toename sneeuw en ijs op Groenland ooit, zeldzame zomervorst in delen VS
30-06: Dierenwereld raakt van slag door snel afnemende magnetische veld aarde
14-06: Solar wetenschappers: ‘Er staat iets groots te gebeuren op de zon; wij noemen dit het Termination Event’
22-05: Werd de stroomstoring in Kazachstan veroorzaakt door extreem verzwakte magnetische veld Aarde?
29-04: Climate Science Center wetenschapper waarschuwt voor ‘super zonnevlam’ in 2023
20-02: Kou doet groene energie de das om: Windmolens oorzaak van instorten stroomvoorziening in Texas
06-02: Global Cooling zet door: Satellieten constateren scherpe temperatuurdaling atmosfeer
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
04-01: Global Cooling: Wereldwijde kou en sneeuw records, maar Bill Gates wil zonlicht dimmen

2020:

13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
31-08: Gobal Cooling bevestigd: Groot Zonne Minimum begon op 8 juni 2020 en duurt tot 2053
25-01: ‘Robuust wetenschappelijk bewijs’ dat klimaat niet door CO2, maar door wolken wordt bepaald
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)

2019:

20-12: Urgenda bedrog: Staat moet op basis van fake science CO2 uitstoot sneller verminderen (/ IPCC erkent eigen foute voorspellingen: opwarming in 10 jaar niet 0,2 maar slechts 0,05 graden C.)
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
12-10: CO2 vrije wereld onmogelijk: Iedere week 10 nieuwe kerncentrales of 10.500 windmolens nodig
24-09: Europese Klimaat Verklaring: 500 wetenschappers stellen dat er geen klimaatcrisis is
09-03: Greenpeace oprichter: Opwarming door menselijke CO2 is totale hoax en bedrog (/ ‘In klimaatagenda is wetenschap vervangen door bijgeloof en een giftige combinatie van religie en politieke ideologie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Je kan met deze technologie je buurlanden uitdrogen, wij kunnen oost Europa uitdrogen, Rusland kan het westelijk deel van de VS uitdrogen en China kan Taiwan uitdrogen; geo enginering
  De soennitsche landen willen Iran uitdrogen.
  Ww3 is technologische oorlog waarbij climate control 1 van de wapens is

 2. Vreemd; Als ze tegenwoordig over iets spreken dan gebeurt het ook direct; een vierde covidgolf;word voorspeld en gebeurt ook; rampenvoorspelling tgv klimaatverandering word voorspeld en komt eveneens uit,
  Klimaatmaatregelen wereldwijd?;op je wenken bediend door alle eurolanden; Allen-samen-één
  Zevenmijlslaarzen voor de technologische ontwikkelingen, allerlei, zoals robottes; uit het niets, komt de reusachtige technorevolutie…
  Het zou me niet verbazen dat ze de covidspuitenweigeraars straks komen bezoeken in vliegende schotels, (We wisten niet dat die dingen ook echt bestonden)voor-geef toch maar toch maar -die fu++ing spuit…

 3. Zouden overheden volledig vergeten de infrastructuur aan te passen aan een veranderend klimaat, omdat ze zich blind staren op CO2 reductie en “groene” energie?? Kokervisie dus alweer, net als bij corona.
  Terwijl adaptatie gewoon gezond verstand is. Want een klimaat draai je niet even in 10 jaar terug, maar mensen moeten intussen wel normaal kunnen leven (hoewel linksen die optie onbelangrijk schijnen te vinden).

 4. Steeds meer aanwijzingen dat overheden te laks zijn geweest om aanpassingen tegen overstromingen te realiseren. Ze focussen kennelijk volledig op windmolens en zonnepanelen, om vervolgens de infrastructuur die overstromingen in goede banen kan leiden, te verwaarlozen.
  https://wattsupwiththat.com/2021/07/25/veteran-swiss-meteorologist-calls-germanys-natural-disaster-protection-a-failed-state/
  In België had men tijdig het water uit het stuwmeer van Eupen moeten laten weglopen. Nu gebeurde dit veel te laat, met overstromingen als gevolg: https://www.hln.be/dossier-exclusief-voor-abonnees/woedende-inwoners-van-vernielde-steden-dreigen-met-rechtszaak-leegloop-stuwmeer-veroorzaakte-tsunami-dat-zegt-zelfs-brandweer~a1c2ebe6/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

 5. Klimaatverandering? Niets nieuws onder de zon, die voor 100% ons klimaat bepaalt.
  Ik moet wel toegeven dat het hele verhaal van de opwarming van de aarde heel slim is gebracht. Toen Al Gore met zijn film over de opwarming van ons klimaat kwam, sloeg menigeen de schrik om het hart. Ook ik geloofde dat wij de oorzaak waren van de opwarming van ons klimaat door onze CO² uitstoot. En dus was ik bereid mijn steentje bij te dragen, om het energieverbruik terug te dringen. Ik begon met een paar zonnepanelen, en al snel werden dat er steeds meer, zodat mijn dak en mijn berging nu vol liggen met zonnepanelen. Ik produceer nu elk jaar enkele honderden kW meer dan mijn verbruik. En toen ik een andere auto kocht werd dat een zuinige hybride.
  Maar op een dag las ik een berichtje in de krant dat er in de Alpen de restanten van een Romeinse nederzetting waren gevonden. Dit was op de plek waar een gletsjer aan het smelten was, zodat dus deze restanten tevoorschijn waren gekomen.
  De Romeinen waren niet achterlijk, dus een gat graven onder een gletsjer en daar een nederzetting bouwen is natuurlijk onzin. Oftewel, die gletsjer is daar later pas gekomen, en nu krimpt hij weer.
  Dan is de onontkoombare conclusie, dat die gletsjer er toen dus niet was, hetgeen dan automatisch betekent dat het klimaat toen warmer moet zijn geweest dan tegenwoordig, terwijl er toen geen kolencentrales, vliegtuigen of auto’s waren, en er minder CO² was!
  Bij wat naspeuringen op het internet bleek dat er gedurende een gedeelte van de Middeleeuwen ook sprake was van een warmer klimaat, maar ten tijde van de Gouden Eeuw was het klimaat juist weer kouder, en daarvan getuigen de schilderijen met Hollandse winterpret op het ijs uit die periode.
  Het is dan ook niet meer dan logisch dan dat het hele klimaatverhaal betreffende de opwarming door CO² voor mij als een kaartenhuis is ingestort.
  Van mijn zonnepanelen heb ik overigens nooit spijt gehad, want gratis elektriciteit is mooi meegenomen. En inmiddels rij ik al weer in mijn tweede, nu nog zuinigere hybride, zodat ik me altijd even moet voorstellen als ik ga tanken.

 6. Een goedkoop militair wapen dat ingezet kan worden om materiaal te hinderen of vast te doen lopen, en een goedkoop terroristisch wapen om sociaal-economische chaos en schade te veroorzaken. Een redder van regio’s als men orkanen kan laten leeglopen boven zee of onbewoonde regio’s, alsmede een goed middel om spanningen tussen landen te veroorzaken wegens verminderde regenkans of veroorzaakte overstromingen stroomafwaarts.

  Maar eens kunstmatig opgewekte sneeuw voor de deur in de winter lijkt mij wel leuk.
  Dan het liefst ‘lockdown’ hoeveelheden 🙂

 7. @ Hoeder: 4:11 pm. Dat is absoluut waar. Mensen blijven helaas doorslapen, en zijn enkel nog te porren voor “brood en spelen”.

 8. Ik vraag me af waar de recente overstromingen nou vandaan kwamen… 😉 Oh ja, climate change. Right.

 9. Die methode om het te laten regenen wordt in Duitsland gebruikt om hagel te voorkomen. Hagel zou de fruitoogst vernietigen… logisch toch?
  Het gebruikte middel is zilverjodide… jammer, het is nogal duur, door dat zilver natuurlijk. Giftig is het dus niet echt.. Een goedkoper middel wordt naar gezocht.
  En ten overvloede..Haarp is met pensioen.., en nooit sterk genoeg. Een storm afbuigen heb je de energie van 20 atoombommen nodig..en daar beginnen we niet aan..

 10. @Elise 24/07/2021 om 2:13 pm. Die Elips duurt 365.2 dagen (1 jaar) waarin gedurende het jaar dat de aarde een omwenteling rond de zon draait de aarde soms in het jaar wat dichter bij de zon staat en soms Iets verder weg. Hoe kom je bij een 14.000jaar durende elips?

 11. Via HAARP wordt al jaren het weer op aarde gemanipuleerd. Hele rampen zijn er mee veroorzaakt. Denk maar eens aan Haïti. Het grote publiek weet hier weer niets van en wordt op alle mogelijke wijzen onkundig gehouden van dit demonische wapen. De grootste criminelen in dezen zijn weer de MSM en de politici en zo wordt het volk weer dom gehouden. Zolang mensen willen blijven slapen, kan dit doorgaan.

 12. In China ook in 2020 zware overstromingen; zodanig dat de Drieklovendam (die matig verankerd schijnt te zijn in de bodem) de kans liep/loopt om door te breken waardoor honderden miljoenen mensen gevaar lopen.

 13. Het bekende verhaal van de vlinder die met de vleugels ergens op de wereld een luchtwervelingetje veroorzaakt dat heel ergens anders op de wereld leidt tot een orkaan.
  Conclusie: Het weer kunstmatig veranderen op de ene plaats leidt tot verandering op een andere plaats!
  De Straalstroom is al jaren verlegd waardoor de windstromen en dus het lokale weer veranderd zijn en instabiel geworden.

 14. Wàt er gebeurt is in Luik-Westfalen-Pfaltz één week geleden, is dàt ook gebeurt door een “scalar weapon” ???

  En quid Canada (bosbranden/hoge temperaturen) ???

 15. Ik roep al langer dat men het weer kan manipuleren ,maar vragen of ik iets geks gerookt heb.
  De prachtige zomers die we afgelopen 10/ 15 jaar hadden vind ik al vreemd.
  .toen ik jonger was hadden we meestal flutzomers en swinters veel sneeuw.
  Half jaren 70 een paar maal een heftige zomer.
  Maar net als alle problemen zoals corona , is het weer alleen tegen hoge prijzen te veranderen .

 16. Mooi filmpje over de dwaze beloften van Boris Johnson. Vanaf 21 juli 2021 zullen de mensen ‘anders’ gaan kijken naar hitte, aldus een krantenartikel. Dit naar aanleiding van hitte in Londen.
  Tony Heller laat zien hoe er in het verleden ook grote hitte was in Londen.
  Johnson belooft dat iedereen windenergie zal krijgen in 2030. Tevens moet het vervoer dan elektrisch zijn. Dat is domweg onmogelijk. Wind en zon kunnen nooit de benodigde energie leveren. Nu leveren ze 1,1%.
  https://www.youtube.com/watch?v=HgPstvxEeSU&t=349s
  Dit is een zaak van ingenieurs en niet van politici met belachelijke en onwerkbare plannen.

 17. Ook stijgen de koffie-prijzen vanwege de door zware vorst gesneuvelde koffie oogst in Brazilië .
  Hoe verder de aarde afkoelt , hoe harder de elite roept over opwarming .
  Weer een goed Xander-artikel .

 18. Het weer is heel chaotisch, overal is m’n aan het verzuipen, maar de Arabieren moeten weer zo nodig knoeien aan het weersysteem. Het weer is een incidentele gebeurtenis op een bepaalde tijd en dat is normaal. De boven luchten koelen nu juist af door het warmer worden van het klimaat, maar wat is klimaat? De aarde is ingedeeld in verschillende klimaatzones, er is dus geen globaal klimaat, maar een klimaat in deelsystemen, zo heeft Spanje vijf klimaatzones. Klimaat gaat dus over een langere tijd, het weer is ons humeur, dus zeer wisselvallig en het klimaat is ons karakter iets stabieler dus. Frans Timmermans de klimaatpaus van Nederland heeft nu weer is een reden om de taksen op alles te verhogen. We zullen dieper in onze zakken moeten tasten, want volgens onze Frans gaan we anders verzuipen. Shalom

 19. Had gelezen Dat de russen met sproeivliegtuig zout strooiden om te laten regenen Het was een proef Maar het regende zoooo hard Hele dorp weggespoeld Welk jaar dit was weet ik niet meer De chinezen testen veel meer Gaat vast wel fout maar horen we niks van

 20. Kijk ook eens op klimaat feiten.nl
  Vooral de grafiek over de lange periodes

 21. Niet helemaal mee eens met dit schrijven. Als het klopt, dat de aarde nu dichter rondom de zon draait(eclips). Zo’n 15000 km. en deze periode duurt langer.(waarschijnlijk 14000 jaar, onlangs zijn we alle astronomische sterrenbeelden doorlopen en zijn we in waterman belandt).Vorige 14000 jaar werd het tijdperk van het donker genoemd(aarde verder van de zon af) Dit tijdperk van 14000 jaar(aarde dichter bij de zon) wordt het tijdperk van het licht genoemd(luciferianen). Dan heeft dat invloed op de polen en dan kan het van binnen de aarde ook warmer worden. Sowieso wordt het aardoppervlak ook warmer. Dit allemaal gaat heel langzaam, maar dit gaat wel lang duren. Vaticaan heeft niet voor niks een eigen sterrenwacht. Probleem is, dat de zon verschillende cycli’s heeft en de aarde zelf ook. En al de planeten ook. Al deze veranderingen zullen invloed hebben op ons leven/handel/voedsel en watervoorziening enz. Als dit schrijven van mij klopt, dan is het logisch dat men meer op elektriciteit wil leven, dan op aardgas.(die laatste kan problemen gaan geven bij breuken in de aarde). Zoals ook breuken in waterleidingen, die weer in de winter kunnen springen. Dit alles heeft met convectie te maken. Warmte versus koude. Of de + en – = + natuurkunde. Het kan dus zijn dat men technologie daarom gebruikt. En ja mee eens, als je zelf het weer gaat beïnvloeden/gaat opschuiven dan krijg je ook weer problemen.
  Zelf vind ik dat men meer open en eerlijk moet gaan praten in het openbaar(verschillende visies uit spreken), want hoe we nu bezig zijn, zo kun je niet samenwerken en de verdeling onder mensen wordt men de dag groter. Is helemaal niet nodig. En soms moet je de natuur zijn gaan laten gaan en daarna pas iets verzinnen. Nu doen we/ze veel dingen vooraf, terwijl het misschien niet nodig is.
  Maar wederom Xander, een goed stuk, zo kun je met elkaar inzichten krijgen en volgens mij is dit de enige manier om dingen gezamenlijk op te lossen. Nu de elite nog om op dit denklevel te krijgen.

 22. Een uitermate gevaarlijke ontwikkeling, temeer omdat ziektes die normaal niet voorkwamen in droogtegebieden een kans krijgen.

 23. wie herinnert zich de natte herfst van half de jaren 70? Dit was eveneens het gevolg van knoeien met de natuur om kunstmatige regenbuien te maken.

Comments are closed.