Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd

En hup, vanuit het niets in één keer dik 138.000 stemmen voor Joe Biden erbij, en NUL voor Trump. ‘Helemaal niet verdacht, hoor, welnee!’ merkte een journalist cynisch op.

—————————————————————————————————————————————–

‘Zelfde strategie als in Europa, bedoeld om ook aan VS het communisme 3.0 op te leggen’

—————————————————————————————————————————————-

‘Ze doen het echt!’ is een kreet die sommige analisten in verbijstering slaakten over het feit dat de verkiezingen in de Verenigde Staten zó openlijk worden gestolen van president Trump. De globalistische klimaat-virus elite, die met succes een stille staatsgreep wist te plegen in het grootste deel van Europa en ook Nederland, doet het nu ook in Amerika. In Michigan en Wisconsin, staten die afgelopen nacht overduidelijk naar Trump leken te gaan, zijn ineens honderdduizenden stemmen ‘gevonden’ en aan de uitslag toegevoegd. En rara… AL die stemmen zijn voor Joe Biden.

Donald Trump heeft met overmacht de verkiezingen gewonnen. Hij veroverde Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin en North Carolina, en ook de belangrijke ‘key’ staten Florida en Texas. In Pennsylvania had hij 700.000 stemmen meer dan Joe Biden, in Michigan 300.000 meer, en in Wisconsin 120.000.

En toen grepen de Democraten in. Ze stopten in deze staten tot 03.30 uur met tellen – iets dat in de hele Amerikaanse geschiedenis nog nooit eerder is gebeurd -, en toverden daarna plotseling honderdduizenden stemmen uit hun hoge hoed – allemaal voor Joe Biden. In Wisconsin kreeg Biden er in één klap 200.000 stemmen bij, en in Michigan ruim 138.000. Trump kreeg er niet één stem bij. Iedereen zal begrijpen dat dit in eerlijke verkiezingen onmogelijk is, zeker niet als de ene kandidaat al ruim voor op de ander ligt.

‘De Democraten vonden ineens een kist met stemmen voor Biden?’

‘Dus terwijl iedereen naar huis en naar bed was, vonden de Democraten in Michigan op magische wijze een kist met 138.339 stemmen, en ALLE 138.339 waren op magische wijze voor Biden? Helemáál niet verdacht, hoor, welnee!’ schreef Sean Davis van The Federalist in een tweet, die vrijwel onmiddellijk werd gecensureerd. En dat terwijl hij deze cijfers rechtstreeks van de statistieken van de New York Times had.

In Detroit (Michigan) werden vanuit het niets ineens tienduizenden stembiljetten aangeleverd, allemaal voor Joe Biden. Volgens de wet hadden die sowieso nooit mogen worden meegeteld, omdat ze voor 20.00 uur binnen hadden moeten zijn. Desondanks werden deze zeer verdachte, illegale stemmen gewoon bij Bidens totaal opgeteld.

Trump-kiezers gesaboteerd

Elders kwam er nieuw bewijs dat er ook op de verkiezingsdag massaal fraude werd gepleegd. Trump-kiezers kregen in tal van stembureaus geen balpennen, maar zogenaamde sharpie-pennen (fineliners / markers) uitgereikt. Daar mogen biljetten wettelijk niet mee worden aangekruist, want dat maakt ze automatisch ongeldig:

Couppoging een feit; Trump laat het er niet bij zitten

Dit is regelrechte verkiezingsfraude op mega schaal, pure diefstal, die neerkomt op een couppoging, een staatsgreep. Was de situatie andersom geweest, hadden de media het van de daken geschreeuwd. Maar nu hun favoriete kandidaat op deze valse manier het Witte Huis in wordt gerommeld, vinden alle journalisten het wel prima.

Trump heeft af getwitterd dit niet zomaar te laten gebeuren, en naar het Hooggerechtshof te stappen om deze honderdduizenden illegale stemmen ongeldig te laten verklaren. (1)

‘Zelfde strategie als in Europa, bedoeld om communisme 3.0 op te leggen’

‘Als de Democraten deze verkiezingen stelen, en dat lijkt het geval te zijn, dan zullen ze dezelfde strategie toepassen als Boris Johnson in Londen (en Mark Rutte in Den Haag – X.),’ geeft econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Luister maar naar Pelosi. Zij heeft gezegd dat het belangrijkste doel van de Democraten… het ‘verpletteren’ van het virus is. Dat betekent een landelijke lockdown… en een gegarandeerd basisinkomen, hetzelfde wat Boris Johnson nu doet.’

‘Dit is een grote poging om de verkiezingen te stelen, en het communisme 3.0 aan de VS op te leggen. Degenen die nu op Biden hebben gestemd zullen zich pas in 2021 realiseren wat ze hebben gedaan, en in 2022 van gedachten veranderen.’

‘Ik weet niet of de vrijheid van meningsuiting in de VS het nog zal overleven. Dat komt vooral door Dorsey (Twitter) en Zuckerberg (Facebook). Er staat voor hen veel te veel op het spel om toe te staan dat Trump wint. Alles wat ze doen is uiteindelijk een burgeroorlog veroorzaken.’ (3)


Xander


(1) Natural News
(2) Zero Hedge
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Als je ervan uitgaat dat het spel gespeeld wordt door de elite dan hoort dit er allemaal bij.

 2. @Svalbard
  05/11/2020 om 4:26 pm

  Dank voor je antwoord .
  Amir Tsarfati heb ik een tijd gevolgd maar hij hield eens eens een preek over de Illuminati waarin hij opperde dat die sinds Adam en Eva bestaan .
  Over de Rothschild’s v.a , en hun macht en zieke plannen zoals wij die nu beginnen te zien had hij het niet .
  Ik begrijp dat het voor hem niet leuk is , maar hij had dat onderwerp beter kunnen vermijden .
  M V G .

 3. @ Hendrikus: 3:38 am. Inderdaad, er gaat een grote rotzooi van komen. Maar we hoeven niet verbaasd te staan, alles geschied volgens de voorzeggingen in het Woord van God. Volgens: Mattheus: 24 en 25, en ook 2 Tim.3.

 4. Beste ‘Xander’: wat een kapsones….
  U mag blij zijn dat u de informatie krijgt die voor de hele wereld van belang is.
  U vindt de video op Natural News, u welbekend: gewoon even kijken. Wie niet zoekt zal niet vinden.

  Mede namens Aartsengel Michael: hartelijke groeten.

  Als u niet mee kan komen op dit forum, gelieve een andere site te kiezen. Mod.

 5. Fout het is al lange tijd (burger)oorlog, een nieuwe vorm daarvan via internet, computer en media, met name de onbetrouwbare sociale media magnaten. Dat kleine clubje terroristen bepaalt voor de hele wereld wat er in de toekomst voor ons allen aankomt: onder andere verplichte enting tegen die ‘zwaar dodelijke ziekte’ die enkel bestaat in de geesten van een gestoorde machiavellistische elite en door hun via ‘het doel heiligt alle middelen’ toedoen een grote groep bang gemaakte burgers. Met straks als toetje bij die enting, de chip van Bill die zelfs de grootste rebel tot blije robot maakt. Joepie wat moeten we toch allemaal blij zijn met dat links en progressief om te zwijgen over dat politiek correct.

 6. Het enige wat ik zie is chaos en het probleem is dat daar Biden net zo goed last van kan hebben.
  Verder lijkt het me nogal vroeg om te juichen of blij te zijn, Trump heeft nergens met een groot conflict geprobeerd de tanende overmacht van America terug te winnen. Van Joe Biden kunnen we die zekerheid pas hebben over vier jaar als hij president wordt dan.

 7. @Bundy,

  Niburu vind ik niet zo’n betrouwbare website, dus daar heb ik niets aan. Israël heeft inderdaad iets met ISIS te maken, want het ziet ISIS als vijand.
  Er zijn zelfs video’s op het internet verschenen, waarin ISIS Israël bedreigt. Israël past sowieso niet in die complottheorieën, want het wordt zelf voortdurend bedreigd door terroristen. En die oorlog die zou zijn gepland, om Arabieren en Zionisten elkaar te laten vernietigen, dat kan men wel willen, doch zo’n oorlog gaat er niet komen.
  Regelmatig kom ik hier op dit forum valse beweringen of beschuldigingen tegenover Israël tegen. En aangezien ik daar een hekel aan heb zal ik daar vaak tegenin gaan.
  Israël heeft een hoogstaande moraal, dat zien we aan de manier hoe het de vijand bestrijdt. Als men terreurnesten aanvalt wordt de plaatselijke bevolking altijd gewaarschuwd om zodoende burgerslachtoffers te voorkomen. Terwijl de vijand met opzet de burgerbevolking aanvalt.
  Dus Israël zwartmaken lijkt mij nogal onzinnig!
  Als je dus goed op de hoogte wil zijn over Israël, dan kan je beter vertrouwen op wat er in de Bijbel geschreven staat over Israël. Lees eens over de zeer grote oorlog die in de nabije toekomst zal uitbreken. Israël zal door een grote coalitie vanuit het Noorden worden aangevallen. De belangrijkste landen in deze coalitie zullen Turkije, Rusland en Iran zijn. De militaire overmacht zal dermate groot zijn, dat het Israëlische leger niet in staat zal zijn om deze invasie tegen te houden! Toch zal deze invasie tot de ondergang van deze vijanden leiden.
  Sheba en Dedan, zoals er in Ezechiël 38 en 39 staat geschreven, zullen deze aanval bekritiseren omdat ze het er niet mee eens zijn. Deze gebieden die in de Bijbel worden genoemd, zijn de Arabische landen zoals Bahrein, de Emiraten, Oman en Saoedi Arabië!
  Ik adviseer je om Amir Tsarfati eens een tijdje te volgen als je de echte feiten over Israël en het Midden-Oosten wil weten, hij geeft regelmatig updates over de huidige situatie.

 8. @ Doordenker

  Helemaal waar. Denk nog maar eens terug aan al die aangiften tegen Wilders destijds.
  Velen wisten niet eens wat ze kwamen indienen …

 9. Zie Natural News van gisteren MET video van criminal Joe himself waarin hij (nogal onbenullig) voorleest:
  ‘Obama and I have put together the most extensive and inclusive voter fraud organization in the American history’

  Daarmee verzekerde hij zich van een enkeltje richting gevangenis.

  Plaats link erbij, zonder links worden uw postings niet meer gepubliceerd. Mod.

 10. Het maakt weinig uit wie er in het Witte Huis zetelt. De CFR bepaalt het beleid.

 11. Zo snel verspreidt fakenews zich dus!
  Een typfout en duizenden mensen gaan er zonder het bericht te controleren mee aan de haal.

 12. @Krit Noot

  Heel goed dat je je zorgen maakt om nepnieuws. We hebben 4 jaar de een na andere leugen gehoord over Trump, van Russia gate tot impeachment. We zien ook alleen maar nepnieuws in de MSM over corona, van fake beelden uit Lombardije en valse PCR testen. Blijf wakker!

 13. De bron van dit artikel naar verkiezingsfraude heeft inmiddels een rectificatie geplaatst en verklaard dat het screenshot gemaakt is in de enkele minuten dat een typefout van een onofficiële bron optrad.
  https://mobile.twitter.com/MattMackowiak/status/1324041161321992192

  Het is wel grappig om te zien dat dit screenshot 100.000 keer gedeeld en verspreid is en dat veel mensen geloofden dat dit echt gebeurd is.
  Ik maak me grote zorgen over dit soort nepnieuws en hoe dit polariserend werkt voor onze samenleving.

 14. De vervanger voor de oorlog.
  Wat te doen? Corona zou de gewenste oplossing kunnen zijn voor de kapitaalfractie: de grootst mogelijke economische verwoesting, maar een gemakkelijker gedoseerde vernietiging van mensenlevens.
  https://www.rubikon.news/artikel/der-kriegsersatz
  Hier komt het allemaal op neer, de Haagse Leugenaars vallen door de mand.

 15. Bij stemming per post is er geen stemgeheim en is de mogelijkheid dus reëel dat de kiezers geïntimideerd of uitgekocht worden om voor een bepaalde persoon of partij te stemmen.

  Bijvoorbeeld:
  ‘Big Joe’ en zijn ‘syndicate’ domineren bepaalde stadswijken en vele bewoners worden (of voelen zich) verplicht om hun stembiljet aan Big Joe en zijn boys te geven die het persoonlijk voor hen zullen invullen en per post verzenden, of het minstens te laten nakijken of alles in orde is (of ze ‘goed’ gestemd hebben)…

 16. Schriftelijk stemmen is bedoeld als je door omstandigheden niet zelf kunt stemmen, dus ziekte of op reis, wonen in buitenland.
  In de eerste plaats stem je persoonlijk op 1 dag iedereen tegelijk, in het stembureau, tenzij.

  In amerika zijn miljoenen stemmen vooraf geplaatst, geronseld? niemand die het weet, niemand kan de herkomst bepalen.
  Bovendien zijn miljoenen stemmen binnengehaald van mensen die nooit stemmen of nooit gestemd zouden hebben, veelal democraten, minima, mensen die buiten de samenleving staan en van politiek niets snappen.
  Feitelijk zijn miljoenen mensen bedrogen en gebruikt door de democraten.

  Het systeem is zeer fraude gevoelig en heeft geen enkel waarborg op een betrouwbare uitslag.
  Trump heeft zeker een punt
  Het bewijs zal heel moeilijk, nagenoeg onmogelijk zijn te leveren.
  Anderzijds heeft Trump vier jaar de tijd gehad deze mannier van stemmen strenger aan te pakken.

 17. Als er Fraude is gepleegd in Michigan dat is dat makkelijk te achterhalen. De republikeinen hadden tientallen obervanten die gecheckt hebben dat alles bij het tellen goed verliep.
  Als er valse stembiljetten zijn geïntroduceerd dan ontstaat er een verschil tussen het aantal kiezers en het aantal uitgebrachte stemmen. Vaak zitten hier kleine afwijkingen in, maar als er inderdaad een verschil optreedt van 138.000 tussen stembriefjes en geregistreerde stemmers, dan zullen er rechtzaken volgen.

 18. Het is natuurlijk altijd mogelijk, alhoewel ik er moet bijzeggen dat de controle op de verkiezingsuitslag in de VS nogal streng is, maar er kan altijd iets fout lopen, zoals al is gebeurd iemand die tweemaal een stembrief invulde. Shalom

 19. Ik heb die tweet van Trump gezien. Opeens na stemupdate 138k sttemmen zoveel meer stemmen alleen op Biden. Het werd eerst afgeschermd en later verwijderd door Twitter. De Nederlandse media berichten er nauwelijks of niet over. Honderd duizenden volgers van Trump op Twitter hebben het gezien. Maar media blijft stil of maakt het zelfs belachelijk zonder er in detail op in te gaan. De massa wordt massaal beetgenomen en weet het geeneens. Biden heeft nu die swingstate binnen. Maar de democratie heeft verloren. En opvallend dat vanuit republikeinen partij elite ook niet veel hoort. Dat er een deepstate is die samen werkt met media is nu niet meer te ontkennen. Maar wat kun er tegen doen?

 20. Als hier een klimaatbeleid wordt uitgevoerd (en niet een virusbeleid) verklaart dat ook waarom ‘links’ nauwelijks kritiek laat horen en waarom elke criticus wordt weggezet als een gekke complotter of zelfs als extreem-rechts. Het verhaal van het virus heeft niks te maken met politiek. Bezwaarde artsen en wetenschappers doen dit niet vanuit politieke oogmerken!
  Maar de klimaatdoelen hebben alles te maken met politiek. Die opvallende hardnekkigheid om niks te willen weten van al die terechte en gefundeerde kritiek, kan ik alleen maar verklaren als ik alles plaats onder het kopje ‘het uitrollen van een klimaat-beleid’.

 21. Die avondklok: Wat kan dat überhaupt bijdragen aan een “bestrijding” van het virus? ’s Avonds en ’s nachts is het overal rustig. Wat maakt het dan uit of mensen naar buiten gaan. Het past wel in de agenda van de klimaatdoelstellingen: Het terugdringen van economische activiteiten zou kunnen helpen de klimaatdoelen van Brussel te halen. Minder reizen idem. Ze zijn hier een klimaatbeleid aan het uitrollen. Niet een virusbeleid.
  Denk maar aan Duitsland met zijn overvloed aan bedden en IC’s waar mensen tóch beperkt worden. Maskers helpen dan om de mensen bang te houden zodat ze zich gewillig schikken in al economische beperkingen.
  De vliegtuigwereld verliest al meer dan 60% van de omzet. Ook dat komt goed van pas bij de klimaatdoelen. Ook minder wegverkeer (thuiswerken) helpt voor de klimaatdoelen.
  Waarom spreekt men overal, ook in het buitenland, van het ‘nieuwe normaal’? Een virus-uitbraak is altijd tijdelijk, waarna iedereen, weer opgeknapt, terug kan keren naar het normale leven. Maar een ‘nieuw normaal’ duidt op een blijvend veranderde situatie en dat past dan ook weer goed in de klimaat-agenda.
  Dus het gaat hier over klimaat en niet over dit virus. Er klopt veel te veel níet m.b.t. dit virus.
  Maar het past naadloos in de klimaat-doelen.

 22. Sorry hoor, wat een dikke onzin, deze zogenaamde fraude. Hoe verwacht je dan dat de stem aantallen worden bij gewerkt nadat een hele zooi stemmen geteld zijn? Eén voor één, ieder uur op de website? Tjongejonge, Trump-fan zijn mag best, maar even drie seconden nadenken voordat dit soort artikelen geplaatst worden mag ook niet vergeten worden.

 23. Valse tellingen of niet. Ik geef je op een briefje dat als Trump verliest er een gigantisch probleem gaat ontstaan in de US. Vergeet niet dat er heel veel wapens bij de burgers zitten. Ik mag in ieder geval hopen dat er een rechtszaak volgt. Wat moet Amerika in godsnaam met een president die bijna met een rollator loopt. In ieder geval is de wereld veranderd in complete chaos dankzij de corona hoax.

 24. Als Trump de overgebleven staten weet te winnen NV, AK, PA, NC en Ga heeft ie 274 kiesmannen, nog niks aan de hand dus.

 25. Zoals anderen al aangeven zijn de claims over zgn fraude stemmen al als onwaar aangetoond. En dat filmpje kan iedereen maken, ik kan ook wel een filmpje uploaden dat xandernieuws alleen maar onzin lult, dus dan is het waar? 🙂

  Haal dit artikel maar snel offline, want het is voer voor mensen om deze site als hoax/complotsite te classifiseren.

 26. Wat anderen van de Amerikaanse verkiezingen denken weet ik niet, er zullen altijd wel op en aanmerkingen zijn.
  Maar naar mijn mening zijn deze verkiezingen enorm vervalst…
  Naar mijn mening heeft Biden minder dan 20% van de kiezers aan zijn zijde.
  Ik kan namelijk absoluut niet geloven dat meer dan de helft van de Amerikanen hun verstand heeft verloren.
  Biden is een compleet senile man die niet eens tot tien kan tellen, Constant kraamt hij onzin uit, constant maakt hij blunder na blunder met zijn uitspraken.
  Plus als klap op de vuurpijl nog de verwoestende corrupte feiten die de laatste 2 weken bekend zijn geworden….  Nee, geen enkel normaal mens zou op zo’n schlemiel stemmen.

  Naar mijn mening heeft de linkse elite er alles aan gedaan om Trump te laten verliezen, want als hij zou winnen dan zullen vermoedelijk 10 tallen hoog geplaatste democraten de gevangenis indraaien.
  Denk hierbij aan Clinton, Biden en nog vele andere personen.
  We leven in een zeer corrupte wereld op dit moment en die draait binnenkort uit op een wereldoorlog.

 27. @bert v.

  Dus omdat deze (wss democratische) website dat beweerd gecheckt te hebben is dat maar zo?
  Wie controleert de controleurs?
  Waarom zou een factchecker niet gemanipuleerd zijn?
  Conclusie:
  Niks is zeker.

 28. Bert V: die hele corona hoax is ook maar een amateuristische geklungel; een mortaliteit van 0,02 % dat in verhouding met andere aandoeningen (bv kanker dat alleen al in NL 31 % is) helemaal niets voorstelt. Toch trapt bijna iedereen erin!

  Ik hoor ze al roepen: een complot, toch denk ik (en velen met mij) dat één van de belangrijkste doel waarom dit virus waanzin in het leven is geroepen, is om de Amerikaanse verkiezing te kunnen beïnvloeden en Trump proberen weg te werken.

 29. @Jan V

  Israël, de enige democratie van het Midden-Oosten noem je met Amerika de as van het kwaad? Roep je zomaar iets of kan je dat onderbouwen? Ik ben n.l. benieuwd naar de feiten, dus verklaar je nader als je dat tenminste durft!

 30. CDC Onthult Dat Ziekenhuizen Hartaanvallen Als COVID-19-Sterfgevallen Hebben Geteld
  OAN Newsroom
  UPDATE 9:40 uur PT – dinsdag 27 oktober 2020
  De laatste cijfers van de CDC onthullen dat ziekenhuizen patiënten die stierven aan ernstige reeds bestaande aandoeningen als COVID-19-sterfgevallen hebben geteld. One America’s Pearson Sharp heeft meer, aangezien de CDC meer dan 51.000 patiënten telt die daadwerkelijk zijn overleden aan hartaanvallen, in tegenstelling tot het coronavirus.
  https://www.oann.com/cdc-reveals-hospitals-counted-heart-attacks-as-covid-19-deaths/
  Wat tellen ze hier alle maal bij elkaar, corona als dekmantel voor de “Grote Reset” meer zit er niet achter. Alles moet kapot, en daar gebruiken ze een verkoudheidvirus voor, misdadiger kan het niet.

 31. @ Nick schreef:
  04/11/2020 om 7:42 pm
  Mag het ook in het Nederlands???????

 32. check ook eens de wikipedia pagina van de bron, de ‘econoom’ Martin Armstrong. zeer boeiend.

 33. Politici zijn slechts puppets van het grote geld, dus denk ik niet dat het veel uitmaakt wie de volgende president wordt.
  Amerika mag – net als Israel – gezien worden als de as van het kwaad. Die 2 landen hebben voor al heel veel ellende in de wereld gezorgd. Alle presidenten die tijdens mijn leven hebben gediend zijn ordinaire criminelen die meer kwaad dan goed hebben gedaan. Dus mocht ‘sleepy creepy’ Biden winnen, dan verandert er niet zoveel. Desalniettemin laat de volgende hillarische video zien waarom hij beter geen president kan worden:

  https://www.youtube.com/watch?v=YGJGI1d96Ns&feature=emb_logo

 34. factcheck: heel goed dat dit soort onregelmatigheden gespot worden. Het ging om een foutje en werd dan ook meteen rechtgezet.
  Als dit een doelbewuste poging zou zijn om fraude te plegen, dan was dat wel zeer ondoordacht en amateuristisch.

  complete fact-check hier:
  politifact.com/factchecks/2020/nov/04/tweets/no-biden-did-not-receive-thousands-mysteriously-su/

 35. kan nu zo maar uit de hand gaan lopen met alle gevolgen van dien. de duivel heeft bezit genomen van de democraten anders kan je nooit bewust je stem op een door en door corrupt mens stemmen (Biden) die bovendien totaal geen meerwaarde heeft voor de USA behalve dat die zich laat gebruiken door andere zelfhaters.

 36. Weer die kogel van links, bij verlies van Trump is de halve wereld verloren.. Europa is al kapot..

 37. Hier uitleg over de zogenaamde ‘139.000 fraude stemmen’. Dit is zogenaamde ‘fake news’ en zou niet verspreid moeten worden. Xander, die is stemmingmakerij.

  De tweede video zie ik voor het eerst en zal zeker een staartje gaan krijgen mocht dit waar zijn.

  Uitleg over de 139.000 stemmen:

  This photograph appears to have originated with Federalist’s Sean Davis (https://twitter.com/seanmdav/status/1323982694020194304) who claimed that he got this information by taking screenshots of the New York Times’ election map (https://twitter.com/seanmdav/status/1323999999869571074) before and after an update. This photograph claims to depict an update in votes that went 100% to Joe Biden. Trump supporters are now claiming that this was a “ballot dump” and the Democrats cheated.

  The problem with this claim is that this is not what the NYT election map looks like. An actual screen grab of the NYT map can be found here: https://imgur.com/2LRhlWo. There are several differences:

  The NYT map does not use 2 letter abbreviations for the state

  The NYT map does not shade states blue and red that are leaning for one party

  The NYT map outlines the state in red when the mouse is hovering over it to activate the pop out window

  The NYT map uses a bold font on the estimated votes statement in the pop out window

  This image is dangerous and has been shared all over the internet including by President Trump (https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1324012341458075648). It is fake and should be treated as such.

  Xander, dit is het zaaien van onwaarheden.

Comments are closed.