VS op rand van instorting; Wankelend Biden regime kondigt medische dictatuur af en veroorzaakt voedselcrisis

—————————————————————————————————————————————–

Federale overheid beveelt boeren hun oogsten te vernietigen en brandstofvoorraad weg te gooien

—————————————————————————————————————————————–

Het Afghanistan debacle heeft vriend en vijand duidelijk gemaakt dat de VS een tandeloze tijger is die op zijn allerlaatste benen loopt. De – op deze site al jaren voorspelde – totale instorting van het land kan nu daadwerkelijk op ieder moment beginnen nu het illegale Biden regime de FDA bevolen heeft om ondanks enorme aantallen slachtoffers het Pfizer ‘vaccin’ definitief goed te keuren. Dat is waarschijnlijk gedaan om het uitroepen van de medische staat-van-beleg mogelijk te maken en het leger in te zetten tegen de Amerikaanse bevolking, voordat deze in opstand kan komen. Om het volk verder te verzwakken heeft de federale overheid boeren bevolen om hun oogsten te vernietigen, zodat er binnenkort een grote voedselcrisis ontstaat.

Binnenkort zal uit het officiële onderzoek in Maricopa County blijken dat er inderdaad op grote schaal gefraudeerd is bij de verkiezingen van 2020, zo schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. Dit zou een groot deel van de Amerikanen wakker kunnen doen worden voor het feit dat hun land en regering via een verkapte staatsgreep is overgenomen door vijandige globalistische krachten.

Vaccinatie-dictatuur

De constante leugens over de valselijk als ‘vaccins’ verpakte genmanipulatie injecties, gekoppeld aan de almaar grotere vaccinatiedwang, hebben het vertrouwen van de bevolking in de overheid nog verder doen afbrokkelen. Om een opstand in de kiem te smoren grijpt Washington naar extreme onderdrukkende maatregelen. Demonstraties zullen met grof geweld worden neergeslagen; er komen militaire checkpoints op wegen, en ongevaccineerden dreigen te worden opgesloten in ‘groene zones’, oftewel concentratiekampen, zoals de CDC gedetailleerd beschrijft.

‘Het doel is natuurlijk om zo lang mogelijk aan de macht te blijven,’ aldus Adams. ‘Ondertussen blijven ze de massa (en het leger) injecteren met dodelijke biologische wapens die ontworpen zijn om in de loop van de tijd een groot aantal mensen te doden. Deze zogenaamde ‘booster shot’ is simpelweg een nieuwe dosis van het spike-proteïne wapen dat wordt toegediend om de klus eerder vroeg dan laat te klaren.’

Gecoördineerde instorting

Joe Biden zal waarschijnlijk binnen nu en een jaar worden vervangen door de impopulaire extreemlinkse Kamala Harris, de eerste vrouwelijke president die meteen de geplande ondergang van de Verenigde Staten in ‘goede’ banen moet leiden. Volgens VN Agenda 2030 mag de VS in dat jaar geen supermacht meer zijn, maar als het zo doorgaat zou de gewenste afbraak van het land al in 2025 gerealiseerd kunnen zijn.

Na de gecoördineerde chaotische instorting van Afghanistan volgt nu de gecoördineerde chaotische instorting van Amerika. ‘Als ze niet worden gestopt, zal er geen land meer overblijven om te verdedigen,’ waarschuwt Adams. Volgens zijn bronnen lijkt een aanzienlijk deel van het leger hier tegen in opstand te komen. Een eventuele splitsing in het leger kan leiden tot het uitbreken van een bloedige burgeroorlog.

Als Amerika’s vele vijanden al op een moment zouden wachten om wraak te nemen voor de tientallen jaren lange politieke, militaire en financiële terreur van Washington, dan zou dat wel eens het perfecte moment kunnen zijn om keihard toe te slaan, en het land, dat zich met zijn vele oorlogen, militaire bezettingsimperium en regelrechte economische chantage tot een ware plaag voor de wereldbevolking heeft ontvouwd, de genadeklap te geven.

Regime Biden heeft frontale oorlog verklaard aan Amerikaanse bevolking

Het regime Biden heeft sowieso zelf al de frontale oorlog verklaard aan de Amerikaanse burgers. ‘Bereid u voor op de winter van chaos in Amerika,’ vervolgt Adams. Die zal volgens hem gepaard gaan met een financiële crash, energie- en pinstoringen, internetuitval (de ‘false flag’ cyberaanval van het World Economic Forum?) en een voedselcrisis. Boeren hebben zelfs een ultimatum van de federale overheid gekregen om hun oogsten in de grond te vernietigen en hun brandstofvoorraden weg te gooien. Ze worden er weliswaar voor betaald, maar als ze niet gehoorzamen volgen torenhoge boetes. (2)

‘Zodra de instorting in gang is gezet kan Biden – als hij dan nog steeds in het Witte Huis zit – er de schuld van worden gegeven, en via het 25e amendement worden verwijderd. Zijn vervanger zal dan beloven om Amerika te ‘redden’ van de gruwelijke fouten van deze randseniele (fake) president,’ waar nu zelfs de slaafse Westerse mainstream media aan beginnen te twijfelen.

Miljoenen vaxxers zullen ondertussen getroffen worden door ADE’s, trombose en andere ernstige (auto-)immuunziekten, en het zorgsysteem volledig overspoelen. De gewetenloze media en politiek zullen valselijk ‘varianten veroorzaakt door ongevaccineerden’ de schuld geven, en daarmee de keiharde onderdrukking, vervolging en uiteindelijk misschien zelfs massamoord rechtvaardigen van iedereen die zich niet wil laten injecteren met Covid-19 slow-motion killshots.

In 2019 voorspelde staatsgreep globalistische klimaat-vaccin sekte helaas gelukt

Op 17 november 2019, toen niemand nog van corona had gehoord, sloten we ons artikel ‘Wereld kan tussen 2020 en 2024 drastisch veranderen…’ als volgt af:

‘Wat als de VN/EU/IMF-globalisten, megabanken en klimaatfascisten toch winnen, Trump verliest of wordt verwijderd, en –God verhoedde het- Hillary Clinton, Joe Biden of Elizabeth Warren volgend jaar president wordt? Dan worden de komende jaren hoogstwaarschijnlijk de allerergste uit de menselijke geschiedenis, want dan zal de Nieuwe Wereld Orde elite, in een laatste wanhopige poging aan de macht te blijven, er zo snel mogelijk een totalitaire klimaatdictatuur doorheen drukken, en uiteindelijk zo goed als zeker de Derde Wereldoorlog tegen het ‘opstandige’ Rusland (en China) gaan veroorzaken… Voor onze toekomst gaat 2020 hoe dan ook een ongekend cruciaal jaar worden.

Helaas is de staatsgreep van de globalistische klimaat-vaccin sekte gelukt, ook in ons land. Indien de volken niet NU vreedzaam in opstand komen door massaal NEE te zeggen en te weigeren om hier nog langer aan mee te werken, dreigen de komende jaren inderdaad erger en zwaarder te worden dan alles wat we in het Westen ooit hebben meegemaakt.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’

2020:

07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

2019:

17-11: ‘Wereld kan tussen 2020 en 2024 drastisch veranderen…’
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren 

(Archief oud xandernieuws.punt.nl, ter referentie):

2015:
17-06: Nieuwe encycliek: Paus wil dat Westen welvaart opgeeft om klimaat te redden (/ Pauselijke encycliek gepresenteerd door radicale professor die vindt dat er 6 miljard mensen ‘teveel’ zijn – ‘Westerse bevolking wordt emotioneel afgeperst met aangepraat schuldgevoel over klimaat’)
17-04: ‘Vaticaan presenteert plan voor VN-wereldregering’

2013:
28-11: Geheim EU-akkoord: Lidstaten moeten trouw zweren aan Nieuwe Wereld Orde
27-11: Paus Franciscus roept op tot socialistische Nieuwe Wereld Orde
11-11: Beast Tech (7): Wereldregering ‘Federatie van de Aarde’ in oprichting (/ Politiek, multinationals, media en onderwijs stevig in de greep van globalisten die toewerken naar een één-wereldsysteem)
19-10: Beast Tech (6): Ontsnappen uit systeem van ‘Het Beest’ niet meer mogelijk
16-10: Beast Tech (5): Op weg naar elektronische slavernij

2010:
30-07: Ex lid Illuminati: 7-stappenplan naar totale wereldcontrole bijna voltooid
01-07: Aquarius – Het tijdperk van het Kwaad (Deel 4): Marxistische New Age Nieuwe Wereld Orde gepland

2009:
27-03: ‘Hoge New Agers:.. In 2012 wordt de christelijke wereld vervangen door de Luciferiaanse’ (/ Wordt met 2012 in werkelijkheid 2021 bedoeld?)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Nucleaire arsenalen van Rusland en China zullen die van de VS met 600 procent overtreffen

  Het originele (Engelstalige) artikel werd in 2003 gepubliceerd en onlangs aangepast. Een enkele zin neem ik over uit dit artikel: “Accordingly, the entire Soviet nuclear arsenal had then been estimated at about 35,000 warheads.”
  De krankzinnige poging (van de VS) om Rusland en China voor te blijven kan slechts 1 consequentie hebben. Zie ook: ‘Thucydides Trap’ [ Wikipedia ]

 2. De financiële en geopolitieke analist Tom Luongo schetst een scenario. Zie: https://tomluongo.me/2021/08/24/from-the-notebook-who-does-davos-turn-biden/
  Biden neemt ontslag (25ste amendement, d.w.z. mentale ongeschiktheid). Harris schuift op naar president en neemt Janet Yellen als vice. Ze kan het niet aan en ruimt na korte tijd baan voor Yellen. Een vrouw, een technocraat en op de DAVOS-lijn. Technocraten “staan boven partijen”, zie Macron in Frankrijk, zie Draghi in Italië. Zo kan DAVOS nog proberen hun Westerse Titanic bij te sturen nu het Euraziatische hartland voor hen meer en meer een verloren terrein is.

 3. Hoi Xander hier legt mevrouw vd Plas van de BBB uit dat de wereldvoedselvoorraad maar 11 weken is en dit is best kort. Ook met de bevolkingsgroei best wel schokkende cijfers. Op het eind mag mevrouw Simons aan het woord maar dat is onbelangrijk ))))

  Nu is natuurlijk niet de hele wereld afhankelijk van de US met voedsel maar in de EU wordt het ook moeilijk gemaakt door Bruxxel en als je dan alles optelt dan zijn de globalisten een hyper inflatie aan het bouwen met heel veel ellende.

  https://www.youtube.com/watch?v=oEXIECSr2Yc

 4. @ Monique: 7:40 am. En ze gingen failliet, zegt U. Nou, laat dat net de bedoeling zijn van de Nazi Schwab, de nazi Soros en Rockefeller, incluis Gates.

 5. Richard 25/08/2021 om 12:40 am

  Tja Richard, over datgene dat jij beschrijft kan ik natuurlijk mij niet een oordeel vormen.
  Wel is het zo, dat toen India enige tijd geleden een kleine vingertje omhoog deed over een beweerd tekort aan vaccins, door Kaag en haar rotzooi meteen binnen een paar dagen miljoenen naar die kernmacht (!!) werd overgemaakt om die ‘arme’ mensen te helpen.
  Maar zodra het over belasting betalende Nederlanders gaat, die de overheid eens een keer nodig hebben, dan zijn er plotseling 1000 beren, leeuwen en tijgers op de weg waardoor men zogenaamd niets kan.
  Denk aan Groningen, de gebeurtenissen rondom Amelisweerd, zonneparken, windmolens en de talloze onderwerpen meer die alleen al in één week, als je het nieuws goed volgt, op je afkomen.
  Datzelfde zie je nu weer met de Afghanen, waarover evenals bij Covid-19 het Nederlandse volk dagelijks wordt ingestampt dat ze allemaal door hun geloofsgenoten de dood in gejaagd worden omdat ze zich met hart en ziel voor de Nederlandse (westerse) zaak zouden hebben ingezet.
  Wel, als dat zo is dan hebben zij dat bewust en vrijwillig gedaan en daarvoor – neem maar aan in vergelijk met anderen – een zeer goed salaris ontvangen en de grote voordelen van getrokken, allemaal betaald door ons!!
  Voor hen wordt nu alles, maar dan ook alles in het werk gesteld om hen hier zo geriefelijk mogelijk naar toe te brengen en te ontvangen met alle ERNSTIG discriminerende voorrechten ten nadele van ons Nederlanders.
  Het is natuurlijk een uitgelezen kans voor de multiculti-krankzinnigen om zoveel mogelijk Afghanen hier naartoe te halen, liefst alle 38.000.000 die daar wonen = D A A R thuishoren.
  En hierbij weet je ook, dat misschien wel de meeste Nederlanders dit waanzinnige en voor henzelf tirannieke beleid voor de volle 100% met hart en ziel steunen.
  Oorzaak is waarschijnlijk dat de meeste Nederlanders, geboren na 1970 en kinderen van de vrijwel gezagsloze bloemetjes- en bijtjes-gemaksgeneratie, die nog steeds vindt dat alles kan en mag, van hun moeders teveel PFAS in hun hersenen hebben meegekregen.

  Komt dit ooit weer goed?
  Neen.
  Erken dit maar hoe pijnlijk dat voor u ook mag zijn.
  Het schip is al te diep gezonken om nog gered te kunnen worden, ook niet door vreedzame protesten zoals op Xandernieuws vaak te lezen is.
  Het bewijs is het afgelopen jaar ruimschoots aangetoond: namelijk dat de vreedzame protesten door de overheidsknokploegen uit elkaar geslagen, door honden tegen de grond gebeten of door waterkanonnen tegen de muren gespoten werden.

  Alles dat nu gebeurd, heeft duidelijke kenmerken van het rijk van de a.c. en is niet tegen te houden, niet door vreedzame protesten en ook niet door gewelddadige protesten.
  Dus aan beiden hoef je \ mag je niet beginnen.

  (Om te voorkomen en zelfs de schijn weg te nemen dat leugenaars beschuldigingen kunnen uiten dat ik oproep tot gewelddadigheden of dat Xandernieuws dat zou toelaten, schrijf ik hierbij duidelijk dat dit beslist niet de bedoeling is en ook niet mag. Zie de twee laatste regels hier boven.)

  De vraag is of bij deze vluchtelingen ook PCR testen en Covid vaccins opgedrongen worden. Mod.

 6. Ondertussen worden er weer massa’s Afghanen geïmporteerd. eerst waren het paar tolken en families nu word er weer onder leiding van links zoveel mogelijk binnengehaald want zielig.
  Wanneer stopt deze onzin nu eens. we hebben al woningnood en dit volk heeft niets te zoeken hier. en waarom altijd mannen importeren?? Nu In Nijmegen ook weer en geloof me de aangrenzende wijken zijn er allemaal op tegen , veroorzaakt weer enorme overlast . stop met deze onzin waardeloos kabinet . Kaag nieuw leugen schap!!!!

 7. «••• het illegale Biden regime de FDA bevolen heeft om ondanks enorme aantallen slachtoffers het Pfizer ‘vaccin’ definitief goed te keuren. »

  Nou, daar lees ik toch effe wat anders over:

  « The FDA did not approve the vaccines but extended the Emergency Use of the vaccines. They are also trying very hard to have agencies force employers to compel everyone to vaccinate but at the same time leaving themselves as an escape clause who they can return to claiming they never approved the vaccines beyond emergency use. »

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/the-fake-news-that-fda-approved-the-vaccines-is-made-clear-in-the-letter/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_mq8XODs.3XV0WaGN7i.2Mt9AjshJU_UTmb9t.jtxqGI-1629890160-0-gqNtZGzNAxCjcnBszQpl

 8. Ik volg deze site al een tijdje en haal er veel informatie af. Sinds 9-11 al wakker aan het worden maar het afgelopen jaar ongelofelijk veel geleerd en ben af en toe nog in shock over wat er in de wereld aan de hand is. En tegelijkertijd vallen puzzelstukjes op hun plek en weet ik gevoelsmatig dat de puzzel klopt. Ik lees steeds ook teksten over de bijbel en voorspellingen. Nu moet ik zeggen dat ik niet gelovig ben, althans, niet zoals dat zou zijn met naar de kerk gaan en zo. Dat vind ik altijd poppenkast en ook iets wat opgedrongen wordt. Ik heb een dominee in de familie gehad en die vond zichzelf geweldig en beter dan anderen (narcist) dus daar hoef ik niets mee. Maar ergens voel ik ook dat het goede er is en ik voel ook dat het nu een strijd is tussen goed en kwaad. Soms moeilijk om er woorden aan te geven. Ik zou wel meer willen gaan lezen in de bijbel. Ook om te snappen waar mensen hier soms aan refereren. Maar kan iemand mij een tip geven wat ik dan kan lezen, waar ik moet beginnen? Ik vind soms de teksten ook ingewikkeld en mis ook het overzicht om logisch te beginnen. Dank voor uw reactie.

  Bianca u bent welkom om uw vragen op het Geloofsforum te stellen. Mvg. Mod.

 9. Terug naar normaal kan alleen gerealiseerd worden door mensen met zelfrespect, door mensen die nooit zullen toegeven aan fascisme en onderwerping. Dit is ook de reden waarom overheden ons aan het lijntje houden met onzinnige en tegenstrijdige maatregelen. Het is een tactiek. Om het zelfrespect van mensen af te breken. De enige manier om dit een halt toe te roepen is burgerlijke ongehoorzaamheid. Massaal. De overheid kan alleen een kleinere groep aan. En dat doen ze dan ook. Met grof geweld. Om de rest af te schrikken hetzelfde te doen. Maar ….. tegen een massa kunnen zij niet op. Dus als wij geen gecentraliseerde wereldwijde fascistische communistische Orwelliaanse dictatuur en tirannie willen moeten we er NU voor zorgen dat we het zelfrespect dat we nog hebben behouden en gebruiken. Middels burgerlijke ongehoorzaamheid. Een andere weg is er niet.

  Ik wens iedereen veel zelfrespect toe.

  Zie ook: https://hetanderenieuws.nl/david-icke-over-de-orwelliaanse-dictatuur-nederlands-ondertiteld/

  Op http://www.stopworldcontrol.com/nl vindt u veel tips hoe vreedzaam ermee om te gaan. Mod.

 10. Ik heb een aantal tiktok filmpjes opgezocht die in dat videootje van Hal Turner worden getoond.
  En ook de reacties gelezen. In één van die filmpjes zag je de datum met het jaar 2018. Heel vreemd.
  Ook wordt er gezegd dat het te maken heeft met een watertekort en dat het goedkoper is om het te vernietigen.
  Het zou maar om enkele boeren gaan en niet heel Amerika. Kortom: ik vraag me af wat waar is.
  Soms lijkt het erop dat 1 website een conclusie trekt en dat anderen het blind overnemen.

 11. Hoe vaxx-paspoorten te verslaan zonder het huis te verlaten.
  Door alle bedrijven te negeren die een paspoort eisen.

  Inwoners van Moskou stopten gewoon met het bezoeken van bedrijven waarvoor een vaccinpaspoort nodig was. Het mooie hiervan was dat de gevaccineerde mensen solidair waren met de niet-gevaccineerden. In alle vestigingen waar het vaccinpaspoort vereist was, druppelden de zaken bijna tot nul.

  Inwoners van Moskou lieten hun haar groeien, gingen niet naar bars en restaurants, gingen niet naar de bioscoop, verbleven niet in hotels of deden niets anders waarvoor een vaccinpaspoort nodig was.

  Het was een enorm geval van burgerlijke ongehoorzaamheid en ze hoefden niet eens naar buiten om de boel in brand te steken in een groot protest.

  Het enige wat ze deden was zeggen: “Elk bedrijf dat een vaccinpaspoort van mij wil zien, krijgt niets van mijn geld.”

  Ondernemers uit de hele stad belden kwaad naar het kantoor van burgemeester Sobyanin, want er is geen overheidssteun die onder een vaccinpaspoortsysteem valt. Ze gingen failliet.

  Bron: https://mijnvrijdenkersruimte.blogspot.com/2021/08/russen-negeren-bedrijven-waarvoor-een.html

 12. Het Spaanse Hooggerechtshof maakte vorige week furore door als eerste gerechtelijke autoriteit in Europa uitspraak te doen tegen het gebruik van covid-paspoorten om de toegang tot openbare ruimtes te beperken – met name horecabedrijven (bars, restaurants en nachtclubs). Het is niet de eerste Spaanse rechtbank die zich uitspreekt tegen vaccinpaspoorten, maar wel de belangrijkste. Tot nu toe hebben slechts vijf van de 17 autonome regio’s van Spanje – de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, Andalusië, Cantabrië en Galicië – voorgesteld om vaccinpaspoorten te gebruiken om de toegang tot openbare ruimtes te beperken. En ze zijn allemaal afgewezen door lokale rechters.

  De groene pas van de EU is een eendelig QR-codedocument dat zowel in papier als digitaal formaat aan een reiziger kan worden afgegeven. Het is bedoeld om te bewijzen dat de houder ofwel een van de vier vaccins heeft gekregen die zijn goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenbureau (BioNTech-Pfizer’s, Moderna’s, AztraZeneca’s en Johnson & Johnson’s), de afgelopen 48 uur negatief heeft getest op Covid-19 of besmet met Covid in de afgelopen zes maanden en heeft daarom natuurlijke immuniteit. Sommige landen, zoals Frankrijk, hebben er echter voor gekozen om alleen reizigers toe te laten die volledig zijn gevaccineerd.

  Veel overheden gebruiken de documenten ook om de toegang van niet-gevaccineerde burgers tot openbare ruimtes en diensten met hun eigen land te beperken. Maar tot nu toe Spaanse rechters hebben deze trend uitgedaagd, op grond van het feit dat het zou inbreuk maken op bepaalde grondwettelijk erkende individuele rechten, zoals het recht op lichamelijke integriteit en privacy, terwijl ook een beperkte invloed op de volksgezondheid. De hooggerechtshoven van Andalusië en Ceuta en Melilla zeiden dat de maatregelen ook discriminerend waren. Toen het Hooggerechtshof van Andalusië de zijde van lokale horecabedrijven koos in hun beroep tegen de voorgestelde maatregelen voor vaccinpaspoorten in de regio, bracht de regionale autoriteit de zaak naar het nationale Hooggerechtshof. En verloren.

  Bron: https://www.zerohedge.com/geopolitical/spains-supreme-court-rules-against-using-vaccine-passports-restrict-access-public

 13. Off-Topic:
  De Telegraaf::
  “Virologen: Corona wordt mild griepvirus”.

  – Wat heeft dit plotseling te betekenen???

 14. Biden heeft die NWO-chip, het G5-grafeen van Billiie Keets, de stompzinnigheid van WEF-Klaus-Zwabberr in zijn hoofd niet nodig, zie maar:

  Okay, zelfs Trump riep z’n gevolg in Alabama dit weekend op zich te laten vaccineren, maar benadrukte wel dat het een vrije keuze moet zijn en men aan die vrijheden vast moest houden. Maar dan Biden gisteren. In navolging van de volwaardige FDA-goedkeuring van het Pfizer-vaccin riep hij alle (!) Amerikaanse bedrijven ertoe op het vaccin te verplichten voor personeel.

  https://www.geenstijl.nl/5160719/biden-roept-alle-amerikaanse-bedrijven-op-vaccins-te-verplichten-voor-personeel/

 15. Biden gaat enkel over het geld, over de rest heeft hij geen zeggenschap. Washington DC inc. is failliet. Net als Nederland en Duitsland wat bezet Amerikaans grondgebied is.Trump heeft in zijn ambtstermijn de oude republiek van 1871 weer in ere hersteld, dus de eerste volgende president zou dan de 19de zijn en niet de 46ste. Biden is dan ook niet officieel ingehuldigd volgens de juiste protocollen, het was gewoon een toneelstukje wat werd opgevoerd om de illusie hoog te houden dat Biden de nieuwe president van Amerika is. Nu nog steeds is het witte huis met de gebouwen erom heen nog steeds hermetisch afgesloten en verlaten. De werkelijke macht ligt nu bij het Pentagon en het leger. Die met een opruimingsoperatie bezig zijn. Vinden jullie het ook opvallend dat Bill Gates nergens meer in de media ergens live optreedt en meer prominenten verdwenen zijn van het TV scherm e.d. Daar de CDC en de FDA commerciële privacy bedrijven zijn, die in werkelijkheid geen staatsbevoegdheden meer hebben, net als in Nederland de RIVM die jaren geleden geprivatiseerd is en daarom ook geen staatsbevoegdheid meer heeft. Zo is de overheid, provinciale en gemeentes en de regering met de 1e en 2e kamer alle ook commerciële coöperaties die valselijk onder de Nederlandse vlag varen. Die zich illegaal uitgeven als de machthebbende van Nederland, terwijl de soevereine staat Nederland in 29-05-1940 is opgeheven en samengevoegd is met Duitsland. Na de 2e wereldoorlog is dit nooit terug gedraaid. Daar West Duitsland op 04-05-1945 zich over heeft gegeven aan Amerika. Vandaar dat alleen Duitsland en de deelstaat Nederland na de 2e wereldoorlog Marshallhulp hebben gekregen van Amerika en de rest niet.

 16. Dit is wat ik bedoel en bedoelde : Er gaan ZEER ZEER onrustige tijden komen wat w.s zal uitmonden in het opkomen v/d antichrist : Openb. 13 : 1 “En ik zag uit de zee een beest opkomen ….. ” ( De zee is een typebeeld van grote onrust denk , aan woeste golven

 17. Dit geldt ook in ons land:

  ….Indien de volken niet NU vreedzaam in opstand komen door massaal NEE te zeggen en te weigeren om hier nog langer aan mee te werken…..

  Zeg JA tegen NEE-derland

  Kerken waar blijven jullie ? Akelige domme theologen jullie snappen niets van het Evangelie! Uitspugen zal de Koning van het heelalk jullie!

 18. Ik denk dat het niet zover zal komen, en er zal mi.een burgeroorlog uitbreken en daarna zal er heel wat anders gaan als dat men nu denkt.

 19. https://www.frontnieuws.com/israel-wordt-het-eerste-land-ter-wereld-dat-de-3e-covid-19-injectie-eist-voor-reeds-gevaccineerden/

  Als ik de Bijbel niet een beetje kende had ik niet kunnen geloven wat ik NU allemaal om me heen zie gebeuren maar zowat de enige ware Goed Nieuws Bron heeft het aangekondigd in O.T. en N.T. en ik nodig atheïsten uit kennis te nemen van Zacharia ( een Joodse profeet die optrad ver voor Christus) hoofdstuk 13 vers 8 en 9. Lees dit nog maar eens en ook anderen…zie eens hoe een duizenden jaren oude ‘voorspelling’ voor uw ogen werkelijkheid gaat worden in deze tumultueuze dagen!

  En als u het gelezen hebt vraag u dan af of de Bijbel een sprookjesboek is, een boek voor dwazen of dat hier sprake is van een Opperwezen met een ondoorgrondelijk verstand en die in ongehoord korte zinnen het hele wereldgebeuren vanaf de aanvang van het begin zijn majestueuze Schepping heeft willen leiden door het volk en allen die daarbij worden gerekend dat Hij daartoe heeft geschapen.

  Kom atheïsten en anders gelovigen..neemt u de handschoen op? Er is er EEN waar u niet van kan winnen maar zich U gewonnen geeft in ruil voor uw hart waarna uw leven begint in die grote Onzienlijke wereld en het Woord U gaat leiden ipv een veranderd DNA wat u tot slaaf zal reduceren als meneer Schwab het voor het zeggen zou hebben!

  Ja de keus is aan u. En het is gratis! Want er staat geschreven: O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en melk.

 20. Mensen, watch Trump, JF Kennedy en consorten! Ergens dit jaar nog

 21. Ze vernietigen de oogsten omdat er straks veel minder mensen te voeden zijn. Verhongerde mensen hebben ook minder weerstand tegen het virus. Als je controle over de voedselketen hebt, dan heb je ook controle over de mensen. Geen vaccinatie, dan geen eten.

 22. Mike Adams zegt ook dat hij uit betrouwbare bronnen heeft vernomen dat het Amerikaanse  leger op dit moment praktisch in opstand is en dat veel commandanten van het middenniveau beginnen te beseffen dat als ze de bevelen van verraders als Austin, Milley of Biden blijven opvolgen, ze allemaal klaar zijn en de nationale defensiecapaciteiten van de Verenigde Staten van Amerika snel zal instorten

  “Tegen alle vijanden, zowel buitenlandse als binnenlandse” uit de legereed krijgt dan een geheel andere betekenis. Die vijand is namelijk Washington zelf geworden en in wezen elke regering die trouw alle bevelen van Klaus SSchwab opvolgt.

  Ik _____, zweer (of bevestig) plechtig dat ik de grondwet van de Verenigde Staten zal steunen en verdedigen tegen alle vijanden, zowel buitenlandse als binnenlandse; dat ik waarachtig geloof en trouw aan zal dragen; en dat ik de bevelen van de president van de Verenigde Staten en de bevelen van de over mij benoemde officieren zal gehoorzamen, volgens de voorschriften en de Uniform Code of Military Justice. Dus help me God.” (Titel 10, Amerikaanse code; wet van 5 mei 1960 ter vervanging van de formulering die voor het eerst werd aangenomen in 1789, met een wijziging die op 5 oktober 1962 ingaat).

  https://www.army.mil/values/oath.html

 23. Afghanistan is geen debacle.
  De 20-jarige afghaanse oorlog was het verdienmodel van vijf grote pentagon contractors.
  Wie in 2001 voor $10.000 aandelen boeing, raython, northrop e.a. had gekocht ziet dat ze nu (2021) zo’n $97.295 waard zijn, terwijl een gewoon pakket aandelen s&p 500 niet verder komt dan $61.613, aldus zero hedge.

  Ligt er dus maar aan waar je belangen liggen: wie daar heenging met een verheven gevoel van democratie en rechtsorde, mensenrechten en gelijke rechten enzovoorts brengen, komt van een koude kermis thuis. Wie dacht aan aandelen en vermogen zit er warmpjes bij. Nothing ever changes. Daar niet, hier niet.

 24. Het ziet er inderdaad niet goed uit. Maar, dit alles is reeds voorspeld in de Bijbel. M. i. zitten we nu werkelijk in de tijden die genoemd zijn in: Mattheus: 24 en 25.

 25. Het is maar de vraag wie er in deze burgen oorlog als winnaar uitkomt. Of het leger en de politie zomaar de kant van de democraten kiezen is maar de vraag. Ook de burgen bevolking is zwaar bewapend.

 26. Corona en hoe de eindeloze oorlog in een eindeloze pandemie wordt omgetuned ten voordele van de pharma omdat oorlog voeren plots onetisch zou zijn. In een recent artikel presenteert journalist Glenn Greenwald bewijs waaruit blijkt dat de Amerikaanse regering de afgelopen 20 jaar opzettelijk heeft gelogen over haar impact en vooruitgang in Afghanistan. Er zijn aanwijzingen dat de Afghaanse oorlog is ontworpen om belastinggeld door te sluizen naar veiligheidsaannemers en Afghaanse krijgsheren. Als de Amerikaanse regering routinematig liegt om financiële oorlogsbelangen te beschermen, zou ze dan ook kunnen liegen over de COVID-pandemie en facetten daarvan, en om dezelfde reden? Biologische dreigingen en pandemieën zijn een nieuwe vorm van oorlog die bedoeld is om eeuwig door te gaan, waarbij de begunstigden zowel militairen als bedrijven zijn. Er is ons herhaaldelijk verteld dat de COVID-shots ziekte veel beter zullen voorkomen dan natuurlijke infectie. Dit druist in tegen alles wat we weten, wetenschappelijk, en gegevens van over de hele wereld bewijzen hoe onjuist die bewering is.Een herhaalde leugen maakt het niet waar. Zou het voorwendsel kunnen dienen om de elite hun zwart geld wit te wassen nu Amerika alle oorlogen opdoekt? Of staat het garant voor het BNP ten koste van de gewone mens?

 27. dit is het einde als de boeren al hun oogsten moeten weggooien, hoop niet dat ze van Rutte in Nederland moeten want anders word de winter een echte hongerwinter, expres natuurlijk van de elite om controle en het vaccin waar aan een heleboel mensen die schapen zijn dood gaan, behalve die met een suikeroplossing dat zijn de slimmerikken

 28. Die zijn er gloeiend bij hoor. Althans als ze al winnen, is dat met medeweten van de gehele mensheid. Nee hun vechten voor hun laatste kans. Wij ook, maar hun zijn verantwoordelijk.

  Het doel is niet chippen, nimmer de democratie verwijderen of ons MKB kapot maken. Dat zijn middelen. Nee het echte doel is depopulatie.

  O en wie vraagt zich af hoe het kan dat heel de wereld dit goedkeurd? De klimaatbijeenkomsten zoals in Parijs zijn enkel bedoeld om het uitroeien van de mensheid goed te praten.

  Dit is allang bezig en maakt me heel héél boos. Omdat iedereen in die 2e kamer dit weet en echt denkt dat hun het gaan redden en wij niet. Of vinden jullie het wel best?

 29. de jezuiten hebben hun tentakels overal, ook in rusland en in China. zie deze video:
  https://youtu.be/lhjwKZHvX4w Een nieuwe wereldoorlog is dan ook in het belang van het anti-christelijke rooms-katholieke pausdom, zodat er zoveel chaos ontstaat dat de langverwachte nepmessias die vrede brengt door iedereen met open armen ontvangen wordt. en dan begint het pas echt.

Comments are closed.