Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten

Onze kandidaat dreigt te verliezen? Geen probleem, we rukken tijdens het tellen gewoon dozen vol nieuwe stembiljetten aan.

—————————————————————————————————————————————-

Nog nooit eerder werden verkiezingen in een Westerse democratie zó openlijk en schaamteloos gestolen als in de Verenigde Staten nu is gebeurd. President Trump lag in de nacht van 3 op 4 november ver voor op zijn concurrent Joe Biden, totdat het tellen in enkele Democratische staten plotseling werd stopgezet – een unicum in de Amerikaanse geschiedenis. Biden kreeg er in deze staten in één klap op ‘magische’ wijze vele honderdduizenden stemmen bij. Een kort overzicht van de meest opvallende gevallen van verkiezingsfraude die tot nu toe bekend zijn:

1. In Pennsylvania (+700.000), Michigan (+300.000) en Wisconsin (+120.000) stevende Trump al snel op een duidelijke overwinning af. Toen stopten deze Democratische staten ineens met tellen. Toen ze om 03.30 uur weer verder gingen, had Biden er in Wisconsin vanuit het niets 200.000 stemmen bijgekregen, en Trump 0. In Michigan kreeg Biden er plotsklaps 138.000 stemmen bij, en weer 0 voor Trump. Ook in Milwaukee werd eenzelfde truc uitgehaald. (5) In Michigan werd vervolgens ijskoud beweerd dat het om een eerdere ’typfout’ zou zijn gegaan, die zou zijn ‘hersteld’.

2. In Wisconsin zou maar liefst 88% van de kiezers zijn op komen dagen, een aantal dat nog een lage schatting is, en in werkelijkheid meer de 100% kan zijn (3.239.920 stemmen op 3.129.000 geregistreerde kiezers). Dat zou volgens media en officials de ‘winst’ van Biden in deze staat verklaren. Het moge duidelijk zijn dat deze percentages volslagen ongeloofwaardig zijn voor een land zonder stemplicht, waar doorgaans maar zo’n 60%-65% hun stem uitbrengt. (4) Zelfs CNN kopstuk Chris Cuomo, die zijn afkeer van Trump nooit onder stoelen of banken stak, toonde zich geschokt over deze even opzichtige als schaamteloze stemmendiefstal.

3. In Milwaukee werden in maar liefst 7 districten meer stemmen uitgebracht dan er kiezers zijn. In tientallen andere districten was de opkomst bijna 100%. Het absurde overtal aan stemmen, die alleen maar illegaal kunnen zijn, ging volledig naar Joe Biden.

4. Medewerkers van de post (USPS) in Michigan hebben gisteren verklaard dat zij van hun managers opdracht hadden gekregen om stembiljetten illegaal te antidateren en op 3 november te zetten, zodat ze alsnog aan de uitslag zouden kunnen worden toegevoegd. (1)(2). Het team van onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas kreeg een van deze medewerkers aan de telefoon, die deze fraude bevestigde. (3) De federale inspecteur-generaal voor de USPS heeft inmiddels contact opgenomen met Project Veritas (7).

5. In Michigan (en vermoedelijk ook in andere staten, net als de Democraten massaal in 2016 deden), blijken zelfs dode mensen te hebben gestemd. In een geval was een kiezer al in 1984 (!) overleden. (11)(12)

6. In Fulton County, Pennsylvania, kregen (Republikeinse) waarnemers de opdracht om naar huis te gaan, waarna het stemmen tellen gewoon doorging. Ook in Arizona vertrouwen Trump-aanhangers de verdachte uitslag niet (Biden zou met een zeer kleine marge hebben gewonnen, terwijl de staat duidelijk naar Trump leek te gaan). Honderden van hen togen vandaag naar het stemkantoor om te protesteren (10).

7.Sharpie-gate‘: Trump-kiezers kregen stembureaus in Virginia en New Hampshire geen balpennen, maar zogenaamde sharpie-pennen (fineliners / markers) uitgereikt. Daar mogen biljetten wettelijk niet mee worden aangekruist, want de stemcomputers herkennen ze niet en registreren ze automatisch als ongeldig (6). Ook zijn er uit het hele land berichten gekomen van Republikeinen die wilden stemmen, maar te horen kregen dat hun stem reeds was uitgebracht. Op deze wijze zijn een onbekend aantal stemmen gestolen.

8. Analytics firma Hawkfish, openlijk pro-Biden, voorspelde ruim 2 maanden geleden het scenario wat zich deze week afspeelt. Volgens Hawkfish zou Trump een grote overwinning behalen (408 tegen 130 kiesmannen), maar alsnog verliezen (204 tegen 334 voor Biden) als alle stemmen per post zouden zijn geteld, wat dagen of weken zou gaan duren. De verklaring van Hawkfish CEO Josh Mendelsohn deed veel mensen de wenkbrauwen fronsen – voorspelde het bedrijf hiermee de verkiezingsfraude die nu daadwerkelijk aan het plaatsvinden is? (9)

We hadden het al voorspeld: Media zullen hoe dan ook Biden tot winnaar uitroepen

Vanaf het begin van dit jaar voorspelden we dat de Westerse media, ongeacht de werkelijke uitslag en ongeacht bewijs van fraude, hoe dan ook Joe Biden tot winnaar zouden uitroepen. Dat is precies wat er is gebeurd. Het kan ze niet schelen hoe Trump wordt verwijderd, àls het maar gebeurt. Biden wist dit natuurlijk, en schepte onlangs voor de camera’s zelfs op dat ‘wij naar mijn mening de meeste uitgebreide en omvattende stemfraude organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek hebben opgezet.’ Het maakt tevens duidelijk waarom Joe Biden onlangs bij een kleine campagnebijeenkomst zijn publiek vertelde dat hij ‘hun stemmen niet nodig heeft’ om president te worden.

Biden heeft zichzelf impliciet tot winnaar uitgeroepen en nu al een ‘transitie team‘ geformeerd. Zijn campagnemanager, Jan O’Malley Dillon, verklaarde dat ‘wij in geen enkel scenario zullen toestaan dat Trump de overwinning verklaart.’ Overigens heeft hij daar wettelijk helemaal niets over te zeggen. (8)

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Project Veritas
(4) Natural News
(5) Natural News
(6) Armstrong Economics
(7) Project Veritas
(8) Summit News
(9) Summit News
(10) Summit News
(11) Louie Gohmert / Twitter
(12) Infowars

Zie ook o.a.:

04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

59

 1. Han

  Als Biden in het openbaar beweerd heeft dat hij stemfraude ging plegen, dan is Trump te dom en sukkelig om tot president gekozen te worden. Hij was gewaarschuwd, waarom heeft hij dan verloren?

  Soms moet je iets laten beuren om het te bewijzen. Trump is niet dom, misschien is het wel een opgezette val. Want als hij het wel kan bewijzen staan de democraten totaal voor schut. Maar dit is ook maar een suggestie.

 2. “Trump-kiezers kregen stembureaus in Virginia en New Hampshire geen balpennen, maar zogenaamde sharpie-pennen (fineliners / markers) uitgereikt.”
  Hoe wist het stembureau wie Trump-kiezers waren en wie niet?

  “Biden wist dit natuurlijk, en schepte onlangs voor de camera’s zelfs op dat ‘wij naar mijn mening de meeste uitgebreide en omvattende stemfraude organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek hebben opgezet.”
  Als Biden in het openbaar beweerd heeft dat hij stemfraude ging plegen, dan is Trump te dom en sukkelig om tot president gekozen te worden. Hij was gewaarschuwd, waarom heeft hij dan verloren? Heb je ook beelden waarop Biden dit op camera beweert?

 3. @ Oma: 12:16 pm. Dat ben ik geheel met U eens. Vier jaren lang, een modder gooien, van de zogenaamde Democraten. En wat dat betreft, Obomba(Obama) heeft in zijn regeerperiode, massaal bommen laten gooien, en is conflicten aangegaan. Daar hoor je de herselozen van links niet over.

 4. Dennis schreef:
  07/11/2020 om 6:19 pm
  “…..
  Mocht dat echte bewijs uitblijven en een president gekozen zijn. Kunnen we deze onzin dan we wereld uit helpen en accepteren dat een land democratisch een nieuwe leider heeft gekozen? Wie dat ook mag zijn.
  Of is het dan weer een ander complot als Trump dat niet blijkt te zijn.”

  De ouderen onder ons weten nog dat vroeger bij verkiezingen pas enkele weken ervoor plakkaten met politici opdoken langs wegen en in tuinen, mensen keken naar wat de verkozenen gerealiseerd hadden om hun stem te geven aan wie hun als volgende volksvertegenwoordiger zou mogen vertegenwoordigen.
  Tegenwoordig begint de strijd voor de verkiezingen reeds ná de vorige verkiezingen, via de media en door elkaar voortdurend zwart te maken en te liegen.

  Zo ook bij trump. De afgelopen jaren trachtte de democraten trump op allerlei manieren in diskrediet te brengen in aanloop naar deze verkiezing.
  Op de meest smerige manieren werd hij zwart gemaakt maar over zijn beleid en wat hij voor het volk deed werd gezwegen, ze sleurden wel oude koeien uit de gracht zoals uitspraken van toen hij jonger was.

  Het volk zou moeten kiezen op basis van zijn beleid, hebben de mensen het beter dan voor zijn presidentschap of niet?
  En niet kiezen omdat de tegenpartij vuile roddels verspreidt en valse beloften doet om verkozen te worden – beloften die, zoals wij allemaal weten, zelden nagekomen worden en telkens leugens blijken te zijn.
  Trump heeft wel zijn beloftes nagekomen, daarom krijgt hij meer steun, hij heeft iets gedaan voor het volk en zelfs geweigerd nog maar eens een oorlog te beginnen.
  Vroeger presenteerde een kandidaat zijn programma, wat hij van plan was, zijn beleid/beloftes – tegenwoordig moet een kandidaat zich enkel nog verdedigen tegen ordinaire roddel en leugens van de tegenpartij om zich staande te kunnen houden en beleid telt niet meer mee, enkel zijn reputatie.

  Dus dat democratisch een leider kiezen is reeds lang voorbij, de verkiezingen worden al beïnvloed van vlak ná de vorige verkiezing, via de leugenpers door ordinaire roddelaars om de politieke tegenstander uit te schakelen. Wie wil nu bestuurd worden door zulke viswijven die zich dan nog democraten durven te noemen? Wat zullen die democratische leugenaars gaan doen voor het volk als ze al aan de macht geraken door verkiezingsfraude en het bedriegen van het volk?

 5. Ik heb je bericht gelezen, maar waar is dat keihard bewijs dan? Ik lees/zie het nergens. Bijvoorbeeld dat gesprek met UPS medewerker, hoe kunnen we variëren dat het echt is?

  Bijvoorbeeld Sharpie gate, geen enkel bewijs dat deze pennen enkel aan Trump stemmers werden uitgedeeld. Ik raad aan de bron die jezelf gedeeld hebt even goed uit te pluizen.

  Mocht dat echte bewijs uitblijven en een president gekozen zijn. Kunnen we deze onzin dan we wereld uit helpen en accepteren dat een land democratisch een nieuwe leider heeft gekozen? Wie dat ook mag zijn.

  Of is het dan weer een ander complot als Trump dat niet blijkt te zijn.

 6. Johan P schreef:
  05/11/2020 om 7:23 pm
  “Ik woon in Pennsylvania.
  Bij mij op het werk heb ik 2 personen die openlijk opschepten over het feit dat ze 2x hebben gestemd. Dat geeft al aan dat er heel veel mis is.
  Daarnaast werd mij gevraagd waarom ik niet illegaal heb gestemd (totdat ze doorkregen dat ik dan voor Trump zou hebben gestemd). Er wordt niet eens de moeite gedaan het te verbergen.”

  Vraag eens aan die 2 personen waarom zij het democratisch kiesstelsel ondermijnen door fraude te plegen en zo landverraad plegen om het communisme in het witte huis te kunnen krijgen? Enkel om trump uit te schakelen?
  Of denken ze dat ze democraten en patriotten genoemd kunnen worden?
  Die 2 willen graag dat het amerikaanse volk opnieuw meer belastingen moeten betalen voor oorlogen zodat de wapenindustrie opnieuw miljardenwinsten kan maken voor de clan bush, clintons… en de elite?
  De democraten zijn fake, dat zijn communisten en biden is hun seniele marionet.
  Zijn amerikaanse, democratische kiezers zo achterlijk dat ze willen meewerken aan fraude om een communist in het witte huis te krijgen? Dan hoeven ze binnen 4 jaar ook niet meer te gaan kiezen voor een nieuwe president.
  Het zou een magistrale zet zijn van Trump als hij de kiesbrieven echt heeft voorzien van een watermerk zodat kiesfraude kan bewezen worden…hij blijkt dan toch slimmer dan de democratische communisten.
  Ik vermoed dat amerikanen zich laten vangen door het woordje ‘democraat’ dat intussen ‘communist’ betekent.

 7. In reactie op Harold schreef: 05/11/2020 om 5:33 pm

  Geheel met u eens, ik heb oprecht medelijden met de man !

 8. Als Biden wint zullen de globalistische ondernemingen (Google, Facebook, Twitter, CNN, Hollywood, etc.) de grote winnaars zijn en zullen de gewone Amerikaanse werknemers en kleine plaatselijke bedrijven de verliezers zijn.
  Globalisten zoals Biden en konsoorten (inclusief onze eigen politici) verkopen uit persoonlijk winstbejag onze Westerse welvaart uit aan de hele wereld.
  Vele kiezers voor Biden zijn echter te dom om dit te beseffen en gooien hun eigen ramen in.

 9. Stemmen van specialisten: hoe gevaarlijk is COVID-19?
  https://www.kla.tv/17494
  Covid-19 is slechts een wereldwijd gebruikt virus om de bevolking angst aan te jagen, zodat ze zich straks massaal laten vaccineren. Een vaccine waar niemand op zit te wachten, zeker niet op een gevaarlijk en slecht getest vaccine. Tevens wordt deze neppandemie gebruikt voor de grote reset, waar mee ze iedere burger straat arm willen maken. Deze neppandemie is bedacht door een klein groepje psychopaten, en uitgevoerd door gewetenloze misdadigers.

 10. Zelfs Fox news neemt afstand van de beweringen van Trump over fraude.

 11. @ Michaël: 9:53 pm, op 5/11. Ik hoop dat dit zal leiden tot het ongeldig verklaren van deze verkiezingen.

 12. In een reactie in deze draad: Aan Guy DW schreef:
  alle stembrieven werden (onzichtbaar) gemarkeerd met een gesofistikeerd “watermerk” : een QFS Blockchain encryption code.
  einde citaat. en geeft een bron van infowars.

  Ik hoorde andere hier ook al over. Ik geloof hier geen snars van.
  Als dit waar zou zijn. Waarom horen we hier dan niets over. Ik denk dat dit wel brood aap verhaal is.
  Ik hoorde andere mensen hier ook over.
  Ik geloof hier niets van. Want als miljoenen stembiljetten gemerkt zou zijn dat zou toch allang bewezen moeten zijn.
  Ik geloof hier niets van.

 13. Hele interessante/gevaarllijke situatie, Hooggerechtshof zal de enige weg zijn, waarschijnlijk, als ze het lef hebben, gaat Trump daar winnen ( Ik moet zeggen ik was even van slag v/d totale fraude maar wat kan je verwachten van de antichristelijke mentaliteit: dit dus )

  Maar dan ?? Wat gaat er dan gebeuren ? Ik denk inderdaad massale rellen/opstanden , we zullen dan zien wat er gaat gebeuren !!

 14. Het volk krijgt de leiders, die het verdient.
  Maar het omgekeerde is ook waar.

 15. @Mo 05/11/2020 om 6:32 pm

  Ik kan je verhaal bevestigen uit de eerste hand omdat mijn dochter, die gediplomeerd IC verpleegkundige is in een groot ziekenhuis in de Randstad, hetzelfde heeft ervaren. Drie weken niets te doen gehad. De vaste verpleegkundigen van het ziekenhuis werden naar huis gestuurd. In plaats daarvan werden externe ‘verpleegkundigen’ ingezet – mijn dochter twijfelde zeer aan de hun deskundigheid – die niet wisten wat ze moeten doen totdat de leiding hen vertelde dat ze een incubator in de mond van de patiënten moesten doen. Hierdoor ontstonden ernstige problemen. Longen die al vol met vocht zaten worden opgeblazen waardoor de patiënt sterft. De patiënt krijgt vervolgens het label ‘COVID-19’.

 16. Het is Trump zijn eigen schuld dan had hij woord moeten houden en die sinds Bill ‘Clyde’ Clinton door en door corrupte top van die zogenaamde Democratische Partij op z’n minst laten onderzoeken en het liefst voor de rechter te halen, dat zou hij doen. Maar net als het normaliseren van de door Obama verpeste relatie met Rusland heeft hij dat niet gedaan. Noch dat het dat rel tuig en die BLM racisten echt aanpakte en zie het resultaat het ondemocratische fascisten tuig is brutaler dab brutaal.

 17. Nieuws update : Joe Biden loopt in fraudeval opgezet door Donald Trump ! Omdat Donald Trump (en zijn team) wisten dat er door de democtaten zou gefraudeerd worden bij de verkiezingen werd volgende “sting operatie” opgezet : alle stembrieven werden (onzichtbaar) gemarkeerd met een gesofistikeerd “watermerk” : een QFS Blockchain encryption code.

  Door deze code kunnen alle stembrieven op hun authenticiteit herkend en gevolg worden.

  De nationale garde is een aantal tel-lokalen van de swing-states binnengevallen en heeft al enkele honderd-duizenden valse en/of gemanipuleerde stembiljetten aangetroffen. Arrestaties staan op het punt van uitgevoerd te worden.

  Verwacht je alvast maar aan een volgende termijn voor president Trump !

  Bron: zie link :
  https://banned.video/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2
  op infowars.com

 18. Ja, de fraude is nu inmiddels wel overweldigend aangetoond middels de vele filmpjes, en gisteren, ook een anonieme medewerker van een stembureau die onder ede eea wil bevestigen. maar, eind november, begin december zullen ze de beurzen en de geldmarkt laten crashen:
  https://twitter.com/PetrockDollar/status/1320073871769436160?s=09
  Net op tijd voordat trump de rechtzalen binnenwandelt…je snapt natuurlijk wel waarom en wat het zal veroorzaken..

 19. De aanhang van Trump liepen al zwaarbewapend op straat. Begrijpelijk. Ik gun de democraten en hun aanhang dezelfde ellende dat ze vier jaar lang over Trump en zijn aanhang hebben uitgekotst, compleet met de daarbij behorende aanslagen.

 20. Wat goed van Xander website dit allemaal meldt.
  Nergens vind ik objectieve informatie. Zelfs kritische mensen zijn vaak nog geinjecteerd met het gif van de mainstraimmedia.

  Deze licht demente bejaarde Biden mag dus de USA leiden. Het belangrijkste land van de westerse wereld. In werkelijkheid is hij niet meer dan een spreekpop. Ik ga er al vanuit dat hij “officieel” de verkiezingen gaat winnen. En dat de ” media” dat gaan vieren. Ook FOX ( zogenaamde Trump zender volgens nederlandse media maar in werkelijk niet zo ) zal Biden uitroepen tot president. Trump had beter zijn eigen media kunnen oprichten.
  Ook op twitter wordt hij gecensureerd.

  Overigens het gaat geeneens om democraat of republikein.
  Ook binnen de republikeinen ( die echt geen heiligen zijn ) is er een fractie die niets moet van Trump. Fauci is republikein bijvoorbeeld.
  Ik zie somber in voor Trump hij zal waarschijnlijk bij de rechters ook bot ontvangen.
  Ook veel republikeinen zullen liever de media en ” de elite” loyaal zijn dan het volk.

  Het zijn echt niet alleen de democraten….

 21. Ik hoop dat de fraude door de Democraten voor de rechter bewezen wordt en dat er Democratische koppen gaan rollen.
  Ik geloof dat er daadwerkelijk sprake is van stemfraude door de Democraten. Goed dat Trump dit allemaal aanvecht voor de rechter en zich niet bij de verkiezingsfraude neerlegt.

 22. Willy @5/11.

  Sorry willy, maar U bekijk de U.S situatie van de natuurlijke real.
  Old Joe en zijn medeplichtigen zullen wel de overwinning uitspreken ,maar de hoge raad kan niets anders doen om de fraude te be-amen . Hoe het allemaal nu gaat, weten wij niet. Een ding is zeker : voor Januarie 2021 zijn Trump in de white House zijn. Dit is de beslissing van hoger hand. Niet van corrupt Amirika

 23. Bedrog regeert!
  Dat is met Truup, het klimaat, immigratie.
  Ook nu weer zal blijken: ” Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel”.
  TRUST THE PLAN.

 24. Hard bewijs met als doel hertellingen of zelfs her-verkiezingen zal moeilijk te leveren zijn. Er zijn tot nu toe 2 miljoen meer stemmen uitgebracht dan er geregistreerde kiezers zijn. Hoe kun je bewijzen dat dit allemaal stemmen voor Biden zijn?
  Op internet stikt het vd videos die fraude laten zien. De meeste zullen ongetwijfeld de waarheid tonen. Maar om dit juridisch rond te krijgen wordt lastig.

  Ik ben voor Trump. Echter een duidelijke overwinning voor wie dan ook was beter geweest. Nu blijft Amerika achter met een marge geval, wie er uiteindelijk ook wint. Dat zal de polarisatie alleen maar doen toenemen. Slecht voor de US, ook slecht voor ons.

 25. Esther: dat denk ik ook God regeert de wereld, en Hij ziet en weet alles.
  En God stelt machtigen aan en verwijderd ze ook, maar met fraude is dit moeilijk te verteren.
  Mijn Rechtvaardigheids gevoel wordt geducht op de proef gesteld.
  Wat of haat toch al niet kan doen en dit op z’ on grote schaal.
  En dit allemaal bij volwassen mensen.
  Onbegrijpelijk.
  Welke grote duivelse krachten zitten hier achter. En waarom ❓
  4 jaar lang is Trump getreiterd en dwars gezeten wat moet die man stressbestendig zijn.❗️
  Hij heeft gelukkig positieve Christenen rondom zich Mike Pence en De minister van buitenlandse zaken Mike Pompeo.
  We kunnen alleen maar voor hem, zijn regering, zijn familie, en de situatie bidden.
  Bidden om kracht en een heldere verstand wijsheid, en inzicht hoe dit op te lossen.

  Gelukkig is er zoveel gefraudeerd dat het over duidelijk openbaar wordt dus als er nog gerechtigheid is in Amerika kan Trump naar het SUPRIME COURT gaan.
  Het gebeurde niet stiekem in een achterkamertje of zo, nee, schaamteloos openbaar tellingen stilleggen om aan de computers te rommelen.
  Zie de beelden van de stemcomputer in Michigan.
  Daarom waren Biden en de Democraten zo kwaad dat Trump de nieuwe rechter aanstelde.
  Het was een vooropgesteld plan.
  Het is w.s. Maanden van te voren zorgvuldig voorbereid, om op deze manier Met de computers in te grijpen.

  Als het hoge gerechtshof uitspraak moet doen kan het alleen maar ten gunste gaan van Trump,
  Maar in het hoge gerechtshof zitten ook linkse rakkers die kunnen de zaak vertragen.
  Er is tijd tot eind januari, bij geen nieuwe president dan krijgen ze de speaker van the house Nancy Pelosi als president.
  Moet je toch niet aan denken.

  Als de media Biden uitroept dat is natuurlijk kwats de media roept niets uit.
  Of hebben de media Amerika overgenomen het lijkt er veel op.
  Maar er zijn in Amerika helaas veel mensen die niet op de hoogte zijn van het nieuws en de media klakkeloos geloven.

  Het verbaast mij steeds meer dat mensen zo intens kunnen liegen en bedriegen.
  Het was vooraf al duidelijk waarom Biden kandidaat moest zijn, en dit komt nu steeds meer en meer naar buiten deze man zit in het linkse, elite democratische complot. BIDEN is CORRUPT en MANIPULEERBAAR.
  Het gaat hier tussen nationalisme en Globalisme en de Amerikanen willen duidelijk het nationalistische beleid van Trump.

  Deze fraude is op z’ on grote schaal dat het opvallend is.
  En er wordt zo “ slim “ gemanipuleerd “ dat het verschil steeds maar heel klein is.
  In Nederland hoor je deze fraude berichten nog steeds niet, ben benieuwd hoe ze hiermee om zullen gaan.
  Ze wachten. W.s. Tot Biden de laatste 6 kiesmannen binnen heeft en dan is hij de president en dan kan Trump nog meer veroordeeld worden omdat hij er geen genoegen mee neemt. Zo van “””””” Zie je wel hij is altijd al raar geweest en nu wordt hij nog kwaad ook.”””” hij wil niet weg uit het witte huis””””””

  Vergeet niet als dit in Amerika doorgaat dat dit ook grote consequenties heeft voor Europa en de rest van de wereld.
  Gisteren stond Biden al met Abbas op de foto, een “ bevriend “ zakenman heeft altijd contact gehouden tussen Biden en nu was Abbas “ toevallig” in Amerika, dit is ook veelzeggend voor de toekomst. Dat is een “ visite kaartje “ van wat ons te wachten staat.

  Het is een grimmige toestand in het land.
  Hopelijk kunnen de mensen zich inhouden.
  Maar het lijkt explosief te zijn….. als Black lives matters weer losbreekt, dan zullen Trump supporters zich moeilijk kunnen beheersen.
  Amerika en de president hebben gebed nodig we kunnen het alleen maar in Gods hand leggen en vragen om rust en kalmte dat het niet ontvlamd en gerechtigheid. ‼️
  Shalom
  Anna

 26. Biden, nooit heeft een president zo snel zoveel stemmen gekregen.
  Doping?

 27. Er gaan ‘geruchten’ op het internet dat Trump de fraude ‘per post’ al voorzien had.
  En daarom de officiële stembiljetten van een watermerk heeft laten voorzien.
  See you in court. Trump gaf al aan dat hij naar het hooggerechtshof zou gaan.

  Ik hoop echt dat dit ‘watermerk’ waar is. Daarmee kan hij ook meteen aantonen…
  Dat het moeras (echt) drooggelegd moet worden. ‘Drain the swamp’.

  Deze video gaat over het vermeende watermerk : De grootste Scam ooit ontmaskerd
  https://www.youtube.com/watch?v=4UfW_vOUCtQ&feature=youtu.be

  @ Xander, klopt het dat de tijd van de postings nog op zomertijd staan?
  ik verstuur deze nu om 20:53 uur. Posting gaat nu (volgens mij) 9:53 PM aangeven…

 28. Pas als voor de massa onomstotelijk duidelijk wordt gemaakt dat de Dems. fraude plegen, zullen mensen het willen geloven. Helaas zelfs dan nog zullen de MSM believers het bedrog ontkennen. Deze mensen zullen een harde landing maken. Het spel van de Deep State is over. Trust the plan.

 29. Kim Clement profeteerde al in 2014, een jaar voordat Trump zich candidate stelde, dat hij twee termijnen zou dienen. God koos Trump over Hillary en over Biden, omdat zij Evil vertegenwoordigde en Trump recht en order wilde herstellen.
  Een andere profeet vertelde dat hij zeer veel bekende mensen zag in Orange kleding .

 30. Hoi Willy
  Ja de poststemmen zijn in het voordeel van de democraten.

  Maar 2 ton stemmen in de tussentijd en 0 voor Trump. Ik weet er niet veel van, maar statistisch is dat onmogelijk.

 31. Ik woon in Pennsylvania.
  Bij mij op het werk heb ik 2 personen die openlijk opschepten over het feit dat ze 2x hebben gestemd. Dat geeft al aan dat er heel veel mis is.
  Daarnaast werd mij gevraagd waarom ik niet illegaal heb gestemd (totdat ze doorkregen dat ik dan voor Trump zou hebben gestemd). Er wordt niet eens de moeite gedaan het te verbergen.

 32. Op de alt-media is er ook bijzonder veel aandacht voor watermarks op of de originele of de vervalste (Chinese) stembiljetten.

  De theorie is dat dit een bewust zet van Trump is. Hij wist dat de democraten zouden frauderen en heft ze in de val laten lopen. Hij gaat nu de valse aangiften verwijderen en dan weten we hoe groot Trump zijn overwinning werkelijk zal zijn. Op moment van schrijven heeft Trump via een Court Order toegang gekregen tot de tellingen in Philidelphia.

  Aanrader is ook de 13 min video van Peter Bierhof op https://www.youtube.com/watch?v=4UfW_vOUCtQ

 33. Verpleegster neemt publiekelijk ontslag: ‘Dit gebeurt er echt in de ziekenhuizen’

  Een klokkenluider die voor de Britse gezondheidsdienst NHS werkte, heeft en plein public ontslag genomen. Verpleegster Shelley Tasker, die in het Engelse Treliske-ziekenhuis werkzaam was, zei dat ze op het hoogtepunt van de coronacrisis ‘drie weken lang geen werk had’.
  https://www.ninefornews.nl/verpleegster-neemt-publiekelijk-ontslag-dit-gebeurt-er-echt-in-de-ziekenhuizen/
  Ik weet niet hoelang deze video blijft staan, maar is door mij veilig gesteld.

 34. Een tikfout is snel gemaakt: men tikt 153,710 i.p.v. 15,371 (hun komma is onze punt).
  Per ongeluk of expres? De fout lijkt intussen wel hersteld, na de kritiek.
  Vooral de Republikeinen zitten goed op het vinkentouw. Fraude zal zeker ontdekt worden.

 35. @ Doordenker: 5:52 am. Juist gezien van U. Het zal me benieuwen hoe dit gaat aflopen.

 36. Door Twitter gecensureerde tweet van vandaag door president Trump :

  Any Vote That Came In After Election Day Will Not Be Counted!
  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1324368202139357186

  De wet in de VS bepaalt inderdaad dat de verkezingen doorgaan op 3 november en niet ook nog op dagen daarna of daarvoor.

  Stemmen die voor of na deze datum (of voor opening of na sluiting van de stembureau’s) nog uitgebracht worden, zijn wettelijk dus gewoon ongeldig.

  De Democraten proberen deze onwettelijk uitgebrachte stemmen toch nog te laten meetellen wat neerkomt op regelrechte verkiezingsfraude (met bijbehorende straffen).

 37. Xander dit verhaal is niet helemaal correct, Wisconsin telt meer dan 3,6 miljoen stemgerechtigden.

 38. Ik heb zo’n flauw vermoeden, dat de verkiezingsfraude, die hierboven beschreven wordt nog maar het topje van de ijsberg is. Waarschijnlijk is de werkelijkheid nog vele malen erger. Ik heb inmiddels ook begrepen, dat de advocaten van Trump reeds in de startblokken staan, om de verkiezingsuitslag voor de rechter aan te vechten. Het zou me ook niets verwonderen, dat het Amerikaanse hooggerechtshof zich genoodzaakt ziet, de verkiezingsuitslag ongeldig te verklaren en opdraagt nieuwe verkiezingen uit te schrijven. Dan hebben de Democraten een echt probleem. Dat zou vervolging van een aantal van hen betekenen. En de straffen, die daarop staan zijn in Amerika bepaaldelijk niet mis. Het lachen zal de Democraten dan snel vergaan.

 39. Referendum tegen de COVID-19-wet
  Vanaf het begin waren de uitspraken van pandemie-experts en politici over Corona overweldigend. Deze zijn echter zo tegenstrijdig dat de vraag rijst: is dit een kwestie van “schizofrenie” of “gewoon incompetentie”?!
  https://www.kla.tv/17485
  Vooral op Prof Droste en de WHO zijn de RIVM regels in ons land gebaseerd, maar er klopt totaal niet van.

 40. Of het nu Biden wordt of Trump, veel zal er niet veranderen. De Amerikanen zijn tot op het bot verdeeld. Dit komt straks op het bordje van ´president´ Biden. Hij had toch niet gedacht dat de hele BLM beweging met zijn verkiezing ineens niets meer te doen heeft. Ook onder president Biden worden Zwarte Amerikanen door de politie neergeschoten. Dan is er nog het wapenbeleid in de VS. De linkse president Obama is het niet gelukt om dit aan te pakken en ook dit gaat Biden niet lukken. Er zit een ander poppetje in het Witte Huis, maar hiermee zal er niets veranderen, integendeel zelfs. Kijk eens naar de personen die hun zetel in de senaat of huis van afgevaardigden hebben weten te behouden. Menig bejaardentehuis zal jaloers zijn op een dergelijk aanbod aan clientèle. De gemiddelde leeftijd stijgt in deze kamers rap richting de 80 jaar. Met andere woorden, de oude garde blijft op hun plek.

  Aan de ene kant heb ik medelijden met Biden en dan heb ik het over zijn mentale toestand. Het is overduidelijk dat deze man dementieverschijnselen heeft. Op een video van zijn laatste campagnedag maakt hij een uiterst gênante fout, door de namen van zijn twee kleindochters te verwisselen en vervolgens zijn kleindochter aan het publiek voor te stellen als zijn inmiddels overleden zoon. Zoals we overspoeld werden met uitspraken die Trump deed, zal dit ook met Biden gebeuren, alleen Biden zelf weet hier straks niets meer van. Ik hoop voor hem maar dat hij een verstandige vrouw en team om zich heen verzamelt om zo nog meer gênante situaties te voorkomen. Ook al zullen veel mensen een hekel aan Biden hebben, ik gun hem niet alle mediagekte die de komende vier jaar over hem afkomen omtrent zijn mentale situatie, want dementie zal de komende jaren alleen maar zichtbaarder worden.

 41. Ik ben het eens met de conclusies in het artikel. Alles heeft het van doen, met de Eindtijd waar we in leven.

 42. Hallo Xander…

  Eerlijkheid schijnt men niet meer te kennen.

  Gisteravond hoorde ik van een zuster, ‘God plaatst regeringleiders Hij verwijderd ook weer’.
  Iets wat ik eigenlijk al langer wist… maar zoals deze zuster het zei, gaf meteen enorm veel moed.
  Alles is in Zijn hand… zelfs als we het bepaald niet altijd zien.
  Hij komt tot Zijn doel.

  Spannend de presidentsverkiezingen, en we zien meteen maar weer waar mensen toe in staat zijn.
  Een enorme beerput wordt geopend… dan zien we meteen wie daar eigenlijk werkelijk achter zit.
  Corruptie, smerigheid, … en zulke figuren willen regeren???

  Ik persoonlijk hoop voor Trump, terwijl hij ook zeker z’n streken heeft.
  Laten we er voor bidden, de Heere ziet en weet precies hoe het zal verlopen.
  Hij weet het allerbeste…
  Maar spannend is het wel.

  Hartelijke groet, Esther.

 43. Presidentsverkiezingen USA: één grote corrupte puinhoop.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/05/presidentsverkiezingen-usa-een-grote-corrupte-puinhoop/#comments
  Er blijken meer dan 200.000 aanklachten klaar te liggen, met in totaal 2 miljoen aangeklaagden. ja, ook in Nederland.
  Ik weet wie daar toe behoren, vooral op machtsbeluste politici en hun corrupte medestanders, en dat is slechts het topje van de ijsberg.
  Iedereen die heeft en nog steeds mee doet aan het Covid-19 bedrog moet straks ook terecht staan, het is slecht een kwestie van tijd.

 44. Ik weet er geen direct antwoord op maar één ding is duidelijk, Biden wordt de nieuwe president van de VS gewoon omdat hij al veel kiesmannen achter zich heeft. Of het hooggerechtshof de redenatie van Trump gaat volgen is nog niet duidelijk maar waarschijnlijk niet. Wel is er grote verwarring en er zijn al vechtpartijen geweest tussen beide aanhangers, dus misschien komt het nu wel tot een kleine burgeroorlog. En het is waar dat vooral de poststemmen in het voordeel van Biden ware, en niet voor Trump. Ik weet niet wat nu gaat gebeuren, nog vijf staten zijn nog aan het tellen, en het zal nipt worden,maar een bepaalde lijn ontwikkeld zich nu in Bidens voordeel. En de media kunnen ook niets anders doen dan de resultaten meegeven fraude of niet, dat moet dan maar het onderzoek uitwijzen, en dat is niet an de media om dat te doen. shalom

Comments are closed.