‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’

—————————————————————————————————————————————-

Waslijst van bewijs van historisch ongekende verkiezingsfraude wordt dagelijks langer

—————————————————————————————————————————————-

Drie klokkenluiders van het Democratische Dominion Voting Systems hebben onthuld dat hun bedrijf, dat in 28 staten de software voor de stemcomputers leverde, maar liefst 3,8 miljoen** stemmen hebben gestolen van Donald Trump. Volgens sommigen is Dominion verbonden aan George Soros, Diane Feinstein, de Clintons, en de man van Nancy Pelosi, maar dat is nog onbevestigd (1). Sinds ons laatste artikel over de staatsgreep in de VS is er dagelijks nieuw bewijs boven tafel gekomen dat er gigantisch is gefraudeerd met de Amerikaanse verkiezingen. Vooral in de EU lijkt men dat wel prima te vinden, want Europese leiders wisten niet hoe snel ze Joe Biden moesten feliciteren met zijn geslaagde (?) coup (wat andermaal hun eigen minachting voor de democratie laat zien).

** Lezers, mijn dank voor de correctie. Op de één of andere manier was de komma in het oorspronkelijke artikel verdwenen. Tevens heb ik geen gelegenheid meer gehad om het na te lezen. Excuus daarvoor. – X.

Omdat het veel te veel is om allemaal uitgebreid te bespreken, volgt hier een beknopte opsomming van een aantal nieuwe berichten over gevallen van verkiezingsfraude (sommige links overlappen elkaar):

*Honderdduizenden frauduleuze stembiljetten zullen worden verworpen

Advocaat Sidney Powell, werkend voor de Trump campagne, zegt in het bezit te zijn van bewijs dat er gefraudeerd is met een groot aantal uitslagen in talloze staten. Zo werden bijvoorbeeld in Wisconsin en Michigan tot drie keer toe hetzelfde aantal extra stemmen toegevoegd die 100% voor Biden waren, een statistische onmogelijkheid.

* ‘200.000 ongeverifeerde stembiljetten in Nevada meegeteld

Ex-officier van Justitie Adam Laxalt zei tegen Fox News dat AI- en Computer Vision experts hebben vastgesteld dat de stemcomputers in Nevada zo zijn veranderd, dat ze niet langer checkten of de ingevulde persoonlijke gegevens wel klopten. Zo bleek dat een groot aantal stembiljetten zijn verstuurd naar dode en verhuisde mensen. Anderen kregen tientallen biljetten door hun brievenbus. Zeker 200.000 biljetten zijn gecompromitteerd. Als deze worden geanulleerd, gaat de staat alsnog naar Trump, omdat Biden een voorsprong van slechts 38.000 stemmen heeft.

* Weer een USPS klokkenluider: ‘Wij kregen opdracht om alleen nog maar politieke mail van Joe Biden te bezorgen’

Het undercover team van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas plaatsten een video van een interview met een medewerker van de USPS (post) in Pennsylvania, die verklaarde dat hij en zijn collega’s van hun bazen de opdracht hadden gekregen om alleen nog maar politieke mail van Joe Biden te bezorgen, en die van Donald Trump weg te gooien. Dit is al de derde USPS klokkenluider in deze staat die uitlegt hoe de verkiezingen werden gemanipuleerd en gestolen van Trump.

* USPS klokkenluider: Wij kregen instructies om stembiljetten te vervalsen

We berichtten al eerder dat Richard Hopkins, een USPS medewerker in Pennsylvania, onthulde hoe alle medewerkers van hogerhand opdracht hadden gekregen om stembiljetten te vervalsen met fake datums. Mainstream media beweerden dat de medewerker zijn verklaring weer heeft ingetrokken, maar dat is nepnieuws. De man in kwestie heeft tegenover Project Veritas bevestigd dat hij dat nooit heeft gedaan, en bij zijn verklaring blijft.

* 21.000 dode mensen toegevoegd aan geregistreerde kiezers Pennsylvania

De Public Interest Legal Foundation is al in oktober een rechtszaak begonnen nadat werd ontdekt dat 21.000 overleden mensen, waarvan meer dan 2000 al meer dan 10 jaar dood zijn, aan de lijst met geregistreerde kiezers werden toegevoegd. Daarnaast zijn er grote twijfels over de poststempels van zo’n 100.000 stembiljetten; zeker 20.000 zouden onmogelijke datumstempels hebben (van vóórdat de biljetten überhaupt werden verstuurd).

* Postmedewerker Nevada gaf toe stemfraude te zullen plegen

Eerder filmde Project Veritas journalisten een USPS medewerker in Nevada, die uitlegde hoe hij eenvoudig aan lege stembiljetten kon komen, en hoe hij die zou gebruiken om ervoor te zorgen dat Trump zijn staat niet zou winnen.

* ‘Dominion software wiste meer dan 2,7 miljoen stemmen, en gaf 500.000 Trump stemmen aan Biden
Data analisten hebben geconcludeerd dat de software van Dominion landelijk minimaal meer dan 2,7 miljoen stemmen voor Trump heeft gewist, en minstens een half miljoen Trump stemmen aan Biden heeft gegeven. De nieuwste ontdekkingen wijzen zelfs op een fraude op nog veel grotere schaal, en hebben het niet over 2,7 miljoen, maar 3,8 miljoen stemmen die van Trump werden gestolen (1).

* Tijdens tellen 100.000 stemmen in Michigan toegevoegd om Trump bij te houden

Rudy Giuliani, Trumps persoonlijke advocaat, zegt bewijs te hebben dat er tijdens het tellen van de stemmen in Michigan 100.000 stembiljetten voor Biden werden aangevoerd om ‘Trump bij te houden’.’ Medewerkers van de stemstations lieten vervolgens opzettelijk toe dat ongeldige stembiljetten werden meegeteld, en/of werden geantidateerd.

* Journalist moet video over verkiezingsfraude trainingen verwijderen

Een journalist in Michigan die een video online had geplaatst waarop te zien zou zijn hoe officials werden geïnstrueerd om de verkiezingen van Trump te stelen, moest deze op last van de officier van Justitie verwijderen. Natuurlijk blokkeerde ook YouTube zijn video.

* Nevada official verklaart onder ede dat Biden campagne data fraude pleegde

Een werknemer van een county verkiezingsdepartement in Nevada heeft onder ede verklaard dat hij getuige is geweest hoe Democratische officials tijdens de voorverkiezingen fraude pleegden met (fake) data van kiezers, en zo grote aantallen illegale stemmen voor Biden produceerden.

* Verkiezingsbewaker Detroit onder ede: Stemmachines verbonden met internet
Een officiële bewaker van het verkiezingsproces in Detroit heeft onder ede verklaard dat de stemmachines in de stad, die werden gebruikt om de per post verstuurde biljetten te verwerken, via WiFi verbonden waren het internet (het bekende Windows symbool in de taakbalk gaf dat namelijk aan). Tijdens het tellen werden er in Wayne County na een zogenaamde ‘computerstoring’ ineens 6000 stemmen voor Biden toegevoegd. In 47 andere counties werden dezelfde ‘afwijkingen’ geconstateerd. Ook werden er om 04.00 uur ’s nachts 61 dozen vol met stembiljetten afgeleverd, waarna Biden er ‘plotseling’ 200.000 stemmen erbij kreeg.

* Ook in Detroit: Stemmedewerker schept op over vernietigen tienduizenden stemmen voor Trump

Een 32 jarige openlijke Marxist die in datzelfde Wayne County meewerkte aan het telproces, schepte op Facebook openlijk op dat hij en zijn collega’s ’tienduizenden stemmen’ voor Trump hadden vernietigd. Toen er veel ophef over ontstond, beweerde hij ineens dat het ‘om een grapje’ ging.

* 96% donaties van medewerkers Dominion Voting Systems naar Democraten

Geen direct bewijs, maar wel een duidelijke aanwijzing: 96% van de donaties van medewerkers van het bedrijf achter de stemsoftware, Dominion Voting Systems, ging de afgelopen jaren naar de Democraten. Ook verbonden aan Dominion is de voormalige stafchef van Trump-haatster Nancy Pelosi, tevens oud-directeur stembescherming voor de campagne van Obama in 2012.

Daarnaast staan de stemcomputers van Dominion al jaren berucht vanwege hun fraude gevoeligheid, reden waarom de staat Texas de machines tot drie keer toe heeft geweigerd te installeren. Zo vereist de software bijvoorbeeld geen wachtwoord om toegang te krijgen tot de uitslagen, die dan eenvoudig handmatig kunnen worden veranderd.

Martin Armstrong verwacht ‘burgeroorlog en einde beschaving’

‘Wij staan nu op het randje van een burgeroorlog,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Niemand zou in staat moeten zijn om de regering en economie met minder dan 2/3 meerderheid te herstructureren… van kapitalisme naar marxisme. Dit toont enkel aan dat er geen rechtsstatelijke oplossing is.’

‘Dit is het einde van de beschaving,’ vervolgt hij. ‘Vanaf nu zal het steeds slechter worden, want er is geen middenweg meer. Zoals ik heb gewaarschuwd zal links nooit oppositie tolereren. Deze mensen (achter de Grote Reset in Europa en de VS) zijn het pure kwaad. Zij geloven niet in vrijheid, maar in het onderwerpen van al hun onderdanen. Onder links is er geen individuele vrijheid meer, maar is het geheel (de staat) belangrijker dan het individu.’

 

Xander

(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

 

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

57

 1. Dennis schreef:
  14/11/2020 om 10:15 am
  overtuigt dat Trump president blijft want 38 miljoen is heel veel altijd weer die linkse kliek die van fraude is net als hier die linkse Rutte zorgt voor winst voor ze eigen maar klopt niks van ze moeten ze allemaal opsluiten en verbieden de gevangenis in de VS Joe Biden en hier Mark Rutte en in Nederland voortaan Theirry Baudet aan de macht
  DIE HERZL ADEPT? HET VOLK AAN DE MACHT!!

  Maximaal 3 woorden als accenten in hoofdletters. Mod.

 2. SOROS!!! De aap uit de mouw!!!

  https://zlj13051967.wordpress.com/2020/11/17/deep-state-de-werkelijke-macht-in-de-vs-de-presidentsverkiezingen-2020-heeft-gemanipuleerd/

  Uit hetzelfde artikel:

  De baas van de holding van Smartmatic-de software die gebruikt wordt voor de stemcomputers van Dominion- is een zakenpartner van niemand minder dan criminele miljardair George Soros.Het is opgezet om de verkiezingen te kunnen beïnvloeden in Venezuela en later ook in andere landen, waaronder de Verenigde Staten.

 3. Veel van deze bronnen in het verhaal worden gezien als onbetrouwbaar. Ik wil niet lullig doen, maar dit klinkt meer als een complottheorie gekkie in plaats van steekhoudende argumenten. Naturalnews.com wordt namelijk gezien als complottheorie en als een hoaxsite.

 4. Pieter je mag geloven wat je wil maar de Telegraaf is geen betrouwbare meer. Ook een misdadiger zal zeggen dat hij onschuldig is.
  De links zijn betrouwbaar.
  Trump heeft de beste advocaten in amerika en zij komen spoedig met een vernietigende verklaring voor de democraten.
  Ook 3 van de 4 profetien van KIM CLEMENT gedaan in 2014 zijn tot op heden uitgekomen. De laatste is dat Trump een tweede termijn krijgt van God.
  Dit is een gevecht tussen Goes en Kwaad.
  God zal zegevieren in de persoo byn van President Trump.

 5. Er komen juist meer advocaten die vrijwillig Trump zullen helpen dit probleem dat ver over de grenzen gaat van amerika,. De US Army heeft in Frankfurt (duitsland) hele installaties inbeslag genomen, welke gebruikt werden om de verkiezingen in amerika te manipuleren.

  Hieronder vind u de laatste updat wat er hier in amerika van de zijde van de republikeinen plaats vind. De democraten hebben totaal geen benul wat er aan de hand is.
  Pelosi haat man is aandeelhouder via zijn bedrijf in Dominion.

  https://www.shockya.com/news/2020/11/13/us-army-seized-dominion-voting-systems-servers-in-germany/

  https://www.youtube.com/watch?v=SFCXPw1t17o

  https://patriotdailypress.org/2020/11/10/nancy-pelosi-dianne-feinstein-both-financially-tied-to-dominion-voting-systems/

 6. Als die democraten zo graag van Trump af willen hadden ze toch makkelijk hem kunnen laten omleggen zoals bij zovelen is gebeurd…ook in NL bij Fortuyn

 7. De 38 miljoen is intussen aangepast.Nog niet bij Armstrong overigens.Redactioneel toch een beetje slordig om dat zo over te nemen.Ik vond het ook meteen echt wat al te gek,al is niets meer onmogelijk na wat we te horen hebben gekregen uit Wit Rusland.Is daar dan echt zo gefraudeerd?.3.8 miljoen is natuurlijk nog een fors aantal.Waarom komt daar zo weinig van boven water in al die processen die aangespannen zijn?We horen er maar weinig over.Er zijn nog wat weken te gaan,maar voorlopig zie ik die verhalen over verkiezingsfraude toch vooral als een hoax en vind ik het ongehoord, beschamend en gevaarlijk dat een zittend president en presidentskandidaat zich daar op zo’n manier aan overgeeft.
  Je kan moeilijk zeggen dat de demokraten zo van Trump een koekje van eigen deeg krijgen.Trump heeft bij de verkiezingen van 2016 op schandalige wijze gebruik gemaakt van illegaal verkregen informatie en het is niet gek dat hem daarvoor het vuur na aan de schenen werd gelegd inzake zijn vermeende Rusland connectie,al heb ik dat altijd een onzinnige onderneming gevonden.En dat is niets vergeleken bij de wijze waarop de republikeinen van het begin af aan het presidentschap van Obama verziekt hebben.Eigenlijk begon dat al zo toen Clinton president was.
  Misschien dat Biden de tegenstellingen wat meer kan verzoenen,maar onder Obama was dat natuurlijk ook al zijn rol en dat heeft toen ook al niet veel opgeleverd.
  Er lijkt me weinig reden om te spreken van een nieuw tijdperk.Zeker niet als je ziet hoeveel aanhang Trump nog altijd heeft.En in zekere zin is dat ook niet veel nieuws,maar altijd al aanwezig geweest in de amerikaanse politiek waarop Reagan in de vorige eeuw al boven kwam drijven.
  Engeland en de VS vielen toen al terug op verouderde economische concepten en met name in de republikeinse partij is het alleen maar van kwaad tot erger gegaan,zonder dat de demokraten er een echt alternatief tegenover konden stellen.
  De verkiezingen zijn geen overwinning voor de demokratie,maar confronteren ons met de beperkingen van de demokratie in een sociale en latent sluimerende economische crisis die al tientallen jaren aanhoudt.
  Ik weet niet of Amerika uiteindelijk voor oorlog zal kiezen zoals de nazi’s in Duitsland.Die brachten toen wel werkgelegenheid,maar dat zit er ook niet in.Voorlopig wel een tijdelijk kunstmatig economisch goed klimaat door belastingverlagingen en het laag houden van de rente,maar daarmee parasiteren de VS wel op de rest van de wereld en uiteindelijk lijkt de verdere teloorgang toch moeilijk tegen te houden.
  Ik betwijfel of een groene politiek en uitgebreide openbare werken aan de infrastructuur daarin een keerpunt zullen bewerkstelligen,nog afgezien van de vraag of de republikeinen geneigd zullen zijn daar hun medewerking aan te verlenen.

 8. Vanmiddag was ik in het centrum van Almere om boodschappen te doen. De Korte Promenade is best wel druk op een zaterdag, en er zijn veel winkels, zoals Dirk, Action, Trekpleister, Kruitvat, een slager en nog meer. Er stond een lang hek, en het was de bedoeling dat je rechts moet houden. Hoewel ik daar op zich geen probleem mee heb, vond ik de situatie vandaag zeer intimiderend! Voorheen waren er nog openingen, zodat je naar de overkant kon gaan voor een andere winkel. Maar vandaag was het hek ononderbroken over de hele lengte van de straat, van het begin bij de Spoordreef tot aan de Grote Markt. Er waren ook zeer veel boa’s aanwezig die iedereen dwongen om dezelfde richting aan te houden. Maar als je nu bij een winkel moet zijn aan de linkerzijde van de straat, ook al was het maar 30 meter ver, dan mocht je niet zo lopen, nee, je werd gedwongen om de hele straat tot het eind te lopen, en daar dan weer aan de andere kant terug te lopen. Je moet dan opgeteld ongeveer 400 tot 500 meter lopen. Dit is bijzonder vervelend, vooral voor iemand die slecht ter been is of met enkele zware boodschappen loopt te sjouwen. Ik heb het idee dat men hier in Almere aan het voorsorteren is op een soort van dictatuur met de bedoeling om straks na 1 december zoveel mogelijk bekeuringen uit te delen voor het overtreden van deze belachelijke regels, zoals verplicht met een muilkorf een winkel inlopen, of een paar centimeter te dicht bij iemand anders te lopen. De hele situatie komt op mij over als een soort van pesterige provocatie, en let wel, tijdens het protest op de Dam in Amsterdam waren naar schatting 11.000 mensen dicht bij elkaar en is er niemand besmet, en hier in Almere wordt alles tot in het krankzinnige doorgevoerd, net zoals in België, Frankrijk, Spanje of Italië, waar iedereen zelfs op straat met een muilkorf moet lopen. Ik vrees dat men hier dezelfde kant opgaat. Joe Beiden wil in de Verenigde Staten ook zo’n Muilkorfdwang gaan invoeren zodra hij aan de macht komt. Terwijl het nu toch wel duidelijk zou moeten zijn dat je elkaar in de open lucht niet kan besmetten, de kans dat je een megaloterij wint is vele malen groter dan dat je elkaar in de open lucht bij het elkaar voorbijlopen besmet! En de minister van justitie met zijn grote mond kon na zelf de regels aan zijn laars te lappen gewoon aanblijven. Welkom in bananenrepubliek Nederland!!!!

 9. Ik heb zo mijn bedenkingen over trump…mogelijk is hij net gecontroleerde oppositie en dus de verborgen marionet voor de deep state waarbij verwarring wordt gesticht om het gepeupel te verdelen en tegen elkaar op te zetten terwijl achter de schermen hun aller ondergang wordt georkestreerd.
  Dan is het een magistrale zet om trump door de media te laten verketteren, de underdog krijgt immers altijd meer steun…waar het om geld en macht gaat, gaan ze over lijken en is geen leugen of bedrog te groot…

  Overigens zou op 1 december in Nederland de ‘noodwet’ van kracht worden? Verplichte mondmaskers?
  Wat een afgang en teleurstelling omdat wij, vlamingen, dachten dat de Nederlanders een nuchter volkje waren met nog wat gezond verstand en geen kudde idioten die achter de strandjanet rutte, marionet van eu dictators, aanhollen om hun de mond te laten snoeren door nutteloze, verplichte muilkorven zoals voor dolle honden.
  De eigenlijke bedoeling is, naast natuurlijk de gehoorzaamheid bij Nederlanders af te dwingen door onnodig angst aan te jagen, om vlamingen, die weigeren een mondmasker te dragen en dus uitwijken naar Nederland om nog vrij boodschappen te kunnen doen, die mogelijkheid ook nog af te pakken zodat Vlamingen overal gedwongen en verplicht worden om mondmaskers te dragen en in hun vlaams kot te houden.
  Je ziet overduidelijk hoe eu de scepter zwaait en welvarende lidstaten op één lijn zet om samen onze welvaart kapot te maken en oorlog te voeren tegen eigen bevolking. Waarom voeren andere eu-lidstaten niet dezelfde verplichtingen/lockdown… in? Hongarije? Polen? Roemenië? Wellicht omdat dit straatarme lidstaten zijn waar geen welvaart is om kapot te maken? Zij zijn enkele ontvangers van de verschuiving van onze welvaart om ons straatarme slaven te krijgen?
  Elke népmaatregel die wordt ingevoerd om steeds meer controle over de bevolking te krijgen, wordt bij wijze van experiment telkens in één land uitgeprobeerd en als het gepikt wordt door de bevolking en zolang er geen massaal protest rijst, volgen andere lidstaten: voorbeeld van het verplichte mondmasker, lockdown en….enkel bij de eu-welvaartstaten.

 10. wat een feest voor de vrije wereld nu Trump toch gewonnen heeft benieuwt wanneer dit op het journaal komt dan kunnen we allemaal juichen en al die linkse mensen uitlachen

 11. Didier schreef:
  14/11/2020 om 2:48 pm

  Ik lees nergens hier iets over.

 12. Ondanks alle harde bewijzen geen woord hierover in de media.
  De rechters in de VS zijn net als elders in de wereld tot het bot corrupt doordat ze de megafraude ontkennen.We zijn een bananenrepubliek geworden, Sharia apenlanden wel te verstaan.

 13. Game over voor Biden & Co. Amerikaanse special forces hebben de servers van Dominion en andere bedrijven in Frankfurt in beslag genomen. Het waren die servers die de verkiezingen aanstuurden, vanop een veilige afstand, buiten het bereik van de Amerikaanse justitie. Dachten ze… De White Hats, de beweging van patriotten achter Trump, slaan terug. Ze hebben een of andere deal gesloten met Angela Merkel. Bewijzen van massale electorale fraude hadden ze al, maar met de servers hebben ze nu de bron van de fraude te pakken. Arrestaties volgen. Trump volgt straks zichzelf op. Nog even geduld.

 14. Er staat een fout in het artikel van Armstrong.
  Wanneer je zijn bron bekijkt, de Hal Turner Radio Show, dan meldt die het volgende:

  The crux of their testimony: Software switched or simply erased more than 3.8 MILLION votes.

  Het betreft dus geen 38, maar 3,8 miljoen stemmen.
  Doet niets af aan het schandaal, maar toch.
  (38 miljoen zou onmogelijk zijn, vandaar dat ik even verder heb gekeken).

 15. Iemand die een beetje oplet, ziet ook dat de rivm data manipuleert. De coronakaart deugt van geen kanten. In kleine gemeenten …alle overleden corona… laatste weken.
  Ga maar eens op zoek. In deze gemeenten weten ze het zelf niet eens. Kleine gemeenten hadden de laatste maanden maar 1 of twee doden aan corona. De laatste weken.. plotseling 6 tot 10. Gemiddeld overlijden er precies zoveel mensen.
  Uitgerekend volgens landelijk gemiddelde.
  Hier stinkt iets!

 16. overtuigt dat Trump president blijft want 38 miljoen is heel veel altijd weer die linkse kliek die van fraude is net als hier die linkse Rutte zorgt voor winst voor ze eigen maar klopt niks van ze moeten ze allemaal opsluiten en verbieden de gevangenis in de VS Joe Biden en hier Mark Rutte en in Nederland voortaan Theirry Baudet aan de macht

 17. @ Qvig: 9:31 pm, op 13/11. Niets aan toe te voegen, helemaal met U eens.

 18. @ Antoin, beste
  Gedane zaken nemen geen keer, ik weet het wel. Maar op of na de 14-de december weet de wereld meer. Mocht Biden tot president worden benoemd dan zijn figuurlijk de rapen gaar. Het zal een oorlogszuchtige regering worden, iets wat we van Trump’s regering, gelukkig, niet kunnen zeggen. Biden beloofd van alles, maar heeft weinig te bieden. De problemen in het Midden-Oosten worden er alleen maar groter door, een financiële oplossing voor de US economie heeft hij ( maar Trump ) ook niet. De onderlinge vijandigheden tussen Oost en West gaan toe nemen, waarbij Europa niét meer als lachende derde toekijkt. Business as usual is inmiddels een smerige zaak geworden, was het trouwens al na ‘45.
  De Westerse wereld is ziek geworden, ernstig ziek ; en wel op vele niveau’s. Financiële buffers zijn al jaren, zo niet decennia verdampt. Overheden ‘leasen’ de toekomst, maar kunnen de maandelijkse lasten feitelijk niet meer opbrengen.
  Wat is normaal ? Ik geloof dat ik eerder over normaliteiten heb geschreven. Niets is meer normaal…. we verkeren in abnormale tijden waar geen oplossing meer voor te vinden is. Europa : een reddingspakket van 750 miljard zou ‘ons’ uit de economische misère moet helpen. Een lachertje. De financiële injectie van bijna 3 biljoen euro’s …. heeft Europa alleen nog maar verder kommer en kwel gebracht. Én de vluchtelingen : die blijven maar komen.

 19. storm in glas water allemaal.

  het was een tijd spannend, QAnon en de zogenaamde samenwerking met DJT, de opportunistische houding van DJT en zijn fanaten dat de verkiezing een walk over zou worden , en de bluf claims dat de gewonnen verkiezing van Biden gestolen is.

  Alles begint af te brokkelen en uit elkaar te vallen. Beetje bij beetje verlaat men het zinkende DJT schip. Hoelang gaan jullie door om te denken dat DJT een 2e termijn zal krijgen? Hoelang blijven jullie denken dat DJT de verlosser is en voor jullie is gekomen?

 20. Mensen zijn verbaast dat de Democraten zo handelen ! In de VS hebben ze nog de mogelijkheid om iets te ondernemen nadat het duidelijk werd dat de deep state zo machtig was/ is bij ons wordt gewoon de 1 ste en 2de kamer buiten werking gesteld , bij de Fransen wordt alles tijdens de vergadering van de defensie commissie besloten ( werkt buiten om het parlement ) bij de Duitsers zal min of meer hetzelfde zijn ! Het vrije westen , nou wij zijn nooit vrij geweest blijkbaar !

 21. @Hoeder 6.45
  Lid worden van Ongehoord heeft waarschijnlijk als enig doel de heren Karskens en Niemoller te voorzien van een riant jaarsalaris, behoorde ook tot die groep die vorig jaar verheugd was met het initiatief van ON, helaas daarna heel jaar niets mogen vernemen op paar interne strubbelingen (Haye van der Heyden) na.
  Nu weer overal lobbyen voor nieuwe gulle gevers die lid willen worden…
  Mijn steun krijgen ze niet meer..

  Oorzaak probleem lag niet bij ON maar bij de regering die vorig jaar geen toestemming gaf voor die omroep. Dit jaar moet de regering wel toestemming geven bij genoeg leden. Mod.

 22. De wet van Benford laat zien dat er in sommige deelstaten sprake is van grootschalige verkiezingsfraude, terwijl het in andere staten laat zien dat er legaal is gestemd. Verkiezingsfraude is geconcentreerd in staten waar het nodig was dat Joe Biden de verkiezingen won.
  https://www.bitchute.com/embed/dbONdGOjN2Xz
  Kijken de moeite waard!

 23. Ik denk dus ook dat dit op minimaal rellen en ultiem een burgeroorlog in de V.S zal uitlopen.
  Het is een kwestie van tijd dat daar “de vlam in de pan” slaat met alle gevolgen van dien.

 24. https://www.nu.nl/verkiezingen-vs/6090345/definitieve-verkiezingsuitslag-vs-bekend-historische-winst-biden-in-georgia.html#coral_talk_wrapper
  En de pers ronkt maar door, ik zei het al eerder. Als je langs alle kanten bestolen wordt, maar de media maken je uit voor zielige verliezer dan is het einde verhaal. De media zijn in handen van bedrijven en die bepalen kennelijk tegenwoordige hoe verkiezingen aflopen. Ze bepalen ook hoe mensen zich moeten gedragen, ze bepalen ook waar de kinderen naar kijken.
  De eens vrije wereld zit in de zak van ondernemingen en banken die bepalen waar wij op gestemd hebben. Het heeft eigenlijk geen zin meer om te gaan stemmen. George zei al eerder.
  https://www.youtube.com/watch?v=O2xqt8fyjxI

 25. In Nederland, maar ook in de rest van de EU wordt er massaal gefraudeerd met de stemmen door de linkse politieke partijen. Of ze zich zelf nu democraat, liberaal, groenen of christelijk benoemen maakt niet uit, zij streven alle naar het gezamenlijke communistische dictatuur. Want zij willen de macht over alles en iedereen hebben. Het grote probleem is dat linkse of zich zelf progressief benoemen de andere eigenlijk niets gunnen. Daarom wordt de belasting betaler steeds verder belast, om zo stukje bij beetje uiteindelijk letterlijk alles van de burgers af te kunnen nemen. Zie maar hoe het nu met het Corona beleid gedaan wordt. Maar het zal nooit genoeg zijn in hun beleving. Ze lappen niet alleen de nationale grondwetten aan hun laars, maar ook internationale wetten en verdragen aan hun laars en wij burgers moeten dit allemaal maar goed vinden? De overheden gedragen zich nu als een criminelen organisatie en dat uit naam van de EU/VN. Waar de rest van het criminelen geboefte zit, om iedereen te willen muilkorven en op te sluiten in hun eigen huizen. Zonder enig onderbouwd gegeven, maar enkel omdat zij dat nu eenmaal bepaald hebben. De wereld is zo corrupt geworden, door o.a. de internationale bedrijven die de politiek in hun broekzak hebben, banken die continu parasiteren op de bevolkingen, want dat is hun beleid. Want zij makken geld uit niets en daar over moeten wij ook nog rente over betalen in de vorm van arbeid. Zij zuigen hiermee elke vooruitgang uit elk land. Overheden die de islam met miljoenen tegelijk naar de EU halen, willen en wetens de Europese landen van binnenuit kapot maken, zodat de zelf benoemde elites iets nieuws kunnen opbouwen. Ook daarvoor wordt de belastingbetaler weer misbruikt, alleen dan heeft de belastingbetaler er helemaal niets meer over te zeggen. Kortom de burgers kunnen beter met hun geld gaan beslissen aan wie zij hun geld gunnen voor goederen, dan op die doortrapte corrupte politiek in Den Haag gaan stemmen, want ook het zogenaamde koningshuis is voor het ” bouw beter terug ” beleid of te wel het communistische dictatuur vanuit de EU.

 26. Vanavond bij het 18.00 en 20.00 uur journaal bij de Staatsomroep NPO1: Er is geen bewijs gevonden voor verkiezingsfraude door ( een of ander) ministerie van veiligheid in de VS.
  Volgens die organisatie waren het de veiligste verkiezingen ooit.

  Nee, dan liever de bekendste omroepster uit Noord Korea ( die het nieuws als een soort machinegeweer uitspuugt!) . Zisje van Shula Rijxman? Ook gesponsord door Soros? Wilde fantasieën …

 27. @ Speiker
  Kennelijk kent u mij niet en heeft u ook niet de moeite genomen mijn vorige reacties te lezen.
  Trump was voor mij de favoriet en ergens hoop ik zeker dat Biden in de gevangenis belandt met de gehele top van die walgelijke partij van hem. Maar ik zie Joe Biden wel gewoon als de volgende president. Ik denk namelijk dat Kees van der Pijl het heel helder vertelt.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/38-wat-te-verwachten-van-trump-en-biden-i-ab-gietelink-interviewt-kees-van-der-pijl/
  Als je de media tegen je hebt dan doet de waarheid er niets toe. Laat dat goed tot u doordringen.

 28. DUS TOCH GERECHTIGHEID‼️

  Het kon ook bijna niet anders.
  De verschillen waren te marginaal, er moest gesjoemeld zijn.
  Deze cijfers tonen duidelijk dat het waar is.
  Fijn dat er nog eerlijke ( klokkenluiders) zijn.
  Sidney Powel Is en prima advocaat.
  Er komt straks waarschijnlijk nog een grote overwinning voor Trump uit.
  Wat is dit toch een bijzonder man.
  Niet dat ik hem “ aardig” vind want hij is ondiplomatiek, horkerig in zijn spreken, en zijn optreden maar hij bereikt wat hij voor ogen heeft.
  Zeker voor het volk en daar gaat het om…. hij is gekozen in 2016 door het volk!
  Tegen vier jaar grote verdrukking in al zijn verkiezings beloften uitvoeren is een wonderbaarlijke prestatie.
  Ook nu hier met de verkiezingen weer niet opgeven wat moet die man stress bestendig zijn.
  Het kon ook bijna niet anders als je het publiek zag. Wat een enthousiasme voor hem.

  Vandaag las ik dat in de staat Georgia 5 miljoen stemmen zijn uitgebracht terwijl er maar 4 miljoen stem gerechtigden zijn.
  Er gaan filmpjes op YouTube rond waar mensen achter elkaar stem biljetten zitten in te vullen dagen voor de verkiezingen
  ( die filmpjes worden snel verwijderd)

  Maar nu dit want het is nog geen gelopen race.
  De Democraten zullen nooit toegeven. Ze zitten vol met haat het is ongelooflijk hoeveel haar ze verspreiden.
  Nancy Pelosi, en Dick Schumer en de Clintons. Het is een kliek vol met haat.
  Hoe dat te stroomlijnen, als Trump toch gaat winnen.
  Hij mag wel extra lijfwachten inhuren.

  De linkse kliek de vinden de opperrechter ook fout benoemd ( dit is helaas voor hen niet zo )
  Maar nu moeten ze het volk gaan verenigen ( straks rond Trump) waar Joe zo de mond vol van heeft.

  Zal dit ze lukken. Of worden dit burger opstanden? Onrust?
  Wat een blamage ook voor CNN . Zij verklaarden Trump de winnaar. . Schande.
  Het wordt interessant om dit verder te volgen maar ik bid dagelijks om totale gerechtigheid voor dit land en zijn bevolking!
  Doet u mee?

 29. biden is de nieuwe president of je het leuk vind of niet,
  en wie denkt dat trump nog kans maakt die moet maar lekker doordromen

 30. Begin van de besmetting? Met de gepaste homeopathische middelen ben je genezen binnen de 72 uur.

 31. De minachting die de democraten al vele jaren tentoon spreiden in Amerika is ongehoord. Het lijkt ze wel niet te interesseren of het land en de bevolking het goed heeft. Ze zetten alles in de uitverkoop ook bij Obama werd dat gedaan. En de media doet ook een duit in het zakje. Weet u nog……. het aanprijzen van die zg. ARABISCHE LENTE , HET WERD GEBRACHT ALS OF ZE BEVRIJD WAREN. Hoe zoiets verder uit kristalliseerd zal ze verder worst zijn. En dat is nu ook weer het geval met de verkiezingen aldaar. Biden is de nieuwe president, iedereen moet er intrappen. Het lijkt wel CORONA, alles wordt aan gegrepen om TRUMP weg te houden van een 2e termijn. Maar als de waarheid nog mag tegenwoordig, dan weten voor en tegenstanders dat TRUMP heeft gewonnen, en dat komt omdat eerlijke hardwerkende mensen hem nog 4 jaar willen geven. Om de corruptie en de wereldwijde pedo netwerken op te rollen en de economie te laten bloeien.

  Zoals u bekend max. 3 woorden in hoofdletters, er hoeft hier niet geschreeuwd te worden. Mod.

 32. Hoeder: 6:45 pm. En via de Belasting, worden wij gedwongen die linkse troep te accepteren. De hele linkse pers en media, eet uit de staatsruif.

 33. jammer Rienus voor jou maar Biden is niet de nieuwe president Trump is lrijgt nog 4 jaar!!

 34. Zolang de NPO dit niet bevestigt is het fake news. Zo simpel is dat. Toch? Echter vooralsnog zwijgen de NPO en alle Nederlandse linkse media in alle toonaarden. Het tegendeel. Van bedrog zou geen sprake zijn. Dat heet objectieve voorlichting in ons land. Daarom krijgt die club ook miljoenen aan belastinggeld. Allemaal per direct lid worden van Ongehoord Nederland en een abo nemen op Gezond Verstand.

 35. RT Deutsch heeft een leuk artikel waarin uit de doeken wordt gedaan hoe het stemrecht in de USA werkt.
  Iedereen die een sociaalnummer heeft heeft stemrecht en is geregistreerd.
  Voor de zeer velen die geen burgerservicenummer hebben is het genoeg om zich met een geadresseerde enveloppe te melden bij een registratiekantoor en te zeggen dat jij de geadresseerde op de enveloppe bent. Legitimeren is niet nodig en je krijgt een stembiljet. Eenmaal geregistreerd als kiesgerechtigde blijf je geregistreerd en er is een redelijke kans dat, als je komt te overlijden, niet afgevoerd wordt maar kiesgerechtigd blijft. Zo komt het dat mensen die al 20 jaar dood zijn toch van hun stemrecht gebruik kunnen maken.

  https://deutsch.rt.com/meinung/109012-us-prasidentschaftswahl-ist-noch-lange/

 36. Mij rijst de vraag, waarom de demoncraten in al die staten de software mochten leveren, terwijl ze al jaren op voorhand hadden liggen opscheppen, dat ze Trump zouden vernietigen in de verkiezingen ?

 37. Oplossing : geen beroepspolitiekers meer, enkel nog een mandaat van max 2 jaar, dan zullen ze geen wetten goedkeuren die alleen voor het plebs nadelig uitvallen., maar hun ook treffen na hun ambtsperiode.
  Let maar op geen beroepspolitiekers = geen corruptie= geen corona.
  Al op gelet dat dat er nooit een ongekozen eu politieker, die allemaal dik in de zeventig zijn, en sommigen zelfs tachtig, NOOIT geen corona krijgen, en die zichzelf ook niet als risicogroep zien, en dus niet als eerste de gifspuit gaan krijgen ?
  Al op gelet dat bij de duizenden aanslagen van de islam, er nooit iemand van de politiek noch hun familie slachtoffer word van deze gemanipuleerde aanslagen van gestoorde donkere mannen ?

 38. En het is Links dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan hun eigen falen. Ze zijn in meerderheid ook vegetarisch en weten dus niet te overleven.

 39. De mesjokke MSM hier te lande beweert glashard het tegenovergestelde. Ze durven zelf te suggereren dat Trump een soort staatsgreep pleegt door Biden’s ‘overwinning’ niet te willen accepteren. Het loopt werkelijk de spuigaten uit. De vrucht van decennia-lang goddeloos beleid wordt op schrijnende wijze duidelijk.

  Maar de leugenaars komen er dit keer niet mee weg. Op een rustige, legale wijze zal via gerechtelijke weg de waarheid aan het licht worden gebracht voor het oog van de hele wereld. Trump zal zijn tweede termijn ingaan. De leugenaars zullen tot zwijgen worden gebracht, verslagen worden.

  Daarom ben ik het niet eens met de mening van Martin Armstrong. Er komt geen burgeroorlog. Dit groepje minderwaardige goddelozen dat deze schofterige bedriegerij op touw heeft gezet is dat niet waard. Ze zijn al verslagen. Ze hebben geen poot meer om op te staan. Ze worden ontmaskerd als de zielige onbetrouwbare losers die het zijn. Stumpers. Belachelijk. Niks burgeroorlog.
  Voor het gerecht de leiders en verder moeten de zielige volgers van die schoften zwijgen.

 40. Het verbaasde mij al lang niet. Een grote belazerij wat de Democraten hebben geflikt!

 41. Ik vraag me af hoe onze verkiezingen volgend jaar zullen verlopen … Lockdowns, stemmen per computer, stemmen per post, stembureaus die ineens moeten sluiten vanwege ‘acuut besmettingsgevaar’. En zo kan ik er nog wel een paar bedenken.

Comments are closed.