Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden

—————————————————————————————————————————————–

Dit verklaart enkele recente uitspraken van Joe Biden, zoals ‘wij hebben de meest omvangrijke stemfraude in de geschiedenis opgezet’, en ‘ik heb jullie stemmen niet nodig om president te worden’

—————————————————————————————————————————————-

Donald Trump heeft al bijna 4 miljoen stemmen meer binnen als in 2016, en heeft zichzelf dan ook al als winnaar uitgeroepen. Van zes staten – Wisconsin, Nevada, Michigan, Pennsylvania, North Carolina en Georgia – zijn de uitslagen echter nog niet binnen. Dat zijn minstens 62 electorale stemmen die zowel Trump als Biden absoluut nodig hebben om een meerderheid van 270 stemmen te behalen. Een Amerikaanse luitenant-generaal legde drie dagen geleden exact uit hoe de CIA de verkiezingen van Trump zal proberen te stelen.

De eerste county (provincie) uitslagen van Pennsylvania zien er niet goed uit voor Biden, en Georgia, waar Trump een voorsprong van 2,5% heeft, is feitelijk ook binnen voor de zittende president. Diens tweet ‘We staan enorm voor, maar ze proberen de verkiezingen te STELEN. Dat zullen we hen nooit laten doen! Je kunt niet stemmen nadat de stembussen zijn gesloten!’ werd onmiddellijk gecensureerd (1).

Operation Scorecard

Luitenant-generaal Tom McInerney is een voormalige inlichtingenofficier die afgelopen zondag bij een – al snel door YouTube geblokkeerde – uitzending van Dave Janda van Operation Freedom exact voorspelde wat er nu lijkt te gebeuren. Elementen in de CIA zouden in samenwerking met de Democraten in belangrijke ‘swing states’ als Pennsylvania achteraf de stemcomputers hacken, zodat Biden toch als winnaar uit de bus zal komen.

Deze coup wordt Operation Scorecard genoemd, en werd specifiek opgezet om de verkiezingen in de VS te kunnen stelen. Na het sluiten van de stembussen worden de stemcomputers vervoerd naar een bepaalde locatie. Daar worden de uitslagen in deze computers met een complex en niet te traceren algoritme veranderd ten gunste van de door het establishment gewenste winnaar Joe Biden (= in feite Kamala Harris).

‘Scorecard steelt de verkiezingen door op de doorvoerstations met de computers te rommelen,’ legde McInerney uit. Dit verklaart tevens waarom Joe Biden onlangs voor de camera’s opschepte dat ‘wij naar mijn mening de meeste uitgebreide en omvattende stemfraude organisatie in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek hebben opgezet.’ Het maakt ook duidelijk waarom Joe Biden onlangs bij een kleine campagnebijeenkomst zijn publiek vertelde dat hij ‘hun stemmen niet nodig heeft’ om president te worden.

Media hebben groot aandeel in deze coup

De mainstream media hebben een groot aandeel in deze verraderlijke coup. Zij hebben het publiek wekenlang voorbereid met manipulerende artikelen zoals ‘Wat als Trump de uitslag van de verkiezingen niet respecteert?’ Daarmee werden burgers geconditioneerd om te denken dat de winst van Biden al vast staat, en Trump dat niet zal accepteren.

Trump was daar natuurlijk al van op de hoogte, en zal geprobeerd hebben om dit te voorkomen. De Washington Post, een ‘deep state’ spreekbuis, berichtte twee dagen geleden dat Trump officials wilden weten waar de stemcomputers in Pennsylvania naartoe zouden worden gebracht. (2)

Het lijkt er sterk op dat er nu een fictieve nek-aan-nek race is ontstaan, die dankzij de CIA hack in het voordeel van Biden kan worden beslist. Zoals we eerder dit jaar al schreven hebben de Democraten in dat geval een uitgebreid scenario klaarliggen waarmee ze het Witte Huis zullen proberen over te nemen, en mogelijk zelfs Donald Trump zullen arresteren.

Biden zal VS onderwerpen aan klimaat-virus dictatuur

Voor u denkt: dit kan alleen in Amerika – de staatsgreep die nu gaande lijkt in Washington, is in het grootste deel van Europa en ook Nederland reeds gepleegd. Trump was in het Westen nog de enige grote blokkade tegen de oprichting van een globalistische klimaat-virus dictatuur, die in ons land reeds een feit is door middel van de antidemocratische en antihumane spoedwet. Biden zal de VS onder hetzelfde communistische VN/WHO/WEF regime brengen, dat in enkele jaren tijd al onze overgebleven vrijheid, zeggenschap en ook welvaart zal wegvagen.


Xander


(1) Zero Hedge
(2) Natural News
Afbeelding: conolan , Pixabay 


Zie ook o.a.:

03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. @ Janus
  De, het, een , meer lid (stem) woorden zijn er niet. Zelfstandig naamwoord is nu faulliet.
  Werkwoorden die blijven er wel, maar geld, ook zelfstandig, werkwoordt niet meer.

 2. Ze kopen nu gewoon programmeurs en vrijwilligers om. Schaam je en vooral de reeds verloren gevestigde orde. Kijk naar het CDA schandaal. Nu USA. En rutte stelt zich verkiesbaar.

 3. Als op een WEF in Davos, of onder de hoogste VN-echelons is afgesproken dat het klimaat beleid te langzaam gaat en er snel iets anders verzonnen moet worden (b.v. een virus-alarm over de wereld verspreiden), dan is het duidelijk dat men koste wat het kost Trump wil stoppen. Want men ziet dat Trump navolging krijgt in de wereld (Bolsenaro b.v.).
  Hoe ‘handig’ was het dan niet dat er een volledig uitgewerkt scenario klaar lag, om de economische wereld stil te leggen vanwege een virus-alarm. Bange mensen schikken zich makkelijker in het lamleggen van economische activiteiten en het sterk reduceren van reizen over de wereld en reizen in eigen land.

 4. komende verkiezingen gaat het hier hetzelfde, door corona niet normaal kunnen stemmen. De uitslag zal de partijen die de grondwet willen wijzigen de benodigde tweederde meerderheid geven. Gevolg de grondrechten worden enorm gereduceerd.

  Het gaat om een wereldwijd georganiseerd gebeuren, alle politici zijn gekocht.

  het enige wat de wereld nog kan redden is een natuurramp zoals een vulkaanuitbarsting a la de Krakatau of een meteoor inslag.

 5. Geldzucht is de wortel van alle kwaad: Google, Facebook, Twitter, de big pharma, en natuurlijk Soros en de Rockefellers …Gelukkig loopt dit tijdperk ook ten einde! We staan op de drempel van de derde dag!

 6. Rinus 4:08 pm
  Het uitbreken van een burgeroorlog komt sneller dan het aantal (virus) slachtoffer van Rutte & de Jong. Dat laatste duo heeft vanavond weer de grootste mond of besmettingen, die geen PCR testen genoemd mogen worden, van Rutte.
  Begrijpelijk, want op het moment dat ze toegeven dat die PCR test geen besmettingen kunnen aantonen, dan zijn ze de greep op de bevolking kwijt.
  Het is een stel leugenaars, die leven op een andere planeet dan de rest van onze bevolking.
  Ik kan bijna niet wachten op de dag dat die gasten worden berecht en levenslang opgesloten.

 7. @ Kruisridder 04/11/2020 om 5:51 pm

  Stemmen met je DigiD en die electronisch laten tellen, dat zou veilig zijn ??? Ha, ha, ha, laat me niet lachen. Als er iets gemakkelijk te frauderen is, dan zijn dat computers. De eerste de beste ICTer heeft dat zo voor elkaar. Een kind doet de was.

  Bijvoorbeeld een regeltje tussenvoegen in het programma, 50% van de stemmen in bestand A worden overgeboekt naar bestand B. En bij het afsluiten van de computer het regeltje wissen. Maar de bestanden zijn dan dus wel aangepast.

 8. Op Netflix kunt u de serie Salvation gaan bekijken. In het tweede seizoen kunt u dan zien hoe men daar de president doodschiet en later weer arresteert. Het lijkt allemaal heel erg op deze tij. Veel plezier.

 9. De oude Soros heeft gezegd dat het lot van de wereld afhangt van deze verkiezingen. Dat wil dus zeggen: Als Trump wordt herkozen zou dat een absolute ramp voor de wereld zijn. De mening van een invloedrijk figuur in de “progressieve” beweging.
  Als je ziet wat de Democraten tot heden hebben uitgespookt tegen Trump, zal zo’n fraude als hier beschreven mij niet eens verbazen. Alle krachten in de wereld die denken dat ze progressief zijn, bezitten belangrijke sleutelposities bij talrijke NGO’s b.v. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om Trump te stoppen; het laagste van het laagste. Verbazingwekkend dat de man zich niet laat intimideren. Deze progressieve ontwikkelingen duren al enkele decennia en Trump kent ze allang.

 10. Doordenker, jij ziet over het hoofd dat een Trump vriendje bewust de capaciteit van de posterijen heeft afgebouwd om te voorkomen dat de poststemmen worden meegeteld. De verwachting is dat de poststempel in belangrijke mate voor Biden zullen zijn.

 11. @Willy.
  Niet de datum van verzending, maar de datum van ontvangst telt.
  Vraag dat maar aan de belastingdiensten…

 12. De meeste ideale manier van stemmen is met je DigiD. En die electronisch laten tellen.

 13. Als Trump wordt gearresteerd, breekt een burgeroorlog uit. Ik hoop dat de Democraten dan met wortel en tak worden uitgeroeid met aanhang en al door de Republikeinen.

 14. Past geheel in het straatje van het geloofsforum. Met Kamala Harris als president en Hillary Clinton als minister van Defensie hebben we zo de WOIII zoals voorspeld in de Bijbel/eindtijd

 15. In ieder normaal democratisch land kan er na het sluiten van de stembus geen stem meer uitgebracht of binnengebracht worden, op welke manier men dit ook nog probeert te doen.

  Diegenen die per post hun stem hebben uitgebracht, hadden hun stembiljet maar tijdig moeten versturen zodanig dat hun stembiljet voor het sluiten het stemlokaal kon bereiken.

  De post mag zich niet in de plaats stellen van officiële stemlokalen. Een door de Post gedateerde brief met stembiljet kan dan ook niet gelden als een bewijs dat er binnen de voorgeschreven wettelijke termijn gestemd werd.

  In het andere geval kunnen ze in de toekomst de officiële stemlokalen beter gewoon sluiten en de voorgeschreven verkiezingsverichtingen overlaten aan de plaatselijke postkantoren…

 16. ” Het maakt inderdaad niet uit hoe je ze noemt – de Deep State, de 1%, de elite, de controleurs, de meesterbreinen, de schaduwregering, de politiestaat, de bewakingsstaat, het militair-industrieel complex – zolang je begrijpt dat het niet uitmaakt welke partij het Witte Huis bezet in 2021, de ongekozen bureaucratie die daadwerkelijk de dienst uitmaakt, zal dat blijven doen.”

  https://www.zerohedge.com/political/america-after-election-few-hard-truths-about-things-wont-change

 17. Het parlement in spanje kreeg geen goedkeuring bijeen in een stemming om verlenging van de lockdowns.
  Oplossing, de spaanse koning heeft nu zijn poot gezet onder een koninklijk besluit dat de lockdowns, laat voort duren tot alvast 9 mei.
  De oorlog tegen de rechtsstaat is begonnen.

 18. Het zou zelfs nog een maand kunnen duren voor we een uitslag hebben. Trump gaat klacht neerleggen bij het Hooggerechtshof van de VS, maar of dat wat gaan uithalen? Normaal gezien zijn de stemmen van de post, dus mensen die per post hebben gestemd na 3 november niet meer geldig, want de meeste zijn nog niet gestemd, daar zit volgens mij die fraude. Je kan het misschien een coup noemen, wie er ook wint, het zal zeer nipt zijn, en in feite is er dan geen echte winnaar, vooral de kiesmannen zijn belangrijk. Trump moet winnen bij die wat ze daar noemen swingstaten het valt nog te bezien. Shalom

 19. De waarheid zal altijd uitkomen wat er ook gebeurt
  Er is maar een man die daar over beslist de Waarheid wind altijt van de Leugen hoelang het ook duurd denk daar goed aan

 20. Het zou mij echt niet verbazen, als dit de realiteit is op het moment.

 21. Chaos en verderf

  Op zijn Amerikaans gezegd: “het is een grote mayhem”

  the mayhem (mess; rubbish; caboodle; trash)
  de rotzooi; de bocht; de troep; smerig spul
  rotzooi [de ~] zelfstandig naamwoord
  bocht [de ~ (m)] zelfstandig naamwoord
  troep [de ~ (m)] zelfstandig naamwoord
  smerig spul [znw.] zelfstandig naamwoord
  the mayhem (caboodle; muddle; mess; hash; chaos)
  het soepzootje
  soepzootje [het ~] zelfstandig naamwoord

 22. Waar heeft de Media nou geen misdadig aandeel in, virus of verkiezingen, de meest betalende partij bepaald hun corrupte gedrag.

 23. Geen idee welke kant het op gaat nu, maar zou zomaar kunnen dat de voorspelde burgeroorlog niet ver weg is.

Comments are closed.