County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’

—————————————————————————————————————————————–

China betrokken? ‘Chinese vicepremier Wang Qishan regelde één maand voor de verkiezingen kapitaalinjectie van $ 400 miljoen in Dominion’ – Ex-militaire inlichtingenofficier in beëdigde verklaring: Onweerlegbaar bewijs van betrokkenheid China en Iran (Maar waarom deze twee landen?)

—————————————————————————————————————————————–

Officials van Ware County (Georgia) hebben een test uitgevoerd met een Tabulator stemcomputer met software van het omstreden bedrijf Dominion, om te zien of daar inderdaad mee gerommeld is. De machine kreeg evenveel stemmen voor Trump en Biden ingevoerd. 37 stemmen voor Trump werden echter automatisch aan Biden toegeschreven, waardoor deze een voorgeprogrammeerde voorsprong van 26% kreeg (Trump -13%, Biden +13%). De test werd herhaald, met dezelfde resultaten. Samen met het aangetoonde gebruik van fake- en geantidateerde stembiljetten is dit keihard bewijs dat de Amerikaanse verkiezingen zijn gestolen, en de resultaten van de 28 staten die de software van Dominion gebruikten, nul en nietig zouden moeten worden verklaard. (1)

‘Chinese vicepremier regelde op 8 oktober kapitaalinjectie van $ 400 miljoen’

Aanwijzingen dat China mogelijk indirect bij de stembusfraude betrokken is, worden sterker. Vicepremier Wang Qishan zou op 8 oktober een kapitaalinjectie van $ 400 miljoen in Dominion hebben geregeld, minder dan één maand voor de verkiezingen. Deze transactie blijkt uit officiële data van de Securities and Exchange Commission (SEC).

Deze kapitaalinjectie was afkomstig van Staple Street Capital, een private equity firma die op 17 juli 2018 Dominion Voting Systems aankocht. Die transactie werd beklonken door UBS Securities LLC, waar volgens Bloomberg 3 van de 4 bestuursleden Chinees zijn. Toenmalig UBS voorzitter Marcel Ospel had in 2006 een ontmoeting met de burgemeester van Beijing, de huidige vicepremier Wang Qishan. Dit is weliswaar geen direct bewijs, maar is desondanks opvallend genoeg om te onderzoeken. (2)

‘Onweerlegbaar bewijs van betrokkenheid China en Iran’

Een voormalige militaire inlichtingenofficier heeft in een beëdigde schriftelijke verklaring laten vastleggen dat hij op basis van digitale forensische analyse ‘onweerlegbaar bewijs’ heeft dat de servers van Dominion waren gecompromitteerd door ‘agenten die namens China en Iran handelden, om de verkiezingen te monitoren en te manipuleren’. De verklaring is opgenomen in de 75 pagina’s tellende aanklacht van advocaat Sidney Powell tegen de staat Michigan en gouverneur Gretchen Whitmer. (3)

De analist, expert in ‘witte’ computerhacks, ontdekte dat de Dominion servers openstonden voor twee netwerken uit China en Iran, die daarmee rechtstreeks toegang kregen tot de Amerikaanse kiezerslijsten. De expert noemt het een ’totaal falen’ dat Dominion zelfs niet de meest basale firewall tegen dit soort hacks op orde had, en beschuldigt Dominion daarom van opzettelijke nalatigheid.

Sidney Powells rechtszaak bevat ook een beëdigde verklaring van een andere klokkenluider, die erop wijst dat de Smartmatic software waar de Dominion systemen op zijn gebaseerd door de Venezolaanse dictator Hugo Chavez werd gebruikt om de verkiezingen in 2013 te stelen. Deze software werd speciaal ontworpen om stembusfraude zo goed mogelijk verborgen te houden voor externe controle. (3)

Waarom China?

Waarom zou China de voorkeur geven aan Joe Biden, en zelfs zover durven te gaan door de Amerikaanse verkiezingen te manipuleren om hem in het Witte Huis te krijgen? De meest voor de hand liggende redenen zijn de handelsconflicten die onder Trump zijn uitgebroken, omdat hij de Chinezen beschuldigd heeft van oneerlijke concurrentie en het stelen van bedrijfs- en staatsgeheimen. Ook wil Trump de naar China geëxporteerde werkgelegenheid weer terughalen naar de VS.

Daarnaast zijn de Chinezen het zat dat Amerikaanse marineschepen voortdurend in de Zuid Chinese Zee ‘patrouilleren’, zogenaamd om de ‘vrijheid van scheepvaart’ te garanderen. De groeiende irritatie van Beijing hierover is begrijpelijk, want hoe zou Washington reageren als China voortdurend oorlogsschepen naar de Golf van Mexico zou sturen, vlakbij het Amerikaanse vasteland?

Bovendien hebben de Chinezen veel ‘leverage’ over Joe Biden, die samen met zijn zoon Hunter de spil vormt van een afpersing- en omkopingschandaal in Oekraïne. De Chinezen zouden tevens opnames in het bezit hebben waarop te zien zou zijn hoe Hunter minderjarige tieners op extreme wijze seksueel mishandelt. Joe Biden zal als president dus naar China’s pijpen dansen, net als zijn voormalige baas Obama dat deed.

Waarom Iran?

Iran heeft zo mogelijk een nog duidelijker motief. Trump trok zich namelijk terug uit de in 2015 door Obama gesloten nucleaire deal (JCPOA) met de Islamitische Republiek. De mullahs in Teheran beloofden het nucleaire (wapen)programma niet verder te ontwikkelen, en deels open te stellen voor inspectie. In ruil daarvoor werden de financiële en economische sancties tegen Iran stapsgewijs opgeheven. Trump heeft de maatregelen tegen Iran juist weer strak aangetrokken. Naar verwachting gaat Biden de deal van Obama weer honoreren.

Iran brak overigens al meerdere voorwaarden uit het akkoord, bijvoorbeeld door het ontwikkelen en testen van nieuwe ballistische raketten die in de toekomst kernkoppen zouden kunnen vervoeren. Toenmalig president Obama beweerde destijds dat deze voorwaarde een hard moratorium was, maar toen de VN resolutie over de nucleaire deal bekend werd, bleek dat het slechts om een vrijblijvende oproep ging om tot 2023 af te zien van deze raketten. Deze oproep werd van meet af aan door Teheran genegeerd.

Het Iraanse parlement besloot vorige week uit woede over de moord op zijn top nucleaire wetenschapper Mohsen Fakhrizadeh, die hoogstwaarschijnlijk werd uitgevoerd of aangestuurd door de Mossad, de uraniumverrijking op te voeren tot 25%. Dat is overigens nog een heel eind verwijderd van de 90% die benodigd is voor de bouw van kernwapens. Israël zet zich in ieder geval schrap voor een wraakactie, mogelijk uitgevoerd door Hezbollah in Libanon (4).

Overigens berichtte de Wall Street Journal in december 2012 dat Iran een ultra geheim plutonium programma heeft, en de jarenlange onderhandelingen over de uraniumverrijking slechts een afleiding waren. Plutonium zou worden onttrokken aan gebruikte brandstofstaven uit de kerncentrale in Bushehr. In de zwaarwaterreactor in Arak, die als onderdeel van de deal in 2015 grotendeels werd stilgelegd, wordt in maart 2021 een nieuw circuit getest. Met het afvalproduct plutonium kunnen kernwapens worden gemaakt. De Wall Street Journal schreef al 8 jaar geleden dat Iran voldoende plutonium kan extraheren voor de bouw van 24 kernbommen van 20 kiloton.

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) DEBKA
Afbeelding:  conolan ,Pixabay 

Zie ook o.a.:

06-12: ‘Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: ‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
17-10: Chinese klokkenluider: ‘In beslag genomen videotapes laten extreem seksueel misbruik minderjarige tieners door Hunter Biden zien’
01-10: Oekraïens gasbedrijf geeft in rechtbank toe Joe Biden smeergeld te hebben betaald’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. Flauwe kul. Er is in Georgia met de hand herteld dus zonder stemcomputers en de resultaten waren nagenoeg hetzelfde. Een hetze van ultra rechts op correct verlopen verkiezingen. Dit soort onbewezen aantijgingen ondergraven de democratie. Jullie moesten je doodschamen. Mijn ouders hebben vijf jaar geleefd onder het juk van de Nazi’s. NOOIT MEER !!! Een democratie kent verliezers en winnaars en dat moet je maar accepteren, Trump adept of niet. En het Trump camp kan zijn verlies nog steeds niet accepteren. Wel eens van gerrymandering gehoord? Hoe schaamteloze republikeinen de kiesdistricten elke 10 jaar zo indelen dat hoewel ze een minderheid hebben wat kiezers betreft toch de winst naar zich toe weten te halen en vooral minderheden zoals Afro Amerikanen buiten spel zetten? In de afgelopen 20 jaar heeft maar één keer een republikeinse presidentskandidaat de popular vote weten te vergaren en toch heeft de GOP in die periode 12 jaar de president van de VS geleverd. Hun kiessysteem is walgelijk en niet meer van deze tijd. Maar de GOP doet alles om dat te behouden anders raken ze hun politieke macht kwijt. Bedenk dat procentueel een groter deel van de inwoners van de VS tot de democraten behoort maar door het verouderde kiessysteem de republikeinen vaak de meerderheid behouden. Natuurlijk, het is hun systeem maar ik kies voor een parlementaire democratie met evenredige vertegenwoordiging.

 2. @Anna
  Natuurlijk wijst alles in de richting van Israël en Netanyahu.Ik denk ook dat die veel informatie over deze man hadden en dat ze mensen in Iran hebben.
  Maar ik vraag me af of de ontwikkeling van nucleaire projecten en misschien nucleaire wapens afhangt van 1 persoon.Sowieso is zo’n project teamwork en in het verleden zijn ook al geleerden gedood en ik kan me niet voorstellen dat zo’n project dan nu nog afhangt van één persoon.Dat vind ik niet zo’n gekke gedachte.
  Vermoedelijk is het de bedoeling een tegenactie uit te lokken van Iran of groeperingen die met Iran in verband gebracht kunnen worden.Misschien dat daarom ook bewust zulke technologie gebruikt is,als het ware als een soort vingerafdruk.Als tenminste alles wat we daarover lezen waar is.
  Er staat waarschijnlijk dus nog wel meer te gebeuren.Ik betwijfel of Iran nucleaire wapens heeft en die ik kan zetten in een conflict,maar als dat zou gebeuren,lijkt de kans Saoedie Arabie en bijvoorbeeld Mekka wordt getroffen me groter dan dat dat in Israël en Jerusalem het geval zou zijn. Simpelweg omdat Israël een betere en beter getrainde afweer heeft.
  Ik verwacht overigens niet dat zoiets echt zal gebeuren.

 3. Anna schreef:
  08/12/2020 om 11:59 am

  Wat ik begreep was het geen geleerde maar een organisator en vroegere generaal

 4. Nieuw Begin en Hubo.

  Heel “ plat” gedacht, maar ik heb mezelf ook afgevraagd waarom NU deze Iraanse atoomgeleerde “ uitschakelen.
  Ik denk : maar nogmaals dit is heel ordinair plat gedacht zonder enige publcitaire onderbouwing; Israël heeft al heel lang goede undercovers in Iran.
  Ze hebben in het verleden een heel centrum met nucleaire gegevens “ leeggeroofd” en naar Israël getransporteerd.
  Deze atoom geleerde, was ook goed te traceren en op afstand “ om te brengen” waarom; het ziet ( zag?) er naar uit dat Biden president gaat worden, en deze man is een te groot risico voor het hele midden oosten omdat hij de kennis en macht heeft om de atoombom te ontwikkelen. ❗️
  En van Biden was geen hulp te verwachten.
  Eerder geld voor Iran, zodat ze zich weer “ in de volkeren familie kunnen voegen “.
  Dat noemen ze dan DIPLOMATIE❗️

 5. Beste Hubo

  Kunt u me een verklaring geven waarom Biden in de meeste staten niet meer stemmen heeft gehaald dan Hillary Clinton in 2016. En waarom Biden in een stuk of 5 swing states meer stemmen heeft gehaald dan welke (democratische) president kandidaat ooit. En dat, dat enorme aantal stemmen alleen gehaald is op basis van heel veel stemmen in de grote steden van die swing states. In de rest van de kiesdistricten in die staten kreeg hij minder stemmen dan Hillary Clinton. Ik ben erg nieuwsgierig naar u verklaring. Mvg Cor Heuvel

 6. Hoewel ik serieus denk dat Soros/de Democraten CCP/Wuhan Institute of Virology betaald heeft om het coronavirus te laten verspreiden om Trump ten val te brengen (de impeachment/afzetting van Februari is mislukt zoals we weten), vallen mij een aantal zaken op:

  China en Rusland zijn zgn. ‘Bondgenoten’ Waar er onder Biden-Harris zo mogelijk de derde wereldoorlog aan Rusland wordt verklaard. Xi verraadt indirect hier ook zijn ‘vriendje‘ Putin. (En eerlijk Rusland heeft eerder China nodig dan andersom), Rusland is nog steeds de grootste wapenleverancier van China.
  Iran idem; een zgn. Theocratisch land (Islamitische Republiek) maar wel de grootste socialist van Amerika Verkiezen boven Trump.

  Wordt een leuk decennium die jaren 2020.

 7. @Nieuw begin
  Ik verwonder me ook al enige tijd over de berichten rond de moord op die iraanse kerngeleerde.Ik kan er niets zinnigs van zeggen.In ieder geval houden de Iraniërs zich opmerkelijk gedeisd tot nu toe.Meneer Hammelburg suggereert dat zulke aanslagen betrekkelijk zinloos zijn,omdat de mensen die erbij betrokken zijn,gewoon vervangen kunnen worden door anderen.Die zal natuurlijk toch al gauw liever de mogelijke rol van Israël liever een beetje relativeren.Anderzijds werden we regelmatig herinnerd aan de uitspraken van Netanyahu met betrekking tot deze man.
  Een hitteam kan je vrij snel op de been brengen.Zeker als je gedocumenteerde informatie hebt over de gedragingen van een persoon.Een aanslag in deze vorm,lijkt langere voorbereiding nodig te hebben.Kunnen daarbij binnenlandse oppositionele groepen gebruikt zijn?Kunnen die zelf het initiatief ertoe genomen hebben?
  Het lijkt meer voor dehand te liggen om te denken dat tegenstanders van het regime dat regime zo met de aanslag hebben willen provoceren,dan dat het een false flag zou kunnen zijn ,die uitgegaan is van het regime zelf,maar bijna alles wat denkbaar is,lijkt mogelijk.Het is een beangstigende situatie.

 8. Dat deze twee landen : China en Iran bij de stem fraude betrokken zijn is niet zo moeilijk.
  Trump mag dan een blaaskaak en een egotripper zijn ; hij heeft op z’ Jan boerefluitjes toch net iets meer power in zijn body dan de Democraten dit dit al jaren missen❗️En meer met zichzelf bezig zijn dan met hun land.
  Daarom heeft dit Amerika zo verdeeld, de Democraten zijn de bevolking gewoon “ vergeten “

  Trump zegt AMERIKA FIRST ‼️ En hij doet het ook.❗️Knap❗️
  Hij heeft geen salaris en werkt zich te pletter voor de beloften die hij gedaan heeft bij de aanvang van zijn ambt!
  En dat is hem aardig gelukt. En de “ gewone werkman “ ziet dit en merkt dit. ❗️

  Al vanaf de eerste dag dat hij in het Witte Huis kwam, is hij tegen gewerkt en getreiterd door de democratische partij❗️
  Omdat hij GEEN deel uitmaakt van de politieke elites die elite die geen buitenstaanders dult.❗️Een elite groep mensen die denkt dat ze mijlen ver boven “ the deplorabeles” staan , en die er op uit is om de Nieuwe Wereld orde op te richten.
  Naar HUN model met high tech en totale “ volgbaarheid van mensen “ ( naar Chinees model ) wat totaal niets meer met democratie te maken heeft.
  En Met Amerika aan als grote leider, en de de elitaire dems als zakkenvullers.

  Trump heeft dit al jaren GOED gezien, zich geërgerd en heeft zich vervolgens kandidaat gesteld. En 95% was overtuigd dat Hilary zou winnen maar het werd die halve gare Trump!❗️Kennelijk heeft de “ gewone Amerikaan “ nog wel zijn / haar ogen open❗️Er was weer wat te kiezen❗️

  Waarom wil China zo graag Biden…….. dat is niet moeilijk die is omkoopbaar, zijn zoon zit al in een “ adviescommissie “ van een Chineese bank en strijkt daar flink geld voor op in de “ Biden kas” . Dit schandaal is pas geopenbaart daar zullen we nog meer van gaan horen.
  Zelfs de “ Heler bank “ van Europa de Zwitserse UBS is erbij betrokken. Die heeft als enige bank volledige toegang tot China, een bank met een “ vies luchtje”

  Omdat: Trump niet past in het wereld liberale plaatje. Moet hij koste wat kost weg…..❗️China wordt door Trump doorzien, en dat is omdat China op weg is een wereld macht te worden, met gestolen intellectueel eigendom‼️ Van Amerika en Europa❗️
  Dit weet ik van dichtbij, Europesche productie van Audi’s overdag keurig volgens contract en s’ nachts voor de Chineesche markt auto’ s maken met de apparatuur van de Duitsers. ( zonder contract❗️) schandalig❗️( +- 1990 )

  Maar dit soort lieden de dems kennen Trump niet: ik ook niet maar ik heb hem al de hele tijd gevolgd omdat ik de ontwikkelingen interresant vind, en wat zie je dan, Trump is superintelligent en weet precies dat de dems hem “ kalt “ willen stellen, en dat ze daar alles voor uit de kast trekken.
  En Trump is en blijft een WINNER‼️
  Als hij ergens voor gaat dan gaat hij er ook voor.
  Hij heeft niet voor niets de executive order van 2018 / “ verkeizings fraude “getekend.
  Hij gaat tot het “ randje “ van de wetten maar overtreed ze niet.
  De democratische partij is overigens ZEER verdeeld. ‼️
  Onderling is er veel ruzie, er zijn nu al gouverneurs die openlijk zeggen dat het beter is dat Trump aan blijft, dat wil wel wat zeggen❗️
  Als Biden daar leiding aan moet gaan geven zal hem dat niet gaan lukken❗️

  En Iran…… ook dat is niet moeilijk.
  Zo China een communistische dictatuur is, is Iran een Islamitische dictatuur.
  Obama was ook een moslim en gaf op een “ sluwe “ manier koffers met geld ( vele miljarden contant geld ) aan Iran.
  Hij wilde ze “ omkopen “ voor vrede. Ha ha ha dat was Obama ‘s manier om buitenlandse politiek te bedrijven.
  Maar Obama werd veracht in het M.O. en zeker in O.a Saudie Arabië.
  Hij had geen totaal kennis van die omgeving en wedde op het verkeerde paard, en Biden was zijn schoothondje, dus de ayatollahs staan te popelen dat ze met Biden weer geld “ krijgen “ of vrij kunnen maken.
  Ze hebben rechtstreeks profijt van Biden in het Witte Huis.

  ( Obama heeft trouwens met zijn nieuwe boek blijk gegeven van totale onkunde in het midden oosten hij doet aan pure geschiedvervalsing!)

  Maar nu wordt alles anders. Worden de verkiezingen “ ongeldig “ verklaard❓
  In het hele land of alleen in de fraude Staten❓
  Komen er nieuwe verkiezingen ❓
  In ieder geval komt op 20 januari de inauguratie wel in gevaar, kan dit worden “ uitgesteld” ❓
  Hoe gaat Amerika dit aan de wereld vertellen, ik ben benieuwd.
  Wij horen nog steeds niet op het nieuws❗️

  Als Trump een tweede termijn krijgt, dan kan zal hij nu zeker met een sterk congres en senaat zijn laatste verkiezings belofte gaan in lossen en dat is DRAIN THE SWAMP ‼️Maar the swamp is wel heeeeeel diep en heeeeel wijd vertakt❗️

  Voor wie interesse heeft Goede nieuws bronnen zijn ; China in Focus, En NTD nieuws.
  Epoch Times, Amerika tough leaders, en een betrekkelijk nieuwe zender News Max❗️Interresant om te volgen!

  Het blijft een gevaarlijke toestand in het land de dems zullen niet aarzelen om hun achterban te mobiliseren, want ze weten met Trump aan het roer hebben ze niets te verliezen maar alles te vrespzen❗️
  Hij draint the swamp❗️

 9. Is er enige garantie dat niet achteraf aan de stemmachine geklust is?Het lijkt me niet dat je zo van hard bewijs kunt spreken.Het verontrust me erg,dat zoveel aanhangers aan republikeinse kant en met name mensen die op de hand van Trump zijn,zulke dingen voetstoots lijken aan te nemen.Ik vind met name de hitserij met spreekkoren zoals het “Lock her up” rond Hillary Clinton en nu weer zulke vertoningen rond de veronderstelde fraude walgelijk.Het doet me in veel opzichten denken aan de weerzinwekkende propagandistische uitwassen in het derde rijk.In ieder geval lijkt de rechtsspraak er in de VS nog niet erg in mee te gaan.En op zich is het ook niet veel meer dan een soort folklore zoals we die ook wel kennen van amerikaanse talkshows,maar ik heb wel de indruk dat het land steeds verder wegglijdt.Vroeger sprak men wel van ‘soft on communism ‘ zijn,maar in zekere zin zijn al tientallen jaren tendenties te onderkennen ,die sommigen al langer over dat land doen spreken als ‘ soft on fascism’.Het lijkt me een reëel gevaar.

 10. Moord op nucleaire wetenschapper Iran is net scène uit sci-fi-film

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/836279496/moord-op-nucleaire-wetenschapper-iran-is-net-scene-uit-sci-fi-film

  De geruchtmakende liquidatie van de ’vader van Irans kernwapenprogramma’ krijgt steeds meer weg van een scène uit een sciencefictionfilm. Niet een traditioneel moordcommando, maar een ultra-geavanceerd machinegeweer, voorzien van een camera met gezichtsherkenning en op afstand aangestuurd via een satelliet, was verantwoordelijk voor de dood van Mohsen Fakhrizadeh.

 11. @Eddec : Precies, en de doodstraf is onlangs aangepast : er kunnen nu ook executiepelotons aan te pas komen. Als je de keuze hebt tussen executie of opbiechten en een gevangenisstraf krijgen, dan hoef je niet lang na te denken. Er zijn al een heleboel fraudeurs aan het “zingen”. Het wordt een kettingreactie: ook de verklikte “collega” gaat vervolgens “zingen”. Het vraagt allemaal wat tijd, maar Trump & Co houden de klok nauwlettend in het oog.

 12. @cerberus : Waarom Trump niets gedaan heeft om de voorspelbare kiesfraude te voorkomen? Dit is één grote voorlichtingscursus voor het Amerikaanse publiek. De verkiezingen worden al vele jaren vervalst met stemcomputers. Eerst moeten de Amerikanen met eigen ogen zien hoe erg het is opdat er een grondige hervorming kan plaatsvinden (m.b.v. de blockchain-technologie zal dit in de toekomst onmogelijk worden). De Democratische partij zal volgend jaar wellicht niet eens meer bestaan. Ook de Republikieinse partij is aan een grote kuis toe. Dat de stembiljetten voorzien waren van een onzichtbaar watermerk (ze werden veilgheidshalve verdeeld door de National Guard) is bevestigd door verschillende informanten, ingelicht door de militaire inlichtingendienst. Het komt straks allemaal naar boven. Timing is alles in een complexe schaakpartij als deze.

 13. @cerberus. Trump heeft alle maatregelen getroffen. In USA gelden van mei 2020 tot mei 2021 oorlogswetten. Execute order van Trump. Het leger is ook in opperste paraatheid.
  Ook geldt een decreet voor iedereen die mee heeft gedaan aan stemfraude, op wat manier dan ook. Hier staan zware straffen. Omdat Amerika in staat van oorlog is geldt nu militair recht.

 14. Wat ik niet begrijp is dat klokkenluiders altijd na de feiten op de proppen komen met hun verhaal.
  En waarom Trump die al 4 jaar lang weet dat de demoncraten de verkiezingen gingen stelen, geen maatregelen heeft genomen, om dit onmogelijk te maken ( het watermerk op de stembiljetten word nergens bevestigd en bewijs ontbreekt) ?

 15. Reactie op uw vraag. Lees de siteregels. Mod.

 16. ….Daarnaast zijn de Chinezen het zat dat Amerikaanse marineschepen voortdurend in de Zuid Chinese Zee ‘patrouilleren’, zogenaamd om de ‘vrijheid van scheepvaart’ te garanderen. De groeiende irritatie van Beijing hierover is begrijpelijk, want hoe zou Washington reageren als China voortdurend oorlogsschepen naar de Golf van Mexico zou sturen, vlakbij het Amerikaanse vasteland?….,,
  Dit is de reinste onzin. Jaren geleden heeft China de Zuid-Chinese zee als eigendom verklaard. Als je op de wereldkaart kijkt dan zie je dat in totaal maken zes Aziatische landen aanspraak op de Zuid-Chinese Zee: China, Vietnam, de Filipijnen, Taiwan, Maleisië en Brunei terwijl zelfs Indonesie er aan grenst maar geen aanspraken er op maakt. Het is zelfs zover gegaan dat vliegtuigen die over de Zuid-Chinese zee willen vliegen zich in China moeten melden.
  Verder mij inzicht:
  In het begin wilde de vliegtuigmaatschappijen dit niet tot China de Malaysia Airways 370 uit de lucht schoten. Om oorlog te voorkomen is men in Australie naar dit vliegtuig gaan zoeken omdat de Chinezen geen toestemming gaven om boven Borneo te zoeken. Nu meld zich elk vliegtuig bij de Chinezen aan
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2030196-hard-spel-om-zuid-chinese-zee.html

Comments are closed.