Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA

‘The Fix is in’: Alleen al in Pennsylvania zijn duizenden stembiljetten spoorloos verdwenen. Elders krijgen mensen te horen dat ze al gestemd hebben, terwijl dat niet het geval is. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Prominente linkse journalist: ‘75% van mijn collega’s bij de media, inclusief ikzelf, hebben bijbaantje om stembiljetten voor Trump te vernietigen’ – Onder Joe Biden valt VS definitief in handen van dezelfde communistische klimaat-virus dictatuur die nu Europa aan het verwoesten is

—————————————————————————————————————————————–

Zelfs Democratische gouverneurs moesten toegeven de laatste weken nog nooit zoiets te hebben meegemaakt: een president van het ‘vijandelijke kamp’ die in Democratische bolwerken hele massa’s mensen trok. Daarentegen moest Joe Biden het zelfs in zijn thuishavens met letterlijk een handjevol belangstellenden doen. In enkele gevallen kwam er zelfs helemaal niemand opdagen. Verlopen de verkiezingen eerlijk, dan lijdt het daarom geen enkele twijfel dat Trump vandaag een enorme overwinning gaat behalen. Er is echter zware tegenstand vanuit delen van de inlichtingendiensten, die eenvoudig de uitslagen kunnen hacken en veranderen.

Joe Biden had de immense Oekraïne/China/seks schandalen rond zijn zoon Hunter helemaal niet nodig om geen enkele kans te maken om op eerlijke manier president te worden. Ja, de peilingen zetten hem op 10 of 20 punten voorsprong, maar dat zijn dezelfde, door ‘Big Tech / Big Media’ gecontroleerde fake peilingen, die een dag voor de verkiezingen in 2016 Hillary Clinton 92% kans gaven om te winnen. De randseniele Biden sloeg de afgelopen maanden keer op keer een modderfiguur, en vergat onlangs zelfs wie zijn tegenstander is, en had het over ‘George’ (Bush). Vrijwel niemand van het gewone Amerikaanse volk neemt hem nog een seconde serieus.

Hackt de CIA of NSA de uitslagen?

De grootste bedreiging voor Trump is vandaag de CIA en de NSA, die met hun vrijwel onbegrensde technologische capaciteiten eenvoudig de uitslagen kunnen hacken. Ze hoeven enkel de resultaten van enkele belangrijke ‘swing states’ te veranderen. ‘Als Biden wint, weet je zeker dat dit is gebeurd,’ denkt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong (1). Dat komt omdat het vooral Republikeinen zijn die vandaag elektronisch stemmen.

Dat had geen enkel probleem hoeven zijn als er een app was gemaakt die ook het betalingsverkeer via smartphones en computers beveiligt. Met dezelfde techniek kan elektronisch stemmen weliswaar niet 100%, maar toch heel betrouwbaar worden gemaakt. Daar is niet voor gekozen, vermoedelijk vanwege Jozef Stalins oude stelregel dat de verkiezingen niet worden gewonnen door degenen die stemmen, maar degenen die tellen. Als Trump vandaag dus niet wint, dan zullen de verkiezingen zonder enige twijfel zijn gestolen.

‘75% journalisten bezig met vernietigen biljetten voor Trump’

Ook is op talloze plaatsen in heel de VS grootschalige fraude met stembiljetten per post geconstateerd. Tevens krijgen mensen valselijk de mededeling dat ze al gestemd hebben, terwijl dat niet het geval is, wat erop lijkt te wijzen dat hun stemmen reeds door iemand anders zijn uitgebracht. Jon Schwarz, een prominente linkse journalist van The Intercept, schrijft zelfs dat ‘minstens’ 75% van de journalisten in de mainstream media, ‘inclusief ikzelf’, een ‘bijbaantje hebben in het vernietigen van stembiljetten voor Trump’ (4).

De gevierde journalist-auteur Glenn Greenwald, winnaar van de prestigieuze Pulitzer Prijs, schreef dat de CIA de afgelopen jaren vrijwel continu een staatsgreep tegen Trump heeft proberen te plegen. Dat dit niet is gelukt wil niet zeggen dat ze niet zullen blijven proberen om Trump uit het veld te ruimen, mogelijk door de uitslagen te hacken. De Democraten zullen Trumps overwinning sowieso altijd aanvechten, zelfs al zou hij 80% van de stemmen krijgen. (3)

‘De Russen’?

Mocht Trump toch winnen, dan zullen de Democraten ongetwijfeld beweren dat ‘de Russen’ erachter zitten. De afgelopen jaren is dat al veel vaker gedaan, ook in Europa. Daar is nooit ook maar een greintje bewijs voor geleverd; sterker nog, er is keihard bewijs dat de ‘hacks’ van de servers van Hillary Clinton en de Democratische Partij door ontevreden eigen werknemers werden gepleegd. Eén van hen was Seth Rich, die kort na het doorspelen van wachtwoorden aan WikiLeaks vlak voor zijn huis werd vermoord.

‘Rusland en China begrijpen wat er op het spel staat,’ aldus Armstrong. ‘Ze zullen willen dat Trump wint, want dat zou een zekere vrede betekenen. Een overwinning van Biden zal de macht over de VS aan een club samenzweerders geven die achter de lockdowns en de doelbewuste vernietiging van de wereldeconomie zitten.’

Biden zal VS onder zelfde klimaat-virus dictatuur als Europa onderwerpen

Dat zijn vooral de ‘Grote (Groene) Reset’ elitairen zoals Bill Gates, George Soros en Klaus Schwab, die de VN/WHO, het WEF, de EU en de Wereldbank controleren. Zij zijn degenen die ook de Nederlandse overheid aansturen, en zover hebben gekregen ons land door middel van een interne staatsgreep, sinds vorige week vastgelegd in de spoedwet, te onderwerpen aan deze klimaat-virus dictatuur, die zich naar mijn mening binnen enkele jaren zal ontpoppen als het hardste, meest antihumane regime dat deze planeet ooit geteisterd heeft.

Zodra de economie volledig is ingestort, wordt een basisinkomen ingevoerd. In ruil daarvoor komt er een communistisch systeem, waarin niemand meer iets bezit, alle zeggenschap is afgepakt – inclusief die over onze eigen gezondheid en ons eigen lichaam – en alle controle en al het bezit is overgeheveld naar het complex van overheid, ‘Big Pharma’ en ‘Big Banks’. Dit staat ook voor de VS gepland, maar zal naar 2024 moeten worden opgeschoven indien Trump in het Witte Huis blijft zitten.

‘Dit is hun oorlog om met brute kracht het communisme op te leggen. Ik zie wat er zich in Europa en Australië afspeelt, maar de Amerikanen hebben geen benul van deze echte agenda. De pers zal hen nooit de waarheid vertellen dat dit communisme 3.0 eraan komt, en de top oligarchen over de uitgeknepen rest zullen heersen. De pers is duidelijk bezig met het voor vele tientallen jaren gevangen zetten van hun eigen kinderen.’ (2)

Wie wint maakt niet meer zoveel uit

Overigens maakt het voor het lot van de Verenigde Staten uiteindelijk weinig uit wie er de komende jaren in de Oval Office zit. Het land wordt zoals bekend al heel lang gerund door een Deep State schaduwregering, die aan alle touwtjes van de macht trekt. Trump heeft ondanks zijn anti-militaristische instelling – zo is hij de eerste president in 40 jaar die geen nieuwe oorlog begon – de afgelopen jaren niet voor niets honderden miljarden dollars extra naar het Pentagon gestort.

Bovendien is de Amerikaanse bevolking vooral dankzij de mainstream media zó verdeeld geraakt, dat geen van beide kampen zijn verlies zal accepteren. Veel analisten zijn dan ook bang dat de VS een periode met steeds meer sociale onrust en geweld tegemoet gaat, en zelfs een nieuwe burgeroorlog, compleet met opsplitsing van het land, niet meer uit te sluiten is. Noch Trump, noch Biden (of diens gedoodverfde plaatsvervanger Kamala Harris), zullen daar nog iets aan kunnen veranderen.


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Natural News (+ afbeelding / social media)


Zie ook o.a.:

01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
17-10: Chinese klokkenluider: ‘In beslag genomen videotapes laten extreem seksueel misbruik minderjarige tieners door Hunter Biden zien’
07-10: Directeur Inlichtingendiensten VS: RussiaGate was complot van Hillary Clinton
01-10: Oekraïens gasbedrijf geeft in rechtbank toe Joe Biden smeergeld te hebben betaald’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

14-11: (/ Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten onderzocht vanwege chanteren Oekraïne)
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
10-10: Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïens gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Is dat hier een freakshow, nog nooit op korte tijd zoveel onzin gelezen.

 2. Tegen natuurrampen en ongelukken is weinig te doen
  Maar dit lijkt weer een voorbedachte rade spelletje te zijn

 3. Goed artikel. Chapeau ❗️
  Jammer dat het zo gaat maar het was te verwachten.

  Waarom Trump geen enkele oorlog heeft gevoerd…. dat is duidelijk, hij was al biljardair, hij had gelegd genoeg en wel op eigen kracht dood hard werken dit alles berijkt. Hij hoefde als president “ niets bij te verdienen”

  De Democraten O.a. Obama had geld nodig en werd rijkelijk gesubsidieerd door de grote wapenfabrikanten. Vandaar lekker schieten met drone’s in Afghanistan en andere landen.

  Biden heeft als Vice President heel veel geld “ bij verdiend “ via zij; zoon Hunter.
  In China in Rusland 3,5 milj dollar van de vrouw van de burgemeester van Moskou gekregen,
  In Ukraine, in Kazakhstan kortom als Biden president wordt dat begint Amerika met een
  ZEER CORRUPTE PRESIDENT ‼️😡

 4. @amo:

  Zoals je zult weten doen de Illuminatie alles recht in je gezicht waardoor veel mensen het niet (willen) zien. Die handgebaren die ze gebruiken zijn ‘geheim’ omdat niet iedereen bekend is met die signalen en niet weten wat het betekent, maar ondertussen worden ze gewoon open en bloot gebruikt. Het laat in ieder geval zien wie zijn ziel verkocht heeft en dus mogelijk een Illuminatie puppet is. Het zijn namelijk altijd invloedrijke mensen in het bezit van veel geld die chantabel zijn (o.a. koningshuizen, politici, acteurs/actrices, muziekindustrie). De meeste signalen worden niet door gewone mensen gebruikt en kan dus beschouwd worden als (geheime) Illuminatie taal. Het geeft in ieder geval (voor mij) stof tot nadenken en wantrouwen is dan minimaal op zijn plaats.

 5. Dat er een oneerlijk spel wordt gespeeld is wel duidelijk, als hij zou verliezen hoort dat bij Gods voltrokken plan, wat ik me haast niet kan voorstellen, maar met fraude wordt het wel lastiger. Maar als Biden wint, zullen de gevolgen dessastreus kunnen zijn, mijn gevoel zegt mij dat het de ondergang is van Amerika. Trump heeft ook goede dingen gedaan wat wordt vergeten, zoals de ambassade naar Jeruzalem, vredesakoorden gesloten met de V.A.E, uit het klimaatakkoord heeft hij gelijk, want het is pure waanzin, aangezien je de opwarming niet kan tegenhouden, en de natuurrampen die steeds heftiger worden, als het steeds warmer wordt hoe wil je het dan terug dringen, door koelkasten in de atmossfeer te plaatsen, het is rennen achter een paard dat niet te houden is, en weggegooid geld. Uit de W.H.O geef hem geen ongelijk, ik kan zo nog wel even door gaan, genoeg om op te noemen, wat in mijn beleving niet verkeerd is geweest, en waar pakken ze hem op het coronabeleid wat een slap argument. Biden loopt zelf ook vaak zonder mondkapje. Trump had zijn troepen naar Portland gestuurt, vanwege de enorme onrust. De Black live’s Maters beweging. Ik hoop dat het recht zal zegevieren en dat de Democraten van een koude kermis thuiskomen, ook als ze zouden winnen. En dat het Hooggerechtshof een eerlijk oordeel zal uitspreken. Amy Coney Barrett laat zien, wat je kan, en houd Amerika Great Again.

 6. @Jan V. Handsignalen die gegeven worden door “illuminatie”? Sorry, maar dan haak ik af. Waarom zouden die lui “geheime” signalen tonen aan het publiek als iedereen het kan zien? Wat voor nut heeft dat? Veel handgebaren zijn gewoon universeel om iets wat men zegt te benadrukken.

 7. Sonny schreef:
  04/11/2020 om 5:05 pm

  “Wat ook een mooit feit is, is dat Ross door president Bill Clinton werd benoemd tot bestuurslid van een VS-Rusland-investeringsfonds en door de New Yorkse burgemeester Rudy Giuliani als zijn adviseur. We kunnen dus wel concluderen dat dit feitelijk 1 pot nat is en dat de meeste dus behoorlijk zijn beetgenomen.”

  Kijk hier en scroll naar onder tot aan de foto slideshow:

  https://www.express.co.uk/news/weird/734644/Donald-Trump-hand-signs-Illuminati

  De laatste foto in dat rijtje laat mooi zien wie er allemaal op de golfbaan staan. (o.a Giuliani, Trump, Bloomberg, Clinton etc.) Eén pot nat en allemaal vriendjes van elkaar. Dus ‘crooked Hillary should be in jail ‘ was een leuk toneelstukje voor de bühne.

  “Misschien weet hij zich los te rukken uit de klauwen van deze enge enge mensen, heeft hij er maling aan en zal hij zijn eigen weg gaan maar mijn gevoel zegt dat dat niet zo is.”

  Als hij alleen al een poging zou wagen, dan kun je er donder op zeggen dat hij niet lang meer te leven heeft. Ze zorgen er wel voor dat hij netjes in het gelid blijft lopen. Het gerucht gaat zelfs dat schoonzoon Jared Kushner – onderdeel van de Kushner clan – de touwtjes in handen heeft als schaduw president en schoonpapa Trump goed in de gaten houdt.

  @amo:

  Zelfs in de alternatieve media zijn er genoeg journalisten/reageerders die helemaal weglopen met Trump. Voor die mensen loont het de moeite om de foto’s die ik in de bijgevoegde links gepost heb te bekijken. Foto’s spreken meer dan duizend woorden, dus voegt het zeker wel iets toe. Het kan twijfelaars over de streep trekken.

 8. @Jan V. We horen al vier jaar hoe slecht Trump is. Dus ik denk dat je weinig hebt toe te voegen.
  Het geweld komt vooral van linkse groepen. Het gedrag van Democraten is beneden alle peil.
  En Trump is geen messias; dat weet men hier ook wel.

 9. @ Jan v Wilbur Louis Ross jr is het persoon die Donald Trump destijds van een faillissement wist te redden, Wilbur Louis Ross jr was toen senior managing director bij Rothschild Inc. Wilbur en de Rotschilds zijn dus de reden dat hij zijn emperium heeft weten te behouden en is hen dus behoorlijk wat schuldig. Wilbur Louis Ross jr is nu minister van economische zaken in het kabinet van Trump. Meer globalistisch dan dit wordt het niet. Je kan dus wel een beetje invullen dat Trump ook enkel een marionette is. Wat ook een mooit feit is, is dat Ross door president Bill Clinton werd benoemd tot bestuurslid van een VS-Rusland-investeringsfonds en door de New Yorkse burgemeester Rudy Giuliani als zijn adviseur. We kunnen dus wel concluderen dat dit feitelijk 1 pot nat is en dat de meeste dus behoorlijk zijn beetgenomen. Misschien ook wel omdat men graag wil dat er een redder opstaat maar de waarheid is helaas een stuk somberder dan de meeste denken.
  Misschien weet hij zich los te rukken uit de klauwen van deze enge enge mensen, heeft hij er maling aan en zal hij zijn eigen weg gaan maar mijn gevoel zegt dat dat niet zo is.

 10. Trump is gewoon onderdeel van de deep state en (bijna) iedereen trapt erin alsof de Messias is opgestaan om de wereld te redden. Hij heeft nog niks bereikt en heeft Amerika alleen maar verder in verdeeldheid gestort. Voor zover bekend zijn de Amerikanen nog steeds ongevraagd in Irak aanwezig (voor de olie) en het terugtrekken uit de WHO was een domme zet omdat hij daarmee alle mogelijke invloed heeft weggegeven aan Bill Gates die nu de grootste financierder is en daarmee het beleid bepaalt. Wie betaalt, bepaalt. “Hij is nog geen oorlog begonnen” is dan het excuus. Misschien niet, maar hij heeft ook nog geen oorlogen beëindigd. Hij zit compleet in de zak van de Rothschilds die hem hebben gered toen al zijn bedrijven op de rand van faillissement stonden. Kortom, ik ben NIET onder de indruk van die clown die nog sneller van mening verandert dan de wind van richting.

  Doe hier verder onderzoek naar deze ‘wereldredder’: (misschien gaan er wat ogen open)

  https://www.globalresearch.ca/trump-50-promises-broken/5722241

  https://www.google.com/search?biw=1152&bih=739&site=search&tbm=isch&sa=1&q=illuminati+hand+sign&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gws_rd=ssl

  https://www.youtube.com/watch?v=slLCjLcgqbc&feature=emb_logo (waarom loopt Hillary nog rond?!)

 11. Het is al bezig, tot hiertoe staat Trump er goed op, maar het zou nog tot een vrijdag kunnen duren voor alles geteld is, door inderdaad het stemmen met de post dat vel vertraging heft, het artikel klopt zeker. shalom

 12. De “roden”, zich noemende Democraten, zullen alles in het werk stellen, om de verkiezingen te manipuleren en te beïnvloeden. Dat alles met als hun grote voorbeeld Lenin, de communist die zei: “Maak niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt”. Tenminste zo zie ik het.

 13. Eens met de strekking van dit artikel wat een duister toekomstbeeld geeft voor de VS en de wereld als George, uh Donald , uit het Witte Huis zou worden gemanipuleerd door de lakeien van het ultra-linkse kwaad o.l.v. de ‘Grote (Groene) Reset’ elitairen zoals Bill Gates, George Soros en Klaus Schwab, die de VN/WHO, het WEF, de EU en de Wereldbank controleren.

  En toch…in het Spoorboekje lees ik dat de Zon der gerechtigheid zal opgaan temidden van een wereldomspannend louterings-gericht waar we nu in beland zijn.
  Een parel wordt verkocht in een doosje met een gitzwarte achtergrond…go go go Trump!

 14. De polls zijn inmiddels kristal duidelijk, Trump gaat dit keihard verliezen.
  De blijdschap zal van korte duur zijn vrees ik.

 15. We moeten allemaal aan een wereldwijd Chinees model van controle. Trump is de enige leider die dit wil tegenhouden. Dus inderdaad hangt het lot van de wereld in belangrijke mate af van deze verkiezingen. Soros zei dit. Jensen/Adam Curry zeggen dit ook.
  We zijn in een Chinese val getrapt met dat Covid.

 16. Kijk eens bij het YouTube kanaal van Sid Roth….profeet in programma.
  Of kijk Charly Shamp…of Kim Clement…of Lance Walnau…etc
  Toekomst is grotendeels al geschreven.

 17. Als een land , een filmster tot president kiest , is er iets heel erg fout met de mentale gesteldheid van de bevolking van dat land , en waar dat toe heeft geleid zien we nu gebeuren .Het is niet God bles Amerika, maar God save Amerika .

 18. Biden is makkelijk door deep state te manipuleren vanwege zijn dubieuze verleden. Vandaar dat deep state graag wil dat Biden president wordt en als hij voortijdig overleidt hebben ze in Harris een prachtige bondgenoot in het kwaad.

 19. Hoe kan je een land opsplitsen wanneer democraten en republikeinen buren van elkaar zijn?

 20. Het lijkt me eerder een bedreiging voor de wereldvrede. Trump lijkt eager voor nog 4 jaar, iets wat ik eigenlijk nooit had verwacht. Maar de wereld zal Trump missen als er weer een marionet van de wapen industrie op de knoppen kan drukken.
  Overigens maak ik me geen illusie, al ontketend Joe Biden een wereldoorlog zoals we zelden hebben gezien. De illusie is kennelijk krachtiger dan de realiteit.

 21. “Wie wint maakt niet meer zoveel uit zegt `ie“
  Dat dacht ik toch wel! mogelijk zijn het de belangrijkste verkiezingen in de VS ooit.
  Het is erop of eronder voor de democratie in Amerika, go Trump“ 4 more years

 22. Socialisme is telkens mislukt omdat de verarmde bevolking zag dat het in niet-socialistische landen veel beter was. Daarom is er het socialistisch lied ‘de Internationale’, dat bezingt de droom van een internationaal socialisme. Daarom is er nu een wereldwijde communistische staatsgreep gaande mbv omgekochte politici, wetenschappers en journalisten. Mocht Trump niet winnen, dan zullen onze kinderen onder communistisch regime gebukt gaan. En kunnen ze ons, hun ouders de schuld geven omdat de meesten van ons slaapwandelend in de val zijn gelopen.

 23. Het beste dat misschien kan gebeuren is dat de USA in onderling akkoord opgesplitst wordt in de ‘RSA’ (Republikeinse Staten van Amerika) en de ‘DSA’ (Democratische Staten van Amerika). Beiden met hun eigen president, senaat en congres.

  Dan kunnen de Democraten (socialisten) hun eigen ‘DSA’ staten verder laten verloederen zoals nu al het geval is met de steden (L.A., Chicago, Detroit, Portland, Philadelphia, etc.) waar de Democraten al decennia aan de macht zijn. Die zijn immers veranderd in echte derde wereld steden.

  Het valt te verwachten dat er reeds na korte tijd een emigratiestroom zal op gang komen van de DSA naar de RSA.
  Diegenen die voor de Democraten gekozen hebben mogen dan zeker geen stemrecht krijgen in de RSA of anders zal dat deel van de voormalige USA ook geïnfecteerd worden met het rode virus waardoor de Democratische kanker zich daar opnieuw kan gaan verspreiden.

 24. Bebels einde komt.Als Babel gevallen is zal de weg vrijgemaakt worden voor de legers van Gog en Magog.Zacharia 12 zal letterlijk in vervulling gaan vergelijk dit met Romeinen 11.

 25. Hoe dan ook, we gaan zien of de droom(en ) van Dana Coverstone Prophecy News 444 kloppen of niet.
  Maar een ding gebeurt, denk ik, sorry voor de krasse uitspraak : de hel zal losbarsten

Comments are closed.